Γιάννης Καλαμπόκης

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Σάβ 25 Φεβ 2012, 19:05

Καλη συνεχεια στην καριερα σου...πολυ καλης ποιοτητας αθλητης αλλα και ανθρωπος..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό Stavros_Paoki » Σάβ 25 Φεβ 2012, 19:43

Καλή συνέχεια ρε ψυχάρα. Ότι καλύτερο για σένα!
Ναί ρε ΠΑΟΚ
Stavros_Paoki
 
Δημοσιεύσεις: 406
Εγγραφή: Τετ 17 Σεπ 2008, 14:34
Τοποθεσία: Κουφάλια

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 25 Φεβ 2012, 19:54

Καλαμπόκης: «Μακάρι να ξανασμίξουμε με τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Καλαμπόκης πραγματοποίησε την τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλμπα Βερολίνου. Ο έμπειρος γκαρντ ευχήθηκε να ξανασμίξουν οι δρόμοι του μ' αυτούς του ΠΑΟΚ.

«Ηταν σημαντική νίκη για μας έπρεπε να την κάνουμε πάση θυσία. Και τώρα... το δύσκολο κομμάτι», είπε και συνέχισε: «Αποχωρώ γιατί ήρθε μία ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα μεγάλο σύλλογο που έχει υψηλούς στόχους. Εγώ ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα που στόχευε σε υψηλές θέσεις. Για κανέναν δεν είναι εύκολος ο χωρισμός. Συναντήσαμε πολλές ατυχίες και προβλήματα στον ΠΑΟΚ και δεν το καταφέραμε. Δεν πάω σε μία ομάδα που είναι 15η για να πάρω περισσότερα ή εγγυημένα χρήματα. Πήρα αυτήν την απόφαση πολύ δύσκολα, όταν αποφασίζεις να προχωρήσςεις κάτι μένει πίσω κι αυτό πονάει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον πρόεδρο, τους προπονητές μου. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία, είναι σπουδαίοι άνθρωποι. Ευχαριστώ τα παιδιά της ομάδας και τον κόσμο, όσοι ήταν στο γήπεδο, που μας βοήθησαν και μας προστάτεψαν. Μπορεί να σμίξουμε ξανά. Όπως έγινε φέτος, μπορεί να ξαναγίνει και στο μέλλον. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερη ομάδα για μένα, είναι και μία ευχή ίσως να επιστρέψω. Σε καμία περίπτωση δε μετάνιωσα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, θα έκανα ξανά το ίδιο. Δε μετριούνται όλα με συμβόλαια και αριθμούς», είπε ο Καλαμπόκης.

Ο 34χρονος άσος συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχα ζητήσει να φύγω, η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε κατοχυρωμένοι οικονομικά. Απλά προέκυψε μία σημαντική πρόταση και έφυγα. Προσπαθήσαμε σε ένα κλίμα πολύ φιλικό να δούμε τι είναι καλύτερο για μένα και την ομάδα. Μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες για επίτευξη στόχων στον ΠΑΟΚ. Είναι διαφορετικό το συναίσθημα να διεκδικήσεις πρωτάθλημα σε άλλη χώρα γιατί σ' αυτήν δεν γίνεται. Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για την απόφασή μου».

Όσο για το κύμα φυγής στην Α1, «κάποτε γίνονταν αλλαγές επί αλλαγών για άλλους λόγους. Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και αδυναμίες. Κάθε παίκτης προσπαθεί να έχει ένα περιβάλλον εργασίας όσο το δυνατόν καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του. Αυτός είναι ο λόγος που και τα άλλα παιδιά φεύγουν. Το ελληνικό μπάσκετ, ο ελληνικός αθλητισμός, η ελληνική κοινωνία έχουν προβλήματα. Ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά. Το ελληνικό πρωτάθλημα θέλει στήριξη αντιμετωπίζει δυσκολίες και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βγει από το αδιέξοδο».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ ο Καλαμπόκης είπε: «Η ομάδα έχει πάρει παιδιά στη θέση μου και ψάχνουν την ευκαιρία να δείξουν πόσο καλοί παίκτες είναι. Η θέση μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω». Καταλήγοντας ο γκαρντ της Άλμπα, πλέον, αποκάλυψε ότι «έκανα ένα δώρο στον Ντικούδη πριν φύγω και νομίζω θα με συγχωρήσει» και αναφερόμενος στον κόσμο που έχουν τα γερμανικά γήπεδα είπε: «Αναμφίβολα το γήπεδο το ομορφαίνει ο κόσμος, το παλατάκι είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα αλλά δεν μλπρούν να το ομορφύνουν οι κολόνες».
http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=152

καλή συνέχεια Γιάνναρε. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα φορέσεις τη φανέλα μας να είναι με ψηλά το κεφάλι και χαμόγελο!
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Σάβ 25 Φεβ 2012, 20:19

Έτσι και μάθω την ώρα αναχώρησης με τον Κώστα θα πάμε αύριο να αποχαιρετίσουμε τον τέλειο αυτό παίκτη και τύπο...θα χαιρόμουνα αν ερχόταν και κανείς ακόμα παιδιά!

ΥΓ Τελικά φεύγει το πρωί στις 11. Ποιός είναι για ραντεβού στις 10 στο αεροδρόμιο; ελάτε ρε μερικοί, να δείξουμε ότι εκτιμάμε τις αξίες και δεν είμαστε μόνο για σοου Μαγκέτε στο αεροδρόμιο...
ούτε κάμερες θέλω, ούτε και κασκόλ έχω ποτέ. Μια χειραψία αντρίκια έχει πολύ περισσότερη ουσία...

ΥΓ ρε συ Κώστα κανείς δεν κατηγόρησε τον Μπάνε ότι πήρε μια χρεωμένη ομάδα για να βγάλει...αλίμονο, δεν αντέχει στη λογική αυτό. Αλλά από την άλλη εγώ περίμενα να μάθω ότι έβαλε κατιτίς...πχ όπως ο Κανώτας έβγαζε την εγγυητική.
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2230
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό moican4 » Σάβ 25 Φεβ 2012, 20:49

Παίκτης διαμάντι και σε ήθος και σε ποιότητα...
Από τους αγαπημένους μου..

Καλή τύχη και σε ...ευχαριστούμε για όλα..

Εις το επανιδείν..

:pano:
Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες....!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
moican4
 
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό denis » Σάβ 25 Φεβ 2012, 20:54

Γιάννη θα είμαι εκεί αλλά παρέα με μια (όχι και τόσο καλή) φίλη την γαστρεντερίτιδα αλλά εκεί θα είμαι. Μην ξεχνάς
ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ :opaokara: :opaokara:
Παλατάκι- Ωραιόκαστρο 12 λεπτά
ΠΑΟΚ παντού αλλά στο ΜΠΑΣΚΕΤ 1926 φορές παραπάνω
Μακριά οι ποδοσφαιροΚΆΦΡΟΙ από το ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΥ. 4+2+2 αγωνιστικές (για μια χρονιά)ήταν αρκετές
Με Μπάνε Σούλη και Μάτζικ δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις διαρκείας
Άβαταρ μέλους
denis
 
Δημοσιεύσεις: 695
Εγγραφή: Παρ 21 Αύγ 2009, 16:24
Τοποθεσία: Ωραιόκαστρο

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό kostasff » Κυρ 26 Φεβ 2012, 00:40

KalamarGiannis έγραψε:ΥΓ ρε συ Κώστα κανείς δεν κατηγόρησε τον Μπάνε ότι πήρε μια χρεωμένη ομάδα για να βγάλει...αλίμονο, δεν αντέχει στη λογική αυτό. Αλλά από την άλλη εγώ περίμενα να μάθω ότι έβαλε κατιτίς...πχ όπως ο Κανώτας έβγαζε την εγγυητική.

Αυτό το κατιτίς που μπορεί να προσφέρει κάποιος δεν είναι απαραίτητα μόνο χρήματα. Είναι προσωπικός χρόνος, γερό στομάχι για τα βάσανα που "προσφέρει" η κατάσταση, είναι το "όνομα" που θα λειτουργήσει ως κυματοθραύστης για τις καταιγίδες που μας χτυπάν (σκέφτεστε να ήταν σήμερα ο κανωτας ή ακόμα χειρότερα ο γαλατσο?), η προσωπικότητα που θα βοηθήσει στο να μην ξεσηκωθούν οι απλήρωτοι παίκτες (σημερινοί και παλιοί) κλπ.
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Κυρ 26 Φεβ 2012, 02:05

ΟΚ σίγουρα τα έδωσε όλα αυτά. Δεν έχω κακό να πω για τον άνθρωπο. Αγαπάει την ομάδα πιο πολύ κι από μένα.
Κωστή άρα βάζουμε ξυπνητήρι στις 9 ώστε 10 να είμαστε αεροδρόμιο! γαμέτο τι τα ήθελα τα κρασιά ντυμένος Μπάνε...δεν θα ξυπνάω το πρωί. Πάντως η καλή μου δεν ήξερε ποιός παίκτης είναι με το CELTICS 33 και της είπα ο J.R.Giddens είσαι..! (το κάρβουνο έφυγε με το πρώτο ντουζ! όλα καλά...Φούμο στην ΠΑ δεν είχαμε τι να κάμω ο σμηνίτης...)
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2230
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό palok » Κυρ 26 Φεβ 2012, 10:20

μακάρι να χαμε 2χιλιάρικα πραγματικούς φίλους της ομάδας και του μπάσκετ σαν εσάς.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Κυρ 26 Φεβ 2012, 13:42

παιδιά θα αφήσω να σας τα πει ο Denis διότι ...άργησα με αποτέλεσμα να μιλήσω με τον Γιάννη μόνο στο κινητό γιατί ήμουν απέξω αλλά είχε περάσει μέσα. Τον άγγιξε αρκετά που πήγαμε, είπε ότι χάρηκε που αφήνει φίλους πίσω και από Ιούνιο θα είναι ελεύθερος...μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τους ανθρώπους , τις εγκαταστάσεις, το κοινό της. Ξέρει σε πολύ βάθος τι ιστορικό μπασκετικό DNA έχει ο ΠΑΟΚ και ο λαός του. Για μένα αυτός ο παίκτης ΚΑΚΩΣ χάθηκε 2 φορές για λόγους Διοικητικής σταθερότητας...αλλά εν πάσει περιπτώσει πρέπει να κλείσει την σπουδαία καριέρα του στον ΠΑΟΚ και να μπει στο πάνθεον της καρδιάς μας.

ΥΓ φίλοι της ομάδας και του μπάσκετ υπάρχουν πάρα πολλοί. Αλλά η κρίση τους έχει όλους υπνώσει. Αυτό το παλλικάρι που είναι άνεργο τι να του πω εγώ; γιατί δεν έρχεσαι;; μακάρι να είχα τα λεφτά να πάρω την ομάδα, και να βάλω και λεωφορείο να σας φέρνει κούτρα στο γήπεδο. Και να κερνάω και τα καφεδάκια. Αλλά ... όλοι αδέλφια κτλ. Όμως ο πρώτος που θα πιανόταν να πετάει κάτι μέσα, με κίνδυνο να τραυματίσει παίκτη ή να τιμωρηθεί η ομάδα , και μια και το κράτος δεν λειτουργεί, θα είχα και μια ομάδα δυνατά παλλικάρια να τον κάνουν τόπι στο ξύλο. Για παραδειγματισμό. Να δεις πως κόβονται οι μαλακίες.

ΥΓ2 η ομάδα φέτος ζήτησε εθελοντική βοήθεια... δεν ξέρω τι απέγινε, πήγε κανείς μας; αυτό θα ήταν ΑΛΗΘΙΝΟ
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2230
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό denis » Δευτ 27 Φεβ 2012, 00:01

Έπρεπε να με πάρει ο Καλαμαριάννης με βιντεοκλήση για να δω τα μούτρα του όταν του απάντησε ο Καλαμπόκης (κάπως έτσι θα ήταν :o :o ) :lol: :lol: :lol: (άσε που στην αρχή δεν τον κατάλαβε).
Πραγματικά χάρηκα που του μίλησα γιατί συζητήσαμε για κάτι που αγαπάμε και ο καθένας από την πλευρά του(παίκτης-φίλαθλος). Τον ρώτησα για το δώρο που έκανε στον Ντικούδη για να μείνει αλλά δεν ήθελε να μου απαντήσει τουλάχιστον του είπα να τον πείσει και γέλασε. Όταν τον πρωτοείδα του είπα αν έχει έτοιμο το προσύμφωνο για του χρόνου και μου είπε κάτσε να τελειώσω από Γερμανία πρώτα.Δεν έφυγε για τα χρήματα(του είχε γίνει πρόταση από Ισπανία πριν κανα 20 μέρες και αρνήθηκε)
Συμφωνήσαμε για το πόσο δύσκολο είναι η 6 θέση και πως δεν μας χαλάει και η 9(βασικά δεν του άρεσαν τόσο οι λόγοι που του είπα). Το υπόλοιπο της συζήτησης ήταν για το Βερολίνο που πρέπει να πάει και που όχι(25 μέρες έχω που επέστρεψα) και για την θέση που θα μου κρατήσει στο γήπεδο της Άλμπα (σε κανα 2μηνο που θα ξαναπάω)

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν γιατί το επανέλαβε πολλές φορές χαίρομαι που φεύγοντας αφήνω πίσω φίλους
ΠΑΟΚ παντού αλλά στο ΜΠΑΣΚΕΤ 1926 φορές παραπάνω
Μακριά οι ποδοσφαιροΚΆΦΡΟΙ από το ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΥ. 4+2+2 αγωνιστικές (για μια χρονιά)ήταν αρκετές
Με Μπάνε Σούλη και Μάτζικ δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις διαρκείας
Άβαταρ μέλους
denis
 
Δημοσιεύσεις: 695
Εγγραφή: Παρ 21 Αύγ 2009, 16:24
Τοποθεσία: Ωραιόκαστρο

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό denis » Δευτ 27 Φεβ 2012, 00:20

palok έγραψε:μακάρι να χαμε 2χιλιάρικα πραγματικούς φίλους της ομάδας και του μπάσκετ σαν εσάς.

Αφού την φανέλα στην έδωσα γιατί μας γλύφεις??
Ξέχασε το ο Σούλης κάνει προπόνηση (και δεν έχουμε τα πνευμόνια)δεν πάμε του χρόνου να παίξουμε εκτός αν ο σωλήνας για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ αποφασίσει να το γυρίσει σε μονά και 3on3 :lol: :lol: :lol:
ΠΑΟΚ παντού αλλά στο ΜΠΑΣΚΕΤ 1926 φορές παραπάνω
Μακριά οι ποδοσφαιροΚΆΦΡΟΙ από το ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΥ. 4+2+2 αγωνιστικές (για μια χρονιά)ήταν αρκετές
Με Μπάνε Σούλη και Μάτζικ δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις διαρκείας
Άβαταρ μέλους
denis
 
Δημοσιεύσεις: 695
Εγγραφή: Παρ 21 Αύγ 2009, 16:24
Τοποθεσία: Ωραιόκαστρο

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό Lord » Τρί 28 Φεβ 2012, 02:14

Καλή συνέχεια και του χρόνου σε περιμένουμε πίσω!! ;) :pano:
ΠΑΟΚ ο ένας,στον κόσμο άλλος κανένας..
ΠΑΟΚ γιατί,γιατί μας βγάζεις την ψυχή...
Άβαταρ μέλους
Lord
 
Δημοσιεύσεις: 4153
Εγγραφή: Δευτ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: Γιάννης Καλαμπόκης

Δημοσίευσηαπό Photis » Τρί 28 Φεβ 2012, 03:14

Και εφόσον είναι πρώην παίκτης μας πλέον το τόπικ του κλείνει δυστυχώς.Καλή συνέχεια Γιάννη όπου κι αν είσαι!
:pano:
Τα μυαλά μας πονάνε...
Άβαταρ μέλους
Photis
 
Δημοσιεύσεις: 8678
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Παίχτες ομάδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες