Δ. Δρόσος

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό DimisK » Τετ 11 Φεβ 2009, 20:57

Αμήν ρε παιδιά. Αμήν! Δεν την αντέχω πλέον τόση απαξίωση ενός συλλόγου που μας χάρισε τόσες μεγαλειώδεις στιγμές. Και όχι μόνο σε εμάς αλλά ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Carpe Diem...Believe in PAOK.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
 
Δημοσιεύσεις: 4973
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό erevos187 » Τετ 11 Φεβ 2009, 21:07

Υπομονή τέλος... Η ανασφάλεια των παικτών του ΠΑΟΚ όσον αφορά την κάλυψη των συμβολαίων τους και η... εκνευριστική αναμονή των πληρωμών τούς οδήγησε σήμερα σε μια κίνηση που αποδεικνύει αν μη τι άλλο πως η κατάσταση στην ομάδα είναι τραγική. Οι παίκτες απείχαν από την προπόνηση της ομάδας, σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον «Δικέφαλο».

Με σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:
«Αποφασίσαμε σήμερα, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009, να μην συμμετέχουμε στην προπόνηση της ομάδας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να δουλέψουμε ως επαγγελματίες αθλητές και κυρίως ως άνθρωποι και προσωπικότητες. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι να αναχαιτίσουμε καμία παραπληροφόρηση που λαμβάνει χώρα όσον αφορά την ομάδα και τα μέλη της. Το μόνο που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας, αλλά κυρίως την αξιοπρέπεια του ιστορικού συλλόγου στον οποίο έχουμε την τιμή να αγωνιζόμαστε και να καταφέρουμε –επιτέλους- να κάνουμε τη δουλειά μας, μέχρι το τέλος, με το μυαλό μας μόνο στο μπάσκετ. Από όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι αγαπούν τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε πλέον πράξεις και όχι λόγια, ούτε υποσχέσεις και σενάρια, που αντί να δίνουν λύση στα προβλήματά μας και στα προβλήματα του ΠΑΟΚ, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ».

Διοίκηση πρωτοδικείου εν' όψει
Μέχρι τώρα ο Δημήτρης Δρόσος έχει φανεί ανακόλουθος των υποσχέσεων που έχει δώσει και αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βρίσκονται σε εγρήγορση. Οι επιτελείς του «Δικεφάλου» ήδη κοιτούν την επόμενη μέρα καθώς είναι φανερό πως ο Πατρινός επιχειρηματίας δεν μπορεί να υφίσταται άλλο στην προεδρία της ομάδας μια και δεν τον... σηκώνει το κλίμα. Η ενέργεια του Δρόσου να αφήσει ελεύθερους τους Κώστας Βασιλειάδη και Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, αλλά και η ενέργεια του να εκχωρήσει την χορηγία του ΟΠΑΠ στον ατζέντη Τάσο Δελημπαλταδάκη και σε έξι παίκτες που εκπροσωπεί, φαίνεται πως ήταν η... αρχή του τέλους για τον ίδιο στην σύντομη θητεία του.

Επί του παρόντος, είναι ξεκάθαρο πως ο Δρόσος έχει χάσει κάθε έρεισμα που είχε στους Θεσσαλονικείς και πολύ περισσότερο την εμπιστοσύνη που υπήρχε από τον κόσμο της ομάδας που το καλοκαίρι δημιούργησε ρεκόρ πωλήσεων όσον αφορά την πώληση εισιτηρίων διαρκείας. Στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να σκέφτονται την διάδοχη κατάσταση αφού δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Αυτήν την στιγμή η μοναδική λύση που φαίνεται στον ορίζοντα είναι η διοίκηση πρωτοδικείου. Εξάλλου δεν υπάρχει ο παράγοντας που θα μπει μπροστά και να βγάλει τον «Δικέφαλο» από το αδιέξοδο.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως εφόσον βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων της «ασπρόμαυρης» οικογένειας μπορεί να αντικαταστήσει τη διοίκηση Δρόσου. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει βάσει του νόμου να συναινέσει και ο τελευταίος αφού είναι πρόεδρος. Κάτι τέτοιο φαίνεται πάντως πως είναι... εύκολο αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δρόσος είναι διατεθειμένος μετά τα τελευταία γεγονότα να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα. Αυτό το σχέδιο αναμένεται να προχωρήσει σύντομα και να κατατεθεί αυτή η πρόταση στον Πατρινό επιχειρηματία. Στον ΠΑΟΚ αυτό που περιμένουν τώρα να υπάρξουν οι υπογραφές από τον ΟΠΑΠ (τυπικό είναι το ζήτημα) ώστε αύριο, ή μεθαύριο να γίνουν η εκχώρηση των χρημάτων του κρατικού οργανισμού στην ΚΑΕ και να πληρωθούν απευθείας παίκτες και τεχνικό τιμ της ομάδας.

Νίκος Δραγόλιας


http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=179680

Μαλλον μας τελειωνει ο @@ παμε για αλλα
παλι εμεις και μονο εμεις
erevos187
 
Δημοσιεύσεις: 519
Εγγραφή: Τετ 09 Ιούλ 2008, 22:18
Τοποθεσία: ΘΥΡΑ 6

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό DimisK » Τετ 11 Φεβ 2009, 21:15

Δρόσο στα τσακίδια....


Ουστ!
Carpe Diem...Believe in PAOK.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
 
Δημοσιεύσεις: 4973
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό Kostas85 » Τετ 11 Φεβ 2009, 23:45

Για να δανειστούμε το μοτο του Παμπλο Γκαρσία για τον αγαπημένο μας μπασκετικό ΠΑΟΚ
"Επιτρέπεται να πέσεις, Eπιβάλλεται να σηκωθείς!!!"

Δρόσο τέρμα η ανοχή. Βγές από τα όνειρά μας.

Παίδες ελπίζω να μην έχει αυξήσει τα χρέη της ομάδας...
Ήταν δύσκολη η κατάσταση ελπίζω να μην έχει γίνει ακόμα δυσκολότερη.
Άβαταρ μέλους
Kostas85
 
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 16:36
Τοποθεσία: Ilioupoli

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό billsko » Πέμ 12 Φεβ 2009, 08:53

Νομίζω η μεγάλη έξοδος μέχρι την άλλη Δευτέρα ετοιμάζεται. Ηδη τα ράδια πρέπει να είναι σε επιφυλακή γιατί θα μιλήσει καμία ώρα στο καθένα να κατηγορήσει τους πάντες που δεν τον στηριξάν ενώ αυτός έβαλε τα χρηματά του (ανεκδοτό) κτλ κτλ παραμύθια. Ο παπάς του βέβαια μετά τα τεέυταία γεγονότα δεν πουλάει άλλο οπότε δεν πρόκειται ευτυχώς να δούμε άλλη δακρύβρεχτη ανακοίνωση ΠΑΟΚτσιδηλικίου σαν αυτή όταν πρωτοπαραιτήθηκε στο σιτε της ΚΑΕ

Προφανώς πάμε για διοίκηση πρωτοδικείου και πραγματικά στην δεδομένη χρονική στιγμή δεν περισσεύει κανείς μα κανείς. Στα δύσκολα φαίνονται ποιοι θέλουν να βοηθήσουν και μπράβο σε αυτούς που θα ενεργοποιηθούν έστω και αν με μερικούς ή όλους έχουμε ενστάσεις. Δυστυχώς οι επενδυτές τζακποτ μας τελείωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Η πρόταση του Αμοιρίδη είναι για μένα επιβεβλημένη, 10 άτομα από 50000 να κάνουν ένα ταμείο για να τρέχει η ομάδα και τα υπόλοιπα με σωστή διαχείριση των εσόδων και με την υποστήριξη όλων μας, την έμπρακτή με την παρουσία μας στο γήπεδο, μπορεί να γίνουν.

Θα ήθελα ξανά τον Μπάνε πίσω αλλά για πρόεδρο αυτής της διοίκησης αλλά ακούω ότι κάνει τον προπονητή σε ομάδα της Βουλγαρίας που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της χώρας αυτής λόγω πέριεργων καταστάσεων
billsko
 
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: Παρ 31 Οκτ 2008, 16:06

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό Photis » Πέμ 12 Φεβ 2009, 10:55

Δρόσο τα χρέη σου και τον Μπούλο.....!!!

:?
Τα μυαλά μας πονάνε...
Άβαταρ μέλους
Photis
 
Δημοσιεύσεις: 8694
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό LFPADRAM » Πέμ 12 Φεβ 2009, 11:11

Ολα περιμενα να τα ακουσω και να τα διαβασω αλλα το οτι αυτος που κουβαλουσε τις καμπαρντινες αυτων που βαζανε τα εκατομμυρια για πλακα επι βεζυρτζη και που χρεωνε ακομα και τα ουισκια που επινε στον ΠΑΟΚ να θεωρειτε μεγαλος ΠΑΟΚτσης και οτι εβαζε εκατομμυρια για πλακα.....
Άβαταρ μέλους
LFPADRAM
 
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 10:40
Τοποθεσία: ΔΡΑΜΑ

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό gash04 » Πέμ 12 Φεβ 2009, 11:38

Η γνωστή ιστορία κάθε τέτοια εποχή. Έγινε την περίοδο 2005-06, έγινε την επόμενη, επαναλαμβάνεται και φέτος με τον ΠΑΟΚ να ντροπιάζεται σε απόλυτο βαθμό. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Μάλτας… Μάλλον όμως το μύνημα που του έστειλαν οι παίκτες δεν το πήρε και η ομάδα ζει την δική της τραγωδία. Ερήμην του… Το οτι του έμειναν από μέρες ως τρεις μήνες είναι ηλίου φαεινότερο.

Το «Μ» προιδέασε χθες για τις σκέψεις περί απεργίας των παικτών και ειδικά αυτών στους οποίους προορίζονταν οι εκχωρήσεις από τον ΟΠΑΠ. Όπερ και εγένετο… Προπόνηση δεν έγινε με ομόφωνη απόφαση των αθλητών.

Πως έχει η κατάστασηη τους…; Οι Έλληνες παίκτες έχουν πάρει μέχρι και τον Νοέμβριο (όλα τα χρήματα τους), εκτός από Γιαννακίδη, Γαλαζούλα, Καλαμπάκα (αυτοί έχουν πληρωθεί μέχρι και Οκτώβριο). Ο Γιόνσεν έχει πάρει τον έναν μισθό που δικαιούται, ο Ντιαρά είναι καλυμένος μέχρι και τον Δεκέμβριο, οι Τομάσεβιτς, Γκρέγκορι έχουν πάρει επιταγές Ιουνίου για τον μήνα 15/12-15/1. Ωστόσο πολύ μικρές συνολικές αποκκλίσεις υπάρχουν αυτή την στιγμή αναφορικά με το ποσό των κατατεθημένων συμβολαίων τους. Οι παίκτες όμως ανυσηχούν για τα ιδιωτικά συμφωνητικά και εξαρτάται από τους ίδιους μέχρι που μπορεί να φτάσουν. Και τότε αλλοίμονο στην ΚΑΕ… Ποιός θα βρει να τους δώσει σχεδόν 1.5 εκ. ευρώ;

Προηγήθηκε η προχθεσινή επικοινωνία παικτών με τον ατζέντη που εκπροσωπεί τους περισσότερους και ο οποίος αντιδρώντας στην απόφαση να καταργηθούν οι εκχωρήσεις, επέβαλλε αυτό το μέτρο πίεσης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Αποφασίσαμε σήμερα, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009, να μην συμμετέχουμε στην προπόνηση της ομάδας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να δουλέψουμε ως επαγγελματίες αθλητές και κυρίως ως άνθρωποι και προσωπικότητες.

Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι να αναχαιτίσουμε καμία παραπληροφόρηση που λαμβάνει χώρα όσον αφορά την ομάδα και τα μέλη της. Το μόνο που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας, αλλά κυρίως την αξιοπρέπεια του ιστορικού συλλόγου στον οποίο έχουμε την τιμή να αγωνιζόμαστε και να καταφέρουμε –επιτέλους- να κάνουμε τη δουλειά μας, μέχρι το τέλος, με το μυαλό μας μόνο στο μπάσκετ.

Από όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι αγαπούν τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε πλέον πράξεις και όχι λόγια, ούτε υποσχέσεις και σενάρια, που αντί να δίνουν λύση στα προβλήματά μας και στα προβλήματα του ΠΑΟΚ, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ».

Και φυσικά όταν οι παίκτες κάνουν λόγο για συνθήκες δουλειάς δεν εννοούν μόνο το οικονομικό. Το οτι δέχονται συχνά πυκνά ενοχλήσεις από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών τους για καθυστερημένα ενοίκια είναι ακόμα χειρότερο.

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο με τις φόρμες του και στις έξι ενημέρωσαν τον Καλαφατάκη οτι δεν πρόκειται να κάνουν προπόνηση. «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε» τους είπε ο προπονητής, ωστόσο εισέπραξε την κάθετη άποψη των παικτών, οι οποίοι μέσω του αρχηγού Δημήτρη Μαρμαρινού απάντησαν οτι είναι απόφαση όλων. Αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, μίλησαν, εξέδωσαν την ανακοίνωση, ενώ νωρίτερα ο Περγαμηνέλης τηλεφώνησε στον Δρόσο. «Ήταν σε κακή κατάσταση, δεν μπορούσε να μιλήσει» έλεγε ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ, ενώ ίδια ήταν η κατάσταση, όταν επιχείρησε να μιλήσεις τον Δρόσο ο Μαρμαρινός. Κάποιοι παίκτες έλεγαν… «που είναι ο ΑΣ», κάποιοι άλλοι έλεγαν οτι υπάρχει μόνο ο Πανάκας, ενώ συμφώνησαν οτι πρέπει να γίνει κουβέντα απευθείας με τον Δρόσο. Αποφάσισαν ακόμα να προπονηθούν κανονικά σήμερα και αύριο, να παίξουν στο Αιγάλεω, αλλά σε περίπτωση που ο Δρόσος δεν πληρώσει όπως πρέπει από Δευτέρα, θα επανέλθουν με νέες απεργίες. Και αυτό θα είναι το λιγότερο. Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν.


http://www.metropolisradio.gr/4101
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΧΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
gash04
 
Δημοσιεύσεις: 11059
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό darklord » Πέμ 12 Φεβ 2009, 14:16

Ο παπας που φαγαμε απο τον Δροσο δεν εχει ξανα υπαρξει...

Βεζυρτζη μας συγχωρεις για το καλοκαιρι...
http://www.sombrero.gr/
Για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι, να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...
Άβαταρ μέλους
darklord
 
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: Τετ 04 Ιουν 2008, 19:39
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό fuzztone » Πέμ 12 Φεβ 2009, 20:31

Φέρτε πίσω την Ιωάννα ρεεεε!

https://www.goldvictory.com/default.aspx
Άβαταρ μέλους
fuzztone
 
Δημοσιεύσεις: 1208
Εγγραφή: Τρί 26 Φεβ 2008, 21:11

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό Photis » Σάβ 14 Φεβ 2009, 05:20

Να δούμε πόσα μας έβαλε μέσα αυτός ο αχρείος...Δεν δέκτηκε τον οικονομικό έλεγχο από τον Α.Σ.,έχει χεσμένη τη φωλιά του ο φούστης.Ελπίζω ο ερασιτέχνης να τον υποχρεώσει να γίνει έλεγχος με τον παπαδόπουλο να ηγείται της προσπάθειας...

:?
Τα μυαλά μας πονάνε...
Άβαταρ μέλους
Photis
 
Δημοσιεύσεις: 8694
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό DimisK » Σάβ 14 Φεβ 2009, 11:49

darklord έγραψε:Ο παπας που φαγαμε απο τον Δροσο δεν εχει ξανα υπαρξει...

Βεζυρτζη μας συγχωρεις για το καλοκαιρι...


+100000

Είμαι σίγουρος ότι το Δρόσο τον βάφτισε ο Ευφαίμ του Βατοπεδίου....
Carpe Diem...Believe in PAOK.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
 
Δημοσιεύσεις: 4973
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό gash04 » Σάβ 14 Φεβ 2009, 12:45

Photis έγραψε:Να δούμε πόσα μας έβαλε μέσα αυτός ο αχρείος...Δεν δέκτηκε τον οικονομικό έλεγχο από τον Α.Σ.,έχει χεσμένη τη φωλιά του ο φούστης.Ελπίζω ο ερασιτέχνης να τον υποχρεώσει να γίνει έλεγχος με τον παπαδόπουλο να ηγείται της προσπάθειας...

:?



Κατά την εκθρόνιση κάποιος μαζεύει ότι βρεί και την κάνει άρων άρων.
Οι δικοί μας κοιμούντε?
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΧΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
gash04
 
Δημοσιεύσεις: 11059
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό michalis4 » Τρί 17 Φεβ 2009, 01:20

Πόση ώρα τώρα διάβαζα το τί έχει γίνει με τον λεχρίτη τον Δρόσο. Είχα χάσει επεισόδια γιατί είχα μείνει στην ασθαίνεια του και στις εγχειρίσεις κλπ...

Τί να πω παιδιά, σωτηρία δεν μπορούμε να βρούμε στο μπασκετάκι μας! Για να δούμε την συνέχεια του σήριαλ... Πάντως φάγαμε τρομερό παπά όλοι μας...

:?
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
michalis4
 
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: Τετ 02 Ιούλ 2008, 13:54

Re: Δ. Δρόσος

Δημοσίευσηαπό kostasff » Τρί 17 Φεβ 2009, 16:28

goalday
Σκέφτεται την παραίτηση ο Δρόσος
Ο Δημήτρης Δρόσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης, θεωρώντας ότι δέχεται πόλεμο από παντού. Την ίδια στιγμή η ομάδα, δηλαδή παίκτες και προπονητής, προσπαθούν να βρουν το κουράγιο για να συνεχίσουν και να σκεφτούν το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρη που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στο κλειστό της Πυλαίας. Ο Μαρμαρινός κλήθηκε σε απολογία με αφορμή το πειθαρχικό του παράπτωμα (αντιμίλησε στον προπονητή) για σήμερα. Εκτός απροόπτου θα απολογηθεί στον συνεργάτη του Δρόσου στη Θεσσαλονίκη Δημήτρη Καλπάκη. Στα αγωνιστικά, ο Σίμτσακ επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ενοχλήσεις ένιωσε χθες ο Γκρέγκορι.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1755480
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Recycle Bin

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης