11. Νίκος Καρέλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό The_Stalker » Παρ 26 Οκτ 2018, 10:35

Ότι ο Καρέλης δεν μπορεί να παίξει σαν καθαρό εννιάρι το ξέραμε και το βλέπουμε όλοι. Ακόμα κι αυτός που τον χρησιμοποιεί ως τέτοιο για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει. Δυστυχώς όμως το παιδί χθες έδειξε ότι δεν είναι έτοιμο, και όχι μόνο λόγω θέσης. Δεν δικαιολογείται παίκτης αυτού του επιπέδου να χάνει το 90% των κοντρόλ. Ούτε να τον καταπίνει στο σπριντ ο αντίπαλος υψηλόσωμος επιθετικός.

Ακόμα και για να παίξει δεύτερος επιθετικός, σε 4-4-2 ή 3-5-2, που θα μπορούσε να ασκήσει και την πίεση για την οποία ο ρουμάνος βγάζει το λάδι του Πέλκα, επιβάλλεται να έχει δουλευτεί το ανάλογο σύστημα και να έχεις τα χαφ να το υποστηρίξουν. Τα λίγα λεπτά που παίχτηκε χθες 4-4-2 με Πρίγιο - Καρέλη, έδειξαν ότι χωρίς Μαουρίσιο στο κέντρο η μπάλα δεν φτάνει μπροστά με την καμία.

Αυτά συμβαίνουν βέβαια. Όταν η μεταγραφή είναι καπρίτσιο του μικρού για να την πει στον μελισσανίδη και άσχετη από αγωνιστικό σχεδιασμό και επιλογές ρουμάνου, οι πιθανότητες αποτυχίας είναι αυξημένες. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker
 
Δημοσιεύσεις: 2242
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 00:20

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό tzoker » Παρ 26 Οκτ 2018, 11:00

Εγώ θα πω ευτυχώς που δεν τον άφησε στο κάβουρα.
Με το φιλότιμο Λιβάγια που δεν είναι καθαρό φορ και που μπορεί να παίξει μόνο με άλλο δίπλα του , ο Καρελης θα έκανε πλάκα στο πρωτάθλημα.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Αλλού είσαι θεός, αλλού δεν κάνεις ούτε για το ροτεισον. Το βγάλαμε άχρηστο κ αυτόν με 5 αγώνες, ενώ παλεύουμε να βγάλουμε καλούς άλλους με το ζόρι.
Τελευταία επεξεργασία από tzoker και Παρ 26 Οκτ 2018, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
tzoker
 
Δημοσιεύσεις: 2935
Εγγραφή: Τρί 28 Ιουν 2016, 19:23

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό giapas » Παρ 26 Οκτ 2018, 11:01

Sick Bastard έγραψε:
giapas έγραψε:Κρατάω αποστάσεις από αυτή σου τη τοποθέτηση.


To 9/9 που είπε ο Τζος, αυτό δείχνει πάντως, ότι όλα είναι λάθος και το σωστο γίνεται τυχαία.


Σαφώς.

Και αν οι 9 είχαν αφομοιωθεί και προσέφεραν το πρόβλημα θα ήταν ότι δε δείχνουμε εμπιστοσύνη στο ήδη δεμένο γκρουπ που πήγε καλά ως τώρα και φέρνουμε νέους χαλώντας τη ψυχοσύνθεση των παλιών που βλέπουν νέους να τους παίρνουν χρόνο συμμετοχής εύκολα. Το επάγγελμα κριτικός δεν στερείται ποτέ επιχειρημάτων. Μπορώ να σου κάνω κριτική μόνιμα , με επιχειρήματα με ΕΝΑ μόνο προαπαιτούμενο. Η κριτική να αφορά αντικείμενο για το οποίο δεν έχω ιδέα. Μόνο τότε τα βλέπεις και έτσι και γιουβέτσι , ενίοτε και κοκορέτσι ανάλογα φυσικά με το αποτέλεσμα.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Παρ 26 Οκτ 2018, 11:10

tzoker έγραψε:Το βγάλαμε άχρηστο κ αυτόν με 5 αγώνες, ενώ παλεύουμε να βγάλουμε καλούς άλλους με το ζόρι.
Dimg4
 

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 26 Οκτ 2018, 11:53

Από τον πρώτο αγώνα που έπαιξε, έδειξε ότι δεν μπορεί να παίξει φορ κορυφής. Μέχρι τώρα, σαν φορ, δεν έχουμε εκμεταλλευθεί τα όποια πλεονεκτήματά του. Εγώ ειλικρινά απορώ με τον Ρουμάνο που επιμένει να τον χρησιμοποιεί εκεί.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 26 Οκτ 2018, 11:59

1. Διαφωνώ με το ο,τι δεν κάνει για φορ κορυφής. Μια χαρά κάνει. Αρκεί η ομάδα πίσω του να ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Εμείς στο γήπεδο δεν εκμεταλλευόμαστε με φυσιολογικό τρόπο ούτε το κανονικό φορ κορυφής που έχουμε. Χτες για παράδειγμα ο Πρίγιοβιτς, όπως και σε πολλά άλλα ματς, ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΜΠΑΛΑ. Δε κάνουμε πλαγιοκοπήσεις, δε βγάζουμε σέντρες, δεν βγάζουμε κάθετες. Ε τι φταίει ο Καρέλης; Όσο μπορεί τρέχει και δημιουργεί χώρους!

2. ΕΙΔΙΚΑ στο πρώτο του ματς, κόντρα στον ΟΦΗ, έδειξε οτι μια χαρά την έχει τη θέση. Μάχες κέρδισε, μπάλα έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13089
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Παρ 26 Οκτ 2018, 12:00

Κανει μπαμ οτι ειναι ειτε δευτερο φορ οπως ο πελκας ειτε εξτρεμ.
Dimg4
 

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό ariskatiforos » Παρ 26 Οκτ 2018, 12:09

Ο Καρέλης είναι παικταρα ..ακόμα και χτες κάποιες στιγμές έδειξε ποιότητα ..είναι φανερά αγχωμένος καθώς οι ευκαιρίες είναι μέχρι στιγμής λίγες και αυτό δημιουργεί έξτρα πίεση .κυριοτερα είναι αυτό που είπε φιλος παραπάνω πρέπει να υπάρχει χημεία χαρακτηριστικών
ariskatiforos
 

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό Παλαιολόγος » Παρ 26 Οκτ 2018, 12:13

rainmaker έγραψε:1. Διαφωνώ με το ο,τι δεν κάνει για φορ κορυφής. Μια χαρά κάνει. Αρκεί η ομάδα πίσω του να ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Εμείς στο γήπεδο δεν εκμεταλλευόμαστε με φυσιολογικό τρόπο ούτε το κανονικό φορ κορυφής που έχουμε. Χτες για παράδειγμα ο Πρίγιοβιτς, όπως και σε πολλά άλλα ματς, ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΜΠΑΛΑ. Δε κάνουμε πλαγιοκοπήσεις, δε βγάζουμε σέντρες, δεν βγάζουμε κάθετες. Ε τι φταίει ο Καρέλης; Όσο μπορεί τρέχει και δημιουργεί χώρους!

2. ΕΙΔΙΚΑ στο πρώτο του ματς, κόντρα στον ΟΦΗ, έδειξε οτι μια χαρά την έχει τη θέση. Μάχες κέρδισε, μπάλα έπαιξε.



ακριβως η δημιουργικοτητα μας ειναι απο ανυπαρκτη εως μετρια
απλα εχουμε τον πριγιοβιτς να παστελωνει με μηδεν τελικες
Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος
 
Δημοσιεύσεις: 8528
Εγγραφή: Τρί 22 Σεπ 2015, 12:10

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 26 Οκτ 2018, 12:49

Εγώ δεν ξέρω αν ο Καρέλης είναι παικτάρα. Μπορεί να είναι. Θέλω όμως να τον δω να παίζει σε μια θέση που να έχει την ευχέρεια να δείξει τις ικανότητές του.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Παρ 26 Οκτ 2018, 13:33

giapas έγραψε:Το επάγγελμα κριτικός δεν στερείται ποτέ επιχειρημάτων.


Giapas ειπες την ατακα του αιωνα
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
Άβαταρ μέλους
sic-4
 
Δημοσιεύσεις: 5902
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Παρ 26 Οκτ 2018, 13:36

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ δεν ξέρω αν ο Καρέλης είναι παικτάρα. Μπορεί να είναι. Θέλω όμως να τον δω να παίζει σε μια θέση που να έχει την ευχέρεια να δείξει τις ικανότητές του.


Μην αγχωθεί περισσότερο γιατί δεν θα έχει το ''άλλοθι'' της μη φυσικής του θέσης μόνο...

Giapas το έπιασα το νόημα; :mrgreen:
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό joshua » Παρ 26 Οκτ 2018, 13:41

Ειπε και την @#$! του αιωνα (sorry giapas) ...Αν νεοι παικτες ειχαν ενσωματωθει, προσφεραν και η ομαδα επαιζε καλα, θα γκρινιαζαμε λεει για τους παικτες των οποιων πηραν την θεση...Αυτα μονο στην φαντασια καποιων υπαρχουν, που μεταξυ των αλλων λενε οτι υπαρχουν οπαδοι που προσμονουν καρτερικα να χασει η ομαδα...Να προσθεσω δε πως οι περισσοτεροι νεοι παικτες δεν πηραν την θεση καποιου,πισω τους υπαρχει ο Κανενας...

Υ.Γ Τα επιχειρηματα οσων αρνουνται την κριτικη θα ηθελα να δουμε καποια στιγμη...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό giapas » Παρ 26 Οκτ 2018, 13:50

Ναι sic
Ναι sick

Joshua , Κανένας = Κίτσιου. Βολικό αφήγημα το 0/9 , επιπλέον κόβω τη μπάμια μου ότι αν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής οι νέοι θα εξέφραζες φόβους για την ισορροπία στα αποδυτήρια επειδή οι νεοφερμένοι "εκτοπίζουν" τους παλιούς και με αυτό το τρόπο ο Λούτσος θα χάσει τα αποδυτήρια. Δε συμφωνείς , δε το παραδέχεσαι αλλά στοιχηματίζω το σπίτι μου ότι αυτό θα έλεγες. Ως εκ τούτου μόνο με τρολ μπορώ να τη παλέψω , σορυ. Δε γίνεται εδώ και 10 χρόνια το ίδιο βιολί και να είναι επικοιδομητική κριτική.

Για αυτό σ'αγαπάμε :D :D και σε πειράζουμε.

Ο Καρέλης είναι καλός παίκτης και θα προσφέρει όταν βρει ρυθμό μαζί με την ομάδα.
Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Το επιχείρημά μου ως αρνητής της κριτικής ( θενκς φορ δε βαφτισια ) είναι πως προτιμώ να βλέπω τη συνολική εικόνα παρά ένα προς ένα τα ματς. Δεν έχω την ικανότητα και τις γνώσεις μετά από κάθε ματς να βγάλω συμπέρασμα. Δεν είμαι Μουρίνιο σε 90 τηλεοπτικά λεπτά να διαπιστώσω παθογένειες και να τις γράψω κιόλας. Η γενική εικόνα λέει ότι ξεκινήσαμε καλά το καλοκαίρι και τώρα κάνουμε κοιλιά που ίσως να οφείλεται σε 200 λόγους. Αυτοί που είναι αρμόδιοι θα τους βρουν και θα τους λύσουν - αν όχι θα πάνε σπίτι τους. Η γενική εικόνα λέει πως είμαι μέσα στους στόχους μου , έχω μεγάλο ρόστερ κι όλα τα εφόδια να σηκώσω κούπα , να προχωρήσω στην Ευρώπη και να πάω τελικό Κυπέλλου.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: 11. Νίκος Καρέλης

Δημοσίευσηαπό joshua » Παρ 26 Οκτ 2018, 14:03

Υπαρχει παικτης Κιτσιου αυτη τη στιγμη στην ομαδα? Ποιου τη θεση εχει παρει στο ροστερ ο Καρελης,ο Ακπομ,ο Χατσεριδης που στοιχηματιζεις και το σπιτι σου?Ποιου τη θεση εχει παρει ο Βερνμπλουμ,του Μουλεν?Εγω ελεγα ακριβως το αντιθετο,πως θα αντιμετωπισουμε προβλημα με τους νεους παικτες αν δεν βρουν ρολο και ηδη εχουμε τα δειγματα Χατσεριδη,Ουαρντα. Ποια ειναι η γενικη εικονα που δεν βλεπουμε εμεις που αγχωνομαστε? Αρνειται κανεις οτι η γενικη εικονα ειναι πως δεν παιζουμε καλα παρα τα οποια επιτυχη αποτελεσματα? Ασκεισαι κανεις κριτικη στην ομαδα οταν περσι καναμε το σερι νικων συνοδευομενο απο εξαιρετικες εμφανισεις? Οταν θες να ασκησεις κριτικη σε οποιον ασκει κριτικη στην ομαδα θα πρεπει να εχεις και συγκεκριμενα παραδειγματα αφορισμου χωρις λογο,οχι ετσι να πεταμε μια φανφαρα δικην εντυπωσιασμου,αλωστε αυτα τα δεκα χρονια που λες εχουμε βαρεθει τις επιτυχιες και τους θριαμβους τους οποιους αγνοουμε εμεις που δεν κανουμε επικοδομητικη κριτικη αλλα ζουμε μονο για να ασκουμε κριτικη,μην πω οτι σε καθε αγωνα παρακαλαμε να χασουμε για να εχουμε λογο υπαρξης...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες