Group Stage Europa League

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από novito »

ολαΠΑΟΚ έγραψε:Υπέγραψαν συμφωνία, ανοίγει η «8»

Και τυπικά πλέον ολοκληρώθηκε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ όσον αφορά στη μη ανταλλαγή πληθυσμών στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πρώτα, οι Κροάτες έστειλαν υπογεγραμμένο το έγγραφο στο οποίο αναφέρεται πως δεν θα παραλάβουν εισιτήρια, ενώ ο ΠΑΟΚ αφού το διάβασε έβαλε και αυτός σφραγίδα και υπογραφή.

Ταυτόχρονα, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ενημερώθηκε ο μάνατζερ της ΟΥΕΦΑ Τζακ Τέιλορ, ο οποίος είχε ζητήσει την συμφωνία των δύο πλευρών υπογεγραμμένη.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Βρετανός μάνατζερ, έδωσε τα συγχαρητήρια του στις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που χαίρεται περισσότερο αφού το συγκεκριμένο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ θα είναι και ο υπεύθυνος διεξαγωγής των τριών εντός έδρας αγώνων για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η συμφωνία αυτή μεταξύ ΠΑΟΚ και Δυναμό, σημαίνει αυτομάτως πως για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, θα μπορούν να διατεθούν εισιτήρια για τη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.
Αν ισχυει, ειναι τεραστιο φαουλ!! :redcard: :redcard:

ολαΠΑΟΚ έγραψε:..Επίσης, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει σημείο επαφής με τη Βιγιαρεάλ, έτσι ώστε να μάθει ποιες ακριβώς είναι οι απαιτήσεις της για τον αγώνα της Τούμπας, αλλά και να ζητήσει εισιτήρια για τον αγώνα της Ισπανίας.

Οι υπεύθυνοι της Βίγια, δεν έχουν απαντήσει ακόμη στην αλληλογραφία του ΠΑΟΚ και αυτό θα αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να βρει άλλο τρόπο για να κινηθεί.
οεο?? :roll: :lol: :lol:

υ.γ. ιταλε στο παρκο λαιμαι!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από gash04 »

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/289512.html


Αναλυτικό άρθρο τρόπου βαθμολόγησης Ουέφα.
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από gash04 »

Άρθρο 5 διαιτητές
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/289531.html
s-c-a
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 18:05

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από s-c-a »

Καλησπέρα αδέρφια,

Θέλω να ρωτήσω, εάν μπορώ με ένα user name να ανανεώσω sto site της Παε ΠΑΟΚ 3 εισιτήρια διαρκείας και για τους τρεις αγώνες της Ευρώπης.Το έκανα στο ένα εισιτήριο αλλά στο επόμενο(6ο βήμα) δεν προχωράει το σύστημα της ΠΑΕ για να δώ τα εισιτήρια. :?: :?:

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
:pano:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 29230
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από sourmenetes »

Novito θεωρω οτι ειναι καλυτερα να μην γινει μια εκδρομη απο το να τιμωρηθει η ομαδα αμα γινει κατι στραβο...Σιγουρα κανεις δεν το θελει αλλα εφοσον ειμαστε υποτροποι μας περιμενουν στη γωνια...Φανταζεσαι να περασουμε απο τον ομιλο(που θα περασουμε :D ) και να ειναι αδεια η Τουμπα???
Δε θα ειναι κριμα???Θα μου πεις οτι μπορει και να μη γινει τιποτα...Αλλα ειμαστε σιγουροι???
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε:http://www.contra.gr/Soccer/Europe/289512.html


Αναλυτικό άρθρο τρόπου βαθμολόγησης Ουέφα.
υπαρχουν καμια 25αρια ομαδες που ειναι λιγο πανω απο εμας και εχουν βγει ηδη εκτος ευρωπης ή δεν επαιξαν φετος.
αυτες μπορεις να τις περασεις εαν κανεις νικες στην τουμπα. υπαρχουν και αλλες ομαδες πανω απο εμας που δεν υπαρχει περιπτωση να παιξουν στην ευρωπη την επομενη χρονια (π.χ πορτσμουθ).

εαν περασουμε και απο τον ομιλο θα εχουν κανει ενα σημαντικο βημα για να παιζουμε με μικρες ομαδες στα προκριματικα.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: Πέμ 27 Μάιος 2010, 03:00

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Επίσης περιμένουμε από την ΠΑΕ να κάνει το καθήκον της και να ζητήσει ΟΛΑ τα εισιτήρια που μας αναλογούνε για τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό γιατί επιβάλλεται να υπάρχει ασπρόμαυρο πέταλο όπου και να παίζει η ομάδα. Λογιστικές αντιλήψεις δεν χωράνε σε τέτοια θέματα.

http://www.paokgate4.gr/nea.asp?neaid=421&mode=4

ΠΑΟΚ = ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου περιμένει από τη διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να υλοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στο οπαδικό και συνδεσμιακό μας κίνημα , ότι θα παίρνει το maximum των εισητηρίων που δικαιούται για κάθε εκτός έδρας αγώνα . Έτσι παραβλέπουμε το ανεπίσημο γραφείο τύπου της Π.Α.Ε. , δηλαδή τους δημοσιογράφους , που έντεχνα για ακόμα μία φορά προσπαθούν να περάσουν στο κόσμο την απόφαση ( ? ) . Δεν είμαστε λογιστές , πάνω από όλα είμαστε οπαδοί και ξέρουμε ότι μόνο εμείς μπορούμε να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη μέσα στη Κροατία .Η ομάδα επιβάλλεται να έχει τη στήριξή μας σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται .

http://www.paokoreokastro.gr/
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από novito »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει ότι το Σάββατο (25 Σεπτεμβρίου) και την Κυριακή (26Σεπτεμβρίου) θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια της Τούμπας για όσους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, έχασαν τη θέση τους στη θύρα 1 λόγω της UEFA.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 έως τις 15:00.
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15CUVP7V4&extLang=
yiannisPAOKitalia
Δημοσιεύσεις: 3326
Εγγραφή: Τρί 14 Οκτ 2008, 23:38
Τοποθεσία: Bologna

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μαμιόλα Villariba, κανόνισε να μη δώσεις εισιτήρια.. κανόνισε! :x
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY
Δημοσιεύσεις: 2909
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 08:20

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν. Άλλωστε δεν είναι ματς Α' επικινδυνότητας.
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από novito »

Iταλέ μην αγχώνεσαι σε λέω.... έχω κλείσει παγκάκι πρώτο τραπέζι πίστα... Απέναντι απ το γήπεδο λαιμαι!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από gash04 »

9.Turkey 33.850 (2/5) 33450
10.Netherlands 33.629 (5/6) 32963
11.Greece 30.766 (4/5) 30366
--------------------------------------------------------------------

26.(-)Panathinaikos 55.153 55.073
31.(-1)Olympiakos Piraeus 50.073
63.(-) aek Athens 27.153 27.073
116.(-1) aris Thessaloniki 14.153 14.073
127.(-) Panionios Gre 11.073
135.(+10)PAOK Thessaloniki 10.653 9.573
----------------------------------------------------------------------



α)Δέκα θέσεις άνοδος ήταν η νίκη με 1-0 επι της ποιο δυνατής Δυναμό Ζάγκρεμπ.
β)Άλλα 140000 Ευρώ το στοίχημα απο τον αγώνα με την Δυναμό Ζάγκρεμπ θα μπει στο ταμείο της ομάδας με το γκολ του Βλ. Ίβιτς μετά τα 70000 απο τον αγώνα με της επίσης ποιο δυνατής Brugge.
γ)Τα παιχνίδια με την Δυναμό Ζάγκρεμπ έχουν μεγάλη σχέση με τα group δυναμικότητας κληρώσεων του χρόνου για Europa League το ίδιο ισχύει και με την πορεία του Άρη.
δ)46 η επίδοση με βαθμούς ανάμεσα σε όλες τις ομάδες σε κάθε Ευρωπαϊκό θεσμό.(Το cl δίνει αρκετούς περισσότερους ως bonus).
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από paok87 »

Πολύ ευχάριστα νέα. :pano:
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από kos »

ο βαζελος με μηδεν βαθμους στον αγωνιστικο χωρο εχει ηδη παρει περισσοτερους βαθμους απο εμας με την εισοδο στους ομιλους του τσου λου :x
οπως δειχνει ομως το πραγμα παμε καρφι για ισχυρους σε προκριματικα ουεφα την επομενη χρονια.

μεχρι την θεση 115 του ρουλη μονο 3 ομαδες συνεχιζουν ευρωπη. η Bursaspor που παει χαλια και δυσκολα θα παει απο τσου λου στο ουεφα, η Rapid Wien και η Levski Sofia. με αλλες δυο νικες μπορουμε να ανεβουμε αλλες 12-13 θεσεις, ενω υπαρχουν τουλαχιστον 10 ακομη ομαδες που ειναι πανω απο εμας αλλα του χρονου δεν θα παιξουν ευρωπη (Celta de Vigo, Athletic Bilbao, Racing Santander, Portsmouth FC, Udinese, Newcastle United, Osasuna, Getafe, Blackburn Rovers, Bolton Wanderers, AC Parma).

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html

αρκει να παμε καλα εμεις.....
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 14260
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από Sera4 »

Ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ

Η νίκη του επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην 1η θέση του ομίλου του, με τις ελπίδες πρόκρισης να έχουν αυξηθεί, αλλά ταυτόχρονα βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ανέβει ακόμη περισσότερο στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, με βάση την οποία οι ομάδες χωρίζονται σε ισχυρές και ανίσχυρες στις κληρώσεις του καλοκαιριού.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε τους βαθμούς της σεζόν 2005-06, όταν συμμετείχε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ (στην κατάταξη μετρά η τελευταία πενταετία), πρέπει να μαζέψει φέτος βαθμούς, για να εξασφαλίσει καλύτερες κληρώσεις το επόμενο καλοκαίρι και να αποφύγει ομάδες όπως ο Άγιαξ ή Φενέρμπαχτσε στους προκριματικούς.

Με τη χθεσινή νίκη του, ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε ήδη 3.840 βαθμούς (οι 840 βαθμοί είναι ο συντελεστής της Ελλάδας, οι υπόλοιποι 3.000 αυτοί, που κέρδισε ο ίδιος), έφτασε συνολικά τους 10.653 βαθμούς κι ανέβηκε στην 135η θέση της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ. Πριν το παιχνίδι με τη Ντιναμό, ήταν στην 146η θέση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στα τέσσερα παιχνίδια, που απομένουν στον όμιλο, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» κι άλλοι στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και να αυξήσει τους βαθμούς του. Σε περίπτωση πρόκρισης, μάλιστα, κάτι το οποίο είναι μέσα στις δυνατότητές του, είναι βέβαιο, ότι ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει τουλάχιστο την παρουσία στους ισχυρούς, στους προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα.

paok24
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”