MusicMania!!!

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό jpower73 » Κυρ 17 Απρ 2011, 16:23

Κυριακή, 17 Απριλίου 2011


Πέθανε ο τραγουδιστής Νίκος Παπάζογλου

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο Νίκος Παπάζογλου, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 4:00 μ.μ., στον ιερό ναό «Αγίου Θεράποντα» στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Από τα γνήσια παιδιά της Μακεδονίας ο Νίκος Παπάζογλου, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονίκης, ξεκινά....
τη συστηματική του απασχόληση με τη μουσική στα τέλη της δεκαετίας του '60.
Σε ένα μικρό στούντιο γράφει τα πρώτα του τραγούδια και κάποια από αυτά τραγουδιούνται από τον Πασχάλη, τον οποίο αντικατέστησε στους OLYMPIANS για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία!
Οι αρχές της δεκαετίας του 1970 τον βρίσκουν στο Aachen της Γερμανίας με το Σαλονικιώτικο συγκρότημα ZEALOT (ΖΗΛΩΤΗΣ). Κάνει προσπάθειες να προωθήσει τη δουλειά του στον ευρωπαϊκό χώρο και ηχογραφεί κάποια κομμάτια στο Μιλάνο.
Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη το 1976.
Το 1977 συμμετέχει στην παράσταση «Αχαρνής ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια», γεγονός που τον φέρνει σε επαφή με τους Διονύση Σαββόπουλο και Μανώλη Ρασούλη. Με αφορμή αυτή την παράσταση κυκλοφορεί ο ομότιτλος δίσκος στον οποίο επίσης συμμετείχε.
Δυο χρόνια μετά, οι τρεις τους και ο Νίκος Ξυδάκης δημιουργούν αυτό που έμελλε να αφήσει σφραγίδα στη νεοελληνική μουσική σκηνή, το δίσκο "Η εκδίκηση της Γυφτιάς" με την χαμογελαστή εικόνα του Νίκου σε πρώτο πλάνο.
«Τρελλή κι αδέσποτη», «Κανείς εδώ δεν τραγουδά» και άλλα έντεκα κομμάτια που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν όσο λίγα. Έχει ήδη με προσωπική εργασία και μεράκι "οικοδομήσει" το στούντιο του στην Κάτω Τούμπα, το γνωστό ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ το οποίο γίνεται γι' αυτόν εργαλείο δημιουργίας μερικών από τα καλύτερα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας στην Ελλάδα.
Έπεται λοιπόν συνέχεια, το 1979 με το «ΔΗΘΕΝ» των Ξυδάκη - Ρασούλη, στο οποίο τραγουδά μαζί με τον Δημήτρη Κοντογιάννη και τη Σοφία Διαμαντή.
Το 1983 πραγματοποιεί μερικές εμφανίσεις στο ΖΟΟΜ στην Αθήνα με την «Ταχεία Θεσσαλονίκης» που δεν είχαν την αναμενόμενη από το κοινό ανταπόκριση.
Την ίδια χρονιά συγκεντρώνει ότι είχε βγάλει από το πλούσιο υλικό της ψυχή του σε μελωδία με στίχο στο γνωστό σε όλους μας δίσκο «ΧΑΡΑΤΣΙ». Με αυτή τη δουλειά δεν κάνει απλά μια ακόμα έκπληξη αλλά σφραγίζει την ελληνική μουσική των νεότερων χρόνων.
Δίσκος σταθμός, επηρεάζει αρκετούς νεότερους τραγουδοποιούς και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους που κυκλοφορεί ο Παπάζογλου αργότερα, δημιουργείται η «σχολή της Σαλονίκης», το «ρεύμα Παπάζογλου»... Ο χαρακτηρισμός αφορά καλλιτέχνες που ακολουθούν τα χνάρια του και διδάσκονται από το ύφος του.
Στο «ΧΑΡΑΤΣΙ» ο Νίκος παντρεύει τη ροκιά με το «αχ», το μπαγλαμαδάκι με την ηλεκτρική κιθάρα και το τσέλο με το μπουζούκι σε ένα εκπληκτικό άκουσμα, αποδεικνύοντας πως ότι είναι γνήσιο δεν έχει όρια και κανονισμούς.
Είκοσι χρόνια μετά και το κλασικό πλέον τραγούδι «ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» στάζει μέλι, αγαπιέται, σκουπίζει δακρυσμένα μάγουλα.
Όπως επίσης ο «Υδροχόος», «Λεμόνι στην πορτοκαλιά» του Μανώλη Ρασούλη και της Βάσως Αλαγιάννη, το «Χαράτσι» του Σιμώτα (στίχος) και τα «Καρυάτιδα», «Στάλα-στάλα», «Με το τραγούδι», «Ευχή», «Χθες βράδυ», «Πέρασα έτσι», «Χτυπάει τηλέφωνο».
Εκτός όμως από τις προσωπικές του δουλειές, τον συναντάμε στη Ρεζέρβα (1984) και στο «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» (1986) του Σαββόπουλου. Επίσης στο «Πότε Βούδας πότε Κούδας» δίσκος του Μ. Ρασούλη (1986) όπου τραγουδά το ομότιτλο κομμάτι. Αλλά και στο «Σείριο υπάρχουνε παιδιά» του Χατζιδάκι το 1988. Στο δίσκο «Ολοι δικοί μας είμαστε» με τους Μ. Ρασούλη, Χ. Νικολόπουλο και Π. Τερζή και στο «Σκόρπια 1» του Μ. Ρασούλη με τη Γλυκερία.
Παράλληλα κυκλοφορούν και οι δικοί του δίσκοι ΜΕΣΩ ΝΕΦΩΝ το 1986 και ΣΥΝΕΡΓΑ το 1991. Την ίδια χρονιά 30 Σεπτέμβρη 1991 ηχογραφεί και κυκλοφορεί την ΕΠΙΤΟΠΙΟΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ από το θέατρο του Λυκαβηττού.
Διαχρονικές σιωπηλές επιτυχίες, τα τραγούδια των δίσκων του, «Ένα κι ένα», «Ο μοναχός ο άνθρωπος», «Στη ρωγμή του χρόνου», «Φύσηξε ο Βαρδάρης», «Καλημέρα», «Είναι αργά», «Απόψε σιωπηλοί», «Δεν είμαι ποιητής», «Νυκτερινό Α' και Β», «Όμως εγώ», «Μάτια μου» και άλλες.
Το 1995 κυκλοφορεί η τελευταία του δουλειά "ΟΤΑΝ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΟΥΔΑ" (πουρούδα: στα κυπριακά το κλάξον του ποδηλάτου).
Όλες οι δουλειές του έχουν ηχογραφηθεί στο ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ με την ετικέτα «Στρόγγυλοι δίσκοι».
Άξιες αναφοράς είναι και οι συνεργασίες του (στις περισσότερες είχε την επιμέλεια) με το Μανώλη Λιδάκη, τη Γλυκερία, τη Χορωδία Αιγαίου, τη Σαραγούδα Γιασεμή, τους Παλαιολόγους, το Λουδοβίκο των Ανωγείων, τη Νένα Βενετσάνου, τη Λιζέτα Καλημέρη, την Κατερίνα Σιαπάντα, τη Όλγα Δεραινίτη κ.ά.
Ο Νίκος στηρίζει τη μουσική με το δικό του τρόπο, δίνοντας ευκαιρίες σε καλλιτεχνικά διαμάντια σαν τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τις Μικρές Περιπλανήσεις, τον Ορφέα Περίδη, τη Μελίνα Κανά και αρκετούς άλλους.
Του ανωτέρω απόδειξη είναι οι δίσκοι «ΑΓΡΥΠΝΙΑ», «Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ», «Ο ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ», «ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕΝΤΗ», «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ», «ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ».
Όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζει τις μουσικές του δημιουργίες με ένα τρόπο που άλλοι καλλιτέχνες δε θα τολμούσαν φοβούμενοι το ρίσκο.
Τα καλοκαίρια μαζί με τους συνεργάτες του, το γκρουπ «Λοξή Φάλαγγα» οργώνει την Ελλάδα δίνοντας συναυλίες. Συνήθως επισκέπτεται ξεχασμένες από τους πολλούς περιοχές, δίνοντας τη δυνατότητα για πραγματική διασκέδαση σε ανθρώπους που ζουν μακριά από τις μεγαλουπόλεις. Το αποτέλεσμα των εμφανίσεων είναι πάντα το ίδιο. Σε όποιο χώρο και αν επιλέξει να εμφανιστεί δημιουργείται το αδιαχώρητο και ο κόσμος δείχνει την αγάπη του για το γνήσιο τραγούδι.
Αποφεύγει να εμφανίζεται στην τηλεόραση και δεν δίνει συνεντεύξεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Λίγοι καλλιτέχνες δείχνουν στη μουσική το σεβασμό με τον οποίο εκφράζεται ο Παπάζογλου.
Ψύχραιμη, ήρεμη και ουσιώδης προσωπικότητα, πρότυπο και δάσκαλος για πολλούς νεότερους που θέλησαν να βαδίσουν στα χνάρια του.
Η φωνή του είναι προικισμένη με ιδιαίτερη χαρακτηριστική χροιά. Βαθύς λυγμός το άκουσμά της, τραγουδοποιός που νιώθει ό,τι με μελωδία ξεστομίζει. Η πορεία και το ύφος του πιστοποιούν όχι απλά τη γνησιότητά του.
Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου: Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γουλιέλμος Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τους τέσσερις, τη γκέλα την έκανε η γυναίκα...
Άβαταρ μέλους
jpower73
 
Δημοσιεύσεις: 1104
Εγγραφή: Δευτ 15 Μαρ 2010, 16:59

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό eorptol » Κυρ 17 Απρ 2011, 16:41

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ 1977 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..... :( :( :( :(
οι αγαπημενοι καλιτεχνες ειδικα των φοιτητικων μου χρονων οι συναυλιες του νικολα στο Α.Π.Θ και παραλια θεσσαλονικης ηταν συγκλονιστικες.....
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό eorptol » Δευτ 18 Απρ 2011, 00:05

Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό GI4NNEN4 » Δευτ 09 Μάιος 2011, 17:17

Εικόνα
Alas for those that never sing,
But die with all their music in them!
~Oliver Wendell Holmes
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4
 
Δημοσιεύσεις: 5756
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 16:06
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό jpower73 » Κυρ 12 Ιουν 2011, 13:50

Δείτε τον Έλληνα τραγουδιστή που κάνει διεθνή καριέρα... Δεν θα το πιστεύετε!!! (video)

Το scorernews.gr σας παρουσιάζει τον Έλληνα τραγουδιστή που κάνει διεθνή καριέρα, προκαλώντας… κύμα ενθουσιασμού στις εκπομπές που εμφανίζεται.

Ο λόγος για τον Σταύρο Λιβυκό, του οποίου το όνομα στο κοινό της Βουλγαρίας είναι πολύ γνωστό, αφού άπαντες στην γειτονική χώρα γνωρίζουν τα τραγούδια του, ενώ τα μηχανάκια της AGB βαράνε κόκκινο στις εκπομπές που είναι καλεσμένος ο Έλληνας τραγουδιστής.

Δείτε τρία βίντεο από εκπομπές της Βουλγαρίας που ήταν καλεσμένος ο Σταύρος Λιβυκός και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!!!





Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου: Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γουλιέλμος Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τους τέσσερις, τη γκέλα την έκανε η γυναίκα...
Άβαταρ μέλους
jpower73
 
Δημοσιεύσεις: 1104
Εγγραφή: Δευτ 15 Μαρ 2010, 16:59

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό GI4NNEN4 » Δευτ 13 Ιουν 2011, 13:44

Στο Κοινωνία Ώρα Μηδέν έπρεπε να το βάλεις. Νέοι άνθρωποι της τέχνης αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την Πατρίδα :cry:
Alas for those that never sing,
But die with all their music in them!
~Oliver Wendell Holmes
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4
 
Δημοσιεύσεις: 5756
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 16:06
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό PRAKTORINOS » Τρί 14 Ιουν 2011, 08:55

Λογικός ο ξενιτεμός του.

Δε νομίζω οτι αυτό το "πράγμα" που τραγουδά ο ελληνόφωνος κ.Λιβυκός
είναι αυτό που οι περισσότεροι θα αποκαλούσαμε ως ελληνικό τραγούδι.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία εκεί που θα τραγουδά
και με το καλό να σαρώνει τα εκεί charts αλλά και κάθε είδους τουρκομπαρόκ award.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS
 
Δημοσιεύσεις: 2081
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιαν 2008, 10:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, μεταξύ αράουτ και μπενάλντ.

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό GI4NNEN4 » Κυρ 19 Ιουν 2011, 14:15



Κι εγω παλεύω εδω και 5-6 χρόνια με το FL Studio, αλλά ο τύπος απο πάνω είναι ίσως λιιιιιγο καλύτερος απο εμένα :oops:

Κατεβάστε το demo. Πολύ καλή φάση. Πολύ διασκεδαστικό.

Δεν έχω δοκιμάσει άλλα προγράμματα ούτε εχω ασχοληθεί σοβαρά. Έχει ασχοληθεί κανένας σας; Ο Zorro, λογικά, ναι.
Alas for those that never sing,
But die with all their music in them!
~Oliver Wendell Holmes
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4
 
Δημοσιεύσεις: 5756
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 16:06
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό PRAKTORINOS » Δευτ 25 Ιούλ 2011, 09:14

Dead Kennedys εναντίον μπύρας

Με Ολλανδική εταιρεία παραγωγής μπύρας τα έβαλε η μπάντα.
Οι punk βετεράνοι, μηνύουν την Heineken γιατί η εταιρεία χρησιμοποίησε τραγούδι τους σε διαφημιστικό μπύρας, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η σχετική άδεια.
Συγκεκριμένα, η διασκευή των Nouvelle Vague στο “Too Drunk Too Fuck” των Dead Kennedys έντυσε μουσικά τη διαφήμιση της Kronenbourg 1664 που ανήκει στην Ηeineken, στο δημοφιλές site του Spotify.
Κι ενώ η διαφήμιση αφαιρέθηκε από το site, οι το γκρουπ δηλώνει πως θα εξακολουθήσει να κυνηγά νομικά το θέμα: “Δεν έχουμε δώσει ποτέ την άδεια μας σε καμία εταιρεία να χρησιμοποιήσει τραγούδι μας, για να προωθήσει ένα καταναλωτικό προϊόν –πόσο μάλλον την κατανάλωση αλκοόλ.”

http://www.poprocknews.gr/2,2748,0,0.aspx
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS
 
Δημοσιεύσεις: 2081
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιαν 2008, 10:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, μεταξύ αράουτ και μπενάλντ.

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό anarchemist » Δευτ 25 Ιούλ 2011, 09:38

Οι dead kennedys είναι μία μπάντα που πολέμησε το νόμο, κυνηγήθηκε από αυτόν και στο τέλος διαλύθηκε από αυτόν...

Διασκευάζοντας το i faught the law (and the law won) των clash, άλλαξαν το δεύτερο κομμάτι του στίχου: i faught the law and i won.

Οι μετέπειτα εξελίξεις στην ιστορία της μπάντας δικαίωσαν τους αυθεντικούς στίχους...

Συνεπώς, δεν αποτελεί η έκπληξη η παραπάνω είδηση, καθώς ο Jello Biafra έχει μακρά κινηματική ιστορία. Και συνεχίζει...

Προσωπικά χαίρομαι που επιδεικνύουν ακόμα αξιοπρέπεια και συνέπεια απέναντι στην ιδεολογία που εξέφρασαν και πέρασαν μέσα από τη μουσική τους.
anarchemist
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Σάβ 13 Φεβ 2010, 21:01

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό PRAKTORINOS » Δευτ 25 Ιούλ 2011, 10:00

Ετσι έχουν τα πράγματα για την παλιοπαρέα του Jello Biafra.

Πάντως, το τραγούδι που αναφέρεις ("Ι fought the law")
δεν αποτελεί σύνθεση των Clash (το διασκεύασαν το 1979)
αλλά του Sonny Curtis των Crickets από το πολύ μακρινότερο 1959.

Η εκτέλεση του πολυδιασκευασμένου τραγουδιού από τον Bobby Fuller (1965)
βρίσκεται μέσα στη λίστα με τα 500 σπουδαιότερα τραγούδια όλων των εποχών.

Για την ιστορία,
ο Fuller βρέθηκε τόσο στο top-10 της εποχής του
όσο και... δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητο της μάνας του
παρ'ότι η επίσημη εκδοχή της LAPD μιλούσε για αυτοκτονία.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS
 
Δημοσιεύσεις: 2081
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιαν 2008, 10:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, μεταξύ αράουτ και μπενάλντ.

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό anarchemist » Δευτ 25 Ιούλ 2011, 10:15

Thanx για τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Εμ τώρα που πας με το τραγούδι αυτό στο στόμα του λύκου...?

Το θέμα με του παρεκκλίνοντες μουσικούς στις Η.Π.Α. φαίνεται να τακτοποιείται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
anarchemist
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Σάβ 13 Φεβ 2010, 21:01

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό Makis4444 » Πέμ 28 Ιούλ 2011, 09:55

To Facebook λογοκρίνει τους Nirvana!

Εικόνα

Είκοσι χρόνια μετά, οι Nirvana προκαλούν ακόμα. Το Facebook αποφάσισε πως το εξώφυλλο του Nevermind είναι πολύ “προκλητικό” για τα συντηρητικά του γούστα.

Σύμφωνα με το MSNBC , ο γυμνός μπόμπιρας στην πισίνα προκάλεσε την αντίδραση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν το fanpage των Nirvana για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Nevermind ανέβασε ως κεντρική του φωτογραφία το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Όμως το Facebook τη διέγραψε λόγω... “παραβίασης των όρων χρήσης”!

“Το Facebook δεν επιτρέπει τη δημοσίευση φωτογραφιών που επιτίθενται σε ανθρώπους ή ομάδες, ή περιέχουν γυμνό, χρήση ουσιών”, είπαν τα τζιμάνια του Mark Zuckerberg...

http://www.cosmo.gr/SciTech/USA/333355.html
Τα πρόβατα τότε άρχισαν να βελάζουν δυνατά:"Τέσσερα πόδια καλό,δύο πόδια κακό!"...
Άβαταρ μέλους
Makis4444
 
Δημοσιεύσεις: 1926
Εγγραφή: Τετ 03 Φεβ 2010, 13:02

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό GI4NNEN4 » Κυρ 21 Αύγ 2011, 10:29

Εικόνα
Εικόνα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ!

progressive/alternative από Αμερική το πρώτο, μελωδικό death/doom από Φινλανδία το δεύτερο.
Alas for those that never sing,
But die with all their music in them!
~Oliver Wendell Holmes
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4
 
Δημοσιεύσεις: 5756
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 16:06
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: MusicMania!!!

Δημοσίευσηαπό GI4NNEN4 » Δευτ 10 Οκτ 2011, 05:34

5 μπάντες και μουσικοί που πρέπει να κρεμάσουν τις κιθάρες τους http://www.cosmo.gr

Metallica

H γκρίνια με τους Metallica ξεκίνησε από τότε που έκοψαν τα μαλλιά τους στα μέσα των 90s και συνεχίστηκε με την εμπορική στροφή στον ήχο τους (κανείς γνήσιος metalhead δεν το συγχώρησε αυτό στην μπάντα) ειδικότερα από το “St. Anger” και μετά.

To να παρεισφρήσει η λέξη alternative στο είδος των Metallica έμοιαζε το ίδιο αστείο με το να λανσάρουν κολεξιόν για ημίπαλτα οι Iron Maiden.

Στα τέλη αυτού του μήνα αναμένεται και η κυκλοφορία της συνεργασίας τους με τον Lou Reed, ονόματι Lulu, και οι χιλιάδες fans τους ανά τον κόσμο -όσο κι αν εμπιστεύουνται το μέγεθος “Lou Reed”- τρέμουν για ακόμα μία αρπαχτή.



Πόσο άσχετος παίζει να είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος; Η μεγαλύτερη μαλακία που έχουν κάνει οι metallica, είναι το ότι έχουν δώσει δικαιώματα στην κάθε κλτρυπίδα να εκφράζει την (κομπλεξικοάσχετη) άποψή της. Ωστόσο, το κειμενάκι αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία ελπίζω να απαντηθούν στο pt.2 το οποίο μας υπόσχεται ο συντάκτης του.

- Υπήρξε εμπορική στροφή στον ήχο των metallica απο το St. Anger και μετά;
- Πως ξεχωρίζουμε τον γνήσιο μεταλλά απο τον κάλπικο;
- Πότε παρεισέφρησε ο όρος alternative στο είδος των metallica
- Μια ακόμη αρπαχτή το lulu; Οι προηγούμενες αρπαχτές ποιές ηταν;
Alas for those that never sing,
But die with all their music in them!
~Oliver Wendell Holmes
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4
 
Δημοσιεύσεις: 5756
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 16:06
Τοποθεσία: Γιάννενα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μουσική

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron