Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Πέμ 13 Φεβ 2020, 00:22

Δε ξλερω αν σχολιάστηκε...ο κοντός ηταν στο τηγάνι σήμερα...Πήρε το τσεκ μαλλον.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ 1926
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution
 
Δημοσιεύσεις: 2587
Εγγραφή: Τετ 01 Φεβ 2017, 17:41

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Maximus » Πέμ 13 Φεβ 2020, 06:37

ron-swanson έγραψε:ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΣΦΑΓΗ. ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ και διαβαζουμε παντου για τον Βαλμπουενα τι καλος που ειναι και τι γλυκουλης ο Φορτουνης.

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Τι ζουμε ρε μλκ; Τι Κολομβια ειναι αυτο το μπουρδελο που ζουμε...


Συριζα θα λεμε και θα κλαιμε...
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό jibbie » Πέμ 13 Φεβ 2020, 07:23

αΝΟΥΡμαστε να δουμε την πραγματικοτητα :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 13 Φεβ 2020, 09:37

sdna

Μεγάλος “πονοκέφαλος” η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μιχάλης Γρηγορίου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Με ένα... κάρο απουσίες θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ οι “βυσσινί” το Σάββατο και τα προβλήματα μάλιστα αυξάνονται.

Λόγω καρτών βρίσκονται εκτός οι Καρανίκας, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος, Μιχαήλ, εκτός είναι ο τραυματίας Μασούρας, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Ουάρντα, Κάτσε που είναι δανεικοί.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 13 Φεβ 2020, 09:37

Θα οργώσει το γήπεδο ο ψηλός

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Πέμ 13 Φεβ 2020, 11:22

Στάνταρ, αναμένω με αγωνία τα άρθρα που θα ρίξουν τα φώτα τους στις απουσίες των τυριών, σε στυλ... Κρίμα την καημένη τη αελ που την ανάγκασε ο Ιβάν να παίζει με απουσίες.
Αγάπη μόνο για την ομάδα μας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
 
Δημοσιεύσεις: 7154
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό AntreasG4 » Πέμ 13 Φεβ 2020, 14:16

Κωνσταντινέας για το Ξάνθη-Ολυμπιακός: «Μου είπαν "να προσέχεις εκεί πάνω"»
Κωνσταντινέας για το Ξάνθη-Ολυμπιακός: «Μου είπαν "να προσέχεις εκεί πάνω"»
Facebook
Twitter
Ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, που υπήρξε και διεθνής διαιτητής κατέθεσε ως μάρτυρας στην δίκη των 28...

Στην πέμπτη μέρα της Δίκης των 28 κατέθεσε και ο Πέτρος Κωνσταντινέας ο οποίος αναφέρθηκε και στο Ξάνθη-Ολυμπιακός στο οποίο ήταν ο ίδιος διαιτητής!

Αναλυτικά τα όσα κατέθεσε:
Το εάν δέχθηκε πιέσεις:
«Στις χαμηλότερες κατηγορίες θυμάμαι αποσπασματικά γεγονότα. Ο γνωστός του γνωστού. Το ένα ήταν στη Β' Εθνική και ενημερώθηκε ο αρχιδιαιτητής κ. Ψυχομάνης. Το 2007. Το ντέρμπι του ΑΟ Μάνης με τον Ιωνικό με Πηρούνια και Κανελλάκη. Με είχε ενοχλήσει ο κ. Κανελλάκης και αμφισβητούσε το πρόσωπό μου. Το άλλο στην Σούπερ Λιγκ. Με πήρε διαιτητής εντελώς φιλικά για ένα ματς που ήταν για υποβιβασμό. Τότε ενημέρωσε τον πρόεδρο. Το ματς ήταν το ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό. Ήταν ένα ντέρμπι και φοβόντουσαν τον διαιτητή. Δεν δείχνανε εμπιστοσύνη. Όχι δεν ορίστηκα στο ματς. Όχι μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Το είπα στον κ. Σταθόπουλο και ορίστηκε ο κ. Τσινιάρης».

Για το Ξάνθη - Ολυμπιακός:
«Την Παρασκευή με πήρε ο κ. Κουρίδης για να πάρει κάποια παξιμάδια. Μου είπε ο κ. Σταθόπουλος ότι ήταν πολύ καλός συνεργάτης. Μπήκε μέσα στο μαγαζί μου και το κοίταζε. Τους φαινόταν παράξενο που είχε αρτοποιείο. Στα σεμινάρια δεν ήμουν τυποποιημένος διαιτητής. Μου είπε ότι δεν ξέρει ο κ. Σταθόπουλος ότι έχω έρθει. Τα παξιμάδια του τα έκανα δώρο. Είμαστε όρθιοι έξω από το μαγαζί μου. Δεν μας ακούει κανείς άλλος. 'Πρόσεχε το παιχνίδι επάνω', μου είπε. Στις αρχές που ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης και έφυγε ο κ. Πατέρας είχε βγει το παρατσούκλι ο κοντός Σισέ. Είχε βγει ένα μεταβατικό στάδιο. Υπήρχε πρόβλημα με τις σχέσεις των κ.κ. Σταθόπουλου - Μαρινάκη. Για το παιχνίδι αυτό ότι πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός. Μου είπε 'κοίταξε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός. Επίσης ότι ο αρχιδιαιτητής που ήταν ο κ. Βασσάρας θα φύγει'. Ο κ. Βασσάρας δεν με είχε σε μεγάλη εκτίμηση εμένα. Παραξενεύτηκα. Με παραξένεψε ότι μου είπε ότι δεν το είπε ο πρόεδρος. Εννοείται πως το θεώρησα παρέμβαση στο έργο μου. Έδωσα μεγάλη σημασία. Ναι σκοπός του θεωρώ ήταν να με επηρεάσει και να επηρεάσει τον αγώνα. Εμένα προσωπικά ότι και να μου πούνε. Εννοούσε την ομάδα του Ολυμπιακού. Μου είπε να προσέχω και εγώ.»

Εάν ενεργούσε από μόνος του...
«Εγώ είπα ότι δεν 'γίνονται αυτά τα πράγματα κύριέ μου'. Μετά πήγα στο στάδιο να προπονηθώ. Εκεί είδα τον γαμπρό του κ. Σταθόπουλου και με ρώτησε. Εκεί άρχισα να ταράζομαι. Κράτησα πισινή για όσα άκουσα. Με είχε καλέσει ο πρόεδρος να πάμε σε μία πίτα. Του είπα δεν έρχομαι και ότι έχω ταξίδι. Όταν του είπα ότι κατέβηκε ο Κουρίδης μου είπε ότι δεν το ξέρει. Παραξενεύτηκε. Μου λέει ότι είναι πολύ σοβαρό που κατέβηκε και τα πράγματα έχουν φτιάξει. Ήταν η εναλλαγή στο ποιος θα είχε τα ηνία του ποδοσφαίρου μετά την κόντρα Μαρινάκη - Πατέρα. Εγώ είπα ότι θα παίξω αυτό που θα δω στο παιχνίδι. Μου είπε ο Σταθόπουλος να προσέξω. 'Πέτρο πρόσεξε', μου λέει. Ο πρόεδρός μου κ. Σταθόπουλος μου είπε για τον παρατηρητή Καλαθενό και ότι είναι κανονισμένα όλα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έρχεται ο παραρητητής. Μου λέει Πέτρο μία φάση είχες μόνο. Πολύ καλή διαιτησία ότι είχα στο ματς. Ότι θα έβλεπε στο βίντεο εκείνη την φάση».

«Ο κ. Βασσάρας μας είχε απαγορέψει να παίρνουμε τηλέφωνο. Με πήρε και μου λέει 'τι έκανες; Με έχουν πρήξει'. Με πήρε από το εξωτερικό. Του λέω 'εντάξει κατάλαβα το τι έγινε'. Δεν γνωρίζω πότε πήγε την έκθεση ο Καλαθενός. Όταν διάβαζα την έκθεσή του βγήκα από τα ρούχα μου. Είχα πει στον Καλαθενό να πρέπει να ντρέπεσαι και με τον Σιδηρόπουλο μπροστά τον ρώτησα ποιος σε πίεσε».

«Την είδα την φάση εγώ. Υπήρξαν αντιδράσεις και από παίκτες όπως τον κ. Μανιάτη του Ολυμπιακού. Από την πλευρά που ήμουν το έβλεπε μόνο ο βοηθός. Εάν είναι λάθος ή σωστή η απόφαση τώρα τι να πω μετά από 89 λεπτά. Με μένα οι μεγάλες ομάδες δεν περνάγανε καλά. Είτε ήταν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ή ΑΕΚ. Δεν κατηγορώ τον βοηθό μου. Δεν κατηγορώ ούτε καν τον εαυτό μου. Έτσι είδα την φάση και έτσι την αξιολόγησα. Ακολουθεί η απομάκρυνση του κ. Βασσάρα. Εμένα μου είπαν ότι 'υπήρχαν τρία πέναλτι που δεν έδωσες'. Νομίζω ότι τότε ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά στη βαθμολογία. Εγώ τους είπα μία φάση ήταν. Ο κ. Σταθόπουλος μου τηλεφωνούσε και άλλες φορές. Είναι πρόεδρος της Ένωσής μου. Όπως και πολλοί άλλοι πρόεδροι στηρίζουν τις Ενώσεις τους και τους διαιτητές τους».

«Ξαφνικά βλέπω μετά ριπές δημοσιευμάτων και οπαδισμό στο έπακρο. Δεν μπορώ να πω το τι λέγανε. Ναι τιμωρήθηκα. Από τον Φλεβάρη μετά πήγαμε στα πλέι οφ για να χρησιμοποιηθώ. Μόνο ως τέταρτος μία φορά. Υπήρχαν τα δημοσιεύματα ότι 'έφαγαν τον Κωνσταντινέα'».

«Λίγες μέρες μετά το ματς μου πέταξαν πέτρα στο μαγαζί μου και μου έσπασαν την τζαμαρία. Πήγα και ανέφερα ότι κάποιος ανεγκέφαλος μου πέταξε πέτρα και ο αστυνομικός διευθυντής με ρώτησε εάν έχω κάνει ασφάλεια. Μου είπαν να βάλω κάμερα. Είπα ότι δεν θα κάνω ασφάλεια. Ήθελα μετά από ένα σεμινάριο να βάλω κάμερα αλλά δεν πρόλαβα. Ήταν μετά από ένα ταξίδι στην Τουρκία»

«Τους είχα πει ότι φοβόμουν για την ζωή μου. Ότι φοβόμουν να καταθέσω. Το μαγαζί μου καταστράφηκε ολοσχερώς. Φοβόμουν για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου. Το πληρώνω ακόμα για το μαγαζί».

«Ανεβήκαμε οκτώ διαιτητές. Όταν αναφέρθηκα γιατί δεν έπαιζα 1,5 χρόνο μεγάλα παιχνίδια και ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ο κ. Ψυχομάνης ήθελε να με προστατέψει. Είχε βγει η βρώμα για μένα ότι ο Κωνσταντινέας δεν ακουμπιέται. Ότι είναι τρελός. Ότι είναι καθαρός και δεν ακουμπιέται. Κάποια στιγμή έπρεπε να παίξω και τον Ολυμπιακό κάποια στιγμή εκτός από ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είχα αποβάλλει ως Γενικούς Αρχηγούς τους κ.κ. Μητρόπουλο και Δημητριάδη».

«Με κάλεσε μετά ο κ. Κορέας και η κα Παπανδρέου, φοβόμουν για τη ζωή μου, το μαγαζί μου καταστράφηκε ολοσχερώς, ο πατέρας μου είχε προβλήματα υγείας, το παιδί μου ψυχολογικά προβλήματα. Τα πληρώνω ακόμη κυρία πρόεδρε».

Για προβλήματα με Συνδέσμους Διαιτησίας:
«Το πιο σοβαρό ήταν μία διαφωνία για ένα ποσό που δεν θέλανε να δώσουν οι παλιοί διαιτητές. Μεσολάβησα εγώ για να παρθεί ένα τροχόσπιτο και να είναι στον Σύνδεσμο. Με είχε πάρει ο κ. Καζναφέρης, που ήταν τότε στον Λεβαδειακό. Καλοπροαίρετα θέλω να πιστεύω. Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ήταν μία 2η κίτρινη που έσπασε το πόδι του ο Γκούντιονγσεν. Μετά σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Τώρα εάν μέσα σε τόσες κάρτες και αποβολές έγινε ένα λάθος...».

«'Πρόσεξε Πέτρο πρόσεξε', μου είχαν πει. Σε ποιον να απευθυνθώ; Σε ποιον να πήγαινα; Το περιβάλλον ήταν δύσκολο και ειδικά μετά την βόμβα. Φοβόμουν να βγω έξω. Όταν πήγα στον κ. Κορέα και την κ. Παπανδρέου μου είπαν για πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Μου εγγυήθηκαν για την οικογένειά μου και είπα να μιλήσω. Ένα οικοδομικό τετράγωνο εξαφανίστηκε».

«Τα συνδέω γιατί στην Καλαμάτα δεν είχα εχθρούς. Ο φούρνος μου ήταν τρίτης γενιάς. Δεν λέω ότι την έβαλαν οι άνθρωποι αυτοί. Δεν μπορώ να το αποδείξω. Θα το δει η δικαιοσύνη. Ήταν και άλλα γεγονότα. Όχι σε μένα. Γενικότερα στο ποδόσφαιρο».

«Από το τηλέφωνο μου είπε επικριτικά ο Σταθόπουλος γιατί δεν έδωσα τρία πέναλτι. Άλλη μία φορά στο τηλέφωνο μιλήσαμε και από κοντά ήταν φοβισμένος. Η επιστολή για μένα ανέφερε να τιμωρηθώ παραδειγματικά. Δεν έδωσα βάση. Το ρεζουμέ κοίταξα».



ΠοδόσφαιροLIVE η δίκη των 28 του ελληνικού ποδοσφαίρου
ΠοδόσφαιροΓκαγκάτσης: «Θα γίνουμε η αιτία να απαξιωθεί το VAR διεθνώς!»
ΠοδόσφαιροΔίκη των 28: «Είχαν έτοιμους τους πίνακες διαιτησίας»
AntreasG4
 
Δημοσιεύσεις: 746
Εγγραφή: Δευτ 03 Φεβ 2020, 02:52

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό V-olakiotis » Πέμ 13 Φεβ 2020, 15:55

Τι κάνει νιάου νιάου στα δικαστήρια;


Γαμώ την ΑΙΛΛΑΔΑ σας!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis
 
Δημοσιεύσεις: 6127
Εγγραφή: Τρί 28 Ιούλ 2009, 12:59
Τοποθεσία: Ουσουάια, Αργεντινη

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Πέμ 13 Φεβ 2020, 15:55

μετα το σημερινο να ζητησουμε να μη τολμήσει ουτε μισός γαυροδιοικητικος να ανεβει
Άβαταρ μέλους
gergeo4
 
Δημοσιεύσεις: 7321
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 13 Φεβ 2020, 15:56

Αυτό που κάνουν, έχουν σκοπό και το κάνουν

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Πέμ 13 Φεβ 2020, 16:03

τι σκοπό ;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
 
Δημοσιεύσεις: 7321
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 13 Φεβ 2020, 16:10

Δείχνουν ισχύ εκεί που τους παίρνει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό giapas » Πέμ 13 Φεβ 2020, 16:13

To σημερινό δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά.
Μάσησε κι ο Τράκης στη ζούγκλα. Αλλά είναι τόσο πουτάνας γιοι που στον επαναληπτικό θα παίξει πουστιά και θα στείλουν τον Κουντούρη.


Απίστευτα πράγματα γίνονται γαμώ τη δημοκρατία σας. Τη νέα , όχι τη παλιά. Και τα ζώα που την έφεραν.

Φέρε ρε Ιβαν ένα αεροπλάνο από τη Κίνα γεμάτο μολυσμένους και προσγείωσε το γαμήδι μέσα στο μπουρδέλο τους. Ζωντανός να μη μείνει, να έχει γίνει σε 10 χρόνια ο Πειραιάς βοσκοτόπι.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 13 Φεβ 2020, 16:32

Ρε ρουφιάνα αστυνομία Θεσσαλονίκης, ρωτάς για τον Ιβάν μωρη;;;
Δεν ντρέπεστε ρε;;;;;;;
Ξεφτιλισμενοι
Η αστυνομία ρωτάει αν υπάρχουν πειθαρχικά μέτρα για Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη, Μαρινάκη, Καραπαπά, Θεοδωρίδη https://www.sdna.gr/podosfairo/691380_i ... go-sabbidi

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Taseos » Πέμ 13 Φεβ 2020, 16:33

Γιατί να ντραπει; Αυτός θα παει Καστελόριζο όχι εσυ.
Άβαταρ μέλους
Taseos
 
Δημοσιεύσεις: 3836
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες