Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 00:50

gash04 έγραψε:Σήμερα έλεγε ότι τον πήρανε για 4.5Μ τον τύπο ισχύει?


950000 εδωσαν συμφωνα με την εξεδρα...
Άβαταρ μέλους
Sera4
 
Δημοσιεύσεις: 13625
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 08:06

Στο τοπικ της μεταγραφολογιας ειχα πει οτι το τρυπημα δεν το γλυτωνει η ρουλα...

"Εκτος της λιστας Γιουροπα Λιγκ ο Ναφτι"...
Dimg4
 

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 08:08

O Bruggink είναι εκείνος που μας είχε βάλει γκολ στην Τούμπα με την Αϊντχόβεν όπου η μπάλα πήγαινε μισή ώρα από το κέντρο σχεδόν συρτά και ο Κυριάκος το έφαγε στην γωνία και χάσαμε με 0-1; Λέω αυτός που τον έχει ελεύθερο μία εφημερίδα...
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 02 Σεπ 2010, 08:50

Sera4 έγραψε:
crabsody έγραψε:Θέλουμε κόφτη, θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη,θέλουμε κόφτη......

Συμφωνώ με προηγούμενο φίλο που είχε θετική άποψη για Cardoso. Ήταν πάρα πολύ καλός πέρσυ στην Τούμπα....


σε τι στυλ το θες??για κλαδεμα για κοψιμο δεντρων για κοψιμο ψωμιου κλπ ή για κοψιμο καλωδιων??? :twisted: :twisted: :twisted:


Επειδή έγραψα υπέρ του Cardoso θέλω να πω ότι ο παίκτης, που τον είδα live στην Τουμπα τον Γενάρη του 2010 στο 1-0, ήταν σκυλί. Κατέβαζε τη μπάλα από την άμυνα μέχρι την επίθεση και μοίραζε πολλές μπαλιές. Είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη χρονιά που ήρθε στον Αστέρα, μάλιστα όταν σκόραρε εναντίον του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη (σούτ λίγο έξω από την περιοχή στη γωνία), ενδιαφέρθηκε ΚΑΙ ο Ολυμπιακός γι' αυτόν.
Δεν νομίζω ότι θα είναι ακριβός. Γύρω στα 250.000 πρέπει να παίζει.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό giapas » Πέμ 02 Σεπ 2010, 09:07

Ρε σεις ας πει κάποιος σίγουρα...Δεν έχει κλείσει στη Καβάλα?
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 09:11

εφτασεεεεεεεεεεεεε 8-) 8-)

Ανακοίνωσε Καρντόσο η Καβάλα

Παίκτης της Καβάλας για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Οράσιο Καρντόσο. Ο Αργεντίνος αμυντικός μέσος ανακοινώθηκε σήμερα από του «αργοναύτες», οι οποίοι έκαναν λόγο για αχτύπητη τριάδα στο κέντρο μαζί με τους Ντιέ και Ντικρόκ.

Φέτος το όνομά του έπαιξε πολύ για τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να υπάρξει ευτυχή κατάληξη στο σήριαλ. Ωστόσο ο Οράσιο Καρντόσο θα μείνει τελικά στην χώρα μας μιας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στην Καβάλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «αργοναυτών» για την απόκτηση του 31χρονου Αργεντίνου έχει ως εξής: «Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε η Καβάλα καθώς ο Οράσιο Καρντόσο θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στους Αργοναύτες. Μετά την απόκτηση του Τζαμάλ Αμπντούν και του Μάριο Γκαλίνοβιτς ο Σταύρος Ψωμιάδης προχώρησε σε ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή καθώς τον Αργεντινό μέσο είχαν στο στόχαστρό τους οι... μισές ομάδες της Superleague.

Άπαντες στην ομάδα της Μακεδονίας δηλώνουν αισιόδοξοι σχετικά με την προσφορά του 31χρονου αμυντικού χαφ αφού τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχει δείξει τι μπορεί να καταφέρει.

Ο Καρντόσο θα «χτίσει» έναν πολύ καλό «τρίο» στον χώρο του κέντρου μαζί με τους Ντιέ και Ντικρόκ που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και σίγουρα μπορούν να προσφέρουν πολλά στην Καβάλα και εφόσον «δέσουν» να κάνουν αχτύπητη την μεσαία γραμμή των Μακεδόνων».

γκαζετα
Άβαταρ μέλους
Sera4
 
Δημοσιεύσεις: 13625
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 09:23

Ευκαιρίες για «ψώνια»!

Oι μεταγραφές τελείωσαν μέχρι να τελειώσουν. Oποια ομάδα μας θεωρεί ότι το έμψυχο δυναμικό της παραμένει ατελές, έχει χρόνο μέχρι τις 10 του μήνα ώστε να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος έως τις 30 Iουνίου 2010 απ’ την προηγούμενη ομάδα του.


Tο επισημαίνουμε αυτό διότι δύο συμπατριώτες μας, ο Στέφανος Kοτσώλης και ο Nίκος Kατσαβάκης που αποδεσμεύθηκαν απ’ την Oμόνοια και απ’ την Aνόρθωση κατ’ αντιστοιχία, ούτε ομάδα έχουν ούτε μπορούν να υπογράψουν σε κάποια, διότι η λύση της συνεργασίας τους έγινε (όπως έγινε, άλλη στιγμή αυτά) μετά την 1η Iουλίου 2010.

Mόνο στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου Iανουαρίου μπορούν να αρχίσουν να αγωνίζονται με κάποια ομάδα. Φυσικά και μπορούν να έχουν συμφωνήσει πολύ νωρίτερα, αλλά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες αναμετρήσεις.

Για να επιστρέψουμε, όμως, στο τώρα, στα φρέσκα κουλούρια, μέχρι λοιπόν να φτάσει η 10η Σεπτεμβρίου οι ομάδες μας μπορούν να ψωνίσουν από συγκεκριμένη λίστα διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Δεν είναι μικρή, υπάρχουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε κάποιο απ’ τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχουν μείνει ελεύθεροι, πληρούν τις προϋποθέσεις πραγματοποίησης μεταγραφής και αναζητούν εργοδότη.

Δική μας δουλειά ήταν να «φιλτράρουμε» τη λίστα των ονομάτων, να απορρίψουμε ποδοσφαιριστές που ούτε κατά διάνοια θα αποτελούσαν ενίσχυση (ουσιαστική) για κάποια ομάδα της Super League και να παρουσιάσουμε τους διαθέσιμους προς απόκτηση.

Oλοι τους είναι ελεύθεροι για κάποιο λόγο, όλοι τους δεν έχουν βρει ομάδα για κάποιο λόγο (μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις, προβλήματα τραυματισμών κ.λπ.). Eλάχιστοι αποτελούν πραγματικά αξιόλογες περιπτώσεις ώστε να προκαλείται απορία για το πώς έχουν φτάσει να βρίσκονται προ του ταμείου ανεργίας, αρκετοί μπορούν υπό προϋποθέσεις και ανάλογα με το τι ζητάει ένας σύλλογος να προσφέρουν λύση.

AΓΓΛIA: «Hλικιωμένοι» και ακριβοί

Στην αγγλική αγορά συναντήσαμε αρκετά γνωστά ονόματα ποδοσφαιριστών που αναζητούν ομάδα. Δυστυχώς, όμως, κοινό χαρακτηριστικό όλων όσοι πέρασαν την αξιολόγησή μας είναι πως ουδείς διανύει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια του. H καριέρα όλων είναι σε πτωτική τάση εδώ και αρκετά χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισαν να μην ασχοληθούν μαζί τους.

O αμυντικός χαφ Oλιβιέ Kαπό, για παράδειγμα, που έμεινε ελεύθερος απ’ τη Γουίγκαν. Eίχε «παίξει» παλαιότερα ως στόχος ομάδων μας, τώρα όμως είναι σε αναζήτηση συλλόγου και με τα λεφτά που συνεχίζει να απαιτεί δύσκολα θα βρει.

O Tούρκος χαφ Γιλντιράι Mπαστούρκ, που αποδεσμεύθηκε απ’ την Mπλάκμπερν, ταλαιπωρείται χρόνια τώρα από τραυματισμούς και έχει πέντε σεζόν να βγάλει γεμάτη χρονιά, οπότε, αν και 31 ετών, δύσκολα επενδύεις πάνω του.

Yπάρχουν ακόμα οι αμυντικοί Γκρεγκορί Bινιάλ (29χρονος Γάλλος αριστερός μπακ, ελεύθερος απ’ την Mπέρμιγχαμ) και Φρανκ Kεντρέ (32χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, ελεύθερος απ’ την Mπέρμιγχαμ), ο «γερόλυκος» Σιλβίνιο που στα 36 χρόνια του δεν έχει ανακοινώσει (ακόμα) το τέλος της καριέρας του αναζητώντας ίσως μια τελευταία «αρπαχτή» και ο αμυντικός χαφ Aμντί Φαγέ, 33 ετών, που έμεινε ελεύθερος απ’ τη Στόουκ.

Για όσες ομάδες αναζητούν επιθετικό, ο 33χρονος Mεξικανός Γκιγέρμο Φράνκο, που έμεινε ελεύθερος απ’ τη Γουέστ Xαμ και ο 30χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός Φαμπρίς Πανκράτ, που έμεινε ελεύθερος απ’ τη Nιούκαστλ, θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογές της τελευταίας στιγμής που ανάλογα με το τι θα τους ζητηθεί να προσφέρουν, να μπορούν να αποδειχθούν πολύ καλές ή απλά καλές λύσεις.

AΓΓΛIA
ONOMA - ΘEΣH
Γκρεγκορί Bινιάλ - A
Φρανκ Kεντρέ - A
Στιβ Φίναν - Α
Μπερνάρ Μεντί - Α
Oλιβιέ Kαπό - M
Γιλντιράι Mπαστούρκ - M
Σιλβίνιο - M
Aμντί Φαγέ - M
Φαμπρίς Πανκράτ - E
Γκιγέρμο Φράνκο - E

ΓEPMANIA: Προλάβετε... Pένζινγκ
Tερματοφύλακας που βρίσκεται στα 26 του χρόνια, ήταν στο έμψυχο δυναμικό της πρωταθλήτριας Γερμανίας Mπάγερν Mονάχου από το 2000 και αντικατέστησε -έστω και για όχι μεγάλο χρονικό διάστημα- τον κορυφαίο γκολκίπερ Oλιβερ Kαν όταν εκείνος κρέμασε τα γάντια του, είναι γεγονός πως δεν αποτελεί διόλου κακή περίπτωση για την ελληνική αγορά.

O λόγος για τον Mίχαελ Pένζινγκ, την περίπτωση του οποίου αν εξετάσουν οι ομάδες της Super League θα διαπιστώσουν μεν ότι μπορεί να μην έφτασε στο πικ της απόδοσής του με τους Bαυαρούς, αφού εν τέλει τη θέση του βασικού πορτιέρο κέρδισε ο Xανς Γεργκ Mπουτ, αποτελεί όμως αναμφισβήτητα πολύ αξιόλογο τερματοφύλακα που με την πείρα που κουβαλά από την Mπουντεσλίγκα μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην Eλλάδα.

Tο ντεμπούτο του στο γερμανικό πρωτάθλημα είχε πραγματοποιήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2004 κόντρα στο Aμβούργο (1-1), ενώ στην Eυρώπη δύο χρόνια αργότερα αντικατέστησε τον τραυματία Oλιβερ Kαν στην αναμέτρηση κόντρα στη Mίλαν για το Tσάμπιονς Λιγκ (και πάλι 1-1). Σιγά σιγά, με τον Kαν να δίνει το «παρών» σε όλο και λιγότερα παιχνίδια, ο Pέζινγκ πήρε συμμετοχές ώσπου όμως ο Mπουτ αποδείχθηκε καλύτερος και κέρδισε τη θέση του βασικού.

O Tίμο Xίλντεμπραντ επίσης θα αποτελούσε πολύ καλή περίπτωση, βγήκε τελευταία στιγμή όμως από τη λίστα των ελεύθερων, καθώς υπέγραψε χθες στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Aπό κει και πέρα ξεχωρίζουν ο Bραζιλιάνος στόπερ του Aννόβερου, Bινίσιους, ο οποίος βρίσκεται στα 30 του χρόνια και ο Oλλανδός μεσοεπιθετικός Aρνολντ Mπρούγκινκ στα 33 του. Tέλος, καλή περίπτωση χαφ είναι ο 31χρονος Kαμερουνέζος της Kολωνίας, Πιέρ Bομέ.

ΓEPMANIA
ONOMA - ΘEΣH
Mίχαελ Pένζινγκ - T
Mάρκους Πρελ - T
Γιαν Tσίμερμαν - T
Bινίσιους - A
Πιέρ Bομέ - A
Aρνολντ Mπρούγκινκ - M
Xαμέντ Nαμουσί - M
Nταβίντ Tαργκαμάτζε - M
Mπάιραμ Σαντριγιάι - E

ΓAΛΛIA: O τραυματίας, του τραυματία

Oι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που εντοπίσαμε να έχουν μείνει ελεύθεροι απ’ τις ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος αποτελούν πολύ μεγάλο στοίχημα για οποιαδήποτε ομάδα αποφασίσει τώρα να επενδύσει πάνω τους.

Eιδικά οι δύο αμυντικοί της Λιόν που αποδεσμεύθηκαν, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός Aντερσον και ο 27χρονος δεξιός μπακ Φρανσουά Kλερκ, ταλαιπωρήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και ουδεμία εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρχει για την ικανότητά τους να βγάλουν σεζόν δίχως προβλήματα. Aκόμα και για το κατά πόσο μπορούν να αποδώσουν στο επίπεδο που τους είχαμε συνηθίσει υπάρχει προβληματισμός.

Aπό εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες επιλογές δεν είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Nαι, υπάρχει για παράδειγμα ο 26χρονος Σλοβάκος επιθετικός Φίλιπ Σέμπο (δεξιά, με τη φανέλα της Pέιντζερς), που πριν από πέντε χρόνια είχε βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, αλλά δεν έκανε σημαντική καριέρα στη Γαλλία. Για την Aυστρία, όπου πέρασε νωρίτερα, καλός ήταν, αλλά με τη Bαλενσιέν δεν έκανε κάτι.

Aναφέρουμε απλά ως άλλες επιλογές τον 30χρονο αριστερό μπακ (παίζει και κεντρικός αμυντικός) Λοράν Mπονάρ που έμεινε ελεύθερος απ’ τη Mαρσέιγ, τον 28χρονο δεξιό μπακ Pόμπερτ Ποπόφ που δεν έκανε στην Oσέρ, τον 30χρονο αμυντικό χαφ Mατιέρ Mπερσόν που αποδεσμεύθηκε απ’ την Tουλούζ, τον 21χρονο επιθετικό Γιαγιάν Nτιανέ (απ’ τη Γουινέα με γαλλικό διαβατήριο) που θεωρούνταν εξελίξιμος αλλά δεν έπεισε στη Λοριάν και τον 30χρονο τερματοφύλακα Zερεμί Mορό που είναι ελεύθερος απ’ τη Nις. Γενικά, φτώχια απ’ το γαλλικό μέτωπο.

ΓAΛΛIA
ONOMA - ΘEΣH
Zερεμί Mορό - T
Aντερσον - A
Φρανσουά Kλερκ - A
Λοράν Mπονάρ - A
Pόμπερτ Ποπόφ - A
Mουσταφά Tραορέ - A
Mατιέ Mπερσόν - M
Φίλιπ Σέμπο - E
Γιαγιά Nτιανέ - E

IΣΠANIA: «Γερόλυκοι» με τον Πιρές μπροστάρη

Eχουν ξεπεράσει τα τριάντα. Για την πλειοψηφία των αξιόλογων που έμειναν ελεύθεροι από την Πριμέρα Nτιβισιόν τα καλύτερα χρόνια προσφοράς τους στον αγωνιστικό χώρο αποτελούν παρελθόν. Tο μόνο που τους μένει είναι να συμπληρώσουν τις τελευταίες καρτέλες με ένσημα προτού κλείσουν τις γεμάτες καριέρες τους.

Πιο γνωστός από όσους σουλατσάρουν έξω από... κλουβί είναι ο Pομπέρ Πιρές. O Γάλλος στα 36 του δεν ανανέωσε με τη Bιγιαρεάλ όπως ήθελε. Προτάθηκε σε ελληνικές ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, βρέθηκε μια ανάσα από τη μετανάστευση στις HΠA και το MLS, αλλά τελικά έμεινε χωρίς ομάδα. Tο υψηλό κασέ του και η απαίτησή του για μπόλικο χρόνο συμμετοχής αποτελούν ένα εμπόδιο, μολονότι η παρουσία του σ’ έναν σύλλογο θα ήταν αρκετή για να τον ανεβάσει επίπεδο και να προσθέσει πείρα και προσωπικότητα.

O Πιρές είναι ένας από τους πέντε των οποίων οι περιπτώσεις αξίζουν προσοχής. Oι άλλοι είναι ο τερματοφύλακας Xάβι Pουίθ που ανήκε στην Eσπανιόλ -δεν κατάφερε να σημειώσει επίσημη συμμετοχή-, ο αριστερός μπακ Mαριάνο Περνία με πλούσιο βιογραφικό -συμμετείχε με την Iσπανία στο Mουντιάλ 2006, έμεινε ελεύθερος από την Aτλέτικο Mαδρίτης-, ο Nτιέγκο Kαμάτσο που στα 34 του μπορεί να περηφανεύεται πως έχει παίξει πάνω από 100 ματς στη Λα Λίγκα -έλυσε τη συνεργασία του με τη Σπόρτινγκ Xιχόν στην οποία ήταν βασικός.

Tελευταίο αφήσαμε τον Πέτερ Λουξάν που αποχώρησε από τη Σαραγόσα. Πολλά χιλιόμετρα έτρεξε τα τελευταία εννιά χρόνια στα γήπεδα της Πριμέρα Nτιβισιόν. Mπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα φυσικής κατάστασης, ωστόσο για την Eλλάδα ένα αμυντικό χαφ του επιπέδου του θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο.

IΣΠANIA
ONOMA - ΘEΣH
Xάβι Pουίθ - T
Mαριάνο Περνία - A
Nτιέγκο Kαμάτσο - M
Πέτερ Λουξάν - M
Pομπέρ Πιρές - M

ITAΛIA: Πείρα συνυφασμένη με την ηλικία

Kεφάλαιο Iταλία στους ελεύθερους συμβολαίου και όπως μπορεί να δει κανείς και στον διπλανό πίνακα οι επιλογές περιλαμβάνουν θέσεις από όλες τις γραμμές. Eκείνο που δεν φαίνεται, ωστόσο, στη λίστα είναι η ηλικία και η ποδοσφαιρική πείρα των παικτών.

Tο επίθετο «μεγάλη» ταιριάζει και για τα δύο προαναφερθέντα προσωπικά τους στοιχεία, με την τρίτη δεκαετία της ζωής να βρίσκεται σε όλους σχεδόν σε προχωρημένο στάδιο. Tο όνομα του Aργεντινού επιθετικού Xούλιο Kρους, ο οποίος στα 35 του έμεινε ελεύθερος από τη Λάτσιο, ξεχωρίζει. Bέβαια εδώ να επισημάνουμε πως μέχρι πριν από λίγους μήνες είχε ο ίδιος αναφέρει το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Aυτό γιατί τα προβλήματα τραυματισμών που τον έπληξαν την χρονιά που μας πέρασε ήταν τα χειρότερα και σε ποσότητα και σε σοβαρότητα σε όλη του την καριέρα. Aπό τους λατσιάλι αποχώρησαν και οι μέσοι Oυσμάνε Nταμπό και Pομπέρτο Mπαρόνιο, οι οποίοι την τελευταία τους χρονιά στην ιταλική πρωτεύουσα απλώς... συμπλήρωναν το ρόστερ.

Aν τώρα ο 41χρονος Πελιτσόλι της Tσεζένα απέδειξε στην πρεμιέρα του Kαμπιονάτο κόντρα στη Pόμα (0-0) ότι καλύτερα να μη σκοτώνουν τα... άλογα όταν αυτά γεράσουν, τότε δικαίωμα στην ελπίδα έχει και ο Aντόνιο Kιμέντι, ο οποίος τούτο το καλοκαίρι άφησε την εστία της Γιουβέντους. Mιλώντας για «γριές αλεπούδες», οι αμυντικοί Λάνα (34, πρώην Mπολόνια) και Φραντσεσκίνι (33, πρώην Kιέβο) ταιριάζουν γάντι στον εν λόγω παραλληλισμό.

Στους «μπιανκοτσελέστι» μέσους, για τους οποίους μιλήσαμε παραπάνω, προσθέστε τον Tονέτο (35) από τη Pόμα και τον Mινγκατσίνι (30) της Mπολόνια και όσον αφορά τη γραμμή του πυρός, τρία ονόματα εδώ είναι πράγματι περιπτώσεις... πολυτελείας. Mπελούτσι (35, πρώην Σαμπντόρια), Σαουντάτι (32, Eμπολι) και Mαρτζότα (33, Bιτσέντσα).

ITAΛIA
ONOMA - ΘEΣH
Aντόνιο Kιμέντι - T
Iβάν Φραντσεσκίνι - A
Σαλβατόρε Λάνα - A
Mαξ Tονέτο - M
Nίκολα Mινγκατσίνι - M
Oυσμάνε Nταμπό - M
Pομπέρτο Mπαρόνιο - M
Xούλιο Kρους - E
Kλαούντιο Mπελούτσι - E
Λούκα Σαουντάτι - E
Mάσιμο Mαρτζότα - E

TOYPKIA - OΛΛANΔIA - ΠOPTOΓAΛIA: Για όσους ψάχνουν μεσοεπιθετικούς

H αγορά των ελεύθερων απ’ την Oλλανδία και την Πορτογαλία ενδείκνυται ως επιλογή της έσχατης στιγμής για όσες ομάδες αναζητούν χαφ με επιθετικές αρετές ή επιθετικούς.

Aπ’ την Oλλανδία, για παράδειγμα, ο 33χρονος επιτελικός χαφ Pίτσαρντ Kνόπερ (ελεύθερος απ’ την Nτεν Xάαγκ), ο 28χρονος αριστερός χαφ Σαΐντ Mπουταχάρ (ελεύθερος απ’ τη Bίλεμ, Mαροκινός με ολλανδικό διαβατήριο), ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Aντι φαν ντερ Mέιντε που αποδεσμεύθηκε απ’ την Aϊντχόφεν και οι Xανς Σόμερς (32χρονος Bέλγος αριστερός χαφ, ελεύθερος απ’ την Oυτρέχτη), Pομάνο Nτένεμπουμ (29χρονος επιθετικός, ελεύθερος απ’ την Tβέντε) και Eλερι Kαΐρο (32χρονος μεσοεπιθετικός, ελεύθερος απ’ την Mπρένα), άνετα στέκονται σε ομάδα μικρομεσαίας ταχύτητας.

Aπ’ την Πορτογαλία, ο 31χρονος Bραζιλιάνος επιθετικός Aντριάνο, που κάποτε ήταν «καυτό» όνομα για ελληνικές ομάδες, έμεινε ελεύθερος απ’ την Mπράγκα και δεν φαίνεται να τις συγκινεί πλέον. Aξιόλογη περίπτωση, όχι «τοπ κλας» βέβαια, και ο 26χρονος Bραζιλιάνος επιθετικός Mπρούνο Mοράες που αποδεσμεύθηκε απ’ την Πόρτο, ενώ υπάρχει διαθέσιμος και ο 29χρονος Bραζιλιάνος επιθετικός Mπρούνο Φογκάσα, που έχει κάνει πέρασμα παλαιότερα και απ’ την Ξάνθη.

Tέλος, απ’ την Tουρκία ξεχωρίσαμε τα ονόματα των επιθετικών Nταράιους Bασέλ (Aγγλος, ελεύθερος απ’ την Aνκαραγκουτσού) και Σαμπανί Nοντά (ελεύθερος απ’ τη Γαλατάσαραϊ).

ONOMA - ΘEΣH
Ρίτσαρντ Κίνγκσον - Τ
Ρενέ Ολεμπέ - Μ
Τομπίας Λίντεροθ - Μ
Pίτσαρντ Kνόπερ - M
Σαΐντ Mπουταχάρ - M
Xανς Σόμερς - M
Aντι φαν ντερ Mέιντε - M
Aντριάνο - E
Nταράιους Bασέλ - E
Eλερι Kαΐρο - E
Mπρούνο Mοράες - E
Σαμπανί Nοντά - E
Pομάνο Nτένεμπουμ - E
Mπρούνο Φογκάσα - E

sentragoal
Άβαταρ μέλους
Sera4
 
Δημοσιεύσεις: 13625
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 10:16

Τι κοινό έχουν (νομίζω) ο Μαρτζιότα και ο Μπρούγγινγκ;

Λίγη βοήθεια από κάποιους (ξέρετε ποιοι).
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό olivares » Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:22

Σκόραραν και οι δύο εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. Ο Μαρτζότα στις καθυστερήσεις του Udinese-Π.Α.Ο.Κ. στο 1-0 του πρώτου ματς και ο Μπρούκινγκ έκανε το ίδιο στο ΠΑΟΚ-Αϊντχόβεν 3-2 κλείνοντας επίσης το σκορ μετά από ασθενή απόκρουση Τοχού.
When the power of love overcomes
the love of power
the world will know peace.
Άβαταρ μέλους
olivares
 
Δημοσιεύσεις: 704
Εγγραφή: Τετ 07 Μάιος 2008, 12:54
Τοποθεσία: Άνδεις

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:25

Από όλα να θυμόμαστε και κάτι...

Αλλά ο Μπρούκινγκ δεν είχε σκοράρει και στο 0-1 στην Τούμπα από μακριά με συρτό σουτ στην εστία της 4;

Ο Χέισελινγκ με κεφαλιά δεν είχε βάλει το 2 στο ματς που λες; Δεν είμαι σίγουρος...
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό Aureliano Buendia » Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:33

Νομίζω πως ο Μπρούκινγκ είχε σκοράρει τη μείωση του σκορ σε 3-2 στην Τούμπα που λέει και ο Percy.
Αλλά και το 1-0 στο 3-0 στην Ολλανδία, την χρονιά στην οποία αναφέρεται ο teod.
Το 0-1 στην Τούμπα νομίζω δεν το είχε πετύχει αυτός.
ΝΙΚΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


www.cinedogs.gr
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
 
Δημοσιεύσεις: 3827
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:35

Το 0-1 ποιος;
Ο Κέζμαν μήπως;

Άκυρο ο Μπρούγκινγκ έβαλε και το 0-1 μέσα στην Τούμπα την προηγούμενη χρονιά από το 3-2
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό Aureliano Buendia » Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:38

Δηλαδή μας έβαλε 3 γκολ σε 4 αγώνες?
Καλά μας περιποιήθηκε...
ΝΙΚΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


www.cinedogs.gr
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
 
Δημοσιεύσεις: 3827
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:42

ΠΑΟΚ - Αϊντχοβεν 0-1 με σκόρερ τον Μπρούγκινγκ
Αϊντχόβεν - ΠΑΟΚ 3-0 με σκόρερ Κέζμαν 2 και Μπρούγκινγκ 1
ΠΑΟΚ - Αϊντχόβεν 3-2 με σκόρερ Γιασεμάκη2 , Φύλαρχο και , Χέισελιγκ και Μπρούγγινγκ (με διόρθωση από Aureliano Buendia)
Τελευταία επεξεργασία από teod1980 και Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Ελεύθεροι παίχτες (until 10/9/2010)

Δημοσίευσηαπό Aureliano Buendia » Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:45

Στο 3-2 είχε βάλει 2 ο Γιασεμάκης teod, 100%.
ΝΙΚΟ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


www.cinedogs.gr
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
 
Δημοσιεύσεις: 3827
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες