Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 25 Αύγ 2019, 02:56

Εντάξει, τι να πω... Είπαμε ΠΑΟΚ, εντάξει, αλλά μερικοί είστε υπερβολικοί. "Μακρινό πλάνο" και αφορμές για να κράξετε τον Ολυμπιακό. Βρήκα ξεκάθαρο κοντινό πλάνο που δείχνει ότι δεν υπάρχει πέναλτυ.

Μπράβο στον κύριο Διαιτητή!

Εικόνα
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 25 Αύγ 2019, 02:59

denyparxeisalio έγραψε:
pilotos έγραψε:Αναμένουμε ανακοίνωση του αστέρα

SM-G965F

:lol: :lol: :lol:
Σόρρυ δεν μπορούσα να κρατηθώ :mrgreen:



«Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο με το καλημέρα σας. VARάτε βιολιτζήδες»
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό Maximus » Κυρ 25 Αύγ 2019, 03:37

1) Αποδεικνύεται όλο και πιο συχνά ότι πολιτική-business-ποδοσφαιρο είναι όλα συγκοινωνούντα δοχεία. Μπορεί να μην γουστάρω οποιαδήποτε πολιτική απόχρωση, αλλά τουλάχιστον οι κεντρο-αριστεροί και πέρα, ενώ είναι βαθιά συστημικοί, εντούτοις έχουν ένα "μέτρο", μία υποτιθέμενη διαφάνεια στους μηχανισμούς τους, που μοιραία κάποια πράγματα, δεν μπορούν να τα κάνουν. Από την άλλη οι δεξιοί, ξύλο και σούβλα στην κοινωνία χωρίς δισταγμό. Διαπλεκόμενοι ως εκεί που δεν πάει. Αν οι προηγούμενες χρονιές με ΣΥΡΙΖΑ ήταν άθλος, τώρα τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι σαν να ανεβαινεις τον Όλυμπο με πατερίτσες... Όσοι ΠΑΟΚτσήδες έχουν συμφέροντα ή κολλήματα με την ΝΔ, ας τα έχουν, με γεια τους με χαρά τους. Αλλά να ξέρουν ότι αθλητικα και καθαρά ΠΑΟΚτσήδικα, έβαλαν ένα τεράστιο εμπόδιο στην ομάδα.

2) Πρέπει ο Σαββίδης να δείξει στους άλλους παραγοντες τον τρόπο, με τον οποίο θα απεμπλακούν από το άρμα του γαύρου και αυτό μπορεί μόνο να συμβεί, αν φύγουν από την Νοβα και την "νόμιμη" χορηγία του. Γιατί καλώς ή κακώς αυτά είναι τα μόνα έσοδα που έχουν οι αιληνικές ΠΑΕ και από εκεί τους κρατάει.

Αυτοί pay per view δεν μπορούν να κάνουν από μόνοι τους για ευνόητους λόγους. Αν όχι ΟΠΕΝ, τουλάχιστον έπρεπε να ξεκινήσει εδώ και καιρό μία κοινοπραξία, ένα ανεξάρτητο συνδρομητικό με όσες ΠΑΕ είναι εκτός κλίκας, για να τελειώνει η ιστορία. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Είναι μαζοχισμός πλέον να το βλέπεις να σε βιάζουν. Ξενερώνεις, πως το λένε. Εκεί που ήρθανε ξένοι διαιτητές, μία υποτιθέμενη αντικειμενικότητα στα πλαίσια του εφικτού, πάλι γ@μηθηκε η φάση... Παράγκα, πίσω όλοι! Ξενέρα...
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό pilotos » Κυρ 25 Αύγ 2019, 04:47

Banksy έγραψε:Η κανονικότητα επιστρέφει. Ο πρωθυπουργός Μαρινάκης σας ευχαριστεί θερμά για τις ψήφους σας
Ενώ πέρσι δεν είχε καθόλου σπρώξιμο ο gay..
Ότι να ναι
Ακόμα η υπόθεση τζηλου, ψάχνεται...

SM-G965F
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό Τρικυμίας » Κυρ 25 Αύγ 2019, 06:34

"Μίρλες" ή "κλάψες": αυτοί που βλέπουν την εύνοια υπέρ των αντιπάλων και δίνουν έμφαση σε αυτή, ώστε να μην επιβαρύνουν με επιπρόσθετη κριτική τον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο επειδή δεν μπορει πάντα το αγωνιστικό τμήμα του να κερδίζει και τα εξωαγωνιστικά εμπόδια (βέβαια το 2018-2019 το έκανε και αυτο). Συνήθως κατηγορούνται ως κοντοφθαλμοι ή υπερβολικά φανατικοί ή επηρεασμένοι από οπαδογράφους του ΠΑΟΚ (φράση Ισοβιτη) ή, σε άλλες εποχές, τσιράκια της διοίκησης.

"Εθελόδουλοι" ή ειρωνικά "αντικειμενικοί": αυτοί που δίνουν έμφαση μονο σε όσα είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, άρα όχι στην εύνοια υπέρ των αντιπάλων, γιατί θεωρούν ότι δεν έχει νόημα να σπαταλάμε δυνάμεις σε κάτι που δεν αλλάζει. Συνήθως κατηγορούνται ως λάτρεις του αυτομαστιγώματος, ανεπαρκεις ΠΑΟΚτσήδες, επηρεασμένοι από οπαδογράφους των αντιπάλων ή, στις μέρες μας, τρολ.

Αυτό είναι όλο: μια διαφορά οπτικής προβάλλεται ως διχοτόμηση, εξίσου πλαστή με αυτή μεταξύ "φυτών" και "μπάχαλων". Ψάχνουμε εχθρούς ανάμεσά μας και φτάνουμε να μας νοιάζει περισσότερο η δικαίωσή μας παρά το καλό του ΠΑΟΚ.

Η πραγματική δυστυχία είναι ο ΠΑΟΚ να γίνεται πρωτιστως αφορμή μίσους, γκρίνιας ή εκείνης της "πεφωτισμενης" κακομοιριάς που τόσο αρέσει σε διάφορους... διανοούμενους γιατί νομίζουν ότι μόνο αυτοί ξέρουν και μόνο αυτοί βλέπουν. Όχι, δεν είμαστε μοναδικοί σε αυτό, μάλιστα θα έλεγα ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τα κακομαθημένα των δυόμιση ομάδων χάμου. Αν όμως κάτι είναι τοξικό, το κόβεις. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρρώστια αν και καμιά φορά φαίνεται έτσι: κάποιοι Άραβες γιατροί στον Μεσαίωνα περιέγραφαν μεχρι και τον έρωτα ως ασθένεια.
---
Κατα τη γνωμη μου, το πρόσφατο μοίρασμα του παρασκηνίου μεταξύ κίτρινης και κόκκινου μάς έκανε να νομίζουμε ότι η προηγούμενη κατάσταση ήταν πιο ήπια. Η εξωαγωνιστική απώλεια πρωταθλήματος και η τρίχρωμη καμπάνια δυσφήμισης του ΠΑΟΚ πείθουν για το αντίθετο. Τώρα που ο κόκκινος συμμαχεί με την κίτρινη και φαίνεται να ανακτά το παρακρατικό μονοπώλιο, νομίζουμε ότι η κατάσταση εκτραχύνθηκε. Μα ήταν ήδη έτσι! Ο ΠΑΟΚ για όλους αυτούς είναι το πολύ τέταρτος. Έτσι είναι η... φυσική τάξη πραγμάτων. Αν είστε κοψοχερηδες του 2015 ή μελλοντικοί κοψοχερηδες του 2019, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ψηφίσετε εκτός δίπολου την άλλη φορά, χωρίς αυταπάτες για σκίσιμο μνημονίων και κανονικότητα και "ανάγκη να κυβερνηθεί ο τόπος", και αφήστε απέξω τον ΠΑΟΚ εκτός αν τον βάλουν οι ιδιοι στην κουβέντα πχ νέος πρόεδρος Αττικού Μετρό.
Να συζητούν οι φίλαθλοι, πάντα για τ' όνομά σου
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας
 
Δημοσιεύσεις: 804
Εγγραφή: Σάβ 17 Ιαν 2015, 23:24

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό NIKOS_PAOK04 » Κυρ 25 Αύγ 2019, 06:36

Εγώ προτείνω να κάνουμε ένα topic που να καταγράφουμε αγωνιστική - αγωνιστική την αβάντα της κάθε ομάδας και εάν υπήρξε η όχι αλλοίωση αποτελέσματος δημιουργώντας μια άλλη βαθμολογία ανάλογα με την εικόνα.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις ομάδες και φυσικά και για τον ΠΑΟΚ !!!
Όχι τιποτά άλλο αλλά θα έχουμε μια άποψη για το αν τελικά η ομάδα μας ήθελε μεταγραφές εντός των τεσσάρων γραμμών ή εκτός !!!!!!
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
 
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Κυρ 25 Αύγ 2019, 07:57

Είναι πασιφανές ότι φέτος θα δούμε πολλές ομορφιές και μάλιστα πολύ νωρίς. Δεν νομίζω ότι προξενεί εντύπωση τουλάχιστον προσωπικά δεν με εκπλήσσει τίποτα από αυτά τα σιχαματα. Απλά αυτό που περιμένει να διαπιστώσει κανείς είναι ο τρόπος που θα γίνει η νέα πουστια. Πλέον πέφτουν και οι μάσκες με την δήθεν διαφάνεια που θα υπάρξει με το var .Το μάθαμε χτες πως εφευρίσκουν τρόπους να πετούν αετο σε κραυγαλέες περιπτώσεις που μόνο αν υπάρχει δόλος δεν σφυρίζουν τα αυτονόητα. Όπως πολύ καλά μας έδωσαν να καταλάβουμε, ο πόλεμος με τα κατακάθια ξεκίνησε από την 1η αγωνιστική.
Προφανώς τα λευκά...polo του πρεζέμπορα αλωνίζουν ανενόχλητα σε βαθμό που θα ξεφτιλίσουν και το VAR, η υπόθεση Τζηλου άλλωστε είναι νωπή χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη κατι που θα γινόταν σε κάθε ευνομούμενο κράτος εκτός από την ..Κολομβία των Βαλκανίων!
Ήδη η ε.ο έχει αναλάβει έργο και σε αυτόν τον πόλεμο οφείλεται να είμαστε ενωμένοι ενάντια σε όλο αυτό το καρκίνωμα μια ΓΡΟΘΙΑ ξεκινώντας από το εγχείρημα με το paok tv ύστερα από αυτό το εμπάργκο με τον τηλεοπτικό- οικονομικό αποκλεισμό που δεχόμαστε και κατόπιν σε όλα τα γεγονότα όπως η χθεσινή ξεφτιλα.
Απέναντι σε όλους αυτούς δεν περισσεύει στον ΠΑΟΚ κανείς. ΠΑΟΚ εναντίον όλων
Τελευταία επεξεργασία από painkiller4 και Κυρ 25 Αύγ 2019, 08:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό kos » Κυρ 25 Αύγ 2019, 08:05

Να δούμε ποιος έχει φέτος τα κουμάντα, να μην χαλάμε την ψυχική υγεία μας. Όσοι μπορούμε τουλάχιστον.

Ο γκευ για τα τηλεοπτικά πήγε Άρειο πάγο. Αν δεν πέσουν κεφάλια θα είναι μια σαφής ένδειξη ότι το πράγμα γύρισε.
Δηλαδή τι νόημα θα έχει το πρωτάθλημα αν σήμερα χάσουμε βαθμούς από το βαρ?

Δεν υπάρχει δικαιολογία νόβα. Οι διαιτητές στο βαρ πρέπει να είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν την φάση από όλες τις διαθέσιμες κάμερες ακόμη και αν αυτές δείχνουν περιστέρια. Τι πάει να πει ο τεχνικός της νόβα. Τι άλλοθι είναι αυτό....

Όποια φάση πάει στο βαρ να απαιτήσει ο ΠΑΟΚ να λαμβάνει όλα τα στιγμιότυπα από όλες τις κάμερες. Δεν ανήκουν πλέον στην νόβα. Είναι μέρος της διεξαγωγής του αγώνα. Έχει έννομο συμφέρον να βλέπει ότι βλέπει το κοράκι στο βαν.
kos
 
Δημοσιεύσεις: 4908
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Κυρ 25 Αύγ 2019, 08:17

Παγκόσμια πρωτοτυπία για χάρη του Θρύλου. Να δείχνεις το πιο ασαφές replay στο διαιτητή, τη στιγμή που υπάρχει το κοντινό που είναι και ξεκάθαρο.
Γελοιοποιήσαμε το θεσμό του VAR μέσα σε ένα βράδυ. Στο καταλληλότερο γήπεδο εννοείται.
Απορούμε πραγματικά, όταν ξεκινάει η σεζόν με τέτοιο σκηνικό, τι θα δούμε στη συνέχεια από τους ''επιστήμονες'' της ΕΟ.
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό jibbie » Κυρ 25 Αύγ 2019, 08:29

οι τυποι αλωνιζουν κι εμεις επικοινωνιακα αρκουμαστε σε χαζομαρες του γκιογκις.σσ.ς στο ινσταγκραμ. εχουν περασει μηνες απ την αποχωρηση Κυριακου κι ακομη δεν εχουμε υπευθυνο επικοινωνιας. τι στιγμη που ο γαυρος κανει σαματα για το καθετι.

για χτες, εχουν ΟΛΟΙ ευθυνη.

ο Κουμπαρακης βλεπει τη φαση μπροστα του, το σφυριζει δηλαδη και χωρις VAR
ο Τζοβαρας κτλ στο βαν, μπορουν να δουν τη φαση και να πουν στον Κουμπαρακη οτι ειναι πεναλτι, δε χρειαζεται να συμβουλευτει ο ιδιος το VAR
ο τεταρτος αφηνει τον Καραπαπα να κανει bullying στον Κουμπαρακη οσο εξεταζει το VAR

ο ΠΑΟΚ πρεπει να απαιτησει την τιμωρια ΟΛΩΝ. λυσαλλεα.
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό ΠΟΡΚΥ-5 » Κυρ 25 Αύγ 2019, 08:32

Επικρατεί μια μάλλον ανυπόστατη (μέχρι στιγμής) φήμη, ότι κλάπηκαν οι εισπράξεις (και) του ματς ΆΡΗ - ΟΦΗ...!!!
Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο?
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis
 
Δημοσιεύσεις: 978
Εγγραφή: Τρί 17 Φεβ 2015, 17:59

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Κυρ 25 Αύγ 2019, 08:40

obanebane έγραψε:Πολύ κλαψομουνιαση έχει πέσει ρε παλικάρια,πάλι πούτσα θα φάνε και πάλι θα λένε ότι είναι οι καλύτεροι.
Τίποτα δεν μας σταματά.


Το φετινό πρωτάθλημα που θα πάρει ο ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα καλύτερο απ το περυσινό γιατί θα είναι και μέσα στη μάπα του χοντρού.
Εγώ κλαψομουνιαση δε βλέπω πάντως. Αγανάκτηση βλέπω και δικαιολογημένη, άσχετα κατά πόσο συνηθισμένοι ήμαστε στη γαυροπουστιά. Και βασικά καλύτερα να μην τη συνηθίσουμε καθόλου και ποτέ.

Το ότι στηλιτεύονται κάποια πράγματα, σκέτες πουστιές, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κλαψομουνίαση, ή ότι κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ φοβάται ή ότι έχει μείνει στα παλιά ξερω γω.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό jibbie » Κυρ 25 Αύγ 2019, 08:51

η stoiximan παντως μετα και τα χτεσινα εβαλε πλεον πρωτο φαβορι τον γκεη :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Κυρ 25 Αύγ 2019, 09:08

jibbie έγραψε:οι τυποι αλωνιζουν κι εμεις επικοινωνιακα αρκουμαστε σε χαζομαρες του γκιογκις.σσ.ς στο ινσταγκραμ. εχουν περασει μηνες απ την αποχωρηση Κυριακου κι ακομη δεν εχουμε υπευθυνο επικοινωνιας. τι στιγμη που ο γαυρος κανει σαματα για το καθετι.

για χτες, εχουν ΟΛΟΙ ευθυνη.

ο Κουμπαρακης βλεπει τη φαση μπροστα του, το σφυριζει δηλαδη και χωρις VAR
ο Τζοβαρας κτλ στο βαν, μπορουν να δουν τη φαση και να πουν στον Κουμπαρακη οτι ειναι πεναλτι, δε χρειαζεται να συμβουλευτει ο ιδιος το VAR
ο τεταρτος αφηνει τον Καραπαπα να κανει bullying στον Κουμπαρακη οσο εξεταζει το VAR

ο ΠΑΟΚ πρεπει να απαιτησει την τιμωρια ΟΛΩΝ. λυσαλλεα.
Πως ξέρουμε τι κινήσεις κάνουμε και βγαζουμε συμπεράσματα..... Αμάν αυτή η εσωστρεφεια ο εχθρός είναι ο ΓΑΒΡΟΣ εκεί πρέπει να στραφούμε σαν οπαδοί.... Η διοικηση έχει εμπειρία και ξέρει τι να κάνει και τι μπορεί να κάνει.... Τα έργα της το αποδυκνειουν.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό jibbie » Κυρ 25 Αύγ 2019, 09:27

νομιζω το ποστ μου ηταν σαφες. δεν μιλησα για απουσια κινησεων παρασκηνιακα, μιλησα για απουσια επικοινωνιας στην οποια εξ ορισμου γνωριζει το κοινο ολες τις κινησεις. αν θες, ξαναδιαβασε το ;)
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες