Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 07 Νοέμ 2019, 13:26

Δεδέογλου: “Πιστεύουμε στον Χαραλαμπίδη”

Απο paokday.gr: O Λεωνίδας Δεδέογλου, μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε αποκλειστικά στο PAOKADAY και στον δημοσιογράφο, Στέλιο Παπαντωνίου για όλα τα θέματα τα οποία απασχολούν το τμήμα μπάσκετ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε στο PAOKDAY:

Για την αποχώρηση Φλεβαράκη: «Αναλάβαμε ένα έργο πολύ δύσκολο και σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς να θέλω να περιαυτολογίσω για εμένα ή κάποιον άλλον που είναι στην διοίκηση. Ήρθαμε να μπορέσουμε να φέρουμε στα ίσια την λειτουργία της ΚΑΕ δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο οικονομικό και το διοικητικό κομμάτι. Το αγωνιστικό που φυσικά και μας ενδιαφέρει αναγκαστικά πήγε σε δεύτερη μοίρα. Η αλήθεια είναι πως η σημερινή διοίκηση δεν ήταν αυτή που επέλεξε τον προπονητή και τους παίκτες. Μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα και φάνηκε πως υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια από τον κόσμο άσχετη από την κακή οικονομική κατάσταση της ομάδας. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και καλά κάνει. Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Μετά από εισηγήσεις του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Σταυρόπουλου ότι η ομάδα έχει πρόβλημα καταλάβαμε πως πρέπει να υπάρξει κάποιο ηλεκτροσοκ. Σε αυτό μας οδήγησε και η έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου στον αγώνα με την Νεπτούνας.
(ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) .Η απόφαση δεν πάρθηκε εν θερμώ. Η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ και σε τέτοιες περιπτώσεις την πληρώνει ο προπονητής. Δεν είναι κάτι προσωπικό με τον κόουτς Φλεβαράκη. Δεν έχουμε κάτι εναντίων του. (ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) . Ίσα ίσα που και αυτός ανταποκρίθηκε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ΚΑΕ και τον ευχαριστούμε γι΄αυτό. Γιατί αν ήταν κάποιος άλλος θα μπορούσε να είχε αρνηθεί. Φυσικά κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα μέσα σε χρόνο ρεκόρ και όπως κατάλαβα ο κόουτς ήταν έτοιμος. Είχε κάνει τις επαφές του με τους μάνατζερ για να κάνει τις μεταγραφές που έπρεπε για να έχει η ομάδα ένα σοβαρό ρόστερ,τουλάχιστον για να μην κινδυνεύσει και του το αναγνωρίζω.»

Για τον Κώστα Χαραλαμπίδη: « H επιλογή μας ήταν ο Κώστας ο Χαραλαμπίδης, ο οποίος θεωρούμε πως είναι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Το πιστεύουμε. Ξέρουμε πως θέλει να γίνει πρώτος προπονητής σε μια ομάδα και νομίζω πως η περίοδος ήταν η κατάλληλη για να αναλάβει, άλλωστε είναι και πολλά χρόνια στην ομάδα και έχει την απαραίτητη γνώση που χρειάζεται. Η αρχή ήταν πολύ καλή και ελπίζουμε πως θα υπάρχει και αντίστοιχη συνέχεια. Εμείς από την πλευρά μας θα τον στηρίξουμε χωρίς να ξέρουμε πως θα έρθουν τα πράγματα στο μέλλον. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να κάψουμε το «χαρτί» Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο ίδιος πάντως νιώθει πολύ έτοιμος και το δήλωσε στον τελευταίο αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου. Από τις αντιδράσεις που είχαν οι παίκτες μετά από κάθε καλάθι και στο τέλος του αγώνα η επιλογή δείχνει πως είναι σωστή.»

Για τη νίκη κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου: «Θεωρούμε πως είναι μια μεγάλη νίκη. Δεν ξέρω αν ήταν εκτός προγράμματος ή όχι. Πάντως ήταν μια νίκη που την χάρηκε ο κόσμος και περισσότερο εμείς που είδαμε ότι η ομάδα έδειξε σαν να ξεμπλόκαρε. Οι νίκες δημιουργούν αυτοπεποίθηση και το μομέντουμ που χρειάζεται στον ομαδικό αθλητισμό για να πάς στο επόμενο βήμα.»

Για το παιχνίδι με την Ντιζόν: « Έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα στην Ντιζόν στην Γαλλία που σίγουρα μας ενδιαφέρει. Φυσικά δεν είναι προτεραιότητα, αλλά θέλουμε η ομάδα να παίξει καλά και να βγάλει αυτά που ζητάει ο κόουτς, Χαραλαμπίδης στο παρκέ και να μην υπάρξουν τραυματισμοί.»

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Διαγόρα: « Ακολουθεί ένα παιχνίδι που μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλλά δεν είναι κόντρα στον Διαγόρα στην Αθήνα το Σάββατο για τον θεσμό του Κυπέλλου. Είδα πως ο Διαγόρας έχει βγάλει εκτός δύο ομάδες της Α1, οπότε μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θεωρείται και νομίζω πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον κόουτς να δείξει πως δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα με τον Ήφαιστο και ότι υπάρχει συνέχεια.»

Για το αν υπάρχουν σκέψεις και η δυνατότητα και προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ: «Το θέμα είναι πως υπάρχει ένα μπαν όσον αφορά τους Αμερικάνους και μια οφειλή στον Κουρμπάλι , η οποία δεν έχει τακτοποιηθεί και δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε κάποια μεταγραφή.Τέλος δεν νομίζω πως υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες σε λογικές τιμές για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή συνεχίζουμε με το υλικό που έχουμε. Σίγουρα στις επόμενες μέρες θα συμβουλευτούμε τον προπονητή, Χαραλαμπίδη και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Σταυρόπουλο για να αποφασίσουμε να χρειαστούν αλλαγές.»

Για τον Γιάνκοβιτς: « Το θέμα του Γιάνκοβιτς έγινε θέμα πολλές φορές και από πολλούς. Υπήρξε επαφή με τον Γιάνκοβιτς. Από αυτά που γνωρίζω όμως ο ίδιος και ο μάνατζερ του μιλάνε παραπάνω από δύο τρεις ομάδες. Οπότε και εμείς δε νομίζω να μπούμε σε ένα παιχνίδι πλειστηριασμού. Υπήρχε μια πρόταση από την πλευρά μας στον ίδιο και στον μάνατζερ του από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική τους.»

Για την απόφαση να ενταχθεί στο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟK: "Προέκυψε μετά από κάποια τηλεφωνήματα που είχα κάνει στον πρόεδρο, τον κύριο Καρακούση για να ενημερωθώ για την πορεία της κατάστασης που υπάρχει στην ΚΑΕ, αφού είχε ολοκληρωθεί η θητεία της προηγούμενης διοίκησης και υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως το «καράβι βουλιάζει». Μετά το ενδιαφέρον το οποίο έδειξα για την κατάσταση για το παρών και το μέλλον του τμήματος με πήρε κάποια στιγμή ο πρόεδρος τηλέφωνο και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να εμπλακώ στα διοικητικά της ΚΑΕ. Στην ουσία στη νέα διοίκηση πρωτοδικείου. Στη συνέχεια με ενημέρωσε για τα υπόλοιπα πρόσωπα που είχαν δεχθεί να συμμετέχουν, αποδέχτηκα την πρόταση.»

Για αυτά που συνάντησε η νέα διοίκηση της ΚΑΕ όταν ανέλαβε: «Αν σκεφτούμε πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία έχουν ισολογισμούς και προϋπολογισμούς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε μια διοίκηση πρωτοδικείου και είχαμε να δούμε τα πεπραγμένα της διοίκησης τουλάχιστον της τελευταίας τριετίας για να δούμε ποια ήταν τα έσοδα, τα έξοδα και οι συμφωνίες που είχαν γίνει για διακανονισμούς κτλπ για να έρθουμε σε επαφή με όλους αυτούς και να τους ενημερώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όσον αφορά την αποπληρωμή των οφειλών. Από εκεί και πέρα έπρεπε να δούμε και το αγωνιστικό το οποίο δυστυχώς έπρεπε να έρθει σε δεύτερη μοίρα. Είδαμε τους παίκτες και κάναμε και κάποιες επαφές με τον τότε προπονητή. Σε κάθε περίπτωση ανακαλύπταμε συνεχώς νέα μέτωπα που θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και ακόμη η αποστολή μας είναι δύσκολη γιατί οι πόροι είναι πολύ περιορισμένοι και συναντάμε δυσκολία στην εύρεση εσόδων για να μπορέσουμε να είμαστε σωστή στις υποχρεώσεις της ομάδας.»

Αν είναι ικανοποιημένοι η νέα διοίκηση με την στήριξη του κόσμου και τα 1926 εισιτήρια διαρκείας: « Ο ΠΑΟΚ έχοντας από πίσω του ένα λαό με χιλιάδες κόσμου δε νομίζω πως μπορεί κάποια διοίκηση να είναι ικανοποιημένη με 1926 εισιτήρια διαρκείας ακόμη και όταν μιλάμε για το μπάσκετ που είναι αρκετά υποβαθμισμένο τα τελευταία χρόνια. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την δυσπιστία του κόσμου από αυτά που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια και όπως φαίνεται έχει επηρεάσει το ενδιαφέρον του. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε και χειρότερα. Το θέμα είναι ότι εμείς αναλάβαμε στις 6 Σεπτεμβρίου την διοίκηση της ΚΑΕ. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας μέχρι να κλείσει η διαδικασία αγοράς διαρκείας. Μέχρι να δούμε τι ακριβώς γίνεται στην ΚΑΕ, μέχρι να κάνουμε τις επαφές μας με τον κόσμο και τις συντονιστικές των οργανωμένων κτλπ πέρασε αρκετός καιρός. Νομίζω πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο τα διαρκείας θα πήγαιναν καλύτερα. Εδώ θα πρέπει να ξέρετε πως τα περισσότερα ήταν ανανεώσεις που είχαν μια έκπτωση 20% και τα περισσότερα ήταν από τους οργανωμένους οπαδούς που υπάρχουν ειδικές τιμές. Δηλαδή θέλω να πω πως τα 1926 διαρκείας θα μπορούσαν να φέρουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτά είναι και με αυτά θα πορευτούμε στην συνέχεια. Εμείς ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους οργανωμένους για την μαζική αγορά διαρκείας»

Για το αν η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στο Παλατάκι στον αγώνα με τον Ήφαιστο δείχνει και την βελτίωση των σχέσεων με την ΚΑΕ: « Η σχέση αυτή ήταν με την διοίκηση του Μπάνε Πρέλεβιτς, οπότε δεν γνωρίζω την σχέση που υπήρχε. Δε νομίζω πως η οικογένεια Σαββίδη ήταν μακριά από το μπάσκετ. Σίγουρα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Είμαστε σίγουροι πως ο ΑΣ δίνει αναλυτική αναφορά στην οικογένεια για τα πεπραγμένα της διοίκησης. Νομίζω πως πήρε το μήνυμα και η οικογένεια Σαββίδη ότι υπάρχει δυσκολία στην ΚΑΕ και από τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες φάνηκε ότι υπάρχει κίνδυνος και αγωνιστικός. Η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στο Παλατάκι ήταν περισσότερο για να ξεσηκώσει τον κόσμο να ανταποκριθεί. Η αλήθεια είναι πως στον αγώνα είχαμε κάποια εισιτήρια παραπάνω όχι βέβαια αυτό που θέλαμε. Επίσης ξέρω πως ο Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε από το γήπεδο ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και του κόσμου, οπότε θεωρώ πως θα έρχεται πιο συχνά στο γήπεδο.»





Συνέντευξη με καναδυό ενδιαφέροντα σημεία (τα κόκκινα)...
Αλλλά εντάξει ρε PAOKDAY, όταν αναφέρετε ρητά τη λέξη "δημοσιογράφο", να ντρέπεστε που ανέβηκε τέτοιο κείμενο...
ΜΕ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
Παίρνετε λεφτά ρε;;;;
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46408
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 09 Νοέμ 2019, 23:15

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Η αλήθεια είναι πως η σημερινή διοίκηση δεν ήταν αυτή που επέλεξε τον προπονητή και τους παίκτες.


ΠΟΙΟΣ επέλεξε τον προπονητή (Φλεβαράκη) και τους παίκτες? Πείτε τον να ξέρουμε ποιος κιαρατάς δεν έχει παραιτηθεί ακόμα. 11:15 πήγε, για ποτάκι είστε ακόμα? Εμείς δεν θα κοιμηθούμε πάλι σήμερα...
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Σάβ 09 Νοέμ 2019, 23:47

Αποριας αξιον παντως πως εφτασε εκει το μπασκετ...αναρωτιεμαι εαν τα εχουμε δει ολα μεχρι σημερα η εχουμε κι αλλα...
Ποτε είπαμε ότι φεύγετε όλοι σας ; :twisted: :evil:
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 10:40

Το παρακάτω είναι από ποσταρισμα του Πανακα
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΎΜΑ

Πού είναι αλήθεια εκείνος με τις 7679 λέξεις που μας έγραψε φεύγοντας, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο και τον ντουνιά για το κατόρθωμά του να φτιάξει αυτήν την άθλια φετινή ομάδα ?

Πού είναι αυτός και ο άλλος να μας πουν γιατί και σε ποιους εκχώρησαν το φετινό τηλεοπτικό αφήνοντας τον μπασκετικό ΠΑΟΚ γυμνό απο έσοδα και την ομάδα απλήρωτη ?

Πού είναι να μας πουν για τους 2 ατιμωτικούς αποκλεισμούς απο τις ομάδες της Α2 τον Φάρο και το Διαγόρα Διακοπών πώς διάολο τον λένε .....

Πού είναι το παρεάκι να μας πει γιατί με την έλευση του προπονητή της χάρτινης πριν 3 χρόνια διπλασίασαν άνευ λόγου το μπάτζετ και έριξαν ζαριά στην πλάτη του ΠΑΟΚ που δεν τους βγήκε και τώρα ο ΠΑΟΚ είναι μισό βήμα από την καταστροφή ?

Πώς έδιωξαν τον Ιβάν Σαββίδη με τη στάση τους, και τον κόσμο απο το γήπεδο, έστω αυτούς τους 1000 πιστούς που πήγαιναν στο γήπεδο......

Πώς και με ποιο δικαίωμα αφαιρούσαν διαρκείας απο οπαδούς και τους έδιωχναν λέγοντας χίλια ψέματα, λες και ο ΠΑΟΚ είναι το μαγαζάκι τους ...... ( δεν έχει σημασία ποιοί οπαδοί ηταν αυτοί, οποιοιδήποτε και αν ήταν )

Όλες οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.
Ο φετινός κακός ΠΑΟΚ είναι αποτέλεσμα και συνεπακόλουθο των τελευταίων 3 ετών.
Η φετινή διοίκηση χωρίς έσοδα, χωρίς τηλεοπτικό, χωρίς μεγάλη βοήθεια από τον Ιβάν , προσπαθεί να κάνει το καλύτερο αλλά οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες.

Δεν περίμενα την ήττα ντροπής αποκλεισμό απο τον Διαγόρα για να βγω να φωνάξω.
Φωνάζω εδώ και καιρό για το πάρτυ που στήθηκε χωρίς να υπάρχει φράγκο .
Φώναξα και την πλήρωσα.
Χοντρά. Όπως κανένας άλλος στο παρελθόν.
Όλοι μου έλεγαν να μην μιλάω.
Να το βουλώσω.
Το βούλωσα.
Και τώρα πληρώνουμε σαν ΠΑΟΚ τον λογαριασμό.

Η ομάδα χρωστάει πολλά, χρειάζεται ένα μεγάλο θαύμα για να επιβιώσει.
Ενα πολύ μεγάλο θαύμα.
Ενα θαύμα που όμως έχει ονοματεπώνυμο.

Το θαύμα λέγεται Γιώργος Σαββίδης.
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 11:51

Τι νοημα εχει η αναπαραγωγη ποσταρισματος ενος τυπου που εχει απιστευτη εμπαθεια με τον ΜΠΑΝΕ;
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:04

Επειδή έχει εμπάθεια με τον Μπάνε (αν έχει), δεν είναι εχθρός του ΠΑΟΚ! Ήταν μέλος της πρώτης διοίκησης Μπάνε για χρόνια.. και αφού έφυγε, στάθηκε όσο πιο κοντά στην ομάδα μπορούσε.
Το ότι τον πήραν το διαρκείας, τον πλήγωσε άσχημα...και από τότε δεν ήθελε ούτε να μιλήσει για το μπάσκετ, ούτε να ακούσει.
Ο λόγος του έχει μια βαρύτητα...όποια.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46408
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:16

Το θεμα ειναι αδελφε οτι αυτη τη στιγμη δεν προσφερουν τιποτα τα λογια του.....αυτος εχει κολλησει στο τοτε που του πηραν το διαρκειας.....το θεμα μας ειναι οτι για το φετινο χαλι ΟΛΗ την ευθυνη την φερει ο Ερασιτεχνης και η νυν διοικηση....τι να λεμε τωρα;

Υ.Γ. Ομως για να μην ειμαστε αδικοι και για να βλεπουμε ολο το καδρο και οχι μονο το φετος πρεπει ΟΛΟΙ να συνειδητοποιησουμε αυτο που ελεγε ο ΜΠΑΝΕ....ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ (την όποια) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ....πως να το κανουμε; Η ομαδα ή θα βρει ΦΕΤΟΣ ιδιοκτητη ή θα πεσει Β' εθνικη και να την αναλαβει ο Ερασιτεχνης. Ολα τα αλλα ειναι για να γκρινιαζουμε μεσα στην φτωχεια μας....μιζέρια δηλαδη.
Τελευταία επεξεργασία από hellrider και Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:20

Η ουσία είναι μία και μοναδική, που την ανέφερε ο Θωμάς (palok) σε άλλο topic και εκεί εστιάζει κι ο Πανάκας...

Αν δεν μαθευτεί ολόκληρη η αλήθεια, όσων ερωτημάτων θέτει, επακριβώς, τόσο προσδιορισμένη χρονικά, όσο και σε ονοματεπώνυμα, εντός και εκτός διοικήσεων, είτε Πρωτοδικείου, είτε του ΑΣ, δεν θα την γλιτώσει ο Π.Α.Ο.Κ.!!

Όποιος, λοιπόν, γνωρίζει, έστω και κάποια μεμονωμένα γεγονότα και τηρεί σιγή ιχθύος, ακόμα και σήμερα, που έχουμε ξεπεράσει, προς τα κάτω, τον πάτο του βαρελιού, θα είναι συνυπεύθυνος για όποια μελλοντική ξεφτίλα...

Μάλιστα, όσο "νωρίς" κι αν έβγαλε την ουρά του απ έξω ή πήδηξε απ το καράβι, τα ποσοστά θα είναι τα ίδια πια!!
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:24

Σοβαρά τώρα?
Δεν είναι αποτέλεσμα όπως σωστά αναφέρει αποτέλεσμα και συνεπακολουθο αυτής της κακοδιαχείρισης και σπατάλης των προηγούμενων ετών?
Αυτό που αναφέρει για τα τηλεοπτικά είναι ψέματα?
Δεν υπάρχουν καθόλου έσοδα με αυτό που συνέβη.
Σαφέστατα έχουν ευθύνη αυτοί που είναι τώρα αλλά σίγουρα την λιγότερη από αυτό που γίνεται σήμερα.
Για να τελειώνουμε αν θέλουμε να ορθοποδήσει αυτό το τμήμα ας πάνε στο μοναδικό χρηματοδότη όλου του συλλόγου και ας βρουν τον τρόπο να βοηθήσει δεν ξέρω πως θα τον πείσουν αυτοί που τον απομάκρυναν από την καε ας κόψουν το λαιμό τους διαφορετικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:26

hellrider έγραψε:Το θεμα ειναι αδελφε οτι αυτη τη στιγμη δεν προσφερουν τιποτα τα λογια του.....αυτος εχει κολλησει στο τοτε που του πηραν το διαρκειας.....το θεμα μας ειναι οτι για το φετινο χαλι ΟΛΗ την ευθυνη την φερει ο Ερασιτεχνης και η νυν διοικηση....τι να λεμε τωρα;



Αν έπαιρναν μια ομάδα με 0 χρέη κτλ, τότε θα έλεγα ότι έφταιγαν.
Αλλά πήραν καμένη γη... Πάλεψαν όσο μπόρεσαν, ναι. Αλλά πόση ευθύνη πια να έχουν;!

Το πρώτο (και πολύ σημαντικό) λάθος των, είναι η πρόσληψη Φλεβαράκη, αφού δεν επρόκειτο να τον στηρίξουν.

Ίσα ίσα βρήκαν παίκτες σε χρόνο-ρεκόρ, έστω κι αυτή τη φύρα που πήραμε... Γιατί τέλη Αυγούστου, μόνο φύρα βρίσκεις.


Ο Πανάκας λέει ότι υπάρχει ονοματεπώνυμο που φέρει ευθύνη, αλλά δεν μας λέει πιο είναι.
Ε πες ποιος είναι, ή ρίξε την ευθύνη "στους προηγούμενους" γενικά. Μέσα θα πέσεις. Πουτάνα τα έκαναν αφού...ξέφυγαν με τον Παπαθεοδώρου και δεν τους βγήκε όσο θα περίμεναν.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46408
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:37

Ρε εσυ goran.....τι θα προσφερει αυτο; Ακομα κι αν κρεμασεις στην πλατεια Αριστοτελους τους υπευθυνους θα σωθει η ομαδα; Θα βρει λεφτά με το που θα αφησουν την τελευταια τους πνοή;
Και υπευθυνοι ειναι μονο οσοι εχουν ονοματεπωνυμο; Ο ανωνυμος ΠΑΟΚτσης που δεν παει γηπεδο; Δεν ειναι; Και ολοι να αυτομαστιγωθουμε η ΚΑΕ θα βρει λεφτά;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 11 ΧΡΟΝΙΑ. Πως να το κανουμε;Τι δεν καταλαβαινετε;Αυτο που ζητατε (βιωσιμη λυση με υπηρεσιακη διοικηση) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μια ομάδα ξερω χωρις ιδιοκτητη (την Μπιλμπάο) όπου ομως μετοχοι ειναι ΟΛΗ η πόλη!
Το οτι η ομαδα αντεξε 9 χρονια(βγαζω εξω την περσινη χρονια) με υπηρεσιακες διοικησεις(και χωρις κοσμο στις εξεδρες) ειναι απο μονο του ενα ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.....αυτό ειναι θαυμα κυριε Πανάκα και όχι να ερθει ο Σαββιδης με τα λεφτά του.
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό elvetos giatros » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:51

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Επειδή έχει εμπάθεια με τον Μπάνε (αν έχει), δεν είναι εχθρός του ΠΑΟΚ! Ήταν μέλος της πρώτης διοίκησης Μπάνε για χρόνια.. και αφού έφυγε, στάθηκε όσο πιο κοντά στην ομάδα μπορούσε.
Το ότι τον πήραν το διαρκείας, τον πλήγωσε άσχημα...και από τότε δεν ήθελε ούτε να μιλήσει για το μπάσκετ, ούτε να ακούσει.
Ο λόγος του έχει μια βαρύτητα...όποια.


Του πήραν το διαρκείας, γιατί καταφερθηκε εντός γηπέδου με βαρυτατους χαρακτηρισμους εναντίον μελών της ομάδας
Ο ετεροαποκαλουμενος κι ως άπλυτος κυρ Παντελής
elvetos giatros
 
Δημοσιεύσεις: 3482
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 12:51

Όταν ανακαλύψει κάποιος, επακριβώς, σε χρόνο, σε τρόπους ΚΑΙ σε ονοματεπώνυμα, ΟΛΕΣ τις παθογένειες, που τον οδήγησαν στην αποτυχία, τότε μόνο υπάρχει ελπίδα, για τους επόμενους, να αποφύγουν τα όποια ίδια λάθη...

Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, ας συνεχίσει το λιβάνισμα στους ήρωες-θαυματοποιούς που πέρασαν και πάνε...


Υ.Γ. Με λίγα λόγια, δεν (ξανα)βάζει κάποιος λεφτά, όταν δεν μάθει πού πήγαν-σπαταλήθηκαν τα προηγούμενα...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 13:08

Καποιοι φταινε που εφτασε εδω η ομαδα. Καποιοι φταινε που το χρεος εκτοξευτηκε τα τελ χρονια. Καποιοι φταινε που η ομαδα αλλαζε 4-5 ξενους καθε χρονια, που δεν εβγαλε ενα παικτη απ τις ακαδημιες τοσα χρονιαΚαποιοι φταινε που ο Κοντομηνας την εκανε μ ελαφρια πηδηματάκια , που ο βανιας τρελαθηκε και σταματησε να βαζει σ ενα βαρελι διχως πατο. Καποιοι ξερουν, κανενας δε μιλαει καθαρα κι η ομαδα πεθαινει.ΟΛΟΙ αυτοι εχουν τεραστια ευθηνη.
Αντε γμηθειτε ρε που παιζετε με την ψυχη και τη νοημοσυνη του ΠΑΟΚτση.



goran 64 έγραψε:
Υ.Γ. Με λίγα λόγια, δεν (ξανα)βάζει κάποιος λεφτά, όταν δεν μάθει πού πήγαν-σπαταλήθηκαν τα προηγούμενα...


Αυτα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26576
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Κυρ 10 Νοέμ 2019, 14:26

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ εχει τα ορια της......
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι η διοικηση ΜΠΑΝΕ εδιωξε Σαββιδη και κόσμο!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι οι πιο πανω αγαπανε τον ΠΑΟΚ και οτι κανουν το κανουν για την αγαπη στην ομαδα!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ΚΑΝΕΝΟΣ,πόσο μάλλον καποιου ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ παραγοντα!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι η διοικηση ΜΠΑΝΕ εκανε κακοδιαχειριση και παρτυ που ειπε ο Πανάκας.
Αφου λοιπον εχουμε ολες τις πιο πανω υποθεσεις ΓΙΑΤΙ ο μεν Σαββιδης δεν πηγε στον Ερασιτεχνη που διορισε την υπηρεσιακη διοικηση να πει οτι πιστευει πως του σπαταλά τα χρηματα που βαζει ή ο κοσμος να παει και να πει πως αυτοι οι κακοι ανθρωποι τον εδιωξαν απο το γηπεδο και την ομαδα που τοσο αγαπα και νοιαζεται :lol:
Goran64 θελεις να μαθεις ολα αυτα που οδηγησαν στην αποτυχια.....δεν ειναι πολλα....να στα πω εγω;
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΙΑ!!!
Γιατι οι πιο πανω δεν τους νοιαζει πραγματικα....ειχαν βρει τα κοροιδα που ετρεχαν τοσα χρονια και τωρα εχουν να ριχνουν το αναθεμα.....ξερετε πως λεγεται αυτό; ΒΟΛΕΜΑ!
Τελος θα πω για αλλη μια φορα......το φετινο καταντημα δεν εχει να κανει ΚΑΘΟΛΟΥ με την ανυπαρξια χρηματων....αυτα ποτε δεν υπηρχαν ΟΛΑ αυτα τα χρονια......λεει ο αλλος "τα καθαρματα εκχωρησαν τα τηλεοπτικα".....δημιουργια εντυπωσεων.....ουτε ο ιδιος που το λεει αυτο δεν ξερει ποσο λιγα χρηματα ειναι αυτα! ουτε οτι αυτα και η κεντρικη χορηγια της basket league ειναι τα τελευταια 3 χρονια περιπου τα μισά απο πριν!
Γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν βλεπει τι εγινε απο τις 22 Μαιου που τελειωσε το πρωταθλημα για τον ΠΑΟΚ; Γιατι περιμενε ο Ερασιτεχνης μεχρι την 1η Ιουλιου που παραιτηθηκε ο ΜΠΑΝΕ να κινηθει ενω αυτη ειχε προαναγγελθει 1 χρονο πριν; Γιατι η νεα διοικηση που οριστικε 9 Ιουλιου εκανε την πρωτη της κινηση ενα μηνα μετά(προσληψη Φλεβαρακη); Γιατι το ροστερ φτιαχτηκε τελη Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβρη; Γιατι μεσα σε αυτες τις συνθηκες κρατησαν το κοουτς για 7 ματς και τον αλλαξαν; Γιατι σηκωνοντε απο τις καρεκλες του πριν τελειωσει το ματς για να κανουν ΔΣ να διωξουν τον Φλεβαράκη ή ανακοινωνοουν εκτακτο ΔΣ μεσω twitter; Γιατι η ομαδα ειναι χωρις team manager μετα την παραιτηση του Τέλη;
ΔΕΝ ειναι το προβλημα τα λεφτα....η προηγουμενη διοικηση(ναι αυτη η καταραμενη) εκανε μια πολυ καλη ομαδα που διεκδικησε στα ισα τελικο πρωταθληματος με μονο 2 ξενους και συνολικο μπατζετ 300 και οχι 400+ που ειναι το φετινο. ΟΛΑ εγιναν με καθυστερηση και βιαστικά και επιπλεον δεν υπαρχει η καταλληλη ψυχραιμια και νηφαλιοτητα να διορθωσουν τα πραγματα....μακαρι να την βρουν!
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες