Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Δευτ 25 Νοέμ 2019, 12:33

Το τελευταίο διάστημα, άπαντες στον Π.Α.Ο.Κ. έχουν καταλάβει πως πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα στο τμήμα της ΚΑΕ, το οποίο παλεύει για την βιωσιμότητά του. Στο ίδιο τέμπο και η παρουσία του κόσμου του Δικεφάλου στον αγώνα με το Ρέθυμνο και μετά από την ανακοίνωση που υπήρξε από τους Συνδέσμους του Δικεφάλου.

Την ίδια ώρα όμως και η ποδοσφαιρική ομάδα δείχνει έμπρακτα πως ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. είναι μια γροθιά! Και αυτό διότι οι παίκτες του Δικεφάλου αποφάσισαν να δώσουν το πριμ που αντιστοιχεί στον καθένα για τη χθεσινή νίκη επί της Λάρισας, στην ΚΑΕ για ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ.

Μπράβο στα παλικάρια, που ντροπιάζουν όσους από εμάς μπορούν αλλά διστάζουν ή δεν θέλουν, για όποιο λόγο!

Μιας και οι οργανωμένοι, οι οποίοι (βοήθησαν μεν με αρκετά περισσότερα διαρκείας αλλά) βλέπουν ότι ούτε αυτά, ούτε τα 200 (ίσως λέω και πολλά, "υπολογίζοντας" τα με το "σύστημα 1/2") επιπλέον 5άευρα εισιτήρια, στον αγώνα με το Ρέθυμνο, φτάνουν για να προσφέρουν μια ικανή, έστω μηνιαία, ρευστότητα στο τμήμα, μήπως θα έπρεπε να ζητήσουν μια συνάντηση με τον Ιβάν, παρακαλώντας τον να δείξει μια μεγαλύτερη ευαισθησία, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την ως τώρα μεγαλοψυχία, που έχει ήδη επιδείξει, αλλά ξεκαθαρίζοντας του ότι αυτή δεν φτάνει?

Ποτέ δεν είναι αργά, ούτε γι αυτούς, ούτε για τον Ιβάν, ούτε για εμάς, τους υπόλοιπους, για να προστρέξουμε...

Μετά την πρωτοβουλία των προηγούμενων, με το keepPAOKalive, κοντεύουμε σε νέα, με τίτλο, PAOKriseup... :(


:pano:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Δευτ 25 Νοέμ 2019, 12:50

hellrider έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα.
Δευτερον το σκεπτόμενο μπάσκετ που έχει περασει στις μικρες ηλικίες καταστρέφει κάθε χαρά του παιχνιδιού και καθυστερεί την ανάπτυξη του επιθετικού παιχνιδιού των παιδιών.


Αυτο το εζησα πριν απο μερικές ημερες με τον γιο μου που ηθελε να παρατησει το μπασκετ αηδιασμενος απο την πιεση να μαθουν συστηματα κτλ. "Μπαμπά δεν βρίσκω καμία χαρά".....και μιλαμε για ηλικες 13 ετων ετσι; Και σε ομαδα γειτονιας της Πάτρας....και υποτιθεται οτι τον πήρα απο τον Προμηθέα για να μην του συμβεί αυτό.
Τακτικες και συστηματα και μ@@@κιες.......ετσι παιδια με ορεξη,ταλεντο κτλ μπορουν να τα παρατησουν και να συνεχιζουν παιδια που ειναι στρατιωτακια του καθε βαρεμενου προπονητη.....συμφωνω.....εχει χαθει καθε μαγεία!

Ας ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο ομάδα και άλλο χαρά του αθλητισμού. Τα παιδιά πρέπει να μπαίνουν απο μικρά στο πνεύμα της ομαδικότητας και της σκέψης. Αν θέλουν απλα να αθληθουν και να διασκεδάσουν υπάρχουν κ οι αλάνες. Το σκεπτόμενο μπάσκετ όπως ειρωνικά αποκαλούν οι θιασώτες του ραν εν γκαν ειναι το μόνο που μπορεί να αντιπαραταξει η Ευρώπη έναντι των ΗΠΑ. Επιπλέον τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν κ οι φωνές στην άλλη όχθη του ατλαντικού περί άθλιου στυλ μπάσκετ. Όποιος βλέπει νβα θα καταλάβει. Κατεβάζουμε την μπάλα σκρην κ σουτ η σκρην πάσα τρίποντο. Αυτό δεν είναι μπάσκετ. Αυτό είναι αγώνες επίδειξης.

Καταλαβαίνω ότι για να αγαπήσουν τα παιδιά το άθλημα θα πρέπει να το χαρούν πρώτα γι αυτό κ πάντα έχω στο μυαλό μου έναν Σέρβο προπονητή κλιμακίου αντίπαλο μας που έλεγε ότι τα παιδιά μαθαίνουν τα βασικά (σουτ χειρισμό πάσα) μέχρι τα 14 15. Μετά πρέπει να μάθουν τακτική αντιμετώπιση.
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 26 Νοέμ 2019, 06:08

Δηλαδή ο Γιαννούλης και ο Mauricio κτλ έδωσαν το πριμ νίκης για να πληρωθούν ο Σαρικόπουλος, ο rapper κτλ;;

Μάλιστα... τι να πω, χαίρομαι πολύ.

Νομίζω ότι με τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών, αλλά και του Ιβάν, θα βγάλουμε και τον Δεκέμβρη και οι παίκτες μας θα έχουν θέρμανση στα σπίτια των.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46917
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 26 Νοέμ 2019, 16:21

Για αυτούς που αναζητούν το λόγο για τον οποίο έκανε τέτοιο ξεκίνημα στο ματς με το Ρέθυμνο... Ας θυμηθούν λοιπόν το πότε σε αντίστοιχο ματς με τους Κρητικούς είχε τόση έντονη και δυναμική παρουσία οργανωμένων στις κερκίδες του PAOK SPORTS ARENA. Αφήστε το. Ποτέ...

Αυτή η ατμόσφαιρα σόκαρε τους Κρητικούς και πρόσφερε 30-40% έξτρα αυτοεποίθηση στους γηπεδούχους. Έγινε αυτό που γίνεται σπάνια εδώ και χρόνια σε ανάλογα παιχνίδια στο "Παλατάκι". Ήταν το αίσθημα αυτοσυντήρησης που οδήγησε σε μια μίνι καμπάνια για να μπουν στο παιχνίδι της σωτηρίας οι οργανωμένοι.

Το πρώτο βήμα έγινε τη Δευτέρα με την συνάντηση τους με Κωνσταντινίδη, Δεδέογλου. Τους μίλησαν με ειλικρίνεια, δεν κρύφθηκαν, δεν έβαλαν κορδέλες και ζελατίνες στο πρόβλημα. "Αυτό είναι, το μπάσκετ καταστρέφεται, χρειάζεται τη κινητοποίηση όλων...". Πόσος χρόνος χάθηκε στην λογική να αποτελέσει το μπάσκετ μόνιμη και ειδικά ενεργή ενασχόληση του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ; Σε 5 μέρες με αυτούς στην μάχη.... +22 σε must win παιχνίδι και καμιά 100άρα στα ταμεία της ΚΑΕ. Δεν είναι και άσχημα ε;. Αλήθεια, η ΚΑΕ ήθελε αυτή τη σχέση; Και αν ναι, τι έκανε για να την έχει;

Δεν ήταν μόνο η παρουσία και το impact (των οργανωμένων) στο ματς με το Ρέθυμνο. Αφού στην συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ αποφασίστηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις από τους οργανωμένους, οι τελευταίοι δεν έχασαν το χρόνο τους. Πήγαν και βρήκαν τον Φερέιρα, εξέθεσαν το πρόβλημα (ήταν φυσικό η ΠΑΕ να αποτελεί το πρώτο και βασικότερο πυλώνα στήριξης της ΚΑΕ) και ο Πορτογάλλος συμφώνησε αμέσως. Ανέλαβε δράση και ο Βιειρίνια, οι παίκτες πήραν την απόφαση-σταθμός στην ιστορία του συλλόγου και όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οργανωμένοι επικοινώνησαν και με τον Ιβάν Σαββίδη (όλα αυτά Σάββατο βράδυ και με την προοπτική της πρωτιάς στην Σούπερλιγκα), ο οποίος μαθαίνοντας την απόφαση των παικτών, δεν ήταν δύσκολο να βάλει και το δικό του λιθαράκι.

Οι οργανωμένοι ετοιμάζουν και άλλες πρωτοβουλίες, είναι φανερό οτι δεν θα αφήσουν την ΚΑΕ στην τύχη της, ειδικά τώρα που βρέθηκε ο τρόπος για να τους το ζητηθεί. Την επόμενη εβδομάδα θα ακουστούν, όπως λέγεται και άλλα ωραία...

Όσο για το "τώρα"... Ακούγεται οτι η παραπάνω βοήθεια από την ΠΑΕ θα είναι 100-120 χιλιάδες ευρώ. Σημαντική ανάσα... Με βάση τις προτεραιότητες θα τακτοποιηθεί το δημόσιο για Οκτώβριο, Νοέμβριο (χρειάζεται ένα σχεδόν εξαφήφιο ποσό για τον Δεκέμβριο), θα καλυφθούν δόσεις στο ρόστερ (υπόλοιπα Οκτωβρίου και Νοέμβριο) και μετά αν υπάρξει η δυνατότητα θα γίνουν καταβολές στους διακανονισμούς με παλιούς παίκτες, ώστε να αποφεχθούν νέες καταγγελίες στην FIBA, άρα σύντομα και νέα ban...

Αυτό το τελευταίο πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο ως στόχος, αφού για να μπορέσει να είναι συνεπής ο ΠΑΟΚ σε υποχρεώσεις διακανονισμών μισού εκατομμυρίου ευρώ (μόνο σε παίκτες, γιατί υπάρχουν αρκετά ακόμα σε προπονητές και ατζέντηδες), η ΚΑΕ θα ήταν συνολικά καλλυμένη με ποσό υπερδιπλάσιο από αυτό της βοήθειας της ΠΑΕ μέχρι τέλη του 2019.

Πάντως οι ανάσες θα δοθούν και μένει να φανεί, αν έτσι μπορεί στο μέτρο του δυνατού να βγει η χρονιά (χωρίς ΠΑΕ, η ΚΑΕ δεν πάει ούτε Φλεβάρη), ώστε το Μάιο όλος ο οργανισμός να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το μπάσκετ, σε ποιό επίπεδο θέλει να είναι.

*Aύριο ο πρόεδρος Καρακούσης θα βρεθεί σε εκδήλωση του χορηγού της Λίγκα στην Αθήνα, την Πέμπτη ο ίδιος θα δώσει το παρόν σε ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ, ενώ το Σάββατο θα κατεβεί για 3η φορά στην πρωτεύουσα σε μια εβδομάδα για το ματς με τον Πανιώνιο.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46917
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τετ 27 Νοέμ 2019, 10:18

Δηλ. με 100-120 χιλ. απο την ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ της ποδοσφαιρικης ομαδας θα καλυφθουν δημοσιο,δοσεις ροστερ 2 μηνων και διακανονισμοι παλαιων οφειλών;
Σιγα μην κανουν και αποταμιευση για την επομενη χρονιά.....τι διαβαζουμε ρε γαμωτο;
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Odi » Τετ 27 Νοέμ 2019, 11:11

Εντάξει δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό. Σκέψου οτι ο Εγκεγκέζε έχει μηνιαίο συμβόλαιο. Άντε να παίρνει τον βασικό (650 ευρώ μικτά) επομένως μπορούμε να του δώσουμε και Δώρο Χριστουγέννων. Άνετα.
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 11050
Εγγραφή: Τρί 17 Ιουν 2008, 15:50
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τετ 27 Νοέμ 2019, 11:37

Δωρο Χριστουγεννων θα παρουν ολοι μαζί μια γαλοπουλα......ολος ο ΠΑΟΚ μια οικογενεια :P
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό marley 4 » Τετ 27 Νοέμ 2019, 13:17

hellrider έγραψε:Δηλ. με 100-120 χιλ. απο την ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ της ποδοσφαιρικης ομαδας θα καλυφθουν δημοσιο,δοσεις ροστερ 2 μηνων και διακανονισμοι παλαιων οφειλών;
Σιγα μην κανουν και αποταμιευση για την επομενη χρονιά.....τι διαβαζουμε ρε γαμωτο;




ελεημοσυνη? μαλιστα..

ειναι μια απο τις κινησεις για την σωτηρια της καε και θα ερθουν και αλλες

και ναι χρειαζονται 100 χιλιαδες (περιπου) για να βγει ο μηνας

και ο επομενος μηνας θα ειναι ακομα πιο δυσκολος
μια χαρα τα λεει το αρθρο τι προβλημα ειδες δεν καταλαβαινω...
marley 4
 
Δημοσιεύσεις: 2992
Εγγραφή: Δευτ 15 Μαρ 2010, 19:17

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τετ 27 Νοέμ 2019, 13:38

Θα σε ρωτουσα αν κανεις πλακα αλλα απο οτι βλεπω δεν κανεις οποτε να το κανω ψιλά......
Το αρθρο μιλά για υποχρεωσεις προς το δημοσιο και δοσεις συμβολαιων ροστερ 2 ΜΗΝΩΝ(οκτ.+νοε) ΣΥΝ παλιες οφειλες.
Να θυμησω οτι το ροστερ ειναι 500 χιλ. και το παλιο χρεος 3 εκ.!
Ε, δεν βγαινει η εξισωση!!!
Εαν θελει λοιπον η ΚΑΕ μονο 100 χιλ. για υποχρεωσεις 2μηνου(δηλ. 600 χιλ το χρονο) τοτε δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ οικονομικο προβλημα!!!

Υ.Γ. Η κινηση των ποδοσφαιριστών ειναι πολυ καλη......την χαρακτηρισα ετσι απλα για να δειξω οτι με ενα πριμ δεν σωζεται η κατασταση οπως ακριβως και ενος απορου αν του δωσεις 1 ευρω στο δρομο.....σταγονα στον ωκεανο!
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Τετ 27 Νοέμ 2019, 13:46

Κακο να βαφτιζουμε την αλληλεγγύη ελεημοσύνη. Παίκτες του ΠΑΟΚ προσέφεραν χρήματα σε παίκτες του ΠΑΟΚ αλλου τμήματος. Πέρα απο την στήριξη που δείχνουν έχοντας διαρκείας κάποιοι από αυτούς και πηγαίνοντας και σε ματς δωσανε κ λεφτά από το μπόνους τους. Χίλια μπράβο και σε αυτούς κ στον Ιβάν και στους οργανωμένους για την κινητοποίηση.

Δεν είναι τόσο μακριά οι περίοδοι που το ίδιο γινοτανε και στην μπάλα. Δεν πρέπει να ξεχναμε τα δύσκολα που ευτυχώς αφήσαμε πίσω μας λόγω Ιβάν στην μπάλα. Πάντα πρέπει να τα θυμόμαστε. Οι δυσκολίες που οδήγησαν στην αλληλεγγύη ειναι μέρος της δύναμης που γιγαντωσε το κλαμπ και τον κοσμο
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό marley 4 » Τετ 27 Νοέμ 2019, 14:00

hellrider έγραψε:Θα σε ρωτουσα αν κανεις πλακα αλλα απο οτι βλεπω δεν κανεις οποτε να το κανω ψιλά......
Το αρθρο μιλά για υποχρεωσεις προς το δημοσιο και δοσεις συμβολαιων ροστερ 2 ΜΗΝΩΝ(οκτ.+νοε) ΣΥΝ παλιες οφειλες.
Να θυμησω οτι το ροστερ ειναι 500 χιλ. και το παλιο χρεος 3 εκ.!
Ε, δεν βγαινει η εξισωση!!!
Εαν θελει λοιπον η ΚΑΕ μονο 100 χιλ. για υποχρεωσεις 2μηνου(δηλ. 600 χιλ το χρονο) τοτε δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ οικονομικο προβλημα!!!

Υ.Γ. Η κινηση των ποδοσφαιριστών ειναι πολυ καλη......την χαρακτηρισα ετσι απλα για να δειξω οτι με ενα πριμ δεν σωζεται η κατασταση οπως ακριβως και ενος απορου αν του δωσεις 1 ευρω στο δρομο.....σταγονα στον ωκεανο!


ο οκτωβρης ειχε βγει σε μεγαλο βαθμο 80% τα υπολοιπα δηλαδη ειχε απο εκεινο τον μηνα
το ροστερ δεν ειναι 500 χιλ αλλα 400


σχεδον ενα εκατομυριο θελει ολη η χρονια
τηλεοπτικα εσοδα δεν εχεις εχουν δεσμευτει ολα απο την προγουμενη καε

οι ποδοσφαιριστες δεν ξυπνησαν ενα πρωι να δωσουν χρηματα
καποιοι πηγαν σε αυτους και ειναι μια κινηση μια ακομα κινηση για την σωτηρια της καε
ερχονται και αλλες οπως η επιστροφη μαλελη
που τον εδιωξαν
οπως και νεα μικρη χορηγια αμοιριδη
οπως και φαντασματα δηλαδη πρωην παραγοντες και ερανος θα παιξει και πολλα αλλα
marley 4
 
Δημοσιεύσεις: 2992
Εγγραφή: Δευτ 15 Μαρ 2010, 19:17

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Τετ 27 Νοέμ 2019, 15:05

hellrider έγραψε:και το παλιο χρεος 3 εκ.!


το κρατάω το νούμερο. Νομίζω οτι και πριν και μετά από 15 χρόνια πάλι 3 ήτανε/είναι/θα είναι.

PS: το ρόστερ τελικά θα μας πεί κανένας ποιός το έκανε? Ο εγκεκεζεγκε θα μας πεί κανείς πόσα παίρνει το μήνα?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10606
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό marley 4 » Τετ 27 Νοέμ 2019, 15:24

palok έγραψε:
hellrider έγραψε:και το παλιο χρεος 3 εκ.!


το κρατάω το νούμερο. Νομίζω οτι και πριν και μετά από 15 χρόνια πάλι 3 ήτανε/είναι/θα είναι.

PS: το ρόστερ τελικά θα μας πεί κανένας ποιός το έκανε? Ο εγκεκεζεγκε θα μας πεί κανείς πόσα παίρνει το μήνα?




3 εκ λενε για να πουν οτι δεν καναμε νεα χρεη
σε αυτα τα λεμε 3κ προσθεσε αλλα τοσα του ιβαν
συν 1εκ οι υποχρεωσεις που αφησαν σε παιχτες και προπονητες

τι ροστερ περιμενεις να γινει με ψιχουλα τελη αυγουστου? παλι καλα να λες
marley 4
 
Δημοσιεύσεις: 2992
Εγγραφή: Δευτ 15 Μαρ 2010, 19:17

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τετ 27 Νοέμ 2019, 15:45

buffalobill4 έγραψε:Κακο να βαφτιζουμε την αλληλεγγύη ελεημοσύνη. Παίκτες του ΠΑΟΚ προσέφεραν χρήματα σε παίκτες του ΠΑΟΚ αλλου τμήματος. Πέρα απο την στήριξη που δείχνουν έχοντας διαρκείας κάποιοι από αυτούς και πηγαίνοντας και σε ματς δωσανε κ λεφτά από το μπόνους τους. Χίλια μπράβο και σε αυτούς κ στον Ιβάν και στους οργανωμένους για την κινητοποίηση.

Δεν είναι τόσο μακριά οι περίοδοι που το ίδιο γινοτανε και στην μπάλα. Δεν πρέπει να ξεχναμε τα δύσκολα που ευτυχώς αφήσαμε πίσω μας λόγω Ιβάν στην μπάλα. Πάντα πρέπει να τα θυμόμαστε. Οι δυσκολίες που οδήγησαν στην αλληλεγγύη ειναι μέρος της δύναμης που γιγαντωσε το κλαμπ και τον κοσμο

Πεστα ρε Μπιλ γιατι ξεχναμε ευκολα
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26729
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 28 Νοέμ 2019, 07:26

Χθες έγραψε η ΚΑΕ "Black & white Friday, stay tuned...", οπότε κάτι πρέπει να περιμένουμε. Προσφορές είτε στη μπουτίκ, είτε κάτι με τα εισιτήρια.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46917
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες