Γιώργος Μίνος

Γιώργος Μίνος

Δημοσίευσηαπό costacurtaG4 » Κυρ 13 Ιαν 2008, 12:46

ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ, ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΙ 7 ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4
 
Δημοσιεύσεις: 252
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:27
Τοποθεσία: Θ4Α

ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ...

Δημοσίευσηαπό costacurtaG4 » Κυρ 13 Ιαν 2008, 12:50

ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΤ3. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.
ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ... ΕΛΕΓΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, 3 ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ, 1 ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ρούλη ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ άρεως ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ! ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ...


Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4
 
Δημοσιεύσεις: 252
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:27
Τοποθεσία: Θ4Α

Δημοσίευσηαπό thanasisp04 » Κυρ 13 Ιαν 2008, 13:21

Ο Μίνος αν και είναι τρελάρας είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που βγαίνει στα γαμωκάναλα των αθηνών και είναι ΠΑΟΚ.

Γιώργο γερά πούλα τρέλα στους μ@λ@κες.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
thanasisp04
 
Δημοσιεύσεις: 813
Εγγραφή: Τρί 04 Δεκ 2007, 20:42
Τοποθεσία: Doxato City

Δημοσίευσηαπό patriarxio » Κυρ 13 Ιαν 2008, 13:53

poli gelio o minos,kai sosto oti einai o monos pou vgainei kato kai einai PAOKARA...alla kapoies krisimes fores lakise ta teleftaia xronia..
Άβαταρ μέλους
patriarxio
 
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: Δευτ 10 Δεκ 2007, 00:32

ΑΠΛΑ...

Δημοσίευσηαπό costacurtaG4 » Κυρ 13 Ιαν 2008, 15:38

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ...


ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΝΤΕΛ ΡΑΖΕΚ ΦΑΦΤΑΛΑ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... :?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4
 
Δημοσιεύσεις: 252
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:27
Τοποθεσία: Θ4Α

Δημοσίευσηαπό Falegkos » Κυρ 13 Ιαν 2008, 17:00

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι ρε τον τρελο.
Τετιους παίχτες πρέπει να φέρουμε μονο και μονο για τον Μινο.
κι αν στον ΠΑΟΚ αλλάξαν όλα, ο κοντός πάνω απ'όλα
Άβαταρ μέλους
Falegkos
 
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

Δημοσίευσηαπό savvas122 » Κυρ 13 Ιαν 2008, 20:38

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΧΑΛΙΑ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
savvas122
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:30

Δημοσίευσηαπό apaikto$ » Παρ 25 Ιαν 2008, 03:15

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ!!!! ...Γειά σου Γιώργαρε! :)
Άβαταρ μέλους
apaikto$
 
Δημοσιεύσεις: 745
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 04:28

Δημοσίευσηαπό midenistis » Πέμ 14 Φεβ 2008, 23:48

Ποιος Ζαγοράκης, ο Γιώργος Μίνος πονάει και το δείχνει

Ως σύγχρονος «Ρομπέν των Δασών», και κρατώντας μικρόφωνο στο χέρι αντί για τόξο, στοχεύει στην είδηση


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΤΣΙΚΑΣ

Κάνει απλά καλά τη δουλειά του, ή προασπίζει και τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ; Ποιος; Μα ποιος άλλος από τον Γιώργο Μίνο, την πλέον cult φυσιογνωμία των ελληνικών γηπέδων, ο οποίος ως σύγχρονος «Ρομπέν των Δασών», και κρατώντας μικρόφωνο στο χέρι αντί για τόξο, στοχεύει στην είδηση, η οποία πολλές φορές βοηθά στο να φανεί η πλήρης αλήθεια, αλλά και να πάνε ακόμη και κάποιοι διαιτητές στο... σπίτι τους.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, ο Γιώργος Μίνος ήταν αυτός που έκανε τους ανθρώπους της ομάδας της Κρήτης να παραδεχθούν ότι η φάση με τον Τζόρβα και τον Λάκη ήταν πέναλτι. Πρώτα μίλησε με τον Τζόρβα, ο οποίος το παραδέχθηκε, στη συνέχεια με τον Λάκη και μετά με τον Φανούρη Βατσινά. Τέτοια δουλειά για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, ούτε ο Ζαγοράκης…

Η «Α» συνάντησε τον Γιώργο Μίνο στον φυσικό του χώρο, στο γήπεδο της Τούμπας, φωτογραφήθηκε μάλιστα για μας και μπροστά στο περιβόητο «πορτάκι» των αποδυτηρίων του γηπέδου του ΠΑΟΚ, ενώ σαν χείμαρρος μίλησε για όλους και για όλα χωρίς να φοβάται, μέσα από τη καρδιά του:

- Ο Γιώργος είναι άνθρωπος του καθήκοντος;
«Πηγαίνοντας στο γήπεδο κάθε Κυριακή, κοιτάζω να κάνω αυτό που πρέπει να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να έχει ως γνώμονα την αλήθεια. Το θέμα είναι πώς και με ποιο τρόπο θα το κάνει. Όλος ο κόσμος τώρα βλέπει τηλεόραση και το τι συμβαίνει. Δεν μπορείς λοιπόν εσύ να κάνεις το άσπρο, μαύρο.Τα παλιά χρόνια η πληροφόρηση ήταν αναγκαστικά ελλιπής. Όλα αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

-Τι είναι αυτό που σε κάνει να διαφέρεις από τους άλλους ρεπόρτερ;
«Πηγαίνοντας στο γήπεδο παρακολουθώ επισταμένα κάθε παιχνίδι, βλέπω όλα τα βίντεο τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος τους, ρωτάω ανθρώπους που τους έχω εμπιστοσύνη, και στις δύσκολες φάσεις προσπαθώ να αποκρυσταλλώσω άποψη. Αυτό έγινε και στον αγώνα στο Πανκρήτιο. Στο ημίχρονο πήγα στο βαν, είδα το βίντεο του πέναλτι του Τζόρβα πάνω στον Λάκη, ρώτησα και τον συνάδελφό μου τον κ. Δράκο και, αφού είδα και ξαναείδα τη φάση, πήγα στα αποδυτήρια και έκανα την καίρια ερώτηση στον Τζόρβα, ο οποίος με όλη του την ειλικρίνεια είπε ότι πράγματι είχε επαφή με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά το φταίξιμο δεν ήταν δικό του αλλά του επόπτη. Ρώτησα και τον Κουνενάκη που παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ενώ βρήκα και τον κ. Βατσινά που στον πρώτο γύρο εδώ στην Τούμπα με διαιτητή τον κ. Γαϊδαρτζή είχε δώσει συγχαρητήρια για την άψογη διαιτησία, αλλά για τον Παπασταμάτη τα “μασούσε”».

-Λένε ότι είσαι ο κακός δαίμονας των διαιτητών;
«Όχι, δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό. Εγώ θέλω να εκμαιεύσω μια δήλωση από κάθε πρωταγωνιστή, και καλώς ή κακώς οι διαιτητές είναι σχεδόν πάντα πρωταγωνιστές. Υπάρχει όμως αυτή η περίεργη απαγόρευση από την ομοσπονδία να μην κάνουν δηλώσεις. Τη σέβομαι, αλλά δεν παύει και οι διαιτητές να είναι άνθρωποι οι οποίοι όταν βγαίνουν από τα αποδυτήρια έχουν σαφή άποψη για το τι έκαναν μέσα στο γήπεδο, αφού ήδη έχουν μιλήσει στα τηλέφωνα με κάποιους πιο ψηλά απ’ αυτούς. Παίρνω λοιπόν το μικρόφωνο και ρωτάω “είστε ευχαριστημένος από τη διαιτησία σας”, ή τους λέω “σ’ αυτή τη φάση δεν πήγατε καλά, στην άλλη κάνατε ένα λάθος”, δεν είναι κακό. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε η ΟΔΠΕ και η ΚΕΔ να αφήσουν στην κρίση των διαιτητών το αν θα μιλήσουν ή όχι σε έναν δημοσιογράφο; Αυτή η φίμωση ποιον εξυπηρετεί; Και γιατί δηλαδή ο κ. Κασναφέρης έκανε δηλώσεις χωρίς κανείς να του λέει το παραμικρό. Δημοκρατία έχουμε, και οι διαιτητές έχουν τις απόψεις τους.

Προσωπικά, μάλιστα, με τους διαιτητές έχω πολύ καλές σχέσεις, τους σέβομαι, με σέβονται, είναι όλοι πολύ καλά παιδιά που σαν φυσιολογικοί άνθρωποι έχουν και αυτοί τις καλές τους αλλά και τις κακές τους μέρες. Εξαρτώνται φυσικά και από τη συνολική εικόνα του αγώνα».

- Θεωρείς ότι κάνεις τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουν κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έναντι των διαιτητών, ή γενικότερα των αδικιών που υφίσταται η ομάδα τους;
«Απλά έτυχε να είμαι εγώ σ’ αυτήν τη θέση, που ακολουθώντας το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και προσπαθώντας να κάνω καλά τη δουλειά μου, βρίσκομαι σ’ αυτήν τη διαρκή αντιπαλότητα με τους διαιτητές. Θα μπορούσε οποιοσδήποτε συνάδελφος να ήταν στη θέση μου. Έχω μεράκι για αυτό που κάνω και δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω τη δουλειά κάποιου άλλου. Είμαι δημόσιος υπάλληλος, ανήκω στην κρατική τηλεόραση και αυτήν υπηρετώ με σθένος».

- Μετάνιωσες ποτέ που ασχολήθηκες με τη δημοσιογραφία;
«Φυσικά όχι. Η δημοσιογραφία ήταν το όνειρό μου, ξεκίνησα από πολύ μικρός και είχα την τύχη να βρεθώ δίπλα σε πραγματικά σημαντικούς ανθρώπους. Ξεκίνησα γράφοντας για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πήγα στην εφημερίδα “Ομάδα” με τον Χασίρ και τον Φερέτη, στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη” με τον αείμνηστο τον κ. Ρεπανά, ήμουν ακόμη στα “Νέα” με διευθυντή τον κ. Διακογιάννη, στη συνέχεια με τον κ. Λαγό, τον κ. Κιούση. Συνεργάστηκα για τρία χρόνια με τον αδερφό και φίλο Άρι Νικολάκη, και φυσικά στην τηλεόραση είχα πάντα αρωγούς των προσπαθειών μου τον Κώστα Βερνίκο, τον Αντώνη Κατσαρό, τον Γιώργο Τραπεζανίδη και φυσικά τον Γιώργο Φερέτη».

- Με τη μεγάλη πείρα που έχεις πάνω στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, πώς βλέπεις σήμερα την ομάδα;
«Ο ΠΑΟΚ διέρχεται περίοδο κρίσης. Κυρίως αγωνιστικής βέβαια, γιατί από το καλοκαίρι η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Πέρασαν αρκετοί πρόεδροι που προσπάθησαν να κάνουν τσάμπα διαφήμιση στο όνομα του ΠΑΟΚ και να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη. Υπήρξαν όμως και πρόεδροι όπως ο Γιώργος Μπατατούδης που έβαλαν πολλά χρήματα στην ομάδα, αλλά δεν είχαν τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα τους. Όλα αυτά όμως είναι περασμένα-ξεχασμένα. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει έναν άνθρωπο που αγαπά την ομάδα όσο τίποτε άλλο, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος έχει αναλάβει να σηκώσει στους ώμους του ένα σταυρό. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ο Θοδωρής είναι εδώ στο γήπεδο, ένας άνθρωπος που δεν του λείπει τίποτε, έχει μια ωραία οικογένεια, πλούτη, αίγλη, αλλά και τεράστια αγάπη γι’ αυτόν τον σύλλογο. Βρέθηκε λοιπόν με τέσσερις-πέντε άφθαρτους ανθρώπους που βοηθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και έβγαλε το... κάρο από τη λάσπη – γιατί να μην ξεχνάμε ότι, όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης, ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος για τη Δ΄ Εθνική. Σιγά σιγά όμως και με βασικό χορηγό τον κόσμο, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που δίνει τα χρήματα για να σταθεί στα πόδια της η ομάδα, ο κόσμος που κάνει τεράστια υπομονή, ο ΠΑΟΚ θα γίνει μια δυνατή ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

- Οι μεγάλες σου συνεντεύξεις;
«Ευτύχησα να πάρω συνεντεύξεις από τον Χάπελ, τον Βιέρι, τον Μπέρκαμπ, όταν έπαιζε στην Άρσεναλ και εκείνη την εποχή είχα κάνει και τον Βρύζα μέσα στο Χάιμπουρι, τον Αρσέν Βεγκέρ, τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης το Χιλ, το Κορλαΐνο της Νάπολι, αλλά και τον Μαραντόνα».

- Έχεις δεχθεί επιθέσεις ή προπηλακισμούς;
«Πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα σου πουν κάτι άσχημο για να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά ευτυχώς δεν έχει φτάσει κανείς στο απροχώρητο. Και βέβαια δεν μου επιτέθηκε ποτέ κανείς, γιατί πιστεύω ότι έχω περισσότερους φίλους παρά εχθρούς».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Άποψη"
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Re: Γιώργος Μίνος

Δημοσίευσηαπό iwanna4 » Παρ 15 Φεβ 2008, 15:17

costacurtaG4 έγραψε:ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ, ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΙ 7 ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ...


FANTAZOMAI PWS ASTEIEUESAI!!!AN PAREI AUTOS POULINTZER 8A ALLAKSW FYLO!!!PROPERSY MOU EIXE PAREI SUNENTEYKSI EKSW APO TO GHPEDO KALLI8EAS THN TELEUTAIA XRONIA POU H KALLI8EA HTAN A E8NIKH KAI MOU LEEI METAKSI TWN ALLWN KOULWN ERWTHSEWN:EISASTE FILA8LOS TOU PAOK?(ENW HMOUN STA EKDOTHRIA GIA EISHTHRIA PAOK) KAI TOY LEW NAI!ELEOSSSSSSSSSSSSSSSSSS :lol: :lol: :lol:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
iwanna4
 
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Τρί 08 Ιαν 2008, 21:01
Τοποθεσία: στην εξωτικη χαβουζα!

Δημοσίευσηαπό midenistis » Παρ 15 Φεβ 2008, 21:35

Ρωτάει κουφά πράγματα συνήθως.. αλλά τα χώνει στους διαιτητές και στην Νετ όταν μιλάει για ΠΑΟΚ δε σταμάταει!
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Δημοσίευσηαπό iwanna4 » Παρ 15 Φεβ 2008, 21:41

ΣΥΓΓΝΩΜΗ!ΔΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! :?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
iwanna4
 
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Τρί 08 Ιαν 2008, 21:01
Τοποθεσία: στην εξωτικη χαβουζα!

Δημοσίευσηαπό paok87 » Πέμ 03 Ιούλ 2008, 13:37

ρε παιδια που εχει χαθει ο γιωργαρος??
Η ετ-3 γεμιζει ολοενα και περισσοτερο με σκουλικια...
paok87
 
Δημοσιεύσεις: 6952
Εγγραφή: Δευτ 19 Μάιος 2008, 18:31

Δημοσίευσηαπό Falegkos » Πέμ 03 Ιούλ 2008, 13:39

Εχθες ηρθε πολυ αργα στην Τουμπα :cry:
Τη γινετε ρε χωρις γιωργαρο δεν γινετε.
Λετε να τον κινιγησαν και αυτον τα λαμογια??
κι αν στον ΠΑΟΚ αλλάξαν όλα, ο κοντός πάνω απ'όλα
Άβαταρ μέλους
Falegkos
 
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

Δημοσίευσηαπό paok87 » Πέμ 03 Ιούλ 2008, 14:16

ποσοι ειναι αρειανοι στην ερτ-3?
paok87
 
Δημοσιεύσεις: 6952
Εγγραφή: Δευτ 19 Μάιος 2008, 18:31

Επόμενο

Επιστροφή στο Δημοσιογράφοι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης