Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό flash4 » Πέμ 15 Αύγ 2019, 20:53

O Δούκας στο γαυροσάϊτ γράφει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει τα λάθη του και να μη μείνει στη διαιτησία για το ματς στο Άμστερνταμ. Άρθρο με ίδιο νόημα με αντίστοιχα των απανταχού ντεμέκ αντικειμενικών δημοσιογράφων των Αθηνών από έναν ΠΑΟΚάρχη...
flash4
 
Δημοσιεύσεις: 1366
Εγγραφή: Κυρ 10 Ιαν 2016, 17:13

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Rexaris » Πέμ 15 Αύγ 2019, 20:56

flash4 έγραψε:O Δούκας στο γαυροσάϊτ γράφει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει τα λάθη του και να μη μείνει στη διαιτησία για το ματς στο Άμστερνταμ. Άρθρο με ίδιο νόημα με αντίστοιχα των απανταχού ντεμέκ αντικειμενικών δημοσιογράφων των Αθηνών από έναν ΠΑΟΚάρχη...


Αυτά που πάντα λέγανε όταν σφαζόμαστε και εντός συνόρων.
"Οὐ φοβηθήσομαι ἀπὸ μυριάδων λαοῦ τῶν κύκλῳ συνεπιτιθεμένων μοι" (Ψαλ. 3,7).
Άβαταρ μέλους
Rexaris
 
Δημοσιεύσεις: 3293
Εγγραφή: Τρί 02 Μάιος 2017, 01:10
Τοποθεσία: Canada

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό wickerman » Πέμ 15 Αύγ 2019, 20:59

Όσο ο λαός του ΠΑΟΚ ασχολείται και παίρνει στα σοβαρά δημοσιογραφίσκους τόσο θα υπάρχουν ΠΑΟΚάρχες. Γράψτε τους στα π@πάρια σας. Σαν να μην υπάρχουν.
Gotta catch 'em all.
Άβαταρ μέλους
wickerman
 
Δημοσιεύσεις: 3438
Εγγραφή: Κυρ 27 Μάιος 2018, 20:34
Τοποθεσία: 111 χλμ από Τούμπα

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ2019 » Πέμ 15 Αύγ 2019, 21:42

Την δόξα πολλοί εμισησαν το χρήμα ουδείς. ( κατ αντιστροφή)
ΚΩΣΤΑΣ2019
 
Δημοσιεύσεις: 3111
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 19 Αύγ 2019, 15:24

Φαν Χάνεχεμ: «Ο διαιτητής τα έδωσε όλα υπέρ του Άγιαξ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αστείος ο σχολιαστής»

σδνα - Μάριος Σταμπουλής

Ακόμα έναν... υποστηρικτή από την Ολλανδία βρίσκει ο ΠΑΟΚ για τα παράπονά του για τον διαιτητή Γκρεκ Πόουσον, στο πρόσωπο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βίλεμ Φαν Χάνεχεμ, ο οποίος σχολίασε τόσο τη διαιτησία, όσο και τον σχολιαστή του αγώνα.

Μετά τα ολλανδικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για «έναν άνθρωπο που ήθελε να περάσει τον Άγιαξ», αναφερόμενα στο διαιτητή, Κρεγκ Πόουσον, σειρά παίρνει ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, Βίλεμ Φαν Χάνεχεμ, που κάνει ξεχωριστή αναφορά στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, ρίχνοντας... βέλη σε διαιτητή και σχολιαστή.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, σε blog του στην ιστοσελίδα ad.nl, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το ματς του Αίαντα με τον Δικέφαλο.

Ο 75χρονος μιλάει μεταξύ άλλων για την διαιτησία της αναμέτρησης, αλλά και τον σχολιαστή του αγώνα, Sierd de Vos και τα σχόλιά του για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον Άγγλο ρέφερι, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και χάρηκα με την πρόκριση του Άγιαξ και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Βέβαια καταλαβαίνω και την απογοήτευση που έχουν οι Έλληνες. Δεν συμβαίνει συχνά στον Άγιαξ να συναντάει τέτοιο διαιτητή στην Ευρώπη, ο οποίος τα έδωσε όλα υπέρ του στο Άμστερνταμ».

Στη συνέχεια του άρθρου του, αναφέρθηκε στον σχολιαστή του αγώνα, Sierd de Vos και τα σχόλιά του για τους οπαδούς του Δικεφάλου που ήταν στην κερκίδα: «Καταλαβαίνω και την ενόχληση που υπάρχει για τα σχόλια του σχολιαστή. Πρέπει να δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο πιστεύω. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να είσαι αστείος».
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Rexaris » Δευτ 19 Αύγ 2019, 15:41

Ακόμη μια ενδειξη οτι η σταση καποιων Ελληνικών ΜΜΕ είναι ύποπτη, πιθανόν και μέρος οργανωμένου σχεδίου. Συμφωνώ επίσης με το άρθρο τού αδερφού που λέει οτι δεν κρύβεται ο Άγιαξ πίσω από όλα αυτά. Δυστυχώς όσο εμείς μεγαλώνουμε αγωνιστικά, κάποιοι άλλοι μεγαλώνουν εξωαγωνιστικά. Ποντάρω πολύ στην δύναμη και την εμπειρία τού Ιβάν, όπως είμαι σίγουρος οτι μέσα στην ΟΥΕΦΑ θα υπάρχουν σίγουρα καθαρά στελέχη που θα θέλουν να αποβάλουν όποιον τους κάνει ρεζίλι για μικροσυμφέροντα μιας ομάδας με ελάχιστο ειδικό βάρος στην Ευρώπη. Θέλω να πιστεύω οτι η διαιτησία τού αγώνα με τον Άγιαξ τους ταρακούνησε.
"Οὐ φοβηθήσομαι ἀπὸ μυριάδων λαοῦ τῶν κύκλῳ συνεπιτιθεμένων μοι" (Ψαλ. 3,7).
Άβαταρ μέλους
Rexaris
 
Δημοσιεύσεις: 3293
Εγγραφή: Τρί 02 Μάιος 2017, 01:10
Τοποθεσία: Canada

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Notorious4 » Κυρ 25 Αύγ 2019, 17:55

Παρακάτω σας παραθέτω κείμενο ενός εκ των παιδιών που χτυπήθηκαν άδικα στον αγώνα της Πέμπτης και νομίζω πρέπει να ακουστεί. Το κείμενο το αντέγραψα από το προφίλ του στο Facebook.



Η παραπληροφόρηση στις μέρες μας ειναι κάτι σύνηθες και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ηλεκτρονική ενημέρωση στην οποια θυσιάζεται και το τελευταίο ίχνος μιας αξιόπιστης και έγκυρης πληροφορίας στον βωμό των views/likes.
Έχοντας βιώσει δυο πολύ άσχημες μέρες, μια βάναυση εμπειρία με ατέλειωτη ταλαιπωρία και αμέτρητα χιλιόμετρα έρχεται η στιγμή που λες πρέπει κάπως να ηρεμήσουμε γιατί έχουμε να διανύσουμε και 1.200 χιλιόμετρα επιστροφής. Αλλά όχι ανοίγεις λίγο το ίντερνετ να ξεχαστείς και γίνεσαι έξαλλος με όλα αυτά που βλέπεις.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί είναι θέμα που πονάει και εξοργίζει, είναι μια κατάσταση που εύχομαι να μην την ζήσει κάνεις, να πούμε κατ' αρχήν ότι αυτός ο οπαδός που τραυματίστηκε στο μάτι είναι ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου. Δεν είναι ούτε χούλιγκαν, ούτε πρεζάκιας, ούτε τίποτα απ' όσα αισχρά διαβάσαμε τις τελευταίες ώρες. Είμαστε απλοί οπαδοί που ταξιδεύουμε και γράφουμε χιλιόμετρα για την κάβλα μας για την τρέλα μας. Έτσι λοιπόν, για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο έχουμε να τονίσουμε 2-3 πράματα:

1) Προς (παρα)πληροφοριοδότες.

Οι σιδερένιες σφαίρες δεν ήταν σιδερένιες ήταν από διαμάντι και οι πληροφορίες μας υποδηλώνουν και την χρήση βλημμάτων από ελεφαντόδοντο. Χάθηκαν 8 μάτια και χρειάστηκε να βγάλουμε σφαίρες μέσα από κρανίο. Να γράψετε και για αυτά από την στιγμή που στις κύριες ασχολίες σας περιλαμβάνεται το να μαζεύετε κλικ και reactions πάνω στο δικό μας αίμα. Την ίδια ώρα που εμείς αιμορραγούσαμε, κάποιοι από εσάς έγραφαν ανακρίβειες. Θα μου πείτε" ήταν πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη". Και θα σας πω έχετε καθήκον να γράφετε την αλήθεια αφού διασταυρώσετε τις πληροφορίες σας και αφού είστε βέβαιοι για τα αληθινά γεγονότα. Αλλά τι σας λέω και εσάς τώρα; Μεγάλο πρόβλημα στην χώρα μας ήταν ανέκαθεν η έλλειψη συμμόρφωσης με τα κελεύσματα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Απλά κάποιοι άνθρωποι χτυπήθηκαν κάπου για εσάς. Δεν τις φάγατε εσείς.

Αναφορικά με τα "ολυμπιακός" των οπαδών της γηπεδούχου, ως αυτήκοες μάρτυρες νιώθουμε την ανάγκη να παρέμβουμε και να αποτρέψουμε την εξάπλωση τρομοφοδοτούμενου από σάιτ και μέσα μαζικής εξημέρωσης οπαδικού μίσους. Καλό το τυράκι σας. Πολλοί τσίμπησαν ήδη, κι άλλοι θα ακολουθήσουν. Το να πείς κάτι είναι διαφορετικό από το να πείς κάτι που ακούγεται σαν κάτι άλλο. Δεν σας αδικούμε. Ίσως είστε λίγο αργοί στο μυαλό, ίσως απλά είναι κάτι πέρα από τις δυνατότητες αντίληψής σας. Ελπίζουμε ότι είναι απλά αυτό και όχι η αδηφάγος δίψα και ανάγκη σας να ποτίσετε με ίντριγκα και μίσος το μυαλό αυτών που ακόμα βλάπτουν τον εγκέφαλό τους και παραμένουν εθισμένοι στην εξαπάτηση, στα ψέμματα και στις σάλτσες που τους προσφέρετε απλόχερα.

2) Όσο για τους ενεργούς σχολιαστές στα social media, των οποίων η έλλειψη ικανοποίησης και επιτυχίας στην ζωή τους, τους οδηγεί στο να γράφουν αδιάκοπα για εγκληματίες και hools, χωρίς να γνωρίζουν το οτιδήποτε για τα πράγματα για τα οποία ομιλούν. Ο υποφαινόμενος ταξίδεψε την παρέα του με αυτοκίνητο συνδυάζοντας τον αγώνα με ταξίδι και σε άλλα μέρη. Πληρώσαμε παντού, είχαμε άριστη συμπεριφορά και όταν μπήκαμε (με το εισιτήριο μας) στο γήπεδο και πήραμε την μπύρα μας από το κυλικείο, ανεβήκαμε στην κερκίδα. Εκεί ήμασταν όταν κάποιος το θεώρησε καλή ιδέα να μας πυροβολήσει κάμποσες φορές με πλαστικές σφαιρές και να μας χτυπήσει με γκλομπ όχι μόνο στο σώμα άλλα και στο κεφάλι. Την ίδια ώρα έβλεπα τον ΑΔΕΡΦΟ μου με αίματα σε όλο το δεξί τμήμα του προσώπου του και με γυαλία στο προσωπο. Και αφού τελείωσε μ' εμάς εκέινος ο δειλός άνθρωπος που θεωρεί ότι η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια δεν έχει καμία αξία, αποφασισε να κινηθεί παραπέρα χτυπώντας 2 παιδιά γυμνασίου(;;), ένα κορίτσι και ένα αγόρι με την ίδια βαναυσότητα. Συγγνώμη κ. Σχολιαστή που εγώ και αυτά τα παιδιά είμαστε εγκληματίες και hooligans, δεν θα το ξανακάνουμε. ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. Την επόμενη φορά θα ζητήσουμε να μας χτυπήσουν περισσότερο για να μείνετε ικανοποιημένος. Ό,τι θέλει ο πελάτης του σάιτ ας γράψει. Να σβηστεί αυτό το αισχρό σχόλιο; Φέρνει περισσότερα σχόλια, κλικς και αντιδράσεις. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου ήταν δίπλα μου με αίματα και γυαλιά στο μισό πρόσωπο του και δεν μπορούσα ούτε να τον προστατέψω ούτε να τον βοηθήσω. Οι δειλοί με τα όπλα και τα γκλομπ δεν μας άφηναν να τον περάσουμε για να λάβει πρώτες βοήθειες. Κάποια στιγμή τα κατάφερα και για επιβράβευση είχα ραντεβού με το γκλομπ. Ο άλλος ο φίλος μου, αν και χτυπημένος, θεωρήθηκε υπαίτιος των επεισοδίων και θεωρήθηκε φρόνιμο να συλληφθεί από το να δεχθεί ιατρική βοήθεια. Κι εγώ ψάχνοντας τον αδερφό μου θεωρήθηκα κι εγώ ύποπτος και συνελήφθηκα και οδηγήθηκα στο αστυνομικό τμήμα για τουλάχιστον ένα 5ωρο χωρίς ποτέ να καταλάβω τον λόγο. Χωρίς να θέλω να μακρηγορω κάπου αργά τη νύχτα η δικιά μας περιπέτεια έλαβε τέλος. Του αδερφού μου όμως όχι γι' αυτό παρακαλώ αν δεν γνωρίζετε κάτι και πόσο μάλλον για τέτοια θέματα που ξεφεύγουν του οπαδικού ας σκεφτόμασταν πριν πούμε την μαλακια μας πώς θα ήμασταν εμείς αν ήμασταν στην θέση αυτού του ανθρώπου.

4) Η Σλοβακία είναι ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος. Οι πολίτες φοβούνται την ίδια τους την αστυνομία. Εκεί η αστυνομία δεν προστατεύει τον πολίτη, τον μαθαίνει να φοβάται την αστυνομία. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι Πέμπτη βράδυ διανυκτερεύσαμε κανονικά στο κατάλυμά μας, την επόμενη μέρα η κράτηση μας στην Μπρατισλάβα, όπου θέλαμε να μείνουμε 2η μέρα, ακυρώθηκε χωρίς καμία αιτιολογία και οι επόμενες κρατήσεις που επιχειρήσαμε να κάνουμε (18) δεν γίνονταν αποδεκτές. Προφανώς η κάρτα μας, που είχε μέσα λεφτά, πρόδιδε την εθνικότητα μας και δεν είμασταν επιθυμητοί σε κανένα κατάλυμα καθώς είχε γίνει γνωστή η φασαρία και ότι Έλληνες οπαδοί μεταφέρθηκαν σε αστυνομικά τμήματα. Αυτοί οι άνθρωποι προτίμησαν να χάσουν λεφτά παρά να υπάρξει η πιθανότητα να έρθει στο κατάλυμα η αστυνομία στην περίπτωση που μας έψαχνε. Τα ίδια μας είπαν για την αστυνομία τους και ντόποιοι ταξιτζήδες και μπάρμαν "Η αστυνομία στην Σλοβακία είναι ένα χάος, δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα". Η αντιμετώπιση που λάβαμε στο νοσοκομείο όπου μεταφέραμε τον ΑΔΕΡΦΟ μου για το μάτι του ήταν ξενοφοβική. Κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τον ασθενή πέρα από την αρχική βοήθεια. Ήθελαν να μας πάρουν τα λεφτά και να μας διώξουν χωρίς καν να μας ενημερώσουν διεξοδικά για την κατάσταση του.

Συγγνώμη αν κουράσαμε αλλά θεωρήσαμε πως έπρεπε να το κάνουμε για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.
Εύχομαι αυτό ζήσαμε να μην το ζήσει ποτέ κανείς.
Τέλος ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στην ταχεία ανάρρωση όλων μας. Ευχαριστούμε.

Υ.Γ.1 Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για όλη την στήριξη και την βοήθεια που μας παρείχε και συνεχίζει να μας παρέχει καθώς επίσης και τα 2 στελέχη της ελληνικής αστυνομίας που συνόδευαν την αποστολή.
Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε πολύ όσους και όσες στάθηκαν δίπλα μας, για το ενδιαφέρον που δείξατε όλοι. Όλα θα πάνε καλά!!
Υ.Γ.4 Το κείμενο γράφτηκε καθ' οδόν για Σερβία συγχωρέστε μας για τυχόν συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη.

Pavlos Chatzisavvas Tasos Diamantopoulos
Άβαταρ μέλους
Notorious4
 
Δημοσιεύσεις: 958
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:38

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό trouman » Κυρ 25 Αύγ 2019, 18:09

+ 1926

Γρήγορη ανάρρωση στα παιδιά
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Δευτ 26 Αύγ 2019, 10:04

Notorious4 έγραψε:Παρακάτω σας παραθέτω κείμενο ενός εκ των παιδιών που χτυπήθηκαν άδικα στον αγώνα της Πέμπτης και νομίζω πρέπει να ακουστεί. Το κείμενο το αντέγραψα από το προφίλ του στο Facebook.



Η παραπληροφόρηση στις μέρες μας ειναι κάτι σύνηθες και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ηλεκτρονική ενημέρωση στην οποια θυσιάζεται και το τελευταίο ίχνος μιας αξιόπιστης και έγκυρης πληροφορίας στον βωμό των views/likes.
Έχοντας βιώσει δυο πολύ άσχημες μέρες, μια βάναυση εμπειρία με ατέλειωτη ταλαιπωρία και αμέτρητα χιλιόμετρα έρχεται η στιγμή που λες πρέπει κάπως να ηρεμήσουμε γιατί έχουμε να διανύσουμε και 1.200 χιλιόμετρα επιστροφής. Αλλά όχι ανοίγεις λίγο το ίντερνετ να ξεχαστείς και γίνεσαι έξαλλος με όλα αυτά που βλέπεις.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί είναι θέμα που πονάει και εξοργίζει, είναι μια κατάσταση που εύχομαι να μην την ζήσει κάνεις, να πούμε κατ' αρχήν ότι αυτός ο οπαδός που τραυματίστηκε στο μάτι είναι ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου. Δεν είναι ούτε χούλιγκαν, ούτε πρεζάκιας, ούτε τίποτα απ' όσα αισχρά διαβάσαμε τις τελευταίες ώρες. Είμαστε απλοί οπαδοί που ταξιδεύουμε και γράφουμε χιλιόμετρα για την κάβλα μας για την τρέλα μας. Έτσι λοιπόν, για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο έχουμε να τονίσουμε 2-3 πράματα:

1) Προς (παρα)πληροφοριοδότες.

Οι σιδερένιες σφαίρες δεν ήταν σιδερένιες ήταν από διαμάντι και οι πληροφορίες μας υποδηλώνουν και την χρήση βλημμάτων από ελεφαντόδοντο. Χάθηκαν 8 μάτια και χρειάστηκε να βγάλουμε σφαίρες μέσα από κρανίο. Να γράψετε και για αυτά από την στιγμή που στις κύριες ασχολίες σας περιλαμβάνεται το να μαζεύετε κλικ και reactions πάνω στο δικό μας αίμα. Την ίδια ώρα που εμείς αιμορραγούσαμε, κάποιοι από εσάς έγραφαν ανακρίβειες. Θα μου πείτε" ήταν πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη". Και θα σας πω έχετε καθήκον να γράφετε την αλήθεια αφού διασταυρώσετε τις πληροφορίες σας και αφού είστε βέβαιοι για τα αληθινά γεγονότα. Αλλά τι σας λέω και εσάς τώρα; Μεγάλο πρόβλημα στην χώρα μας ήταν ανέκαθεν η έλλειψη συμμόρφωσης με τα κελεύσματα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Απλά κάποιοι άνθρωποι χτυπήθηκαν κάπου για εσάς. Δεν τις φάγατε εσείς.

Αναφορικά με τα "ολυμπιακός" των οπαδών της γηπεδούχου, ως αυτήκοες μάρτυρες νιώθουμε την ανάγκη να παρέμβουμε και να αποτρέψουμε την εξάπλωση τρομοφοδοτούμενου από σάιτ και μέσα μαζικής εξημέρωσης οπαδικού μίσους. Καλό το τυράκι σας. Πολλοί τσίμπησαν ήδη, κι άλλοι θα ακολουθήσουν. Το να πείς κάτι είναι διαφορετικό από το να πείς κάτι που ακούγεται σαν κάτι άλλο. Δεν σας αδικούμε. Ίσως είστε λίγο αργοί στο μυαλό, ίσως απλά είναι κάτι πέρα από τις δυνατότητες αντίληψής σας. Ελπίζουμε ότι είναι απλά αυτό και όχι η αδηφάγος δίψα και ανάγκη σας να ποτίσετε με ίντριγκα και μίσος το μυαλό αυτών που ακόμα βλάπτουν τον εγκέφαλό τους και παραμένουν εθισμένοι στην εξαπάτηση, στα ψέμματα και στις σάλτσες που τους προσφέρετε απλόχερα.

2) Όσο για τους ενεργούς σχολιαστές στα social media, των οποίων η έλλειψη ικανοποίησης και επιτυχίας στην ζωή τους, τους οδηγεί στο να γράφουν αδιάκοπα για εγκληματίες και hools, χωρίς να γνωρίζουν το οτιδήποτε για τα πράγματα για τα οποία ομιλούν. Ο υποφαινόμενος ταξίδεψε την παρέα του με αυτοκίνητο συνδυάζοντας τον αγώνα με ταξίδι και σε άλλα μέρη. Πληρώσαμε παντού, είχαμε άριστη συμπεριφορά και όταν μπήκαμε (με το εισιτήριο μας) στο γήπεδο και πήραμε την μπύρα μας από το κυλικείο, ανεβήκαμε στην κερκίδα. Εκεί ήμασταν όταν κάποιος το θεώρησε καλή ιδέα να μας πυροβολήσει κάμποσες φορές με πλαστικές σφαιρές και να μας χτυπήσει με γκλομπ όχι μόνο στο σώμα άλλα και στο κεφάλι. Την ίδια ώρα έβλεπα τον ΑΔΕΡΦΟ μου με αίματα σε όλο το δεξί τμήμα του προσώπου του και με γυαλία στο προσωπο. Και αφού τελείωσε μ' εμάς εκέινος ο δειλός άνθρωπος που θεωρεί ότι η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια δεν έχει καμία αξία, αποφασισε να κινηθεί παραπέρα χτυπώντας 2 παιδιά γυμνασίου(;;), ένα κορίτσι και ένα αγόρι με την ίδια βαναυσότητα. Συγγνώμη κ. Σχολιαστή που εγώ και αυτά τα παιδιά είμαστε εγκληματίες και hooligans, δεν θα το ξανακάνουμε. ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. Την επόμενη φορά θα ζητήσουμε να μας χτυπήσουν περισσότερο για να μείνετε ικανοποιημένος. Ό,τι θέλει ο πελάτης του σάιτ ας γράψει. Να σβηστεί αυτό το αισχρό σχόλιο; Φέρνει περισσότερα σχόλια, κλικς και αντιδράσεις. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου ήταν δίπλα μου με αίματα και γυαλιά στο μισό πρόσωπο του και δεν μπορούσα ούτε να τον προστατέψω ούτε να τον βοηθήσω. Οι δειλοί με τα όπλα και τα γκλομπ δεν μας άφηναν να τον περάσουμε για να λάβει πρώτες βοήθειες. Κάποια στιγμή τα κατάφερα και για επιβράβευση είχα ραντεβού με το γκλομπ. Ο άλλος ο φίλος μου, αν και χτυπημένος, θεωρήθηκε υπαίτιος των επεισοδίων και θεωρήθηκε φρόνιμο να συλληφθεί από το να δεχθεί ιατρική βοήθεια. Κι εγώ ψάχνοντας τον αδερφό μου θεωρήθηκα κι εγώ ύποπτος και συνελήφθηκα και οδηγήθηκα στο αστυνομικό τμήμα για τουλάχιστον ένα 5ωρο χωρίς ποτέ να καταλάβω τον λόγο. Χωρίς να θέλω να μακρηγορω κάπου αργά τη νύχτα η δικιά μας περιπέτεια έλαβε τέλος. Του αδερφού μου όμως όχι γι' αυτό παρακαλώ αν δεν γνωρίζετε κάτι και πόσο μάλλον για τέτοια θέματα που ξεφεύγουν του οπαδικού ας σκεφτόμασταν πριν πούμε την μαλακια μας πώς θα ήμασταν εμείς αν ήμασταν στην θέση αυτού του ανθρώπου.

4) Η Σλοβακία είναι ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος. Οι πολίτες φοβούνται την ίδια τους την αστυνομία. Εκεί η αστυνομία δεν προστατεύει τον πολίτη, τον μαθαίνει να φοβάται την αστυνομία. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι Πέμπτη βράδυ διανυκτερεύσαμε κανονικά στο κατάλυμά μας, την επόμενη μέρα η κράτηση μας στην Μπρατισλάβα, όπου θέλαμε να μείνουμε 2η μέρα, ακυρώθηκε χωρίς καμία αιτιολογία και οι επόμενες κρατήσεις που επιχειρήσαμε να κάνουμε (18) δεν γίνονταν αποδεκτές. Προφανώς η κάρτα μας, που είχε μέσα λεφτά, πρόδιδε την εθνικότητα μας και δεν είμασταν επιθυμητοί σε κανένα κατάλυμα καθώς είχε γίνει γνωστή η φασαρία και ότι Έλληνες οπαδοί μεταφέρθηκαν σε αστυνομικά τμήματα. Αυτοί οι άνθρωποι προτίμησαν να χάσουν λεφτά παρά να υπάρξει η πιθανότητα να έρθει στο κατάλυμα η αστυνομία στην περίπτωση που μας έψαχνε. Τα ίδια μας είπαν για την αστυνομία τους και ντόποιοι ταξιτζήδες και μπάρμαν "Η αστυνομία στην Σλοβακία είναι ένα χάος, δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα". Η αντιμετώπιση που λάβαμε στο νοσοκομείο όπου μεταφέραμε τον ΑΔΕΡΦΟ μου για το μάτι του ήταν ξενοφοβική. Κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τον ασθενή πέρα από την αρχική βοήθεια. Ήθελαν να μας πάρουν τα λεφτά και να μας διώξουν χωρίς καν να μας ενημερώσουν διεξοδικά για την κατάσταση του.

Συγγνώμη αν κουράσαμε αλλά θεωρήσαμε πως έπρεπε να το κάνουμε για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.
Εύχομαι αυτό ζήσαμε να μην το ζήσει ποτέ κανείς.
Τέλος ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στην ταχεία ανάρρωση όλων μας. Ευχαριστούμε.

Υ.Γ.1 Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για όλη την στήριξη και την βοήθεια που μας παρείχε και συνεχίζει να μας παρέχει καθώς επίσης και τα 2 στελέχη της ελληνικής αστυνομίας που συνόδευαν την αποστολή.
Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε πολύ όσους και όσες στάθηκαν δίπλα μας, για το ενδιαφέρον που δείξατε όλοι. Όλα θα πάνε καλά!!
Υ.Γ.4 Το κείμενο γράφτηκε καθ' οδόν για Σερβία συγχωρέστε μας για τυχόν συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη.

Pavlos Chatzisavvas Tasos Diamantopoulos
Απίστευτα πράγματα

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 26 Αύγ 2019, 12:07

Είπαμε. Πούτσα και ξύλο στα μουνιά που θα πατήσουν εδώ και θα πουλήσουν τρέλα.
Να γυρίσουν Σλοβακία με τα πόδια και τα λεφτά τους να τα φάνε ΠΑΟΚτσήδες σε Μαλαματίνες και βρώμικο στο επόμενο εντός. Ή να γίνουν διαρκείας ΚΑΕ ΠΑΟΚ! :D
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό pilotos » Δευτ 26 Αύγ 2019, 12:15

Πέρασαν 9 χρόνια κι όμως θυμάμαι κάθε στιγμή από εκείνη την μέρα. Κάθε λεπτό που πέρασε από την ώρα που βγήκα στην Ταξίμ με τα ασπρόμαυρα, την ώρα που περάσαμε συνοδεία με κλούβες τον Βόσπορο, τα μπουκάλια που έπεσαν βροχή μόλις κατεβήκαμε από το λεωφορείο και το ντου στα Μογγολια έξω από τα επίσημα...
Ένα ματς σταθμός, ένα ματς όνειρο ζωής ο ΠΑΟΚ μου να παίζει στην Πόλη του.
Χαζεύω τις φωτογραφίες από κείνη τη μέρα και βυθιζομαι ξανά στις μνήμες της.

26-8-10

Ο δικός Doom είχε πάρει κάτι σκόρπια κι είχε φτιάξει ένα εκπληκτικό βίντεο για την ημέρα

https://youtu.be/G2fZOFvJ4zQ



SM-G965F
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 26 Αύγ 2019, 13:33

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/anagnostes/164242-pros-para-pliroforiodotes


Μπήκε κεντρική το post του Notorious, ως όφειλε.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 06 Σεπ 2019, 10:15

Επιστρέφει στην Τούμπα το… δίχτυ

μετροσπορτ

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι αυτό με τον Αρη για την 4η αγωνιστική. Θα είναι και το πρώτο τη φετινή σεζόν όπου το δίχτυ θα κάνει την εμφάνιση του μπροστά στις θύρες 1,2 και 3.

Θυμίζουμε ότι πέρσι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είχε βάλει σχετικό μηχανισμό στην κορυφή του σκεπάστρου ώστε να ανεβοκατεβαίνει το δίχτυ και να μην χρειάζεται να το τοποθετεί από την αρχή σε κάθε αγώνα που κρίνει πως είναι απαραίτητο.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Παρ 18 Οκτ 2019, 20:03

Ο προπονητης του Ακπομ στη Χαλ, απο αρθρο της κεντρικης :

Θυμάμαι, όταν πήρα τον Τσούμπα Ακπόμ από την Άρσεναλ, θεωρούσα πως είχε τα πάντα για να γίνει ένας πολύ σπουδαίος παίκτης.

Δυστυχώς, η καριέρα του δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενα. Ο Τσούμπα αγωνίζεται τώρα στην Ελλάδα.

Παίζει βέβαια για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά νομίζω πως θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα".


Αυτο να το θυμομαστε στις μεταγραφες οσον αφορα το πως βλεπουν την προοπτικη της Ελλαδας οι ξενοι επαγγελματιες: ως καταντια!
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
Άβαταρ μέλους
sic-4
 
Δημοσιεύσεις: 5902
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 18 Οκτ 2019, 20:11

Η κατάντια είναι κάτι που πάει αγκαζέ με την Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε πάρα πολλούς τομείς.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης