11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 30 Αύγ 2018, 18:13

Σκόραρε ο Πεδρο Ενρικε.
Αστανα ΑΠΟΕΛ 1-0 και παράταση
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29796
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Πέμ 30 Αύγ 2018, 19:06

Πωκησηησης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό wickerman » Σάβ 15 Σεπ 2018, 14:17

Βρήκα ένα θεϊκό ποστ που είχε γράψει ο χρήστης leroua87 πριν ακριβώς αγοράσουμε τον Pedro όταν ζητούσε από οπαδούς της Ρεν να του δώσουν πληροφορίες για τον Pedro. Ήταν τόσο γαμάτο το ποστ που δεν άντεξα το μετέφρασα και το κράτησα για να το έχω.
Ακολουθεί:
Γεια σε όλους, ξέρω ότι σνομπάρετε ανθρώπους που δεν μιλούν Γαλλικά, αλλά δεν ξέρω Γαλλικά οπότε είτε με σνομπάρετε είτε όχι θα πω αυτά που θέλω να πω. Ήρθα εδώ για να σας ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με τον μπιπ μπιπ roadrunner παίχτη Pedro Henrique.
Εμείς στον ΠΑΟΚ έχουμε έναν Ρώσο/Πόντιο πρόεδρο με πολλά λεφτά και γαμψή μύτη αλλά συνήθως δεν βλέπουμε τα λεφτά στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Βλέπουμε μόνο τη γαμψή μύτη φυσικά. Πουλήσαμε πριν από λίγες μέρες τον Garry Rodrugues(τον προηγούμενο άμυαλο μπιπ μπιπ εξτρέμ μας), έχουμε πάρει 3,5 μύρια για έναν παίχτη, αλλά θα δώσουμε τα λεφτά αυτά για την αγορά 3 παιχτών μιας κι έχουμε ως πρόεδρο τον Καυκάσιο Σκρούτζ Μακ Ντακ.
Εδώ στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς φιλάθλους, αλλά το στάδιο μας(η Τούμπα, το πρώην ζωντανό ηφαίστειο) είναι άδειο αυτόν τον καιρό, ο κόσμος ερχόταν στο γήπεδο συνήθως όταν ένας άνθρωπος/ποδοσφαιριστής χτυπούσε έναν παίχτη του Ολυμπιακού στο πρόσωπο,επειδή έχουμε αντιπαλότητα. Ο Πάμπλο Γκαρσία(τιμή και δόξα) το έκανε αυτό και τον κάναμε θεό, και πολλοί άνθρωποι πήγαιναν στην Τούμπα για να δουν τον Τσε Γκεβάρα Γκαρσία, αυτούς τους οπαδούς τους ονομάζουμε πανηγυρτζήδες, που σημαίνει ότι πηγαίνουν στο γήπεδο επειδή είναι της μόδας κι όχι επειδή είναι πιστοί στην ομάδα.
Φέτος έχουμε περίπου 5000 κόσμο στο γήπεδο επειδή έχουμε κρίση κι ο κόσμος προτιμάει τις γκόμενες, το στοίχημα και να πηγαίνει για φραπέ, ή να αγοράζει ρούχα για να πηγαίνει για ποτό ή φραπέ ώστε να βρει τις γκόμενες. Αλλά όλοι εξακολουθούμε να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ από ασφαλή απόσταση, συνήθως ψάχνουμε για link για να τον δούμε.
Αυτά τα χρόνια με τον Ιβάν Σαββίδη(Μέγιστο Διοικητή της Τάξης των Ιπποτών του Ιερού Τάφου, μη γελάτε αυτό είναι αλήθεια, του έδωσαν αυτήν την τιμή επειδή έδινε λεφτά στην μεγάλη εκκλησία), ο μικρός πατέρας μας(πατερούλης) βοηθάει την ομάδα να γίνει πιο οργανωμένη.
Έκλεισε όλες τις καντίνες γύρω από το στάδιο και πλέον δεν μπορείς να φας βρώμικο, αλλά μπορείς να φας την σαλάτα πίκλας ΠΑΟΚ(τουρσί) και κέικ με παστουρμά. Πλήρωσε όλα τα χρέη με τη βοήθεια του Αλέξης συντρόφου Τσίπρας. Έβαλε μία Ρωσίδα μπαμπάτσικια γυναίκα να είναι ο οικονομικός διευθυντής μας, Γκοντσάρεβα, και δεν μπορούμε να αγοράσουμε παίχτες ακόμη κι αν έχουμε τα λεφτά εξαιτίας της δομής της ομάδας. Ας σας τα εξηγήσω απλά:
Οι σκάουτερ μας, ας πούμε ένας συγκεκριμένος, ο Παντέλος πάει στο Αφρικανικό κύπελλο νέων και δεν βρήκε τίποτα καλό, ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά, είναι κοντός και μάλλον δεν μπορεί να δει μακριά, πρέπει να τον βάλουμε πάνω σε σκαμπό. Εντάξει, ας πούμε ότι ο Παντέλος βλέπει έναν παίχτη, τον δείχνει στον Λούμπος(έναν μελλοθάνατο, που είναι αθλητικός διευθυντής), ο Λούμπος τον δείχνει στον προπονητή μας τον Ίβιτς, ο Ίβιτς λέει εντάξει τον θέλω, έπειτα ο Λούμπος θα πάει στον αρχηγό μας τον Κλάους "βαρύ πότη" Αθανασιάδη(που σκοράρει μόνο τις Τρίτες), μετά απ' όλα αυτά ο Αθανασιάδης θα συζητήσει τον παίχτη με τον δημοσιογράφο Κόλκας(τον άντρα με το πρόσωπο κουκουβάγιας του Όλνταμ), αν στον Κόλκα αρέσει ο παίχτης, θα γράψει άρθρα να πείσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι ο παίχτης είναι ο σωστός για τον ΠΑΟΚ, αν δεν του αρέσει, θα γράψει άλλο ένα άρθρο για την οργάνωση της ομάδας και θα γράψει ότι ο παίχτης δεν έχει το ΠΑΟΚτσήδικο DNA(πρόκειται για πρόσφατη επιστημονική ανακάλυψη).
Ας πούμε ότι στον Κόλκα αρέσει ο παίχτης, τότε ο Λούμπος θα παρουσιάσει τον παίχτη στους από πάνω για έγκριση. Θα πάει στον Γιώργο "Μίκι Μάους" Σαββίδη, τον γιο του προέδρου μας. Ο Γιώργος θα τον ελέγξει στον instagram, θα δει αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βγει μαζί του για ποτό, αν είναι ο σωστός θα δώσει το οκ στον Λούμπος, τότε ο Λούμπος θα κάνει μία αίτηση για να δει τον πρόεδρό μας, ο πρόεδρός μας θα έρθει από τη Ρωσία όταν έχει κάποια επιχειρηματική υποχρέωση εδώ στην Ελλάδα, ας πούμε σε περίπου 5 μέρες, θα δει τον Λούμπος και τους παίχτες του. Αν ο παίχτης είναι ο κατάλληλος(το κριτήριο είναι να κοστίζει λιγότερο από ένα εκατομμύριο) θα δώσει στην οικονομική διευθυντή, το Μαράκι, τις οικονομικές πληροφορίες το Μαράκι ακολουθώντας τα ίδια ξεκάθαρα ποδοσφαιρικά προσανατολισμένα κριτήρια(κάτω από εκατομμύριο κόστος) θα εγκρίνει ή θα απορρίψει τον παίχτη.

Έτσι από όλα τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι παρακολουθούμε τον Pedro Henrique από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι τώρα για να κάνουμε μία προσφορά σήμερα. Χρειαζόμαστε περίπου πέντε χρόνια με αυτήν την διαδικασία για να κάνουμε μία μεταγραφή. Αλλά κάθε φορά ο δημοσιογράφος λέει ότι είναι λάθος του τεχνικού διευθυντή που δεν βρήκε παίχτες αρκετά γρήγορα. Πέρσι είχαμε τον πρώην τ.δ. της Τσέλσι, τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος έκανε καλές μεταγραφές αλλά τον έδιωξαν με τις κλωτσιές επειδή έδειχνε στον πρόεδρο και στο Μαράκι παίχτες αξίας πάνω του εκατομμυρίου και παραλίγο να χάσουμε τον πρόεδρό μας από καρδιακή προσβολή. Αλλά ο δημοσιογράφος είπε στον κόσμο ότι ο Άρνεσεν ήταν κλέφτης που προσπαθούσε να κλέψει τον ΠΑΟΚ κι οι σανοφάγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον πίστεψαν. Κι αυτήν τη χρονιά δεν αγοράσαμε σέντερ φορ επειδή ο Κλάους βαρύς πότης Αθανασιάδης είναι κι αυτός οπαδός του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε 60 προσπάθειες για να βάλουμε ένα γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Η τελευταία φορά που πήραμε έναν παίχτη από εσάς ήταν ο Olivier Sorlin, η τακτική ιδιοφυία εξτρέμ με την ταχύτητα ενός παλαιστή σούμο. Εκείνες ήταν οι περήφανες μέρες που ο Ζαγοράκης(τον θυμάστε από το Euro του 2004) αυτός που εξαφάνισε τον Τρεζεγκέτ ήταν πρόεδρός μας, κι ο Φερνάντο που βγάζει μάτια(πονόματος) ήταν ο προπονητής μας(Προτογάλος προπονητής). Χρειαζόμασταν έναν παίχτη να παρέχει κάλυψη στον Βραζιλιάνο Λίνο, τον "Bob Marley των εξτρέμ" που έπαιζε αριστερός μπακ, επομένως ο ιδιοφυής Σάντος αποφάσισε να αγοράσει έναν αμυντικογενή εξτρέμ για να βοηθάει στην κάλυψη του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο, αλλά (λόγω επειδή) Ζαγοράκης. Το ποδόσφαιρο που παίζαμε ήταν απαίσιο. Τα μάτια μας έτρεχαν αίμα.
Από τότε, είχαμε μία θεωρία σχετικά με το ότι πηγαίναμε να δούμε τα ματς της ομάδας εξαιτίας του ποιος είναι πρόεδρος κι όχι για την ομάδα την ίδια. Έτσι καλούμε τους εαυτούς μας προσωπολάτρεις(faceadmirers), όπως ακριβώς κάναμε με τον Pablo Garcia(τιμή και δόξα).
Αλλά δεν θα σας κουράσω περισσότερο, παρακαλώ δώστε μου πληροφορίες σχετικά με τον Pedro, σας ευχαριστώ.

Υ.Γ. Δεν υιοθετώ όλο το κείμενο, αλλά μου φάνηκε εξαιρετικά αστείο και εύστοχο.
Gotta catch 'em all.
Άβαταρ μέλους
wickerman
 
Δημοσιεύσεις: 3438
Εγγραφή: Κυρ 27 Μάιος 2018, 20:34
Τοποθεσία: 111 χλμ από Τούμπα

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό wickerman » Παρ 21 Σεπ 2018, 15:52

Με δική του ωραία ενέργεια και ασίστ στο 94 η Αστάνα πήρε την ισοπαλία 2-2 μέσα στην Ντιναμό Κιέβου.
Εικόνα
Gotta catch 'em all.
Άβαταρ μέλους
wickerman
 
Δημοσιεύσεις: 3438
Εγγραφή: Κυρ 27 Μάιος 2018, 20:34
Τοποθεσία: 111 χλμ από Τούμπα

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό john4serres » Παρ 21 Σεπ 2018, 15:56

Καζάκοι, πληρώστε. :mrgreen:
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29796
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 16 Οκτ 2018, 14:17

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πέντρο Ενρίκε, αφού «έφυγε» από την ζωή ο αγαπημένος του παππούς , με τον Βραζιλιάνο να στέλνει το δικό του, συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του.

Ο, δανεικός από τον Π.Α.Ο.Κ. στην Αστάνα, ποδοσφαιριστής με μια μακροσκελή του ανάρτηση στα Social Media, αποκάλυψε το «δέσιμο» που είχε με τον παππού του, Οσβάλντο, αποκαλώντας τον «δεύτερο πατέρα του».

Η ανάρτηση του Ενρίκε:

«Λόγια που μου λείπουν αυτή τη στιγμή, αναμνήσεις που μου έχουν μείνει, καλό Παράδεισο παππού Οσβάλντο. Θα μου λείπεις πάρα πολύ, γιατί μεγάλωσα στο πλευρό σου, έμαθα πολλά από εσένα και δεν ήσουν απλά ένας παππούς. Ήσουν σαν πατέρας για εμένα στο επάγγελμα μου, ως σχολιαστής αγώνων ποδοσφαίρου και ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα επίθετα, ένας καλός άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για όλα, αναπαύσου εν ειρήνη».


Από inpaok.com

........Εικόνα

Συγκινητικό... :ugeek:
Συλλυπητήρια... :(
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 16 Οκτ 2018, 22:29

Ρε φερτε τον πισω μπας και δωσει λιγο ενεργεια στα πεθαμενα
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26576
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό elvetos giatros » Τρί 16 Οκτ 2018, 23:47

wickerman έγραψε:Βρήκα ένα θεϊκό ποστ που είχε γράψει ο χρήστης leroua87 πριν ακριβώς αγοράσουμε τον Pedro όταν ζητούσε από οπαδούς της Ρεν να του δώσουν πληροφορίες για τον Pedro. Ήταν τόσο γαμάτο το ποστ που δεν άντεξα το μετέφρασα και το κράτησα για να το έχω.
Ακολουθεί:
Γεια σε όλους, ξέρω ότι σνομπάρετε ανθρώπους που δεν μιλούν Γαλλικά, αλλά δεν ξέρω Γαλλικά οπότε είτε με σνομπάρετε είτε όχι θα πω αυτά που θέλω να πω. Ήρθα εδώ για να σας ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με τον μπιπ μπιπ roadrunner παίχτη Pedro Henrique.
Εμείς στον ΠΑΟΚ έχουμε έναν Ρώσο/Πόντιο πρόεδρο με πολλά λεφτά και γαμψή μύτη αλλά συνήθως δεν βλέπουμε τα λεφτά στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Βλέπουμε μόνο τη γαμψή μύτη φυσικά. Πουλήσαμε πριν από λίγες μέρες τον Garry Rodrugues(τον προηγούμενο άμυαλο μπιπ μπιπ εξτρέμ μας), έχουμε πάρει 3,5 μύρια για έναν παίχτη, αλλά θα δώσουμε τα λεφτά αυτά για την αγορά 3 παιχτών μιας κι έχουμε ως πρόεδρο τον Καυκάσιο Σκρούτζ Μακ Ντακ.
Εδώ στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς φιλάθλους, αλλά το στάδιο μας(η Τούμπα, το πρώην ζωντανό ηφαίστειο) είναι άδειο αυτόν τον καιρό, ο κόσμος ερχόταν στο γήπεδο συνήθως όταν ένας άνθρωπος/ποδοσφαιριστής χτυπούσε έναν παίχτη του Ολυμπιακού στο πρόσωπο,επειδή έχουμε αντιπαλότητα. Ο Πάμπλο Γκαρσία(τιμή και δόξα) το έκανε αυτό και τον κάναμε θεό, και πολλοί άνθρωποι πήγαιναν στην Τούμπα για να δουν τον Τσε Γκεβάρα Γκαρσία, αυτούς τους οπαδούς τους ονομάζουμε πανηγυρτζήδες, που σημαίνει ότι πηγαίνουν στο γήπεδο επειδή είναι της μόδας κι όχι επειδή είναι πιστοί στην ομάδα.
Φέτος έχουμε περίπου 5000 κόσμο στο γήπεδο επειδή έχουμε κρίση κι ο κόσμος προτιμάει τις γκόμενες, το στοίχημα και να πηγαίνει για φραπέ, ή να αγοράζει ρούχα για να πηγαίνει για ποτό ή φραπέ ώστε να βρει τις γκόμενες. Αλλά όλοι εξακολουθούμε να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ από ασφαλή απόσταση, συνήθως ψάχνουμε για link για να τον δούμε.
Αυτά τα χρόνια με τον Ιβάν Σαββίδη(Μέγιστο Διοικητή της Τάξης των Ιπποτών του Ιερού Τάφου, μη γελάτε αυτό είναι αλήθεια, του έδωσαν αυτήν την τιμή επειδή έδινε λεφτά στην μεγάλη εκκλησία), ο μικρός πατέρας μας(πατερούλης) βοηθάει την ομάδα να γίνει πιο οργανωμένη.
Έκλεισε όλες τις καντίνες γύρω από το στάδιο και πλέον δεν μπορείς να φας βρώμικο, αλλά μπορείς να φας την σαλάτα πίκλας ΠΑΟΚ(τουρσί) και κέικ με παστουρμά. Πλήρωσε όλα τα χρέη με τη βοήθεια του Αλέξης συντρόφου Τσίπρας. Έβαλε μία Ρωσίδα μπαμπάτσικια γυναίκα να είναι ο οικονομικός διευθυντής μας, Γκοντσάρεβα, και δεν μπορούμε να αγοράσουμε παίχτες ακόμη κι αν έχουμε τα λεφτά εξαιτίας της δομής της ομάδας. Ας σας τα εξηγήσω απλά:
Οι σκάουτερ μας, ας πούμε ένας συγκεκριμένος, ο Παντέλος πάει στο Αφρικανικό κύπελλο νέων και δεν βρήκε τίποτα καλό, ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά, είναι κοντός και μάλλον δεν μπορεί να δει μακριά, πρέπει να τον βάλουμε πάνω σε σκαμπό. Εντάξει, ας πούμε ότι ο Παντέλος βλέπει έναν παίχτη, τον δείχνει στον Λούμπος(έναν μελλοθάνατο, που είναι αθλητικός διευθυντής), ο Λούμπος τον δείχνει στον προπονητή μας τον Ίβιτς, ο Ίβιτς λέει εντάξει τον θέλω, έπειτα ο Λούμπος θα πάει στον αρχηγό μας τον Κλάους "βαρύ πότη" Αθανασιάδη(που σκοράρει μόνο τις Τρίτες), μετά απ' όλα αυτά ο Αθανασιάδης θα συζητήσει τον παίχτη με τον δημοσιογράφο Κόλκας(τον άντρα με το πρόσωπο κουκουβάγιας του Όλνταμ), αν στον Κόλκα αρέσει ο παίχτης, θα γράψει άρθρα να πείσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι ο παίχτης είναι ο σωστός για τον ΠΑΟΚ, αν δεν του αρέσει, θα γράψει άλλο ένα άρθρο για την οργάνωση της ομάδας και θα γράψει ότι ο παίχτης δεν έχει το ΠΑΟΚτσήδικο DNA(πρόκειται για πρόσφατη επιστημονική ανακάλυψη).
Ας πούμε ότι στον Κόλκα αρέσει ο παίχτης, τότε ο Λούμπος θα παρουσιάσει τον παίχτη στους από πάνω για έγκριση. Θα πάει στον Γιώργο "Μίκι Μάους" Σαββίδη, τον γιο του προέδρου μας. Ο Γιώργος θα τον ελέγξει στον instagram, θα δει αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βγει μαζί του για ποτό, αν είναι ο σωστός θα δώσει το οκ στον Λούμπος, τότε ο Λούμπος θα κάνει μία αίτηση για να δει τον πρόεδρό μας, ο πρόεδρός μας θα έρθει από τη Ρωσία όταν έχει κάποια επιχειρηματική υποχρέωση εδώ στην Ελλάδα, ας πούμε σε περίπου 5 μέρες, θα δει τον Λούμπος και τους παίχτες του. Αν ο παίχτης είναι ο κατάλληλος(το κριτήριο είναι να κοστίζει λιγότερο από ένα εκατομμύριο) θα δώσει στην οικονομική διευθυντή, το Μαράκι, τις οικονομικές πληροφορίες το Μαράκι ακολουθώντας τα ίδια ξεκάθαρα ποδοσφαιρικά προσανατολισμένα κριτήρια(κάτω από εκατομμύριο κόστος) θα εγκρίνει ή θα απορρίψει τον παίχτη.

Έτσι από όλα τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι παρακολουθούμε τον Pedro Henrique από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι τώρα για να κάνουμε μία προσφορά σήμερα. Χρειαζόμαστε περίπου πέντε χρόνια με αυτήν την διαδικασία για να κάνουμε μία μεταγραφή. Αλλά κάθε φορά ο δημοσιογράφος λέει ότι είναι λάθος του τεχνικού διευθυντή που δεν βρήκε παίχτες αρκετά γρήγορα. Πέρσι είχαμε τον πρώην τ.δ. της Τσέλσι, τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος έκανε καλές μεταγραφές αλλά τον έδιωξαν με τις κλωτσιές επειδή έδειχνε στον πρόεδρο και στο Μαράκι παίχτες αξίας πάνω του εκατομμυρίου και παραλίγο να χάσουμε τον πρόεδρό μας από καρδιακή προσβολή. Αλλά ο δημοσιογράφος είπε στον κόσμο ότι ο Άρνεσεν ήταν κλέφτης που προσπαθούσε να κλέψει τον ΠΑΟΚ κι οι σανοφάγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον πίστεψαν. Κι αυτήν τη χρονιά δεν αγοράσαμε σέντερ φορ επειδή ο Κλάους βαρύς πότης Αθανασιάδης είναι κι αυτός οπαδός του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε 60 προσπάθειες για να βάλουμε ένα γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Η τελευταία φορά που πήραμε έναν παίχτη από εσάς ήταν ο Olivier Sorlin, η τακτική ιδιοφυία εξτρέμ με την ταχύτητα ενός παλαιστή σούμο. Εκείνες ήταν οι περήφανες μέρες που ο Ζαγοράκης(τον θυμάστε από το Euro του 2004) αυτός που εξαφάνισε τον Τρεζεγκέτ ήταν πρόεδρός μας, κι ο Φερνάντο που βγάζει μάτια(πονόματος) ήταν ο προπονητής μας(Προτογάλος προπονητής). Χρειαζόμασταν έναν παίχτη να παρέχει κάλυψη στον Βραζιλιάνο Λίνο, τον "Bob Marley των εξτρέμ" που έπαιζε αριστερός μπακ, επομένως ο ιδιοφυής Σάντος αποφάσισε να αγοράσει έναν αμυντικογενή εξτρέμ για να βοηθάει στην κάλυψη του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο, αλλά (λόγω επειδή) Ζαγοράκης. Το ποδόσφαιρο που παίζαμε ήταν απαίσιο. Τα μάτια μας έτρεχαν αίμα.
Από τότε, είχαμε μία θεωρία σχετικά με το ότι πηγαίναμε να δούμε τα ματς της ομάδας εξαιτίας του ποιος είναι πρόεδρος κι όχι για την ομάδα την ίδια. Έτσι καλούμε τους εαυτούς μας προσωπολάτρεις(faceadmirers), όπως ακριβώς κάναμε με τον Pablo Garcia(τιμή και δόξα).
Αλλά δεν θα σας κουράσω περισσότερο, παρακαλώ δώστε μου πληροφορίες σχετικά με τον Pedro, σας ευχαριστώ.

Υ.Γ. Δεν υιοθετώ όλο το κείμενο, αλλά μου φάνηκε εξαιρετικά αστείο και εύστοχο.


Απίθανος
Μου θύμησε τα κείμενα που έγραφε ένα παλικάρι στο παλιό σαιτ της θύρας 4 - αν το θυμάστε
Ο ετεροαποκαλουμενος κι ως άπλυτος κυρ Παντελής
elvetos giatros
 
Δημοσιεύσεις: 3482
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό Bonekohal » Τετ 17 Οκτ 2018, 03:41

Ευφυεστατο!
Bonekohal
 
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: Πέμ 27 Σεπ 2018, 15:45

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Πέμ 18 Οκτ 2018, 20:54

Στο αγγλικό είχε πιο γούστο πάντως
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8366
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό wickerman » Πέμ 08 Νοέμ 2018, 18:28

Άνοιξε το σκορ στο Αστάνα-Jablonec για το Europa League μετά από εκτέλεση κόρνερ του γνώριμου Richard Almeida. Το γκολ:
Εικόνα
Gotta catch 'em all.
Άβαταρ μέλους
wickerman
 
Δημοσιεύσεις: 3438
Εγγραφή: Κυρ 27 Μάιος 2018, 20:34
Τοποθεσία: 111 χλμ από Τούμπα

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 08 Νοέμ 2018, 18:34

Αν νικησει η Αστανα σημερα ειναι με το ένα πόδι στους 32.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29796
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό Paoki94 » Πέμ 08 Νοέμ 2018, 19:09

Δώσαμε τον Ενρίκε και κρατήσαμε τον Ουάρντα. :cry: Καλά είχε μείνει θαμμένο αυτό το τοπικ.
Paoki94
 
Δημοσιεύσεις: 340
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:40

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Πέμ 08 Νοέμ 2018, 22:08

Τι να τον κάνεις τον Ενρίκε που πιάνει θέση ξένου. Έχεις Χατσερίδι γι'αυτό.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15316
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Παρ 09 Νοέμ 2018, 00:33

Α ρε ΠΟΥΛΕΝ τρελοβραζιλιανε,το ΑΛΜΑ σου και το ΠΑΘΟΣ σου,το ηθελα στην ομαδα,αντι των τσαλιμακιων.

Ηθελα ουσια στο παιχνιδι και το ειχες αυτο,αντ αυτου κρατησαμε αλλον-ους.

Βραζιλιανικη παροικια θα γινομασταν και θα χανοταν η μπαλα,με τους 4 Βραζιλιανους.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
 
Δημοσιεύσεις: 5471
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες