Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Ultras"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό PRAKTORINOS » Τρί 26 Μάιος 2009, 19:24

Λυπάμαι που θα το πω αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή κρίνεται απλά ως ξεκαρδιστική.
Κάθε φορά που την ακούω, η ευφράδεια ορισμένων (και ειδικά ενός) με αφήνει άφωνο (αρχικά).
Επειδή την ακούω ώρες που συνήθως σοφάρω, θα την χαρακτήριζα και ως οδηγικά επικίνδυνη.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS
 
Δημοσιεύσεις: 2081
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιαν 2008, 10:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, μεταξύ αράουτ και μπενάλντ.

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό gika » Τρί 26 Μάιος 2009, 19:28

Κος δεν την άκουσα απο την αρχή την εκπομπη... Στο μέρος που άκουσα μόνο αυτό είπα για τον Κόνσε... Δεν ξέρω αν είπαν τίποτα πριν...
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17163
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό PAOK LARISSA » Σάβ 06 Ιουν 2009, 20:22

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
PAOK LARISSA
 
Δημοσιεύσεις: 275
Εγγραφή: Σάβ 21 Ιουν 2008, 13:36
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΛΑΡΙΣΑ

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό novito » Σάβ 06 Ιουν 2009, 23:15

Αδερφέ τι ακριβώς ήθελες να δούμε στο λινκ? Γιατί, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν ανοίγει το site....
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 27 Ιουν 2009, 04:39

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΥΡΑΚΙ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ!!

Γεια σας ΠΑΟΚτσάκια μου,

Παίρνω αφορμή τώρα να γράψω γιατί βλέπω πολύ κόσμο στα ράδια να μιλάνε για τον Τέο και τον Ζήση. Είναι πολύ θλιβερό να γίνονται μερικοί μαϊντανοί των FM και των ΜΜΕ. Τόσα χρόνια στα τσιμέντα έχω καταλάβει κάτι. Ότι υπάρχουν μερικοί που για να αγαπούν τον Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να γίνεται το δικό τους ή να περνάει η άποψή τους και να κάνουν αυτοί κουμάντο. Πρέπει, όμως, να καταλάβουν κάτι ορισμένοι. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι η κοπελιά τους για να θέλουν να κάνουν αυτοί κουμάντο , αλλά μάλλον επειδή δεν κάνουν εκεί κουμάντο θέλουν να κάνουν στην αγάπη μας, στην ΠΑΟΚάρα μας.

Τώρα περνάω στην επιχειρηματολογία. Ξέρετε καλά ότι λέω το υποστηρίζω και δεν λέω μόνο για να λέω. Μήπως αυτοί που κράζουν είναι άλλη ομάδα? Μήπως ξέχασαν ότι πριν από 4 χρόνια βγήκες Ουέφα και δεν έπαιξες λόγω χρεών? Μήπως ξέχασαν πως στα ράδια έβγαιναν αυτοί οι ίδιοι και έλεγαν να πέσει ο Π.Α.Ο.Κ. στην Δ εθνική για να σβηστούν τα χρέη? Μήπως ξέχασαν ότι ήσουν γεμάτος προσφυγές? Μήπως ξέχασαν ότι τα γραφεία ήταν κλειστά με λουκέτα και οι δικηγόροι τοιχοκολλούσαν τις προσφυγές των παιχτών από έξω? Μήπως ξέχασαν ότι όλοι οι παίχτες ήθελαν να πάνε να παίξουν στην Αθήνα? Μήπως ξέχασαν ότι ο κόσμος ήταν διαιρεμένος και απογοητευμένος? Μήπως ξέχασαν ότι παιχτηκά πονούσαν τα μάτια μας και ψάχναμε για κολύρια? Μήπως ξέχασαν την περήφανη πώληση του κοντού.στο βάζελο? Μήπως ξέχασαν την απόλυτη ξεφτίλα να βγαίνει ο κάθε τζαμπατζής και να πουλάει τρέλα ότι θα αγοράσει τον Π.Α.Ο.Κ. μας και να κάνει την διαφήμισή του? Μήπως ξέχασαν ότι στα προκριματικά με τους Εβραίους δεν πουλάω εισιτήρια αλλά μόνο διαρκείας? Μήπως ξέχασαν ότι όλοι γελούσαν με τον Π.Α.Ο.Κ. μας? Μήπως ξέχασαν ότι μόνο λόγω λαού δεν μας έβγαλαν το παρατσούκλι ΠΑΟΚάκι? Μήπως ξέχασαν ότι γειτονιές ανσασέρ έλεγαν ήρθε η ώρα σας να πέσετε και εσείς? Μήπως ξέχασαν ότι οι ξένοι παίχτες ήταν από καλάθια διαλογής ή μούτσοι σε καράβια που τους κατέβαζαν στην Τούμπα με το κιλό? Μήπως ξέχασαν ότι κάθε σεζόν άλλαζες μέσο όρο τουλάχιστον 3 προπονητές?

Όμως εμείς αδέρφια δεν ξεχνάμε ότι πριν από 2 χρόνια ήμασταν 30 άτομα και μας έλεγαν τρελούς και γίναμε 300 και φέραμε τον σκύλο και ο γίγαντας άρχισε να ξεναρκώνεται. Και τώρα εκτιμώ ότι δεν χρωστάμε σε τρίτους. Εκτιμώ ότι όλοι ασχολούνται με μένα. Εκτιμώ ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα ν α μην με κλέβει ο πρόεδρός μου! Εκτιμώ ότι με λέει αλήθειες και παλεύει καλοκαιριάτικα όπως και εγώ. Εκτιμώ ότι μου είπε σχέδια για 3 χρόνια και στα 2 ότι μου είπε το έκανε. Εκτιμώ ότι έχω μαζέψει κάβα λεφτά για να ρυθμίσω τα χρέη των προηγούμενων γιατί δεν γλείφω 44.! Εκτιμώ ότι πήρα αδειοδότηση για να παίζω στην Α εθνική. Εκτιμώ ότι μπορώ να παίξω στην Ευρώπη. Εκτιμώ ότι ξεκίνησα το όνειρο ζωής το προπονητικό για να φέρνω παιχταράδες και να τους πηγαίνω εκεί και να βγάζω ΠΑΟΚτσάκια από τα σπλάχνα μου. Εκτιμώ ότι όλοι οι παίχτες με παρακαλάνε να έρθουν στην ομάδα και καμαρώνω. Εκτιμώ ότι τα γραφεία μου άνοιξαν και έχουν κάτω παχιά μοκέτα και δεν κάνει βόλτα όποιος θέλει μέσα. Εκτιμώ ότι έκανα Π.Α.Ο.Κ. Τράβελ και έχω νομικό μαζί μου στις εκδρομές για να με σέβονται. Εκ τιμώ ότι παίρνω παίχτες μέσα από τα χέρια της Αθήνας. Εκτιμώ ότι ο κόσμος μας είναι μια γροθιά και τα 21.000 τα έχω για πλάκα. Εκτιμώ ότι δεν χρειάζομαι κολύριο αλλά άρχισα να συζητώ για το πώς θα παίξω ρόμβο 4-4-2 ..έγινα και γνώστης βλέπεις.! Εκτιμώ ότι δεν πουλάω παίχτες εκτός παλτών στην χαβούζα. Εκτιμώ ότι όχι μόνο δεν γελάνε μαζί μου αλλά και οι αθηναϊκές φυλλάδες που αφιερώνουν πρωτοσέλιδα. Όπως λέει και ο λαός «καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται». Εκτιμώ ότι έχω τον Ζήση που δεν παίρνει μίζες. Εκτιμώ ότι έχω σοβαρό προπονητή που δεν είναι σαλιάρης. Εκτιμώ ότι οι σύνδεσμοι ανοίγουν ξανά σαν μανιτάρια. Εκτιμώ ότι μπορώ και παίρνω το διαρκείας μου σε 3 λεπτά. Εκτιμώ ότι ετοιμάζεται το DVD της ιστορίας μου. Εκτιμώ ότι ετοιμάζω τις βαλίτσες μου και ανανέωσα το διαβατήριό μου.

Και συ ρε υποτιθέμενε ΠΑΟΚτσή με κράζεις? Τι θέλεις ρε παλικάρι μου? Το μόνο που μπορείς να κράξεις τον σκύλο είναι το εξής: γιατί ρε σκύλε έκοψες τα χαρτζιλίκια? Εμείς έτσι μάθαμε να αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. μας τόσα χρόνια!

Παιδιά ας σοβαρευτούμε και επειδή από δω και στο εξής θα γίνεστε γραφικοί και μαϊντανοί σας λέω κάτι με αγάπη και να το θυμάστε. Εμείς τα 21.000 θα δώσουμε, εμείς και σεντόνι θα τεντώσουμε, εμείς και κύπελλο μπιμπελό να σηκώσουμε. Και εσείς αλλάξτε γιατί σας θέλουμε δίπλα μας και ας είστε 50 άτομα βαριά-βαριά , αλλιώς καθίστε στην μιζέρια σας.

Υ.Γ.: Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Υ.Γ.2: Ζαγοράκη να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις.

Υ.Γ.3: Ο σκύλος που τον πετούσαν ξεροκόμματα τώρα έγινε λύκος και τον φοβούνται μην τους φάει.

Υ.Γ.4:Εκτίμησα την αγάπη σας και τα σχόλιά σας και αξίζει ο κόπος να γράφω για την ΠΑΟΚάρα μας και για εσάς ΠΑΟΚτσάκια μου.

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 9&Itemid=9
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό SATANAS » Κυρ 02 Αύγ 2009, 02:36

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για την πιο αξεχαστη διαφημιση στην κεντρικη τους σελιδα.
SATANAS
 
Δημοσιεύσεις: 644
Εγγραφή: Σάβ 20 Σεπ 2008, 10:30

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό novito » Τετ 09 Δεκ 2009, 11:48

Ο σύνδεσμος ULTRAS PAOK σας ενημερώνει ότι διοργανώνει εκδρομή στην Καβάλα, ενώ διαθέτει και τα εισιτήρια του αγώνα με 25 ευρώ μετά τις 15.30 από τα γραφεία του στην Β. Όλγας 98 τηλ. 698.22.66.580
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Δευτ 28 Δεκ 2009, 10:56

με αρεσει που μετα κατηγορουμε το μουστακα για το πρωτοσελιδο βιερινια...να και η αλλη διοικηση μας...λιγο ντροπη ρε παιδια πως την ειδατε???

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 0&Itemid=9

Μπορεί η επόχη του Ιανουάριου να μην είναι η καλύτερη για μεταγραφές, μπορεί τα οικονομικά της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και πάλι να είναι στενά, μπορεί να καθυστερούν κάποια χρήματα που είναι να πάρει η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αλλά είναι τεράστια ανάγκη τις επόμενες ημέρες η ομάδα μας να αποκτήσει ένα φορ κλάσης που να κάνει την διαφορά και να αξιοποιεί τις φάσεις που δημιουργεί η ομάδα μας.

Και ο τελευταίος ΠΑΟΚΤΣΗΣ βλέπει και διακρίνει ότι υπάρχει τεράστια πρόβλημα στον επιθετικό τομέα , είτε λόγω των πολλών τραυματισμών είτε λόγω της μέτριας απόδοσης κάποιων παικτών !!!

Εάν θέλουμε να μείνουμε κοντά στους πρώτους δύο και να παλέψουμε στα play off αλλά και να κατακτήσουμε το κύπελλο , χρειάζεται οπωσδήποτε οι επιτελείς της ομάδας μας να κάνουν 1 υπέρβαση με οποιοδήποτε τίμημα.

Παίκτες εάν θέλουν και ψάξουν αποψή μας , μπορούν να βρούν πολύ καλούς έστω και δανεικούς με όψιον αγοράς χωρίς να χρεωθεί το σωματείο...

Άλλωστε υπάρχει δύσκολη συνέχεια με πολλούς αγώνες αλλά και Α.Μ.Κ. μετά τις 15/1/2010 όπου πάλι ο κοσμάκης θα στηρίξει οικονομικά...αλλά και αυτός ο ταλαιπωρημένος κόσμος θέλει από την διοικησή του , το δωράκι του για να βλέπει έναν Π.Α.Ο.Κ. πιο ανταγωνιστικό !!!

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, χρήματα μπορούν να βρεθούν για να δοθούν για έναν παίκτη που να κάνει την διαφορά.

Τολμήστε το και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. θα σας φέρει τα χρήματα 3 φορές πίσω !!!

Θ. Ζαγοράκης, Ζ. Βρύζας, Φ. Σάντος και Σ. Κονσεισάο νομίζουμε θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα, για ακόμη μια φορά !!!


ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
Sera4
 
Δημοσιεύσεις: 13637
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό paok4kyriakos » Δευτ 28 Δεκ 2009, 12:50

...
Κι αν στη ζωή άλλαξαν όλα...
Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλα.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos
 
Δημοσιεύσεις: 1515
Εγγραφή: Δευτ 30 Ιουν 2008, 13:27
Τοποθεσία: Ασπρόμαυρο Ηράκλειο

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό D.A.A.T. » Δευτ 28 Δεκ 2009, 17:34

..........................
οτι να ναι
Η επανασταση συνεχιζεται...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.
 
Δημοσιεύσεις: 2685
Εγγραφή: Κυρ 31 Αύγ 2008, 23:04

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό johannes-4 » Δευτ 28 Δεκ 2009, 18:15

τους άκουγα σήμερα στο radio και μου ήρθε να ξεράσω με αυτά που λέγανε ακούς εκεί οι συνδεσμίτες να λένε με ποιον τρόπο θα κάνει μεταγραφές η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν τους αρέσει ο τρόπος που παίρνουμε το μαυρούκο από το βέλγιο και να κάνει την υπέρβαση ο Ζαγοράκης με Bρυζα για να πάρουμε επιθετικό.
είπαμε να γίνεται κριτική στην ομάδα αλλα όχι και με ποιον τρόπο θα λειτουργεί μια ΠΑΕ έλεος πως την έχουνε δει εκεί πέρα h ultras ας πάνε να διοικήσουνε αυτοί αν είναι έτσι
johannes-4
 
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: Σάβ 19 Σεπ 2009, 14:04

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό Billy4 » Δευτ 28 Δεκ 2009, 20:20

Δυστυχώς κάποιες φορές έχουμε αρχίσει να φέρνουμε λίγο σε σούπερ 4 και original 44..Και πραγματικά τρέμω σκεπτόμενος το που βρίσκονται αυτές οι δύο ομάδες.. Μακάρι να είναι μόνο η ιδέα μου..
ΠΑΟΚ, γιατί τα μυαλά μας πονάνε...!
Άβαταρ μέλους
Billy4
 
Δημοσιεύσεις: 1702
Εγγραφή: Πέμ 24 Ιούλ 2008, 12:06
Τοποθεσία: Manchester, UK

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό novito » Δευτ 28 Δεκ 2009, 21:13

Billy4 μη γενικεύεις... Μια (ακόμα) λακαμία ενός συνδέσμου δε μπορεί να χαρακτηρίζει όλους μας τους συνδέσμους... Ειδικά δε όταν μιλάμε για τους ultras...
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό free4 » Πέμ 31 Δεκ 2009, 19:25

Ρε Ντικ, πόσες ακόμη μ@λακίες μπορείτε να δημοσιοποιήσετε σαν απλά σκέψη??
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ultras

Δημοσίευσηαπό novito » Κυρ 24 Ιαν 2010, 12:49

Eνημερώνουμε και προσκαλούμε όλους τους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. στην ενωτική ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ βραδιά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/1/2010 και ώρα : 20.30 με αφορμή την κοπή πίτας μας, στο BAR BARCELONA στην Θεμ. Σοφούλη 92.
Στην εκδήλωση που θα έχει φυσικά ελεύθερη είσοδο για όλους θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις ενώ θα τιμηθούν και 3 άνθρωποι που προσφέραν τα μέγιστα στον σύλλογό μας.

Προσκεκλημένοι όλοι οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ULTRAS PAOK

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 6&Itemid=2
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Θεσσαλονίκης

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες