PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
23
43%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
24
45%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
6
11%
 
Σύνολο ψήφων : 53

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό pgetsos » Τρί 17 Σεπ 2019, 00:49

Αν ξερει κανεις σιγουρα ας με διορθωσει, θα τους καλεσω και αυριο στην ΠΑΕ, αλλα νομιζω πως τα καταστηματα (με βαση το υφος-τροπο γραφης της ανακοινωσης) ΔΕΝ εχουν υποχρεωση να αγορασουν το επαγγελματικο αν δε θελουν τα εξτρα ωφελη
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 11404
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό gika » Τρί 17 Σεπ 2019, 01:01

giliopoulos έγραψε:
gika έγραψε:navi δεν διαφωνώ επί της ουσίας.

Αλλά δεν μπορείς να απαιτείς από τον ΠΑΟΚτσή που πλήρωσε το πιο ακριβό διαρκείας της ιστορίας του (σχεδόν 350 για τις 5-6) σε μια χρονιά που θα έχει μόνο σουπερλιγκ και 2 αγώνες κυπέλου μετά τα Χριστούγεννα να δώσει και ένα 70άρι επιπλέον για να στηρίξει.

Οπότε αν πούμε ότι οι 22 χιλιάδες πιο φανατικοί οπαδοί θα είναι ήδη στο γήπεδο και δεν θα αγοράσουν το ετήσιο πακέτο, πόσες ακόμα χιλιάδες κόσμου πιστεύεις ότι θα το κάνει;

Πόσοι πιστεύεις ότι κάθονται μπροστά στη Nova κάθε σαββατοκύριακο και βλέπουν ποδόσφαιρο; Πόσοι είδανε άραγε το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ που είχε και σασπένς και ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν και δωρεάν;

Πέρα από το σκάρτο προιόν, ζούμε στη χώρα που ο κόσμος δεν βάζει nova αλλά αγοράζει "κουτιά" από βαποράκια τηλεοπτικών πακέτων, που αντί να γραφτεί στο νετφλιξ ή στο prime video κατεβάζει το ποπκορν, στην πόλη που προτιμάνε να πληρώνουν κλήσεις από το να δώσουν 1,5 την ώρα για πάρκινγκ μέσα στο κέντρο, στη χώρα που οι καφετέρειες φτάσανε να παίζουν παιχνίδια από το sportzone κοκ.


330 εχει το διαρκειας γι αυτους τους 8000 που χωραει η 5-6 και που προφανως ΕΧΟΥΝ την οικονομικη δυνατοτητα για κατι παραπανω. Αν δεν εχεις τοσα πας στην 4 για την ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΗ τιμη των 145 ή στην 7 για την επισης ΓΕΛΟΙΑ τιμη των 170 ευρω.
Και επισης φιλε οκ αντε να το δεχτω καλα ολα αυτα αλλα τι προτεινεις ακριβως?
Βασικα δεν εχω καταλαβει ολοι οσοι γκρινιαζετε τι θελετε ακριβως?
Τσαμπα απο παοκτβ? 50 ευρω διαρκειας?
Και μετα θελετε και παικτες εκατομμυριων οπως βιερινια μαουρισιο βαρελα κτλ.
Πως γινεται αυτο θα μας εξηγησετε λιγο? Εχετε ανακαλυψει κανα δεντρο που φυτρωνουν λεφτα πανω του και ειναι στην τουμπα? Ή νομιζετε θα εχετε τον χαζον (ιβαν) να βαζει χρημα απο την τσεπη του μια ζωη.
Αδυνατο να σας καταλαβω


Δεν κατάλαβες καλά. Δεν είπα ότι η τιμή είναι ακριβή. Η τιμή είναι σωστή. Αν επιπλέον δοθεί η δυνατότητα δόσεων μέσω πιστωτικής ή μια συνδρομή pay as you go τύπου Netflix θα είναι πανεύκολο για τον καθένα να βλέπει ΠΑΟΚ με λιγότερα από 10 ευρώ το μήνα.

Απλά θεωρώ ότι για τους λόγους που αναφέρω, στην κοινωνία που ζούμε και με το προιόν το οποίο έχουμε, οι εκτιμήσεις συνοπαδών για 100 χιλιάδες συνδρομές είναι όνειρα θερινής νυκτός.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Besuch 2 » Τρί 17 Σεπ 2019, 01:09

Το μινιμουμ εισητηριο στο αυριανο γαυρος-Τοτεναμ ειναι 45 ευρω στο πεταλο.
Και με τα καπελα που προστιθενται σε καρτες φιλαθλου-συνδεσμους και δεν ξερω τι αλλο εχουν βαλει αυτοι φτανει στα 90 ευρω!!!! Το ΜΙΝΙΜΟΥΜ ξαναλεω! Επειδη ετυχε να ψαχτει φιλος μου.
Ναι, οκ τσουλου...αλλα αν εμεις παιζαμε ομιλους και στο πρωτο ματς ειχε εισητηριο 90αρι θα καναμε επανασταση.

Απλα το αναφερω επειδη μιλαμε για χρηματα, πριν μου πει καποιος που κολλαει ο γκει με το paoktv.

Στα δικα μας, αν καταλαβα καλα δεν απαγορευεται στους επαγγελματιες να παρουν ατομικη συνδρομη. Αλλωστε πως να το ελεγξεις/απαγορευσεις; Μπορει λοιπον ενα καφενειο να τη βγαλει με μια απλη συνδρομη 70€.
Για ενα μαγαζι ομως με κοσμο, που θελει να δειξει το ματς σε αρκετες οθονες παραλληλα θα σου εβγαινε ακριβοτερο στο τελος. Ετσι εισαι και καλυμενος, βαλαν κ το τυρι της διαφημισης, καλο μου φαινεται.

Τωρα οσο για τα νουμερα που μπορουμε να πιασουμε που "μαλλωνετε"... ειδωμεν. Περιεεγη ρατσα ειμαστε ως λαος.
Μακροπροθεσμα το εγχειρημα εξαρταται απο την πορεια της ομαδας, σε προηγμενα πρωταθλγματα δεν θα ισχυε στον ιδιο βαθμο αυτο, οποτε αγνωστο αν μπορει να εδραιωθει. Απο την αλλη το " διαρκειας" σε βαζει να παρεις την υπηρεσια απο νωρις κ μειωνει αυτο το "ρισκο". Σε βαθος χρονου ιαως γινει συνηθεια για πολλους, οπως εγινε σε μεγαλο βαθμο κ το διαρκειας εισητηριο.

Επισης μην υποτιματε τον κοσμο μακρυα απο Θεσσαλονικη για τους οποιους το γηπεδο ειναι απαγορευτικο σε μονιμη βαση κυριως λογω μετακινησης. Αν αυτοι στηριξουν και δεν πεσουν μαζικα στην ευκολη λυση της καφετεριας θα τσουλησει. Αν οχι, προσπαθησαμε....αλλωστε δεν μας εδωσαν επιλογες στο γραικυλισταν που ζουμε.

Προσωπικα ειχα σκοπο να τα αγορασω παιχνιδι παιχνιδι...ισως τελικα το παρω πακετο, οχι για τα 20-30 ευρω που θα κερδισω...αλκα για να στηριξω με νουμερο αμεσα την προσπαθεια.

Και επιυελους ας διυμε κι εμεις λιγο το ρολο μας οπως ειπωθηκε ...
Γκρθνιαζουμε στα στραβα αλλα οταν ειναι να στηριξουμε..την παλαβή.

Φυσικα εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κ θαυματα.ομως περιμενω να βγουν τα υπερκερδη απο τα ...6+ εκατομυρια γαυρους του κυρ Σαββα.
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ ΣΑΣ.
Besuch 2
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Κυρ 26 Ιαν 2014, 23:12

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Maximus » Τρί 17 Σεπ 2019, 05:13

zissos έγραψε:
Maximus έγραψε:Μαξιμουμ 70 ευρώ.
Πιο πάνω το θεωρώ υπερβολικό για την πρώτη χρονιά του PAOK TV.

Το σημαντικό είναι να δημιουργηθούν όσο περισσότερες συνδρομές γίνεται (δηλαδή καθαρά μαρκετίστικα "πελάτες") και όχι κάτι που αρθροιστικά να θυμίζει ένα σχεδόν διαρκείας στην Τούμπα... Που το διαρκείας κανονικά θα περιλαμβανε και παιχνίδια Ευρώπης, ενώ το PAOK TV δεν θα μπορούσε να έχει ευρωπαικά παιχνίδια (Cosmote TV).

Aρα το να κοστίζει ένα διαρκείας (πχ στην 7) 150 ευρώ, το PAOK TV για όλη την χρονιά να κοστίζει 100 ευρώ, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό...

Όταν του χρόνου με το καλό εδραιωθεί σαν υπηρεσία, ποσοτικά και ποιοτικά, οι τιμές θα μπορούσαν να αναπροσαρμοστούν.


Γιατί υπερβολικό ρε φίλε? Σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις το ματς από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και οποιαδήποτε στιγμή θέλεις και όσες φορές θέλεις. Στην ουσία αποκτάς απεριόριστη πρόσβαση στο ποδοσφαιρικό προϊόν της ομάδας και όχι μόνο.
Εκεί θα μπορούσαν να φτιάξουν και πακέτα premium. Με παιχνίδια των τμημάτων υποδομής, mini movies, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε 4Κ και πολλά άλλα. Με το βασικό πακέτο να έχει μόνο τα ματς της Τούμπας.


Πέρα του ότι σου έδωσα την τιμή μερικές ώρες πριν βγει :mrgreen: , σου ανέλυσα καθαρά μαρκετίστικα την σκέψη του γιατί δεν θα μπορούσε να είναι πάνω από 70...


paok re niamou έγραψε:Διαβαζω μερικους και μου θυμιζουν τους αθηνεζους που νομιζουν οτι ειναι το κεντρο της γης και αλλος δεν υπαρχει.
Λες και το ΠΑΟΚ ΤΒ εγινε και απευθηνετε ΜΟΝΟ στους συμπρωτευουσιανους Θεσσαλονικεις, και ολοι οι υπολοιποι ειναι επαρχιωτες και λαζογερμανοι λαζοβελγοι και δεν ξερωγω τι αλλο λαζοτετοιοι, που ειμαστε και μαλιστα παρα παρα πολυ σε ολο τον κοσμο.
Συγκρινετε τιμες με μετρο το ποσο κανει ενα διαρκειας, για ποιο λογο ?
Τι τον ενδιαφερει τον αδερφο που μενει 100,200,300 1000,2000 χιλιομετρα μακρυα αυτη η συγκριση ?
Τον κωλο σας κοιτατε και συγκρινετε μονο, που σε τελικη αν δεν ειναι η ΕΠΑΡΧΙΑ Τουμπα δεν γεμιζετε ποτε.
Αιντε γιατι παραγινε με τετοια ποσταρισματα. Ο κοσμος του ΠΑΟΚ που στηριζει και θα υποστηριξει το ΠΑΟΚ ΤΒ, ειναι σε μεγαλυτερο ποσοστο εκτος πολης και εκτος χωρας. Συνερθετε γιατι με αυτα που γραφετε υποτιματε χιλιαδες συνοπαδους που θα στηριξουν με τις ετησιες συνδρομες τους, την δυνατοτητα να βλεπετε τα ματσακια ΕΣΕΙΣ ΜΕ 5€ ενω ειστε ενα τσιγαρο δρομο απο το γηπεδο.
Υποτιματε τους μαλακες που φευγουν 5 λεπτα πριν την ληξη για να μπορεσουν να αποφυγουν την κινηση και να φτασουν μεσανυχτα και βαλε στο σπιτι τους.
Υποτιματε τους μαλακες που κανουν σε ολη την Ευρωπη και τον κοσμο, πολλα χιλιομετρα για να πανε να δουν ενα ματς με φιλους και συνοπαδους και να νιωσουν λιγο ατμοσφαιρα ξοδευοντας πολυ χρονο και χρημα.
Για ολους εμας τους μαλακες, στα παπαρια μας αν ειναι 70-80-120€, γιατι αυτα που ξοδευουμε χρονια τωρα ειναι πολυ περισσοτερα απο οσο κανει ενα διαρκειας.


Επειδή σίγουρα σε μένα αναφέρεσαι, θα προτιμούσα να μην δίνεις διάσταση στα λόγια μου, πέρα από αυτή που έχουν... Ποτέ δεν ανέφερα για οπαδούς εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης ή έριξα μομφή για κάποιους...

Καθαρά τεχνοκρατικά και ψύχραιμα δες το και μόνο στην διάσταση που το θέτω.
Το φθηνότερο διαρκείας στην Τούμπα κοστίζει 130-150 ευρώ.
Μια νέα υπηρεσία του ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά:
-την οποία πρέπει να την αγκαλιάσει ο κόσμος
-η οποία ΔΕΝ περιλαμβάνει αγώνες Κυπέλλου και Ευρωπαικά που περιλαμβάνει το διαρκείας,
-η οποία ΔΕΝ περιλαμβάνει τους ήδη 3 αγώνες που παίχτηκαν

...και τότε θα δούμε ότι για πρώτη χρονιά και στην παρούσα φάση το μάξιμουμ που θα μπορούσε να μπει είναι ...70 ευρώ!
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Τρικυμίας » Τρί 17 Σεπ 2019, 05:26

Το πορτοφόλι μας έχει δυνητικά μεγαλύτερη δύναμη ακόμα και από την ψήφο μας. Ας την εκμεταλλευτούμε σωστά. Ο Σεπτέμβριος είναι ζορικος οικονομικα μήνας αλλά το μεθεπόμενο εντός έδρας είναι 19 Οκτωβρίου. Μακάρι να ήμουν 15 χρονων και να μου έκαναν δώρο μια ετήσια συνδρομή. Βασικά, αν με διαβάζει κανένας φίλος μου, ξηγησου: και να έχω δική μου, θα βρω τρόπο να την αξιοποιησω.

Όντως το εγχείρημα ποντάρει κυρίως στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας και στους μεμονωμένους παντού στον κόσμο και ας μην ξεχνάμε ότι κύριος στόχος του είναι η αποφυγή της οικονομικής εξαρτησης από κανάλι κόκκινων συμφερόντων.
Να συζητούν οι φίλαθλοι, πάντα για τ' όνομά σου
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας
 
Δημοσιεύσεις: 804
Εγγραφή: Σάβ 17 Ιαν 2015, 23:24

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό xpan » Τρί 17 Σεπ 2019, 08:12

όλα καλά με τα 70€ αλλά σε λάθος χρόνο ρε γαμώτο.Σε έναν φορτωμένο μήνα και με μόλις 3 μέρες μπροστά για τον επόμενο αγώνα πολύς κόσμος θα δυσκολευτεί να βρει αυτό το 70αρι,αναμεσα τους και εγώ.Η μόνη λύση για μένα αυτή την στιγμή είναι να το πάω αγώνα αγώνα και αυτό θα κάνω και ας μου κοστίσει παραπάνω γιατί απλούστατα δεν περισσεύουν για το πακέτο μέχρι την Κυριακή...
Ζούμε για τον ΠΑΟΚ και όχι από τον ΠΑΟΚ
xpan
 
Δημοσιεύσεις: 1034
Εγγραφή: Κυρ 31 Οκτ 2010, 19:20
Τοποθεσία: Βέροια

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 17 Σεπ 2019, 08:17

Υπάρχουν και οι πιστωτικές κάρτες.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89363
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό kos » Τρί 17 Σεπ 2019, 08:25

Μια φορά να καταφέρουν να σταματήσουν τα σπασμένα και θα χεστουν στο ταληρο από τα καφέ.
Δείχνει ΠΑΟΚ ρουλης και στα καφέ στην Πολίχνη δεν πέφτει καρφίτσα. Στο ένα καφέ που έδωσε 200 βλέπεις ματς κανονικά και ξαφνικά μπαίνουν μέσα 250 άτομα γιατί στο διπλανό του γύφτου έπεσε το λινκ. Θα πληρώσει την επόμενη μέρα τα 200 και θα πει και ένα τραγούδι...
kos
 
Δημοσιεύσεις: 4908
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 17 Σεπ 2019, 08:28

Η εφαρμογή ανοίγει στις 11:00
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89363
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό psychologos » Τρί 17 Σεπ 2019, 08:34

Προς διαχειριστές.
Παρακαλώ να μου δώσετε τα στοιχεία που χρειάζονται από ένα μέλος που δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τη συνδρομή, ώστε να την καλύψω.
psychologos
 
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: Δευτ 10 Φεβ 2014, 15:50

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Τρί 17 Σεπ 2019, 08:49

gika έγραψε:navi δεν διαφωνώ επί της ουσίας.

Αλλά δεν μπορείς να απαιτείς από τον ΠΑΟΚτσή που πλήρωσε το πιο ακριβό διαρκείας της ιστορίας του (σχεδόν 350 για τις 5-6) σε μια χρονιά που θα έχει μόνο σουπερλιγκ και 2 αγώνες κυπέλου μετά τα Χριστούγεννα να δώσει και ένα 70άρι επιπλέον για να στηρίξει.

Οπότε αν πούμε ότι οι 22 χιλιάδες πιο φανατικοί οπαδοί θα είναι ήδη στο γήπεδο και δεν θα αγοράσουν το ετήσιο πακέτο, πόσες ακόμα χιλιάδες κόσμου πιστεύεις ότι θα το κάνει;

Πόσοι πιστεύεις ότι κάθονται μπροστά στη Nova κάθε σαββατοκύριακο και βλέπουν ποδόσφαιρο; Πόσοι είδανε άραγε το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ που είχε και σασπένς και ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν και δωρεάν;

Πέρα από το σκάρτο προιόν, ζούμε στη χώρα που ο κόσμος δεν βάζει nova αλλά αγοράζει "κουτιά" από βαποράκια τηλεοπτικών πακέτων, που αντί να γραφτεί στο νετφλιξ ή στο prime video κατεβάζει το ποπκορν, στην πόλη που προτιμάνε να πληρώνουν κλήσεις από το να δώσουν 1,5 την ώρα για πάρκινγκ μέσα στο κέντρο, στη χώρα που οι καφετέρειες φτάσανε να παίζουν παιχνίδια από το sportzone κοκ.


330 κάνει. Μιας και μετράμε.

Το αν είναι ακριβό ένα διαρκείας ή όχι, ''βγαίνει'' απ τους αγώνες του, αν πχ, ο ΠΑΟΚ περνούσε στο CL θα ήταν πάμφθηνο αλλά υπερπολύτιμο ταυτόχρονα, το ''και σκότωσα για ένα εισιτήριο'' θα άγγιζε την πραγματικότητα.
Αλλά ελάχιστοι-νομίζω-αγοράζουν διαρκείας επειδή είναι φτηνό.
Τώρα, δεν καταλαβαίνω πως και γιατί συνδέετε και συνδέεται τα διαρκείας με το ΠΑΟΚ tv. Αν είναι θέμα market pool, δηλαδή ο πελάτης που θα πάρει το διαρκείας, θα πάρει το ένα θα πάρει το άλλο θα πάρει το ΠΑΟΚ tv, ίσως έχει μια λογική, αλλά το πράγμα πάει πολύ μακρύτερα απ αυτό.
Στην ουσία, το μήνα είναι 2 πακέτα τσιγάρα. Αυτό είναι.
Κι ούτε θα πάρει κανείς ΠΑΟΚ tv ή δεν θα πάρει, for that matter, για το ''αν είναι σκάρτο το προϊόν'' θα πάρει γιατί θέλει να στηρίξει τον ΠΑΟΚ.
Τέλος, κανείς δεν απαίτησε τίποτα από κανένα. Και σίγουρα όχι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο πεδίο που μας αναλογεί, ήμαστε η μόνη δύναμη στη χώρα, με τα καλά μας και τα στραβά μας, που μπορεί να αντισταθεί στον πρεζέμπορα. Αντίσταση με ή χωρίς εισαγωγικά, γίνεται με πράξεις κι όχι με λόγια ή πληκτρολόγια. Δεν μιλάω ειδικά, μιλάω γενικά κι απευθύνομαι σε όλους μας.
Μια φανέλα απ τη μπουτίκ κάνει καμιά 60αρια ευρώ. Ε, ας μην πάρουμε φανέλα φέτος.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Τρί 17 Σεπ 2019, 08:50

paok re niamou έγραψε:Διαβαζω μερικους και μου θυμιζουν τους αθηνεζους που νομιζουν οτι ειναι το κεντρο της γης και αλλος δεν υπαρχει.
Λες και το ΠΑΟΚ ΤΒ εγινε και απευθηνετε ΜΟΝΟ στους συμπρωτευουσιανους Θεσσαλονικεις, και ολοι οι υπολοιποι ειναι επαρχιωτες και λαζογερμανοι λαζοβελγοι και δεν ξερωγω τι αλλο λαζοτετοιοι, που ειμαστε και μαλιστα παρα παρα πολυ σε ολο τον κοσμο.
Συγκρινετε τιμες με μετρο το ποσο κανει ενα διαρκειας, για ποιο λογο ?
Τι τον ενδιαφερει τον αδερφο που μενει 100,200,300 1000,2000 χιλιομετρα μακρυα αυτη η συγκριση ?
Τον κωλο σας κοιτατε και συγκρινετε μονο, που σε τελικη αν δεν ειναι η ΕΠΑΡΧΙΑ Τουμπα δεν γεμιζετε ποτε.
Αιντε γιατι παραγινε με τετοια ποσταρισματα. Ο κοσμος του ΠΑΟΚ που στηριζει και θα υποστηριξει το ΠΑΟΚ ΤΒ, ειναι σε μεγαλυτερο ποσοστο εκτος πολης και εκτος χωρας. Συνερθετε γιατι με αυτα που γραφετε υποτιματε χιλιαδες συνοπαδους που θα στηριξουν με τις ετησιες συνδρομες τους, την δυνατοτητα να βλεπετε τα ματσακια ΕΣΕΙΣ ΜΕ 5€ ενω ειστε ενα τσιγαρο δρομο απο το γηπεδο.
Υποτιματε τους μαλακες που φευγουν 5 λεπτα πριν την ληξη για να μπορεσουν να αποφυγουν την κινηση και να φτασουν μεσανυχτα και βαλε στο σπιτι τους.
Υποτιματε τους μαλακες που κανουν σε ολη την Ευρωπη και τον κοσμο, πολλα χιλιομετρα για να πανε να δουν ενα ματς με φιλους και συνοπαδους και να νιωσουν λιγο ατμοσφαιρα ξοδευοντας πολυ χρονο και χρημα.
Για ολους εμας τους μαλακες, στα παπαρια μας αν ειναι 70-80-120€, γιατι αυτα που ξοδευουμε χρονια τωρα ειναι πολυ περισσοτερα απο οσο κανει ενα διαρκειας.


από Maximus » 17 Σεπ 2019, 05:13
Επειδή σίγουρα σε μένα αναφέρεσαι, θα προτιμούσα να μην δίνεις διάσταση στα λόγια μου, πέρα από αυτή που έχουν... Ποτέ δεν ανέφερα για οπαδούς εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης ή έριξα μομφή για κάποιους...

Καθαρά τεχνοκρατικά και ψύχραιμα δες το και μόνο στην διάσταση που το θέτω.
Το φθηνότερο διαρκείας στην Τούμπα κοστίζει 130-150 ευρώ.
Μια νέα υπηρεσία του ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά:
-την οποία πρέπει να την αγκαλιάσει ο κόσμος
-η οποία ΔΕΝ περιλαμβάνει αγώνες Κυπέλλου και Ευρωπαικά που περιλαμβάνει το διαρκείας,
-η οποία ΔΕΝ περιλαμβάνει τους ήδη 3 αγώνες που παίχτηκαν

...και τότε θα δούμε ότι για πρώτη χρονιά και στην παρούσα φάση το μάξιμουμ που θα μπορούσε να μπει είναι ...70 ευρώ![/quote]

Αναφερομαι και σε εσενα, και ο λογος ειναι οτι υπολογιζετε σκεφτεστε κρινετε το ολο εγχειρημα σαν μην ζει ΠΑΟΚτσης εκτος Θεσσαλονικης. Η κινητηριος δυναμη πιστευω οτι ειναι ολοι εμεις οι χιλιαδες που ειμαστε σε καθε ακρη της γης και ειδικα στην Γερμανια. Με το ποστ απαιτησα λιγο σεβασμο στον οπαδο που ερχεται απο 150-200 χλμ μακρυα με χρονο και εξοδα πολλαπλασια του Επταλοφιτη, και τον οπαδο που δεν εχει εδω και χρονια ζωντανα την ομαδα του. Ολοι αυτοι που ειναι πολλες χιλιαδες, με το ΠΑΟΚ ΤΒ θα πληρωναν και 150,για να βλεπουν ζωντανα χωρις λινκ τους αγωνες.
Μην συμπεριφερεστε με τροπο που εσας τους ιδιους σας στεναχωρει.
[i]Διαβαζω μερικους και μου θυμιζουν τους αθηνεζους που νομιζουν οτι ειναι το κεντρο της γης και αλλος δεν υπαρχει.
Λες και το ΠΑΟΚ ΤΒ εγινε και απευθηνετε ΜΟΝΟ στους συμπρωτευουσιανους Θεσσαλονικεις, και ολοι οι υπολοιποι ειναι επαρχιωτες και λαζογερμανοι λαζοβελγοι και δεν ξερωγω τι αλλο λαζοτετοιοι, που ειμαστε και μαλιστα παρα παρα πολυ σε ολο τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό xpan » Τρί 17 Σεπ 2019, 09:02

ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχουν και οι πιστωτικές κάρτες.

υπάρχουν;
Ζούμε για τον ΠΑΟΚ και όχι από τον ΠΑΟΚ
xpan
 
Δημοσιεύσεις: 1034
Εγγραφή: Κυρ 31 Οκτ 2010, 19:20
Τοποθεσία: Βέροια

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Notorious4 » Τρί 17 Σεπ 2019, 09:04

Τα 70 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή , ενώ τα 200 για τους καταστηματάρχες είναι ακόμα καλύτερη. Ενδεικτικά αν δεν κάνω λάθος η μηνιαία συνδρομή για ένα μαγαζί 40 καθισμάτων ήταν περίπου 230 ευρώ ανά μήνα στην Νόβα και ανάλογα το νούμερο των καθισμάτων μεγάλωνε κι άλλο. Μιλάμε για εξωφρενικά ποσά.

Όπως και να έχει για εμάς εκτός θεσσαλονίκης τα 70 ευρώ είναι βαριά 2 εκδρομές. Το PaokTv το χρησιμοποίουσα και πριν το άνοιγμα του στην Ελλάδα και είναι μεγάλη ευκολία.
Άβαταρ μέλους
Notorious4
 
Δημοσιεύσεις: 958
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:38

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Notorious4 » Τρί 17 Σεπ 2019, 09:09

gika έγραψε:navi δεν διαφωνώ επί της ουσίας.

Αλλά δεν μπορείς να απαιτείς από τον ΠΑΟΚτσή που πλήρωσε το πιο ακριβό διαρκείας της ιστορίας του (σχεδόν 350 για τις 5-6) σε μια χρονιά που θα έχει μόνο σουπερλιγκ και 2 αγώνες κυπέλου μετά τα Χριστούγεννα να δώσει και ένα 70άρι επιπλέον για να στηρίξει.

Οπότε αν πούμε ότι οι 22 χιλιάδες πιο φανατικοί οπαδοί θα είναι ήδη στο γήπεδο και δεν θα αγοράσουν το ετήσιο πακέτο, πόσες ακόμα χιλιάδες κόσμου πιστεύεις ότι θα το κάνει;

Πόσοι πιστεύεις ότι κάθονται μπροστά στη Nova κάθε σαββατοκύριακο και βλέπουν ποδόσφαιρο; Πόσοι είδανε άραγε το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ που είχε και σασπένς και ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν και δωρεάν;

Πέρα από το σκάρτο προιόν, ζούμε στη χώρα που ο κόσμος δεν βάζει nova αλλά αγοράζει "κουτιά" από βαποράκια τηλεοπτικών πακέτων, που αντί να γραφτεί στο νετφλιξ ή στο prime video κατεβάζει το ποπκορν, στην πόλη που προτιμάνε να πληρώνουν κλήσεις από το να δώσουν 1,5 την ώρα για πάρκινγκ μέσα στο κέντρο, στη χώρα που οι καφετέρειες φτάσανε να παίζουν παιχνίδια από το sportzone κοκ.




Κανένας δεν απαίτησε να αγοράσεις την συνδρομή για το PaokTv . Πρώτον , μπορείς κάλλιστα να το δεις σε μια καφετέρια και να πληρώσεις το καφεδάκι σου που πλήρωνες όπως παλιά και δεύτερον , αν δεν κάνω λάθος για να δεις ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσεις συνδρομή στην Νόβα. Όπως λες το προιον της superleague είναι σκάρτο οπότε με 70 ευρώ μπορείς να βλέπεις μόνο την παοκάρα σου που αντιστοιχεί 2-3 μηνιαίες συνδρομές.
Άβαταρ μέλους
Notorious4
 
Δημοσιεύσεις: 958
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:38

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες