PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ στην Euroleague αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν

MVP

Γκίντενς
1
1%
Στίγκερς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκορί
80
70%
Ντικούδης
4
4%
Καλαμπόκης
22
19%
Αντριουσκεβίτσιους
4
4%
Ράιτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννακίδης
1
1%
Καλλές
1
1%
Τσακαλέρης.
1
1%
 
Σύνολο ψήφων : 114

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Παρ 30 Σεπ 2011, 21:33

OK σήμερα δεν τα πήγαμε καλά, ξεγυμνωθήκαμε στο Β΄, και φάνηκαν οι αδυναμίες...
αρχή είναι θα δέσουμε ίσως αλλάξουμε και όποιον δεν τραβήξει, αλλά κοιτώντας τη χρονιά
το ερώτημα είναι : υπάρχει μπικικίνι να κλείσει έστω μια τρύπα με κοινοτικό παίκτη;
διότι θες 2-3αρι για πίσω από Καλαμπόκη-Γκίντενς ή αναπληρωματικό 5αρι...
και με τις δύο θέσεις να πάσχουν νομίζω ότι η τρίτη θέση μόνο σιγουρη δεν είναι... κάτσε να δούμε Πανιώνιο φέτος...κάτσε να δούμε το κολεγιοσκουλίκι...
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2231
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό moican4 » Παρ 30 Σεπ 2011, 21:41

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο Sport24.gr για το παιχνίδι των προκριματικών με τους Τούρκους, τη εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας τόσο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όσο και στο Eurocup εκεί όπου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Έλληνας γκαρντ...

"Ο βαθμός δυσκολίας ήταν υψηλός στο παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ, ενώ και εμείς σίγουρα δεν ήμασταν έτοιμοι. Σκέψου ότι τις τελευταίες τρεις μέρες ήρθαν νέοι παίκτες στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο Καλαμπόκης, όσον αφορά τους Γκίντενς και Γκόρι, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην ομάδα στις 27 Σεπτεμβρίου και πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και από την στιγμή που δεν έχουμε δουλέψει ακόμα πολύ μαζί δεν είναι εύκολο να βρεις ρυθμό, ενώ δεν γνωρίζεις καλά τι μπορεί να κάνει ο συμπαίκτης σου για να του δώσεις την μπάλα όταν θα μπορεί να την αξιοποιήσει εκείνος όσο καλύτερα μπορεί.

Ήμασταν μέχρι το 25ο λεπτό ανταγωνιστικοί, μετά χάσαμε κάποια καλάθια η Γαλατάσαραϊ δημιούργησε μία διαφορά δέκα πόντων, την οποία και συντήρησε. Όταν βρίσκεται πίσω με δέκα πόντους απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα δεν είναι εύκολο να "γυρίσεις" το παιχνίδι και να πάρεις τη νίκη".

Ο ΠΑΟΚ, πάντως ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και δεν επέτρεψε στους Τούρκους να κάνουν όλα όσα είχαν σχεδιάσει στο ματς. "Εμείς αρχίσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση και δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Θέλαμε να διατηρηθούμε μπροστά στο σκορ, όμως δεν ήταν εύκολο".

"Όλοι τον καλύτερο τους εαυτό"

Όσον αφορά την δική του προσωπική εμφάνιση, ο Γιάννης Καλαμπόκης ανέφερε: "Ο καθένας στην ομάδα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Εμένα μου είχαν κλείσει τους διαδρόμους και δεν μπορούσα να πλησιάσω εύκολα στο καλάθι για αυτό έπρεπε να βρω έναν τρόπο από πιο μακριά για να βοηθήσω την ομάδα μου. Όλοι πάντα προσπαθούν για το καλύτερο.

Ο Γκόρι στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, ο Ρασάντ στο πρώτο δεκάλεπτο, τα νέα παιδιά έβγαλαν ενέργεια στον αγώνα. Στόχος είναι να κάνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε".

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. "Είναι πολύ σημαντικό ότι αγωνιστήκαμε απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ πιστεύω στο πρωτάθλημα. Δεν καταφέρουμε να συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα, όμως τώρα αρχίζει η διαδρομή μας. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Eurocup, όπου συμμετέχουν πολύ δυνατές ομάδες".

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... xizei.html
Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες....!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
moican4
 
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Παρ 30 Σεπ 2011, 22:55

Ρε Θεε εισαι αδικος... κανε με εμενα οχι 2.17... 2.10 και θα σου ελεγα αμα μου εβαζε καλαθι η καθε κουτσουλια η θα μου επαιρνε ριμπαουντ ο πλειμεικερ της αλλης ομαδας....

ΥΓ... εκνευριστικοοοοος Στιγκερς
Dimg4
 

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Iakovidis » Παρ 30 Σεπ 2011, 23:16

Ο Ρασάντ Ράιτ έκανε 20 λάθη μόνος του, ειδικά θυμάμε μια φάση που χάνουμε για 5 πόντους και χάνει την μπάλα μια 2 φπρέσ στην ίδια φάση. Πολύ αργός και βαρύς. Ο Λιθουανός δεν το έχει, ας δουλέψει σε βιβλιοθήκη.
Καλαμπόκης και Γκόρι σούπερ. Για πλει μάκερ θα προτιμούσα έναν τέλειο, παρά δυο μέτριους.
Αμυντικά μας πηραν διαφορά με ενα πικ εν ρόλ που το έκαναν 8 φορές, αυτό ανάμεσα σε Andric και Arslan. O Γιαννακίδης απερίγραπτος, παναγία μου, πολύ κακός. Ο Giddens μου θύμησε τον Bucknall οι κάλτσες μέχρι το λαιμό.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis
 
Δημοσιεύσεις: 407
Εγγραφή: Πέμ 20 Δεκ 2007, 01:30

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό LoverBoy » Παρ 30 Σεπ 2011, 23:25

Μάλλον λάθος κατάλαβα, νόμιζα οτι το τόπικ αυτό είναι για σχόλια σχετικά με το μάτς των προκριματικών της Ευρωλίγκα, ξαφνικά νόμιζα οτι είναι τοπικ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή του ζαγοράκη.

"Μη μιλατε, μη γελάτε, μην παραπονιέστε, τι νομίζετε οτι είμαστε, χαμηλά τη μπάλα, τόσο το μπάτζετ, τόσα οι ξένοι, σιγά μην περνούσαμε, γιατί να περάσουμε κλπ..."

Η νοοτροποία αυτή έχει καταντήσει αρρώστια του ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα. Σιγά ρε κάντε σχόλια για τον αγώνα.
Πείτε για τη διαιτησία, για τη διοργάνωση, για το γήπεδο, για το παρκέ, για τη φανέλα, για τα παπούτσια, για τα ρούχα που φορούσε ο Σούλης. Πείτε κάτι σχετικό με τον αγώνα τελος πάντων.

Όχι άλλο κάρβουνο για μπάτζετ και χαμηλά τη μπάλα, αυτά κρατήστε τα για τα μάτς με το πρασινοκόκκινο μπορδέλο.
LoverBoy
 
Δημοσιεύσεις: 835
Εγγραφή: Πέμ 10 Απρ 2008, 02:34

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Παρ 30 Σεπ 2011, 23:31

Iakovidis έγραψε:Ο Ρασάντ Ράιτ έκανε 20 λάθη μόνος του, ειδικά θυμάμε μια φάση που χάνουμε για 5 πόντους και χάνει την μπάλα μια 2 φπρέσ στην ίδια φάση. Πολύ αργός και βαρύς. Ο Λιθουανός δεν το έχει, ας δουλέψει σε βιβλιοθήκη.
Καλαμπόκης και Γκόρι σούπερ. Για πλει μάκερ θα προτιμούσα έναν τέλειο, παρά δυο μέτριους.
Αμυντικά μας πηραν διαφορά με ενα πικ εν ρόλ που το έκαναν 8 φορές, αυτό ανάμεσα σε Andric και Arslan. O Γιαννακίδης απερίγραπτος, παναγία μου, πολύ κακός. Ο Giddens μου θύμησε τον Bucknall οι κάλτσες μέχρι το λαιμό.


Αδικεις τον Μπακναλ, ειχε καλο σουτακι με εκεινο το περιεργο στυλακι... ο Γκιντενς ενα απολυτο μηδεν με αποκορυφωμα την χαλαρη ταπα που εφαγε στο τελος... ρεζιλι σκετο η φαση
Dimg4
 

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό tigon4 » Παρ 30 Σεπ 2011, 23:42

γενικα η ομαδα δεν μου αρεσε...οκ πρωτο ματς αλλα καποια πραγματα ενταξει κανουν μπαμ.

η ομαδα εχει κενα σε παικτες και ειναι φανερο....δεν υπαρχει 1 σοβαρο σεντερ, ο αλλος ο αντριτς δεν ειχε ουτε καν μια κολονα να τον μαρκαρει, λες και εβαζε γκολ σε κενη εστια ηταν.

δεν υπαρχει καλος σουτερ...δεν υπαρχει 3αρι
γενικα η ομαδα περισσοτερο απογοητευση μου εφερε

o wright αν επαιζε σε πιο σοβαρη ομαδα θα ηταν καλυτερος...εμενα προσωπικα αν εξαιρεσω τα χαζα λαθη σε κανα 2 λαθη δεν μου αφησε κακη εντυπωση.....μα προσπαθουσε να συνεργαστει με τον καλλε και ο δευτερος δεν ηξερε τι εκανε.
ο γιαννακιδης μεγαλη μετριοτητα δυστυχως- ο καλαμποκης δεν μου αρεσε αν και ευτυχως που υπαρχει και αυτος-ο στιγκερς το παλεψε αλλα ως εκει

γκιντενς=ανυπαρκτος τουλαχιστον σημερα...δεν τον ξερω γενικα

γενικα οι 2 σεντερ για κλαματα ο λιθουανος και ο καλλες.

μονο θετικο οι ντικουδης και γκορι
δεν ξερω ρε παιδια αλλα δεν νομιζω να καναμε καλη ομαδα...τελος παντων, ιδωμεν.
tigon4
 
Δημοσιεύσεις: 2015
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιούλ 2009, 00:32
Τοποθεσία: βορρας

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Trikaliotis » Σάβ 01 Οκτ 2011, 00:08

Κράξτε, κράξτε..το καλύτερο σας! Αλλά μην αποθεώσετε στο τέλος γιατί θα εκτεθείτε πάλι. Βλέπω κάτι ονόματα πάντως στο μπασκετικό φόρουμ που μόνο σε τέτοιες στιγμές εμφανίζονται..Πολύ περίεργο ρε παιδί μου, τις υπόλοιπες που είναι :?: Κλασσικό γνώρισμα του έλληνα φιλάθλου, έναν παίχτη από παλτό να τον βγάζει παιχταρά και τούμπαλιν, από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Θα ξεχάσατε μερικοί την 34άρα του Ντρόμπνιακ στο πρώτο του ματς για το κύπελλο με τα Τρίκαλα: "παιχταράς ο Σέρβος, μια κλάση πάνω ο Ντρόμπνι, σωστός ΝΒΑer..." και μετά, ''παλτό, δε μπορεί να πηδήξει ούτε εφημερίδα'' κτλ).

Τα ίδια και με τον Γκρέγκορυ! Σαν τώρα το θυμάμαι, μόλις είχε έρθει ο άνθρωπος και την ίδια μέρα μπαίνει να παίξει φιλικό με την Ολύμπια Λάρισας (αν θυμάμαι καλά). Ζαλισμένος όπως ήταν δε μπορούσε να κουνηθεί. Το τι κράξιμο άκουσε από τους δίπλα δε περιγράφεται. "Που το βρήκαμε αυτό το παλτό" και άλλα τέτοια γραφικά κι ωραία. Και φυσικά μετά φτάσαμε στο σημείο να λέμε γιατί έφυγε ο Γκρέγκορυ..Τα ίδια και με τον Μάρσαλ που στην αρχή δε πήγαινε καλά. Τα ίδια και χειρότερα και με τον Ντόζιερ. Ε, τα ίδια θα έχουμε και φέτος έτσι για να μη χαλάσει η συνήθεια.

Λοιπόν, η ομάδα φέτος έχει ποιοτικότερους παίχτες από πέρυσι, επιτέλους έχει κανονικό πλέυ μέικερ (ναί δεν είναι Ρόντο, αλλά είναι πλέυ μέικερ και νοιώθει) και σέντερ μεγάλης κλάσης. Οκ, μπορεί να μην έχουμε τη σιγουριά, το μυαλό και την εγγύηση που έδινε ο Γκετσέφσκι, ούτε και το σούτ του Δέδα, ίσως να χρειαζόμαστε κι έναν ακόμα ψηλό γιατί ο Λιθουανός δεν είναι σταθερός και ο Καλλές (όσο κι αν εξασκήθηκε στο pick 'n' roll, όσο και να φούσκωσε και όσο κι αν έμαθε να βαράει βολές) δεν είναι μπασκετμπολίστας :) , αλλά είμαι σίγουρος πως και έτσι να μείνει η ομάδα, είναι πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες ελληνικές και πάλι στο τέλος θα χαμογελάσουμε και του χρόνου θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα παραπάνω. Αν και κάτι μου λέει πως φέτος θα δούμε και στο Eurocup κάτι καλό.. ;)
Trikaliotis
 
Δημοσιεύσεις: 1531
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2008, 20:23

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ronaldo » Σάβ 01 Οκτ 2011, 00:26

προσωπικα θα ήθελα την ιδια ομαδα με περυσι(εκτος απο κανα δυο που θα τους πω παρακατω) με την προσθηκη του καλαμποκη και ενος βασικου πλει μεικερ

για τα τωρινα παντως τα θετικά για μενα ήταν ο καλαμποκης και ο γκορι
ο καλαμποκης ήταν παιχταρας και παραμενει πολυ καλος εστω στην ηλικια που ειναι
ειναι απο τους αγαπημενους μου παιχτες απο τοτε που ειχε ξαναπαιξει στον ΠΑΟΚ πριν 4 χρονια νομιζω
και ο γκορι φαινεται παρα πολυ καλος και μακαρι να βγει και καλυτερος του ντοζιερ

απο εκει και περα και ο ντικουδης ειναι ενας παιχτης που θα δώσει βοηθειες χωρις να ειναι κατι το φοβερο
ο στιγγερς ειναι καλος αναπληρωματικος κοινοτικος πλει μεικερ.πρεπει να εχεις ομως και καλο βασικο πλει μεικερ
ο γκιντενς μου φανηκε σχετικα καλος στα βιντεακια και τον περιμενω να τον ξαναδω

όμως δυτυχως καποιοι παιχτες ειναι τραγικοι
ιδιαιτερα ο καλες και ο λιθουανος
ο καλες ειναι απο τους λιγους παιχτες στον κοσμο που εχουν πανω απο 60%
στα ερμπολ ομως

ο λιθουανος σημερα ηταν τραγικοτατος
απο τους χειροτερους μπασκετμπολιστες που εχω δει
χειροτερος και απο τον καλε
μπορει να ηταν και σε ασχημη μερα η γενικοτερα σε κακη κατασταση και να ανεβει

απο την αλλη ο ραιτ δεν ξερω μπορει και να προσφερει με το σουτ του και το οτι ξερει μπασκετ
αλλα κανει πολλα λαθη και ειναι σχετικα αργος
(γενικα ο μαρκοπουλος εχει αποτυχει να βρει εναν καλο πλει μεικερ τρια χρονια τωρα)

και ο γιαννακιδης μεγαλη μετριοτητα και πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενος που παιζει α1.η α2 νομιζω ειναι η κατηγορια του όπως και του καλε νομιζω
ο τσακαλερης δεκα χιλιαρικα συμβολαιο αυτο τα λεει ολα


αντε να δουμε σιγουρα παντως θα βελτιωθει η ομαδα και ηταν πολυ θετικο που κοντραραμε τους τουρκους σημερα
Άβαταρ μέλους
ronaldo
 
Δημοσιεύσεις: 1604
Εγγραφή: Τρί 08 Απρ 2008, 23:13

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 01 Οκτ 2011, 00:56

τι να σχολιάσεις όταν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς είναι knock out με τη φιναλίστ του τουρκικού πρωταθλήματος ενισχυμένη με jaka, songaila, andric, arslan και Gordon? τι να πείς οταν οι 2 από τους 5 ξένους σου έρχονται 3 μέρες πριν το ματς?
θα αναφέρω απλά δύο-τρία σημεία στα οποία έχω διαφωνία φιλοσοφίας με το τεχνικό μας τημ (είναι κάτι που βλέπω 2 χρόνια τώρα, δεν κρίνω από το σημερινό):
1) δεν παίζουμε pick@roll επίθεση πεισματικά (ή τέλος πάντων δε θέλουμε και να διαλέξουμε παίκτες που το παίζουν)
2) χρόνοι 33-34 λεπτά στο ευρωπαικό μπάσκετ δεν υπάρχουνε...
3) πώς μπορούν να συνυπάρχουν στο 1-2 ταυτόχρονα δύο παίκτες όπως ο Wright και ο Stiggers :?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό obanebane » Σάβ 01 Οκτ 2011, 01:09

Δε πειραζει ρε ΠΑΟΚΑΡΑ η χρονια τωρα αρχιζει ειμαι σιγουρος οτι θα μας χαρισεις πολλες χαρες και φετος.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 01 Οκτ 2011, 01:25

Ετσι!!
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό desperando » Σάβ 01 Οκτ 2011, 02:18

palok έγραψε:1) δεν παίζουμε pick@roll επίθεση πεισματικά (ή τέλος πάντων δε θέλουμε και να διαλέξουμε παίκτες που το παίζουν)
2) χρόνοι 33-34 λεπτά στο ευρωπαικό μπάσκετ δεν υπάρ χουνε...
3) πώς μπορούν να συνυπάρχουν στο 1-2 ταυτόχρονα δύο παίκτες όπως ο Wright και ο Stiggers :?

ετσι ακριβως ειναι παλοκ συμφωνω 100% και στα τρια , βεβαια υπαρχει και η αλλη αποψη που θα σου πει οτι πέρυσι ετσιβγηκα τριτος, ουσιαστικα με 7 παικτες εκ των οποιων οι τρεις ειχαν 32-33 λεπτα. για τον στιγγερς διαφωνω με την επιλογη να τον ανανεώσουμε, οχι τοσο γιατι τον θεωρω τοσο κακο παικτη και πιστευω οτι μπορει να δωσει συγκεκριμενα πραγματα και χαρακτηρηστικα στο παιχνιδι της ομαδας, αλλα γιατι στα ιδια λεφτα πανω κατω μπορουσαμε να βρουμε καποιον ελληνα που θα προσφερε πανω κατω τα ιδια και θα ειχα την ευκαιρια ναπαρω κοινοτικό στην θεση 3 οπου δεν υπαρχει πληθωρα ελληνων παικτων σε αυτη τη θεση. βεβαια θα μου πεις οτι ειδει εχω κενη θεση κοινοτικου την οποια δεν ξερουμε αν θα καλυψουμε.

οσο για το πικ εν ρολ εχουμε τετοια στερηση στον ΠΑΟΚ που οταν βγαλαμε σημερα το ενα και μοναδικο μας πικ εν ρολ με το κάρφωμα του γκορυ πανηγύρισα περισσοτερο ισως και απο το γκολ του φωτακη εχθες,βεβαια πιστευω οτι οταν εγκλιματιστούν οι δυο αμερικανοι θα δουμε περισσοτερες τετοιες φασεις με τον ραιτ και τον γκορρυ γιατι ειναι δυο παικτες που το εχουν.

κλεινοντας να πω οτι σε αντιθεση με πολλους εδω που τα βλεπουν ολα μαυρα επειδη δεν μπορεσαμε να κερδίσουμε την γαλατα εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος για φετος και αν μπορεσουμε και κανουμε μια ακομα κινηση ενως ποιοτικού κοινοτικου τοτε θα βγαλουμε γουστα
PAOK against modern football

ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
 
Δημοσιεύσεις: 11904
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό LoverBoy » Σάβ 01 Οκτ 2011, 02:32

Ήθελα να πω και κάτι αλλο..

Ο Πέτζα στηρίχτηκε απο τον ΠΑΟΚ σε δύσκολες εποχές. Κάθε χρόνο έρχεται και φωτογραφίζεται και γράφουν οι δημοσιοκάφροι ιστορίες για επενδύσεις και φούμαρα. Στηρίχτηκε σε δύσκολες εποχές, σε τραυματισμούς και όταν ήρθε η ώρα τον στείλαμε με τις ευχές μας στο ΝΒΑ.

Αυτός θα μπορούσε ώς ελάχιστο να δώσει μετά απο τόσα χρόνια σε μια πόλη και ομάδα που τον θεωρεί παιδί της και στις οποίες έχει ακόμα δεσμούς και επιχειρήσεις, 40 λεπτά απο το χρόνο του με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να μπεί στους ομίλους και να ανασάνει οικονομικά.

Θα μπορούσε...

Αυτά γι'αυτούς που το επόμενο καλοκαίρι θα γράφουν πέτζα πάρε την ομάδα κλπ...
LoverBoy
 
Δημοσιεύσεις: 835
Εγγραφή: Πέμ 10 Απρ 2008, 02:34

Re: PAOK - Galatasaray 64-77 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό nninik » Σάβ 01 Οκτ 2011, 07:40

Trikaliotis έγραψε:Κράξτε, κράξτε..το καλύτερο σας! Αλλά μην αποθεώσετε στο τέλος γιατί θα εκτεθείτε πάλι. Βλέπω κάτι ονόματα πάντως στο μπασκετικό φόρουμ που μόνο σε τέτοιες στιγμές εμφανίζονται..Πολύ περίεργο ρε παιδί μου, τις υπόλοιπες που είναι :?: Κλασσικό γνώρισμα του έλληνα φιλάθλου, έναν παίχτη από παλτό να τον βγάζει παιχταρά και τούμπαλιν, από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Θα ξεχάσατε μερικοί την 34άρα του Ντρόμπνιακ στο πρώτο του ματς για το κύπελλο με τα Τρίκαλα: "παιχταράς ο Σέρβος, μια κλάση πάνω ο Ντρόμπνι, σωστός ΝΒΑer..." και μετά, ''παλτό, δε μπορεί να πηδήξει ούτε εφημερίδα'' κτλ).

Τα ίδια και με τον Γκρέγκορυ! Σαν τώρα το θυμάμαι, μόλις είχε έρθει ο άνθρωπος και την ίδια μέρα μπαίνει να παίξει φιλικό με την Ολύμπια Λάρισας (αν θυμάμαι καλά). Ζαλισμένος όπως ήταν δε μπορούσε να κουνηθεί. Το τι κράξιμο άκουσε από τους δίπλα δε περιγράφεται. "Που το βρήκαμε αυτό το παλτό" και άλλα τέτοια γραφικά κι ωραία. Και φυσικά μετά φτάσαμε στο σημείο να λέμε γιατί έφυγε ο Γκρέγκορυ..Τα ίδια και με τον Μάρσαλ που στην αρχή δε πήγαινε καλά. Τα ίδια και χειρότερα και με τον Ντόζιερ. Ε, τα ίδια θα έχουμε και φέτος έτσι για να μη χαλάσει η συνήθεια.

Λοιπόν, η ομάδα φέτος έχει ποιοτικότερους παίχτες από πέρυσι, επιτέλους έχει κανονικό πλέυ μέικερ (ναί δεν είναι Ρόντο, αλλά είναι πλέυ μέικερ και νοιώθει) και σέντερ μεγάλης κλάσης. Οκ, μπορεί να μην έχουμε τη σιγουριά, το μυαλό και την εγγύηση που έδινε ο Γκετσέφσκι, ούτε και το σούτ του Δέδα, ίσως να χρειαζόμαστε κι έναν ακόμα ψηλό γιατί ο Λιθουανός δεν είναι σταθερός και ο Καλλές (όσο κι αν εξασκήθηκε στο pick 'n' roll, όσο και να φούσκωσε και όσο κι αν έμαθε να βαράει βολές) δεν είναι μπασκετμπολίστας :) , αλλά είμαι σίγουρος πως και έτσι να μείνει η ομάδα, είναι πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες ελληνικές και πάλι στο τέλος θα χαμογελάσουμε και του χρόνου θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα παραπάνω. Αν και κάτι μου λέει πως φέτος θα δούμε και στο Eurocup κάτι καλό.. ;)

Trik, respect..
αδιαφορω για οτι κι αν λενε,γιατι δεν ξερουνε πως νιωθουμε για σενα...
Άβαταρ μέλους
nninik
 
Δημοσιεύσεις: 475
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 19:03
Τοποθεσία: χαλκιδικη

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Euroleague

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες