Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό prax » Τετ 26 Σεπ 2018, 11:08

eorptol1 έγραψε:Το διάβασα στα σχόλια στο sdna μπράβο στον τσακάλο που το έγραψε
Απάντηση



[https://c]

Athanasios Pan26 ώρες πριν

Στον Βόλο ο ΠΑΟΚ κατηγορείται για ένα οφσάιτ που έπεται ενός πεντακάθαρου πέναλτι. Παρ' όλα αυτά κατηγορείται. Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να πάει μόνος του στον διαιτητή να πει "μη το μετρήσεις ήταν οφσάιτ", να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς γκολ αλλά και χωρίς πέναλτι (άδικο) στο 1-1 με πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να το χάσει.
Θέλανε δηλαδή τον ΠΑΟΚ είτε να κερδίσει είτε να χάσει κόντρα και στον διαιτητή (μη καταλογισμός πέναλτι) για να μπορούν μετά να τον χτυπήσουν στην πλάτη και να του πουν "δίκαιος αγώνας", με το "δίκαιος" να σημαίνει ότι εμείς σε αδικήσαμε μεν αλλά εσύ δεν μας αδίκησες, άρα συγχαρητήρια.

Με τον Ολυμπιακό, πήραν 1 τεχνικότητα κατά του ΠΑΟΚ (ρίψη αντικειμένου) και την έβαλαν υπεράνω καμιά 10ριας τεχνικών λεπτομερειών υπέρ του (εκπρόθεσμη δήλωση του Γκαρσία -τεχνικά παρανόμως βρίσκονταν εκεί-, άρνηση εξέτασης από τον αρμόδιο γιατρό για 10 λεπτά, φυγή της αποστολής ενάντια σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες -ο γιατρός είπε είσαι καλά, ο Αρετόπουλος δεν έδωσε το οκ, ιδιωτική κλινική έναντι δημόσιου νοσοκομείου, αλλαγές μεσοβδόμαδα στο Φ.Α. κ.ο.κ.). Κάθισαν, δηλαδή, πάνω σε 1 παράβαση του ΠΑΟΚ που θα μπορούσε βάση του αποτελέσματος της να τιμωρηθεί απλά με ένα πρόστιμο, έκαναν 10 δικές τους επάνω της και εν τέλει τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ δυσανάλογα του πώς άξιζε.

Με την Αεκ, έχουμε το πρωτοφανές φαινόμενο ομόφωνη υπόδειξη βοηθού-διαιτητή να αλλάζει μετά από υπόδειξη παικτών της αντίπαλης ομάδας. Ούτε στην Ναζιστικ... Συγνώμη, ούτε στην Β.Κορ... Όχι, σόρι, ούτε στην Ουγκ.... Τέλος πάντων, ούτε σε όποια χώρα θεωρείτε Politically Correct κ. Παπαθεοδώρου δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Κι ακολούθησε η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη. Βέβαια, μετά υπάρχουν ένα σωρό ακόμη νομικές λεπτομέρειες που δικαιώνουν τον ΠΑΟΚ, το Φ.Α. που αρχικά κάνει λόγο για 1-0 σκορ, το βίντεο με τον Κομίνη να σφυρίζει και την Αεκ να αρνείται να παίξει, μαρτυρίες για ανθρώπους της Αεκ που δίναν τελεσίγραφα "Αν το μετρήσεις δε βγαίνουμε" (συμβιβασμός του πόσο "τρομοκρατημένοι" ήταν) αλλά όλοι έμειναν στην είσοδο Σαββίδη (αντίδραση) κι όχι στο τι την πυροδότησε (δράση).
Μήνες μετά βρήκατε πολλοί το θάρρος να πείτε αυτό που τότε ήταν πολύ "καυτό" για σας τους δημοσιογράφους να αγγίξετε (αν ήταν ή δεν ήταν γκολ), τότε όμως όλοι πάλι θέλανε τον ΠΑΟΚ να το καταπιεί για να του πουν "Ε ναι μωρέ, ίσως αδικήθηκες αλλά δε μπορείς να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο". Κι όπως και με τον Ολυμπιακό πριν, εάν ο ΠΑΟΚ κάνει 1 παράβαση, δικαιολογούνται 10 δικές τους, ακόμη και η αρχική που πυροδότησε την αντίδραση.

Με λίγα λόγια, όλοι θέλουν τον ΠΑΟΚ να αδικείται και να μην αντιδρά, να μην μπαίνει στο γήπεδο, να μη βάζει γκολ οφσάιτ, να μην μιλάει για αυτό, να κάτσει να χάσει γιατί έτσι τους ήταν "συμπαθής" ο ΠΑΟΚ. Να τον αδικούν, να το δέχεται και να τον χτυπάν στη πλάτη "έλα μωρέ δε πειράζει, ήσουν άξιος αντίπαλος".

Ε αυτός ο ΠΑΟΚ τελείωσε.

Η πρακτική "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" όσο κι αν σας χαλάει την αισθητική, είναι φασιστική.

Κι αν σας ενοχλούν οι δηλώσεις ότι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο υπήρξαν ναζιστικές πρακτικές, την στιγμή που τρίτη δύναμη στην Ελληνική Βουλή είναι η Χρυσή Αυγή με τους μισούς βουλευτές της να έχουν ποζάρει χαιρετώντας ναζιστικά ή/και φορώντας στολές των SS και σβάστιγκες,
Τότε με όλον τον σεβασμό, θα πρέπει ή να θάψετε το κεφάλι σας πιο βαθιά στο χώμα ή να πάρετε τα βουνά.
Ο Λουτσέσκου μια φορά δεν είναι το πρόβλημα και η σιωπή του δεν είναι η λύση του.

ακριβως αυτο... μπραβο παλικαρε :pano:

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ Π.Α.Ο.Κ.
prax
 
Δημοσιεύσεις: 1470
Εγγραφή: Κυρ 03 Σεπ 2017, 12:15

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Τετ 26 Σεπ 2018, 11:39

joshua έγραψε:Με βαση οτι διαβαζω και την πιθανη εντεκαδα σημερα καταλαβαινω οτι θα παμε στο τηγανι με συνταγη αεκ και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαζομαι,τοσο με την παραμονη του σκασμενου Βιερινια στην εντεκαδα σε ρολο αριστερου μπακ οσο και με αυτη του Κανιας απεναντι στην μονη δυνατη γραμμη του γαυρου.Καλη η πιστη σε ενα συγκεκριμενο γκρουπ παικτων αλλα εν μερη φανερωνει και ατολμια,χαρακτηριστικο το οποιο προσωπηκα δεν με τρελαινει αλλα θα πρεπει να ζησουμε με αυτο.



Η "δυνατη" γραμμη του γαυρου θα κατεβει λογικα με Καμαρα, Μπουχαλακη και Φορτουνη, οπως στα περισσοτερα ματς. Απο αυτους ο Καμαρα καλυπτει πολλα χλμ και χωρους και δεν βλεπω πως η προσθηκη Βερνμπλουμ αντι Κανιας θα μπορεσει να το αντισταθμισει. Αυτο που πρεπει να εκμεταλλευτουμε ειναι η απειρια του αφρικανου, και γι αυτο εχεις τον Πελκα που πιεζει τα αντιπαλα 6αρια. Τωρα ακομα κι αν μπει ο Νατχο στη θεση του Μπουχαλακη, δεν πιστευω πως η 3αδα Καμαρα-Νατχο-Φορτουνης μπορει να παρει ευκολα το κεντρο απο Μαουρισιο-Κανιας-Πελκα.

Εμενα προσωπικα δεν με ψηνει τοσο ο Βερνμπλουμ για τον κυριαρχικο τροπο παιχνιδιου της ομαδας, ενω ο Σακχοφ νομιζω συμφωνουμε πως ειναι πολυ αργος για να παιξει σε τετοιο ματς (φανηκε και με Τσελσι). Τωρα αλλες αλχημειες δεν ειναι για ενα απο τα πιο σημαντικα ματς του πρωταθληματος (πχ Καντουρι στο 8).

Οποτε, συνολικα δε βλεπω αλλη επιλογη απο το διδυμο Κανιας-Μαουρισιο στο 8.

Τωρα οσον αφορα τον Βιειρινια, θα συμφωνησω πως φαινεται σκασμενος και ντεφορμε. Ισως ο Τοσκα να ειναι καλυτερος atm αλλα μην ξεχναμε και το θεμα ψυχολογιας. Ο Βιειρινια ειναι ο φυσικος ηγετης της ομαδας, και οποτε βλεπει τις κοκκινες πουτ@νες σεληνιαζεται. Παροτι δε θα με χαλαγε να δω Τοσκα βασικο, πιστευω πως η λογικη λεει Αντελινο.

Σε βαθος χρονου, θα πρεπει να δουμε και αλλους παικτες βασικους, σε αυτο συμφωνω, αλλα τουλαχιστον τωρα στην αρχη και στα δυσκολα ματς, δε θεωρω ατολμια την εμπιστοσυνη σε παικτες που τον εχουν ξελασπωσει τοσες φορες.
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4
 
Δημοσιεύσεις: 7680
Εγγραφή: Δευτ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό joshua » Τετ 26 Σεπ 2018, 11:46

Όταν μιλάω για δυνατή γραμμή του γαύρου δεν αναφέρομαι στον άξονα,τουλάχιστον όσο παίζει ο Μπουχαλακης άλλα στην τριάδα πισω από το φορ.Επισης δεν είπα να πάει ο Βιερινια πάγκο άλλα δεξί εξτρέμ πάνω στον Τσιμικα.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Τετ 26 Σεπ 2018, 19:59

Η ομάδα δεν χει ενέργεια ασχέτως προσώπων
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:03

Δυσυυχως υπάρχει κ διαφορά ποιότητας σε κπ Δευτέρα
Κ κυρίως δυστυχώς πχ δεν έχεις παιξτρς αλλαγή με ποιότητα όπως ο Άρης βλ ναζλιδης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό teo4giannitsa » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:04

Συμφωνώ. Όταν μπήκε ο Ναζλιδης ένιωσα ένα σφίξιμο στη καρδιά. Φόβο αλλά και ζήλεια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τζαλμόσκυλο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa
 
Δημοσιεύσεις: 1708
Εγγραφή: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 19:18

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Alastor » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:07

Το λαθος σου που ευχομαι να μην το πληρωσουμε ειναι οτι εχεις υπερεκτιμησει καποιους παικτες. Δεν υπαρχει παικτης Σακχωφ σε ματς που θα παιξουμε με ομαδα που θα εχει εστω μια βασικη αντισταση. Εχουμε μοναχα 1 δημιουργικο χαφ,ολη η ομαδα κρεμεται απτον Μαουρισιο. Ο Βερνμπλουμ ειναι καθαροαιμο 6αρι και οι Κανιας-Σακχωφ δεν υπαρχουν δημιουργικα. Εχεις 100% την ευθυνη στο οτι δεν ειπες να σου φερουν ακομα εναν Μαουρισιο και να παρει ποδι ενας εκ των Κανιας-Σακχωφ.

Ευχομαι να μην πληρωσουμε αυτη την ανοησια σου μονο,τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
Alastor
 
Δημοσιεύσεις: 6208
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό giwrgos04dex » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:07

κακιστη αντιμετωπιση των δυο μεσοβδομαδων ματς, και με τη τσελσι και σημερα.
απορω ακομα πως δεν μας εκανε ο μουλεν

η ομαδα πρεπει να ειναι πιο ζωντανη με Gay
ΠΑΟΚ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ. .
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex
 
Δημοσιεύσεις: 1724
Εγγραφή: Τρί 27 Φεβ 2018, 00:30

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό seaman » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:10

Μακάρι να μην έχουμε θέματα γιατί όπως δείχνει το πράμα έχει αρχίσει να κρεμάει σαν του γέρου
Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν. Και αν θα τους πάρει χρόνο να φτάσουν ξανά στην κορυφή, είναι γιατί θα κουβαλάνε την αξιοπρέπειά τους μαζί τους.
_____________________ Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών _____________________
Άβαταρ μέλους
seaman
 
Δημοσιεύσεις: 9536
Εγγραφή: Δευτ 25 Ιούλ 2011, 17:58
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό tzoker » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:13

Η ομάδα θα παλέψει όσο είναι καλα ο Μαου..
Μετά από εκείνο το χάος. Στις άλλες θέσεις μπορεί να τα βολέψει ο Ραζ.. Κάνει μπαμ ότι η ομάδα ανέβασε πολύ υψηλές εντάσεις τέλη Αυγούστου κ ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης να μν καεί.
tzoker
 
Δημοσιεύσεις: 2935
Εγγραφή: Τρί 28 Ιουν 2016, 19:23

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Χρήστος ο τρίποντος » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:15

Κακό στήσιμο ομάδας και κυρίως ομάδα χωρίς πάθος. Απο Μπενφίκα και μετά η ομάδα δεν τρέχει στις φάσεις οπως πριν.
Χρήστος ο τρίποντος
 
Δημοσιεύσεις: 255
Εγγραφή: Τετ 27 Ιούλ 2016, 18:33

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό pilotos » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:18

Βάλε Κίτσου, γιατί δεν κράτησε Χαρίση κλπ κλπ...

Τρένο σου πάνε όλα, θα γυρίσεις με διπλό από το τηγάνι;
Εδώ σε θέλω...

SM-G965F
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό joshua » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:19

Κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει οτι εισαι ενας ικανοτατος προπονητης και οτι εκανες μια εκπληκτικη χρονια ,κατα την οποια βασιστηκες σε ενα συγκεκριμενο και σχετικα μικρο γκρουπ παικτων.Μοιαζεις ομως να εχεις κολησει στο παρελθον,καθως μεχρι τωρα σχεδον αρνεισαι να ενσωματωσεις τους νεους παικτες, εκτος απο τις θεσεις των εξτρεμ οπου και υπηρξαν αποχωρησεις.Δεν βγαινει η χρονια αν δεν παρουμε πραγματα απο τα νεα μελη του γκρουπ και επιπλεον μοιραζεσαι την ευθηνη για τα λαθη του μεταγραφικου σχεδιασμου, που για να ερθω σε αυτον δεν μπορω να καταλαβω γιατι αποκτησαμε επι της ουσιας ενα στοπερ που παιζει και αριστερα αντι για ακραιο μπακ,ενα στοπερ που δεν ειχαμε αναγκη και τελος οταν προτιμησες να μην αποκτηθει παικτης στα χαφ για να στηριξεις ενα απο τα αγαπημενα σου παιδια.Βρες διαυλο επικοινωνιας με τον Ουαρντα γιατι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ και σταματα να αντιμετωπιζεις εμμονικα τον Ακπομ.Ο Καρελης ΔΕΝ ειναι φορ κορυφης και δεν ειναι κακο να παρει καποια στιγμη παιχνιδια στη θεση του Πελκα.Τα καλυτερα του παιχνιδια τα εκανε στο πλαι του Μπεργκ.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό pilotos » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:20

Για Καρελη το είδε 2 φορές ότι δεν μπορεί εκεί μόνος...


SM-G965F
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 26 Σεπ 2018, 20:27

Χωρίς Mauricio δεν υπάρχει επιθετική ανάπτυξη.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89375
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες