Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό free4 » Πέμ 24 Δεκ 2009, 16:10

Είμαστε αλάνια...
Ετσι αδέρφια!
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό novito » Παρ 08 Ιαν 2010, 01:32

ΚΑΛΗ Η ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ,ΕΧΑΣΕ


Και γω που νομιζα οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια απλη ποδοσφαιρικη ομαδα αλλα ειναι και ΙΔΕΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΗΘΟΣ,ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ..Νομιζα οτι οι ΠΑΟΚτσηδες εχουν αλληλεγυη ο ενας προς τον αλλον και σεβασμο.Και τωρα καποιοι ανυπαρκτοι (που οταν γινεται κανας αγωνας για καμια λαμογιά που παιχτηκε στον ΠΑΟΚ μας πινουν φραπε στην Λεοφωρο Νικης με τον ηλιο να χτυπαει τα ηλιθια μουτρα τους) απαιτουν κιολας οι γελοιοι καποια πραγματα που απλα αναιρουν ολα τα παραπανω..Δεν εχετε σκουληκια απεναντι σας ρε τον λαο του ΠΑΟΚ εχετε,δεν υπαρχει απανταω σε συνθηματα.Ετσι προκαλεις,πραγμα ηλιθιο,προκαλεις ποιον τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ρε καραγκιοζη;Αμα σας κερατωσει η γυναικα σας και παει να μεινει με τον αλλον για κανα χρονο,κ μετα θελει να ερθει ξανα μαζι σας,πειτε δεν πειραζει ρε,ΠΑΟΚ ειναι.

Υ.Γ. το παραπανω αρθρο γραφτηκε για ορισμενους μπουφους,τεμεκ φιλαθλους,και οχι για να επηρεαστουν καποιες καταστασεις,δεν υπαρχει τετοιος σκοπος,εκαστος στο ειδος του

Υ.Γ.2 οποιος καταλαβε,καταλαβε
http://www.paokpolichni.gr/maingr.php#
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό araya4 » Παρ 08 Ιαν 2010, 05:47

Αμα σας κερατωσει η γυναικα σας και μπλα μπλα μπλα μπλα.....ωραια ατακα, σαν αυτες του "Αυτια" και του "Ψυχρα" ακουγεται. Μονο που εκει τις λεμε για να διασκεδασουμε, τις διαβαζουμε σαν καλαμπουρι. Ποσο "ψυχρη" ομως ειναι η αληθεια στην παραπανω φραση, για να ακουγεται ζωντανη στα "αυτια μας" ! ;) Εγω σαν ατομο αυτη την αποψη την εμπεδωνω και εσεις πειτε.....οχι.
araya4
 
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 03:21

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό novito » Τρί 26 Ιαν 2010, 12:09

Εκεί στον Χάντμπολ … ξυπνάτε… ΡΕ

Σε μία από τις καλύτερες χρονιές του ΠΑΟΚ μας σε αντρικό ομαδικό άθλημα, στο «χάντμπολ» συντελείται ένα έγκλημα αδιαφορίας από μεριάς ερασιτέχνη, ραδιοφωνατζήδων και κόσμου. Η ομάδα του χάντμπολ είναι η πρώτη αντρική ομάδα που φέρνει πρωτάθλημα σε ομαδικό άθλημα μετά από σχεδόν 20 χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 1992 στο μπάσκετ).

Κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση για τον σύλλογο οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι : Την περσινή σεζόν χωρίς τυμπανοκρουσίες και διθυράμβους τα παλικάρια που τιμούν με την παρουσία τους τα χρώματα του συλλόγου κατάφεραν να ξεπεράσουν παραδοσιακούς αντιπάλους στον χώρο του αθλήματος βγάζοντας εκτός μάχης τον Πανελλήνιο και νικώντας καλές ομάδες τύπου ΑΕΚ, Θερμαϊκού με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κορυφή της Ελλάδας καθώς επίσης να συμμετάσχουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Champions league.

Η οδύσσεια των παιχτών που απαρτίζουν τον σύλλογο ξεκινάει κάπου εδώ, από την αφάνεια βρέθηκαν στην επιφάνεια, στον αφρό του ελληνικού χάντμπολ, εδώ είναι που περιμένεις το θεματοφύλακα του συλλόγου, το προστάτη και πατέρα όλων των αθλητών που δοξάζουν τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ να φανεί αντάξιος των περιστάσεων απέναντι σε παλικάρια όπως αυτά του χάντμπολ. Όπως καταλάβατε όλοι μιλάμε για τον ερασιτέχνη και την ανύπαρκτη διοίκηση Κατσαρή…

…δεν νοείται οι παίχτες του χάντμπολ:

1. Να μην έχουν πάρει το πριμ πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν (πριμ που αντιστοιχεί σε ένα μισθό για κάθε παίχτη της τάξεως περίπου των 1000ευρώ)

2. Να υπάρχουν 2 αθλητές που ενώ έχουν υποστεί τραυματισμό όσο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΠΑΟΚ, τα έξοδα της εγχείρησης να πληρώνονται από αυτούς και όχι από το σωματείο.

3. Απαγορεύεται δια ροπάλου επαγγελματική ομάδα που συμμετέχει στον κορυφαίο θεσμό του χάντμπολ το Champions League να ταξιδεύει οδικώς για να αντιμετωπίσει ομάδες με έδρα την Ουγγαρία και την Ρουμανία

4. Παρά την οικονομική κρίση και την όχι και τόσο υψηλή δημοτικότητα του αθλήματος είναι αδιανόητο να υπάρχουν παίχτες απλήρωτοι από τον Σεπτέμβρη, την στιγμή που οι περισσότεροι από αυτούς για να βγάλουν τα προς το ζην είναι αναγκασμένοι να κάνουν και δεύτερη δουλεία.

Λέγοντας όλα τα παραπάνω δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο σωματείο, αλλά να χτυπήσουμε το καμπανάκι και να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους κίνδυνους που εγκυμονεί η ανυπαρξία των παραγόντων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ αλλά και η συστηματική αδιαφορία – μη παρουσία του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ από το συγκεκριμένο τμήμα.

ΥΓ. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν στο Χαντμπολ Κύπελλο και πρωτάθλημα είναι υπόθεση για έναν, και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!

http://www.paokpolichni.gr/new.php?j=497
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό novito » Κυρ 31 Ιαν 2010, 11:09

Ένα Σάββατο πολύ ΠΑΟΚ!

Συγχαρητήρια στις ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, νίκησαν και είναι άξιες συγχαρητηρίων.

Η νίκη στο μπάσκετ δίνει κουράγιο για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, καθώς οι επόμενοι 5 αγώνες είναι πολύ σημαντικοί για την συνέχεια και για την θέση που θα καταλάβει η ομάδα μας ενόψει πλει οφ.

Η νίκη στο ποδόσφαιρο ήρθε μετά από άσχημη εμφάνιση και όχι τόσο καλό θέαμα, παρ’ όλα αυτά η ομάδα δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματά της και είναι ικανή για το καλύτερο ακόμη και όταν δεν είναι σε θέση να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Τέλος θα θέλαμε να σταθούμε στην όψη της κερκίδας, είναι πολύ άσχημο τα παιδιά από τους συνδέσμους να προσπαθούν επί 90 λεπτά να αφήνουν το λαρύγγι τους στα τσιμέντα και ορισμένοι τυχάρπαστοι εδράκιδες, άτομα που μέχρι πριν τρία χρόνια δεν γνώριζαν που βρίσκεται η έδρα του ΠΑΟΚ, να έρχονται στην Θύρα 4 και να νομίζουν ότι βρίσκονται στο σινεμά ή στο θέατρο.


http://www.paokpolichni.gr/new.php?j=500
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό novito » Παρ 05 Φεβ 2010, 09:19

νεα φουτερ απ τον σ.φ.:

Εικόνα

Εικόνα

http://paokpolichni.gr/boutique.php
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό emeissaspsirizoume4 » Κυρ 06 Ιουν 2010, 18:10

Κάτω τα βρομόχερά σας από τον παπα-Χρήστο.

Αλήτες, κομπλεξικοί, παιδεραστές, κλέφτες, τζογαδόροι, πούστηδες ρουφιάνοι της εκάστοτε κυβέρνησης μιζαδόροι ασχοληθείτε με τα προβλήματα που μαστίζουν τον μικρόκοσμό σας και αφήστε ήσυχο τον παπαΠΑΟΚ μας.
- Έναν άνθρωπο που θέλει να εκφραστεί δημοκρατικά και ειρηνικά.
- Έναν άνθρωπο που του αρέσει να συχνάζει και να επικοινωνεί με την νεολαία, είναι ντροπή με χτυπήματα κάτω από την μέση ο Νικόδημος και ο Άνθιμος να αποτρέπουν τέτοιους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Μίζεροι οπισθοδρομικοί ρασοφόροι μην προκαλείτε το κοινό αίσθημα.

Polichni Fans

http://www.paokpolichni.gr/new.php?j=555
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4
 
Δημοσιεύσεις: 535
Εγγραφή: Πέμ 27 Μάιος 2010, 03:00

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό paok kerkyra » Κυρ 06 Ιουν 2010, 18:20

πολύ επιθετική και πολύ ωραία ανακοίνωση!!! τραγόπαπες κάτω τα ξερά σας απο τον παπά-Χρήστο
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra
 
Δημοσιεύσεις: 1344
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2008, 22:18
Τοποθεσία: Kerkyra

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό free4 » Δευτ 06 Σεπ 2010, 19:01

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...ΟΔΟΣ ΦΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Απο παιδι γαλουχηθηκα να μην ασχολουμαι με την πιο κομπλεξικη και μιζερη ομαδα της Ελλαδος που μονη της εννοια ειναι να προπαγανδιζει τον ΠΑΟΚ.-Στ @@ μου τον γραφω τον αρουλη..- φωναζα το γνωστο συνθημα στα 10 μου περιπου χρονια και επιανα τα @@ μου οταν ακουγα στο ραδιο να κλαινε τα σκουληκια για τον ΠΑΟΚ.

Δυστυχως βρεθηκα να γραφω αυτο το αρθρο γιατι η προπαγανδα προκαλει αναγουλα απο την φυλλαδα της χοντρης κουκουβαγιας..Μαιος και η στηλη στο πρωτοσελιδο για τον ΠΑΟΚ αυξανεται με μαθηματικη προοδο μετα την αποφαση για χορηγια στην ομαδα μας απο τον ΟΠΑΠ.

καλη διασκεδαση:
Νο1 http://sport24.gr/newspapers/Sport/athl ... 63109.html
Νο2 http://sport24.gr/newspapers/Sport/athl ... 64575.html
Νο3 http://sport24.gr/newspapers/Sport/athl ... 66018.html
Νο4 http://sport24.gr/newspapers/Sport/athl ... 67530.html
Νο5 http://sport24.gr/newspapers/Sport/athl ... 68975.html οπου μας τιμα με ολοκληρο πρωτοσελιδο.

Καλα ολα αυτα,τελικα δεν δοθηκε χορηγια στον ΠΑΟΚ και απονεμη δικαιοσυνη.
Το φιασκο ομως συνεχιζεται καθως μπαινει ο αυγουστος και η χορηγια που τελικα επρεπε να δωθει στον ΠΑΟΚ ειναι προ των πυλων.
Νο6 http://sport24.gr/newspapers/Sport/athl ... 85526.html

Τρελα για περηφανια και ισονομια για τον περηφανο λαο της φαπας.Τελικα ολα αυτα πηγαν περιπατο...
Νο7 http://sport24.gr/newspapers/Sport/athl ... 90920.html
Κλεινει με οπαπ,κινο.Φυσικα ουτε αναφορα για αδικες διακρισεις και ανισοτητες.


ΥΓ1 Ετσι απλα αποδεικνυετε ποσο μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας εχετε και ποσο γελοιοι ειστε.

ΥΓ2 Σε μια απο τις φυλλαδες μεσα στην χρονια αναφερει τον ΠΑΟΚ αιωνιο αντιπαλο.Αυτο φυσικα δεν υφισταται αφου δεν παιζουμε καθε χρονο με τον αρη γιατι 2 χρονιες εκανε διακοπες στα χωριουδακια.Οταν κλεισετε εναν αιωνα με συνεχες συμμετοχες στην Α τοτε κατι μπορειτε πειτε.

ΥΓ3 Σας ευχαριστουμε για το γελιο που μας προσφερετε.

________________________________________________________________________________________________

ΦΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΕ


Μαιος και το τμημα χαντμπολ του ΠΑΟΚ τιμωρειται με αποκλεισμο απο το κυπελλο για τα επεισοδια που εγιναν στην λαμια -εκτος γηπεδου- και φυσικα εχουν σαν υπαιτιο τον λαο του ΠΑΟΚ.Στις εφημεριδες και στα ραδιοφωνα πρωταγωνιστουν τα μεγαλια κεφαλια της ελ.ας. και της γραμματειας αθλητισμου καθως και ο αθλητικος εισαγγελεας θεσσαλονικης λεγοντας πως ο κοσμος επρεπε να παει συνοδευομενος απο δυναμεις της αστυνομιας στην λαμια και οχι μονος του.
Ερχεται ο σεπτεμβριος και ζητουν απο την παε να μην εχει επαφη με τους συνδεσμους και ολα τα εισιτηρια να εκδιδονται στα εκδοτηρια.Θα παει δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης και θα παρει 2 εισιτηρια για τον αγωνα πχ στο οακα.Και αν χορηγηθουν στον ΠΑΟΚ 3000 εισιτηρια θα πανε 1500 αυτοκινητα αερας μεσα στην αθηνα.Ετσι ρε γελοιοι προλαμβανετε τα επεισοδια.Ο κοσμος πρεπει να ειναι στρατολογημενος και να κανει εκδρομες με λεωφορεια για να μπορει να ελεγχθει απο τον υπευθυνο του καθε συνδεσμου.Οχι να παει ο καθε βλαχος ανεξελεγκτος.Αλλα που να ξερετε.Ντεμεκ ευρωπαικα προτυπα λετε πως εχετε αλλα μαλλον μπουγατσα εχει μεσα το κεφαλι σας.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό novito » Τετ 08 Σεπ 2010, 01:47

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΒΕΛΓΙΟ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ.Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΙΤΑΛΙΑΣ.ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ 270 ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΣΦ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7.30.

υ.γ. Οι θεσεις για την εκδρομή στη Τρίπολη έχουν κλείσει.
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό novito » Παρ 05 Νοέμ 2010, 20:56

05.11.2010: ΠΑΙΞΕ ΤΟΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ

Χτες ο ΠΑΟΚ μας πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στη Βιγιαρεάλ, μέσα στο ΝΑΟ μας. 1-0 τελικό σκορ χάρη σε τέρμα του Βιερίνια με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκαρσία στο 70. Παίζοντας προσεκτικό και υπομονετικό ποδόσφαιρο, με καλή άμυνα και σωστή ανάπτυξη επιθετικά, καταφέραμε να πετύχουμε μια πολύ σπουδαία νίκη και να περάσουμε πρώτοι στον όμιλο. Η πρόκριση είναι στο χέρι μας αν συνεχίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα και στα δύο υπόλοιπα παιχνίδια.
Όσον αφορά την κερκίδα ήταν αρκετά καλή σε γενικές γραμμές, με φωνή, παλμό και διάρκεια. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ που γεμίζει το γήπεδο πρέπει σε κάθε αγώνα να στέκεται στο ύψος του και να κάνει κερκίδα που καταπίνει κάθε αντίπαλο, όπως μόνο ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ οπαδός ξέρει να κάνει χρόνια τώρα.
Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Επόμενο ραντεβού τη Δευτέρα στο εκτός (σε εισαγωγικά) έδρας παιχνίδι με την Καβάλα. Ο λαός θα την κάνει φυσικά Τούμπα και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Περιμένουμε και από την ομάδα να κάνει το ίδιο.

http://www.paokpolichni.gr/
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό novito » Δευτ 22 Νοέμ 2010, 15:04

22.11.2010: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΤΤΑ

Στο καραισκακη σταματησε το σερι του ο ΠΑΟΚ του υπηρεσιακου προπονητη Μακη Χαβου.Με καλη κυκλοφορια για αλλη μια αγωνιστικη εφυγε απο τον Πειραια με το πλασματικο 3-0.Χαθηκαν 3 κλασσικες ευκαιριες με τον Φωτακη,Ιβιτς και σαλπιγγιδη να μην μπορουν να σημειωσουν το γκολ, και σαν να μην εφτανε αυτό δεχτηκαμε γκολ απο λαθος του Βιτολο.Το ματς τελειωσε με το 3-0 να ειναι γεγονος κ με τον ΠΑΟΚ να τελειωνει το ματς με 9 παιχτες μετα απο αποβολη του Ιβιτς και τον τραυματισμο του Μαλεζα.Ξεγυμνωμα για το κομπλεξ και την γελοιοτητα της ομαδας του Πειραια οπου ηθελε να βαλει οσα περισσοτερα γκολ στον ΠΑΟΚ των 9 παιχτων.Κορυφαιοι για τον Δικεφαλο ο Γκαρσια,ο Τσιριλο και ο Μουσλι που αγωνιστικε λιγα λεπτα,ενω σε πολυ κακη μερα ηταν ο Βιειρινια και ο συνηθης υποπτος επιθετικος.Στον ΠΑΟΚ ποτε δεν επεφτε κανεις να διεκδικησει πεναλτυ.


ΥΓ Συγχαρητηρια στην ομαδα του Βολει που φιλοξενηθηκε στην συνοικια μας με τον καλυτερο τροπο,ενα ακομη τριποντο.Καλη συνεχεια.

ΥΓ2 Βλακα Θεοφιλοπουλε παρε το team σου και ελατε να σας κερασουμε καμια μπουγατσα.Κουραστηκαμε να πληρωνουμε γελοιους στα κρατικα καναλια αυτου το τοπου.Ο Κρεσιτς παιζει στον ΠΑΟΚ,αλλος ειναι ο Παρντο και η μιση ομαδα του ΠΑΟΚ δεν ειναι Σερβοι,οσο για το ματς στο Καραισκακη παιζοταν οχι στο ΟΑΚΑ.Αν δεν μπορεις κανε κατι αλλο.Μην παιζετε με τα νευρα μας.Βλαχοι.

ΥΓ3 Οποιος γαυρος φωναξε το σεξ και βια ευχομαστε ολοψυχα να πεθανει η μανα του


http://www.paokpolichni.gr/new.php?j=620
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό novito » Τρί 07 Δεκ 2010, 00:39

05.12.2010 : ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ

Γενναιοδωρος ο Δικεφαλος οπου εφτιαξε τα καλυτερα εγκαινια στο madri arena. Εκπληξη της παραστασης η εμφανιση στο φιναλε του αγωνα ο santa Klaus οπου ηρθε πρωτη φορα αρχες Δεκεμβρη στην Λαρισα και μαλιστα με το καλυτερο δωρο.
Μετριος προς κακος ο ΠΑΟΚ με δυο-τρια καλα δεκαλεπτα οπου πετυχε και τα γκολ με τον πολυ καλο Contreras και τον Αθανασιαδη στην πρωτη του επαφη μετα την αλλαγη. Ο ΠΑΟΚ...δεινοπαθει οπως εχουμε βαρεθει να λεμε, με τους ιδιους παιχτες να κανουν επαννειλημενα λαθη χωρις καμια διορθωση. Aπο τα προjunior μαθαινεις να πας στην μπαλα για να μην εκτελεστει γρηγορα ενα φαουλ, μας στοιχισε με την Μπριζ ευτυχως δεν μας στοιχισε και σημερα. Επισης οι λαθος μεταβιβασεις στην αμυνα οπου δεχθηκαμε γκολ οπως και στο καραισκακη. Μολις τα αντιπαλα εξτρεμ πλησιασουν την αριστερη πτερυγα χτυπανε κοκκινο τα αιμοπεταλια μας. Επισης για τους πιο απονηρευτους απλα ας παρακολουθησουν που μοιραζονται οι κιτρινες καρτες ασκοπα απο τα πολυ καλα διαβασμενα κορακια. Σημερα για παραδειγμα εφαγε σε ανυπαρκτο φαουλ κιτρινη ο Βιτολο ο οποιος σε περιπτωση απουσιας δεν υπαρχει κανεις πισω του κατι που φανηκε στο ματς με τον Ατρομητο. Κερδος του αγωνα ο Κλαους οπου πρεπει να κρατησουμε χαμηλα την μπαλα για να μην τον καψουμε. Το πιο δυσαρεστο ηταν ο εκφωνητης του συνδρομητικου οπου στο γκολ της ΑΕΛ αφηνιασε ενω στου ΠΑΟΚ ηταν ετοιμος να κλαψει, με αποκορυφωμα τις αμφισβητουμενες φασεις οπου παντα ηταν υπερ του τυριου.

ΥΓ Μετα την συνεντευξη οπου αναφερθηκε σε χωρια που χαιρονται στις ηττες οταν παιζουν καλο ποδοσφαιρο -στο καραισκακη- ηρθε η απαντηση στην ανακοινωση της εταιριας γαλακτοκομικων ειδων. Αντε να ξυπναμε λεμε......

ΥΓ2 Προς συνοπαδους και οχι αυτονομαζομενους φιλαθλους. Κανενας ρουφιανος δεν γλιτωσε. Ολοι, δυστυχως για τον ΠΑΟΚ οπου του στοιχισε, δικαιωνομαστε στο τελος. Γιατι απλα μονο εμεις τρεχαμε τοσα χρονια και οχι αυτοι που μας κατεκριναν το καλοκαιρι, ισως ξερουμε κατι παραπανω. Εμεις απλα θα παυσουμε να ασχολουμαστε. Με τον καιρο ερχεται η απαντηση μονη της.

ΥΓ3 Αλλο ενα ξεγυμνωμα κατεστημενου στο μπασκετ οπου ο Δικεφαλος μετα την σφαγη ηττηθηκε 87-82 με τον πολυ καλο Μαρσαλ να πετυχαινει 33 ποντους. Πολυ καλη προσπαθεια αλλα ελεω ΕΣΑΚΕ η ομαδα ηττηθηκε. Ολοι παλατακι την Τριτη για την 4η αγωνιστικη του Eurocup στις 9μμ.

ΥΓ4 Ποτε δεν μας αρεσε να παιρνουμε τοποθετηση στην αναλυση του αγωνα. Οταν ομως βλεπεις τον προπονητη σου και τον Π.Κωνσταντινιδη μετα το ματς με την Μπριζ να μην ξερουν καν το αποτελεσμα της Βιγιαρεαλ και να το θεωρουν φυσιολογικο και μη απαραιτητο αναγκαζομαστε να μπουμε στα χωραφια τους. Προσοχη γιατι η υπομονη μας εξαντλειται.

http://www.paokpolichni.gr/newsof.php?numj=28
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πολίχνης

Δημοσίευσηαπό gash04 » Πέμ 27 Ιαν 2011, 12:07

26.01.2011: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
Τα χρονια περνουν, τα προσωπα αλλαζουν, καποια πραγματα ομως μενουν ιδια. Οι φαπες μοιραζονται απλοχερα σε διαιτητες, παραγοντες και ΕΛ.ΑΣ. καθε φορα που θιγονται πρασινοκοκκινα συμφεροντα. Ο ευνοημενος και χαιδεμενος ΠΑΟΚ του Γκαγκατση της ΕΠΟ βρεθηκε και παλι αντιμετωπος με τα συμφεροντα των νταβατζηδων της Super League.

Στον Βολο ειδαμε την ΕΛΑΣ να κανει ασκοπη αδιακοπη χρηση χημικων προς μια μικρη μεριδα οπαδων καθως 2500 κοσμου ειχε ηδη γεμισει το πεταλο του Πανθεσσαλικου χωρις να δημιουργηθει προβλημα. Η καθοδηγημενη εκθεση της ΕΛΑΣ κομμενη και ραμμενη στα μετρα των προαναφερθεντων λειτουργησε οπως ολοι περιμεναν. Στο δικαστηριο η απουσια του κληθεντα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αστυνομικου διευθυντη του Βολου αποδεικνυει και στους πιο απονηρευτους τις ανακριβειες της στημενης εκθεσης του.

Συνενοχοι της κομμωδιας οι ελαφρομυαλοι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ που με την τακτικη τους εξεθεσαν την ομαδα με την λεπτομερη αναλυση των επεισοδειων δινοντας ετσι ενα βημα για τιμωρια του ΠΑΟΚ (σε αντιθεση με τους συναδελφους τους οπου πνιγουν χειροτερα γεγονοτα για το καλο των ομαδων τους).

Περιμενουμε με μεγαλη περιεργεια την εκδικαση της εφεσης που εκανε ο επισημος ΠΑΟΚ οσον αφορα την τιμωρια και με την ευκαιρια σας ευχαριστουμε που πειθετε και τους πιο αφελεις το ποσο φοβαστε τον τεραστιο λαο του ΠΑΟΚ.

Σε περιπτωση που η κατασταση μεινει ως εχει θα ειμαστε εκει, καθως η δημοκρατια σας δεν απαγορευει ακομα την συναθροιση οπαδων εξω απο αθλητικους χωρους.

ΥΓ Ετσι οπως τα κανατε ψαξτε να βρειτε ελικοπτερο για να φτασετε στην Τουμπα. Οι ευθυνες δικες σας.
http://www.paokpolichni.gr/maingr.php
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΧΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
gash04
 
Δημοσιεύσεις: 11059
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: www.1926.gr | Η επίσημη φωνή των συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό antifa » Τρί 01 Φεβ 2011, 19:49

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ | ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΚΗ
Εικόνα

Ένα ακόμα αγνό ΠΑΟΚτσάκι δεν είνα πια μαζί μας. Ο σύνδεσμος εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδερφού μας Σάκη (ή Τσέκου, όπως ήταν γνωστός) από τα Ρίζια Έβρου, που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα απο κοντά μας. Ένα παληκάρι από τα πολλά που κρατούν ψηλά και περήφανα τη σημαία του ΠΑΟΚ μας στο βορειότερο σημείο ης Ελλάδας, και καταπίνουν αβίαστα τόσα χιλιόμετρα για να δουν τον Δικέφαλο Αετό. Ο Σάκης, πρόεδρος του συνδέσμου στα Ρίζια, έφυγε στα 30 του χρόνα, αλλά για όσους τον γνώρισαν είναι ακόμα εδώ. Παλεύει με εμάς, τα αδέρφια του, για να δει τον ΠΑΟΚ μας ψηλά.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ
ΣΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

http://www.paokpolichni.gr
antifa
 
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: Κυρ 09 Ιαν 2011, 15:32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Θεσσαλονίκης

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες