Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Παρ 11 Ιαν 2019, 16:52

barlow4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Συμφωνω αλλα κατι αναλογο δεν κανει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο?


Δεν ξέρω ρε ντιμ.εγω παλιοΠΑΟΚτσης είμαι.οχι μικτή κόσμου.οπαδος.ουτε καν φίλαθλος.αποκρουστικη κ μόνο η σκέψη.κ πολύ πολύ στεναχωρη.


Κι εγω το ιδιο ειμαι κεν. 40αριζω και ειμαι στο καγκελο απο το 90. Απλα να εχεις καλες σχεσεις βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις οπως του Μπεργκ. Δε θα επιμεινει στα 5 μυρια ο αλαφουζος, θα παρει κατσε και καναν ακομα ελευθερους, ισως και κανα 500 χιλιαρικα και ουτε στον παπα δε θα τ πει.
Πλεον ο ΠΑΟΚ ειναι στη θεση του οδηγου φιλε, εγω το απολαμβανω
Dimg4
 

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό BlackBlockAttack » Παρ 11 Ιαν 2019, 16:58

Εχει βγει μια βρωμα οτι υπαρχει μανατζερικη σχεση του προπονητη του γαυρου με τον Μισιτς...Ισχυει?Γνωριζει καποιος κατι για αυτο?
Κατσαρής:Αν δεν έρχονταν στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης τη χρονική στιγμή που ήρθε, τώρα δεν θα υπήρχε ούτε ΠΑΟΚ, ούτε ερασιτέχνης. Δεν θα υπήρχαν οι ομάδες που έχουμε. Θα διαλύαμε σιγά-σιγά τα τμήματα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack
 
Δημοσιεύσεις: 1428
Εγγραφή: Κυρ 07 Ιουν 2015, 08:13

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:01

Μπεργκ και τα αρκίντια μας κουνιούνται. Σιγά μην του δώσουμε και κλειστό 5ετές. 1,5 χρόνος και πολύς του είναι. Ας πάει να βρει τέτοιο συμβόλαιο σε άλλη ήπειρο. Και σε άλλον πλανήτη. Μην τρελαθούμε κιόλας. Σιγά το κελεπούρι δηλαδή. Που σπάει πλακίτσα 2 χρόνια τώρα στις Αραπιές.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό ioanmits » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:02

Black--4 έγραψε:Με μισιτς τι παιζει?


Μακάρι να μην παίζει κάτι... μέτριος γενικά
Άβαταρ μέλους
ioanmits
 
Δημοσιεύσεις: 1673
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:56
Τοποθεσία: Στο πιο ψηλότερο βουνό...

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό BlackBlockAttack » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:03

ΠΑΟΚ: Αντιπερισπασμός ή λάθος ο Μπονατίνι

Ο Τσάρλι καυτηριάζει την πιθανή επιλογή Μπονατίνι από πλευράς ΠΑΟΚ, εξηγώντας τους λόγους και στέκεται στην καθοριστική για τη "μάχη" του τίτλου αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
ShareTweet
Τις τελευταίες 24 ώρες, στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, πέρα απ τον Μάρκους Μπεργκ, υπάρχει και το όνομα του Μπονατίνι. Ο 24χρονός φέρεται να είναι η επιλογή του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο.

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Ψάχνοντας να βρω στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή, πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω, πως γίνεται να αποτελεί πραγματικό στόχο. Βλέπετε υπάρχουν συγκεκριμένα "θέλω" που έχει ο ΠΑΟΚ, από αυτήν τη θέση και μια ματιά στα νούμερά του, φθάνει για να γίνει κατανοητό, πως δεν είναι αυτός που χρειάζεται, αυτήν την εποχή. Μπορεί να είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής, δεν είναι ο κατάλληλος όμως για να πάρει τη συγκεκριμένη δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ θέλει ποδοσφαιριστή να τον αγοράσει Τρίτη και Τετάρτη να είναι έτοιμος να παίξει. Ο Μπονατίνι τη φετινή χρονιά στη Γουλβς έχει αγωνιστεί ελάχιστα, οπότε και θα χρειαστεί χρόνο για να βρει ρυθμό. Δεν υπάρχει νόημα να αποκτηθεί κάποιος στα μέσα του Ιανουαρίου και να βρει τον πραγματικό του εαυτό τον Μάρτιο. Το πρωτάθλημα θα κριθεί αυτόν τον μήνα.

Θυμίζω, επίσης, πως ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει επιθετικό, επειδή υπάρχει ένα κενό στην θέση, αλλά ψάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ψάχνει αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς. Ενός ποδοσφαιριστή, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που η ομάδα είχε μάθει να λειτουργεί γύρω του. Οπότε ψάχνει φορ που είτε να πλησιάζει στο δικό του στιλ, είτε να μπορεί να κάνει κάποια πράγματα το ίδιο καλά με τον Σέρβο επιθετικό.

Ο Μπονατίνι, δεν έχει καμία σχέση με τον Σέρβο φορ. Είναι καθαρός επιθετικός χώρου, ο οποίος δεν παίζει καθόλου, μα καθόλου, με το κεφάλι. Δεν έχει γκολ με κεφαλιά και δεν δίνει μάχες στον αέρα. Φέτος έχει ελάχιστη συμμετοχή, οπότε η μία κερδισμένη κεφαλιά που του έχει καταγραφεί δεν λέει κάτι. Την περσινή σεζόν, όμως, που ήταν βασικός στην Τσάμπιονσιπ, του είχαν καταγραφεί μόλις 0,3 κερδισμένες μάχες στον αέρα ανά παιχνίδι.

Πρόκειται για ένα πολύ φτωχό νούμερο, που δεν ταιριάζει καθόλου στο ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Αν βρισκόμασταν στην καλοκαιρινή περίοδο, ασφαλώς θα μπορούσε να συμβεί μία στροφή στην φιλοσοφία, για έναν πραγματικά καλό Βραζιλιάνο επιθετικό στα 24 του χρόνια. Αυτήν την εποχή, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αλλάξει ποδόσφαιρο, αλλά να βελτιώσει αυτό που παίζει και μία τόσο διαφορετική επιλογή σε φορ, είτε φαντάζει καταδικασμένη σε αποτυχία, είτε θα οδηγήσει τον Λουτσεσκου σε διαφορετική προσέγγιση. Ό,τι από τα δύο κι αν συμβεί, το πιθανότερο είναι να μπερδέψει την ομάδα.

ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ
Επειδή πραγματικά δεν βρίσκω νόημα, στην πιθανή επιλογή Μπονατίνι, καταλήγω στη λογική, πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει κάποιο όνομα σαν αντιπερισπασμό, ώστε να βοηθηθεί σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έχει να κάνει για την περίπτωση Μπεργκ και η αλήθεια είναι πως τα μέτωπα είναι πολλά. Συμβαίνει συχνά, όταν μία ομάδα έχει στοχεύσει έναν ποδοσφαιριστή να ανοίγει την πόρτα και σε έναν ακόμα, ώστε να δείχνει πως έχει εναλλακτική λύση.

Οι πληροφορίες μου, λένε πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για οριστική συμφωνία με τον Μπεργκ και μένουν κάποιες λεπτομέρειες, επειδή όμως τα μέτωπα είναι πολλά, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος, να στραβώσει κάτι.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑΘΜΟΣ
Σε κάθε περίπτωση, την Κυριακή ο ΠΑΟΚ, δίχως τον Πρίγιοβιτς, καλείται να δώσει έναν τελικό. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για ένα παιχνίδι σταθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Δευτέρα θα είναι αλλιώς με τον ΠΑΟΚ να έχει κρατήσει το προβάδισμα των 8 βαθμών και εντελώς διαφορετική αν η διαφορά έχει πέσει είτε στους 5, είτε στους 6 βαθμούς. Αν περάσει από την Τρίπολη, αυτόματα απογοητεύει και τον άμεσο αντίπαλο του, μοιάζει στην συνέχεια σαν να μη βγαίνουν τα κουκιά για να χάσει τον τίτλο, σε περίπτωση, όμως, που γίνει γκέλα, τα πράγματα αλλάζουν.

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ασφαλώς, για να περάσει με "διπλό" από την Τρίπολη, θα πρέπει να αλλάξει η εικόνα. Μιλάμε για μία ομάδα που το επιθετικό της πλάνο ήταν μονοδιάστατο και άμεσα εξαρτώμενο από έναν ποδοσφαιριστή που πλέον δεν υπάρχει. Στην Τρίπολη, θα χρειαστεί κάποιοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές να βγουν μπροστά.

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και πλησιάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει οδηγήσει στο να κρυφτούν κάποια πράγματα. Για να είμαι απόλυτα ακριβής να μην πάρουν την έκταση που τους αναλογεί.

ΛΕΙΠΟΥΝ 12 ΓΚΟΛ ΚΑΙ 17 ΑΣΙΣΤ
Ο Πέλκας για παράδειγμα, κάνει μία τραγική χρονιά. Έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν έχει σκοράρει και μετρά μόλις μία ασίστ. Πέρυσι ήταν ηγέτης, είχε 8 τέρματα και 7 ασίστ. Συνολικά ο ΠΑΟΚ πέρυσι πήρε ποιότητα, ώθηση και βελτιώθηκε σημαντικά από το παιχνίδι στην Ξάνθη και μετά, παίρνοντας πολύτιμες βοήθειες από τον Πέλκα και από τον τρόπο που έπαιζαν οι Μάτος, Βιεϊρίνια τη θέση του μπακ.

Αν δούμε τα φετινά νούμερα αυτών των ποδοσφαιριστών στην Σούπερ Λιγκ και τα συγκρίνουμε με τα περσινά, καταλαβαίνουμε και τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ, για να μπορέσει να κερδίσει και χωρίς τον Πρίγιοβιτς. Ο Μάτος πέρυσι στο πρωτάθλημα είχε 4 τέρματα, 6 ασίστ, φέτος μετρά ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Βιεϊρίνια την περσινή σεζόν πέτυχε ένα, δημιούργησε, όμως, 7 τέρματα. Φέτος μετρά μόλις μία ασίστ, ενώ δεν έχει σκοράρει.

Προκύπτει, λοιπόν, σε σχέση με πέρυσι, πως ο ΠΑΟΚ από τον βασικό του επιτελικό χαφ και από τους δύο μπακ, παίρνει πολύ λιγότερα πράγματα στην επιθετικότητα του. Πέρυσι οι Πέλκας, Βιεϊρίνια, Μάτος, του πρόσφεραν συνολικά 13 γκολ και 20 ασίστ. Φέτος στα μισά του δρόμου οι ίδιοι ποδοσφαιριστές του έχουν δώσει ένα γκολ και τρεις ασίστ. Μιλάμε για ένα τεράστιο χάντικαπ που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει στο δεύτερο γύρο κάπως να ισορροπήσει.

Είναι απαράδεκτο για μια ομάδα, που είναι γεμάτη δημιουργούς και ποδοσφαιριστές που μπορούν να φτιάξουν συνεργασίες, μετά από 14 αγωνιστικές να κοιτάς τα νούμερα και να συνειδητοποιείς πως μετά τα 9 τέρματα του Πρίγιοβιτς, ο επόμενος σκόρερ στο πρωτάθλημα έχει βάλει δύο γκολ!

Ακόμα και ο Μπεργκ που αποτελεί τη σίγουρη λύση να αποκτηθεί, είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ψάξει την επιθετικότητα -γκολ, δημιουργία- και από άλλους ποδοσφαιριστές. Ασφαλώς και ο τρόπος που παίζει ο Σουηδός μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση.

Η αρχή, όμως, πρέπει να γίνει από την Τρίπολη. Σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμα του, θα επηρεάσει σημαντικά το τι είδους πρωτάθλημα θα δούμε από εδώ και πέρα.

ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Στον Ολυμπιακό περιμένουν το αποτέλεσμα στην Τρίπολη για να δουν αν υπάρχει λόγος να κάνουν ακόμα μία κίνηση. Σίγουρα οι μεταγραφές Σολδάνο κα Μασούρα, πρόσθεσαν ποσοτικά δύο λύσεις, σε καμία περίπτωση όμως δεν λύνουν το πρόβλημα της αποτελεσματικότητας και της έλλειψης ποιότητας που υπάρχει στην τελική επιλογή. Υπάρχει ακόμα χώρος για μία μεταγραφή και αν το βράδυ της Κυριακής δημιουργηθούν συνθήκες που ο στόχος του πρωταθλήματος θα μοιάζει πιο ρεαλιστικός, θα ηχήσουν οι σάλπιγγες πολέμου.

Η φυγή Πρίγιοβιτς, άνοιξε μία σημαντική πληγή στον ΠΑΟΚ, που μπορεί όμως να την επουλώσει μία νίκη στην Τρίπολη, ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στον κακό δαίμονα. Για να χαθεί ο περσινός τίτλος, έγιναν πολλά λάθη στο γήπεδο, όμως η μεγάλη ζημιά έγινε εκεί.

Αυτήν την Κυριακή, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να βάλουν ισχυρές βάσεις τίτλου και να απογοητεύσουν τον άμεσο αντίπαλο τους. Μην ξεχνάμε πως πριν ξεκινήσουν τα ντέρμπι, ο Ολυμπιακός έχει να πάει σε "Ζωσιμάδες" και να περάσει και αυτός από Τρίπολη. Δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί πίστη, αν έχει κρατήσει ο ΠΑΟΚ ένα τόσο ισχυρό αβαντάζ.
Κατσαρής:Αν δεν έρχονταν στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης τη χρονική στιγμή που ήρθε, τώρα δεν θα υπήρχε ούτε ΠΑΟΚ, ούτε ερασιτέχνης. Δεν θα υπήρχαν οι ομάδες που έχουμε. Θα διαλύαμε σιγά-σιγά τα τμήματα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack
 
Δημοσιεύσεις: 1428
Εγγραφή: Κυρ 07 Ιουν 2015, 08:13

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:14

Η ανάλυσή του για το στόχο σολδάνο υπάρχει κάπου; Έτσι εκ περιέργειας. :lol:
Επίσης, το νιμ@@ της μάνας σου, βρωμιάρη τσάρλιτανε. Που χάθηκε το πρωτάθλημα πέρσι λόγω των πολλών λαθών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Αρχιπ@@στρα, χαρτοπλύστρα.
Τελευταία επεξεργασία από navigator11 και Παρ 11 Ιαν 2019, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό Rorschach » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:15

Δεν υπάρχει παίκτης Μπονατίνι, τα είπαμε.
Rorschach
 
Δημοσιεύσεις: 896
Εγγραφή: Δευτ 18 Φεβ 2008, 02:05

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό ioanmits » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:16

Άβαταρ μέλους
ioanmits
 
Δημοσιεύσεις: 1673
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:56
Τοποθεσία: Στο πιο ψηλότερο βουνό...

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό Mauricio-8- » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:19

Εσείς που λέτε για τον Μπονατινι ότι δεν είναι καλός κτλ μην κάνετε κωλοτουμπες σε λίγο καιρό όπως για Κρεσπο κ.τ.λ.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2018, 13:16

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό beeman » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:20

ioanmits έγραψε:
Black--4 έγραψε:Με μισιτς τι παιζει?


Μακάρι να μην παίζει κάτι... μέτριος γενικά
Όντως πολύ μέτριος

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
beeman
 
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: Τετ 31 Ιαν 2018, 10:43

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό BlackBlockAttack » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:20

Καλα αυτος μπορει να διαβασε απο Ελλαδα οτι ο Μπρανκο ειναι Λονδινο για να υπογραψει τον Μπονατινι...
Κατσαρής:Αν δεν έρχονταν στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης τη χρονική στιγμή που ήρθε, τώρα δεν θα υπήρχε ούτε ΠΑΟΚ, ούτε ερασιτέχνης. Δεν θα υπήρχαν οι ομάδες που έχουμε. Θα διαλύαμε σιγά-σιγά τα τμήματα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack
 
Δημοσιεύσεις: 1428
Εγγραφή: Κυρ 07 Ιουν 2015, 08:13

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό kos » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:20

εδω και μερικους μηνες γνωριζουμε οτι το καλοκαιρι θα χρειαστουμε:
1) τουλαχιστον εναν κεντρικο αμυντικο (μαλεζας, χατσεριντι)
2) ενα δεξι μπακ
3) τουλαχιστον ενα χαφ (σακχοφ ή/και κανιας)
4) τουλαχιστον ενα εξτρεμ (καντουρι ή/και μπισε)
5) τουλαχιστον ενα φορ (πριγιο ή/και κουλουρης). για πριγιο ξεραμε απλα ελπιζαμε να παει καλοκαιρι. για κουλουρη βγηκε ενδιαφερον απο σπορτινγκ κτλ

σιγουρα υπαρχει προεργασιας, κοιτανε παικτες, μιλανε με μανατζερ, ετοιμαζουν λιστες κτλ κτλ.
η απορια μου ειναι η εξης.

μια γαμημενη ρητρα δεν υπαρχει να σπασουμε? ενας απο αυτους που ειχαν στο στοχαστρο για το καλοκαιρι δεν εχει ρητρα σε νορμαλ πλαισια? μονο οι δικοι μας εχουν ρητρες?
kos
 
Δημοσιεύσεις: 4908
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό Rorschach » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:21

Δεκέμβριο του 2017 το τελευταίο γκολ που εβαλε ο ανυπαρκτος Μπονατινι σε αγωνα πρωταθληματος.
Απο τοτε 0 γκολ σε 30 συμμετοχές.

κάτι μου θυμίζει...
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Rorschach και Παρ 11 Ιαν 2019, 17:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Rorschach
 
Δημοσιεύσεις: 896
Εγγραφή: Δευτ 18 Φεβ 2008, 02:05

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:21

Είδα κάποια βιντεάκια του Bonatini από Εστορίλ, Αλ Χιλάλ και Γουλβς πέρσι.
Φαίνεται πολύ καλός παίκτης. Δεν ισχύει ότι βάζει μόνο πάρε-βάλε.
Όμως, διαφέρει πολύ από Πρίγιο. Ελάχιστα γκολ με το κεφάλι. 2-3 αν μέτρησα κι αυτά όχι της δυσκολίας που έβαζε ο Πρίγιοβιτς.
Οπότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσαρμοστεί ίσως και σε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού.
Βέβαια κάτι παρόμοιο ισχύει και για Μπεργκ. Είναι πιο all around παίκτης και όχι τόσο target man.
Αν ο Μπονατίνι έπαιζε Εστορίλ ξέρω γω και είχε ρυθμό και γκολ (δεν λέω Γουλβς γιατί με ρυθμό και γκολ δεν θα ερχόταν Ελλάδα), θα τον προτιμούσα από Μπεργκ.
Τώρα κατά την άποψή μου είναι σημαντικό να έρθει ένας παίκτης που και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά να είναι έτοιμος.

ΥΓ. Ο Σολδάνο για τον οποίον λεν οι γαύροι ΤΙΣ παπαριές, είναι αρκετά πιο δυσκοίλιος στο γκολ. Και προσέθεσαν έναν παίκτη με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά όχι τη μεγάλη έφεση στο γκολ, σε μια εξίσωση που τους έλειπε το 2ο. Οπότε αυτά που λένε για Μπονατίνι και ότι δεν τους έκανε, ενώ τους έκανε ο Σολδάνο είναι αστεία.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6268
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευσηαπό giapas » Παρ 11 Ιαν 2019, 17:29

navigator11 έγραψε:Η ανάλυσή του για το στόχο σολδάνο υπάρχει κάπου; Έτσι εκ περιέργειας. :lol:
Επίσης, το νιμ@@ της μάνας σου, βρωμιάρη τσάρλιτανε. Που χάθηκε το πρωτάθλημα πέρσι λόγω των πολλών λαθών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Αρχιπ@@στρα, χαρτοπλύστρα.


Τα επιχειρήματα του τσάρλυ είναι σημαία για το μισό φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από giapas και Παρ 11 Ιαν 2019, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες