Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό montekristo » Σάβ 02 Φεβ 2019, 00:15

Φίλε alastor θεωρώ ότι είναι το πιο αδύνατο σημείο του ΠΑΟΚ η έλλειψη ταχύτητας αντίδρασης στο κέντρο όταν χάνουμε την μπάλα και ειδικά με τον γαύρο θα φανει πιο πολύ
Αυτός μπορεί να βοηθήσει άμεσα έτσι φαίνεται
Δεν νομίζω ότι ήρθε για να κάτσει κάνα 2 εβδομάδες πάγκο και μετά σιγά σιγά να μπει
Θα το δούμε βέβαια στην πράξη

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
#FREEΠΟΡΚΥ-5
montekristo
 
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό vs40 » Σάβ 02 Φεβ 2019, 03:38

Κλείσανε οι μεταγραφές με τον πιο ονειρικό τρόπο.

Έχω όμως μια απορία: Από το 2008 που γράφω στο φόρουμ, έλεγα σταθερα τα ίδια, δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τις ηλικίες και είναι κάτι που με προβλημάτιζε και επί Σάντος. Όμως εκεί ήξερα ότι λεφτά δεν είχαμε και τουλάχιστον οι 30ρηδες δεν είχανε μεγάλα κασέ τότε, οπότε δεν το πολυανάφερα.

Επί Ιβάν Σαββίδη ήμουν πολύ θερμός σε ακριβώς αυτήν την στρατηγική που σήμερα αποθεώνουμε. Οι "φρουροί" του φόρουμ μου είχαν κάνει πάρα πολλές επιθέσεις λες και εγώ δεν ήθελα το καλό του ΠΑΟΚ, που εξέφραζα τη γνώμη μου, λέγοντας τι θεωρώ ιδανικό για μια ποδοσφαιρική ομάδα και ειδικά αυτή που αγαπάω. Άλλοι λέγανε αυτά δε γίνονται κλπ, λες και οι Ευρωπαϊκές ομάδες, του επιπέδου μας, το κάνουν έτσι από τη φαντασία τους. Δε μιλάω μόνο για Πόρτο κλπ, αλλά πραγματικά του επιπέδου μας. Έτσι όλοι ξεκινήσαν και μετά μας ξεπεράσαν- κάτι Βέλγοι, η Δυναμό Ζάγκρεμπ κλπ. Ακόμη και μικρότερες ομάδες με πολύ μικρά μπάτζετ, στην Ευρώπη πετύχαν περισσότερα ή τα ίδια με την κατεύθυνση που από πάντα τόνιζα. Γιατί αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος και τα πεσίματα, όταν έλεγα δε γουστάρω Κόστα, Μαντούρο κλπ παλτά, ενώ ήθελα "wonderkid" στα δεδομένα του ΠΑΟΚ πάντα (δηλ Ζαμπά)? Όλες οι ομάδες που προανέφερα το κάνανε και δεν έλεγα τίποτα σούπερ-ουάου. Δεν ανακάλυψα την Αμερική. Ούτε καν το έπαιζα έξυπνος. Έλεγα το αυτονόητο, και έτρωγα πέσιμο ομαδικό εδώ μέσα. Τώρα λοιπόν που επιτέλους κάνουμε αυτό που πρέπει και που έλεγα τόσα χρόνια, γιατί πανηγυρίζετε και χαμογελάτε ως τα αυτιά;;;

Να πω όμως και όλη την πραγματικότητα πάρα πολλοί μου είπαν μπράβο για τις απόψεις μου, αλλά δεν γράφω για να πει κανείς μπράβο, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα - καψούρα έχουμε. Αυτό που δε μου αρέσει είναι το πέσιμο σε κάποιον - έτσι απλά πέσιμο. Πολλοί νομίζουν ότι κάνουμε τον έξυπνο κλπ. Αν είναι δυνατόν σε αυτό το επίπεδο να ικανοποιούμαι να αποδείξω την εφυϊα μου ή ο καθένας μας. Αν είναι δυνατόν...

Στην τελική πολύ αξία δίνουμε στο ποδόσφαιρο και την "παιδική" του οργάνωση. Ούτε καν η Ρεάλ και η Μπάρτσα για μένα δεν είναι σοβαρές και οργανωμένες εταιρίες. Της πλάκας είναι, όπως και όλο αυτό το industry, αλλά και το μέγεθος κάθε σωματείου αν το δει κανείς απομονωμένα. Ως σύνολο μόνο το ποδόσφαιρο μετράει, όπου και πάλι έχει αστεία οργάνωση με τρισάθλιους κανόνες κλπ. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στο κομμάτι οργάνωσης από το ποδόσφαιρο.

Για αυτό, πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και το ζήτημα επιτέλους είναι να υπάρχει και λίγο αποδοχή στην καινοτομία. Σε εμάς δυστυχώς υπάρχει λιθοβολισμός ακόμη και σε ιδέες που έχουν εφαρμοστεί από την πλειοψηφία με επιτυχία. Φτάνει που δεν το κάνει ο ΠΑΟΚ ή άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Η καινοτομία, για όσους ξέρουν από καινοτομία έρχεται με την φιλοσοφία της καινοτομίας η οποία πρέπει να προωθείται έτσι ώστε κάθε κοινός θνητός να μπορεί να είναι κομμάτι της. Το να λες τον άλλον αμέσως εξυπνάκια και να του την πέφτεις είναι ότι χειρότερο. Έχω χαρακτιριστεί ως μάνατζερ, ως αλλόθρησκος, ως υπερβολικός, ως μανατζερικός, ως ουτοπικός, ως ύποπτος, ως γεμάτος αρνητισμό, ως αχάριστος (παρά τους τεμενάδες προς Ιβάν). Το άλλο "ωραίο" είναι η απομόνωση φράσεων από το συνολικό κείμενο, που έχει συγκεκριμένο point, και αυτό έτσι αλλοιώνεται. Είμαστε στο 2019 και περιμένω τουλάχιστον οι νέες γενιές να κάνουνε βήματα προς τα μπροστά στο κομμάτι του διαλόγου και των ιδεών χωρίς να χαρακτηρίζουν συνοπαδούς τους. Φυσικά όμως να προσθέσω ότι έλαβα εγκωμιαστικά σχόλια, όπως και εγώ έδωσα. Δε λέω ότι θέλω να είμαι/είμαστε αρεστοί σε όλους. Όμως αυτό το πέσιμο, δεν ήταν δείγμα πολιτισμού υψηλού επιπέδου. Τι έχετε να μου πείτε τώρα όσοι από εσάς με βάζατε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, και έγραφα κάτι τεράστια σεντόνια σαν αυτό;

Χαίρομαι απίστευτα για την ΠΑΟΚάρα, αλλά η πικρία μου αυτή απευθύνεται γενικά σε συνοπαδούς μου αλλά και σε συνέλληνες. Η Ελλάδα που γένησε τη φιλοσοφία εκτός των άλλων.
Άβαταρ μέλους
vs40
 
Δημοσιεύσεις: 5220
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Σάβ 02 Φεβ 2019, 03:49

ειναι offtopic, το ξερω, αλλα το βαζω εδω γιατι αξιζει να διαβαστει απο πολλους

«Εκείνο τον καιρό ήμουνα βαμμένος ΠΑΟΚτζής, θεριό ανήμερο - άλλωστε, ήτανε και η χρυσή εποχή για τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, τίτλους και τέτοια δεν κατάφερνε να κερδίσει, αλλά αυτό συνέβαινε λίγο πολύ με όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, που φτάνανε μέχρι την πηγή, αλλά νερό δεν μπορούσαν να πιουν, γιατί δεν τους αφήνανε να πιουν νερό. Ξέραμε πως, ό,τι κι αν κάναμε, ήμασταν από χέρι χαμένοι, γιατί η Αθήνα και ο Πειραιάς μισούσανε θανάσιμα τη Σαλονίκη, εκεί κατοικοεδρεύανε οι μεγάλοι και οι τρανοί που πληρώνανε τους διαιτητές, λαδώνανε αισχρά τους παίκτες («πουλημένοι, πουλημένοι») και αρπάζανε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο τα Κύπελλα και τα Πρωταθλήματα για πάρτη τους, για τις δικές τους ομάδες.

»Δεν ξέραμε πως αυτό θα το βαφτίζανε αργότερα το "κατεστημένο", μάθαμε όμως από πολύ νωρίς τι θα πει αδικία, όπως είχε μάθει κι ο Σεφέρης (το διάβασα κι αυτό πολύ αργότερα) από μικρός τι θα πει προσφυγιά».

Μανόλης Αναγνωστάκης
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
Άβαταρ μέλους
sic-4
 
Δημοσιεύσεις: 5902
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό soigol » Σάβ 02 Φεβ 2019, 07:05

vs40 έγραψε:Κλείσανε οι μεταγραφές με τον πιο ονειρικό τρόπο.

Έχω όμως μια απορία: Από το 2008 που γράφω στο φόρουμ, έλεγα σταθερα τα ίδια, δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τις ηλικίες και είναι κάτι που με προβλημάτιζε και επί Σάντος. Όμως εκεί ήξερα ότι λεφτά δεν είχαμε και τουλάχιστον οι 30ρηδες δεν είχανε μεγάλα κασέ τότε, οπότε δεν το πολυανάφερα...................
Χαίρομαι απίστευτα για την ΠΑΟΚάρα, αλλά η πικρία μου αυτή απευθύνεται γενικά σε συνοπαδούς μου αλλά και σε συνέλληνες. Η Ελλάδα που γένησε τη φιλοσοφία εκτός των άλλων.


Το μοντέλο που πρότεινες είναι πολύ ωραίο, ίσως ιδανικό.
Δεν θυμάμαι τι σου έγραφαν οι άλλοι τότε αλλά αυτό που εγώ θέλω να τονίσω τώρα είναι ότι, το ιδανικό για να πετύχει χρειάζεται και συγκεκριμένες συνθήκες.
Αυτές πλεον ωρίμασαν και μπορούν να στηρίξουν το πλάνο αυτό.
Για να μην μακρυγορώ και σε επίρρωση αυτών, οι δηλώσεις του Κάρολ και γιατί επέλεξε εμάς από την Τζένοα, ως wonderkid.
soigol
 
Δημοσιεύσεις: 511
Εγγραφή: Δευτ 10 Σεπ 2018, 15:01

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Σάβ 02 Φεβ 2019, 10:00

Ουτε έναν τέρματα έλεος
Αφήνουν την ομάδα κενή ...
Επίσης μόνο ένα αρ μπακ ήρθε

Κρίμα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό sourdos4 » Σάβ 02 Φεβ 2019, 10:44

Βγήκε ένα τουιτ από Ουκρανό δημοσιογράφο που λέει ότι ο Χατσεριδη παίρνει το 1/5 του συμβολαίου. Αν είναι αλήθεια, ανατρέπει όλα τα γεγονότα περί ανανέωσης του Βαρελά και απαίτησης του να παίρνει τα ίδια με τον Ουκρανό. Κάποια στιγμή είχε ακουστεί κάτι αντίστοιχο και για τον Βέρνμπλουμ, ότι σε περίπτωση τραυματισμού ή λίγων συμμετοχών θα λάμβανε λιγότερα χρήματα. Όχι ότι μας ενδιαφέρουν τόσο τα οικονομικά της Π.Α.Ε. , όσο για το γεγονός, ότι βγάζουμε σενάρια σαν οπαδοί , χωρίς να ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες.
Άβαταρ μέλους
sourdos4
 
Δημοσιεύσεις: 328
Εγγραφή: Κυρ 31 Αύγ 2008, 22:04
Τοποθεσία: Θ5 Σ13 Θ76

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό NIKOS_PAOK04 » Σάβ 02 Φεβ 2019, 10:47

Πάντως ποιο φυσιολογικό ακούγετε για έναν παίχτη με 6-7 συμμετοχές όλες και όλες και μάλιστα σε αγώνες κυπέλλου να παίρνει 300.000 παρά 1.500.000 !!!
Δεν μπορεί κάποιες «ασφάλειες» υπάρχουν στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
 
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Σάβ 02 Φεβ 2019, 11:06

Εκανα ενα μικρο research απο τις μέρες που ήρθε και τα ποσά του συμβολαίου δεν είναι σίγουρα. Κάποιοι λένε 1,4 κάποιοι 1,5 κάποιοι 1 χαρτί με 0,5 σε μπόνους (τσου λου, πρωτάθλημα, κύπελλο).

Το οτι παιρνει περισσότερα λεφτά απο αυτά που προσφέρει είναι γεγονός αλλά ίσως δεν παιρνει Οσα νομίζουμε.

Οπως επίσης και με τον Βαρέλα, δεν ξερουμε ποσα ζητάει κι αν τα νούμερα των αρδ είναι αληθή. Ο macho είπε πως έχει κλείσει η ανανέωση και δεν έχω λογο να μην τον πιστέψω. Ισως η ΠΑΕ απλα περιμένει το κατάλληλο timing.

Το μονο σίγουρο ειναι πως η τριάδα των στόπερ είχε ποιοτικό κενό το καλοκαίρι, αυτό έγινε προσπαθεια να γεμισει, και αφού δε βγήκε ο Χατσε, ξανάγινε προσπαθεια με Ινγκι την αμέσως επόμενη μεταγραφική περίοδο. Για μένα κάθε κινηση ήτα σωστη. Ακόμα και ο Χατσε με την εμπειρία απο ομίλους τσου λου ηταν καλη επιλογή, άλλο που δε μας βγήκε.
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4
 
Δημοσιεύσεις: 7679
Εγγραφή: Δευτ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Σάβ 02 Φεβ 2019, 13:48

Νομίζω ότι το τόπικ πρέπει να κλειδώσει, εκτός αν πιστεύει κάποιος πως θα πάρουμε και κάποιον ελεύθερο.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό tzelas » Σάβ 02 Φεβ 2019, 13:59

Νομίζω ότι το κύριο χαρακτηριστικό του φετινού τόπικ ήταν εκείνη η πρώιμη αναφορά για το τατουάζ χαμόγελου στο πρόσωπο που τελικά κατέληξε να την αποκτήσουμε όλοι :D :D :D :D :D :D :D :D

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό Nikos 74 » Σάβ 02 Φεβ 2019, 14:01

Μάλλον περιμένουμε μια "συνέντευξη τύπου" του macho να κάνει εναν απολογισμό των μεταγραφών και μετά λουκέτο.
Nikos 74
 
Δημοσιεύσεις: 1422
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Σάβ 02 Φεβ 2019, 15:58

ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι το τόπικ πρέπει να κλειδώσει, εκτός αν πιστεύει κάποιος πως θα πάρουμε και κάποιον ελεύθερο.


Κατσε γιατι με τη μουρλα που κουβαλανε οι σαββιδαιοι θα εμφανισουν καμια εξτρεμαδουρα
Dimg4
 

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό makispaspartou » Σάβ 02 Φεβ 2019, 16:42

Το topic δικαιωματικά πρέπει να κλείσει με τον mini απολογισμό του Macho... ο οποίος με απόλυτη ηρεμία και λογική γραφή μας πληροφορούσε για τις μεταγραφικές κινήσεις έγκυρα στον βαθμό που μπορούσε... Θαρρώ πως μας μετέφερε το 25% των όσων γνώριζε, ποσοστό όμως που αρκούσε να μας κρατά ενήμερους και μακριά από την οποιαδήποτε κατευθυνόμενη και ιδιοτελή ''πληροφόρηση'' των ΜΜΕ.. Θα ήταν ιδανικό να έχει ανακοινωθεί και η ανανέωση του Βαρέλα πριν τον απολογισμό του Macho ώστε να κλείσει το topic με το απόλυτο τατουάζ χαμόγελου.. Φυσικά εύχομαι να συμπαρασύρει τη χαρά αυτή και η αγωνιστική προσπάθεια των παικτών , που στις επόμενες δύο αγωνιστικές κλειδώνουν το πρωτάθλημα... Προσωπικά θεωρώ ότι το παιχνίδι τίτλου είναι με τον γάβρο στο οποίο δεν υπαρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ενώ με το χανούμι ουσιαστικά παίζουμε για το αήττητο και το γόητρο.
ΠΑΟΚ εγώ γεννήθηκα
Το φως του ονείρου ντύθηκα
Κι αν με αστραπές χτυπήθηκα
Στο πέταγμα του αετού κρατήθηκα
ΠΑΟΚ είμαι γι'αυτό αναπνέω............
makispaspartou
 
Δημοσιεύσεις: 4051
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό obanebane » Σάβ 02 Φεβ 2019, 17:03

Συμφωνώ σε όλα,μπράβο στον φίλο τον macho που συγκρατηθηκε στις προσβολές που δέχτηκε.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευσηαπό Macho » Σάβ 02 Φεβ 2019, 18:54

Μετά την αυριανή νίκη, μπορούμε να πούμε περισσότερα για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις
Macho
 
Δημοσιεύσεις: 434
Εγγραφή: Δευτ 20 Σεπ 2010, 14:25

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες