kostasff έγραψε:Θα πρέπει να κρίνουμε σε σχέση με το τι περιμέναμε από αυτούς. Ο Παπαχρόνης για παράδειγμα, δεν ήταν ο παικταράς αλλά έκανε αυτό που περιμέναμε από αυτόν. Οι Κατσίκιδες δεν ήρθαν ως αστέρια αλλά με την λογική μήπως και κάνουν κάτι. Μεγάλη απογοήτευση ήταν ο Λαμπλει ο οποίος ήταν η πρώτη φόλα ξένος που φέραμε μετά από την χρυσή εποχή. Μετά από τον ΠΑΟΚ εγκατέλειψε το μπάσκετ. Το ίδιο έκανε και ο Περαλ τον οποίο φέραμε σαν το μεγάλο ταλέντο......
Προπονητή αυτής της τραγικής ομάδας που φτιάχνουμε θα έβαζα το Μισέλ Γκομέζ. Με διαφορά, ότι χειρότερο πέρασε από την ομάδα μας αλλά και από την Ελλάδα.
thegrayscaleart έγραψε:ΑΙΣΧΟΣ..
ΦΟΡΑΝ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.. Η ΤΟΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ..
ΒΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝ..
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
kostasff έγραψε: ....
Οσο γι αυτούς που θίχτηκαν για το τοπικ, θα πω πως μιλάει για περασμένες αμαρτίες τις οποίες ήρθε ο χρόνος να κρίνουμε. Είναι αυτό που συνηθίσαμε να λέμε "ο χρόνος θα δείξει". Ε λοιπόν, ήρθε ο χρόνος. Δεν κρίνω σημερινούς παίκτες. Αυτούς θα τους κρίνω στο τέλος και αφού έχει γίνει η "σούμα". Καλύτερα να τα βάλετε με αυτούς που βρίζουν ή έστω έχουν στην μπούκα, σημερινούς παίκτες, εξαιτίας της καταγωγής τους ή των οπαδικών τους προτιμήσεων.
Φιλικά πάντα.
palok έγραψε:thegrayscaleart έγραψε:ΑΙΣΧΟΣ..
ΦΟΡΑΝ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.. Η ΤΟΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ..
ΒΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝ..
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
τι ενννοείς "βρίστε"?? ποιός έβρισε??? δεν μπορούμε να σχολιάζουμε "παικτικά και μόνο" παίχτες του ΠΑΟΚ??? για το τι πρόσφεραν μπασκετικά στην ομάδα μας????
Trikaliotis έγραψε:Τι δηλαδή πρέπει να πούμε τώρα μετά από χρόνια ότι ο Τσέκος και ο Λημνιάτης ήταν παιχταράδες, μόνο και μόνο επειδή αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ???
kass4 έγραψε: Σε ότι με αφορά :
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνεται κριτική απέναντι είτε σε νυν είτε σε πρώην παίχτες της ομάδας.
Το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος που αυτή γίνεται (ανατρέξτε αν θέλετε στο τόπικ του Γκαρσία, μετά το ματς με Παο στα πλέι-οφ). Μ' αυτή τη λογική έκφρασα και την αντίρρηση μου στο παρόν τόπικ που το θεώρησα υπερβολικά απαξιωτικό, ας πρόκειται και για παίχτες που δεν πολυπρόσφεραν.
Η εκτίμηση μου απέναντι στα παιδιά που στηρίζουν τα τόπικ του μπάσκετ φυσικά παραμένει...
Επιστροφή στο Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες