Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Τετ 11 Ιούλ 2018, 10:43

Αν πάρουν αυτόν τον Κόκα θα μπορούν να μιλάνε και ελεύθερα στα τηλέφωνα χωρίς κωδικοποιημένες λέξεις!Ευκαιρία να "χτυπήσουν" και τον Mastour που έμεινε ελεύθερος απο Milan.
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4949
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Τετ 11 Ιούλ 2018, 16:08

Μπάρκας: «Να είμαστε πάλι πρώτοι, να ασχολούνται μαζί μας»

Πάλι μιλάς ρε χάρτινε ατάλαντε;; Πάλι βρε αδερφάρα;; Δεν πήρες το μάθημα σου στον τελικό που θα πανηγύριζες μπροστά μας και κατέληξες να κλαις; Του χρόνου θα σου κοκκινίσουμε κιάλλο το κωλαράκι..
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 5327
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό Mao_Mao » Τετ 11 Ιούλ 2018, 16:18

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Οποιος έρθει στο γήπεδο, να έρθει με τη καρδιά του. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας".
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao
 
Δημοσιεύσεις: 779
Εγγραφή: Παρ 06 Ιούλ 2018, 11:28

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 11 Ιούλ 2018, 18:23

Ο νέος πανίσχυρος συμπαίκτης του Ολυμπιακού!

sdna - 11 Ιουλίου 2018, 18:55 Σωτήρης Μήλιος

Η απόκτηση του Ντιέγκο Ποντένσε και ο δανεισμός του Ρόντερικ Μιράντα αποτελούν τρανταχτές αποδείξεις της πολύ στενής σχέσης που συνδέει πλέον τον Ολυμπιακό και τον super-agent Ζόρζε Μέντες.

Διαχρονικά, κάθε χρόνο υπήρχε και ένα διαφορετικό αγαπημένο μανατζερικό παιδί στο λιμάνι. Πάγια τακτική του Ολυμπιακού εδώ και πολλά χρόνια. Η προσέγγιση σε τρανταχτούς agent, η προσκόλληση σε αυτούς και τα παράπλευρα οφέλη σε γνωριμίες, παίκτες, ακόμα και σε πωλήσεις.

Ο έρωτας του Ολυμπιακού με τον Μίνο Ράιολα ήταν σύντομος, αλλά θυελλώδης. Έφερε στο λιμάνι για έξι μήνες τον Βλάντιμιρ Βάις, με την μορφή της συνιδιοκτησίας (ο Ιταλο-Ολλανδός ατζέντης καρπώθηκε τα μισά λεφτά της μεταγραφής του στο Κατάρ), αλλά και επιπλέον κονέ που μεταφράστηκαν στις υπέρογκες προτάσεις που έφτασαν στο λιμάνι για τις μεταγραφές του Κώστα Μήτρογλου και του Κώστα Μανωλά, με τον Ραιόλα να καρπώνεται σημαντικό ποσοστό εξ’ αυτών.

Την θέση του στην καρδιά του Βαγγέλη Μαρινάκη, πήρε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Φάλι Ραμαντάνι. Αμέτρητα deal μαζί του, καραβιές παικτών, άλλοι πετυχημένοι κι άλλοι όχι. Τουλάχιστον για μία διετία όμως, ο Σκοπιανός ατζέντης που μέσω της Lian Sports ελέγχει σχεδόν όλο το σέρβικο ποδόσφαιρο έλυνε κι έδενε στον Ολυμπιακό.

Ένα από τα διαχρονικά αγαπημένα παιδιά της ερυθρόλευκης ήταν και ο Βέλγος Κριστόφ Ενροτό, την θέση του οποίου πέρυσι στην βελγοποίηση του Ολυμπιακού πήρε ο Μότζι Μπαγιάτ, ο άνθρωπος που ελέγχει το μισό Βέλγιο.

Σχέσεις που παγώνουν και αναθερμαίνονται με εκπληκτική ταχύτητα. Έτσι είναι τα μανατζερικά.

Αυτό το καλοκαίρι όμως ο Ολυμπιακός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Ο νέος πανίσχυρος συμπαίκτες των Πειραιωτών είναι ο Πορτογάλος Ζόρζε Μέντες, πιθανώς ο πιο επιδραστικός ατζέντης αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης της Gestifute είχε άλλα τρεχάματα τον τελευταίο καιρό, αφού καιγόταν για να κλείσει την πολύκροτη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους. Ωστόσο ο βαθμός επιρροής του δεν περιορίζεται πια στους παίκτες που εκπροσωπεί, αλλά και τις ομάδες που ελέγχει / επηρεάζει.

Ο Πορτογάλος ατζέντης βρίσκεται τα τελευταία χρόνια πίσω από κάθε αγοραπωλησία της Μονακό και της Βαλένθια (υπολογίστε μόνοι σας τι ποσό προκύπτει με προμήθεια 7%-10% σε μεταγραφικό τζίρο 1,5 περίπου δις ευρώ μόνο αυτών των δύο ομάδων), ωστόσο από το καλοκαίρι του 2016 είπε να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον βαθμό επιρροής του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αυτός μεσολάβησε ώστε η κινέζικη εταιρία Fosun International να αποκτήσει την Γουλβς, ωστόσο όλη η πιάτσα ξέρει / καταλαβαίνει / αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα πέρασε στα δικά του χέρια.

Την τελευταία διετία κοντά στους 15 παίκτες της εταιρίας του έκαναν μεταγραφή στον αγγλικό σύλλογο, που πήρε την άνοδο στην Premier League, κάτι που μεταφράζεται σε 200+ εκατομμύρια ευρώ επιπλέον!

Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς πως έγινε το κονέ ανάμεσα στον Ζόρζε Μέντες και τον Ολυμπιακό. Τι έχει να κερδίσει αυτός ο πανίσχυρος επιχειρηματίας με τζίρους δισεκατομμυρίων από μία ελληνική ομάδα; Η απάντηση έρχεται μέσω της Αγγλίας. Πρόθεση του Μέντες ήταν να «πατήσει» στην Νότιγχαμ και να σπρώξει την πραμάτεια του σε ακόμα έναν αγγλικό σύλλογο, όπερ και εγένετο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, ο Πορτογάλος ατζέντης έκανε πρόσφατα δύο μυστικά ταξίδια στην Ελλάδα για να γνωρίσει από κοντά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από καλό και κάπως έτσι σφραγίστηκε μία νέα εποχή συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, η Νότιγχαμ απέκτησε τρεις παίκτες που εκπροσωπεί η Gestifute, κάνοντας τρεις πανάκριβες συμφωνίες. Έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα για να αποκτήσει τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Ζοάο Καρβάλιο και από την ίδια ομάδα πήρε δανεικό τον 21χρονο εξτρέμ Ντιόγκο Γκονσάλβες στον οποίο έβαλε οψιόν αγοράς άλλα 20 εκατομμύρια! Κερασάκι στην τούρτα ο δανεισμός από την Μονακό του Ζιλ Ντίας, το όνομα του οποίου είχε παίξει για τον Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι, στην εξίσωση μπήκε και ο Ολυμπιακός. Το «δώρο» του Ζόρζε Μέντες ήταν η μεσολάβηση / επιρροή του στην απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος υπό φυσιολογικές συνθήκες δύσκολα θα έπιανε λιμάνι. Μάλιστα, η περιρρέουσα φημολογία στην Πορτογαλία κάνει λόγο για μία συμφωνία ανάλογη με αυτή του Βλάντιμιρ Βάις, ενώ από το ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ προκύπτει ότι ο παίκτης δεν ήρθε ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό, αλλά χρειάστηκε να πληρωθεί και μία αποζημίωση στα «λιοντάρια», την οποία όμως δεν προκύπτει από κάπου ότι πλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Με άλλα λόγια; Ο Μέντες βλέπει τον Ολυμπιακό ως βιτρίνα, ως σκαλοπάτι στην καριέρα του Ποντένσε, από την μελλοντική μεταγραφή του οποίου σε μεγαλύτερο κλαμπ, ο ίδιος θα καρπωθεί πολύ περισσότερα χρήματα.

Το νέο κερασάκι στην τούρτα λέγεται Ρόντερικ Μιράντα. Επίσης παίκτης του Μέντες, ο οποίος όμως περισσεύει στην Γουλβς της Premier League, αφού δεν έχει την απαραίτητη ποιότητα να σταθεί εκεί. Ένας αμυντικός που δίνεται συνεχώς δανεικός δεξιά κι αριστερά (Σερβέτ, Λα Κορούνια) και ο οποίος με την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να «βολευτεί» ως δανεικός στον Ολυμπιακό της νέας εποχής.

Μία συνεργασία που (προς το παρόν) βολεύει και τις δύο πλευρές. Ο Πορτογάλος ατζέντης μεγαλώνει τα πλοκάμια του στην αγγλική αγορά, δίνοντας υπεραξία στους αμέτρητους πελάτες / ποδοσφαιριστές του και ο Ολυμπιακός τσιμπάει ότι μπορεί από τα μεσαία και χαμηλά ράφια του πελατολογίου του και μάλιστα σε τιμές κόστους.

Δεν ακούγεται κι άσχημο...
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 11 Ιούλ 2018, 18:26

Κάπου στις ψιλοαρχές του άρθρου:

...καραβιές παικτών...

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 11 Ιούλ 2018, 19:02

Ζόρζε Μέντες...Ωραίο όνομα, πολύ ταιριαστό σε Μεξικάνο βαρώνο...Λέτε να τους φέρει και τον...Κόκα? :P :opaokara:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό Mao_Mao » Τετ 11 Ιούλ 2018, 19:07

τι γελοίο άρθο.Αμα είναι ετσι να πληρώνουμε ολοι χαρτζιλίκια εκατομμυρίων σε 3ους να συνεχίσει το ποδόσφαιρο να πέφτει στο έλεος του χρήματος των μάνατζερ ειναι που είναι ....ε ας γίνει και αλλο ρε αη απο δω
"Οποιος έρθει στο γήπεδο, να έρθει με τη καρδιά του. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας".
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao
 
Δημοσιεύσεις: 779
Εγγραφή: Παρ 06 Ιούλ 2018, 11:28

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό GoMaRoS » Τετ 11 Ιούλ 2018, 19:48

Μπραβο ρε Μηλιο, να μας τα κανεις τσουρεκια πιο συχνα με τους δανεικους του χοντρου, ακους εκει περασε σε αλλο επιπεδο ο γαυρος. Συμφωνω καθε χρονο πεφτει ολο και πιο πολυ το επιπεδο. Οσο για αυτον τον ποτενσε τον εδιωξε η σπορτινγκ και ειναι ανταλαγμα για την μεταγραφη του Οφοε στην σπορτινγκ. Δανεικοι απο τα πανερια και κατι παιχτακια απο τους δορυφορους. Μαλιστα. Και δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ (και καλα) καθεται και γραφει πιπες για τον γαυρο
GoMaRoS
 
Δημοσιεύσεις: 6671
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό Azrael » Τετ 11 Ιούλ 2018, 20:21

το ειδα και απορησα.ζαλουρα με τον γαβρο χωρις λογο και νοημα
Stare in the raven's eye
Your time has come to die
Welcome to my world
Άβαταρ μέλους
Azrael
 
Δημοσιεύσεις: 4648
Εγγραφή: Σάβ 14 Δεκ 2013, 21:03
Τοποθεσία: Dagobah

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 12 Ιούλ 2018, 22:16

H Σπορτινγκ κατέφυγε στην Πορτογαλική δικαιοσύνη και στη FIFA, αξιώνοντας χρήματα για τον 22χρονο εξτρέμ Ντανιέλ Ποτένσε που πήρε ο Ολυμπιακός.
(σύμφωνα με τους ΑΡΔ οι Πορτογάλοι ζητούν 60 εκατομμύρια!!!!!)
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό john4serres » Παρ 13 Ιούλ 2018, 09:14

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση είναι οι "ερυθρόλευκοι", με τους Τυνήσιους να μεταδίδουν ότι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης θα βρίσκεται ο Γιασίν Μεριά στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά Μέσα, η μεταγραφή του 25χρονου Τυνήσιου αμυντικού της Σπορτίφ Σφαξιάν, θα φτάσει στα 1,8 εκατ. ευρώ, με την ομάδα του να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15% και τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

W T F


Μετα από Μιραντα και Ποντένσε ο ατζεντης Μέντες θελει να φερει στο λιμάνι και τον Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα.
Ισως αποχωρησει ο Ανσαριφάρντ, πολυ πιθανο να φυγουν οι Μάριν και Πάρντο.

Αυτο ειναι καλο για εμας, παιρνουν παικτες αβέρτα κανοντας χατιρια σε μανατζερς.
Ετσι χανουν την οποια ομοιογενεια υπηρχε στην ομαδα.
Ως τωρα εχουν κανει 10 μεταγραφες, συν οτι επεστρεψαν καποιοι δανεικοι.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό thanos-xanthi » Παρ 13 Ιούλ 2018, 09:37

ας φερνουν καραβιες παιχτων απο μανατζερ
σπαθες μην επιστρεψουν μονο στα γηπεδα, και θα τον εχουμε απο κατω τον γκευ και του χρονου
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi
 
Δημοσιεύσεις: 8159
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 21:41

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 13 Ιούλ 2018, 12:44

Εμπόριο και όχι ποδόσφαιρο.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Σάβ 14 Ιούλ 2018, 14:30

Η κούλα το χει χέσει με τους δανεικούς (αν δεν τους κλάσει βέβαια κι αυτός που ακούγεται, μετά τον Πόνσε). Ο Άρης καλύτερες κινήσεις έχει κάνει.

Edit: Τώρα είδα ότι και για το χαφ που κινούνται αυτόν τον Άλεφ, πάλι δανεικό. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6268
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Σάβ 14 Ιούλ 2018, 14:36

Ο μπαρκας ο φίλος του γυμναστή έχει συμβόλαιο νομίζω....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες