Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ariskatiforos » Παρ 09 Νοέμ 2018, 00:55

Το 2014 η ήττα από τη γκινγκαμπ εκτός έδρας ήταν η αρχή της πτωτικής μας πορείας ..τώρα τα παιχνίδια που έρχονται μοιάζουν ευκολότερα αλλά το λεωφορείο θα παει σύννεφο η ψυχολογία εύθραυστη και ένα λάθος φοβάμαι θα μας ταρακουνήσει ..πολύ επικίνδυνη η επερχόμενη περίοδος με αρχή τη Κυριακή..δε πρέπει να αποκτήσουν ελπίδα οι από κάτω και επιπλέον πίεση εμείς
ariskatiforos
 

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό vs40 » Παρ 09 Νοέμ 2018, 00:56

Εμένα δε με χαλάει η κακή πορεία στην Ευρώπη, αλλά με χαλάει που δεν επιλέχτηκε αυτό και δεν ξεκουράστηκαν οι παίκτες. Με πειράζει να χάσω ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα. Ελπίζω σε κύπελλο και Ευρώπη να δω πλέον ολοκληρωτικό ροτέισον. Δυστυχώς όσοι είναι γύρω από την ομάδα δεν έχουν μια ρεαλιστική στρατηγική και απλά κοιτούν να ευχαριστήσουν την οικογένεια Σαββίδη, που λειτουργούν με όσο μυαλό έχουν για μπάλα. Όταν συζητήσα με φίλους μου άλλων ομάδων, για το φετινό πρωτάθλημα, είπαμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ θα το πάρει αν δώσει όλο το βάρος στην Ελλάδα και δε κάψει παίκτες που δεν αντέχουν. Συγκεκριμένα επιβαρυμένος ήταν ο Πρίγιο από το καλοκαίρι και ο προποηντής ρισκάρει πάρα πολύ να τον βάζει συνέχεια. Αν τραυματιστεί τι κάνουμε;;; Ο Πέλκας έσκασε. Ο Μάτος, που είχε δηλώσει ότι ξέρει να παίζει μια φορά την εβδομάδα, βλέπουμε δεν την παλεύει να παίζει συνέχεια.

Η ΑεΧ, μπορεί να έχει πολύ πιο φθηνό ρόστερ, όμως βλέπω κάνει σταθερά ροτέισον σε 1 Κ.Αμυντικό, τουλάχιστον σε 1 μπακ (πολλες φορές και 2 με Χουλτ και το Βραζιλιάνο).Κάνει ροτέισον στο κέντρο 1 ποδοσφαιριστή, στο δεκάρι, στο φορ σταθερά και φυσικά στους εξτρέμ.

Ο ΠΑΟΚ κάνει ροτέισον μόνο στα εξτρέμ.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλές επιλογές στο 10 για να μη δοκιμάζει εκεί το ροτέισον. Στο Κ.Άμυνας κανένας δεν έχει την πολυτέλεια να έχει το βουνό Χατσερίντι με 1,5εκ μισθό. Γιατί δεν παίζει ΠΟΤΕ ο Ουκρανός; Σήμερα με αυτά τα ταγάρια που χτυπούσαν στο ψαχνό δε θα ταίριαζε;;;

Πολλοί κράζετε τον Κίτσιου. Εγώ πιστεύω ότι ο Κίτσιου είναι καλύτερος από Ελαμπντελαουί, την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη που έχω δει στη ζωή μου. Ο Χουλτ είναι καλύτερος από κίτσιου, που παίρνει ματσάκια; Γιατί πέρυσι, σε καλό πρωτάθλημα, ήταν βασικός ο Κίτσιου; Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ (25), κάνουν και μπορούν. Όμως κανένας από αυτούς δε γίνεται να μπορεί χωρίς ρυθμό αγώνων. Δε μπορεί να κρίνω τον Κίτσιου όταν 2 μήνες τον έχω στον πάγο, κάνει έναν κακό ματς, και ξανά πάγο 2 μήνες. Αυτοί οι παίκτες, για να αποδόσουν θέλουν ρυθμό και να νιώθουν ότι τους πιστεύεις. Είδαμε άλλο Ουάρντα με Ατρόμητο, άλλο Γιαννούλη κλπ. Στον ΠΑΟΚ, που υπάρχει Βιεϊρίνια, ο Γιαννούλης θα καθόταν πάγκο. Όταν θα έμπαινε, χωρίς ρυθμό, θα ήταν καλύτερος από τον σημερινό Τόσκα; Θέλει ρυθμό ο κάθε ποδοσφαιρστής για να κριθεί. Κρίνουμε τον Καρέλη. Κρίνουμε τον Ακπόμπ με 50 λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα όταν έχει 3 στόχους χρειάζεται ένα γκρουπ 18- 19 παικτών να παίζουν ανελλειπώς ως βασικοί:

1 Τέρμα ------------------ Πάσχα
3 Κ.Αμυντικοί ----------- Κρέσπο, Βαρέλα, Χάτσερ
3-4 Μπακ πλάγια-------- Βιειρίνια, Μάτος, Τόσκα (Κίτσιου)
4 χαφ (6αρο8)----------- Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μαουρίτσιο, Σάχοφ
5 εξτρεμ + δεκαρια----- Πέλκας, Ζάμπα, Λημνιός, Ουάρντα, Μπίσε
2 φορ -------------------- Πρίγιο, Ακπόμπ

Σήμερα στον ΠΑΟΚ έχουμε δει μηδενικό ροτέισον, πλην στα εξτρέμ που παίζει και ο κάθε πικραμμένος. Πάλι καλά που δώσαμε και το Λάμπρου. Αν ο ΠΑΟΚ, αντί του Τόσκα είχε ένα ακόμη επιθετικογενές μπακ σαν τον Μάτος, που παίζει και τις 2 πλευρές, τότε στο κλειστό γκρουπ των βασικών αρκούν οι 18 παίκτες (3 μπακ), όμως θέλει τέλεια ισορροπημένο ροτέισον.

Ερώτηση: έχει το ρόστερ ο ΠΑΟΚ να το κάνει;
Απάντηση: Το έχει και πάντα το έχει. Πορεύεσαι ορθολογικά με αυτόυς που έχεις και δεν καις την ομάδα για το βραχυπρόθεσμο πλάνο. Θα τους βάλεις (Ακμπόμπ πχ) και άστους να σου δείξουν πού χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση. Άστους να σε ξεφτυλίσουν, όμως διάλεξε σωστά και επέλεξε να σώσεις τον σοβαρό σου στόχο. Η ιστορία του ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από vs40 και Παρ 09 Νοέμ 2018, 01:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
vs40
 
Δημοσιεύσεις: 5254
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Παρ 09 Νοέμ 2018, 01:07

obanebane έγραψε:sick όταν έχεις τόσα χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα και χάνεις όπως έχασες το περυσινό είναι λογικό το μυαλό όλων να είναι σε αυτό,ειδικά όταν ο ιδιοκτήτης πιέζει επιτακτικά προς αυτόν τον στόχο.
Το ίδιο ροτεσιον έκανε προχθές η Λίβερπουλ,που συνοδεύτηκε από μια ανάλατη εμφάνιση και ήττα.
Βρες τις ομοιότητες.
Σε ό,τι με αφορά,διαφωνώ με αυτή την προσέγγιση και πίστευα ότι σήμερα θα έδειχναν ότι θέλουν και την Ευρώπη,δεν θα τους κατηγορήσω όμως γιατί οπως βλεπουμε στον κυριο στοχο μας εκτος απο την πιεση που δημιουργουν τα 33 χρονια χωρίς πρωτάθλημα και τις αντίπαλες ομάδες,έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους Έλληνες διαιτητές που μας πολεμάνε με μανία και ήδη μας στέρησαν 2 βαθμούς.
Αντίθετα οι δύο αντίπαλοι μας βλέπεις ότι με Έλληνες διαιτητές νικανε παντού,παίξουν δε παίξουν μπάλα.
Αυτό πιστεύετε ότι δε το βλέπουν οι παίχτες και οι προπονητές μας;
Δεν ξέρω παιδιά,ίσως μέχρι και πέρυσι να σκεφτόμουν διαφορετικά και να μπινελικιαζα αν η ομάδα έμενε έξω από όμιλο που ήταν εντελώς στα μετρα της,φέτος όμως και μετά τα όσα έγιναν πέρυσι άλλα και την μέχρι τώρα αντιμετώπιση δεν θα το κάνω.
Μπορεί να παίρνουν εκατομμύρια δε λέω άλλα είναι και αυτοί άνθρωποι και όταν έχεις υποστεί τόσα πολλά το μυαλό δεν είναι καθαρό.
Πιθανόν όλα αυτά τα θεωρείτε δικαιολογίες,μπορεί και να είναι γιατί καθαρά αγωνιστικά υπάρχει πρόβλημα και φαίνεται,το θέμα είναι ότι η συγκέντρωση χάνεται μόνο στα ματς που δεν αφορούν το πρωτάθλημα.


Μπάνε ας πουμε πως παίρνουμε φέτος πρωτάθλημα με 14 βαθμούς διαφορά,είμαστε κωλόφαρδοι στα προκριματικά και περνάμε ομίλους (λέμε τώρα)
Θα σου άρεσε να περάσουμε αυτό που περνάει η αεχ φέτος; Ολοταχώς για 0/6?
Η οποία αεχ λόγω γ εθνικής ήταν αναπόφευκτο το Δ' γκρουπ δυναμικότητας...
Εμείς που είχαμε ελπίδες να μπούμε και στο Γ' ;
Είναι αλλιώς να έχεις και μια ομάδα στα μέτρα σου σε C,L όμιλο.

Και αν περάσουμε σε όμιλο,θα πρέπει πάλι να διαλέξουμε;
Καλές εμφανίσεις στο Τσουλού κι ας χάσουμε πρωτάθλημα, ή Πρωταθλημα και δε βαριέσε, τεσσάρες και 0/6?

Βέβαια.......Στους αδύναμους θα είμαστε στα προκριματικά με ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...μη γελιέστε
ΔΕΝ θα είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολα τα προκριματικά του χρόνου....
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
 
Δημοσιεύσεις: 7697
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό obanebane » Παρ 09 Νοέμ 2018, 01:53

Θυμάσαι που σου είχα γράψει στείλε ένα email στην ΠΑΕ;
Όπως βλέπεις γράφω ότι δεν συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση,αλλά δεν τους κατηγορώ.
Οι όμιλοι του τς.λ αν δεν πάρεις 2-3 πρωταθλήματα σε μια πενταετία να εξασφαλίσεις καμια 150ρια μύρια για να μπορέσεις να φτιαξεις μια ομάδα που και εμπειρία από τον θεσμό θα αποκτήσει άλλα και αυξημένο μπάτζετ θα έχει δεν θα ειναι καλη εμπειρια.
Μετα ολα θα ερθουν,και οι καλες πιθανότητες να μην πληρώνεις υπεραξίες σε ποδοσφαιριστές άλλα και να προσεγγίζεις και να φερνεις καλύτερους με τα λεφτα που δινεις τωρα άλλα και με περισσότερα.
Έτσι και βαθμούς θα πάρουμε για να ανεβάσουμε τη θέση μας και πορείες θα έρθουν και η ομάδα θα μεγαλώσει σε συνδυασμό με το νέο γήπεδο που έρχεται.
Όλα αυτά θα γίνουν νομοτελειακά μόνο αν εξασφαλιστούν κανονικές συνθήκες στο πρωτάθλημα.
Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ με τον τροπο που κινείται αυτή τη στιγμή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα (πάντα αναλογικα) του πλανήτη,όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να τα θεωρεί δεδομένα σε βάθος πενταετίας,στο τριμπουρδελο που ζούμε όμως όχι τρία πρωταθλήματα σε πέντε χρονια ούτε μισό δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένο.


Υ.Γ Καταλαβαίνω ότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ούτε το μονοπάτι των πρωταθλητών μας εξασφαλίζει πρόκριση,αλλά το πρωτάθλημα θα πάρει το βάρος από τις πλάτες των παιχτών άλλα και ο Ιβάν θα τα σπρώξει ακόμα περισσότερο από τη χαρά του.
Φτάσαμε κοντά από το δύσκολο μονοπάτι,αν μη τι αλλο αυξάνονται οι πιθανότητες μας απο το πιο ευκολο.

Υ.Γ1 Σήμερα αποκλείστηκε και μαθηματικα η περυσινή φιναλίστ του θεσμού Μαρσειγ.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24575
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό STRAFNIK » Παρ 09 Νοέμ 2018, 02:26

Είστε κάποιοι κεφαλαιοι και κάποιοι πεζοί ,, άτιμα βρε, όλα τα ξέρουτε,
Δυστυχώς για εσάς, κάποια στιγμή η ίδια η πραγματικότητα θα σας ξεπεράσει.
Και όποιος έχει τη μύγα ας πει ότι θέλει

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK
 
Δημοσιεύσεις: 816
Εγγραφή: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 04:28

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ο τζο ο νάγκμπε » Παρ 09 Νοέμ 2018, 02:31

Γειά σας μετά από καιρό!
Χρησιμότατη βραδιά για την πορεία του ΠΑΟΚ σαν ομάδα.
Οι "ντροπές", "ξεφτίλες", "χωριά που μας αποκλειουν" (ταπεινή μου άποψη)
είναι καθαροί συναισθηματισμοί.
Εντάξει το συναίσθημα και ο ρομαντισμός και οι εξάρσεις είναι στοιχείο της οπαδικής κουλτούρας
και το αλατοπίπερο της ενασχόλησης του κόσμου με το άθλημα και την ομάδα μας.
Το ποδόσφαιρο όμως ταυτόχρονα είναι και κυνικό άθλημα. Οι ήττες είναι χρήσιμες γιατί δείχνουν μια αλήθεια,
τις αδυναμίες της ομάδας και τον δρόμο που πρέπει να διανυθεί ακόμα.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο χρόνο αλλά φυσικά έχει ΚΑΙ αδυναμίες ΚΑΙ δρόμο που πρέπει να διανύσει.
Στα δικά μου μάτια και τα δύο ματς με την Βίντι ήταν ψυχοβγαλτικά γιατί αυτή η ομάδα μας βραχυκύκλωσε απόλυτα. Και είναι πιο δύσκολο να το χωνέψουμε γιατί είναι μια ομάδα με μικρότερο μπάτζετ και λιγότερο ποιοτική.
ΟΜΩΣ παίζουν κι αυτοί μπάλα. Και αυτό το παιχνίδι που παίζουν, το παίζουν καλά. Το έδειξαν και με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Το είχαν δείξει και με την κούλα: την πρόκριση την έχασαν στο διάστημα που έπαιζαν με 10 παίχτες (από το 20') ενώ στην ισαριθμία είχαν αντίστοιχα στριμώξει την αεκ και στα δύο ματς. Το είχαν δείξει και με την Μάλμε.
Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε απέναντι σε μια άμυνα σκληρή, γρήγορη και οργανωμένη σε όλο το χώρο από το κέντρο και πίσω. Συνεχή ντουμπλαρίσματα, γρήγορες προσαρμογές στις αλλαγές παιχνιδιού, πολύ δυνατοί στις μονομαχίες. Φαινόμασταν μια ταχύτητα κάτω απ' αυτό που χρειαζόταν για να διασπάσουμε μια τέτοια άμυνα. Και σε πόδια και σε αντίληψη. Από την στιγμή που έβγαλαν τα γκολ πρώτοι γειά σας.
Τί έλλειπε από τον ΠΑΟΚ σ' αυτά τα δύο παιχνίδια; Πώς διασπάς τέτοιες άμυνες; Σκέψεις λέω. Με μεγαλύτερη ταχύτητα και υπομονή στο πάσινγκ γκέιμ, με ποιοτικά δημιουργικά χαφ που θα δημιουργήσουν καταστάσεις και ανισορροπίες από πίσω, με αποτελεσματικότητα στα στημένα. Κάποια είναι θέμα δουλειάς με το υπάρχον ρόστερ, κάποια είναι ζητούμενο μελλοντικών προσθηκών για την αναβάθμιση ακόμα περισσότερο ποιοτικά του ρόστερ. Όλα όμως είναι κομμάτι μιας ορθολογικής πορείας προς το διαρκές μεγάλωμα της ομάδας.
Αυτές οι λίγες σκέψεις, καμιά ντροπή δεν νιώθω για αυτή την ομάδα και την πρόοδό της, το ακριβώς αντίθετο, άλματα έχει κάνει σε πολλούς τομείς και μακάρι να συνεχίσει να χτίζει πάνω σ' αυτό με ακόμα περισσότερη δουλειά. Συγνώμη για το σεντόνι καλή συνέχεια σε όλους και την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε
 
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: Δευτ 03 Μαρ 2014, 15:01

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό okkas73 » Παρ 09 Νοέμ 2018, 03:07

Με ποιον παιζαμε μετα την προηγουμενη ηττα απο τη βιντι και τι ακριβως καναμε θυμαται κανεις?
Ενα σχολιο καποιου που δεν θυμαμαι τωρα μετα το ματς με το βαζελο θα παραθεσω μονο: "τετοιο πραγμα δεν το εχω ξαναδει στην Τουμπα"...... Η βιντι δεν ειναι καθολου μα καθολου χωριο παιδες. Η χαρτινη ηταν πραγματικα κωλοφαρδη και την πηγε η διαιτησια και προκριθηκε με την ψυχη στο στομα και με καθυστερησεις μεσα στην εδρα της. Η Τσελσι την κερδισε με την ψυχη στο στομα 1-0. Δεν ειμαστε τσελσι μαγκες δυστυχως και ο σερβος μας σεβαστηκε και επαιξε οπως επρεπε για να μας δυσκολεψει πολυ.Αντι για δυο Χ πηρε δυο νικες με 1 φαση , 1 κορνερ και μια μαλακια του Κρεσπο. Μη μανουριαζετε αδικα....προφανως και θελαμε αλλα δε μπορουσαμε (ουτε) χθες. Η μπατε μπορει να τους κερδισει παντως, η Τσελσι κερδισε σημερα αλλα οι αλλοι ειχαν 3 δοκαρια και τους εχει τους ουγγρους. Εμας δε μας ταιριαζει η βιντι. Αντιθετα μας ταιριαζει η Μπατε.
Η ομαδα θα αντιδρασει και αμεσα. Περιμενω πολυ ευκολες νικες με Αγρινιο και Ξανθη. Δεν εχουν καμια σχεση με τη βιντι. Ειναι προφανες στις δηλωσεις ολων πως θεωρουν τελικο το ματς με το Αγρινιο. Εχουν καταλαβει ολοι μεσα στην ομαδα πως φετος θα μας στησουν στα μικρα ματς με τους ελληνες διαιτητες, εχει φοβηθει το ματι τους με τα περσινα και θεωρουν οτι ο μονος τροπος να το παρουμε στο τριμπουρδελο που ζουμε ειναι το 30/30 . Δεν τους ενδιαφερει καμια ευρωπη μετα τον αποκλεισμο απο την Μπενφικα, καταλαβαν στο πετσι τους οτι μονο με πρωταθλημα εχουν ελπιδες να δουνε ομιλους και ολη η συγκεντρωση και η προσοχη ειναι στραμμενη εκει.

ΥΓ Ο βερνμπλουμ ειναι μεγαλη παικταρα, ανεβαινει και μαζι με Μαουρισιο θα δουμε πολυ ωραια πραγματα.
ΥΓ2 Ξεκουραστηκαν Μπισε Πελκας Κανιας ...
ΥΓ3 προτιμω Κρεσπο αριστερο μπακ και Τοσκα αριστερο στοπερ οσο θα λειπει ο βιειρινια.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ η γκρινια δεν εχει κανενα νοημα. Αυτοι οι παικτες και αυτος ο προπονητης ΠΡΕΠΕΙ να φερουν την κουπα φετος. Μην τους προσθετετε προβληματα χωρις λογο. Μονο χειροκροτημα και φωνη. Οσοι πατε με Αγρινιο μονο θετικη ενεργεια. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Προς θεου μη βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας γιατι χασαμε απο το "καφενειο" και δε θα παμε (ξανα) στους 32 ( αντε και στους 16) του ευροπα λιγκ
Τελευταία επεξεργασία από okkas73 και Παρ 09 Νοέμ 2018, 03:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
ΠΑΟΚ πρωταθλητής, 2018 στο γήπεδο 2019 και στα χαρτιά
Άβαταρ μέλους
okkas73
 
Δημοσιεύσεις: 567
Εγγραφή: Δευτ 03 Μαρ 2014, 23:18
Τοποθεσία: Πάτρα

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Azrael » Παρ 09 Νοέμ 2018, 03:09

κανεις μια βολτα απο διαφορες αθλητικες σελιδες και βλεπεις να εχουν ξεσαλωσει στα σχολια κυριως χαρτινοι ακομα και σκωληκες!αυτο περιμενουν!το κομπλεξ τους ειναι ατελειωτο!στηριξτε την ομαδα με ολες σας τις δυναμεις!το αξιζει!
Stare in the raven's eye
Your time has come to die
Welcome to my world
Άβαταρ μέλους
Azrael
 
Δημοσιεύσεις: 4689
Εγγραφή: Σάβ 14 Δεκ 2013, 21:03
Τοποθεσία: Dagobah

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Magpies4 » Παρ 09 Νοέμ 2018, 06:40

Η πλάκα είναι ότι δεν χάθηκε τίποτα. Ακόμα μπορεί με μία νίκη ο ΠΑΟΚ να προκριθεί και όλα να ξεχαστούν.

Φυσικά και πολλοί ξεχνούν ότι αλλάξαμε όλο το κέντρο του καλοκαιριού χτές (Κάνιας, Μάου, Πέλκας) και σύν την απουσία του Αντρέ, νομίζω ότι άνετα εξηγούνται τα άπειρα μπερδέματα σε πάσες και συνδυασμούς χτές. Ο Λούτσε τόλμησε να δοκιμάσει μία εντελώς διαφορετική τριπλέτα στο κέντρο και βραχυκυκλώθηκε.

Το ματσάκι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, απλά η καλή χημεία της ομάδας πάει περίπατο όταν κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες λείπουν. Εχτές το κάθετο παιχνίδι ήταν μηδέν, μόνο προς τα πίσω γύριζε η μπάλα. Βγαίναμε από δεξιά, και ο εξτρέμ γύριζε την μπάλα στα χάφ αντί να μπουκάρει. Μιλάμε για 0 τελικές από τις μπροστινές μας γραμμές ενώ είχαμε υψηλή κατοχή. Είναι προφανές τί εφταιξε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4
 
Δημοσιεύσεις: 4467
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Παρ 09 Νοέμ 2018, 07:51

Ύστερα και από κάποιες ώρες και όσο περισσότερο με κρύο μυαλό διαθέσιμο πάραυτα η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί έτσι εύκολα το χθεσινό ματς. Ο ΠΑΟΚ γιγαντωσε με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια εκεί που έδινε μάχες κόντρα σε μεγαθήρια με πολλαπλάσιο μπάτζετ και απίστευτα τεράστιες ομαδαρες που τις κοίταγε στα μάτια και τις έκανε να φτύνουν αίμα για να προκριθούν και ενίοτε αποκλείοντας τους. Αυτό το κάζο με δαύτους που όχι σε ένα αλλά σε δύο ενενηνταλεπτα δεν κάναμε τίποτα ούτε μια φάση είναι εξευτελιστικό.
Δεν καταπινεται τοσο εύκολα αυτό. Οι ευθύνες του προπονητή τεράστιες οπως και των παικτών αλλά και όλων αυτών που είναι στην ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες οι μεγάλοι αθλητές κτιζονται πρώτα στην νοοτροπία δεν καταδέχονται να χάσουν ούτε και σε οικογενειακό δίτερμα. Δε νοείται να σνομπάρει να αδιαφορεί ο οποιοσδήποτε για την Ευρώπη . Για κανένα λόγο και πουθενά.
Όσες ελάχιστες και αν υπάρχουν οί πιθανότητες για πρόκριση πρέπει απαραίτητα να εξαντληθούν.
Πραγματικά τέτοια κλήρωση σε αυτό το όμιλο και να μην προκριθείς θέλει κατόρθωμα για να γίνει.
Η μόνη εξιλέωση θα ρθει μόνο με το πρωτάθλημα που έγινε αυτοσκοπός όλων ανεξαιρετων των προβλημάτων και συνθηκών που όλοι γνωρίζουν στο Ελλαδιστάν. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σίγουρα αλλά πρέπει όμως να πρυτανεύσει η λογική και σύνεση σε ένα κομβικό σημείο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει ανάγκη από την στήριξη μας και θα την έχει. Είναι στο χέρι τους να αλλάξουν το βαρύ κλίμα και το οφείλουν πρώτα στον εαυτό τους και να αποδείξουν πως είναι πράγματι η καλύτερη στιγμή τους η κατάκτηση της κορυφής.
ΠΑΟΚ στα εύκολα
ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6628
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό pilotos » Παρ 09 Νοέμ 2018, 08:13

ο όμιλος έγινε ταναπού από χτες. Όλα παίζονται, αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν κρατά την τύχη στα χέρια του αποκλειστικά.

Μπορεί να κάνουμε 2 ήττες ακόμα, ή μπορεί και 2 νίκες.
Η Τσέλσι χτες με το ζόρι έκανε 3 σουτ στην εστία της Μπάτε, που είχε 2 δοκάρια!!! και χρειάστηκε την ποδοσφαιρική ευφυΐα του Ζιρού για να κερδίσει.



Για την βίντι τα είχαμε πει από το παιχνίδι του λονδίνου... δεν ήταν καφενείο, έπαιξε ΚΑΛΥΤΕΡΑ σε σχέση με τα 2 μεταξύ μας που έπαιξε μόνο κλεφτοπόλεμο...

To θέμα σε μία σεζόν, δεν είναι να μην κάνεις μία - δύο - τρεις κακές εμφανίσεις και ήττες, το πρόβλημα είναι να μείνεις σε αυτές και να σε τραβήξουν πίσω. Οπως είπαν και κάποιοι άλλοι και η λίβερπουλ προχτές έχασε, με ΑΘΛΙΑ εμφάνιση στη Σερβία, αλλά μεθαύριο το πιθανότερο είναι να σηκώσει το κεφάλι . Ο ΠΑΟΚ μπορεί ή θα εγκλωβιστεί στην εσωστρέφεια και θα χαλάσει μία χρονιά από 2 ήττες;
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Παρ 09 Νοέμ 2018, 08:52

Δε θα χαλασει η χρονια.απλα το να γινεται ανακατα μια ομαδα χωρις σοβαρο λογο ειναι δυσκολο να χωνευτει.

Τελος παντων,σχεδον ολα ειπωθηκαν.

Παμε για παναιτωλικο.

Σνουφελ αγορι μου τι τ ανοιγεις...
Απο ηττα σε ηττα μας πας..

Ασε ν αναλαβει κανας γουρλης...
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27832
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 09 Νοέμ 2018, 08:59

Δεν θέλησα να εμπλακώ στις τσιριδες μετά την ήττα, η οποία ήταν κάπως φυσιολογική.


Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η ηττα.

Ούτε ότι μάλλον αποκλειστηκαμε. Προσωπικά ψιλοχεστηκα.


Το μεγάλο θέμα είναι ότι δεν ομολογούμε ότι χάσαμε δύο φορές από μια ομάδα που απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να κερδίσουμε, ενώ στα χαρτιά είμαστε καλύτεροι

Μας κλειδωσαν.
Μας μπερδεψαν


Και κυρίως ανέδειξαν το γεγονός πως έχουμε σοβαρές ατέλειες και δυσλειτουργίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιου.


Όχι, ίσως με 4 φάσεις σε δύο ματς, δεν άξιζαν να βάλουν τρία γκολ.


Ούτε εμείς αξιζαμε να σκοράρουμε όμως.




Είναι μεγάλο ψέμμα ότι και στα δύο ματς αιφνιφαστηκαμε, ή ότι είχαμε τουπε, ή ακόμα ότι είχαμε το νου μας στο πρωτάθλημα.

Μια χαρά προσπάθησε γ ομάδα και στα δύο ματς. Απλά δεν μπορούσε να βρει λύσεις


Κι αυτό γιατί στο νευραλγικοεσοεπιθετικο τομέα το φωνάζω καιρό, έχουμε ΣΟΒΑΡΟ θέμα.

Δεν είναι αξιόπιστοι οι παίκτες μας εκεί και κυρίως δεν είναι παραγωγικοί.ολοι έχουν κουσουρια και ελλείψεις.

Ας αφήσει λοιπόν ο Λουτσεσκου τις προσεγγίσεις ίσων αποστάσεων και ας βρεθεί λύση στο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13125
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό crow1581 » Παρ 09 Νοέμ 2018, 09:13

Αθλια εμφανιση ξανα με τον ιδιο αντιπαλο...Δεν με πειραξε το αποτελεσμα οσο η εμφανιση...Anyway οι παικτες ειναι πολυ κουρασμενοι και νομιζω περιμενουν την διακοπη για αλλη μια φορα για να γεμισουν μπαταριες... Νικη με τους βλαχους και επιστροφη στην κανονικοτητα...
43 χρονια ζωης, 43 χρονια ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
crow1581
 
Δημοσιεύσεις: 655
Εγγραφή: Τρί 12 Σεπ 2017, 08:16
Τοποθεσία: Ξανθη

Re: Vidi-ΠΑΟΚ 1-0,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Παρ 09 Νοέμ 2018, 09:17

obanebane έγραψε:sick όταν έχεις τόσα χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα και χάνεις όπως έχασες το περυσινό είναι λογικό το μυαλό όλων να είναι σε αυτό,ειδικά όταν ο ιδιοκτήτης πιέζει επιτακτικά προς αυτόν τον στόχο.
Το ίδιο ροτεσιον έκανε προχθές η Λίβερπουλ,που συνοδεύτηκε από μια ανάλατη εμφάνιση και ήττα.
Βρες τις ομοιότητες.
Σε ό,τι με αφορά,διαφωνώ με αυτή την προσέγγιση και πίστευα ότι σήμερα θα έδειχναν ότι θέλουν και την Ευρώπη,δεν θα τους κατηγορήσω όμως γιατί οπως βλεπουμε στον κυριο στοχο μας εκτος απο την πιεση που δημιουργουν τα 33 χρονια χωρίς πρωτάθλημα και τις αντίπαλες ομάδες,έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους Έλληνες διαιτητές που μας πολεμάνε με μανία και ήδη μας στέρησαν 2 βαθμούς.
Αντίθετα οι δύο αντίπαλοι μας βλέπεις ότι με Έλληνες διαιτητές νικανε παντού,παίξουν δε παίξουν μπάλα.
Αυτό πιστεύετε ότι δε το βλέπουν οι παίχτες και οι προπονητές μας;
Δεν ξέρω παιδιά,ίσως μέχρι και πέρυσι να σκεφτόμουν διαφορετικά και να μπινελικιαζα αν η ομάδα έμενε έξω από όμιλο που ήταν εντελώς στα μετρα της,φέτος όμως και μετά τα όσα έγιναν πέρυσι άλλα και την μέχρι τώρα αντιμετώπιση δεν θα το κάνω.
Μπορεί να παίρνουν εκατομμύρια δε λέω άλλα είναι και αυτοί άνθρωποι και όταν έχεις υποστεί τόσα πολλά το μυαλό δεν είναι καθαρό.
Πιθανόν όλα αυτά τα θεωρείτε δικαιολογίες,μπορεί και να είναι γιατί καθαρά αγωνιστικά υπάρχει πρόβλημα και φαίνεται,το θέμα είναι ότι η συγκέντρωση χάνεται μόνο στα ματς που δεν αφορούν το πρωτάθλημα.


Δεν με πείραξε τόσο η ήττα, όσο η εμφάνιση και η προφανής αιχμαλωσία. Για δεύτερη φορά. Με τον ίδιο τρόπο.
Απ την ίδια ομάδα.
Δεν με πειράζει τόσο η ήττα ,όσο να βλέπω ότι ο Καντούρι περπατάει λίγο πιο έντονα απ ότι θα περπατούσε αν έκανε βόλτα στο πάρκο με τα παιδιά του.
Αν συνεχιστεί αυτό το ''διαλέγω παιχνίδια'' ή/και το ''κάνω ροτεϊσιον απλά για να βγει η υποχρέωση'' ούτε πρωτάθλημα θα πάρουμε ούτε τίποτα. Αυτό λέω.
Η συγκέντρωση φίλε Μπάνε, δεν είναι αλα κάρτ. Ή κάνεις πρωταθλητισμό ή δεν κάνεις. Τα ίδια με τον Ατρόμητο, έγιναν και με το τυρί πέρυσι. Χαζολόγημα χωρίς λόγο με 0-1. Μάθημα ουδέν.
Δεν μπορείς να έχεις δεύτερες σκέψεις για κανένα παιχνίδι, αργά ή γρήγορα θα σε πιάσει και στον κύριο στόχο σου. Το πρωτάθλημα. Αυτό φάνηκε και στο Περιστέρι. Πασούλες, μπλαζέ αγωνιστικό υφάκι, μεσημεριανή σιέστα στον πάγκο. Αν πρόσεξες γι αυτό το ματς (στο Περιστέρι) έκανα ένα μόνο πόστ. Δεν ήθελα να πω τίποτα, ήθελα να περιμένω. Ήμουν σίγουρος για το διπλό στην Ουγγαρία. Αλλά εγώ, προφανώς, έχω αλλιώς τον ΠΑΟΚ στο μυαλό μου.
Ο Κρέσπο τα είπε όπως έπρεπε στο Περιστέρι κι έπρεπε να πει κι άλλα.
Από που κι ως που, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τουπέ και αγωνιστικό σνομπισμό; Που είναι η μαχήτρια ομάδα που θαυμάσαμε το καλοκαίρι; Μη μου λέτε για κούραση, φτάνει.
Άλλοι μιλάνε για το ρόστερ. Σόρρυ, αλλά όχι. Με τα καλά του και τα στραβά του, είναι το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα και ναι, ξέρω, ομάδα δεν είναι οι 11 καλύτεροι αλλά οι 11 καλύτεροι μεταξύ τους, αλλά όταν παίζουν στο μίνιμουμ αποδεκτό δεν είναι τίποτα.
Πρωτάθλημα δεν πήρε κανείς ποτέ πουθενά όταν μπήκε στην λογική επιλογής παιχνιδιών, ούτε καν ο γαύρος της παράγκας.
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, αλλά το ματς με την Τσέλσι και η αναιμική αντίδραση σαν σύνολο όλων μας σ αυτό το απαράδεκτο χάλι τότε, ίσως είναι το κομβικό σημείο γι αυτή τη νοοτροπία που βλέπουμε σήμερα.
Αυτό πρέπει ν αλλάξει, όχι τώρα, χτες.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ευρώπη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες