Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό tsou » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:07

Jairo έγραψε:Θα παίζαμε άλλα δύο παιχνίδια στο ΕΛ.
Ε και?
ΕΝΑΣ είναι ο στόχος και μιά χαρά τα πάμε.

Ε και; έχεις για πολύ μικρό τον ΠΑΟΚ στο μυαλό σου.
Άντε, και του χρόνου ουεφάκι ρε.
Άβαταρ μέλους
tsou
 
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: Τρί 17 Αύγ 2010, 16:34
Τοποθεσία: Βρυξέλλες

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό Andrew R » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:14

paokpool έγραψε:Σε γκρουπ με Βίντι, Μπάτε (μαζί έχουνε το 1/5 από το μπάντζετ του ΠΑΟΚ) και Τσέλσι τελευταίοι με μία νίκη.
Η Βίντη (που εμείς την λέγαμε καφενείο όταν την απέκλεισε η αεχ) από την υπερομάδα της Τσέλσι, που όταν τους έπαιξε ο ραζβάν, κατεβάσε τον Πασχαλάκη και 10 αμυντικούς, πήρε σήμερα ισοπαλία. Εμείς τα ματς με την Τσέλσι επικοινωνιακά, με την δική μας προπαγάνδα (δεν έχουν μόνο οι άλλοι, και εμείς έχουμε), βλέπε / άκουγε τι έλεγε το Κόλκας24, τα ματς με την Τσέλσι, τα είχαμε χάσει μέρες πριν ξεκινήσουνε.... επειδή εμείς πάμε για πρωτάθλημα....

Και σου έρχεται ο γαύρος σήμερα που ήταν στο γκρουπ με την Μπέτις και την Μίλαν και περνάει άξια (δεν εφτελήστικε σε κανέναν αγώνα του στην Ευρώπη φέτος, αντιθετα με εμάς που είμασταν το καφενείο του γκρουπ) στους 32.

Και τώρα βάλε να ακούσεις τα τελευταία 20 λεπτά της ΣΤ του λουτσέσκου.... Και αν θεωρείς πως όλα είναι οκ και πως αυτή είναι η νοοτροπία προπονητή μεγάλης ομάδας, τότε κάπου το έχασες. Γιατί μετά από όλα αυτά που είπε ο λουτσέσκου, δύο είναι εκδοχές.... ή δεν είναι προπονητής για ομάδα μεγάλη ή έστω για ομάδα με μεγάλες προσδοκίες, ή εμείς απλά δεν είμαστε μεγάλη ομάδα.

μπραβο φιλε για την τοποθετηση σου ηταν καταπληκτικη

Ότι παντώς και να διαβάσω αύριο στα κόκκινα πρωτοσέλιδα, τα δικά μας ανά καιρούς τα έχουνε κάνει με το παραπάνω. Ότι και να γράψουν.... Απλά εμείς (τα δικά μας ΜΜΕ) τα έβγαζαν όταν ο γαύρος ή ο βάζελος και οι χάρτινοι στην Ευρώπη ξεφτιληζόντουσαν από ομάδες τοπ 10 με 20 και όχι με τέτοιες που με ξεφτιλήζει ο ρουμάνος από πέρσι κιόλας στην Ευρώπη.

Όλα είναι σχετικά φυσικά και αναλόγως πως τα ζυγίζει ο καθένας. Ανέκαθεν εμένα τουλάχιστον δεν με ενδιαφέρει το κύπελλο. Δεν είμαι τέτοιος πανιγυρτζής. Είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, ένα ανούσιο στέμμα!
Ακόμα και το πρωτάθλημα, αν δεν θα διευκόληνε τουλάχιστον κατά 50% την πιθανή έξοδο στο Τσάμπιονς..... ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Ανέκαθεν με συγκινεί ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη! Και ειλικρινά, με κάνα δύο-τρεις εξαιρέσεις τα τελευταία 10 χρόνια ο ΠΑΟΚ, και πριν τον Σαββίδη, στην Ευρώπη ήταν αξιοπρεπέστατος! Και εγώ σαν ΠΑΟΚτσής ποτέ δεν ντράπηκα, όσο ντράπηκα τους τελευταίους 3 μήνες με τα χάλια τα μαύρα που παρουσιάζει αυτός ο άνθρωπος την ομάδα μου, λες και είμαστε η Ξάνθη! Ας τον πει κάποιος πως πολύ πρόσφατα με τον Κλάους σέντερ φόρ και όχι τον Πρίγιο που τον θέλει η μισή Αγγλία, κάναμε διπλό με την Τότεναμ και μέσα στο Ντόρτμουντ... πήραμε πρόκριση μαζί με την Φιορεντίνα.... περάσαμε στους 32..... την Πόλη..... και άλλα πόσα.... και αυτός κάθεται σήμερα και μιλάει 30 λεπτά για μία απέραντη μαλακία δίχως νόημα θέλοντας να εξηγήσει τι; Eγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα τίποτα!
Τι θέλει δηλαδή να μας πει ο ποιητής που μίλησα ακόμα και για τα λεγόμενα του Τούχελ; Πως η Βίντη και η Μπάτε έχουνε περισσότερη εμπειρία με την διαχείρηση της κατάστασης να παίζουνε πρωταγωνηστικά στα πρωταθλήματα τους και να κάνουνε ταυτόχρονα πορεία και στην Ευρώπη, ή έστω τουλάχιστον να είναι αξιοπρεπείς;;;
Aναλαμβάνω την ευθήνη είπε, ουσιαστικά όμως άκουσα 30 λεπτά να προσπαθεί να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα λέγοντας μόνο παπαριές! Έτσι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη. Αναλαμβάνεις την ευθύνη, όταν θα έλεγες, σε αυτό το γκρουπ ΕΠΡΕΠΕ να περάσουμε τουλάχιστον ως δεύτεροι, γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να μένει εκτός Ευρώπης παίζοντας σε τέτοιο γκρουπ, με αυτό το μπάντζετ και τις προσδοκίες που πλέον υπάρχουνε! Έκανα λάθος που το αξιολόγησα λάθος συνολικά και νόμιζα πως μπορώ να πάρω τρεις νίκες με φρου φρου νοοτροπία, ζητώ συγνώμη γεια σας!
Andrew R
 
Δημοσιεύσεις: 2187
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2014, 23:31

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό paok düsseldorf » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:31

boogeyman77 έγραψε:Θα ήταν πιο ντομπρο να βγει και να πει πως θα τα δώσουμε όλα αποκλειστικά μόνο στο πρωτάθλημα και πώς δεν μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή πορεία(και βαθμοί)Όμορφα και ωραία.Ούτε να αφήνει ο οπαδός την θαλπωρή του σπιτιού του για να δει την ομάδα να ξεφτιλίζετε,ούτε τίποτα.Επίσης δεν υπήρχε λόγος επιβάρυνσης κομβικων παικτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.5 ήττες σε 6 αγώνες(με 2 συντριβες)έκανα και με Rey,Σιαμπανη,Κιτσιου,Tosca,Μαλεζα,Khacheridi, Μπαλογιαννη,Καρελη,Akpom που χρησιμοποιήθηκαν απο ελάχιστα εως καθόλου.Τουλάχιστον θα ήταν σε αγωνιστική εγρήγορση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
paok düsseldorf
 
Δημοσιεύσεις: 1366
Εγγραφή: Παρ 14 Δεκ 2018, 01:13

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό HOOL4IGAN » Παρ 14 Δεκ 2018, 03:54

Θα αλλάξουμε γενικά κάτι αυτή την στιγμή με όλα αυτά που γράφονται;;; Πρέπει να αλλάξουμε προπονητή για να μείνουμε στους στόχους του Πρωταθλήματος - Κυπέλλου; Θα περάσουμε στους "32" αν αλλάξουμε προπονητή αυτή την στιγμή; Θα σιγουρέψουμε το πρωτάθλημα με μια αλλαγή προπονητή; Πείτε κάτι για να το καταλάβω και εγώ ο χαζός... Δεν είναι ώρα ΑΔΕΡΦΙΑ... Όλοι είμαστε πικραμένοι... ΠΑΟΚ στα εύκολα... ΠΑΟΚάρα στα ΔΥΣΚΟΛΑ τι όχι;;; Μεταξύ μας, κλεψίματα όπως και το περσινό έχουμε βιώσει ΑΠΕΙΡΑ από τους αιώνιους κλέφτες, όλους μαζί, αλλά αυτό το +8 θέλω και πρέπει να το χαρώ, και να το διατηρήσω, και να το αυξήσω αν γίνεται... Γιατί θέλω να πάρω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! Ούτε τον περσινό αποκλεισμό θα ξεχάσω, ούτε τον φετινό και όταν έρθει η ώρα μπορούμε να πούμε ΠΟΛΛΑ όλοι μας αλλά ήδη μετράμε αντίστροφα για ακόμα έναν τελικό πρωταθλήματος σε αυτήν την σαπιοχώρα και δεν προλαβαίνω ούτε να κλάψω...
Εικόνα«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».Εικόνα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN
 
Δημοσιεύσεις: 2103
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2016, 19:24
Τοποθεσία: Μικράς Ασίας 6

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό Jairo » Παρ 14 Δεκ 2018, 04:26

Ρε συ tsou...
Σε πείραξε που εμένα προσωπικά δέν με ενδιαφέρει η Ευρώπη, αλλά ο βασικός στόχος, το πρωτάθλημα?
Παίξαμε 6 αγώνες προκριματικά cl + 6 el στους ομίλους, με καλές και κακές στιγμές.
Ε χέστηκα αν θα παίζαμε άλλους 2, με δυνατούς αντιπάλους, και αυτούς ανάμεσα στα μεγάλα ντέρμπι μας.
Δέν θα σιγοντάρω τους αλλαλαγμούς των αλλόθρησκων για τον προπονητή και τους παίκτες.
Με πείραξε η ήττα αλλά πιό πολύ με πειράζει η ανθρωποφαγία που παίζει τελευταία απο συγκεκριμένους κύκλους.
Πάντα τέτοια εποχή...Κάθε χρόνο...πρέπει να γίνουμε μπ@@ρδέλο.
Ναί, φταίνε οι παίκτες, φταίει ο προπονητής, φταίει ο Γιώργος, φταίει ο Γιάννης, φταίει και το πουλί που πετάει.
Όλοι φταίνε.Αυτοί θα την βρούν την άκρη.Και ο προπονητής δέν είναι κορόιδο.Περιμένω το πρωτάθλημα.

Και κάτι άλλο.
Φίλε, ειλικρινά...ούτε που μπορείς να φανταστείς τι έχω θυσιάσει ΕΓΩ για τον ΠΑΟΚ οπότε δέν έχει νόημα το τί πιστεύεις για μένα και το μυαλό μου, και πόσο ΠΑΟΚ χωράει.
agent of shield
Άβαταρ μέλους
Jairo
 
Δημοσιεύσεις: 1512
Εγγραφή: Δευτ 31 Αύγ 2015, 22:33
Τοποθεσία: >>>

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Παρ 14 Δεκ 2018, 07:23

Ρε μπας και η ομάδα μας λέγεται ατρόμητος και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ακόμα ?
Ότι επειδή είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και μάλιστα στο +8 δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε λίγο καιρό ούτε καν το κύπελλο, αφού ταλαιπωρούν τους κανακαρηδες μας ?
Όλοι οι άλλοι παίκτες δηλαδή σε όλη την Ευρώπη βιονικοι είναι και παίζουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα ?
Όλες οι ομάδες στην αιλαδα τόσα χρόνια που παίζαν Ευρώπη έτσι αντιμετώπιζαν τα παιχνίδια τους ? Και αν πρέπει να εξαιρέσω τον γάβρο από αυτό, τότε μήπως να θυμηθώ πως έπαιζε και τι έκανε ο βαζελος στην Ευρώπη στις καλές του εποχές ?
Μάλλον είχανε καλύτερο και πληρέστερο ρόστερ τότε όλοι τους. ......
την μεγαλύτερη ευθύνη για την ευρωπαϊκή ΞΕΦΤΊΛΑ την εχει ο Λουτσε με την χιλιοειπωμενη κακή διαχείριση.
Εκτός αν παίκτες και προπονητής κοιτάζουν πως θα εξασφαλίσουν το πριμ πρωταθληματος και στα αχαμνά τους η Ιστορία του συλλόγου και η δύσκολες ευρωπαϊκές κληρώσεις που θα έχουμε λόγω κακής βαθμολογίας.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό trouman » Παρ 14 Δεκ 2018, 07:40

Ρε μεγάλε μπαίνουμε πρωί πρωί και πάλι εσύ εδώ να μας πεις τη χιλιοειπωμ

ένη γνώμη σου. Έχεις αναλάβει καμια εργολαβία? Δε μας είπες ποια ανάγκη σε κάνει τελικσ8να ποστάρεις συνέχεια την αρνητική σου γνώμη. Μια δύο τρεις δέκα ΟΚ. Από εκει8και μετά τι
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:04

και εσύ ποιος είσαι που θα μου πεις τι και πότε θα γράψω ?
και 1000000000 φορές θα το γράψω αν συνεχίσεις την "περίεργη" αυτή τακτική
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό trouman » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:13

Είμαι "λογοκριτής" Και "ασφάλεια". Έχω περίεργο ρόλο όπως κατάλαβες . Με κατάλαβες μπράβο σου.

Σε εμένα λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντηρησης...Και σε εσένα Ε?
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:20

στα περισσότερα από τα τελευταία σου ποστ με κυνηγάς μπας και καταφέρεις να μην γράψω την γνώμη μου.
Δυστυχώς για σενα και κάποιους άλλους, αυτά που έχω γράψει εγω και αρκετοί άλλοι από τον Σεπτέμβριο έχουν γίνει πραγματικότητα.
Συνεχισε τώρα την δουλίτσα σου.........
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:25

Αμάν ητανε έτσι το βαθύ ρόστερ καήκαμε

Τουλ βαλε την δεύτερη 11αδα να μην υπάρχει δικαιολογία κούρασης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:38

οι αφορισμοι δεν ειναι σωστοι, αλλα και ο στρουθοκαμηλισμος μπορει να αποδειχτει καταδικαστικος για την ομαδα στο τελος...

θα ξεκινησω δηλωνοντας πως αποτελουν ασεβεια για το συλλογο, οι χθεσινες δηλωσεις τοσο του προπονητη οσο και των παιχτων για την ευρωπη...ο ΠΑΟΚ, μπορει να εχει να παρει πρωταθλημα 33 χρονια, αλλα η δυναμικη του ειναι τεραστια για να το αντιμετωπιζει σαν αυτοσκοπο και λογο υπαρξης για φετος...

και παμε λιγο στα δικα μας τωρα...οπως λεμε για την ελλαδα, να πουμε και για την ευρωπη οτι ο προπονητης εχει στησει το δικο του σερι, καταφερνοντας αρχικα να αποκλειστει απο ενα σουηδικο χωριο περισυ, με αποτελεσμα τη μη εισοδο μας στους ομιλους, ενω φετος δωσαμε ρεσιταλ γελιου σε αντιπαλους (και εγκεφαλικων δικων μας) του στυλ βιντι και μπατε...εκπληκτικη επιδοση το 1-0-5 στον ομιλο (με τα μισα παιχνιδια να τα εχουμε τελειωσει χωρις τελικη), που εννοειται πως δεν θα μας στοιχισει καθολου σε μελλοντικες κληρωσεις ετσι δεν ειναι? η μηπως οχι? :ugeek:

η αληθεια ειναι πως με 13-14 παιχτες, δεν μπορεις να πας πουθενα...και εκει ειναι η μεγαλη αδυναμια του προπονητη, στο οτι δεν εχει καταφερει να ενταξει ακομα κανεναν καινουργιο παιχτη στην ομαδα...απο κοντα -για να μην ξεχνιομαστε βεβαια- ειναι και τα εγκληματα του wannabe technical director, που τα πληρωνει και αυτα η ομαδα...

το μονο που ευχομαι ολοψυχα, ειναι να μην σκασει τελειως η ομαδα, με αποτελεσμα να ερχεται η μια σφαλιαρα μετα την αλλη και εντος συνορων...γιατι το +8 ευκολα μπορει να γινει και -8 στο τελος, εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας...

παμε δυνατα για το πρωταθλημα λοιπον, που ειναι και το μονο που μας απεμεινε :nairepaok:
Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...
Άβαταρ μέλους
Sera4
 
Δημοσιεύσεις: 13625
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:39

Με το κυπελλο τι εχεις σκοπο να κάνεις; Εχεις σκοπο να το παρατησεις κ αυτο στο βωμο του πρωταθλήματος; Πιστευω ναι. Γιατι αν παρατησαμε την ευρωπη για να εχουμε μεσοβδομαδα ματς με τον αηττητο σπατων ζητω που καηκαμε.
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό trouman » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:45

paok re niamou έγραψε:στα περισσότερα από τα τελευταία σου ποστ με κυνηγάς μπας και καταφέρεις να μην γράψω την γνώμη μου.
Δυστυχώς για σενα και κάποιους άλλους, αυτά που έχω γράψει εγω και αρκετοί άλλοι από τον Σεπτέμβριο έχουν γίνει πραγματικότητα.
Συνεχισε τώρα την δουλίτσα σου.........


Καλά κόψε κάτι που σε κυνηγάω. Το ερώτημα είναι γιατί ξαναλες τόσες φορες8τα ίδια πραματα . Μια χαρα8 είναι η κριτική που ασκείται και σωστη. Η κουραστική επανάληψη χολης δεν παλεύεται
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευσηαπό ariskatiforos » Παρ 14 Δεκ 2018, 09:09

Είναι δυνατόν αυτή η παικταρα ο ακπομ να έχει παίξει μέχρι τώρα όλα και όλα βαριά 250 λεπτά ;και να τραβάει όλο το κουπι ο ταλαίπωρος πριγιοβιτς ;είναι δυνατόν σε ματς με λεωφορεία να μη ρίχνεις αυτή τη παικταρα σα δεύτερο επιθετικο;έχει ταχύτητα τεχνική δύναμη διείσδυση με τη μπάλα ..είναι δυνατο να αφήνεις τον ουαρντα έξω που είναι ο μόνος που έχει έλεγχο της μπάλας στο κατά μέτωπο για να παίζει αυτός ο πελκας που πλέον δυστυχώς μοιάζει στρουμφάκι που τρέχει ..είναι δυνατόν να παίζει μονίμως αυτός ο λημνιος ο νέος Σαλπιγγίδης το έξτρεμ που παίζει μόνο άμυνα..έχεις τεράστιες εμμονές εισαι πολύ ανασφαλής κσι συντηρητικός ..κανονισε επιτέλους με Λιβαδειά να μη μας βγει πάλι η ψυχή ..αδιανόητη σφαλιάρα η χτεσινή τη στιγμή που η γσυριελα έγραψε έπος ..δυο γκολ διαφορά με κάποια Μίλαν ήθελε και τα πήρε ..και εμείς μετράμε τις δικαιολογίες όχι έτσι όχι αλλιώς να φτιασιδώσουμε την απόλυτη ξεφτίλα να έχεις τόσες ήττες με κατεβασμένα βρακιά από τετοιες ομάδες υποπολλαπλάσιου μπατζετ ..έτσι λέγαμε όταν αποκλειστήκαμε από τη μπενφικα η οποία έδειξε ότι δεν ήταν και αυτό που λέγαμε τότε κσι είχε φανεί στη τούμπα ..η υπερομάδα ..εγώ βλέπω μια τάση στον ΠΑΟΚτση με λένε ριζο και όπως θέλω τα γυρίζω ..άλλοι τα κάνουν αυτά και άλλοι ειναι οι γιες μεν ..η ομάδα είναι άθλια μην έρθει κανα ταρακούνημα που γυρόφερνει εντόνως τελευταία Λαμία Λάρισα Παναιτωλικός κλπ γιατί τα ποδαράκια μας ειναι γυάλινα και πολλά κρυμμένα κάτω από το χαλί του συν 8 θα βγουν στη φορά και αντε μετά να τα μαζέψεις
ariskatiforos
 

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες