Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
3
2%
Ματος
1
1%
Βαρελα
28
18%
Κρεσπο
63
41%
Βιερινια
3
2%
Μαουρισιο
20
13%
Σακχοβ
1
1%
Ζαμπα
5
3%
Μπισεσβαρ
3
2%
Ελ Καντουρι
10
6%
Ακπομ
17
11%
Μισιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων : 154

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Argaliad » Δευτ 04 Φεβ 2019, 02:23

To απολυτο στοιχειο της σαπιλας τους Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Argaliad
 
Δημοσιεύσεις: 1148
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 18:36

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Asimos » Δευτ 04 Φεβ 2019, 02:24

Τελικά βρέθηκε ο τρόπος. Κακος Διαιτητης; Στημενος; Ότι κι αν ήταν στέρησε καθαρό παιχνίδι που δεν μπορουσε να ανταπεξέλθει η ΑΕΚ.

Βεβαια, το Χ ειναι σαν νικη για μας και θα τολμήσω να ψελλίσω πως το 50% του δρόμου διανύθηκε. Την άλλη Κυριακή ενδεχομένως να κανω βολτες μεσα στην αθηνα με την κορνα πατημενη...

Στα του ματς δεν εχω να πω τιποτα, η εναλλαγη ρολων Βαρελα - Μαουρίσιο ηταν απολαυστικη 11 μήνες μετα την φαρσοκωμωδία και τεράστια τάπα σε παραμύθια και υποβαθμίσεις νοημοσύνης.

Θα πω τρια πράγματα που εισέπραξα μετά όμως:

1. Το πιστεύουμε. Το μάτι γυαλίζει. Και δεν είναι δική μου αίσθηση. :D

2. Η παραδοχή πλέον υπάρχει από παντού. Τα χαλίφηδες, ΣΥΡΙΖΕΣ, ξεπουλήματα Μακεδονίας που ξεκίνησαν από συγκεκριμένο όμιλο μπήκαν στον πάτο τους όπως εκατοντάδες FAKE NEWS που έχει γεμίσει ο τόπος τα τελευταία δυο χρόνια.

3. Μιλούσα με εναν γείτονα ΑΕΚτση που δεν ήξερε γιατί ήταν σκασμένος. Το γύρισα στον χαβαλέ όταν πριν 11 μήνες πιαστήκαμε στα χέρια και μας χώριζαν οι γκόμενες μας. Δεν γαμείς, πάντα μεγαλόκαρδοι ήμασταν κι ας μας την φορέσουν όταν ξαναμπορέσουν. Είναι στον γενετικό κώδικα του καθενός μας γραμμενα αυτα. Αφού μέσα στην πίκρα του παραδέχτηκε γρήγορα και χωρίς περιστροφές όσα λέμε εδώ μέσα, περι απάτης Μελ, τσέπωμα 30M€ απο CL, ποντίκηδες και Κομίνηδες... Ειπε κάτι που με σκάλωσε ασχημα. ΘΕΛΟΥΜΕ 2 ΧΑΦ, 2 ΕΞΤΡΕΜ, 2 CB, 1 ΦΟΡ.

Και εκεινη τη στιγμή συνειδητοποιησα... Πως το να φτιάξεις μια ΟΜΑΔΑ που θα χαίρεσαι να την βλεπεις και θα διεκδικει ΤΙΤΛΟΥΣ... ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΧΡΗΜΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΗ, ΠΛΑΝΟ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Με τα ψέμματα και με σφεντόνες ήμασταν δεκαετίες. Μας ριχνανε πυρηνικα και τους γυριζαμε πετρες. Και καμια φορα μεσα στην τρελα μας περναμε αποτελεσμα.

Το τρίτο για μενα ήταν το πιο σημαντικο της σημερινης ημερας. Εγινε τοσο αργα η μετάλαξη μας από τη μαλακία σε ένα αξιοπρεπες συνολο που δεν το πηρα χαμπαρι. Δεν καταλαβα πως ειμαστε στην διαδικασια γιγάντωσης του συλλόγου και πρωτη φορα δεν βλεπω το ταβανι.

Σκεφτηκα να του πω πως σε μια τριετια αν δουλεψουν καλα το πλανο ΙΣΩΣ εχουνε ομαδα για πρωταθλημα. Πρωταθλητισμο ναι, ειναι υποχρεωμενοι να κανουν. Αλλα για πρωτοι, ουτε λογος.

Και μη βιαστειτε, 5% πιθανοτητες εχουν να το παρουν οι γαυροι. Δεν μας ριχνουν σταχτη στα ματια. Ο οργανισμος ΠΑΟΚ, ειναι αλλου πλεον.

Καληνυχτα, πρωτοπόροι!

ΥΓ: Η Αμυνα μας ηταν σεμιναριακου επιπεδου σημερα. Ο Μαρινος εκτος απο πορτοφολι μαλλον θα χασει και τη δουλεια του καθως βλεπουν πως μονο με ηλεκτροσοκ και μια καινουργια ιδεα θα σωσουν οτιδηποτε απο τη χρονια.
Ομως MVP για μενα ηταν ο σκυλος ο ΑΚΠΟΜ. Ετρεχε μονος του μπροστα και κερδιζε μπαλες ρε φιλε. Να παρει καμια ανασα η αμυνα. Στο τελος ο Τσιγκρινσι δεν ειχε κουραγιο να πηδηξει... Κι αν στο χορευτικο του Ματος στη ΜπιΜπιΜπο στο τελος, η Κρεσπουρα ηξερε που να αραξει και να περιμενει τη μπαλα τωρα θα πατουσα ηδη κορνες.
Asimos
 

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό page4paok » Δευτ 04 Φεβ 2019, 02:58

Μάγκες, η ομάδα μόνο με πολλές κόκκινες σταματά από εδώ και πέρα. Το ξέρουν, το βλέπουν, το έχουν καταλάβει. Η ΠΑΕ έχει να διαλέξει αν θα φωνάζει πριν συμβούν ή αφού συμβούν. Δεν χρειάζεται κρυστάλλινη σφαίρα για να κατανοήσουν όλοι τι θα (τους) κάνει ο ΠΑΟΚ αν εξασφαλίσει μία πρώτη φορά τα χρήματα που αντιστοιχούν σε ομίλους CL. Πρόκειται για το μέλλον τους ή το μέλλον μας. Το διακύβευμα είναι μεγάλο και ξεπερνά το ένα πρωτάθλημα.

Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
page4paok
 
Δημοσιεύσεις: 134
Εγγραφή: Πέμ 11 Αύγ 2016, 14:32

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό vs40 » Δευτ 04 Φεβ 2019, 03:11

obanebane έγραψε:Πότε δεν έδωσε μυριο,μη παραπληροφορείς, αντιλαμβάνομαι ότι το κάνεις επειδή δεν το γνωρίζεις, αλλά να μην γίνουμε σαν τα μούτρα τους.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ.


Αδερφέ το έδωσε το πριμ για το Euro 2012. Ο Κατσουράνης μόνο το είπε δημόσια και τον ευχαρίστησε. Σαν σήμερα το θυμάμαι. Όμως δε ζήτησε συγνώμη. Ειπε οτιδηποτε βοηθαει την εθνικη ειναι καλιδεχουμενο. τοτε παικτης του βαζελου. Από τη δήλωση Κατσουρανη το καταλαβα οτι το πληρωσε οπως και υποσχεθηκε τοτε το πριμ.

Πάρε λινκ:
https://www.neakriti.gr/article/eidisei ... -ethniki-/
https://www.sport24.gr/football/Euro/Eu ... 27275.html
https://www.contra.gr/Columns/contra-ep ... 18897.html
σορυ για το κοντρα.γρ, αλλά δίνω λινκ γιατι δε θυμάμαι λάθος.
https://www.sport24.gr/football/Euro/Eu ... 21649.html, εδώ αναφέρει τη δήλωση ευχαριστίας του Κατσουράνη που είχα παρακολουθήσει ζωντανά τότε.

Υπάρχουν και σχόλια σε κάποια, είχα διαβάσει να γράφουν: 'και εγώ υποσχομαι 30εκ να δώσω μπλα μπλα μπλα και ειρωνίες', 'από λόγια ο καθένας ότι θέλει λέει', κ.ο.κ. Είχε χλευαστεί και στα κανάλια θυμάμαι.
Τελευταία επεξεργασία από vs40 και Δευτ 04 Φεβ 2019, 03:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vs40
 
Δημοσιεύσεις: 5220
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό petza8 » Δευτ 04 Φεβ 2019, 03:29

Εγω εκλεισα την τηλεοραση μετα το γκολ της κουλας γιατι εβλεπα την προπαγανδα ναρχεται παλι. Εγω τετοια σφαγη στο α ημιχρονο ειχα να δω απο εποχη Κοκκαλη - τελος. Για μενα πεναλτι δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια - κιας λεει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του, ναστε σιγουροι οταν αν ειχε δει το παραμικρο θα το εδινε. Μου φαινεται ακομα απιστευτο πως δεν μιλαει για τις 6 κιτρινες καρτες σε 1 ημιχρονο με 8 φαουλ.

Επίσης πρέπει να βρούμε εναν μηχανισμό αντιστασης στην προπαγανδα των ΜΜΕ, δεν ξερω πως μπορει να γινει αλλα οταν παρουμε το πρωταθλημα πρεπει να βρουμε εναν τροπο. Δεν θελω να κανω μικροπολιτικη αλλα ετσι οπως ταχει κανει ο πρεζεμπορας να το εχουμε υποψη... Κουληδες, Νοτοπουλου, Αδωνηδες, Ταχιαου κτλ ξερετε τι εκφραζουν. Στα @@ μου τι ψηφιζει ο καθενας - ετσι και αλλιως ολοι ιδιοι ειναι - αλλά επειδη εκλογες ερχοντε τουλαχιστον σκεφτειτε τι αντιπροσωπευει το καθε προσωπο πισω απο ολα τα κομματα της πλακας (αριστερα, δεξια, ακρα, κεντρο κτλ.)

Την Κυριακη ο καθενας τον διπλανο του, να προστατευσουμε την επενδυση του Ιβαν που πλεον παει τρενο και να φτιαξουμε τις προυποθεσεις να μπει και στα αλλα αθληματα και να επενδυσει και αλλο στη Βορεια Ελλαδα. Η αποκεντρωση θα σωσει την χωρα και αντι να τον γλύφουν τον πολεμανε απο ολες τις πάντες.
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
petza8
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Πέμ 17 Ιούλ 2008, 00:18

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Maniaq@Deepwood » Δευτ 04 Φεβ 2019, 04:49

παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου σήμερα
1. το δανέζικο, κι όχι μόνο, πρωτάθλημα έχει διακοπεί δηλαδή υπήρχαν πολλοί, καλοί και έμπειροι διαθέσιμοι, διαιτητές μας έφεραν κάποιον ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟ με μόνο σκοπό να απαξιώσει το αίτημα για ξένους διαιτητές και να έχουμε από εδώ και πέρα τα ελληνικά γιουσουφάκια στα ντερμπυ ,με το πρόσχημα πως οι ντόπιοι δεν είναι χειρότεροι !!!
2. ο διαιτητής ήταν στημένος ο παλιόπουστας, να μας εκνευρίσει και να μας τελειώσει με κάρτες , αν ήταν έλληνας θα τελειώναμε με 8 ,ο τύπος ήταν απίθανος δεν δίνονται με τέτοια ευκολία τέτοιες κίτρινες ειδικά σε ντερμπυ ,ήταν μεροληπτική η διαιτησία του με σκοπό να αβαντάρει την χούλια
3. Η χούλια σήμερα , ο γατομούρης στην ουσία ,γλύτωσε το κράξιμο που θα έτρωγε μετά το διαφαινόμενο τρίμπαλο
τώρα βρήκαν τον χαζούλη που έβαλαν να το παίζει προπονητής να πληρώσει το μάρμαρο
4. οι ομάδες ,ειδικότερα οι παίκτες ήταν μέρα με την νύχτα ,πρέπει να είσαι ,που είναι ,πολύ χαζοί οι φίλαθλοι τηςς χούλιας να περιμένουν κάτι με αυτά τα ταγάρια που έχουν για παίκτες ,σε άλλες εποχές αυτοί οι παίκτες το πολύ να έπαιζαν στην καλαμάτα το πολύ στον πανηλιακό!!!
5.για να μην ξεφτιλιστούν οι χάρτινοι πρέπει να τερματίσουν τρίτοι ,γι αυτό και βλέπουμε σφαγές του Ατρόμητου σε άσχετα ματς όπως με την ξάνθη
6.και μόνο που μπήκαν στον κόπο να προσπαθήσουν να μας κόψουν βαθμούς σήμερα ,για να πάρει κάποιος άλλος το πρωτάθλημα απέδειξαν πόσο μικρή ομάδα είναι και πόσο μπουνταλάδες κατευθυνόμενοι οπαδοί είναι ,επίπεδο διπλανής συνοικιακής ομάδας δηλαδή ,προσωπικά σαν οπαδός του προσφυγικού Π.Α.Ο.Κ. αισθάνομαι πως δεν έχω να μετρήσω την ψωλή μου με ενός χάρτινου και δεν πρόκειται να μπω σε καμία αντιπαράθεση με φίλο ή εχθρό για το συγκεκριμένο νεόκοπο σωματείο ,είναι πολύ λίγοι και πρέπει να σηκώσουν κεφάλι για να δουν τα ασπρόμαυρα παπάρια μου.
και την 7. και την 8 ,τρύπιε θα κλοτσήσεις τόπι την άλλη βδομάδα?
Maniaq@Deepwood
 
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: Δευτ 28 Απρ 2014, 20:41

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό GoMaRoS » Δευτ 04 Φεβ 2019, 04:57

Asimos έγραψε:Τελικά βρέθηκε ο τρόπος. Κακος Διαιτητης; Στημενος; Ότι κι αν ήταν στέρησε καθαρό παιχνίδι που δεν μπορουσε να ανταπεξέλθει η ΑΕΚ.

Βεβαια, το Χ ειναι σαν νικη για μας και θα τολμήσω να ψελλίσω πως το 50% του δρόμου διανύθηκε. Την άλλη Κυριακή ενδεχομένως να κανω βολτες μεσα στην αθηνα με την κορνα πατημενη...

Στα του ματς δεν εχω να πω τιποτα, η εναλλαγη ρολων Βαρελα - Μαουρίσιο ηταν απολαυστικη 11 μήνες μετα την φαρσοκωμωδία και τεράστια τάπα σε παραμύθια και υποβαθμίσεις νοημοσύνης.

Θα πω τρια πράγματα που εισέπραξα μετά όμως:

1. Το πιστεύουμε. Το μάτι γυαλίζει. Και δεν είναι δική μου αίσθηση. :D

2. Η παραδοχή πλέον υπάρχει από παντού. Τα χαλίφηδες, ΣΥΡΙΖΕΣ, ξεπουλήματα Μακεδονίας που ξεκίνησαν από συγκεκριμένο όμιλο μπήκαν στον πάτο τους όπως εκατοντάδες FAKE NEWS που έχει γεμίσει ο τόπος τα τελευταία δυο χρόνια.

3. Μιλούσα με εναν γείτονα ΑΕΚτση που δεν ήξερε γιατί ήταν σκασμένος. Το γύρισα στον χαβαλέ όταν πριν 11 μήνες πιαστήκαμε στα χέρια και μας χώριζαν οι γκόμενες μας. Δεν γαμείς, πάντα μεγαλόκαρδοι ήμασταν κι ας μας την φορέσουν όταν ξαναμπορέσουν. Είναι στον γενετικό κώδικα του καθενός μας γραμμενα αυτα. Αφού μέσα στην πίκρα του παραδέχτηκε γρήγορα και χωρίς περιστροφές όσα λέμε εδώ μέσα, περι απάτης Μελ, τσέπωμα 30M€ απο CL, ποντίκηδες και Κομίνηδες... Ειπε κάτι που με σκάλωσε ασχημα. ΘΕΛΟΥΜΕ 2 ΧΑΦ, 2 ΕΞΤΡΕΜ, 2 CB, 1 ΦΟΡ.

Και εκεινη τη στιγμή συνειδητοποιησα... Πως το να φτιάξεις μια ΟΜΑΔΑ που θα χαίρεσαι να την βλεπεις και θα διεκδικει ΤΙΤΛΟΥΣ... ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΧΡΗΜΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΗ, ΠΛΑΝΟ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Με τα ψέμματα και με σφεντόνες ήμασταν δεκαετίες. Μας ριχνανε πυρηνικα και τους γυριζαμε πετρες. Και καμια φορα μεσα στην τρελα μας περναμε αποτελεσμα.

Το τρίτο για μενα ήταν το πιο σημαντικο της σημερινης ημερας. Εγινε τοσο αργα η μετάλαξη μας από τη μαλακία σε ένα αξιοπρεπες συνολο που δεν το πηρα χαμπαρι. Δεν καταλαβα πως ειμαστε στην διαδικασια γιγάντωσης του συλλόγου και πρωτη φορα δεν βλεπω το ταβανι.

Σκεφτηκα να του πω πως σε μια τριετια αν δουλεψουν καλα το πλανο ΙΣΩΣ εχουνε ομαδα για πρωταθλημα. Πρωταθλητισμο ναι, ειναι υποχρεωμενοι να κανουν. Αλλα για πρωτοι, ουτε λογος.

Και μη βιαστειτε, 5% πιθανοτητες εχουν να το παρουν οι γαυροι. Δεν μας ριχνουν σταχτη στα ματια. Ο οργανισμος ΠΑΟΚ, ειναι αλλου πλεον.

Καληνυχτα, πρωτοπόροι!

ΥΓ: Η Αμυνα μας ηταν σεμιναριακου επιπεδου σημερα. Ο Μαρινος εκτος απο πορτοφολι μαλλον θα χασει και τη δουλεια του καθως βλεπουν πως μονο με ηλεκτροσοκ και μια καινουργια ιδεα θα σωσουν οτιδηποτε απο τη χρονια.
Ομως MVP για μενα ηταν ο σκυλος ο ΑΚΠΟΜ. Ετρεχε μονος του μπροστα και κερδιζε μπαλες ρε φιλε. Να παρει καμια ανασα η αμυνα. Στο τελος ο Τσιγκρινσι δεν ειχε κουραγιο να πηδηξει... Κι αν στο χορευτικο του Ματος στη ΜπιΜπιΜπο στο τελος, η Κρεσπουρα ηξερε που να αραξει και να περιμενει τη μπαλα τωρα θα πατουσα ηδη κορνες.


+1926 + μπιμπιμπο λεει :mrgreen:
GoMaRoS
 
Δημοσιεύσεις: 6671
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό GoMaRoS » Δευτ 04 Φεβ 2019, 05:06

petza8 έγραψε:Εγω εκλεισα την τηλεοραση μετα το γκολ της κουλας γιατι εβλεπα την προπαγανδα ναρχεται παλι. Εγω τετοια σφαγη στο α ημιχρονο ειχα να δω απο εποχη Κοκκαλη - τελος. Για μενα πεναλτι δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια - κιας λεει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του, ναστε σιγουροι οταν αν ειχε δει το παραμικρο θα το εδινε. Μου φαινεται ακομα απιστευτο πως δεν μιλαει για τις 6 κιτρινες καρτες σε 1 ημιχρονο με 8 φαουλ.

Επίσης πρέπει να βρούμε εναν μηχανισμό αντιστασης στην προπαγανδα των ΜΜΕ, δεν ξερω πως μπορει να γινει αλλα οταν παρουμε το πρωταθλημα πρεπει να βρουμε εναν τροπο. Δεν θελω να κανω μικροπολιτικη αλλα ετσι οπως ταχει κανει ο πρεζεμπορας να το εχουμε υποψη... Κουληδες, Νοτοπουλου, Αδωνηδες, Ταχιαου κτλ ξερετε τι εκφραζουν. Στα @@ μου τι ψηφιζει ο καθενας - ετσι και αλλιως ολοι ιδιοι ειναι - αλλά επειδη εκλογες ερχοντε τουλαχιστον σκεφτειτε τι αντιπροσωπευει το καθε προσωπο πισω απο ολα τα κομματα της πλακας (αριστερα, δεξια, ακρα, κεντρο κτλ.)

Την Κυριακη ο καθενας τον διπλανο του, να προστατευσουμε την επενδυση του Ιβαν που πλεον παει τρενο και να φτιαξουμε τις προυποθεσεις να μπει και στα αλλα αθληματα και να επενδυσει και αλλο στη Βορεια Ελλαδα. Η αποκεντρωση θα σωσει την χωρα και αντι να τον γλύφουν τον πολεμανε απο ολες τις πάντες.
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ


Η αντισταση ειναι οτι εχουμε τα δικα μας σαιτ και μμε οπου μπαινουμε για την ενημερωση μας, σε ολα τα αλλα μμε μπαινουμε για να γελασουμε και να πουλησουμε τρελα. Αν καποιος εχει μαθει να ζει μεσα στο ψεμα μια ζωη δεν γινεται να δει την αληθεια, τον τρομοκρατει, οποτε δεν θα βαλουμε εμεις μυαλο στον καθε αμυαλο μπαμπουινο. Γενικα μια τους ποκιτες αθηνεζους γουσταρουμε που δεν μας γουσταρουνε, δεν ειμασταν ποτε σαν αυτους και ουτε θα γινουμε. Οσο προπαγανδα και να παιξουν, στο τελος θα σκασει η φουσκα που εφτιαξαν και ζουν μεσα
GoMaRoS
 
Δημοσιεύσεις: 6671
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό GoMaRoS » Δευτ 04 Φεβ 2019, 05:09

Maniaq@Deepwood έγραψε:παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου σήμερα
1. το δανέζικο, κι όχι μόνο, πρωτάθλημα έχει διακοπεί δηλαδή υπήρχαν πολλοί, καλοί και έμπειροι διαθέσιμοι, διαιτητές μας έφεραν κάποιον ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟ με μόνο σκοπό να απαξιώσει το αίτημα για ξένους διαιτητές και να έχουμε από εδώ και πέρα τα ελληνικά γιουσουφάκια στα ντερμπυ ,με το πρόσχημα πως οι ντόπιοι δεν είναι χειρότεροι !!!
2. ο διαιτητής ήταν στημένος ο παλιόπουστας, να μας εκνευρίσει και να μας τελειώσει με κάρτες , αν ήταν έλληνας θα τελειώναμε με 8 ,ο τύπος ήταν απίθανος δεν δίνονται με τέτοια ευκολία τέτοιες κίτρινες ειδικά σε ντερμπυ ,ήταν μεροληπτική η διαιτησία του με σκοπό να αβαντάρει την χούλια
3. Η χούλια σήμερα , ο γατομούρης στην ουσία ,γλύτωσε το κράξιμο που θα έτρωγε μετά το διαφαινόμενο τρίμπαλο
τώρα βρήκαν τον χαζούλη που έβαλαν να το παίζει προπονητής να πληρώσει το μάρμαρο
4. οι ομάδες ,ειδικότερα οι παίκτες ήταν μέρα με την νύχτα ,πρέπει να είσαι ,που είναι ,πολύ χαζοί οι φίλαθλοι τηςς χούλιας να περιμένουν κάτι με αυτά τα ταγάρια που έχουν για παίκτες ,σε άλλες εποχές αυτοί οι παίκτες το πολύ να έπαιζαν στην καλαμάτα το πολύ στον πανηλιακό!!!
5.για να μην ξεφτιλιστούν οι χάρτινοι πρέπει να τερματίσουν τρίτοι ,γι αυτό και βλέπουμε σφαγές του Ατρόμητου σε άσχετα ματς όπως με την ξάνθη
6.και μόνο που μπήκαν στον κόπο να προσπαθήσουν να μας κόψουν βαθμούς σήμερα ,για να πάρει κάποιος άλλος το πρωτάθλημα απέδειξαν πόσο μικρή ομάδα είναι και πόσο μπουνταλάδες κατευθυνόμενοι οπαδοί είναι ,επίπεδο διπλανής συνοικιακής ομάδας δηλαδή ,προσωπικά σαν οπαδός του προσφυγικού Π.Α.Ο.Κ. αισθάνομαι πως δεν έχω να μετρήσω την ψωλή μου με ενός χάρτινου και δεν πρόκειται να μπω σε καμία αντιπαράθεση με φίλο ή εχθρό για το συγκεκριμένο νεόκοπο σωματείο ,είναι πολύ λίγοι και πρέπει να σηκώσουν κεφάλι για να δουν τα ασπρόμαυρα παπάρια μου.
και την 7. και την 8 ,τρύπιε θα κλοτσήσεις τόπι την άλλη βδομάδα?


+1926
Ακριβως αυτο ειναι νεοκοπο σωματειο
GoMaRoS
 
Δημοσιεύσεις: 6671
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό GoMaRoS » Δευτ 04 Φεβ 2019, 05:19

page4paok έγραψε:Μάγκες, η ομάδα μόνο με πολλές κόκκινες σταματά από εδώ και πέρα. Το ξέρουν, το βλέπουν, το έχουν καταλάβει. Η ΠΑΕ έχει να διαλέξει αν θα φωνάζει πριν συμβούν ή αφού συμβούν. Δεν χρειάζεται κρυστάλλινη σφαίρα για να κατανοήσουν όλοι τι θα (τους) κάνει ο ΠΑΟΚ αν εξασφαλίσει μία πρώτη φορά τα χρήματα που αντιστοιχούν σε ομίλους CL. Πρόκειται για το μέλλον τους ή το μέλλον μας. Το διακύβευμα είναι μεγάλο και ξεπερνά το ένα πρωτάθλημα.

Sent from my SM-T710 using Tapatalk


Απο την στιγμη που ξεκινησαν οι διωξεις για δηλωσεις για διαιτησια κτλ η παε ουτε φωνες ουτε τιποτα, το πολυ ας παει για καφεδακι με μελο. Αν ειχαμε εμεις τις δηλωσεις του κερατα -200 βαθμους θα ειχαμε τωρα. Εδω την τελευταια απαντηση του κυρ κυρ στην ανακοινωση του γαυρου την πηρε ο εισαγγελεας χωρις να γραφει τιποτα για διαιτητες κτλ.

Κοκκινη μας εδωσαν; ενας παιχτης εξω για ενα παιχνιδι, παγκο εχουμε. Τις φωνες τις αφηνουμε για αλλους
GoMaRoS
 
Δημοσιεύσεις: 6671
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό fotis » Δευτ 04 Φεβ 2019, 05:52

Άλλο ένα ματς και τέλος.Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια έπαιξε με μυαλό μετά την αποβολή

Ίδιοι εμπλεκόμενοι πρωταγωνιστες στο γκολ μας με περσυ που ακύρωσαν ,Βαρέλα Μαουρισιο
έτσι να πονάει !:) :) :)
Άβαταρ μέλους
fotis
 
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ 2011, 15:34
Τοποθεσία: athens

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό shogoon » Δευτ 04 Φεβ 2019, 06:54

Ένα ματς έμεινε. Ψυχραιμία στην κερκίδα φωνή και η ομάδα ξέρει τι να κάνει. Απλά όμορφα και λιτά. Υπερβολές δεν χρειάζονται όταν είσαι απλά ο καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
shogoon
 
Δημοσιεύσεις: 1330
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 08:47

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Τρικυμίας » Δευτ 04 Φεβ 2019, 06:56

Τεράστιο λάθος να νομίζουμε ότι την Κυριακή κρίνεται ο τίτλος. Τεράστιο. Την Κυριακή το μόνο που κρίνεται είναι αν θα αλλάξει η πιθανότητα του κόκκινου να το κλέψει. Ακόμα και αν η πόρνη μπάλα τούς δώσει τη νίκη, πάλι είμαστε φαβορί. Αλλά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Προέχει το Κύπελλο, να βγει ανώδυνα η υποχρέωση και να ειμαστε παλι εκει αετε.
Να συζητούν οι φίλαθλοι, πάντα για τ' όνομά σου
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας
 
Δημοσιεύσεις: 804
Εγγραφή: Σάβ 17 Ιαν 2015, 23:24

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό john4serres » Δευτ 04 Φεβ 2019, 08:10

Η πρώτη κίτρινη στον Ζαμπα είναι για γέλια και για κλάματα. Επειδή κράτησε στα χέρια του την μπάλα λίγα δευτερόλεπτα;
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29796
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευσηαπό joshua » Δευτ 04 Φεβ 2019, 08:19

Μια παρατηρηση μονο,το ''πεναλτι'' που ζηταει η κουλα προερχεται απο το φαουλ που στοιχισε κιτρινη καρτα στον Σαχοφ.Ενα φαουλ στο οποιο δεν ακουμπησε καν τον αντιπαλο και εδιωξε καθαρα την μπαλα και ο αλλος επεσε κατω και σφαδαζε...Δεν εγραψα κατι χτες γιατι απο τα νευρα του πρωτου ημιχρονου μου πηρε αρκετη ωρα για να ξεθολωσω και δεν ειδα καν το δευτερο ημιχρονο.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Superleague

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες