11. Dante Stiggers

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό palok » Παρ 03 Φεβ 2012, 14:37

olivares έγραψε:Αγωνιστικά η ομάδα χρειάζεται point που να μπορεί να δίνει 3-4 ασσίστ ανά παιγνίδι μιας που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε περιστροφή, ούτε ομαδικότητα στην επίθεση παρά μόνο ένα άφημα της μπάλας στο low post για να παίξει πλάτη ο Δήμος, πράγμα φανερό και από το γεγονός ότι είμαστε τελευταίοι στις ασσίστ σε όλη την Α1. Κατά το θέρος ήμουν ύπερ της παραμονής του πρώην μηχανικού αυτοκινήτων με στόχο να μοιράζεται τη θέση με τον αμερικάνο άσσο κυρίως λόγω της περσινής του εικόνας. Η πραγματικότητα όμως έδειξε ότι πέρσι κόλλαγε καλά με τους υπόλοιπους αφού Marshall και Slim τον έκαναν αμέσως να αισθανθεί ισότιμο μέλος της ομάδας και αυτό ήταν καλός βαθμός στο διαγώνισμα της χημείας. Φέτος, όμως σε σχέση με τους υπόλοιπους κόλλησε το αμπραγιάζ και έχει περάσει κάτω από τον πήχυ δείχνοντας αγχωμένος να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο περισσότερο κουπί και αμυντικά και επιθετικά.
Στην πραγματικότητα ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση ο πραγματικός στόχος πρέπει να είναι να δούμε τουλάχιστον σωστό μπάσκετ για αυτό αλλά και για να μην διασυρόμαστε άλλο ώστε να περνάει στον καθένα ο εκβιασμός απεργιών στις προπονήσεις (άλλη ηλιθιότητα απεργία αν είναι να κάνεις κάνεις στους αγώνες και όχι στις προπονήσεις γιατί αν σε πληρώσουν πως θα παίξεις) λέω να του δώσουμε ακόμα ένα μισθό και να πάει στην ευχή της Virgin Mary και με τα 25,000$ να φέρουμε για ένα τετράμηνο έναν καθαρόαιμο point που απλώς να μοιράζει την περιστροφή σωστά αλλά και να βοηθήσει αμυντικά στην περιφέρεια με κλοπές για να μπορέσουμε έστω και στο τέλος να δούμε αληθινή λειτουργία ομάδας στην οποία Dante σου είπαν το καλοκαίρι πως ο Bane είναι θεός.


Μετά τον Μούλα... νούλα

Για να δούμε. Πόσα χρόνια θα πρέπει να περάσουν ακόμα για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βάλει στο ρόστερ του έναν αποτελεσματικό-σε αυτό το επίπεδο-πόιντ γκαρντ; Έναν πόιντ γκαρντ που να μπορεί να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, να οδηγήσει την ομάδα του με επιτυχία και να βγάλει την χρονιά μέχρι το τέλος... Ο ΠΑΟΚ απέτυχε όλα τα προηγούμενα χρόνια και είναι άξιο απορίας το γιατί. Ούτε το οικονομικό μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία. Ανάλογα προβλήματα έχουν όλες οι ομάδες, αλλά αυτό το σερί αποτυχιών η ατυχιών στις επιλογές δεν το είχαν. Και αν γυρίσει κάποιος τη μνήμη του πίσω, θα θυμηθεί ότι ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς της περιόδου 2003-04 ήταν ότι καλύτερο συνέβη στην θέση του άσου μέχρι τώρα. Όχι βέβαια ο Μούλα της επόμενης περιόδου, που μετά τον Ιανουάριο είχε πολλά προβλήματα... Ούτε αυτός που ήρθε για δύο μήνες στα μέσα της σεζόν 2008-09...
Τι πέρασε από το καλοκαίρι του 2004 και μετά αναφορικά με επιλογές εκτός Ελλάδας...; Την περίοδο 2004-05 ήταν ο Γκαγκαλούδης που στήριξε τη μετριότητα του Μουλαομέροβιτς, ενώ την επόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε σε καθαρά Ελληνικό τρίο (Γκαγκαλούδης, Ξανθόπουλος, Βεργίνης). Και αρχίζει το γαιτανάκι... Άλεν, Χάνσελ, Ουάσιγκτον, Ουάτσον (ναι ο Σι Τζέι που πάει καλά στο ΝΒΑ), Ρόου, Τζόρνταν, Άκινς, Έιβερι, Γκρέι, Ράιτ, Στίγγερς. Στο ενδιάμεσο δόθηκε η ευκαιρία και σε κάποιον Ιβάν Τόμας, ή σε δυάρια που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν ως άσοι (γκιλέσπι, Μπρέμενρ, Πάρκερ, Μονρό, Ντελινινκάιτις...), αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Μόνο ο Μακ Γκραθ φάνηκε να μπορεί να ανταποκριθεί, αλλά δεν πρόλαβε. Με λίγα λόγια... Χωρίς καλό άσο δεν πα νάχεις 10 Σαμπόνηδες... Και ο ΠΑΟΚ φέτος ή και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε ούτε το δεξί.... αυτί του Άρβιντας. Οπότε... Θέλει να φύγει ο Στίγγερς; Να φύγει τώρα, άμεσα για να φέρει η ομάδα έναν άσο της προκοπής στην θέση του. Μι αλλαγή δικαιούται ο ΠΑΟΚ και πρέπει νάναι αυτή. Τα υπόλοιπα-για το αν ένας παίκτης γκρινιάζει που παίζει περισσότερο απότι περίμενε με ένα ματς την εβδομάδα, έλεος...-είναι για να προσπαθούν... τα βρύα να γίνονται έλατα.
*Και ο Παππάς ρε παιδιά δεν είναι άσος, άλλο αν από ανάγκη χρησιμοποιήθηκε και σαν τέτοιος. Ούθτε ο Καλαμπόκης, ούτε ο Γιαννακίδης... Άρα χωρίς Γκίντενς ο ΠΑΟΚ έχει μόνο Ντούβνιακ. Επειγόντως Αμερικανός πόιντ...
http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=132

είναι τελικά ο olivares o Κλείτος Καρκανιάς? :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:

PS: αν μείνει ο τεξανός δε βλέπω πώς διάολο θα βρεί ισορροπία μία ομάδα με αμερικάνο Point-uros-stiggers-γιαννακίδη-παππά-καλαμπόκη στα guard, jr-aleksic στο 3 (με 80% των προσπαθειών τους με πρόσωπο) και δημιουργία στο low post μόνο από τον Δήμο στην τετράδα Τσακαλέρη-Ντικούδη-Petway-Kαλλέ...
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό mythos » Παρ 03 Φεβ 2012, 14:52

Kαλυτερα να μην ξοδεψουμε αλλα λεφτα,οι πιθανοτητες να βγουμε τριτοι ειναι 10% αλλα και να βγουμε τι εγινε;
Μονο Αν φυγει ο στιγκερς με τα λεφτα που θα γλυτωσουμε αν γλυτωσουμε να παρουμε καποιο παικτη.
Δεν ειναι οικονομικα ορθολογικο να ξοδεψουμε τωρα εξτρα χρηματα για κατι που εχει περιορισμενες πιθανοτητες
επιτυχιας και σημασιας...
mythos
 
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: Πέμ 30 Σεπ 2010, 12:46

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό palok » Παρ 03 Φεβ 2012, 15:08

Απόφαση για προπόνηση από Στίγγερς

Η συζήτηση που έκανε πριν λίγη ώρα ο Ντάντε Στίγγερς με τον Τέλη Ζουρνατζίδη φαίνεται ότι έπεισε τον Αμερικανό να επιστρέψει στις προπονήσεις.

"Είπαμε ότοι θα τηρηθούν όσα του υποσχεθήκαμε και επέστρεψε στις προπονήσεις" τόνισε πριν λίγο στο basketplus.gr ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, περιμένοντας βέβαια ότι πέρα από τα βάρη ο Στίγγερς θα συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης για να ταξιδέψει αύριο στην Αθήνα.
http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=152
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό kostasff » Σάβ 04 Φεβ 2012, 10:39

Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από ένα αναρχοκομούνι σαν κι εσένα olivares παρά να πάρεις το μέρος του εργάτη ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Όλοι συμφωνούμε αλλά έλα που τα κουκιά δεν βγαίνουν (ας είναι καλά και η "μαζική" προσέλευση). Οι μανατζαραίοι πιέζουν και για τα παλιά. Όχι μόνο για την τρέχουσα ομάδα. Εφορία-ΙΚΑ σου κλειδώνουν το μαγαζί (αν γουστάρουν) και το 99 θα πάει περίπατο αν μείνουν απλήρωτες παλιές δόσεις (και σε αυτή την περίπτωση το χρέος θα γίνει ένα τάλιρο) οπότε οι προτεραιότητες αλλάζουν. Δεν νομίζω η διοίκηση να θέλει αυτή την εικόνα διάλυσης που έχουμε.
Υ.Γ. Καλύτερα να γράφεις πιο συχνά ώστε να μην τα γράφεις όλα μαζί και χρειαζόμαστε 2 ημέρες άδεια από την δουλειά, για να διαβάζουμε τα σεντόνια σου..... :mrgreen:
Υ.Γ.2 Δεν θυμάμαι να σου εξέφρασα την λατρεία μου για τον Κολομβιανό....... :!:
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό palok » Παρ 02 Μαρ 2012, 21:08

happy birthday dante. του χρόνου στους spurs εύχομαι!!!! ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό kostasff » Παρ 02 Μαρ 2012, 22:18

κι ακόμα παραπέρα... :opaokara:
Πλάκα κάνω.
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Τρί 20 Μαρ 2012, 19:12

Dante keep up the good work. Lately, your help is valuable...
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2230
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 21 Απρ 2012, 19:25

δεν ξέρω, θα το ξαναπώ, εάν μείνει ο Σούλης, ο Dante είναι (ψιλο)πεταμένα λεφτά...
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: 11. Dante Stiggers

Δημοσίευσηαπό palok » Παρ 27 Απρ 2012, 10:15

Κουβέντα με Στίγγερς, Πέτγουεϊ

Στίγγερς (2/5) και Πέτγουεϊ (Κυριακή) αναχωρούν για τις ΗΠΑ ωστόσο έμεινε η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων και για αυτό το λόγο ο Μπάνε Πρέλεβιτς συναντήθηκε και με τους δύο παίκτες. Στον πρώτο οφείλονται 30 χιλ.δολάρια από τα 60 χιλ. του συμβολαίου του και του διαμηνύθηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να τακτοποιηθεί ο παίκτης από τα επερχόμενα έσοδα. Όχι όμως τώρα...
Ο Στίγγερς (στο ραντεβού ήταν με τον Έλληνα ατζέντη του) ζήτησε άμεσα τουλάχιστον ένα μισθό, είπε ο εκπρόσωπος του ότι θα περιμένει 10 περίπου μέρες και αν δεν γίνει τίποτε, θα προχωρήσει νομικά στην FIBA όπου δεν καταλαβαίνουν από άρθρο 99.
http://basketplus.gr/index.php?option=c ... Itemid=152

60.000 δολλάρια για 5.1 πόντους, 2 rebounds και 1.4 ασισστ με 1.6 λάθη??χμμμ...
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Παίχτες ομάδας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

cron