Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Τρί 20 Αύγ 2019, 01:13

Dimg4 έγραψε:Ναι ακριβως.


πολυ σημαντικό αυτο! :pano:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
 
Δημοσιεύσεις: 7321
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Τρί 20 Αύγ 2019, 09:24

το basketball retro εν ολίγοις τα είπε όλα. Βγείτε και μιλήστε. Δεν σας είπε κανείς κλέφτες. Κακοδιαχείριση μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Δε σημαίνει οτι τα βάζει στην τσέπη.Κακοδιαχείριση κάνουνε σε εταιρείες απόφοιτοι του Γούορτον, δεν θα κάνουνε άνθρωποι που δεν έχουνε σπουδάσει καν οικονομικά ή διοίκηση επιχειρήσεων? Αν δεν μιλήσουνε, τίπότα δε θα γίνει! Κανένας δε θα πάρει διαρκείας. Όλα αυτά, ο τάδε επιχειρηματίας, ο δείνα, θα βοηθήσει, αλλά δεν ξέρουμε κλπ. Σκεφτείτε στον άρη που έχει πολύ περισσότερο μπασκετικό κόσμο, έχει (και καλά) μεγαλομέτοχο ο οποίος δε μιλάει και έχουνε 500 διαρκείας. Δεν υπάρχει το στηρίξτε. Ξεχάστε το. Και δεν το λέω για μένα προφανώς. Αν δε μιλήσετε στον πελάτη, πελάτη δεν έχετε. Μπορώ να γράψω πολλά αλλά το αφήνω εδώ. Οι εποχές είναι δύσκολες, με τόσους ελάχιστους έλληνες διαθέσιμους, πρέπει να πάρειε τρομερούς ξένους για να μείνεις κατηγορία. ΣΤον κολοσσό φέτος είδα έναν ανήμπορο Φλεβαράκη. Δύσκολα. Πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τρί 20 Αύγ 2019, 10:17

Ναι ναι palok......τα ειπε ολα.....χαχαχαχαχα!
Οτι ο καλλες ηταν βασικος σεντερ και ο θεοδωρακος στην περιφερεια (ειχε παιξει 29 λεπτά και 42 δευτερα ΟΛΗ την χρονια)! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Απο εκει καταλαβαινει κανεις ποση σχεση εχουν με το μπασκετ αυτοι οι τυποι που κανουν και κριτικη!

Τι να πουνε σε αυτα τα αστεια που λενε αυτοι οι φωστηρες του μπασκετ στο αρθρο που δεν εχουν παρει μυρωδια τοσα χρονια;

Γιατι εδιναν αυτα τα λεφτα στον ζαρα,γιατι εκαναν 2ετη συμβολαια και γιατι εκαναν αυξηση σε συμβολαια;

Αμ οταν αποφασιζεις να κανεις κριτικη κυριε basketaball και δεν εχεις ασχοληθει ΠΟΤΕ απο οτι φαινεται με αυτα που εχει πει ο ΜΠΑΝΕ πριν 3 χρονια και ουτε εχεις παρει μυρωδια απο οτι φαινεται για το περιεχομενο αυτων που εχει πει για την κατασταση στο ελληνικο πρωταθλημα, ακομα και αν δεν τα εχεις ακουσει, τοτε απλα εισαι ΕΜΠΑΘΗΣ και αλλαξε το ονομα της σελιδας σου σε ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ!

Κακως βεβαια ασχολουμαστε με τυπους που γραφουν τοσο γελοια πραγματα....αλλα οταν τους δινεις και δικιο ρε εσυ palok......στους ασχετους!
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 20 Αύγ 2019, 10:58

Για την χθεσινή συνάντηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, στο περιθώριο της, Άλκης Μπεκιάρης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη χθεσινή συνάντηση του Α.Σ για την ΚΑΕ:

«Εγινε η συνάντηση για να αρχίσει να κινείται κάτι στο τμήμα. Εγινε χρήση… απινιδωτή, για να το πούμε σχηματικά, προκειμένου να πάρει… ανάσα το τμήμα. Προέκυψε από τη συνάντηση υλικό και ηθικό-τεχνοκρατικό αποτέλεσμα.

Δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες με αριθμούς, είναι επιθυμία και των ιδίων των προσφερόντων, του κ. Αμοιρίδη, του κ. Γαλατσόπουλου, του κ. Ησαϊάδη, να μη γίνει αυτό. Αποφασίσαμε για τις κινήσεις που χρειάζονται για την επάνδρωση του τμήματος μάρκετινγκ. Αμεσα πρέπει να προσεγγίσουμε χορηγούς, να τους φέρουμε ξανά κοντά στην ομάδα και να αρχίσουμε να δουλεύουμε άμεσα με τις προκαταβολές των χορηγιών. Εγινε άμεσα επίσης, με την ολοκλήρωση της δικής μας συζήτησης, πρόσληψη του νέου προπονητή, που δίνει ένα στίγμα για την καινούργια μέρα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ.

Φυσικά είναι πάντα δίπλα στο τμήμα και όλοι το θέλουμε, ο κ. Σαββίδης, ο πατριάρχης της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει πολλές φορές να τα περιμένουμε όλα από τον κ. Σαββίδη και εμείς να μην κουνήσουμε το… δακτυλάκι μας. Ο καθένας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, πρέπει να συνδράμει στο τμήμα».

Για τις κινήσεις από εδώ και πέρα:

«Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και δεν είναι η στιγμή για κριτική. Σε ώρα μάχης θεωρούμε πως δεν είναι η κριτική το καλύτερο που χρειάζεται να γίνεται. Βλέπουμε την επόμενη μέρα, αυτό που προέχει είναι να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ. Οταν έρθει ώρα για κριτική, θα γίνει και θα καταμεριστούν ευθύνες, αν και εφόσον υπάρχουν».

Για αυτά που έχει κάνει ο Α.Σ. ως τώρα:

«Ο Ερασιτέχνης είναι πάντα δίπλα στο τμήμα του μπάσκετ, κάνει πολλά για την ΚΑΕ, που συχνά, λόγω του προέδρου, του κ. Κατσαρή, μένουν στο σκοτάδι, δε φαίνονται και μερικές φορές, μάλιστα, θεωρούμε αδικημένο τον Ερασιτέχνη και τον πρόεδρο για κριτική που ασκείται. Για παράδειγμα, το ότι “Παλατάκι” συντηρείται, αυτήν τη στιγμή, εξ’ ολοκλήρου από τον ΑΣ, είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια. Δεν υπάρχει άλλο ιδρυτικό σωματείο που να συνδράμει τόσο σε ΚΑΕ».


Για το κλίμα ενότητας που βγήκε από τη χθεσινή συνάντηση:

«Ολοι μαζί χρειάζεται να δώσουμε το στίγμα, να κινητοποιήσουμε τον κόσμο, θα γίνουν και κάποιες άλλες ενέργειες σε συνεργασία με την ΚΑΕ. Τέθηκαν, με τη συνάντησή μας, στρατηγικοί στόχοι, ο ρόλος μας, του ΑΣ, δηλαδή, δεν είναι να συνδιοικήσουμε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Είμαστε ανοικτοί όποτε μας ζητηθεί και κρίνουμε και εμείς από την πλευρά μας πως έτσι πρέπει, να δώσουμε χέρι βοήθειας».

Για την πιθανότητα νέων προσώπων στο Δ.Σ. της ΚΑΕ:

«Τα βήματα που έγιναν είναι προς τα εμπρός. Βασικό, ακόμη, είναι πως δε λειτουργούμε με αποκλεισμούς. Βρεθήκαμε 5-10 άτομα, αυτό δε σημαίνει πως μόνο αυτούς θέλουμε. Οποιος προκύψει στην πορεία και δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, οι πόρτες του ΠΑΟΚ είναι ανοικτές. Οποιος έχει τη διάθεση, τη δυνατότητα και το χρόνο να προσφέρει, είναι καλοδεχούμενος.

Υπάρχει το διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από τον ελάχιστο αριθμό μελών, είναι τριμελές, όπως προβλέπει το καταστατικό και ο νόμος περί ανωνύμων εταιρειών. Λήγει η θητεία του στις 6/9, θα στελεχωθεί από εκεί και πέρα. Εγιναν προτάσεις σε κάποιους από όσους βρέθηκαν στη συνάντησή μας, θα γίνουν και άλλες και θα καταλήξουμε. Στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κενό διοίκησης στην ΚΑΕ. Σεβόμαστε το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο στην προκειμένη ζήτησε τη συνδρομή και συμβουλή του ΑΣ και τη δώσαμε. Το διοικητικό συμβούλιο όμως, είναι που παίρνει τις αποφάσεις».

Για την παρουσία του κ. Σαββίδη και τη βοήθεια του στην ΚΑΕ:

«Πρέπει να συμμετέχει στην προσπάθεια όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος. Ο κ. Σαββίδης έχει δείξει από το 2012 μέχρι σήμερα ότι βρίσκεται δίπλα σε όλον τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στον κ. Σαββίδη».


Από: thessports.gr

https://thessports.gr/%ce%bc%cf%80%ce%b ... %80%ce%b5/

Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ καλά κρατεί, εδώ μάλιστα με την παράλληλη "αγιοποίηση" της διοίκησης του ΑΣ...

Θωμά, την λέξη κακοδιαχείριση δεν ξέρω ποιος την εφηύρε (πιθανολογώ κάποιος πολιτικός, που διαχειρίστηκε λανθασμένα δημόσιο χρήμα), αλλά το αποτέλεσμα της άλλοι το πληρώνουν με απόλυση απ τη θέση τους, πιθανά κάποιοι άλλοι με δικαστικές καταδίκες και μπόλικοι με ένα: "Ε τι να κάνουμε τώρα? Τόσο ήξεραν τόσο έκαναν"...


Υ.Γ. Όσοι αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. σπεύδουμε από σήμερα για διαρκείας, αναμένοντας την απόδοση των ευθυνών, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν, την στιγμή που η ΚΑΕ ήδη έφτασε να είναι διαλυμένη, έως και χθες....

Υ.Γ. 2 Θεωρώ σίγουρο ότι θα βοηθήσει κι ο Ιβάν, αναλόγως της κινητοποίησης του κόσμου ή της αδιαφορίας του...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τρί 20 Αύγ 2019, 11:10

'Η καποιοι εχουν ξεχασει ή εσκεμενα ξεχνανε καποια πραγματα.

Την διετια 2012-14 η μοναδικη ομαδα που ειχε μπατζετ αρκετα πανω απο τα 500 χιλ. ηταν ο Πανιωνιος.
Την διετια 2014-16 ηταν μονο η Αεκ.
Σε αυτην την 4ετια να θυμησω οτι οι ομαδες που ητανε τοτε ηταν Ηλυσιακος-Ικαρος-Καοδ-Τρικαλα-Καβαλα-Απολλων Π.- Πανελευσινιακος κτλ. Ομαδες με μικρο μπατζετ.
Ετσι τοτε οπως εχει πει ο ΜΠΑΝΕ και ο Ματζικ(νομιζω) ο ΠΑΟΚ επαιρνε φτηνα παικτες γιατι δεν υπηρχε ανταγωνισμος.

Απο το 2016 ομως εως σημερα υπαρχουν 2 ομαδες(Αεκ και Προμηθεας) που δινουν αρκετα χρηματα και εχουν εκτιναξει τα κασε των παικτων. Να θυμησω παλι τα 150 χιλ. που προσέφερε ο Προμηθεας στον ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ περυσι(δηλ. οσα εδινες εσυ σε ζαρα και χρυσικοπουλο μαζι και νομιζεις πως ηταν πολλα).

Να θυμησω και το χάλι των 2 ομαδων που ειχαν αυξημενο μπατζετ τα τελευταια 7-8 χρονια.....Αρη και Πανιωνιο;

Να θυμησω οτι ακομα και ομαδες με ιδιοκτήτες και μονιμη παρουσια στα play off οπως ο Κολοσσος και το Ρεθυμνο δεν μπορουν πλεον να ακολουθησουν και περυσι επαιζαν την παραμονη τους; Το ιδιο ισχυει και για το Λαυριο.

Οσοι προσπαθουν να ακολουθησουν τα αυξημενα μπατζετ τους τρωει η μαρμάγκα. Τελευταίο θύμα και ο Χολαργος!
Πιθανον οι επομενοι να ειναι η Λημνος και το Περιστερι.

Αυτην την κατασταση την εχει περιγραψει ο ΜΠΑΝΕ επανειλημενα τα τελευταια 3 χρονια.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!!!!

Υ.Γ. Το πιο σημαντικο ξεχασα....η Αεκ.... που υποτιθεται εχει φραγκατο ιδιοκτητη,εχει χωσει λεφτα και πηρε ευρωπαικη κουπα και ελληνικο κυπελλο! Εχει φαει 2-3 ban απο fiba και Τζειμς και Χαντερ βγηκαν τωρα και ζητανε χρωστουμενα!
Τελευταία επεξεργασία από hellrider και Τρί 20 Αύγ 2019, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 20 Αύγ 2019, 11:26

Μπάνε Πρέλεβιτς: Πρόεδρος διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ., στις 6 Δεκεμβρίου 2016...

Για το ότι έχει μείνει πολλά χρόνια σε αυτή τη θέση και για το πόσα χρόνια μπορεί να συνεχίσει:

«Προσωπικά μπορώ να συνεχίσω άλλα 100 χρόνια. Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό βάρος. Το χαίρομαι απεριόριστα, γιατί πιστεύω ότι κάνουμε κάτι πολύ δύσκολο. Πάντα το σωστό είναι το πιο δύσκολο που μπορείς να κάνεις. Το σωστό σημαίνει ότι δεν κάνεις δημόσιες σχέσεις με κανέναν, δεν θέλεις να ευχαριστήσεις κανέναν και από την πρώτη μέρα μειώσαμε τον προϋπολογισμό και μείωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Όποιος και να ασχοληθεί ως Διοίκηση Πρωτοδικείου δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Κάτι παραπάνω μπορεί να δώσει μόνο ένας χρηματοδότης, που για κάποιο δικό του λόγο θα θέλει να έχει μια ομάδα. Τώρα αν έρθει αυτή η ώρα και αν είμαστε έτοιμοι για έναν τέτοιον άνθρωπο, είναι μία άλλη συζήτηση».



Πηγή: https://www.voria.gr/article/prelevits- ... oume-akomi

Μέσα σε 19 μήνες (20 Ιουλίου 2018 έγινε η συνέντευξη, που μας ενημέρωσε ότι του χρόνου φεύγει) τι άλλαξε, όμως και αποφάσισε να σταματήσει και γιατί (πιθανά) απέκτησε κάποιο ψυχολογικό βάρος, δεν τον ρώτησαν οι ΑΡΔ....

Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωνε (εντός της τελευταίας τριετίας, ακόμα και σήμερα που μιλάμε) ο Μπάνε....

Οι ανώνυμες εταιρίες αλλά και οι ΑΣ έχουν θεσμοθετημένα όργανα, με ανώτατο τους την ΓΣ, όπου παίρνονται αποφάσεις για την στρατηγική που θα ακολουθηθεί ενίοτε, δίνοντας παράλληλα λόγο για τα αποτελέσματα....

Ας μας ενημερώσει κάποιος, λοιπόν, αν τυχόν έχει υπ όψιν του, σε ποια ακριβώς ΓΣ αποφασίστηκε η στρατηγική να "ακολουθήσουμε τα μπάτζετ" και με ποιο σκοπό κι ας βγουν να δηλώσουν οι υπεύθυνοι αν αυτός επετεύχθη...

Ναι, τολμάω να το ζητάω, ως φίλαθλος μάλιστα και όχι ως μέλος του ΑΣ, επειδή όμως αυτά δεν το ζήτησαν ποτέ...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τρί 20 Αύγ 2019, 11:32

goran το απο πανω ποσταρισμα που εκανα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η απαντηση στην συνενεντευξη που ανεβασες.
Το 2016 δοθηκε η συνεντευξη δηλ. την χρονια που αρχισαν να αλλαζουν τα πραγματα. Τοσο απλα.

Εκτος κι αν περιμενες βεβαια να προβλεψει ο ΜΠΑΝΕ το 2016 οτι το 2018 θα φτασει ο Προμηθεας να δινει 150 χιλ. για τον Μαργαριτη!
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 20 Αύγ 2019, 11:40

Άλλο (για την ουσία των πραγμάτων) ρωτάω εγώ, άλλο (νομίζεις ότι) απαντάει το πιο πάνω σου post, hellrider...

Γνωρίζεις πόσες ΓΣ (πλην της μίας υποχρεωτικής-τακτικής) ανά έτος δικαιούται να συγκαλέσει ένας ΑΣ ή μία ΑΕ?
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 20 Αύγ 2019, 11:44

goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Όσοι αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. σπεύδουμε από σήμερα για διαρκείας, αναμένοντας την απόδοση των ευθυνών, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν, την στιγμή που η ΚΑΕ ήδη έφτασε να είναι διαλυμένη, έως και χθες....



palok έγραψε:Δεν υπάρχει το στηρίξτε. Ξεχάστε το. Και δεν το λέω για μένα προφανώς.


Δηλαδη δε γλιτωνω απο σας με τιποτα? Ρε κατι μυστηριοι που μου θελουν και παλατακι...Που ναι και μακρια...



Υγ Χαρα στο κουραγιο σας που θελετε να το συζητατε και να το αναλυετε .Πολυ πικρα...
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26576
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 20 Αύγ 2019, 11:46

Το ρεζουμέ είναι εδώ:

goran 64 έγραψε:Όσοι αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. σπεύδουμε από σήμερα για διαρκείας



Εγώ θα προσθέσω "όσοι αγαπούν τον ΠΑΟΚ κι έχουν τα λεφτά να το δείξουν εμπράκτως.

Εγώ θα πάω σήμερα. Να 'ναι καλά το keeppaokalive.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τρί 20 Αύγ 2019, 12:09

Δηλ. τι λες ρε εσυ goran; οτι φταιει η διοικηση ΜΠΑΝΕ που δεν εκαναν ΓΣ;
Εγω σου απαντησα για την συνεντευξη που ποσταρες.Και πως ΝΑΙ η κατασταση αλλαξε αυτους τους 19 μηνες! Πολυ κιολας!

Οσον αφορα την στρατηγικη να ακολουθει τα μπατζετ , αυτο ειναι αλλη συζητηση και αν θες την γνωμη μου αυτο ηταν (εν μερει) αλλο ενα λαθος της διοικησης.
Παρολαυτα με το πιο πανω ποστ αυτο ακριβως περιεγραψα.....την ιδια στρατηγικη ακολουθησαν ΟΛΕΣ οι ομαδες που ηθελαν να παιζουν Α1...και τωρα ψυχοραγουν(οπως κι εμεις)!
Δεν καναμε κατι διαφορετικο....το διαφορετικο ειναι οτι ΜΟΝΟ εμεις κατηγορουμε την διοίκηση για κακοδιαχειριση!

Επι της ουσιας Goran ειναι μια επαναληψη(σε μικρογραφια) αυτου που ζησαμε την δεκαετια του '90. Οπου γαυροβαζελοι εκτιναξαν τα μπατζετ και στην προσπαθεια τους να ακολουθησουν ΠΑΟΚ-αρης-αεκ κτλ τιναχτηκαν στον αερα εκει στο 2000.
Απλα το χάλι πλεον ειναι οτι δεν μπορουν να ακολουθησουν ουτε εναν Προμηθεα!
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό thanasakiss4 » Τρί 20 Αύγ 2019, 12:22

Ο πόλεμος που μας γίνεται από τους κατω, δεν ειναι μονο κατά της ΠΑΕ και του Σαββιδη ,αλλά σαν οργανισμο γενικότερα. Μεγαλωσαμε πολύ (ή μάλλον δείξαμε το πραγματικό μέγεθος μας) και καπώς πρέπει να το σταματήσουν.Αν βρουν πάτημα(που δυστυχώς το δώσαμε μόνοι μας), στο να διαλύσουν το μπάσκετ για να μας μικρύνουν θα το κάνουν.
Μην τους κάνουμε την χάρη.
Επίσης, στηρίζουμε και τον Αμοιριδη όταν μπορουμε, που είναι από τους πολύ λιγους ανθρώπους που βάζουν το χέρι στην τσέπη για τον ΠΑΟΚ και έμμεσα στηρίζουμε και τον σύλλογο.
Αν θες κάποιο ηλεκτρικό προϊόν (τηλεόραση, κλιματιστικό, αφυγραντήρα κτλ),πάνε πάρε Morris,f&u.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ εδώ ..ΠΑΟΚ εκεί.. ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή!
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019
 
Δημοσιεύσεις: 1956
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 11:30
Τοποθεσία: Κομοτηνή

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 20 Αύγ 2019, 12:57

hellrider έγραψε:Δηλ. τι λες ρε εσυ goran; οτι φταιει η διοικηση ΜΠΑΝΕ που δεν εκαναν ΓΣ;
Εγω σου απαντησα για την συνεντευξη που ποσταρες.Και πως ΝΑΙ η κατασταση αλλαξε αυτους τους 19 μηνες! Πολυ κιολας!

Οσον αφορα την στρατηγικη να ακολουθει τα μπατζετ , αυτο ειναι αλλη συζητηση και αν θες την γνωμη μου αυτο ηταν (εν μερει) αλλο ενα λαθος της διοικησης.
Παρολαυτα με το πιο πανω ποστ αυτο ακριβως περιεγραψα.....την ιδια στρατηγικη ακολουθησαν ΟΛΕΣ οι ομαδες που ηθελαν να παιζουν Α1...και τωρα ψυχοραγουν(οπως κι εμεις)!
Δεν καναμε κατι διαφορετικο....το διαφορετικο ειναι οτι ΜΟΝΟ εμεις κατηγορουμε την διοίκηση για κακοδιαχειριση!

Επι της ουσιας Goran ειναι μια επαναληψη(σε μικρογραφια) αυτου που ζησαμε την δεκαετια του '90. Οπου γαυροβαζελοι εκτιναξαν τα μπατζετ και στην προσπαθεια τους να ακολουθησουν ΠΑΟΚ-αρης-αεκ κτλ τιναχτηκαν στον αερα εκει στο 2000.
Απλα το χάλι πλεον ειναι οτι δεν μπορουν να ακολουθησουν ουτε εναν Προμηθεα!

Θα με σκάσεις ρε παλίκαρε....
Δεν καταλαβαινόμαστε...

Φυσικά και φταίει η διοίκηση Μπάνε, που δεν συγκάλεσε έκτακτη ΓΣ της ΚΑΕ, στην οποία είχε υποχρέωση να παρίσταται εκπρόσωπος του ΑΣ, για να αποφασιστεί η "λάθος στρατηγική του να ακολουθήσουμε τα μπάτζετ"...

Ένα λάθος μάλιστα που το γνώριζε ο Μπάνε, αφού το είχε δηλώσει, στην ίδια συνέντευξη του, της 6/12/2016...

Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε:

«Ήθελα να κάνω αυτή τη συζήτηση εδώ και αρκετό καιρό, γιατί τα χρόνια περνάνε και εμφανίζονται καινούρια πρόσωπα, αλλά περίμενα ότι θα έρθει κάποιος πρόεδρος και θα σταματήσω να λέω τα ίδια και να επαναλαμβάνομαι. Ας επαναλάβουμε λοιπόν την ιστορία μας. Είμαι ο Μπάνε Πρέλεβιτς, είμαι ο πρόεδρος της Διοίκησης του Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι η ανώνυμη εταιρεία δεν έχει μεγαλομέτοχο, δεν έχει χρηματοδότη και ζει αποκλειστικά από τα έσοδα της. Αυτή η Διοίκηση Πρωτοδικείου ανέλαβε το 2011, μία περίοδο που η ομάδα μπήκε στο άρθρο 99 που ανήκει στον πτωχευτικό κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι οι παλιές αμαρτίες και οι άνθρωποι απέναντι στους οποίους η ομάδα είχε υποχρεώσεις, μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να πτωχεύσουν την ΚΑΕ και η ομάδα να μην υπάρχει. Αυτή είναι η Διοίκηση Πρωτοδικείου που έχει αναλάβει την ομάδα από το 2011.

Τα επαναλαμβάνω αυτά γιατί τα έχουμε ξεχάσει αυτά.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, ποιες είναι οι δυνατότητες μας και που μπορούμε να φτάσουμε.
Αν δεν το γνωρίζουμε αυτό, ξεκινάει ένας αυτοκαταστροφικός μηχανισμός, που στο τέλος μόνο βλάπτει την ομάδα.


Εδώ και έξι χρόνια, η Διοίκηση Πρωτοδικείου έχει καταφέρει να μην πτωχεύσει η εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είμαστε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα, ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και για τον κόσμο και για τους χορηγούς. Η εταιρεία δεν έχει πτωχεύσει και παράλληλα καταφέρνει να είναι σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων.

Αυτά τα χρόνια είχαμε στήριξη κατά καιρούς από διάφορους χορηγούς και από ένα άτομο, τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουμε. Γιατί όσο καλή διαχείριση και να κάναμε, όση δουλειά και να ρίξουμε, δεν θα υπήρχαμε. Αμφιβάλλω αν θα υπήρχε και η ΠΑΕ αν δεν είχε μπει μεγαλομέτοχος ο συγκεκριμένος άνθρωπος.


Πηγή: https://www.voria.gr/article/prelevits- ... oume-akomi

Αφού λοιπόν ο ίδιος "ξέχασε" αυτό το βασικό που γνώριζε, δίχως να διαθέτει την πλειοψηφική συναίνεση, είτε των μετόχων της ΚΑΕ, είτε/και των μελών του ΑΣ, τότε το βλέπω φυσικό να τον λέμε βασικό υπόλογο και υπεύθυνο...

Εκτός κι αν την έχει κάπου καταγεγραμμένη, αλλά δεν το κοινοποιεί, που είναι ακόμα χειρότερο για το μέλλον...
Τότε είναι που αυτό το πιθανό "λάθος" του θα το ξαναβρούμε μπροστά μας σε λίγα χρόνια και θα χουμε τα ίδια...
Ελπίζω πλέον να είμαι τελείως κατανοητός για το τι με ενδιαφέρει περισσότερο σχετικά με όσα έχουν ήδη γίνει...

Πάντως, με τις παραπάνω δηλώσεις του, δεν γίνεται να τον αιτιολογήσουμε με το: "Τόσο ήξερε, τόσο έκανε"...
ΓΙΑΤΙ το έκανε τότε?
Ρωτάμε και απάντηση δεν πήραμε, δεν παίρνουμε και δεν θα πάρουμε πια, με όσα βλέπω...


Υ.Γ. Ελπίζω να μην εξισώνεις τον (διαμαρτυρόμενο) κόσμο μας με του Λαύριου, του Κολοσσού και λοιπών λιμών...
Υ.Γ. 2 Επίσης θεωρώ υποτιμητικό να "επιχειρηματολογείς" με νούμερα του αέρα, όπως τα 150 χιλιάρικα του Προμηθέα στον Μαργαρίτη, που προέρχονται μόνο από δημοσιεύματα του κώλου και που δεν έγιναν πράξη ποτέ...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τρί 20 Αύγ 2019, 13:14

Αρα λες οτι καθε χρονο επρεπε να παιρνει εγκριση του μπατζετ απο την ΓΣ.....ok!
Εστω οτι επρεπε να το κανει αυτο και δεν το εκανε.....γιατι ο ΑΣ δεν τον κυνηγησε;γιατι κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε γι'αυτο;

Δεν εξισωνω κοσμο. Λεω οτι απο ολες αυτες τις ομαδες(συμπεριλαμβανομενων αρη-αεκ-πανιωνιου,μην τις προσπερνας) μονο εμεις λεμε για κακοδιαχειριση.

ΟΛΑ τα δημοσιευμετα στον αερα ειναι. Κανενας δεν μπορει να επιβεβαιωσει τιποτα. Και τα ποσα που ακουγονται για προσφυγες,ζαρα,χρυσικοπουλο κτλ στον αερα ειναι αλλα μια χαρα το χρησιμοποιειτε. Δυο μετρα και δυο σταθμά;
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 20 Αύγ 2019, 13:53

Ξεχνάς διάφορες συζητήσεις που κάναμε παλιότερα εδώ μέσα...Πήγαινε βρες τις και θα δεις ότι ήμουν ο πρώτος που έγραψα για ευθύνες όλων τους, όλων των διοικούντων της ΚΑΕ και του ΑΣ, με διαφορετική αναλογία όμως...

Επίσης, όταν σε είχα ρωτήσει: Γιατί δεν δίνει στεγνά ο Μπάνε την διοίκηση του ΑΣ για τις ευθύνες της?
Με απάντησες,πάλι, τότε, ότι: " Ίσως αυτό να είναι το μοναδικό και βασικό λάθος του................"...

Ε, σαν πολλά δεν μαζεύονται τα λάθη, ρε παλίκαρε? Μήπως λοιπόν, έστω και αργά, σήμερα-αύριο, θα πρεπε να το διορθώσει, βάζοντας κάποια πράγματα στη θέση τους, για να μην υποθηκευτεί, ξανά, το μέλλον της ομάδας μας?
Εκτός κι αν...........Δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο να υποθέσω, με την τόσο καλοπροαίρετη διάθεση που διαθέτω.....

Μόνο εμείς λέμε για κακοκδιαχείριση, επειδή εμείς υπάρχουμε, δεν είμαστε ανύπαρκτοι σαν οπαδούς των άλλων...
Κι επειδή θέλουμε να βρεθούν και να απομακρυνθούν οι υπεύθυνοι, για να μην έχουμε μία από τα ίδια, σύντομα...


Υ.Γ. Δίχως την παρουσία του Ιβάν, δεν θα κοκορευόταν κανείς τους για όσα έχουν "πετύχει" και παρ ότι το ξέρουν, κατάφεραν, αν όχι να τον κάνουν να αδιαφορήσει εντελώς, να απομακρυνθεί, "τσεκάροντας τους στα ζόρικα"...
Αν έβγαλε πλέον σωστά συμπεράσματα, ας κλείσει τα αυτιά του στους ύμνους τους, στέλνοντας τους σπίτι όλους...
Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που γίνεται, με επιτυχία, εν θερμώ και άμεσα, αλλά ελπίζω να γίνει πολύ σύντομα...

Υ.Γ. 2 Σε δικό μου post δεν θα βρεις κουβέντα για προσφυγές κ.τ.λ., οπότε μην με μπερδεύεις με άλλους, γιατί δεν συνηθίζω ούτε τα "δύο μέτρα και δύο σταθμά", ούτε υπερβολές για 2.000 καφέδες στο κυλικείο του Προμηθέα....
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες