Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό Shaman4 » Δευτ 27 Φεβ 2012, 18:57

Ρε μαγκες, Α1 ποσοι πεφτουν?

Πρωτοι υποψιφιοι εμεις μετα το μαρουσι ...
Shaman4
 
Δημοσιεύσεις: 402
Εγγραφή: Παρ 25 Ιαν 2008, 22:02

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό Stavros_Paoki » Δευτ 27 Φεβ 2012, 20:14

1 πέφτει και θα είναι το μαρούσι
Ναί ρε ΠΑΟΚ
Stavros_Paoki
 
Δημοσιεύσεις: 406
Εγγραφή: Τετ 17 Σεπ 2008, 14:34
Τοποθεσία: Κουφάλια

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό kostasff » Δευτ 27 Φεβ 2012, 21:30

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Bασικά ,παραπάει το συγκεκριμένο.
100.000 θεατές μπάσκετ ? Όλιγον τι υπερβολικό. Εδώ στο Camp Nou και ζορίζεσαι απτο πέμπτο διάζωμα ακόμα και με το κυάλι ,σε διαστάσεις 120Χ50 περίπου. Στο μισό ??


Αν διαβάσεις, πρόκειται για γήπεδο football. Το ότι κάποιοι λατρεύουν το μπάσκετ μη σου προκαλεί αίσθηση. Κάποτε υπήρχε παρόμοια (ή και μεγαλύτερη) τρέλα, στην χώρα μας και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη.......
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό freskos » Τρί 28 Φεβ 2012, 00:32

http://nba.sport24.gr/article/1668640/t ... -twn-rekor
Το all star game των ρεκόρ

Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της ιστορίας, με τα ρεκόρ να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μεγάλη νικήτρια στις λεπτομέρειες η Team West (152-149), με τον Kevin Durant να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης και τον Kobe Bryant να ξεπερνάει τον Michael Jordan!

Αυτό το All Star Game θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Όχι γιατί οι διαγωνισμοί του ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε, αλλά επειδή το κυρίως μενού, ο αγώνας ανάμεσα στην Team West και την Team East, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη (152-149), σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και λίγο έλειψε να οδηγηθεί στην παράταση.

Το βραβείο του MVP πήγε στον σπουδαίο Kevin Durant, με τον Kobe Bryant να ξεπερνάει τον Michael Jordan σε σύνολο πόντων και τον LeBron James να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Mark Price με έξι εύστοχα τρίποντα. Όσοι έχουν παρεξηγήσει τον συγκεκριμένο θεσμό, μάλλον θα άλλαξαν γνώμη μετά από όσα είδαν στο του Orlando. Το ίδιο και οι θεατές που γέμισαν το γήπεδο των Magic. Για ενάμιση ημίχρονο επικρατούσε ησυχία, όμως στην τέταρτη περίοδο το ματς είχε κλίμα... play off.

Το σπουδαίο ρεκόρ του Kobe

Έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το βραβείο του MVP, οπότε δεν θα του έλεγε και πολλά να το πάρει και φέτος. Αντ' αυτού, ο Kobe Bryant χρειαζόταν 19 πόντους για να ξεπεράσει σε σύνολο πόντων τον Michael Jordan. Όχι μόνο το κατάφερε, αλλά σταμάτησε και στους 27 (9/17 σουτ), με αποτέλεσμα να φορέσει άλλο ένα σπουδαίο "παράσημο" και να κερδίσει το χειροκρότημα. Ο σταρ των Lakers μπήκε στο ματς με 244 πόντους, προσπέρασε γρήγορα τους Oscar Robertson (246) - Jabbar (251) και τα κατάφερε με κάρφωμα στον αιφνιδιασμό, 4.57'' πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Κι ενώ όλοι περίμεναν μερικές δηλώσεις του, ο Kobe αποχώρησε δίχως να μιλήσει. Οι άνθρωποι του ΝΒΑ υποστήριξαν ότι αναγκάστηκε να φύγει άρον-άρον για τα αποδυτήρια εξαιτίας ενός δυνατού πονοκεφάλου, που πιθανότατα προερχόταν από ένα δυνατό φάουλ που του έκανε ο Dwyane Wade. O Bryant αιμορραγούσε από τη μύτη, όμως δεν το έβαλε κάτω. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει παίξει με σοβαρούς τραυματισμούς, μια αιμορραγία θα τον σταματούσε;

Ο πιστολέρο κ. Durant

Αν ο Kobe κυνηγούσε τον Air Jordan, ο Kevin Durant μάλλον δεν γνώριζε ότι βρισκόταν κοντά στην κατάρριψη ενός άλλου σπουδαίου ρεκόρ. Ο σταρ των Thunder σκόραρε 36 πόντους (14/25 σουτ, 7 ριμπάουντ) και ήθελε ακόμη έξι για να ισοφαρίσει τους 42 του Wilt Chamberlain από το 1962! Δεν κατάφερε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, προτίμησε να μοιράσει τη μπάλα στα τελευταία λεπτά και ίσως και να μην ήθελε να φτάσει ή να ξεπεράσει τον θρυλικό Wilt the Stilt. Θα έχει, πάντως, πολλές ευκαιρίες στο μέλλον, μιας και είναι μόλις 23 ετών. Του άξιζε πέρα για πέρα το βραβείο του MVP.

Ποιος είπε ότι ο LeBron δεν σουτάρει;

Στην διάρκεια της καριέρας του έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις έξω από τα 7μ.25, όμως το τρίποντο δεν είναι και το ατού του. Παρόλα αυτά, ο LeBron James τελείωσε το ματς με 36 πόντους, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Mark Price με 6/8 τρίποντα και πλησίασε κι αυτός το ρεκόρ του Chamberlain! Ο King ήταν εκπληκτικός, γύρισε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και θα θυμάται για καιρό τη συγκεκριμένη βραδιά. Στο τέλος ήταν στενοχωρημένος από την ήττα, δείγμα της έντασης που υπήρχε στο παρκέ και της θέλησης των δυο ομάδων να πάρουν τη νίκη.

Triple-double o Wade

O Michael Jordan ήταν ο πρώτος παίκτης που "έγραψε" triple-double σε All Star Game και ο LeBron James ο δεύτερος, πέρυσι στο Los Angeles. Φέτος ήταν η σειρά του Dwyane Wade να μπει σε αυτό το κλειστό club. Τι έκανε ο Flash; Σκόραρε 24 πόντους (11/15 σουτ), κατέβασε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ και ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της Team East, μετά τον συμπαίκτη του στους Heat.

Οι υπόλοιποι διακριθέντες

Σπουδαίος για ένα δωδεκάλεπτο ήταν ο αναπληρωματικός play maker της Δύσης, ο Russell Westbrook. Πέτυχε τους 17 από τους 21 συνολικά πόντους του στη δεύτερη περίοδο, με μερικά πραγματικά απίθανα καρφώματα που ένθουσίασαν τον κόσμο. Στον αέρα βρισκόταν συνεχώς και ο Blake Griffin (22 πόντοι, 9/12 σουτ, 8 ριμπάουντ), που πέτυχε και τρίποντο από τη γωνία, ενώ 17 έβαλε ο Kevin Love που συνέχισε να βάζει τρίποντα (2/4) μετά τη νίκη του στον συγκεκριμένο διαγωνισμό του Σαββάτου.

Από την Ανατολή ξεχώρισε ο παγκίτης Deron Williams (20 πόντοι, 8/11 σουτ) που έκανε σπουδαία δουλειά στην τέταρτη περίοδο, ενώ 14 πόντους πρόσθεσε ο Derrick Rose που άφησε χώρο στους James-Wade για να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Οσο για τον οικοδεσπότη Dwight Howard, ο ρυθμός του αγώνα δεν τον βοήθησε (9 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Άστοχος (7/15 σουτ, 19 πόντοι) ο Carmelo Anthony στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε.

Η ροή του αγώνα

Βλέποντας την ομάδα της Δύσης να σκοράρει 39 πόντους στην πρώτη περίοδο και 49 (!) στην δεύτερη, θα περίμενε κανείς ότι η βραδιά θα εξελιχθεί γι' αυτήν σε περίπατο. Το 88-69 του ημιχρόνου ήταν αποτέλεσμα της σοβαρότητας που έδειξε η ομάδα των Durant - Bryant, όμως στην επανάληψη η Ανατολή ροκάνισε τη διαφορά και έκανε στο τέλος την αντεπίθεσή της.

Ένα σερί 12-0 βοήθησε την παρέα του LeBron να μειώσει στο 138-130 και στη συνέχεια να δώσει στο παιχνίδι χαρακτήρα θρίλερ, χάρη σε κλέψιμο του Deron Williams που κατέληξε σε εύκολο lay-up (148-147). O Bryant έβαλε μια βολή για το 151-149, ο Williams αστόχησε σε τρίποντο και ο Griffin με άλλη μια βολή έγραψε το τελικό σκορ, με τον Wade να αστοχεί στην εκπνοή στο σουτ που θα μπορούσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Οι 301 πόντοι που σκόραραν οι δυο ομάδες αποτελεί νέο ρεκόρ παραγωγικότητας στην ιστορία των All Star Game και ο αγώνας που φιλοξένησε το μόλις δυο ετών εντυπωσιακό Amway Center θα μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένος στη μνήμη των οπαδών του ΝΒΑ. Υπομονή μέχρι το επόμενο που θα γίνει του χρόνου τέτοια εποχή στο Houston. Προς το παρόν, επιστροφή στην regular season και αναμονή για τα play off που φέτος θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ποτέ. Διαφωνεί κανείς;
...και ο λαος μας θα χορευει,οπως το ΄91 στη Γενευη...
Άβαταρ μέλους
freskos
 
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: Δευτ 06 Ιουν 2011, 22:02

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό Emprostisghsoitrelamenoi » Τρί 28 Φεβ 2012, 00:50

kostasff έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Bασικά ,παραπάει το συγκεκριμένο.
100.000 θεατές μπάσκετ ? Όλιγον τι υπερβολικό. Εδώ στο Camp Nou και ζορίζεσαι απτο πέμπτο διάζωμα ακόμα και με το κυάλι ,σε διαστάσεις 120Χ50 περίπου. Στο μισό ??


Αν διαβάσεις, πρόκειται για γήπεδο football. Το ότι κάποιοι λατρεύουν το μπάσκετ μη σου προκαλεί αίσθηση. Κάποτε υπήρχε παρόμοια (ή και μεγαλύτερη) τρέλα, στην χώρα μας και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη.......



Με παρεξήγησες ! Σαφώς και δεν εννοώ ότι με πειράζει που 100.000 κόσμος μπορούν να μαζευτούν για να δούνε την σπυριάρα και τους παικταράδες του ΝΒΑ,αλλά το ΠΩΣ μπορείς να απολαύσεις ένα παιχνίδι μπάσκετ σε αυτό το γιγαντιαίο γήπεδο. Προσωπικά δεν έχω παρευρεθεί σε γήπεδο πάνω από 9.000 για αγώνα μπάσκετ,αλλά όταν το έκανα δεν το ευχαριστήθηκα γιατί βρισκόμουν ψηλά σε αυτό.Μετα βίας μπορούσα να διακρίνω λεπτομέρειες.
Από ότι βλέπω το ίδιο "έπαθαν" και οι φίλοι στο all star ,τουλάχιστον οι "broke",γιαυτό το βρίσκω κομματάκι δύσκολα (έως μη συμβατικό αλλά και συμφέρον) να υπάρξει ποτέ τέτοιο γήπεδο αχανές και τεραστίων διαστάσεων.

ΥΓ.
Ε βάλτο κι εσύ ολόκληρο το άρθρο να νιώσω ότι μιλάμε για γήπεδο football και όχι για ...τερατούργημα! :P

ΥΓ. 2
Από την στιγμή που ζήσαμε εικόνες σε δελτία ειδήσεων μεγάλων καναλιών να ξεκινούν Κυριακή βράδυ με τα αποτελέσματα μπάσκετ και έπειτα του ποδοσφαίρου(κι όχι 40 δεύτερα μπάσκετ ή και καθόλου),πονάμε περισσότερο για αυτό το άθλημα που κατάντησε(και καταντήσαμε ίσως) σε αυτή την ανυπαρξία.
Την τρέλα εκείνης της εποχής όμως και τις αναμνήσεις της,δεν μπορεί να μας τις στερήσει κανείς.
http://paokfans-utd.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi
 
Δημοσιεύσεις: 1907
Εγγραφή: Τρί 12 Ιούλ 2011, 16:31
Τοποθεσία: Παντού και πουθενά.

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό free4 » Πέμ 01 Μαρ 2012, 05:11

FIBA: 4 χρόνια ποινές σε ομάδες

Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά σε αρκετές Ευρωπαικές χώρες και έτσι πολλές ομάδες αδυνατώντας να ανταποκριθούν σε προσφυγές παικτών τους έχουν τιμωρηθεί από την ΦΙΜΠΑ με απαγόρευση μεταγραφών. Η Ελλάδα έχει την μερίδα του λέοντος με πέντε ομάδες, εκ των οποίων η μια, η Ολύμπια Λάρισας, δεν υπάρχει πλέον. Οι άλλες είναι ο Άρης, ο Πανιώνιος, το Μαρούσι και η Ολυμπιάδα Πατρών με δύο μάλιστα σχετικές ποινές. Από κει και πέρα στην λίστα της ΦΙΜΠΑ υπάρχουν ο Αχιλλέας Καιμακλίου, η αντρική και η γυναικεία ομάδα της Νάπολι (η πρώτη από τον Δεκέμβριο του 2008), η Ρουμανική Στεάουα, η Μπόσνα Σαράγεβο, η διαλυμένη Ουράλ Γκρέιτ (κατέχει το ρεκόρ με τέσσερις ποινές απαγόρευσης), η Βοιβοντίνα (από τον Μάιο του 2010), η Ολύμπια Λιουμπλιάνας (από τις 9/2/2012) και τέλος τέσσρις Ισπανικές ομάδες. Οι Γρανάδα, Μενόρκα, η Αταπουέρκα και προς γενική κατάπληξη η Αλικάντε από τις 25/1/2012, η 5η ομάδα της ACB.Τελευταία ομάδα που τιμωρήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου ήταν η Πολωνική Σπόρτοβα Σπόλκα Ακτσίνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ιανουάριο του 2008 ποινές απαγόρευσης μεταγραφών είχαν επιβληθεί σε ΠΑΟΚ (λόγω Όστοιτς), στην ΑΕΚ δύο φορές (λόγω Πάβιτς και του ατζέντη Δημητρόπουλου), Αβελίνο (Σακελλαρίου, Δημητρόπουλος), Σπάρτακ Βλαδιβοστόκ, Αζοφμάς (λόγω οφειλών σε Χάμινγκ, Γλούσκοφ, Βαν Ντερ Χάρε), Δυναμό Μόσχας, Φορτιτούντο Μπολόνια, ΑΕ Λεμεσού, Ερ. Αστέρα, ΑΠΟΕΛ (λόγω Αμίτ Ταμίρ), Τσιμπόνα, Βαγιαδολίδ.

http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=127
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό Sladjan Spasić » Πέμ 01 Μαρ 2012, 19:42

«Το ταμείο θα γίνει στο τέλος»
Από sentragoal.gr
Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2012 10:31

Το κλίμα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα είναι βαρύ, ωστόσο η ώρα του απολογισμού δεν έχει φτάσει ακόμη.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίσει μοιρολατρικά τις αγωνιστικές που μένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όσο κι αν οι ήττες και οι αποχωρήσεις (παικτών αλλά και παραγόντων από τη διοίκηση) έχουν «πληγώσει» και το γόητρο του ιστορικού συλλόγου.
«Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για σχεδιασμό πλάνων εν όψει της επόμενης χρονιάς. Θα τα δούμε όλα στο τέλος της σεζόν με ηρεμία, κάνοντας και την αυτοκριτική μας όλοι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή, το οικονομικό είναι το μεγάλο ζητούμενο κι από εκεί ξεκινούν όλα» τόνισε στο «Goal» ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ν. Σταυρόπουλος. Οσο για τον ίδιον και το μέλλον της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, μας είπε: «Θα δούμε αν θα μείνω, θα τα δούμε όλα στο τέλος».
Ο Πρέλεβιτς από την πλευρά του χθες είπε: «Στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η θητεία της διοίκησης και τότε πρέπει να παραδώσουμε την ομάδα, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα συνεχίσουμε ή όχι». Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για τον Μίλος Μπόγιοβιτς, χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν πως δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από ομάδα του Ιράν, την οποία είναι πιθανό να αποδεχθεί!
Ζητήσαμε από τον κ. Σταυρόπουλο και τη γνώμη του αναφορικά με τη φυγή του 17χρονου διεθνούς ταλαντούχου φόργουορντ Α. Σπυρόπουλου: «Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να προστατέψει τα συμφέροντά του, δεν θέλω να πω κάτι άλλο για αυτό». Ο Σπυρόπουλος έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας την ελευθερία του και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί προσεχώς: «Ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες για το θέμα από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Θα είμαι σε θέση να αναφερθώ σε λεπτομέρειες όταν με το καλό τελεσιδικήσει η υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ» είπε από την πλευρά της στο «Goal» η μητέρα του ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/2670 ... telos.html

Ποιος είναι ο Σπυρόπουλος?Τον γνωρίζει κανένας σας?Είναι κρίμα να χάνονται έτσι δικά μας παιδιά,ειδικά στην εποχή που διανύουμε.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić
 
Δημοσιεύσεις: 436
Εγγραφή: Πέμ 14 Απρ 2011, 03:26

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό trel@menos » Πέμ 01 Μαρ 2012, 19:50

95αρης. περσι ειχε παρει καναδυο τριλεπτα αν δεν κανω λαθος. ειχα ακουσει οτι ηταν ο καλυτερος 95αρης στην ελλαδα. δεν ξερω ομως τι εγινε. και γω τωρα ακουω οτι εφυγε.
Άβαταρ μέλους
trel@menos
 
Δημοσιεύσεις: 2506
Εγγραφή: Τρί 01 Ιούλ 2008, 08:12

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 10 Μαρ 2012, 13:57

Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10604
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό palok » Δευτ 26 Μαρ 2012, 18:43

ΜVP ο Γκετσέφσκι

Ο γνώριμός μας Τοντόρ Γκετσέφσκι αναδείχτηκε MVP του τελικού Κυπέλλου των Σκοπίων. Στη νίκη της MZT επί της Φένι με 84-66, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν υπέροχος, έχοντας 13 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... CF%83.html
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10604
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό palok » Τρί 27 Μαρ 2012, 12:29

Στον Λίβανο ο Χέισλιπ!

Μεγάλη μεταγραφή για την Champville από τον Λίβανο που συμφώνησε με τον Μάρκους Χέισλιπ. Ο Αμερικανός έχει περάσει το 2010 από τον Παναθηναϊκό, ενώ στην Ευρώπη έχει παίξει επίσης σε Εφές, Ουνικάχα Μάλαγα και Κάχα Λαμποράλ. Επίσης έχει θητεία και στο ΝΒΑ, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ιντιάνα Πέισερς και Μιλγουόκι Μπακς.
http://www.gazzetta.gr/kosmos/article/i ... -o-heislip

πατήστε στο link του gazetta και δείτε τη φώτο. face off ο heislip σαν να ναι ο childress χωρίς μαλιά και μούσι :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10604
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Τρί 27 Μαρ 2012, 12:32

:lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 31 Μαρ 2012, 15:20

αν τελικά γίνει αυτή η ένωση καε-παε που προσπαθεί ο γαλατσόπουλος για να παίρνει ο οπαδός κοινά εισητήρια σε μπάλα-μπάσκετ, προτείνω ελέω κρίσης και κοινούς παίκτες σε μπάλα-μπάσκετ (combo :mrgreen: ) όπως ο παρακάτω:

[youtube]EumlWh9_6CE&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10604
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό denis » Σάβ 31 Μαρ 2012, 17:58

Αν δεν δεχτεί μπορούμε και αυτόν
:lol: :lol:
ΠΑΟΚ παντού αλλά στο ΜΠΑΣΚΕΤ 1926 φορές παραπάνω
Μακριά οι ποδοσφαιροΚΆΦΡΟΙ από το ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΥ. 4+2+2 αγωνιστικές (για μια χρονιά)ήταν αρκετές
Με Μπάνε Σούλη και Μάτζικ δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις διαρκείας
Άβαταρ μέλους
denis
 
Δημοσιεύσεις: 695
Εγγραφή: Παρ 21 Αύγ 2009, 16:24
Τοποθεσία: Ωραιόκαστρο

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 31 Μαρ 2012, 18:45

όταν λέγαμε οτι θέλουμε ένα back up του pablo να κουβαλάει τη μπάλα νομίζω δεν είχαμε υπόψιν μας με την πλάτη... :D
επίσης το όνομα Elias... μπρρρρρ :mrgreen:

PS: 666 δημοσιεύσεις και γίνεσαι 27, 2+7=9 το ανάποδο του 6, σατανικό.... :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10604
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες