Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...

Δημοσίευσηαπό gagas » Πέμ 24 Ιούλ 2008, 15:26

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας μιλώντας στο “Αθλητικό Metropolis” , επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Αυστραλό διεθνή Στηβ Κέιρ. Το θέμα εφεραν στην επιφάνεια δημοσιεύματα Γερμανικών ιστοσελίδων. Ο αρχηγός της εθνικής Αυστραλίας ( με 290 συμμετοχές σε αυτήν), και πάικτης της Γερμανικής Φριντρεσχάφεν, αποτελεί τον μεγάλο στόχο του “Δικεφάλου” για την θέση του ακραίου. Ο Κέιρ έχει παίξει και στην Αυστριακή Χοτ Βόλλει, με πολλές συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λίγκ. Είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους και από τους αγώνες του Ηρακλή με τη Χοτ Βόλλει αλλά και από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Εθνική Αυστραλίας. Εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, ισως και ωρών, καθώς αναμένεται πλέον η απάντηση του ατζέντη του αθλητή, ο οποίος θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Άβαταρ μέλους
gagas
 
Δημοσιεύσεις: 1113
Εγγραφή: Πέμ 17 Ιαν 2008, 01:16
Τοποθεσία: που?

Δημοσίευσηαπό gagas » Παρ 25 Ιούλ 2008, 14:05

Παίκτης του ΠΑΟΚ ειναι και επίσημα ο Στηβ Κέιρ. Ο Αυστραλός ακραίος συμφώνησε σε ολα με τη διοίκηση του “ασπρόμαυρου” ΤΑΠ και ετσι θα φορέσει τη φανέλα του “Δικεφάλου” για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Κέιρ ειναι αρχηγός της εθνικής Αυστραλίας και αποτέλεσε τη επιλογή του Δεληκώστα ύστερα απο μια διαδικασία αρκετων ημερών. Με τη απόκτηση του Κέιρ ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για εναν ακόμη κεντρικό αθλητή και εναν Ελληνα ακραίο.
Άβαταρ μέλους
gagas
 
Δημοσιεύσεις: 1113
Εγγραφή: Πέμ 17 Ιαν 2008, 01:16
Τοποθεσία: που?

Δημοσίευσηαπό ugandezos » Δευτ 25 Αύγ 2008, 17:07

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Αμερικανό κεντρικό αθλητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν πάρει τις πληροφορίες τους, από ανθρώπους του βόλεϊ που δραστηριοποιούνται στην Αμερικανική ήπειρο, και είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση. Ο παίκτης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μέλος της καλύτερης εξάδας της Αμερικής στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα, και επίσης ήταν μέλος της εθνικής Αμερικής που κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολλεγίων.

πηγή:www.metrosport.gr
Άβαταρ μέλους
ugandezos
 
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: Τρί 01 Ιούλ 2008, 22:57

Δημοσίευσηαπό IKARIA_G4 » Δευτ 25 Αύγ 2008, 18:36

σθγχαρητηρια για τισ πολυ καλες κινησεισ στο ωολλευ μας..καιρος ηταν!
..αλλα και εμεισ πρεπει να δειξουμε οτι ειμαστε ΠΑΟΚ!
...και μαλιστα ΠΑΟΚ παντου! .........στηριξη στο βολλευ λοιπον αδερφια!
IKARIA_G4
 
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: Σάβ 19 Απρ 2008, 00:09
Τοποθεσία: ΙΚΑΡΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Θεοντόρε Μπρούνερ

Δημοσίευσηαπό Yiankos » Τρί 26 Αύγ 2008, 12:59

O Αμερικανός αθλητής Θεοντόρε Μπρούνερ ειναι ο τέταρτος ξένος της ομάδας βόλλει του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος κεντρικός.

Από το: PAOKVOLLEY BLOGSPOT
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2308
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευσηαπό free4 » Τετ 03 Σεπ 2008, 01:35

Ερχεται και ο Μπέργκμαν

Mε ρεπό πέρασαν το Σάββατο (31/8) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ακολουθούν όλη τη βδομάδα το πρόγραμμα διπλών προπονήσεων του Κώστα Δεληκώστα. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, ενώ σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς και ο Στηβ Κέιρ.

Ο αυστραλός δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο η βελτίωση που παρατηρείται ημέρα με την ημέρα στον τομέα της φυσικής κατάστασης είναι εντυπωσιακή και ο παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο Δεληκώστας. Αλλωστε, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο αθλητής παραλίγο να σταθούν η αιτία για να χαλάσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο γερμανός κεντρικός, Ραλφ Μπέργκμαν, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Προύσαλης έφτασε το βράδυ της Κυριακής. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο έλληνας πασαδόρος από την Πολιτεία, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα με την υπηρεσία του ως δόκιμου πυροσβέστη, το οποίο τελικά λύθηκε με παρέμβαση του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=20485

ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ????????
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 06 Σεπ 2008, 03:51

«Οπως ο Ρεχάγκελ»

Στην πατρίδα του ο Ραλφ Μπέργκμαν θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς που ανέδειξε ποτέ το γερμανικό βόλεϊ.

Στα 38 του χρόνια (ύψος 2,06 μ., 225 διεθνείς συμμετοχές) διατηρεί όλη τη φρεσκάδα και συνάμα την εμπειρία δύο δεκαετιών στα γήπεδα του βόλεϊ. Εφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Ιταλίδα σύζυγό του και τους δύο γιους του και από σήμερα πιάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα. Στη Γερμανία θεωρούμε κάποιον τυχερό όταν λέει ότι ετοιμάζει ταξίδι στη χώρα σας. Πολύ περισσότερο για μένα που ήρθα μαζί με την οικογένειά μου για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Στη Γερμανία συζητήθηκε πολύ η επιτυχία της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2004 και μάλιστα με προπονητή ένα συμπατριώτη μου, τον Οτο Ρεχάγκελ. Χαίρομαι πολύ που είμαι στα χνάρια του?» είπε ο Μπέργκμαν.

«Υποδοχή και Αντράε»
Ο Γερμανός ικανοποιήθηκε από τη θερμή υποδοχή των παραγόντων του ΤΑΑ Νότη Λίτσα και Κώστας Παϊσιάδη που τον υποδέχτηκαν με μια μεγάλη ανθοδέσμη. «Με εντυπωσίασε η υποδοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Είναι ό,τι καλύτερο για ένα καλό ξεκίνημα. Υπόσχομαι ότι από την πλευρά μου θα τα δώσω όλα».

Ο Μπέργκμαν δεν έκανε προπόνηση, ξεναγήθηκε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και θα μείνει σε σπίτι στην Περαία κοντά στη θάλασσα. «Το γήπεδο είναι πολύ ωραίο και μακάρι να έχουμε και τον κόσμο κοντά μας. Είμαι σε καλή κατάσταση, αφού με την εθνική ομάδα της χώρας μου αγωνίστηκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Εχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλος με ελληνικές ομάδες, ξέρω ότι και ο συμπαίκτης μου στην εθνική Γερμανίας Μπιορν Αντράε θα είναι στον Παναθηναϊκό, αλλά και ότι θα αγωνιστούν πολλοί γνωστοί παίκτες».

«Τόπο στα νιάτα»
Η Γερμανία στο Πεκίνο κατατάχθηκε στην 9η θέση μαζί με τη Βενεζουέλα και ο Μπέργκμαν είπε:

«Ο αγώνας στην πρεμιέρα με την Πολωνία, που χάσαμε 3-0, ήταν καθοριστικός. Βγήκαμε εκτός στόχου, ενώ με νίκη θα μπορούσαμε να περάσουμε στην 8άδα. Για την εθνική Γερμανίας έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος γεμάτος επιτυχίες. Εφυγε ο προπονητής Στέλιαν Μοκουλέσκου, ενώ και οι παλιοί θα δώσουμε τη θέση μας σε νέα παιδιά».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1328597
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Τετ 24 Σεπ 2008, 14:19

Φιλικό με τον Ηρακλή στην Μίκρα την Τετάρτη

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή δίνει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα. Ο Κώστας Δεληκώστας θα παρατάξει το σχήμα που έχει στο νου του για το πρωτάθλημα, ενώ θα δοκιμάσει και κάποιες λύσεις για την ομάδα του.

*Στο μεταξύ υπάρχει ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα. Δυο στην Αθήνα με Μίλωνα και Παναθηναϊκό, και ένα με την Λαμία κατά την επιστροφή της ομάδας.

*Τα διαρκείας κυκλοφόρησαν. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνούν στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Η τιμή του εισιτηρίου κοστίζει 50 ευρώ.

http://www.paokvolley.blogspot.com/
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Πέμ 02 Οκτ 2008, 19:52

"Να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια"

Ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Mετρόπολις", τόνισε πως σκοπός του είναι να ξαναβρεί ο ΠΑΟΚ τη χαμένη του αξιοπρέπεια και να δημιουργήσει μία δυνατή και ετοιμοπόλεμη ομάδα. Κλείνοντας, είπε ότι παρακολούθησε το ντέρμπι με τον Αρη στο ποδόσφαιρο από τη Θύρα 3 και εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί και στη θύρα 4!

Μίλησε για το καινούριο ξεκίνημα στο οποίο και ο ίδιος συμμετέχει και εξέφρασε την άποψη, ότι ο σκοπός του είναι ,να επαναφέρει στον ΠΑΟΚ την χαμένη του αξιοπρέπεια. Συνεχίζοντας, τόνισε ότι ύστερα από συνομιλία που είχε με τους κυρίους Παϊσιάδη και Κατσαρη, αποφάσισαν να φτιάξουν μια ομάδα η οποία θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα ανταγωνιστική. Τόνισε, ότι οι δεσμεύσεις της διοίκησης τηρήθηκαν στο 100% , ενώ πιστεύει ότι αν και το μπάτζετ της ομάδας δεν είναι από τα πιο υψηλά της κατηγορίας, θεωρεί ότι τα λεφτά δεν παίζουν στο γήπεδο.

Σχετικά με τους παίκτες που αποκτήθηκαν, ανέφερε ότι θέλει να κτίσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και σχεδιασμός αρχικά έγινε αποκτώντας έλληνες παίκτες, για να δώσει στον κόσμο να καταλάβει ότι κάτι κινείται στην ομάδα. Με το σκεπτικό αυτό, αποκτήθηκε ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής ομάδας, Κώστας Προύσαλης, ο δεύτερος διαγώνιος της Εθνικής Απόστολος Αρμενάκης, ο Βλασακίδης και ο Ντίνας. Για τον τελευταίο είπε ότι αν και νεαρός, πιστεύει ότι δίπλα στον Μπέργκμαν θα πάρει πολλές εμπειρίες.

Στη συνέχεια, είπε πως στόχος του είναι να κάνει μια δυνατή και ετοιμοπόλεμη ομάδα, στην οποία θα μπολιαστούν οι νέοι παίκτες της δεύτερης 6άδας και να αναδειχτούν οι τελευταίοι μέσα από αυτήν και χαρακτήρισε τον Αλμαλή ως ανερχόμενο λίμπερο.

Ο ίδιος δεν θέλει να οριοθετήσει στόχους για το πρωτάθλημα, αλλά θέλει να βγάλει τα προτερήματα της ομάδας. Σκοπός του είναι η βασική ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και στη συνέχεια να αναδείξει νέους παίκτες. Για το τελευταίο, σκοπεύει να κάνει και μια συνάντηση με τους προπονητές των μικρότερων ηλικιών, προκειμένου να τους βοηθήσει και να προγραμματίσουν το ενδεχόμενο προώθησης ορισμένων παικτών, από τις μικρότερες ομάδες.

Οσον αφορά τους ξένους, πιστεύει ότι το μεγάλο όνομα στην ομάδα είναι ο Μπέργκμαν, τον οποίο χαρακτήρισε και ατραξιόν. Παρόλα αυτά θεωρεί πως σε αυτήν δεν υπάρχουν αστέρια. Αστέρι χαρακτήρισε την ομάδα και όχι τους παίκτες, τονίζοντας πως: ''Κανείς δεν μπορεί να βγεί πάνω από την ομάδα''. Μιλώντας πιο αναλυτικά είπε ότι ο Κέιρ είναι πολύ καλός στην επίθεση, ο Γούλφεντεν στην υποδοχή, ενώ για τον Μπρούερ, ότι μπορεί να αναδειχθεί σε έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο σημείο αυτό ανέφερε και πάλι τον Ντίνα, τον οποίο πιστεύει πολύ.

Για το γήπεδο, τόνισε ότι του παρέχει όλες τις ανέσεις και τις καλύτερες συνθήκες για προπόνηση, με μόνο πρόβλημα τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα για το οποίο όμως είπε ότι έχει ήδη τη διαβεβαίωση της διοίκησης θα ξεπεραστεί. Ο κόσμος πιστεύει ότι θα έρθει σε αυτό με τα αποτελέσματα, κάτι που και οι ίδιοι το γνωρίζουν αλλά και θα το επιδιώξουν.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=22631
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Πέμ 02 Οκτ 2008, 19:54

Ηττα από τον Παναθηναϊκό σε φιλικό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (1/10) του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ (25-20, 24-26,25-21, 25-22).

Ο Γιώργος Δεληκώστας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του, με τον Αρμενάκη να δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού διαγώνιου, πετυχαίνοντας 22 πόντους. Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τα φιλικά προετοιμασίας με τον Μίλωνα την Πέμπτη και με τον Επίκουρο στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο (5/10).

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=22779
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό IKARIA_G4 » Πέμ 02 Οκτ 2008, 20:19

ξεκιναμε στο πρωταθλημα στις 11/10 με τον απολλων καλαμαριας..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ :?
IKARIA_G4
 
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: Σάβ 19 Απρ 2008, 00:09
Τοποθεσία: ΙΚΑΡΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευσηαπό free4 » Παρ 03 Οκτ 2008, 18:59

To TAΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει για τα διαρκείας

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πώς διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008-09. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου Μικράς Ασίας 1, τηλ 2310- 988-000. Για περισσότερες πληροφορίες οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να επικοινωνούν και με τον αντιπρόεδρο του τμήματος Κώστα Παισιάδη, στο τηλ: 6947 434 901.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί δημόσια τον Κυριάκο Βελόπουλο

Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο για τις πολύτιμες και σημαντικές ενέργειες του στο θέμα του αθλητή πυροσβέστη μας Κώστα Προύσαλη. Η βοήθεια του ηταν πολύτιμη και καταγράφεται στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια ως ενδιαφέρον μέγιστου βαθμού.

Νίκησε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα τον Μίλωνα 3-1

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα. Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Μίλωνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 3-1 (25-20, 26-28,25-22, 25-16). Οι παίκτες Κώστα Δεληκώστα δυσκολεύτηκαν μόνο στο δεύτερο σετ το οποίο και έχασαν στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τα φιλικά παιχνίδια το Σάββατο 4 Οκτωβρίου με το παιχνίδι στο PAOK Sports Arena με τον Επίκουρο Πολίχνης. Από την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ο "Δικέφαλος" θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την εναρξη του πρωταθλήματος, οπου ως γνωστόν στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΠΑΟΚ (Δεληκώστας): Μπέργκμαν , Προύσαλης, Μπρούνερ, Γούλφεντεν, Κέιρ, Αρμενάκης, Βλασσακίδης (λ), Σαρικείσογλου, Μαρούλης.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Δευτ 06 Οκτ 2008, 03:46

Από την Τρίτη λειτουργεί η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ
Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.paokvolley.gr) θα είναι υλοποιημένη στο απόλυτο την Δευτέρα και από την Τριτη θα τεθεί σε λειτουργία και θα ενημερώνει επίσημα τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Αποκτήσαμε profile και στο facebook: paokvolley

Oσοι φίλοι αναγνώστες διαθέτουν profile στο facebook, μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά τα νέα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στην προσωπική τους διεύθυνση, χωρίς καμμία υποχρέωση. Για να επισκεφτούν όσοι ενδιαφέρονται την σελίδα του ΠΑΟΚ μπορούν μέσω της προσωπικής τους σελίδας να πατήσουν στο Search την διεύθυνση paokvolley και να εισέλθουν αμέσως στο profile του paokvolley. Oπως γίνεται κατανοητό η σελίδα είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και εμπλουτίζεται καθημερινά

http://www.paokvolley.blogspot.com/
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Δευτ 06 Οκτ 2008, 03:57

Και για όσους ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος:

1η αγωνιστική: 11/10 Απ. Καλαμαριάς- Π.Α.Ο.Κ.
2η αγωνιστική: 18/10 Π.Α.Ο.Κ.- Άρης
2η αγωνιστική: 25/10 Μίλωνας- Π.Α.Ο.Κ.
4η αγωνιστική: 01/11 Π.Α.Ο.Κ.- Εθνικός Αλεξ.
5η αγωνιστική: 08/11 ΕΑ Πατρών- Π.Α.Ο.Κ.
6η αγωνιστική: 15/11 Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ο Κηφισιάς
7η αγωνιστική: 26/11 Ηρακλής- Π.Α.Ο.Κ.
8η αγωνιστική: 29/11 Φοίνικας Σύρου- Π.Α.Ο.Κ.
9η αγωνιστική: 06/12 Π.Α.Ο.Κ.- Παναθηναϊκός
10η αγωνιστική: 13/12 Λαμία- Π.Α.Ο.Κ.
11η αγωνιστική: 20/12 Π.Α.Ο.Κ.- Ολυμπιακός
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Δευτ 06 Οκτ 2008, 14:46

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ή αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα. Ο Κώστας Δεληκώστας θα προπονήσει την ομάδα του το απόγευμα, ενώ αναμένεται να μιλήσει και στους αθλητές λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς όλοι οι αθλητές είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο της Καλαμαριάς.

http://www.paokvolley.blogspot.com/
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες