Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Όλοι οι ελληνικοί σύνδεσμοι του δικεφάλου, εκτός του νομού Θεσσαλονίκης

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό PAOK_NORTH_ARMY » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 16:38

Δεν ήταν δυνατόν να λείπει η Χίος από αυτή τη κινητοποίηση.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY
 
Δημοσιεύσεις: 2901
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 08:20

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό brigate4 » Δευτ 11 Ιούλ 2011, 00:55

Έλα ντε...
Με τέτοιες ανακοινώσεις να κλάψω ή να γελάσω?
ΠΑΟΚ ξέρω 'γω να πούμε, ΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ...
Άβαταρ μέλους
brigate4
 
Δημοσιεύσεις: 1620
Εγγραφή: Πέμ 19 Νοέμ 2009, 15:06

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό Aureliano Buendia » Κυρ 17 Ιούλ 2011, 16:30

Είμαστε ενεργοί εκεί πέρα, πώς πάει :?:
Μάλλον θα είμαι Χίο στη ρεβανς με τη Βαλερένγκα/Μίκα, ελπίζω να βρω ένα μέρος άκρως ΠΑΟΚτσήδικο για το ματσάκι, ε :?: :pano:
ΝΙΚΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


www.cinedogs.gr
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
 
Δημοσιεύσεις: 3827
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό DimisK » Τετ 31 Αύγ 2011, 13:47

Ρε αδελφέ, ήσουν πράγματι Χίο στη ρεβάνς αυτή; Γιατί ήμουν κι εγώ και είδα το ματς από την πλατεία Βουνακίου, με καμιά 40αριά ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που βρέθηκαν εκεί...τυχαία!

Λες να ήμασταν δίπλα-δίπλα; :shock:

:pano:
Carpe Diem...Believe in PAOK.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
 
Δημοσιεύσεις: 4973
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό free4 » Παρ 11 Νοέμ 2011, 05:29

ΓΙα να προλαβω τις παρεξηγησεις, η ανακοινωση ανεβηκε μετα το ματς με το βαζελο!

Η Επανάσταση έλαβε τέλος

Το πρωτάθλημα 2011-2012 δεν συμπεριλαμβάνει στους διεκδικητές του τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν απλώς η αφορμή για να φανεί η γύμνια του φετινού ρόστερ του ΠΑΟΚ και οι περιορισμένες δυνατότητες του. Η ομάδα χρειαζόταν μεταγραφές ουσίας το καλοκαίρι, έτσι ώστε όχι μόνο να αντικαταστήσει όσους έφυγαν, αλλά και κάποιους από αυτούς που έμειναν αλλά λόγο ηλικίας πλέον δεν μπορούν να προσφέρουν όπως παλιότερα. Δεν χρειαζόταν μεταγραφές φτηνών λύσεων που απλώς γεμίζουν το ρόστερ χωρίς να δίνουν ουσιαστικές βοήθειες στην ομάδα. Αυτό όμως επέλεξε η διοίκηση.
Όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, η βασική του υπόσχεση προς τον κόσμο ήταν η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ και το χτίσιμο ομάδας που θα διεκδικεί τίτλους.
Ύστερα από τέσσερις σεζόν φαίνεται καθαρά ότι απέτυχε να υλοποιήσει το στόχο του. Η ΠΑΕ πέρα από τα γνωστά χρέη προς το δημόσιο τα οποία συνεχίζουν να υφίστανται (δεν έγινε η πολυπόθητη ρύθμιση των χρεών) χρεώθηκε και με ένα επιπλέον ποσό (προϊόν κακοδιαχείρισης προφανώς) που το ακριβές μέγεθος του εμείς δεν το γνωρίζουμε καθώς ποτέ δεν ενημερωθήκαμε επίσημα από ΠΑΕ ή ΑΣ ως οπαδοί-βασικοί χρηματοδότες της ομάδας. Δηλαδή οικονομική εξυγίανση δεν έγινε. Αντιθέτως το συνολικό χρέος μεγάλωσε.
Επίσης η ομάδα δεν κατέκτησε όλο αυτό το διάστημα κανένα τίτλο παρά μόνο ως επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί η συμμετοχή μία φορά στα προκριματικά του CL (όπως και επί Γούμενου το 2004) και η πρόκριση στους 32 του EL. Όμως οι τίτλοι είναι οι πραγματικές επιτυχίες που ανεβάζουν επίπεδο μία ομάδα και τίτλους δεν πήρε ο ΠΑΟΚ αυτά τα χρόνια.
Ως εκ τούτου πίστη μας είναι ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης έκλεισε τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. Ίσως δεν υπάρχει κάποιος επενδυτής να αναλάβει την ομάδα αυτή τη στιγμή, σίγουρα όμως μπορεί να βρεθεί κάποιος καλύτερος διαχειριστής.

Υ. Γ. Συνειδητά επιλέξαμε στο παραπάνω κείμενο να μην χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως Σαλπιγγίδης, Γκαγκάτσης, διαιτησία, αθλητική δικαιοσύνη, αστυνομία, ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα. Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν πολλές φορές.

http://paokchios.blogspot.com/2011/10/blog-post_31.html
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό Zorro4 » Παρ 11 Νοέμ 2011, 08:33

Θα προτιμουσα ο συγγραφέας του κειμενου, να βάζει απο κάτω την υπογραφή του και να μη κρύβεται πίσω απο όνομα συνδεσμου που απαριθμεί 10-15 άτομα... ;)
CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ | Το κύτταρο του Π.Α.Ο.Κ. στη Ρόδο
Άβαταρ μέλους
Zorro4
 
Δημοσιεύσεις: 1909
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 13:30
Τοποθεσία: HELL-AS

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό bob » Παρ 11 Νοέμ 2011, 09:08

σορρυ αλλά δεν είναι λογική το πόσα άτομα είναι...και ένα σαιτ όπως το μάνια όταν γράφει μια π@πρια έπρεπε να βάζει ονοματεπώνυμο??? οι σύνδεσμοι,τα σαιτ,οι ομάδες κτλπ έχουν δσ αλλά αν είναι μλκες του δσ δεν θα πουν αυτός είναι μλκας,θα πουν ότι εκείνο το σαιτ,συνδεσμο κτλπ είναι μλκες! καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου πιστεύω!

όσο για την ανακοίνωση λέει πολλές αλήθειες αλλά είναι μόνο τα αρνητικά του ζαγορ,θα έπρεπε να πει και κάποια θετικά!εγώ κρατάω μόνο αυτό γιατί για μένα το αγωνιστικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα!

Όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, η βασική του υπόσχεση προς τον κόσμο ήταν η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ και το χτίσιμο ομάδας που θα διεκδικεί τίτλους.


εγώ θα έλεγα και την διαφάνεια!
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ
ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ
Άβαταρ μέλους
bob
 
Δημοσιεύσεις: 524
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:38

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό eorptol » Παρ 11 Νοέμ 2011, 12:23

σιγουρα μπορει να βρεθει καλλιτερος διαχειριστης απο τον ζαγορακη που θα φερει και 15.000 εως 22.000 διαρκειας
αυτο ειναι βεβαιο να ακουσουμε ομως ονοματα και διευθυνσεις ....του χρεωνουμε οτι δεν εφερε και τιτλους τα θετικα οπως ειπε και ο bob τα εκανε γαργαρα .....πιστευω οτι και για το καλο του ζαγορ με μας που εμπλεξε ειναι οτι πρεπει να φυγει μηπως μαζυ του φυγουν και τα διαρκειας γιατι ο κοσμος δεν εμπιστευετε κανεναν σαββα η κυριακο η κωστα
στο Δ.Σ. ? λεω τωρα εγω......ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΖΑΓΟΡ .....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΒΕΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟΥΣ ΠΑΛΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. .....ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑΝΩΝ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ.....
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό Zorro4 » Παρ 11 Νοέμ 2011, 12:56

Μεγάλη συζήτηση ανοίγεις αδελφέ μου BoB... αλλά είναι άτυχο το παράδειγμά σου.

Πρώτα από όλα σε ότι αφορά το paokmania γράφονται κείμενα σε στήλες με nickname και κρίνουν οι αναγνώστες.
Υπόλογο το paokmania (και εδω πάντα είχα τις ενστάσεις μου και τσακων'ομουν με κάποιους admin ειδικά στο παρελθόν) είναι μόνο ότι γράφεται σαν admin team.
Είμαι κάθετος στο να μην παίρνει θέση το paokmania και το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό.
Πρέπει μόνο να δίνει προβληματισμό στους αναγνώστες των κειμένων και να μη καθοδηγεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο αναγνώστης πρέπει να συλλέγει πληροφορίες και να βγάζει τα συμπεράσματα του μόνος του.
Αυτό θα ήταν το απόλυτο κέρδος. Σκεπτόμενοι οπαδοί και όχι πρόβατα... ούτε ιστοσελίδων αλλά ούτε και συνδέσμων ή ΑΡΔ.

Ο Ιδρυμένος σύνδεσμος όμως που κατακυρώθηκε από τα Ελληνικά δικαστήρια με αποφάσεις, με καταστατικά και με ιδρυτικά μέλη... και στη συνέχεια με τακτικά μέλη... αποτελεί επίσημο οργανισμό του κράτους.
Διαδραματίζονται αρχαιρεσίες βάσει καταστατικού και σκοπό μοναδικό έχει μόνο σε ότι αφορά το σκοπό του καταστατικού του.
Φυσικά και δικαιούται να ανακοινώνει εφόσον παίρνονται αποφάσεις πλειοψηφίας από το διοικητικό συμβούλιο.
Αυτές όμως συμβαδίζουν και με την πλειοψηφία του σώματος του συνδέσμου?
Πολλοί εξ ονόματος τέτοιων οργανισμών λοιπόν, περνούν προσωπικές θέσεις τους, χρησιμοποιώντας σαν όχημα τον οργανισμό... γιατί πολύ απλά αν το έγραφαν το τάδε κείμενο σαν Νίκος, Κώστας, Γιώργος ή Βασίλης δε θα είχε καμία απολύτως αξία ακόμα και σε πρώτου βαθμού συγγενείς τους.
Έτσι λοιπόν και φυσικά έχει σημασία το ότι είναι 10 άτομα ... ένα ΠΑΟΚτσάκι που δε γνωρίζει, διαβάζοντας το παρακάτω δημοσίευμα (ΚΑΤΑΝΤΙΑ λόγω εφημερίδας... o Σ.Φ. ΧΙΟΥ έχει σύμμαχο τον Πανταζή? ΕΛΕΟΣ. ;) ) θα σκέφτεται πως τα χιλιάδες μέλη του Σ.Φ. ΧΙΟΥ λένε έτσι... ενώ στην πραγματικότητα είναι μόνο ο Νίκος, ο Κώστας, ο Γιώργος ή ο Βασίλης... ;)
Με πιάνεις?

Εικόνα
CLICK για μεγέθυνση... ---> http://news247.gr/newspapers/Sport/athlitiki_m___th/article1474238.ece/BINARY/w940/ATHLITIKI.jpg

Σε ότι αφορά το κείμενο τώρα έχει πολλές αντιφάσεις, διακατέχεται από αρκετή δόση εμπάθειας αλλά φυσικά μιλάει και για αλήθειες... μπερδεμένα όμως πολύ, χωρίς να δίνει όλες τις παραμέτρους... ενδεχωμένως γιατί βολεύει.
Περισσότερο γράφτηκε για να μας θυμίσει πως κάποιοι στη Χίο δεν γουστάρουν το Ζαγοράκη ή το Σαλπιγγίδη... κάτι που γνωρίζουμε και από άλλα κείμενα τους.
ΑΥΤΌΣ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Σ.Φ. ΧΙΟΥ ... είναι ο Νίκος, ο Κώστας, ο Γιώργος ή ο Βασίλης... ;) ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑ ΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΝΑΝ ΕΣΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ στο BLOG τους.

ΥΓ 1
11 χρόνια στο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ και στην μετονομασία-επαναλειτουργία του σε CLUB, (με εκατοντάδες μέλη) έχετε διαβάσει ποτέ μια ανάλογη ανακοίνωση? ... ή από κάποιο σύνδεσμο Μεγατόνων στη Γερμανία?

ΥΓ 2
Επιμένω στην επανασύσταση της επιτροπής των συνδέσμων, με άμεση επαφή στην ΠΑΕ, όπως υπήρχε παλαιότερα... και να μην έχουμε κάθε λίγο από μεμονωμένους συνδέσμους ανακοινώσεις.
CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ | Το κύτταρο του Π.Α.Ο.Κ. στη Ρόδο
Άβαταρ μέλους
Zorro4
 
Δημοσιεύσεις: 1909
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 13:30
Τοποθεσία: HELL-AS

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Παρ 11 Νοέμ 2011, 12:57

τοτε θα φωναζουμε κατω τα χερια ρε απο τον ΠΑΟΚ και δωστου οι πορειες και δωστου οι ανακοινωσεις και δωστου να περιμενουμε την ΔΕΘ και φερτε τον αγγελο και τον πουλο ρε και βενιζελο τι γινετε με τα χρεοι
ρε και το πρωταθλημα να παρουμε θα μαλωνουμε γιατι το πηραμε τωρα και οχι πριν ή μετα
αλλα δεν γαμεις για αυτο ειμαστε ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
 
Δημοσιεύσεις: 5947
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό Argonaut4 » Παρ 11 Νοέμ 2011, 15:12

Επειδή εγω δεν είμαι τόσο ευγενικός και πολιτισμένος ......ένα θα πω.

Ντροπή ρε παιδιά........είδατε τι κάνατε με μια ανακοίνωση?Κάνατε ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος στην ομάδα του.

Εδωσε τροφή στους εχθρούς του.

Συμφωνώ σε όλα με το Ζορρό.
-='Eπου Θεώ ΠΑΟΚ=-
-=NEMESIS FIGHTING TEAM=-
-=FIGHTING SOLVES EVERYTHING-BRAZILIAN JIU-JITSU=-
-=MMA FOR LIFE=-
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
 
Δημοσιεύσεις: 5275
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 13:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό bakunin4 » Παρ 11 Νοέμ 2011, 15:17

Ε δεν νομιζω οταν βγαινει καποια ανακοινωση που λεει ή ελεγε θετικα για την ομαδα να λεγαμε οτι εκφραζει τον Νικο,τον Μπαμπη και τον Κωστα και οχι τον συνδεσμο.Επισης δεν νομιζω να γινοταν κατι τετοιο με τις ανακοινωσεις της Θ4 για παραδειγμα.Τωρα που δεν συμφωνειτε δλδ. γιατι να τεθεί τετοιο θεμα ?

Καθε συνδεσμος αποτλειτε απο μελη 10-20-50-100 ,αν το ΔΣ δεν εκφραζει τις θεσεις της πλειοωηφειας των μελων ή δεν θα εκλεγει ή θα κλεισει ο συνδεσμος γιατι μειναν μόνοι/λιγοι.

Δεν παίρνω θέση στην ανακοινωση και τι λεει γιατι σαφως αν γινει καταμετρηση και θετικων και αρνητικων χρειαζονται σελιδες ολοκληρες και αναλυση ωρων, μια ανακοινωση ομως πρπει να ειναι λητη και να δινει το στιγμα /αποψεις της μεσα σε λιγες γραμμες.Ολοι ξερουμε και τα θετικα και τα αρνητικα δεν χρειαζεται να επαναλαμβανονται 3 την ωρα.
Άβαταρ μέλους
bakunin4
 
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Πέμ 27 Μάιος 2010, 03:08

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό Argonaut4 » Παρ 11 Νοέμ 2011, 16:13

Οι σύνδεσμοι πιστέυω ότι είναι ζωτικής σημασίας για τον ΠΑΟΚ......αλλά πρέπει να είναι πολύ πολύ προσεκτικοί στα γραφόμενα τους ακριβώς επειδή είναι σημαντικά κομμάτια του ΠΑΟΚ.

Τώρα όσον αφορά την εν λόγω ανακοίνωση πιστεύω ότι τα παιδιά στη όμορφη Χίο θα τη βγάλανε πάνω στα νεύρα τους.
-='Eπου Θεώ ΠΑΟΚ=-
-=NEMESIS FIGHTING TEAM=-
-=FIGHTING SOLVES EVERYTHING-BRAZILIAN JIU-JITSU=-
-=MMA FOR LIFE=-
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
 
Δημοσιεύσεις: 5275
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 13:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό Zorro4 » Παρ 11 Νοέμ 2011, 17:49

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ... Argonaut4
Αν ποτέ προσπαθήσουν να σκοτώσουν τον Π.Α.Ο.Κ. εμείς όλοι μέσω αυτών θα τον προασπίσουμε και θα τον αναγεννήσουμε μέσα από τις στάχτες του.

bakunin... δίκιο έχεις όπως τα λες... τα ίδια θα έλεγα όμως και για μια "ΚΑΛΗ" ανακοίνωση.

Κάθε σύνδεσμος του Π.Α.Ο.Κ. στο καταστατικό του έχει κάποιο σκοπό. Για αυτόν τον σκοπό είναι φτιαγμένος και ταγμένος, για αυτόν τον σκοπό και για τίποτε άλλο. Για αυτό το σκοπό υπέγραψαν τα ιδρυτικά του μέλη για να συσταθεί
ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ.

Οι σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι φτιαγμένοι να παίζουν (και δεν πρέπει) τον ρόλο του θεματοφύλακα. Αυτόν τον ρόλο τον έχει ο Ερασιτέχνης και όσοι θέλουν οι πόρτες είναι ανοιχτές να γραφτούν εκεί. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.000 γραμμένους και όχι 21.000 'η 15.000 διαρκειας στην ΠΑΕ.
Λόγω όμως του ότι ο Ερασιτέχνης από πολύ παλαιότερα, δεν πληρούσε το έργο του, αναγκάστηκαν οι σύνδεσμοι να παίξουν αυτόν τον ρόλο. Έκτοτε έμεινε έτσι και ασκείται κριτική που πολλές φορές ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια και δημιουργείται η εντύπωση της "τσιφλικοποίησης".
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΝΘΑΣΤΟΣ... ΟΥΤΕ Η ΔΙΟΚΗΣΗ, ΟΥΤΕ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ... ΑΛΛΆ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΆΛΛΟ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΎΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε δυστυχώς πολλοί από εμάς (και βάζω μέσα και τον εαυτό μου) είναι πως 99,99999% όλοι βρισκόμαστε κάτω από τον ίδιο παρανομαστή των 4 γραμμάτων.
ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.

ΥΓ
Πες τώρα... λέω εγώ... πίνω 4-5 Μαλαματίνες παραπάνω και έρχομαι στον υπολογιστή και βάζω ανακοίνωση στο site της Ρόδου που συντηρώ 10 χρόνια... και βρίζω, κατηγορώ και λασπολογώ και ότι με κατέβει στην κούτρα σαν CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ.
Εκλεγμένος είμαι και εγώ... αλλά και αν δεν ήμουν δεν θα το μαθαίνατε ποτέ... Πως το βλέπεις τώρα???? ... ;)
CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ | Το κύτταρο του Π.Α.Ο.Κ. στη Ρόδο
Άβαταρ μέλους
Zorro4
 
Δημοσιεύσεις: 1909
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 13:30
Τοποθεσία: HELL-AS

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "East Front" Χίου

Δημοσίευσηαπό bakunin4 » Παρ 11 Νοέμ 2011, 18:52

Ε Ζορρο με το "ΘΑ ΕΛΕΓΑ" και το "ΑΝ ΕΓΡΑΦΑ" θα βγάλουμε άκρη τωρα ? φιλικοτατα στο λεω δλδ οταν το πεις ή αν εχεις /ξέρεις περίπτωση μαλαματίνας και ανακοίνωσης ξαναμιλάμε για κάθε ενδεχόμενο ξεχωριστα.

Στον ΑΣ δεν αλλαξε τιποτα, στην Παε υπάρχει μια κατασταση στάσιμη με κλίση προς τον κατήφορο ,αν δεν μιλήσουν οι συνδεσμοι και ο κόσμος ποιός θα το κάνει ? ο κόλκας και ο τζορματζόγλου ? Με τα λάθη της και την υπερβολή πολλές φορες που πρώτος οφείλω σαν συνδεσμίτης να παραδεχτώ παραμένει η μοναδικη φωνη στον ΠΑΟΚ που είναι απολυτως καθαρη και χωρις άλλους σκοπους.Και φυσικα πολλες φορες λέγονται πράγματα εν θερμω λογικο αν σε τσαλαπατανε την αξιοπρεπια και σου στερουν το οραμα και την ελπιδα για κατι καλο,το προβλημα ειναι οτι παιρνεται λεξη λεξη και την ξεψαχνιζεται το χω ξαναγραψει αυτο παλιοτερα.δεν ειστε δημοσιογραφοι αλλα οπαδοι μπεστε λιγο στην ψυχολογια του διπλανου σας να καταλαβεται καλυτερα ;)

Το αν ο ΠΑνταζης των 50 φύλλων κανει επικοινωνιακα παιχνίδια προσωπικα δεν με ενδιαφερει και ουτε θεωρω οτι ο συγκεκριμενος εχει κατι να πει αλλα ουτε καν στο ελαχιστο την δυναμη να κανει κακο στον ΠΑΟΚ.

Ποιος αλλος μπορει να υπάρξει θεματοφυλακας πλην αυτών που ζουν για τον ΠΑΟΚ και όχι απο τον ΠΑΟΚ ?
Άβαταρ μέλους
bakunin4
 
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Πέμ 27 Μάιος 2010, 03:08

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Λοιπής Ελλάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης