Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4"

Δημοσίευσηαπό midenistis » Πέμ 13 Δεκ 2007, 22:08

Πράγματι, πολύ ωραία η νέα σελίδα της Θύρας-4.
Θα λειτουργεί όμως και η παλιά.. και θα ενημερώνονται συνεχώς και οι δύο ιστοσελίδες!

Έχει πολύ καλές φωτογραφίες το site, από παιχνίδια του Μπάσκετ.
Στις φωτογραφίες της Ευρώπης, εκτός ότι δεν έχουν πολλές, δείχνουν ένα κομμάτι του λαού που πήγαινε σε κάθε εκτός.
π.χ. αν δείτε στην φωτογραφία από το Χάιμπουρι δεν δείχνουν ούτε 500 άτομα, ενώ είχαν πάει 3.500!
Το ίδιο και με τις φωτογραφίες από Βουκουρέστι, Μαδρίτη.
Ειδικά στην Ζυρίχη που ήταν το μισό γήπεδο ΠΑΟΚτσήδες!
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Δημοσίευσηαπό midenistis » Παρ 11 Ιαν 2008, 22:40

Κοπή Πίτας 2008

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 προσκαλεί ολόκληρη την ασπρόμαυρη οικογένεια στην ετήσια κοπή της πίτας του, που θα γίνει την Παρασκευή 18/1/08 και ώρα 8 μ.μ. στο φυσικό χώρο δράσης του συνδέσμου επί 3 δεκαετίες και βάλε, την θρυλική θύρα 4Α του γηπέδου της Τούμπας, όπως είχε συμβεί και το 2001 με μεγάλη επιτυχία. Επίτιμοι καλεσμένοι, όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Δημοσίευσηαπό goudas4 » Παρ 18 Ιαν 2008, 01:15

midenistis έγραψε:Κοπή Πίτας 2008

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 προσκαλεί ολόκληρη την ασπρόμαυρη οικογένεια στην ετήσια κοπή της πίτας του, που θα γίνει την Παρασκευή 18/1/08 και ώρα 8 μ.μ. στο φυσικό χώρο δράσης του συνδέσμου επί 3 δεκαετίες και βάλε, την θρυλική θύρα 4Α του γηπέδου της Τούμπας, όπως είχε συμβεί και το 2001 με μεγάλη επιτυχία. Επίτιμοι καλεσμένοι, όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.


Poly simantiki ekdilwsi i kopi pitas apo ton sindesmo Thyra 4 kathws ginetai mesa ston xwro drasis tou sindesmou alla kai genika tou Laou tou PAOK....Tin TOUMPA!
Einai olos o kosmos tou PAOK kalesmenos fysika kai to mono sigouro einai oti prepei, kai tha eimaste ekei... :wink:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ...
goudas4
 
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: Τρί 11 Δεκ 2007, 00:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό midenistis » Σάβ 19 Ιαν 2008, 16:33

Κωλοφαρδάρα!!!
Αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη της ζωής σου, γιατί δε κέρδισες οποιοδήποτε φλουρί!!! :D
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Δημοσίευσηαπό midenistis » Σάβ 19 Ιαν 2008, 16:44

Η κοπή πίτας της Θύρας 4

Εικόνα

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ "ΘΥΡΑ 4" πραγματοποίησε στο φυσικό χώρο δράσης του συνδέσμου επί πάνω από τρεις δεκαετίες, την θρυλική "θύρα 4Α" του γηπέδου της Τούμπας, την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, όπως είχε γίνει και το 2001 με μεγάλη επιτυχία. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης ενώ παρόντες ήταν ακόμη ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο Ντάνι Φερνάντεζ και οι νεαροί Στέφανος Αθανασιάδης και Παναγιώτης Γλύκος. Η μπασκετική ομάδα είχε πολυπρόσωπη εκπροσώπηση, καθώς από τη διοίκηση το παρών τους έδωσαν οι κ.κ. Γαλατσόπουλος, Τσούλας, Καρακούσης, Μπέκιας, Ζελομοσίδης, Καραμπέρης και Πανάκας, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φλεβαράκης, καθώφς και οι Δημήτρης Βεργίνης και Ιμπραήμ Κουτλουάι, οι οποίοι αποθεώθηκαν. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι από διάφορους άλλους συνδέσμους του Δικεφάλου (Νεάπολη, Επτάλοφος, Χρυσός Δικέφαλος κτλ). Ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Ιμπράημ Κουτλουάι γνώρισαν τη μεγαλύτερη αποθέωση, ενώ πριν από την κοπή της πίτας ο ουρανός της Τούμπα φωτίστηκε από τα δεκάδες πυροτεχνήματα και τους πυρσούς που έκαναν το γήπεδο θα θυμίζει μέρα αγώνα!

Εικόνα

http://paokvolley.blogspot.com/2008/01/4.html
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Δημοσίευσηαπό goudas4 » Δευτ 21 Ιαν 2008, 17:01

03/01/2008 - ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ4 καταγγέλλει την επαναλαμβανόμενη ναζιστική συμπεριφορά της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης κατά αμάχου πληθυσμού, που συνοδεύτηκε από εκτεταμένη χρήση καρκινογόνων και απαγορευμένων σε καιρό πολέμου χημικών ουσιών.

Η φασιστική ηγεσία του υφυπουργείου δημόσιας τάξεως έδωσε εντολή στους ευτραφείς άντρες (;) των ΜΑΤ να επιτεθούνε με πρωτοφανή μανία στον όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ (τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο τους) χρησιμοποιώντας χημικά αέρια και κροτίδες κρότου και λάμψεις. Οι άντρες (;) των ΜΑΤ, αφού προκλητικά ανάγκασαν 6000 άτομα να αποχωρήσουν από μια μισόκλειστη πόρτα με ορατό κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα, δεν δίστασαν στη συνέχεια (θα λέγαμε ότι το έκαναν και με χαρά ) να ψεκάσουν και να ξυλοκοπήσουν αδιακρίτως όποιον κατάφερνε να βγει. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν ρίχνανε και πλαστικές σφαίρες. Κάτι είναι και αυτό.

Η επαναλαμβανόμενη επιθετική συμπεριφορά της αστυνομίας κατά του συνόλου του κόσμου του ΠΑΟΚ (και όχι ενάντια σε λίγα άτομα) μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλημα και εμπάθεια προς το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ειλικρινά, μετανιώνουμε για οποιαδήποτε απόπειρα συνεννόησης κάναμε τα τελευταία χρόνια με τις αρχές, προκειμένου να υπάρχει σωστή συμπεριφορά του κόσμου του ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα δηλώνουμε ότι, ούτε θα παρακινήσουμε, ούτε θα αποτρέψουμε κανέναν να συμπεριφερθεί κόσμια, αφού αυτό προφανώς δεν ενδιαφέρει καθόλου την αστυνομία.

Και επειδή πλησιάζουν τα ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας και με δεδομένη την παρουσία δεκάδων χιλιάδων οπαδών μας, θέλουμε να εκφράσουμε τις επιφυλάξεις μας για την στάση της αστυνομίας, αφού σύμφωνα με τα τελευταία συμβάντα θεωρούμε πολύ πιθανό ότι θα επαναληφθούνε παρόμοια δυσάρεστα φαινόμενα.

Για να μην γίνουμε λοιπόν, μάρτυρες γεγονότων σαν αυτά της γειτονικής Ιταλίας με τον θάνατο αστυνομικών και οπαδών τον τελευταίο χρόνο, καλούμε την ηγεσία της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης να ρίξει πολύ νερό στο κρασί της. Για αυτό κρίνουμε φρόνιμο να παραπέμψει ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας τον υπεύθυνο αστυνομικό που έδωσε τις σχετικές εντολές και εν συνεχεία να ακολουθηθούν όλα όσα προβλέπει ο νόμος Ορφανού. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει κόσμος στη φυλακή για εξύβριση και αυτοί που απειλούν την ασφάλεια χιλιάδων ατόμων να μην λογοδοτούνε σε κανένα.

Επί της ευκαιρίας, εκφράζουμε την απορία μας γιατί υπέδειξε η ενιαία διοίκηση της ομάδας του σωματείου που εδρεύει στην οδό Παπαναστασίου, να υπάρχει κλούβα κάτω από τα γραφεία της Θύρας 4 σε κάθε παιχνίδι ομαδικού αθλήματος του εν λόγω σωματείου, άσχετα αν αυτά διεξάγονται ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους.

ΥΓ: Προς δημοσιογράφους - Η ανακοίνωση να δημοσιευτεί ολόκληρη και αυτούσια ή να μην δημοσιευτεί καθόλου.

ΥΓ2: Καλούμε το σύνολο του κόσμου του ΠΑΟΚ να είναι προσεκτικοί στις προκλήσεις και να αντιδράσουν δυναμικά όπου χρειαστεί.

Μετά τιμής, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4


Ontws to kako me tin kataxrisi dakrygonwn stin paramikri eukairia exei paraginei...Eleos pia...
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ...
goudas4
 
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: Τρί 11 Δεκ 2007, 00:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Δημοσίευσηαπό tessera » Τρί 15 Απρ 2008, 15:47

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΞΥΠΝΑ!!!!!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΠΑΠΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!!!ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΑΛΒΑΣ ΟΣΟ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ!!!!!ΞΥΠΝΑ ΘΟΔΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
tessera
 
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Τετ 19 Μαρ 2008, 16:56

Δημοσίευσηαπό midenistis » Τρί 15 Απρ 2008, 22:49

BASTA

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ζητά εξηγήσεις για την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από 5 κυρίους συνδικαλιστές αστυνομικούς. Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων «στίφη οργανωμένων οπαδών της εκάστοτε ΠΑΕ που τους τρέφει και τους ενισχύει για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της». Εμείς ως οργανωμένοι οπαδοί θεωρούμε ότι θιγόμαστε άμεσα. Ζητούμε λοιπόν, να μας προσκομίσουν αποδείξεις για όσα λένε ή να ανακαλέσουν και επιφυλασσόμαστε να κινηθούμε εναντίων τους με όλα τα νόμιμα μέσα. Μάλιστα φτάσανε στο σημείο να επικαλεστούν και να ζητήσουν την εφαρμογή του χουντικού νόμου Ορφανού, που έχει στείλει στη φυλακή δεκάδες άτομα για αστείους λογούς, την ίδια ώρα που αυξάνονται οι αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα για τις φασιστικές διατάξεις αυτού του νόμου.

Είναι γεγονός ότι φέτος όλοι οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ κινήθηκαν αποτελεσματικά για την καταπολέμηση της βίας εντός των αθλητικών χώρων, καθώς κανένα επεισόδιο δεν συνέβη φέτος στο γήπεδο μας . Σε μια χρονιά μάλιστα που ήταν από τις χειρότερες της ιστορίας μας και με δεδομένη την απομάκρυνση των κιγκλιδωμάτων, γίναμε μάρτυρες άσκοπων και υπερβολικών ρίψεων χημικών ουσιών και πογκρόμ φυλακίσεων για κατοχή βεγγαλικών, που δημιουργούν γιορτινή ατμόσφαιρα, η οποία φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτοί λοιπόν που διώχνουν συστηματικά τον κόσμο από τα γήπεδα με τις παραπάνω ενέργειες, δεν δικαιούνται να παρουσιάζονται ως θύματα.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4, καλεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει την άμεση απομάκρυνση της αστυνομίας από όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ερχόμενης χρονιάς, όπως άλλωστε ζητούνε και οι αξιότιμοι κύριοι συνδικαλιστές μέσω της ανακοίνωσης τους. Παράλληλα, να σταματήσει να πληρώνει την καταβολή του ληστρικού 10% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όπως και το ποσοστό από τα εισιτήρια, αφού αποδεδειγμένα δεν αξίζουν στην ελληνική αστυνομία .

Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα, εάν οι παραπάνω συνδικαλιστές εξέφραζαν την ίδια ευαισθησία για τους νεκρούς και τραυματισμένους πολίτες που έχουν βασανισθεί και συρθεί άδικα στα δικαστήρια με κατασκευασμένα κατηγορητήρια , από συναδέλφους τους, πράξεις για τις οποίες έχει καταδικαστεί η Ελλάδα από Διεθνής οργανισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

http://www.paokgate4.gr
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Δημοσίευσηαπό steliospaoknikaia » Δευτ 05 Μάιος 2008, 13:50

BIZIM ΠΑΟΚ

Αναίτια αναστάτωση προκλήθηκε, από ορισμένους που ενοχλήθηκαν από την ύψωση της Τούρκικης σημαίας στον αγώνα με την ομάδα των ελληναράδων καταδοτών. Εμείς ως ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4, θεωρούμε απαράδεκτο να στρέφονται ΠΑΟΚτσήδες εναντίων ΠΑΟΚτσήδων με αφορμή χειρονομίες και κινήσεις, οι οποίες έχουν αποκλειστικό λόγο την εμψύχωση παικτών της ομάδας μας (ιδιαίτερα στη φετινή χρονιά) και το πικάρισμα των αντιπάλων. Είναι γεγονός ότι ολόκληρη η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι γεμάτη από ανάλογες και άκρως πετυχημένες ενέργειες, όπως τις βουλγάρικες σημαίες στην Τούμπα και στην Αθήνα, τις τούρκικες σημαίες στο παλέ, τα πανό σε Τρίκαλα, Τούμπα, Φιλαδέλφεια, Βουκουρέστι και μία ολόκληρη γκάμα ανάλογων συνθημάτων.

Δεν μπορεί λοιπόν, ορισμένοι να εξωτερικεύουν τα ακροδεξιά πιστεύω τους στην πλάτη του ΠΑΟΚ (όπως και κάθε είδους πολιτικές πεποιθήσεις δεν πρέπει να σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ). Αλλά για να μην ξεχνάμε την ιστορία μας, η ίδρυση του ΠΑΟΚ προήλθε από τα δεινά του εθνικισμού (Τούρκικου και Ελληνικού) ο οποίος, όπως πάντα, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ισχυρών εκείνης της περιόδου. Οι βαρβαρότητες του ελληνικού στρατού στο ανατολικό μέτωπο (οι οποίες ήταν απόρροια του Τούρκικου ζυγού για πολλά χρόνια), εξέθρεψαν τον τούρκικο εθνικισμό σε τεράστιο βαθμό, με αποτέλεσμα οι Έλληνες που ζούσαν για αιώνες αρμονικά με τους Τούρκους στα παράλια της Μ. Ασίας και τον Πόντο να αναγκαστούν βίαια, να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να έρθουν στην Ελλάδα. Αυτοί που προλάβανε να σωθούνε τουλάχιστον. Η υποδοχή που δέχτηκαν τότε οι πρόσφυγες στην Ελλάδα, ήταν η ίδια με αυτή που δέχονται και οι σημερινοί πρόσφυγες, δηλαδή γεμάτη ρατσισμό, προκατάληψη, μίσος, καχυποψία και ξενοφοβία. Δηλαδή οι χαροκαμένοι άνθρωποι που άφησαν πίσω τους τα σπίτια τους, τη γη τους, τις περιουσίες τους και τα υπάρχοντα τους, αντιμετωπίστηκαν σαν ξένο σώμα από τους ντόπιους που τους βλέπανε σαν ανταγωνιστές και για αυτό άλλωστε τους φωνάζανε «Τούρκους». Καμία σχέση δηλαδή με εθνική ενότητα, αδερφική αλληλεγγύη και τις παπαριές που διδάσκουνε στα σχολεία. Αν κάποιοι θέλουνε να βλέπουνε στον ΠΑΟΚ το μεγαλείο της ελληνικής φυλής και της εθνικής ομοψυχίας αντί για το ρεζιλίκι και την ξεφτίλα της είναι δικό τους θέμα. Από εκεί και πέρα δικό μας θέμα είναι να συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τα ιδανικά του ΠΑΟΚ και του λαού του.

ΥΓ1: Οι κραυγές προς έγχρωμους παίκτες αντιπάλων ομάδων είναι απαράδεκτες και με την εκφώνηση τους στρεφόμαστε αυτόματα και εναντίον των έγχρωμων παικτών που φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και αυτών που έφεραν στο σωματείο μας στο παρελθόν, τίτλους και διακρίσεις.
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia
 
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: Δευτ 10 Δεκ 2007, 15:57

Δημοσίευσηαπό Yiankos » Δευτ 05 Μάιος 2008, 18:12

Να μας χαιρόμαστε!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2308
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευσηαπό LFPADRAM » Δευτ 05 Μάιος 2008, 19:04

Αυτο το νοημα εχει το 100% ΠΑΟΚ!! Οχι μονο να το λεμε αλλα και να το δειχνουμε! Η φαση με την σημαια και οτι ακολουθησε εμενα με στεναχωρησε παρα πολυ και ελπιζω να μην ξαναδουμε χερι ΠΑΟΚτση να σηκωνεται εναντια σε αλλο ΠΑΟΚτση!!
Άβαταρ μέλους
LFPADRAM
 
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 10:40
Τοποθεσία: ΔΡΑΜΑ

Δημοσίευσηαπό Biv » Δευτ 05 Μάιος 2008, 20:36

ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Biv
 
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 02:56
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Yiankos » Δευτ 05 Μάιος 2008, 20:49

Εγώ θα δανειστώ κάτι που είχε γράψει ο aparadektos σε ένα άρθρο του παλαιότερα:

Λίγοι μπορούν να νοιώσουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Πολλοί μάλιστα έχουν μπερδέψει τον ΠΑΟΚ με χίλιες δύο μαλακίες…

Αναρχίες, ναζί , σκατί, αντιεξουσιαστές, αντι-μαύροι, αντιτούρκοι, αντι ξέρω γω, ξέρω γω εντάξει και, και , και….


Αυτό όταν το καταλάβουν ΟΛΟΙ, τότε θα πάμε μπροστά σαν οπαδοί!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2308
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευσηαπό ta_myala_mas_ponane » Δευτ 05 Μάιος 2008, 20:55

Απαρεδεκτε συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα το Μακεδονια ξακουστη μια χαρα ακουγεται και στον ιδιο ρυθμο τραγουδαμε και αλλα συνθηματα μας οποτε ειναι το ιδιο..Αυτοι που ενοχληθηκαν απο την τουρκικη σημαια και σηκωσαν κατευθειαν χερι μπερδευουν το πικαρισμα της αντιπαλης ομαδας με τα ιδεολογικα τους πιστευω.Ετσι κι αλλιως απ'οτι νομιζω τα συνθηματα που περιεχουν την ειρωνικη παραδοχη του ορου Τουρκος τα τραγουδαμε ολοι μαζι.Και την σημαια δεν τη σηκωσαμε σ'ενα παιχνιδι ΠΑΟΚ-Γαλατα ή ΠΑΟΚ-Φενερ για να φοβουνται καποιοι μηπως παραδεχομαστε καμια τουρκικη καταγωγη.Τη σηκωσαμε σ'ενα παιχνιδι με τους εβραιους που 80 χρονια μας φωναζουν Τουρκους.Την ελληνικοτατη καταγωγη μας την αποδυκνειει η ιστορια και η ονομασια μας
Πανθεσσαλονικειος Αθλητικος Ομιλος Κωνσταντινουπολιτων
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ....ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane
 
Δημοσιεύσεις: 192
Εγγραφή: Τετ 05 Μαρ 2008, 05:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη

Δημοσίευσηαπό steliospaoknikaia » Τρί 06 Μάιος 2008, 15:43

Με καλύπτει 100% η ανακοίνωση..
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia
 
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: Δευτ 10 Δεκ 2007, 15:57

Επόμενο

Επιστροφή στο Θεσσαλονίκης

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες