Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό shark4 » Παρ 23 Σεπ 2011, 09:44

Μην ξεχνας και την αλλη διεφθαρμενη ομαδα , που καταστρεψε το Ελληνικο ποδοσφαιρο , τον Αετο Σκυδρας ... :lol: :lol:


Υ.Γ Μακαρε το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει ...Σε τετοιο κ@λοκρατος που ειμαστε, καλα τους ξηγιεσαι... 8-)
" Άν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου." Ε. Πάουντ
Άβαταρ μέλους
shark4
 
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευτ 24 Αύγ 2009, 10:47

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό free4 » Παρ 23 Σεπ 2011, 15:51

Αγαπουλα..

[youtube]0sXtBl6fObM&feature=player_embedded[/youtube]

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό free4 » Δευτ 26 Σεπ 2011, 21:13

Κι όμως, καμία δεν έπεσε λόγω στημένων!!!

Γέμισε... ονόματα το Περιφερειακό!

Ο Ηρακλής είναι το πιο... βαρύ όνομα που οδηγήθηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, όμως εκεί βρέθηκαν και άλλες γνωστές ομάδες που πέρσι αγωνίζονταν σε football league και football league 2!


Συγκεκριμένα πέρα από τον «γηραιό» όποτε κι αν αρχίσει το Περιφερειακό πρωτάθλημα εκεί θα πάρουν ακόμη ο Εθνικός, ο Ιωνικός, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Ρόδος, ο Παναιγιάλειος, η Ηλιούπολη και ο Εορδαϊκός, μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής ενώ ανοιχτό είναι ακόμη το ζήτημα του Διαγόρα που πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 3/10,

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/article/item/227360-gemise-onomata-periphereiako
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό Argonaut4 » Τρί 27 Σεπ 2011, 13:08

Μάρτυρας υπεράσπισης του Ψωμιάδη ο Πατέρας
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 13:52

Στον ένατο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων αγώνων καταθέτει αυτή την ώρα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας.

Τον κύριο Πατέρα πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας, ο οποίος περιμένει πλέον το βούλευμα του συμβούλιο πλημμελειοδικών της Αθήνας για το θέμα της προφυλάκισής του ή μη έχει επίσης προτείνει ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Σοφοκλή Πυλάβιο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει εάν ο κ. Ψωμιάδης παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως έχει προτείνει ο ανακριτής ή θα οδηγηθεί στις φυλακές σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως Αθηνάς Θεοδωροπούλου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 13:54

Ζουγκλα....



ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΑΖΕΛΙΑ..........τι πρόεδράρα είχατε ρε?Ρε πόσο καθαρό πρωτάθλημα πήρατε ρεεεεεεεεε!!!Καλά λέω εγώ.......πρωταθλητής το 2009 ήταν ο ΠΑΟΚ ρε νιαμού.
-='Eπου Θεώ ΠΑΟΚ=-
-=NEMESIS FIGHTING TEAM=-
-=FIGHTING SOLVES EVERYTHING-BRAZILIAN JIU-JITSU=-
-=MMA FOR LIFE=-
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
 
Δημοσιεύσεις: 5275
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 13:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό PAOK_NORTH_ARMY » Τρί 27 Σεπ 2011, 14:04

shark4 έγραψε:Μην ξεχνας και την αλλη διεφθαρμενη ομαδα , που καταστρεψε το Ελληνικο ποδοσφαιρο , τον Αετο Σκυδρας ... :lol: :lol:


Υ.Γ Μακαρε το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει ...Σε τετοιο κ@λοκρατος που ειμαστε, καλα τους ξηγιεσαι... 8-)


Καιρός ήτανε ρε φίλε. Μπουχτήσαμε να βλέπουμε Σκύδρα και Εορδαϊκό να κατακρεουργούν το ελληνικό ποδόσφαιρό. Με έπνιγε η αδικία εδώ και 20 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY
 
Δημοσιεύσεις: 2901
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 08:20

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό moican4 » Τρί 27 Σεπ 2011, 14:49

Η απολογία του Μάκη Ψωμιάδη στον ανακριτή Κασίμη είναι ένα από τα πιο διδακτικά κείμενα αυτής της υπόθεσης που αφορά την έρευνα για τα στημένα παιχνίδια και την επιχείρηση κάθαρσης του ποδοσφαίρου.

Αυτό που εντυπωσιάζει τον αναγνώστη δεν είναι η επιβεβαίωση που λαμβάνει επί της εκτίμησης ότι η εισαγγελική και η ανακριτική έρευνα δεν έχουν κανένα σοβαρό στοιχείο για να στηρίξουν τις κατηγορίες που απήγγειλαν κατά την άσκηση της δίωξης στον Ψωμιάδη όσο η νέα καθαρή ένδειξη ότι οι αρχές δεν θέλησαν να φτάσουν αυτή την έρευνα στο βάθος.

Διότι σε συνέχεια των προηγούμενων, ο αναγνώστης ξαναβρίσκει μπροστά του ένα σημαντικό σημείο στο οποίο πονάει πολύ αυτή η έρευνα: ο πρόεδρος της ΕΠΟ, πρωταγωνιστής σε σημαντικό αριθμό τηλεφωνημάτων και πιθανόν μάρτυρας ή/και κατηγορούμενος κλειδί, έχει μείνει έξω από το κάδρο της ευθύνης μολονότι υπάρχουν τόσα στοιχεία συμμετοχής του που "αναγκάζουν" τον παρατηρητή της υπόθεσης, το λιγότερο, να απορεί πώς είναι δυνατόν να μην έχει μπει στο στόχαστρο της εισαγγελέως και, τώρα, του ανακριτή.

Σε τρία διαφορετικά σημεία της απολογίας του στον ανακριτή, την οποία αποκαλύπτει σήμερα το sport-fm.gr, ο Ψωμιάδης αναφέρεται στον Σοφοκλή Πιλάβιο και δίνει επιπλέον λόγους στις αρχές να ασχοληθούν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

"Ο Πιλάβιος ανησυχούσε διότι του ησκούντο πιέσεις για τον διορισμό διαιτητών, ώστε με αυτόν τον τρόπο να ευνοηθούν οι ομάδες από φιλικά διακειμένους προς αυτές διαιτητές",

"του πρότεινα να βάζει ακέραιους διαιτητές εκτός κυκλώματος και αυτός ο ορισμός των διαιτητών έγινε βάσει αυτής της γενικής υποδείξεώς μου"

"ήθελα να προειδοποιήσω τον φίλο μου τον Νίκο Πατέρα να προσέξει τον διορισμό των διαιτητών σε αυτόν τον αγώνα, διότι ήμουν σίγουρος ότι ο Μπέος θα προσπαθούσε να επηρεάσει τον Πιλάβιο ώστε να τοποθετήσει αρνητικά διακείμενους στον Παναθηναϊκό διαιτητές".


Αυτές είναι μόνο τρεις από τις ευθείες αναφορές του Ψωμιάδη στον Πιλάβιο κατά την κατάθεσή του στον ανακριτή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπάρχει σε τηλεφωνικές συνομιλίες της δικογραφίας, υπάρχει στις καταθέσεις κατηγορούμενων και μαρτύρων και, κυρίως, υπάρχει στο κάδρο των υπευθύνων για την κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος. Η εισαγγελέας, ανεξήγητα, αποφάσισε να τον αφήσει έξω από τις διώξεις. Το ίδιο κάνει, για την ώρα τουλάχιστον, ο ανακριτής.

Αλήθεια, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Φάκος, έχει τα κότσια και τη δικαιοδοσία να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, μήπως πάρουμε έστω με αυτό τον τρόπο της απαντήσεις του Πιλάβιου, οι οποίες μπορεί και να λύσουν όλα τα μυστήρια αυτής της υπόθεσης που σκοτώνει το ποδόσφαιρο;

http://www.sport-fm.gr/article/504024

Αφήστε την μαριονέτα ήσυχη...
έδωσε πρωτάθλημα στο λαγό με σπάθα ,τώρα συνεχίζει με γαύρο...
όλοι έστηναν παιχνίδια, μόνο ο Πιλάβιος δεν ήξερε τίποτα..
"ανθρωπάκι" είναι δεν το βλέπετε ?
Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες....!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
moican4
 
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό free4 » Δευτ 03 Οκτ 2011, 20:13

Εξετάζει τις καταγγελίες Βόλου η UEFA

Έγγραφο με το οποίο γνωστοποιεί ότι εξετάζει τις καταγγελίες του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο, απέστειλε η UEFA στον Μιχάλη Μιτζικό.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνες σχετικά με τα λεγόμενα του συλλόγου και ενημέρωσε τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ότι διενεργείται έλεγχος και πως θα πρέπει να γίνει κατεπείγουσα κατάθεση όλων των αποδεικτικών στοιχείων έως τις 5 Οκτώβρη.
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την αίτηση αναψηλάφησης του Ολυμπιακού Βόλου για τον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA δεν υπεισήρθε στην ουσία της υπόθεσης έως ότου αποφανθεί το CAS, όπου εκκρεμοδικεί η υπόθεση.

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sportaction.gr/Podosfairo/item/110285-Exetazei-tis-kataggelies-Boloy-h-OYEFA
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό free4 » Τρί 11 Οκτ 2011, 04:18

Ετυχε να δω στον ΣΚΑΙ την αποχώρηση του Κούγια από το στούντιο λάιβ και θυμήθηκα τις παλιές ένδοξες εποχές!
Το τι προηγήθηκε, παρακάτω!

«Στημένοι, βρωμιάρηδες και παλιάνθρωποι»!

Η πιο φορτισμένη στιγμή στο αποψινό... σόου ήταν μεταξύ του Α. Κούγια και του Αθλητικού Δικαστή Ευάγγελου Κατσή, όπου ο πρόεδρος της Παναχαϊκής... βούρκοσε νιώθοντας την αδικία για την απόφαση υποβιβασμού της ομάδας του.



Ο Α.Κούγιας βρίσκονταν ακόμη στο πάνελ της εκπομπής ΔΙΚΗ (καθώς λίγο αργότερα παρενέβη ο πρόεδρος της Ηλιούπολης Νίκος Χάλκος και αποχώρησε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, αφού κούτσαινε λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι) όταν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Ευάγγελος Κατσής.

Ο κ. Κούγιας ήταν εξ' αρχής αρνητικός στο να έχει διάλογο μαζί του, όπως και ο κ. Κατσής δεν ήταν εκείνο που επιθυμούσε, ωστόσο οι δύο άνδρες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον για λίγα λεπτά και σε μία στιγμή αδυναμίας ο πρόεδρος της Παναχαϊκής είπε μεταξύ άλλων: «Στιγματίσατε την ζωή μου. Σας βάλανε εκεί τα λαμόγια και οι κακοποιοί και μας κυνηγάτε! Ντροπή και ξανά ντροπή. Θα έπρεπε να ντρέπεστε!», εμφανώς συγκινημένος αφού δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και βούρκοσε...

Ο κ. Κατσής από την πλευρά του απάντησε αναφερόμενος στην υπόθεση, λέγοντας: «Δεν άκουσα την κασέτα που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ εγώ. Αυτή που μίλαγαν για την δωροδοκία του Κούγια. Δεν άκουσα αυτά για να ασκήσω πειθαρχική δίωξη. Ο κ. Κούγιας τα λέει αυτά. Εγώ δεν απαντάω στην Κούγια τακτική».

«Μην πιάνεις το όνομά μου στο στόμα σου. Θα τα πούμε στα δικαστήρια! Κάνε μία μήνυση σε προκαλώ», ήταν η απάντηση του Κούγια, για να πάρει το λόγο και πάλι ο Κατσής: «Θα τα πούμε στον καιρό. Καταγράφονται αυτά».

«Που να βρεθείς απέναντί μου εσύ σε δικαστήριο. Βρωμιάρηδες!», ήταν η νέα απάντηση Κούγια, ο οποίος λίγο αργότερα απευθυνόμενος στον κ.Κατσή είπε: «Δεν έχετε δικαίωμα να ασκήσετε δίωξη (σ.σ. για την υπόθεση της Παναχαϊκής). Είστε αγράμματος; Αγράμματος νομικά!».

«Ρωτήστε τον κύριο Φακό. Εγώ τον ρώτησα. Τον συμβουλεύτηκα. Να σας απαντήσει ο εισαγγελέας», αποκρίθηκε ο κ. Κατσής και ακολούθησε ένας ιδιαίτερα καυτός διάλογος:


Κατσής: «Μέχρι την έκδοση της απόφασης για την Παναχαϊκή, τι άποψη είχες για μένα;»

Κούγιας: «Εγώ δεν σας έχω συναντήσει ποτέ. Είχα μία άποψη από όσα μου μετέφεραν οι άλλοι. Μέχρι που με πήρε τηλέφωνο ένας συνάδελφός μου και μου είπε για κάποιες διώξεις. Πείτε ποιος σας επέλεξε. Πώς μπήκατε στην Ένωση;»

Κατσής: «Με πρότεινε ο κύριος Πέτρος Θεοδωρίδης (σ.σ Πανσερραϊκού). Και που τον εξυπηρέτησα;»

Κούγιας: «Με τον κύριο έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μέχρι να πεθάνουμε θα είμαστε στα δικαστήρια!»

Κατσής: «Εγώ έμαθα και πάντα κάνω την δουλειά μου. Εγώ έμαθα να είμαι γενναίος!»

Κούγιας: «Τι γενναίος τις λες; Ευτυχώς που βγήκατε στο τηλέφωνο και κατάλαβε η Ελλάδα τι άνθρωπος είστε».

Κατσής: «Δωροδοκήσατε!»

Κούγιας: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Άλλοι δωροδοκήσανε. Σούπερ μάρκετ το έχετε κάνει»

Κατσής:«Εσύ είσαι σούπερ μάρκετ».

Κούγιας: «Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία. Δεν έχει ξαναβγεί τέτοιος άνθρωπος στην τηλεόραση. Ευτυχώς που βγήκες στην τηλεόραση!».

Λίγο αργότερα ζήτησε να παρέμβει και ο πρόεδρος της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος, όμως μόλις ο κ. Κούγιας αντελήφθη ότι θα του δοθεί ο λόγος έβγαλε το μικρόφωνό του και έφυγε... τρέχοντας, όσο μπορούσε δηλαδή καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το πόδι του.

Ο κ. Χάλκος στην παρέμβασή του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν κάποιος έλεγε και έκανε όσα λέει ο Κούγιας το τελευταίο διάστημα, θα ήταν ή κατηγορούμενος ή υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Όταν ήμουν κατηγορούμενος, τον Θεοποιούσε τότε τον Κύριο Κατσή. Τώρα τον χαρακτηρίζει βρωμιάρη και ανέντιμο. Απορώ πως ένας τέτοιος άνθρωπος, με τέτοια συμπεριφορά, που κάνει το άσπρο μαύρο για δικό του συμφέρον, θεωρείται αξιόπιστος μάρτυρας…».

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/article/item/231512-stemenoi-vromiaredes-kai-palianthropoi
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό shark4 » Τετ 12 Οκτ 2011, 09:29

Για το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 του 2008:

«Δεν έχω πάρει ούτε ένα χαρτί γι' αυτή την υπόθεση. Αν υπάρξει επώνυμη τεκμηριωμένη καταγγελία θα επιληφθώ. Για την αναφορά Μπιτσαξή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν γνωρίζω. Δεν μου έχει έρθει κανένα έγγραφο».

Για Μαρινάκη και Ολυμπιακό:

«Έχω μελετήσει τις συνομιλίες δεκάδες φορές. Με τα στοιχεία που υπάρχουν, είναι απαραίτητο να αναμένουμε την ενεργοποίηση του μηχανισμού ανάκρισης για να δούμε το κατηγορητήριο. Πρέπει πρώτα να επιληφθεί ο ανακριτής. Όταν υπάρχει απλή συνέργεια, δεν είναι εύκολο να στηριχθεί κατηγορητήριο. Θα βγει μια απαλλακτική απόφαση και αν μετά προκύψουν νέα στοιχεία που θα ενισχύουν την κατηγορία, θα υπάρχει ήδη δεδικασμένο και δεν θα μπορούν να δικαστούν. Πρέπει να περιμένουμε».

Εμείς δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, αλλά χρειάζονται τεκμηριωμένα στοιχεία. Χρειάζονται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις. Κάντε υπομονή και θα δούμε

Ανδρεας Φακος , ποδοσφαιρικος εισαγγελεας....


- Ετσι σας θελω...Ταχυτατους και κυριως αμειλικτους .... Και το πιο σημαντικο να μην λαμβανετα υποψιν σας " βαρια ονοματα "... Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη ... Ουτε να υποκυπτεται σε ανωθεν πιεσεις ....

Ηδη νιωθω καλυτερα που ομαδες -ντροπη για την Ελλαδα και την Ευρωπη , οπως η παναχαικη , ο εορδαικος , ο αετος σκυδρας και η ηλιουπολη τιμωρηθηκαν ...

Τοσα χρονια καταδυναστευαν το ποδοσφαιρο και οΙ γαυρο-βαζελοΙ αναγκαζονταν να τα βαζουν με το κατεστημενο για να παρουν αξια τα πρωταθληματα τους...

Κατω τα χερια απο το ΠΟΚ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
" Άν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου." Ε. Πάουντ
Άβαταρ μέλους
shark4
 
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευτ 24 Αύγ 2009, 10:47

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό shark4 » Πέμ 13 Οκτ 2011, 09:03

Ελικρινα , θελω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ελληνικη αθλητικη δικαιοσυνη, για το τιτανιο εργο που καταβαλλει να ξεβρωμισει τον χωρο του ελληνικου ποδοσφαιρου απο μιασματα και συμπεριφορες που δεν μας τιμουν ουτε σαν χωρα , ουτε σαν λαο...
Νιωθω δικαιωμενος και ανακουφισμενος, θα ελεγα , οταν τοσα χρονια φωναζα σε γνωστους , φιλους και αλλους πολλους οτι αν δεν ψαξουν σε βαθος ομαδες οπως ο Εθνικος Φιλλιπιαδας , ο Αετος Σκυδρας και η Επανωμη . δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ....
Δεν μπορει κυριοι της ελληνικης δικαιοσυνης να πηγαινει ο πρωταθλητης μας στο εξωτερικο και να τον λοιδωρουν οι αμορφωτοι ξενοι και να επηρεαζεται και να χανει εξαιτιας του Μπαλασα ( προεδρος της Επανωμης ) και ολων των αλλων που εχουν αλωσει το ελληνικο ποδοσφαιρο , το διαμαντι της ευρωπης ....
Ουτε ειναι δυνατον αυτος ο υπεροχος κοκκινος - αλλα και ο πρασινος λαος- να στενοχωριεται απο την αδικια που βλεπει να συμβαινει στην ομαδα του απο συμπεριφορες και παρανομες πραξεις ανθρωπων οπως ο Κος Μπαλασας και ο Κος Λιοντος ( προεδρος του Εθνικου Φιλλιπιαδος) ...
Ντροπη τους και ενα μεγαλο ευγε στην αδεκαστη και θεοτυφλη ελληνικη δικαιοσυνη ....
Θελω να δηλωσω την συμπαρασταση μου σε οσα εχει τραβηξει η κοκκινη ομαδα απο τους δυναστες του ελληνικου ποδοσφαιρου οπως ο Πιερικος και η εκεινη η ελεεινη Δοξα Κρανουλας ...

Κατω τα χερια απο το χιλιοταλαιπωρημενο ΠΟΚ ...
" Άν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου." Ε. Πάουντ
Άβαταρ μέλους
shark4
 
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευτ 24 Αύγ 2009, 10:47

Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό eorptol » Πέμ 13 Οκτ 2011, 10:02

Ειδικά η δόξα κρανουλας είναι προκλητική ....
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό shark4 » Πέμ 13 Οκτ 2011, 10:16

Το μονο που μπορει να συναγωνιστει σε ταχυτητα τον Φετελ , ειναι η καθαρση στο χωρο του ελληνικου ποδοσφαιρου ... 8-)
" Άν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου." Ε. Πάουντ
Άβαταρ μέλους
shark4
 
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευτ 24 Αύγ 2009, 10:47

Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό eorptol » Πέμ 13 Οκτ 2011, 10:25

Τον έχετε δει αυτόν τον φάκο στον θωμαιδη ; Πιστεύετε ότι αυτός ο παπουλης εχει τα κότσια α τιμωρήσει πχ τον γαβρο ;
Αυτός πήγαινε να πει Ολυμπιακός και άρχισε να τρέμει .....
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 13 Οκτ 2011, 20:58

Ο Μαριδάκηδες, Κοκάληδες, Βαρδ, Γιαννακ και το λοιπό συνάφι θα τιμωρηθεί εφόσον το σύστημα (διοίκησης) καταρρεύσει και αντικατασταθεί από άλλο.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89363
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευσηαπό shark4 » Τετ 19 Οκτ 2011, 10:26

Mεσα σε αυτη την λαιλαπα που ζουμε καθημερινα , ηρθε μια καλη ειδηση , που με εκανε να αναθαρρησω λιγο και κυριως να αποδειξει σε ολους εμας τους κακοπιστους οτι οι " θεσμοι " :lol: :lol: :lol: , οπως η αθλητικη διακαιοσυνη λειτουργουν....

Μεθαυριο Παρασκευη απολογουνται οι ομαδες -ντροπη του ελληνικου και παγκοσμιου ποδοσφαιρου , οι ομαδες -μιασμα στα χρονικα του ελληνικου αθλητισμου ....

Δοξα Κρανουλας , Ηλιουπολη , Ποντιοι ΑΕ , Αετος Σκυδρας , Επανωμη , Διαγορας , Πιερικος και η καταπτυστη εκεινη ομαδα του Εθνικου Φιλλιπιαδας , που τοσα χρονια ολοι τους καταδυναστευαν το ελληνικο ποδοσφαιρο και αναγκαζαν ολο το υγειες κομματι της να αναρωτιεται τι συμβαινει ....

Δεν μπορεις κυριε Κασση , προεδρε της Δοξας Κρανουλας , να κυκλοφορεις ελευθερος και να καταστρεφεις οτι πιο υγειες υπαρχει αυτη την στιγμη στην Ελλαδα . Το Ελληνικο ποδοσφαιρο....

Αν εισαι αθωος , η αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη , θα το βρει και θα σε αθωωσει οπως τον κυριο Μποροβηλο και την ομαδα του που τολμησαν καποιοι να σπιλωσουν την τιμη και την υποληψη του...

Ενα μεγαλο μπραβο στην αθλητικη διακαιοσυνη και στους προισταμενους της ...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΠΟΚ ...

Υ.Γ Προσφατως σε ενα ταξιδι στο εξωτερικο . στην Αγγλια , συγκεκριμενα επιασα συζητηση με εναν οπαδο της Αρσεναλ ... Και ενω του τα εχωνα και του ελεγα για τον Βρυζα , τον Φρατζεσκο και τον Αγγελο , και κοντευαν να τον παρουν τα κλαμματα , σε καποια στιγμη μου γυρισε την κουβεντα και με ρωτησε :

- My friend Shark , what about '' GLORY KRANOULAS " ????? :shock: :o ( Και με κοιταξε με ενα περιφρονητικο υφος ....)

Ειλκρινα δεν ειχα λογια να του απαντησω .... Κατεβασα το κεφαλι και εφυγα ....Με ειχε αποστομωσει η εγγλεζικη λουλου... :(
" Άν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου." Ε. Πάουντ
Άβαταρ μέλους
shark4
 
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευτ 24 Αύγ 2009, 10:47

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες