Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Kolokotronis_4 » Δευτ 08 Φεβ 2010, 09:56

free4 έγραψε:Το βράδυ λοιπόν, κι ενώ παρακολουθούσα το ρεπορτάζ του αγώνα από την ΕΤ3, κάποια στιγμή ακούω ένα μέλος του ΔΣ του Ηρακλή να λέει μέσες άκρες: "Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε πράγματι διάρρηξη στα γραφεία μας. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δε γνωρίζουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει σχέση με τον σημερινό αγώνα. Πιστεύω ότι υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν εισιτήρια για το παιχνίδι, αλλά το μόνο που βρήκαν και πήραν ήταν κάποια χρήματα, γύρω στα 200 ευρω. Ευτυχώς είχαμε μεριμνήσει, γιατί δεν ειμαστε χαζοί και είχα πάρει τα εισιτήρια το βράδυ εγώ στο σπίτι μου." Ηδη, έχουμε ενημερώσει την αστυνομία ενώ ετοιμάζουμε να κάνουμε και μήνυση κατ' αγνώστων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τους μαζέψει κανείς ή απλά θα προσπαθούν να παίζουν μια ζωή με τη νοημοσύνη μας λέγοντας (δίχως ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο), ότι οι ΠΑΟΚτσήδες φταίνε για όλα?????


+4
έτσι ακριβώς free4

Καλά δεν τον μάθατε ποιοι ήτανε? Οι αναρχικοί.... που πέρυσι είχαν μπει στο γήπεδο και κάνανε τα έκτροπα, τώρα κάναν ντου στα γραφεία του γριακλή.....

- - - Δελτίο αστυνομικού ρεπορτάζ, εντέχνως τοποθετημένο και στοχευμένο προς ΠΑΟΚ μεριά. Οι γκαιμπελικές μέθοδοι της γριάς σε πλήρη αρμονία με τις αντίστοιχες του σκουληκιού.

- - - φερνάντες είσαι μεγάλος μπαγλαμάς και τσογλάνι. Σε πήγαινα σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Αλλά από χθες, μετά τις ψευτομαγκιές που έκανες, είσαι ένα σιχαμένο π#υστράκι. είσαι ένα άμπαλος τερματοφύλακας που σε μοσχοπουλήσαμε στα κοθώνια της μπόχουμ. Ακόμα και εκεί δεν μπόρεσες να στεριώσεις μπ@σταρδε! και σε στείλανε πίσω στην Ελλάδα οι φρίτσιδες. Γ@μιόλη!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
 
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευτ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Δευτ 08 Φεβ 2010, 09:59

Maximus οσο καιρο ειχαμε φερναντεζ,αν θυμαμαι καλα, θεωρουσαμε οτι ειχαμε καλη λυση στο τερμα και δεν τρωγαμε ευκολα γκολ παροτι η αμυνα ηταν κακη.Επισης δεν θυμαμαι καποιον αλλον παιχτη τοτε που να ηταν η σημαια του ΠΑΟΚ.ΑΑΑ εκτος και αν εννοεις τον οικοδομο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27766
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό PABLO GARCIA1 » Δευτ 08 Φεβ 2010, 10:36

Σε-σχετικά-πλήρη ηρεμία πλέον...
Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι με 4 επιθετικογενείς παίκτες και είχε πλήρη έλεγχο και κατοχή μπάλλας με αποτέλεσμα οι γριές να μην περάσουν το κέντρο σε όλο το α΄ημίχ.
Αποψη μου ότι με τέτοια εικόνα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας στα αποδυτήρια με 2 γκολ διαφορά και να το τελειώσεις μην επιτρέποντας σ' αυτήν την ομάδα Β' εθνικής ούτε καν να το σκεφτεί ότι υπάρχει έστω και μία περίπτωση να το γυρίσει.
Το δυστύχημα ήταν ότι το γκολ μπήκε αργά και έτσι οι γριές δεν αντιμετώπισαν έναν ΠΑΟΚ με 11 παίκτες όντας πίσω στο σκορ.
Πιστεύω ότι αν γινόταν αυτό, το 2ο θα ήταν θέμα-πολύ λίγου-χρόνου.Δυστυχώς.......
Η κόκκινη του Βιτόλο αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να σκεφτώ ότι ήταν εσκεμμένη,καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί και να κάνουμε καμμιά άλλη δουλειά...δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.
Ευτυχώς δεν ήταν έτσι αλλά δυστυχώς ήταν ένα ακόμα δείγμα απερισκεψίας και θολώματος του μυαλού απ' αυτά που έχουν συνηθίσει οι παίκτες μας από πέρυσι...αυτό το ίδιο θόλωμα που τους πιάνει και τους κάνει να μην βλέπουν τον ελεύθερο συμπαίκτη τους που είναι σε εμφανώς καλύτερη θέση αλλά να προσπαθούν να τελειώσουν οι ίδιοι τη φάση με μόνο αποτέλεσμα ως συνήθως να χαθεί το γκολ για την ομάδα και να γίνουν αυτοί μοιραίοι αφού το αποτέλεσμα είναι είτε σουτ για τα πανηγύρια είτε προσπάθεια να σκοτώσουν τον αντίπαλο τερματά....
Ειλικρινά μ' αυτές τις επαναλαμβανόμενες επιπολαιότητες η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Παίκτες κοσμογυρισμένοι με συμμετοχές στα καλύτερα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, αντιδρούν σαν παιδάκια του δημοτικού....
Δεν ξέρω τι είναι το καλύτερο να γίνει, δεν ξέρω αν θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο,αυτό που ξέρω ότι αυτή η κατάσταση κούρασε πολύ....
Μπαίνοντας στο β' ημιχ.αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση με αποτέλεσμα να μας πιάσει θάλασσα αμυντικά και μετά από ένα ακόμα λάθος απ' αυτά που κατά κόρον μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται,έρχεται η ισοφάριση.
Εκεί φάνηκε πως η καλή μας αμυντική λειτουργία δεν οφείλεται τόσο στην τετράδα της άμυνας αλλά στην συνολική λειτουργία όλης της ομάδας που μόλις έχασε έναν-το πιό σημαντικό-κρίκο της έγινε παιδική χαρά.
Κακοί και οι τέσσερεις πίσω με χειρότερους τον-απορώ γιατί είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ-Σαβίνι και τον Αραμπατζή που μόλις έχασε την προστασία του Βιτόλο έδειξε πόσο κακός αμυντικός είναι για ακόμα μιά φορά.
Νομίζω ότι το λάθος που έκρινε το παιχνίδι ήταν η μη χρησιμοποίηση απ' το ημίχρονο του Μίρο...αυτά βέβαια εκ των υστέρων.
Στο τέταρτο μετά το γκολ δείξαμε στοχεία πολύ μεγάλης ομάδας και έναν εγωισμό που γούσταρα πολύ-ότι έστω και με 10 δεν αξίζουμε να χάσουμε από μιά τέτοια ομάδα-αλλά δυστυχώς το θόλωμα του μυαλού μας το στέρησε μαζί με μία διαφαινόμενη από καιρό τάση του Βιέρι αντί να κοιτάξει να παίξει μπάλλα, να πέφτει εντυπωσιακά.
Στο τέλος το ματς έγινε ρώσικη ρουλέτα και όπως θα μπορούσαμε να το πάρουμε έτσι και θα μπορούσαμε και να το χάσουμε...
Η πίκρα όμως για το Χ με τη λήξη ήταν έντονη στο στόμα όλων μας...πολύ έντονη.
Ο Σπάθας χωρίς σοβαρό λάθος αλλά τα σπόρια όλα στις γριές....
Πολλά μπράβο στον Ιβιτς που ακόμα μιά φορά έπαιξε πολύ καλά και κυρίως είναι ο μοναδικός που βλέπει γήπεδο και δεν θολώνει το μυαλό του...
Θα μπορούσαν να το πω αυτό και για τον Πάμπλο που και αυτός έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι, αν και για ακόμα μιά φορά δεν έδειχνε στοιχεία έντονου εκνευρισμού και δεν φλέρταρε έντονα και αυτός με την κόκκινη....
Κρατάω μόνο το ότι η ομάδα έβγαλε έναν πληγωμένο εγωισμό μετά το στραπάτσο της λίμνης και δεν την πήρε από κάτω....
Πετάω ότι η ομάδα για ακόμα μιά φορά αντιδρά παιδικά και δεν παίρνει ότι της αξίζει από ένα ματς, λόγω επιπολαιότητας που φτάνει πλέον στα όρια της ανοησίας...
The future is uncertain and the end is always near.
Allahu akbar
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1
 
Δημοσιεύσεις: 1449
Εγγραφή: Τετ 02 Σεπ 2009, 23:09
Τοποθεσία: Round and round.....

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό DimisK » Δευτ 08 Φεβ 2010, 11:12

Μόλις βάλαμε το γκολ ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Δυστυχώς η μαλακία του Βιτόλο μας στοίχησε...Κρίμα...

Ασφαλώς και δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ωστόσο είναι φανερό ότι η ομάδα έχει μπει σε τούνελ και πρέπει να βγει γρήγορα. Η νίκη στα Γιάννενα είναι επιβεβλημένη για πολλούς λόγους. Το ματς με τον λαγό που έρχεται είναι πολύ δύσκολο και αν δεν συνέλθουμε γρήγορα, προβλέπω...κολοτούμπες απο όλους μας.

Το ζενίθ από το ναδίρ δεν απέχουν σχεδόν καθόλου. Ας το θυμόμαστε αυτό όλοι μας...
Carpe Diem...Believe in PAOK.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
 
Δημοσιεύσεις: 4973
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Tetradje » Δευτ 08 Φεβ 2010, 11:17

Αφου αυτα τα κωλοplay off εχουν ξεφτιλισει καθε εννοια πρωταθληματος και αξιοκρατιας, συντηρηση τωρα, να καθαρισουμε απο καρτες και να διατηρησουμε τους 2-3 βαθμους πλεονεκτημα! Και να τα δωσουμε ολα στα play off! Ακομα και η καλυτερη θεση για το uefa δεν ειναι λιγο! Εξασφαλιζει καλυτερες προϋποθεσεις για την επομενη χρονια.
Άβαταρ μέλους
Tetradje
 
Δημοσιεύσεις: 1029
Εγγραφή: Πέμ 13 Δεκ 2007, 21:10

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό gash04 » Δευτ 08 Φεβ 2010, 11:45

Πρώτη φορά μ άρεσε η ομάδα τόσο πολύ.
Καμία σχέση με την εμφάνιση με Ατρόμητο.
Πολλές κάθετες και κυρίως κυκλοφορία της μπάλας.
Αλλαγές με την μια απο παίχτη σε παίχτη κάτι που είχε παιχτεί στην προπόνηση (για όσους θυμούνται το ποστάρισμα μου σχετικό με αυτήν) και γενικά γρήγορο ποδόσφαιρο.
Δεν ήταν λίγες φορές που οι γριές γίνανε κουδούνια και απλά ψάχναν να βρούν το τόπι.
Είδα πολλά πράγματα που δεν έκανε η ομάδα παλιότερα σε τόσο μεγάλο βαθμό και το ότι βγήκαν σε αυτό το παιχνίδι είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο.
Η αποβολή ήταν σημαντική αλλά όχι και καθοριστική για να φάμε αυτό το αστείο γκολ.
Ακόμα και με 10 τους είχαμε.
Σημασία έχει το αποτέλεσμα που για εμάς είναι σαν ήττα βέβαια αλλά δεν μπορείς να έχεις πάντα και τύχη.
Θα μπορούσαμε να χάναμε βαθμούς απο τον Ατρόμητο στην Τούμπα και να μην γινόταν καν κουβέντα για το τι έφταιξε.
Συνεχίζουμε μπροστά την μάχη μέχρι εσχάτων για ότι καλύτερο βγεί όσο έχουμε Μαθηματικά ελπίδες για το καλύτερο.

Επιβάλλεται.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΧΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
gash04
 
Δημοσιεύσεις: 11059
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό tolis14 » Δευτ 08 Φεβ 2010, 12:10

Στο αθλημα αυτο που λεγεται ποδοσφαιρο ειναι παρα πολυ πολυ λογικο αυτο που συνεβει χθες...τα λαθη ειναι μεσα στο προγραμμα και αναποφευκτα συμβαινιυν καποιες φορες...αυτο ειναι και το νορμαλ και αν προσεξουμε αγωνες στο εξωτερικο, που ειναι και πολυ πιο προηγμενα πρωταθληματα απο το δικο μας, αυτα τα πραγματα ειναι συνηθισμενα..Ολες οι μεγαλες ομαδες χανουν παιχνιδια που θεωρητικα ηταν δικα τους, γιατι αυτο ειναι το ποδοσφαιρο..και οι μικρες ομαδες παιζουν για να κερδισουν..το θεμα ειναι οτι εδω στην ελλαδα, εχουμε μπει στο τρυπακι οτι οι μεγαλες ομαδες πρεπει παντα να κερδιζουν, γιατι ετσι μας εχουν μαθει οι ομαδες του ποκ...με τον ενα η αλλο τροπο θα κερδισουν...και αν καποια στιγμη φερουν ισοπαλια η χασουν, οι φωστηρες ποτε δεν θα πουν οτι η χ ομαδα κερδισε τον γαυρο η το βαζελο..θα πουν ο γαυρο η ο βαζελος εχασε βαθμους...θαρρεις και οι αλλοι υπαρχουν για να συμπληρωνεται το προπο που ελεγε και ενας φιλος μου...
Συνοπτικα, η ομαδα χθες επαιξε παρα πολυ καλα οσο ηταν με 11..ακομη και με 10 επαιξε ικανοποιητικα...εγιναν δυο λαθη και τα πληρωσαμε...αλλα ειπαμε..αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο..στις υγειης ομαδες...το ξεχναμε και κοιταμε μπροστα....
Άβαταρ μέλους
tolis14
 
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: Τετ 13 Φεβ 2008, 11:00

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Petm » Δευτ 08 Φεβ 2010, 12:32

Orwell έγραψε:Σε-σχετικά-πλήρη ηρεμία πλέον...
Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι με 4 επιθετικογενείς παίκτες και είχε πλήρη έλεγχο και κατοχή μπάλλας με αποτέλεσμα οι γριές να μην περάσουν το κέντρο σε όλο το α΄ημίχ.
Αποψη μου ότι με τέτοια εικόνα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας στα αποδυτήρια με 2 γκολ διαφορά και να το τελειώσεις μην επιτρέποντας σ' αυτήν την ομάδα Β' εθνικής ούτε καν να το σκεφτεί ότι υπάρχει έστω και μία περίπτωση να το γυρίσει.
Το δυστύχημα ήταν ότι το γκολ μπήκε αργά και έτσι οι γριές δεν αντιμετώπισαν έναν ΠΑΟΚ με 11 παίκτες όντας πίσω στο σκορ.
Πιστεύω ότι αν γινόταν αυτό, το 2ο θα ήταν θέμα-πολύ λίγου-χρόνου.Δυστυχώς.......
Η κόκκινη του Βιτόλο αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να σκεφτώ ότι ήταν εσκεμμένη,καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί και να κάνουμε καμμιά άλλη δουλειά...δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.
Ευτυχώς δεν ήταν έτσι αλλά δυστυχώς ήταν ένα ακόμα δείγμα απερισκεψίας και θολώματος του μυαλού απ' αυτά που έχουν συνηθίσει οι παίκτες μας από πέρυσι...αυτό το ίδιο θόλωμα που τους πιάνει και τους κάνει να μην βλέπουν τον ελεύθερο συμπαίκτη τους που είναι σε εμφανώς καλύτερη θέση αλλά να προσπαθούν να τελειώσουν οι ίδιοι τη φάση με μόνο αποτέλεσμα ως συνήθως να χαθεί το γκολ για την ομάδα και να γίνουν αυτοί μοιραίοι αφού το αποτέλεσμα είναι είτε σουτ για τα πανηγύρια είτε προσπάθεια να σκοτώσουν τον αντίπαλο τερματά....
Ειλικρινά μ' αυτές τις επαναλαμβανόμενες επιπολαιότητες η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Παίκτες κοσμογυρισμένοι με συμμετοχές στα καλύτερα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, αντιδρούν σαν παιδάκια του δημοτικού....
Δεν ξέρω τι είναι το καλύτερο να γίνει, δεν ξέρω αν θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο,αυτό που ξέρω ότι αυτή η κατάσταση κούρασε πολύ....
Μπαίνοντας στο β' ημιχ.αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση με αποτέλεσμα να μας πιάσει θάλασσα αμυντικά και μετά από ένα ακόμα λάθος απ' αυτά που κατά κόρον μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται,έρχεται η ισοφάριση.
Εκεί φάνηκε πως η καλή μας αμυντική λειτουργία δεν οφείλεται τόσο στην τετράδα της άμυνας αλλά στην συνολική λειτουργία όλης της ομάδας που μόλις έχασε έναν-το πιό σημαντικό-κρίκο της έγινε παιδική χαρά.
Κακοί και οι τέσσερεις πίσω με χειρότερους τον-απορώ γιατί είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ-Σαβίνι και τον Αραμπατζή που μόλις έχασε την προστασία του Βιτόλο έδειξε πόσο κακός αμυντικός είναι για ακόμα μιά φορά.
Νομίζω ότι το λάθος που έκρινε το παιχνίδι ήταν η μη χρησιμοποίηση απ' το ημίχρονο του Μίρο...αυτά βέβαια εκ των υστέρων.
Στο τέταρτο μετά το γκολ δείξαμε στοχεία πολύ μεγάλης ομάδας και έναν εγωισμό που γούσταρα πολύ-ότι έστω και με 10 δεν αξίζουμε να χάσουμε από μιά τέτοια ομάδα-αλλά δυστυχώς το θόλωμα του μυαλού μας το στέρησε μαζί με μία διαφαινόμενη από καιρό τάση του Βιέρι αντί να κοιτάξει να παίξει μπάλλα, να πέφτει εντυπωσιακά.
Στο τέλος το ματς έγινε ρώσικη ρουλέτα και όπως θα μπορούσαμε να το πάρουμε έτσι και θα μπορούσαμε και να το χάσουμε...
Η πίκρα όμως για το Χ με τη λήξη ήταν έντονη στο στόμα όλων μας...πολύ έντονη.
Ο Σπάθας χωρίς σοβαρό λάθος αλλά τα σπόρια όλα στις γριές....
Πολλά μπράβο στον Ιβιτς που ακόμα μιά φορά έπαιξε πολύ καλά και κυρίως είναι ο μοναδικός που βλέπει γήπεδο και δεν θολώνει το μυαλό του...
Θα μπορούσαν να το πω αυτό και για τον Πάμπλο που και αυτός έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι, αν και για ακόμα μιά φορά δεν έδειχνε στοιχεία έντονου εκνευρισμού και δεν φλέρταρε έντονα και αυτός με την κόκκινη....
Κρατάω μόνο το ότι η ομάδα έβγαλε έναν πληγωμένο εγωισμό μετά το στραπάτσο της λίμνης και δεν την πήρε από κάτω....
Πετάω ότι η ομάδα για ακόμα μιά φορά αντιδρά παιδικά και δεν παίρνει ότι της αξίζει από ένα ματς, λόγω επιπολαιότητας που φτάνει πλέον στα όρια της ανοησίας...


+1 σε μια απο τις πολu λιγες σοβαρες αποψεις που γραφτhκαν απο χτες το βραδu
Άβαταρ μέλους
Petm
 
Δημοσιεύσεις: 1607
Εγγραφή: Παρ 04 Ιαν 2008, 18:12
Τοποθεσία: Back To The Base London

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό thrix » Δευτ 08 Φεβ 2010, 12:54

Sera4 έγραψε:
plato6 έγραψε:
Photis έγραψε:Υπήρξε πέναλτι στον Βιεϊρίνια γι αυτό είπα για τον διαιτητή....

:pano:


εγώ πάντως δεν είδα κανένα πέναλτι.


εγω παλι ημουν ο μονος που ειδα κοκκινη στον παπαζαχαρια πανω στο μουσλι ρε παιδια εκει στην αρχη?? δεν υπηρχε κανενα επιθετικο φαουλ θεωρω...:ugeek: :ugeek:


Το είδα το βράδυ προσεκτικά. Ο μούσλι τον σπρώχνει με το χέρι πριν του κάνει το φάουλ ο παπαγριάς. Η απόφαση είναι κατά τη γνώμη μου σωστή. Επίσης είδα προσεκτικά και τη φάση με τον βιερίνια στο τέλος. Ενώ βλέποντας το παιχνίδι και μετά από όλα τα ριπλέι έλεγα ότι δεν ήταν τίποτα και έπεσε μόνος του, το βράδυ πρόσεξα ότι τον ακουμπάει λίγο στο πόδι ο αμυντικός οπότε ήταν πέναλτυ, νταξ βέβαια πολύ δύσκολο να το δεις, εμένα μου πήρε 18 ριπλέι, αλλά σε κάθε περίπτωση η κίτρινη που του έδωσε μετά ήταν τελείως άκυρη.
Επίσης είδα ότι στη φάση που έγινε ο τσακωμός έπρεπε να πάρει κάρτα ο Γκαρσία που του τη χάρισε ο διαιτητής. Υποθέτω δεν την έδωσε γιατί ήταν δικό του λάθος από την αρχή αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί μετά το πρώτο φάουλ. Το διόρθωσε δίνοντας κάρτες μόνο στις γριές για τη μανούρα ενώ συνήθως σε αυτές τις πριπτώσεις παίρνουν και οι δύο.
Γενικά δεν έχω παράπονο από τον Σπάθα, μην τρελαθούμε κιόλας. Αν πω ότι έχω παράπονο από τον διαιτητή, τότε τι πρέπει να πω για τον Βιτόλο?
Άβαταρ μέλους
thrix
 
Δημοσιεύσεις: 1311
Εγγραφή: Τρί 05 Αύγ 2008, 13:16

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό die8nhs » Δευτ 08 Φεβ 2010, 14:19

Κρίμα κρίμα κρίμα...
Ένα δικό ΜΑΣ παιχνίδι χάθηκες απο δικά ΜΑΣ λάθη.
Χαζή δεύτερη κίτρινη για τον Βιτόλο, ισοφάριση απο λάθος παιδικό του Μαλεζά και καπου εκεί τελείωσε το ματσακι...

Θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο αν είμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις ευκαιρίες που κάναμε απο το 75 και μετά αλλά και να χάσουμε με την ίδια ευκολία-δυσκολία το παιχνίδι αν ο ρουμάνος επιθετικός της γριάς ήταν πιο συγκεντρωμένος.

Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι οι παίκτες μας έδειξαν ποιός είναι το αφεντικό απο την αρχή του αγώνα μέσα στο γήπεδο και το περνάω στα θετικά, αλλά και το γεγονός ότι με 10 παίκτες κράτησαν τον ρυθμό του αγώνα και απειλήθηκαν μόνο με σέντρες.

Για τον διαιτητη δεν θα πω τίποτα αφού κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν καλός, αν και είδα μόνο το β ημιχρονο. Στην περίπτωση του Βιερίνια δεν βλέπω να υπάρχει παράβαση ενώ και στην ένταση που δημιουργήθηκε στα μισά του β ημιχρόνου, έδειξε κάρτες μόνο σε παίκτες του Ηρακλή.
Όχι ότι ευνοηθήκαμε αλλά σίγουρα δεν αδικηθηκαμε απο τον εν λόγω κύριο.

Κρίμα γιατί χάσαμε και πάλι βαθμούς απο δικά μας λάθη που προέρχονται απο παιδικές ασθένειες.
Άβαταρ μέλους
die8nhs
 
Δημοσιεύσεις: 258
Εγγραφή: Τετ 13 Ιαν 2010, 02:03

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 08 Φεβ 2010, 14:35

Ο διαιτητής έπαιξε σχετικά καλά για 70 λεπτά. Τα λάθη που εγώ διαπίστωσα είναι:
1. Στην περίπτωση του τραυματισμού του Βιερι όπου έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και να δείξει κίτρινη στον παίκτη του Ηρακλή. όπως είπε και ο Περικλής Βασιλάκης. Στη συνέχεια της φάσης υπάρχουν δύο παίκτες του Ηρακλή που πάνε για κόκκινη: ο ένας που ΑΠΩΘΕΙ τον Σαβίνι και ο άλλος που ΑΠΩΘΕΙ τον Μουσλι. Κίτρινη έπρεπε να πάρει και Garcia (δεν συγκράτησε πάλι τα νεύρα του). ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι παίκτες του Ηρακλή που ενώ ο Βιερι σφαδάζει επί πολύ ώρα στο χόρτο, αντί να βγάλουν τη μπάλα εκτός, προσπαθούν να εκμεταλλευθούν το ότι είμαστε με 9! ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ!
2. Στην περίπτωση του πέναλτυ που ζήτησε ο Βιερι εγώ βλέπω το χέρι του αμυντικού να πιάνει τη μέση του παίκτη μας και εν συνεχία ακολουθεί η ανατροπή. Σ' αυτό διαφωνώ με τον Βασιάκη που δεν το είδε. Δεν ξέρω αν υπάρχει επαφή και με τα πόδια, αλλά το χέρι του αμυντικού το είδα. Κάκιστα έδειξε κίτρινη στον Βιερι, ενώ θε έπρεπε να τιμωρήσει τον Φερνάντεζ (ευτυχώς απαλλαχτήκαμε από αυτόν)!
3. Υπάρχει και μια φάση όπου ο Σορλέν - νομίζω - πάει να φύγει μόνος του από αριστερά, αλλά σφυρίζεται off-side, κάτι που το είδαα ως αμφισβητίσιμο. Δεν το έδειξε ο Βασιλάκης για να εκφράσω άποψη.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Effrem1 » Δευτ 08 Φεβ 2010, 14:36

Στα παραλειπομενα...αυτα που πεταξαν οι κομπλεξικοι στον αραμπατζη σε ενα πλαγιο ηταν αυγα!ξερετε το γνωστο τους παραμυθι με το κοτοπουλο και τις κοτες οπαδους!χτυπανε τα παιδακια και τους περαστικους και νομιζουν οτι εγιναν χουλιγκανς...αλλα εδω ειναι που οι συνδεσμοι κοιμουνται και δεν δινουν ενα μαθημα στους ανυπαρκτους,και μην μου πει κανεις γιατι μιλαω για βια και τετοια γιατι ολοι γνωριζουν πως αυτο θα υπαρχει ειτε το λεω εγω ειτε οχι..εχεσαν οι χουλιγκανς και βγηκε η αυτονομη!κατα τα αλλα συνεχιζει αυτο το αρνητικο σερι-ντροπη για την ομαδα ΜΑΣ μεσα στο καυτατζογλειο.χθες ημασταν πολυ κοντα στην νικη αλλα ηρθε η αποβολη και συναμα το λαθος του Μαλεζα που για μενα ειναι καθαρα λαθος κακης ψυχολογιας και πιεσης ουτε ατυχια ουτε τιποτα..νταξει ο αραμπατζης τοσο μπορει τοσο παιζει το παλικαρι,ο Μουσλι πολυ καλος μετα απο καιρο,ο βιειρινια κανει μια κοιλια τελευταια(λογικο απειρος ειναι),οι αλλοι μετριοι!επισης δεν εχω συμφωνησει ποτε αλλη φορα με ανθρωπο τοσο πολυ οσο με τον ΣΑΝΤΟΣ και τις δηλωσεις του στο Εθνοσπορ!ο ανθρωπος ειναι μαγκας,εξυπνος και ο καταλληλος για τον ΠΑΟΚ που ολοι θελουμε!(μπορειτε να τις διαβασετε αν θελετε νομιζω στο gazzetta.gr)ΤΕΛΟΣ απαιτω σαν ΠΑΟΚτσης να ξεδιαλυνει η κατασταση στη διοικηση!ειμαι ελαφρως με τον Βρυζα αν προκυπτει θεμα τσακωμου συμφωνα με τις φημες
Όποιος παίζει για τον Π.Α.Ο.Κ, ντρέπεται να χάνει
Effrem1
 
Δημοσιεύσεις: 139
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:41
Τοποθεσία: Τριανδρια

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό novito » Δευτ 08 Φεβ 2010, 15:18

ΑποστόληςΑ έγραψε:...
2. Στην περίπτωση του πέναλτυ που ζήτησε ο Βιερι εγώ βλέπω το χέρι του αμυντικού να πιάνει τη μέση του παίκτη μας και εν συνεχία ακολουθεί η ανατροπή. Σ' αυτό διαφωνώ με τον Βασιάκη που δεν το είδε. Δεν ξέρω αν υπάρχει επαφή και με τα πόδια, αλλά το χέρι του αμυντικού το είδα. Κάκιστα έδειξε κίτρινη στον Βιερι, ενώ θε έπρεπε να τιμωρήσει τον Φερνάντεζ (ευτυχώς απαλλαχτήκαμε από αυτόν)!
...

Δύσκολη φάση. Είναι βασικά απ τα πέναλντι που δωθουν- δε δωθουν καποιος θα γκρινιαζει... Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση κιτρινης για θεατρο (!!), μιας και πεφτει ο Βιερινια. Το πως και το γιατι πεφτει αμα το ξερε κανεις μας με σιγουρια, θα ξεραμε και για τον αν ηταν ή όχι πέναλντι.... Μη στεκόμαστε τόσο σε μια δύσκολη φάση...
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό DimisK » Δευτ 08 Φεβ 2010, 15:21

gash04 έγραψε: Θα μπορούσαμε να χάναμε βαθμούς απο τον Ατρόμητο στην Τούμπα και να μην γινόταν καν κουβέντα για το τι έφταιξε.


Πολύ σωστά...
Carpe Diem...Believe in PAOK.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
 
Δημοσιεύσεις: 4973
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION

Re: Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Pegasus1589 » Δευτ 08 Φεβ 2010, 16:21

tolis14 έγραψε:Στο αθλημα αυτο που λεγεται ποδοσφαιρο ειναι παρα πολυ πολυ λογικο αυτο που συνεβει χθες...τα λαθη ειναι μεσα στο προγραμμα και αναποφευκτα συμβαινιυν καποιες φορες...αυτο ειναι και το νορμαλ και αν προσεξουμε αγωνες στο εξωτερικο, που ειναι και πολυ πιο προηγμενα πρωταθληματα απο το δικο μας, αυτα τα πραγματα ειναι συνηθισμενα..Ολες οι μεγαλες ομαδες χανουν παιχνιδια που θεωρητικα ηταν δικα τους, γιατι αυτο ειναι το ποδοσφαιρο..και οι μικρες ομαδες παιζουν για να κερδισουν..το θεμα ειναι οτι εδω στην ελλαδα, εχουμε μπει στο τρυπακι οτι οι μεγαλες ομαδες πρεπει παντα να κερδιζουν, γιατι ετσι μας εχουν μαθει οι ομαδες του ποκ...με τον ενα η αλλο τροπο θα κερδισουν...και αν καποια στιγμη φερουν ισοπαλια η χασουν, οι φωστηρες ποτε δεν θα πουν οτι η χ ομαδα κερδισε τον γαυρο η το βαζελο..θα πουν ο γαυρο η ο βαζελος εχασε βαθμους...θαρρεις και οι αλλοι υπαρχουν για να συμπληρωνεται το προπο που ελεγε και ενας φιλος μου...
Συνοπτικα, η ομαδα χθες επαιξε παρα πολυ καλα οσο ηταν με 11..ακομη και με 10 επαιξε ικανοποιητικα...εγιναν δυο λαθη και τα πληρωσαμε...αλλα ειπαμε..αυτα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο..στις υγειης ομαδες...το ξεχναμε και κοιταμε μπροστα....


+1589 φίλε μου. Κομμάτι της γαυροβαζελικής αρρωστημένης νοοτροπίας. Θα ήθελα πολύ στο άμεσο μέλλον να συνοψίσω τα κυριότερα σημεία αυτής της νοοτροπίας γιατί, τώρα που ξαναμεγαλώνουμε και είμαστε σε τόσο κακό περιβάλλον, κινδυνεύουμε να υιοθετήσουμε και κακές συνήθειες...
ΒΟΥΡ!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589
 
Δημοσιεύσεις: 1262
Εγγραφή: Κυρ 30 Νοέμ 2008, 14:23

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες