Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό novito » Πέμ 23 Σεπ 2010, 12:26

- Aureliano Buendia, Ντεπω τα ληκια ειχαν συνδεσμο Δελφων με Κρητης σε ενα υπογειο, το οποιο βεβαια εκλεισε οταν ημουν δημοτικο ακομα... και τωρα κοντευω να παρω πτυχιο τριτοβαθμιας (πτυχιο...? λεμε και καμμια μαλακια που και που :mrgreen: :lol: :lol: ). Γενικα τα ληκια (για να σταματησει και αυτος ο προλογος) ανατολικοτερα απ τον κεντρικο τους, εχουν σε Βοτση (ορια Βοτση με Χαριλαου βεβαια σε ευθεια αποσταση μικροτερη του χιλιομετρου :lol: ) και Καλαμαρια (στο 1ο γε.λ. Καλαμαριας ). Α... εχουν και πανια απο Ντεπω ( :lol: :lol: ), Φοινικα ( :shock: :lol: :lol: :lol: ), Κηφισια, κοκ.... προφανως μετριουνται και αυτα σα συνδεσμοι.... Εικόνα (Καλά, εδώ έχουν πανί από Τούμπα οι αθεόφοβοι!!!! )

- Πανόραμα όντως πάμε σχετικά καλά, με τον σφ μας να έχει ξανανοίξει και να λειτουργεί πλήρως εδώ και 8 μήνες περίπου στο κέντρο του Πανοράματος...

-Για τα καφε κατα τη διαρκεια του ματς με τη Φενερ, όντως πάθαν πλάκα αρκετοί (τόσο λήκια, όσο και δικοί μας που πίστευαν τον πρόλογο τους :evil: ). Χαρακτηριστικό το παράδειγμα στο καφέ που το δα εγώ ( Βούλγαρη-Παπαδάκη σε απόσταση χιλιομέτρου απ τη Παπαναστασίου για όσους δε γνωρίζουν...), όταν το ματς των ερπετών διακόπηκε νωριτερα και οι τηλεοράσεις άρχισαν να δείχνουν ΠΑΟΚ .... Εικόνα

- Kαι κάτι ακόμα μιας και ανέφερες τα παλιά κτελ Χαλκιδικής. Εκεί κοντά είχε γίνει πέρσι ο εμπρησμός του promobus της ΠΑΕ. Σ ένα μέρος που απέχει βαριά 5 λεπτά απ το σάπιο μήλο, την πέσαν οι χουλιγκάνοι με μηχανάκια στο... πάντα ετοιμοπόλεμο λεωφορείο!!!! Βέβαια όσο γρήγορα ήρθαν, τόσο γρήγορα φύγαν... Προφανώς φοβήθηκαν μη τους πάρει στο κυνήγι ο αετός απ το λεωφορείο..... :twisted: Αυτά σχετικά με το τι γίνεται στην ευρύτερη περιοχή...

υ.γ. Κοιμόμαστε ρε γ@μώτο τελικά... :evil:
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό Aureliano Buendia » Πέμ 23 Σεπ 2010, 12:46

Ξέρω για ποιο υπόγειο μιλάς.
Ρε συ, είσαι σίγουρος πως ήταν σύνδεσμος με την επωνυμία "Ντεπώ"?
Πανιά έχουν σίγουρα πάντως.
Εκείνο το υπόγειο το νοίκιαζαν γενικά σύνδεσμοι - νομάδες - τσιγγάνοι.
Έχω την εντύπωση πως αυτοί που ήταν για ένα φεγγάρι εκεί, ήταν τα φασιστάκια, οι "Ιερολοχίτες", προτού πάνε στην 'Ολγας και πάθουν το κάζο της ζωής τους :lol: Τώρα έχουν φύγει και από εκεί.
Στο ίδιο υπόγειο ήταν και οι "Απάτση" των γριών :lol:
Μετά το 1-3 στη φωλιά τους με τα 2 τεμάχια του Μάρτσιν, γυρνούσα σπίτι φωνάζοντας συνθήματα στο κινητό με έναν φίλο και πέτυχα 6 λήκια να ξεδιπλώνουν το πανό τους έξω από αυτό το υπόγειο.
Ούτε κουβέντα δε μου είπαν, τα μούτρα ως το πάτωμα είχαν. :lol: Σαν κουταβάκια με κοιτούσαν.
Στο "Deals" ή κάπως έτσι, το είδες το ματς ρε γείτονα??
ΝΙΚΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


www.cinedogs.gr
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
 
Δημοσιεύσεις: 3827
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό novito » Πέμ 23 Σεπ 2010, 13:45

όχι στο γλυκό μ αλάτι το ειδαμε γιατί πεινούσαμε κιόλας... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό Aureliano Buendia » Πέμ 23 Σεπ 2010, 14:08

Αυτός που έχει το "Γλυκό μ' αλάτι" επί της Όλγας πάντως, λίγο πριν τη Σοφούλη, είναι πολύ σκώληκας :evil:
ΝΙΚΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


www.cinedogs.gr
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
 
Δημοσιεύσεις: 3827
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό novito » Πέμ 23 Σεπ 2010, 14:37

ναι, οντως. Διπλή χαρά να γιορτάζεις τη πρόκριση σε μαγαζί που ανήκει σε λήκι... :twisted:
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό Kolokotronis_4 » Πέμ 23 Σεπ 2010, 14:45

έχει και ένα στη παπαδάκη, απέναντι από τον παλιό τον ΟΑΕΔ, το οποίο είναι σκουληκοφωλιά καπή.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
 
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευτ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό novito » Πέμ 23 Σεπ 2010, 14:53

:shock:

ε όχι και καπή ρε συ Kolokotroni. εκεί το δαμε εμείς το ματς.... :mrgreen:

υ.γ. καλά έχουμε ξεφύγει τελείως απ το θέμα. Όχι ότι έχει και κανά σοβαρό λόγο ύπαρξης το τόπικ, αλλά λέμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό HOOLIGANS4 » Παρ 19 Νοέμ 2010, 02:22

ο σουπερ3 καλαμαριας εχει φυγει απο εκει που ηταν στη χιλης.μετα το τελευταιο ντου που φαγανε μεταφερθηκανε σε μια πολυκατοικια στο δευτερο οροφο πασσαλιδη με ποντου γωνια.απεναντι απο το momus.εχουν βαψει απο εξω το διαμερισμα κιτρινιαρικο γραψανε και τις πιπες τους και ειναι σαν καρναβαλι ολη η πολυκατοικια.το θεμα ειναι ομως εμεις τι κανουμε στην καλαμαρια οπου ειχαμε πολλες ηττες και ποτε και αν θα ανοιξουμε συνδεσμο.
HOOLIGANS4
 
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: Τετ 19 Δεκ 2007, 15:52

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό yiannisPAOKitalia » Παρ 19 Νοέμ 2010, 02:32

Σε τι αποσκοπεί η δημοσίευσή σου αδερφέ?

Σε ενημέρωση ως προς τη νέα διεύθυνση του super-market?
-
yiannisPAOKitalia
 
Δημοσιεύσεις: 3331
Εγγραφή: Τρί 14 Οκτ 2008, 23:38
Τοποθεσία: Bologna

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό novito » Παρ 19 Νοέμ 2010, 11:10

Ρε Γιάννη μια φορά έγραψε ο HOOLIGANS4 με μικρά και ελληνικά και πάλι γκρινιάζεις....? :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό thief » Παρ 19 Νοέμ 2010, 13:25

Εγώ είμαι της γνώμης ότι χρειάζεται ακόμη ένας σύνδεσμος στην Καλαμαριά.

Ο Δήμος Καλαμαριά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Ειδικά με την επέκταση του Αγ.Γιαννη-Μίκρα μιλάμε για ένα δήμο με πάνω από 170.000 κατοίκους μπορεί και περισσότερους.
Εντάξει υπάρχει και ο ΣΦ Νεας Κρήνης αλλά αυτός καλύπτει μκρή περιοχή της Καλαμαριάς (Κρήνη, Αρετσού, Αγ. Ιωάννης άντε βαριά βαριά και ένα κομμάτι του Αγ. Παντελεήμονα). Αλλά παιδιά που μένουν σε περιοχές όπως Κέντρο, Καραμπουρνάκι, Βότση, Βυζάντιο ή και Φοίνικα οι 9 στους 10 θα προτιμήσουν να πάνε στην Τουμπα ή Μακεδόνες ή Θυρα-4 ή ultras παρά στην Κρήνη.
Με λίγα λόγια τα 2/3 ή 3/4 της Καλαμαριάς μένουν "ορφανα"...

Θεωρώ ότι είναι κρίμα σε μία περιοχή όπου τα ποσοστά περίπου είναι 55% (ΠΑΟΚ)-30% (ρουλης)-5% (γριες) -10% (λοιποί) ο ΠΑΟΚ να μην έχει ένα μεγάλο και ισχυρό σύνδεσμο, και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει και τα παιδιά της Καλαμαριάς αλλά και τους υπόλοιπους οπαδούς μας και συνδέσμους μας. Εχω γράψει και παλιότερα ότι ο super-market3 και σε περιοχή που έχει 3% θα ανοίξει παράρτημα με βασικό σκοπό να ανεβάσει τα ποσοστά του πχ σε 4% και μπράβο τους. Εμείς όμως γιατί δεν αλληλοβοηθιόμαστε..;;;..Η (πρώην) συντονιστική θα πρέπει ΚΑΙ με αυτά να ασχολείται και μάλιστα από τα πιο βασικά της αντικείμενα θα πρέπει να είναι.

Πίστεύω ότι με λίγο σπρώξιμο μπορεί να ξανά ανοίξει ο ΣΦ Καλαμαριας. Από ότι ξέρω πήγε να γίνει προσπάθεια πριν 3 χρόνια άλλα σκάλωσε στο παρά πέντε... Αλλωστε και η Κρηνη δεν διαφέρει από άλλες περιοχές της Καλαμαριάς απλώς βρεθήκανε 5-10 άτομα πορωμένα και το βάλαν σκοπό και στοίχημα και τον ανοίξανε και πολλά μπράβο στα παιδιά.

ΕΙΠΑΜΕ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΤΕΛΟΣ. :pano:
thief
 
Δημοσιεύσεις: 922
Εγγραφή: Δευτ 24 Μάιος 2010, 23:32

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό HOOLIGANS4 » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 02:33

yiannisPAOKitalia οπως το ειπες.στην τελικη ποσα σχολια πιο πριν αναφερονται σε συνδεσμους του αρη και για αυτον εδω στην καλαμαρια.οποτε???μια απλη υποδειξη εκανα.και οπως λεω στο τελος το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις.
novito 1000 like.για το συνδεσμο αδερφε thief εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου.ειναι πολυ κριμα να μην εχουμε συνδεσμο εδω περα σε ενα τοσο μεγαλο δημο με μεγαλο και το ΠΑΟΚτσηδικο στοιχειο.αλλωστε μην ξεχναμε πως η θυρα 4 καλαμαριας ηταν απο τους πιο δυνατους συνδεσμους του ΠΑΟΚ γενικα.ειχε πολλα μελοι και μεγαλη δυναμη.ηταν πολυ μεγαλος πυρηνας.και καθε μερα που περναει ειναι χαμενη τζαμπα που δεν υπαρχει συνδεσμος.και δυστυχως οι ΠΑΟΚτσηδες της καλαμαριας ειμαστε ανοργανωτοι ετσι οπως εχει γινει η κατασταση.της κρηνης δεν τραβαει το πραγμα μεχρι στιγμης και δεν πιστευω να τραβηξει γιατι αναφερεται πιο πολυ στην κρηνη (αν και ειναι σχετικο αυτο) και ειναι λογικο.γιατι σου λεει ο αλλος ε να ανοιξουμε και εμεις καλαμαρια αρετσου βοτση φοινικα ντεπω αγιο παντελεημονα καραμπουρνακη και παει λεγοντας.και να ειμαστε 5 διαφορετικοι συνδεσμοι μικρομεσαιοι σε ενα δημο.ενω ενας συνδεσμος καλαμαριας ειναι πιο πιθανον να γινει δυνατος και να συσπειρωσει τον κοσμο της καλαμαριας γιατι αναφερεται σε ολες τις περιοχες.κεντρο καλαμαριας κρηνη αρετσου βοτση ντεπω καραμπουρνακη αγιος παντελεημωνας φοινικας κηφισια.ολα αυτα ανηκουν στην καλαμαρια οποτε ειναι πιο λογικο να γινει ενας συνδεσμος καλαμαριας και να παει κοσμος απο ολες αυτες τις περιοχες.τωρα στην κρηνη σχεδον ολοι αν οχι ολοι κρηνιωτες ειναι.και ολοι οι προηγουμενοι συνδεσμοι στην καλαμαρια ηταν σφ καλαμαριας.τωρα τι γινεται και δεν ανοιγει πλεον ειναι μεγαλο ερωτημα.γιατι ενταξει εκλεισε η 4 καλαμαριας αλλα δεν πρεπει να μεινεις εκει.πρεπει να συνεχισεις ο ΠΑΟΚ δεν τελειωνει.λεγονται πολλα ακουγονται πολλα και δεν γινεται τπτ.λεμε γιατι δεν βοηθαει η συντονιστικη και οι αλλοι συνδεσμοι και εδω ακουγεται οτι βαζει φρενο η ιδια η συντονιστικη και οι αλλοι συνδεσμοι(εδω λενε πριν ανοιξει της κρηνης σκεφτοντουσαν ακομα να γινει μια ακομα προσπα8εια να ανοιξουν καλαμαριας ολοι μαζι για να ειναι πιο δυνατος και λενε πηγανε απο τη συντονιστικη και ειπανε στους κρηνιωτες να ανοιξουν μονοι τους συνδεσμο κρηνης οχι καλαμαριας.και πως θα τους βοηθουσαν κιολας ενω αν ανοιγαν καλαμαριας οχι.δειτε τι γινεται και μεταξυ μας δλδ λαμογιες. τωρα αυτο δεν ειναι σιγουρο οτι ειπωθηκε βεβαια.μου το ειπε μεν ενα παληκαρι που ειναι μελος της κρηνης αλλα απο κανεναν αλλον δεν το ακουσα) .οχι να βοηθησει.γιατι λενε που χαθηκε απο τα σκουληκια το μεγαλο πανο της καλαμαριας και κατι αλλες μλκιες που γινανε οντως στην καλαμαρια κακα τα ψεματα και εχουμε ηττες απο τα σκουληκια στην καλαμαρια και τετοια και δεν θελουν οι αλλοι να ανοιξει συνδεσμος εδω γιατι μπορει να ξαναγινουν μλκιες.εγω λεω ομως και πολλοι αλλοι οτι ενταξει εγινε οτι εγινε ομως πρεπει να προχωρησουμε και να ξαναανοιξει συνδεσμος στην καλαμαρια.γιατι ειναι κριμα αυτο που γινεται.ενταξει και εμενα και ολους μας ποναει το μεγαλο πανο που χαθηκε αλλα τωρα τι να κανουμε.που δεν εχουμε συνδεσμο ειναι ακομα μεγαλυτερη ηττα αν το παρουμε και ετσι.ας γινουν ολα σωστα οργανωμενα με μυστικοτητα να ανοιξει ο συνδεσμος αλλα και να παει ο κοσμος απο ολη την καλαμαρια.αλλα να παει να εχει ανταποκριση οχι να εχει 100 μελοι μονο.αν και πιστευω οτι θα εχει και μεγαλη κιολα και μπορει να ειμαστε ισως και ο πιο δυνατος πυρηνας συνδεσμιακος του ΠΑΟΚ.για αυτο να ανοιξει και γρηγορα
HOOLIGANS4
 
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: Τετ 19 Δεκ 2007, 15:52

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό tigon4 » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 11:43

ρε παιδια τα συνδεσμιτικα δεν θα ηταν καλυτερο να τα βλεπουν μονο μελη του φορουμ ?.............ειναι δυνατον να τα βλεπουν ολοι ???
tigon4
 
Δημοσιεύσεις: 2015
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιούλ 2009, 00:32
Τοποθεσία: βορρας

Re: Δημιουργία ΣΦ ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?

Δημοσίευσηαπό novito » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 11:52

Άντε πάλι να λέμε τα ίδια....
Καταρχήν το να γραφτεί κάποιος στο φόρουμ είναι υπόθεση ελάχιστων λεπτών, επομένως δε θα εμποδίσει αυτόν που θέλει να διαβάσει να το κάνει (άλλο που είμαι κι εγώ της άποψης ότι τα φόρουμ είναι μόνο για τα μέλη...)
Δεύτερον αυτά που γράφονται στο φόρουμ (και έτσι πρέπει να γίνεται) δεν είναι ούτε μυστικά, ούτε τίποτα το τόσο σπουδαίο...

υ.γ. αυτό το τόπικ απ τη πρώτη μέρα μου την έδωσε, κι όσο περνάει ο καιρός με βιδώνει ακόμα περισσότερο.... αλλά, άλλο θέμα αυτό... :?
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Θεσσαλονίκης

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες