Basketball Champions League 2017-2018

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό Patron » Τρί 08 Μάιος 2018, 15:19

Υποθέτω ο πάλοκ αναφέρεται στο efficiency του budget?
Patron
 
Δημοσιεύσεις: 3184
Εγγραφή: Δευτ 21 Ιούλ 2014, 11:16

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 08 Μάιος 2018, 15:31

navigator11 έγραψε:Αυτές οι μαλακίες περί στησιμάτων, αλισβερισιών και λαμογιών στο ποδόσφαιρο, βάζοντας, αν ερμήνευσα σωστά τα γραφόμενα, και τον Σαββίδη μέσα, είναι προσβλητικές για τη μεγαλύτερη μερίδα, υποθέτω, του φόρουμ. Δικαίωμα του οποιουδήποτε να είναι δυσαρεστημένος με τον όποιον Σαββίδη για τους δικούς του λόγους και να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του. Ανυπόστατες μπούρδες όμως σε βάρος ενός ανθρώπου, που, πέρα από το ότι έχει φέρει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ 3 σκαλιά πιο πάνω σε σχέση με όταν τον ανέλαβε, συνδράμει και άλλα τμήματα του συλλόγου, όσο και όποτε θέλει, που είναι και δικαίωμά του στην τελική, ξεπερνούν κάποια όρια.



Σβήστηκε το επίμαχο σημείο.

Hellrider, καλό είναι να μην πετάμε αναπόδεικτα τέτοιες υπόνοιες για τον Π.Α.Ο.Κ.!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τρί 08 Μάιος 2018, 19:17

Δεν θελω να το συνεχισω για να μην γινει μπαχαλο.......θα πω μονο οτι ο καθενας έχει την δικη του αντιληψη και εχει τον ΠΑΟΚ συγκεκριμενα στο μυαλο του......εγω δεν ταυτιζω λοιπον τον ΠΑΟΚ με τον εκαστοτε φραγκατο ιδιοκτητη....το αντιθετο....ολοι ξερουμε πως γινεται καποιος παμπλουτος σε αυτο το πολιτικο συστημα και γιατι εμπλεκεται στο ποδοσφαιρο παγκοσμια


...τωρα αν καποιοι ταυτιζονται με τον μεγαλομετοχο και θιχτηκαν απο αυτα που εγραψα ειναι δικο τους θεμα και προφανως αισθανονται διαφορετικα τον ΠΑΟΚ........υπο αυτην την εννοια zantos δεν εριξα υπονοιες για τον ΠΑΟΚ!
Αλλο να αναγνωριζεις την προσφορα στην ομαδα σου και αλλο να τον ταυτιζεις με αυτην.Και στον γαυρο ο χοντρος εχει προσφερει τοσα πρωταθληματα αλλα αυτο δεν αλλαζει το τι πραγματικα ειναι. Αυτο δεν σημαινει οτι θα ταυτιστω οπως κανει ο γαυρος.

Τελος μηπως πρεπει να θυμησω σε ολους αυτους που ταυτιζουν τον ΠΑΟΚ με τον μεγαλομετοχο τι ελεγε το 100% των ΠΑΟΚτσηδων οταν αγκαλιαζοτανε,φιλιοτανε και εκανε συμμαχιες με τα άλλα λαμογια του ελληνικού ποδοσφαιρου εναντιον του χοντρου κοκκινου λαμογιου;

Αυτα και δεν το συνεχιζω.......

Καλυτερα που δεν το συνεχιζεις γιατι λιγο περιεργα μας τα λες.
sourmentes
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Τρί 08 Μάιος 2018, 20:42

Συνεχίζεις να πετας λάσπη..... Εγώ τον κρίνω γιαυτα που πρόσφερει η δεν προσφέρει στην ομάδα και από αυτά λέω ότι μονο λαμογιστικα δεν φέρθηκε στην ομάδα μας με όλα του τα λάθη που έκανε λάθη.... Τον λες στην ψυχρα λαμογιο και μας την λες και από πάνω.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τετ 09 Μάιος 2018, 01:59

Δηλαδή ενσυνείδητα τον συγκρίνεις με τον χοντρομπαλά! Οκ. Άντε, πες μας κιόλας ότι κατάφερε κι έχασε το υπέρ του "στημένο" πρωτάθλημα ο "νέος χαλίφης". Κατά τα λοιπά, αναγνωρίζεις την όποια ... προσφορά του Σαββίδη, αφήνοντας εκ νέου αιχμές, συγκρίνοντάς τον με μια αποδεδειγμένα ΛΕΡΑ! Μάαααλισταα! Πού δηλαδή να εκκρεμούσε και καμιά ποινική δίωξη σε βάρος του Σαββίδη για ... εκλεκτά κακουργήματα του ποινικού κώδικα, να υπήρχε αμετάκλητη καταδίκη για λαθρεμπόριο, να είχε ρίξει στην Δ εθνική τον ΠΑΟΚ για να τον πάρει τσάμπα ή να είχε δοσοληψίες όπως ο γαύρος με μανατζερς και να πουλούσε Ρέτσους αντί 20 εκατ.ευρώ!
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Τετ 09 Μάιος 2018, 08:07

τοτε θα του τα χωνε ακομη χειροτερα και θα ειχε δικαιο ......τωρα απλα λεει μαλακιες ......και το μπασκετ δυστυχως η ευτυχως θελει τετοιον ανθρωπο για να παει μπροστα και οχι να φυτοζωει οπως τωρα .....ο ιβαν βοηθαει αλλα δεν θελει να σχοληθει δικαιωμα του ενα καρπουζι ειναι αρκετο πρεπει να βρουμε τετοιον ανθρωπο στο μπασκετ πραγμα πολυ δυσκολο βεβαια.....
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό palok » Τετ 09 Μάιος 2018, 10:24

μου αρέσει πολύ να διαβάζω σχόλια για μπάτζετ. Κάποτε (πρό 10 χρόνια) τα γράφαμε εδώ με τον ολιβάρες και ήταν σαν εξωγήινα. Το μπάτζετ για να το καταλάβεις και να το αξιολογήσεις πρέπει να έχει πονέσει το μυαλό σου. Δλδ άλλο σημαίνει μπάτζετ νιζνυ 8 μύρια και άλλο ερυθρός αστέρας. επίσης η έννοια του μπάτζετ είναι πολύ σχετική ανάλογα με αυτόν που μιλάει: στη γαλλία τα εννοούν ολα. στην ελλάδα εμείς βάζουμε τους 12 παίκτες (ούτε καν τον προπονητή!). δεν βάζου(α)με καν την εφορία! και εννοείται όλα τα υπόλοιπα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ έξοδα...

από εκεί και πέρα αν τη συνεχίσουμε την συζήτηση περί μπάτζετ και αριθμών θα χάσουμε την ουσία, η ουσία είναι να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ γιατί έπαιξε final4 η LOYNTBSIMPOYRG και όχι ο ΠΑΟΚ (όχι φιναλ4, ούτε στους 8 δεν έχουμε περάσει ποτέ, ούτε καν πλησιάσει actually). Θα μας πεί κάποιος? Εντάξει συγχαρητήρια στείλατε στη μεγάλη αεκάρα του γρηγορη του γεοργαζάτου, θα μας πείτε γιατί ΑΥΤΟΙ και όχι ΕΜΕΙΣ? ποιό μπάτζετ?

κλείνοντας φέτος 35 συναπτά έτη παρακολουθώντας μπασκετικό ΠΑΟΚ, θεωρώ οτι η αιτία είναι σαφής: έχουμε απωλέσει οποιοδήποτε κίνητρο να πάμε σε τελικό αυτοπαγιδευμένοι σε έννοιες ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ που το μυαλό μας δεν έχει τόσες μαθηματικές ικανότητες να καταλάβει. Και οι άλλοι λένε άρης είσαι, άεκ είσαι, ποιά τενερίφη και ποιά καρσίγιακα που θα λεγε και ο συγχωρεμένος ο ναούμε...
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τετ 09 Μάιος 2018, 12:19

Palok κλεινοντας κι εγω 31 χρονια αντιστοιχα,συμφωνω καταρχην σε αυτα που αναφερεις ΑΛΛΑ για μενα το θεμα του μπατζετ ειναι ξεκαθαρα μια απο τις πολλες δικαιολογιες του μεσου οπαδου για να μην παταει στο γηπεδο.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο ΠΑΟΚ τα 10 χρονια της διοικησης πρωτοδικειου εχει καταφερει πολλα περισσοτερα απο αυτα που του επετρεπε το μπατζετ του. Χασαμε 2 ευκαιριες να παμε τελικο κυπελου που δεν ειχε να κανει καθολου με το μπατζετ........μια με τον βαζελο με το μπαζερ μπιτερ του γιανκοβιτς στο παλατακι και αλλη μια με την ηττα-αποκλεισμο ντροπη με τον Φαρο. Επισης πριν 4 χρονια με κουπερ που μπορουσαμε οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ να παμε τελικο πρωταθληματος αλλα μας κατεσφαξαν τα κορακια 2 φορες και αυτο δεν ειχε να κανει με το μπατζετ.
Να θυμησω οτι ο γαυρος την τελευταια διετια του κοκκαλη στο μπασκετ (2003-2005) με μειωση μπατζετ και οχι βεβαια με τοσο χαμηλο μπατζετ οπως εμεις(καμια σχεση) πηρε και τα 2 χρονια την 8η θεση(ισα που μπηκε Play off)!
Επισης η αεκ με πολλαπλασιο μπατζετ φετος την εχουμε απο κατω. Το ιδιο ειχε συμβει και με τον πανιωνιο σε εκεινη την ονειρεμενη χρονια πριν απο 4 χρονια! Και φετος δεν περασαμε στους 8 της ευρωπης και ισως μετα στο final4 λογω αυτοκτονιας και οχι λογω μπατζετ!
Η ομαδα ειναι ΚΥΡΙΩΣ απαξιωμενη απο τους ιδιους τους οπαδους της.Δεν σε σεβονται αντιπαλοι και διαιτητες οταν εχεις λιγοτερους οπαδους στην κερκιδα και απο την αμαλιαδα ή την ροδο! Και ειπαμε αλλο μπατζετ θα ειχες με γεματο γηπεδο σε ελληνικο και ευρωπαικο πρωταθλημα.Αλλο να βγαζεις ισα τα εξοδα(στην ευρωπη ουτε αυτα) και αλλο να βαζεις και μερικες δεκαδες χιλιαδες στο ταμειο σε καθε ματς. Και αλλους χορηγους ή υποψηφιους επενδυτες θα εχεις με γεματο γηπεδο.....μην λεμε τα αυτονοητα!
Το μπασκετ δεν χρειαζεται πλεον τεραστια μπατζετ και ειδικα οταν μιλαμε για τον ΠΑΟΚ.....ο ΜΠΑΝΕ εδειξε τον δρομο και χωρις μεγαλομετοχο αλλα ως οπαδοι δεν τον ακολουθουμε και του γυρναμε την πλατη.
Σνομπαρουν την ομαδα σε στυλ "ενταξει δεν διεκδικουμε τιτλους" ή "σιγα το μιλκο καπ που παιζουμε".
Μπορει να ειναι το πιο ενδοξο τμημα μας ΑΛΛΑ δεν εχουμε δα και 30 κυπελα και πρωταθληματα για να την σνομπαρουμε κιολας ουτε αγαπαμε την ομαδα μονο οταν κανει πρωταθλητισμο. Τουλαχιστον να μην δειχνουμε αχαριστοι απεναντι στην σημαια μας τον ΜΠΑΝΕ που εχει δημιουργησει ενα ΘΑΥΜΑ που καμια αλλη ομαδα δεν εχει καταφερει και ουτε προκειται.....10 χρονια ομαδα 4αδας χωρις μεγαλομετοχο/ιδιοκτητη που "τα χωνει"!

Υ.Γ. Αεκ,Πανιωνιος,Ηρακλης χωρις φραγκα οχι απλως δεν κρατηθηκαν σε υψηλο επιπεδο οπως εμεις αλλα επεσαν και κατηγορια(το ιδιο πηγε να γινει και με σκουληκια φετος).
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό fossa » Τετ 09 Μάιος 2018, 12:50

Πες τα χρυσόστομε!!!
Αποκλεισμούς από τελικούς κυπέλλου και αστείες ήττες από χωριά όταν κάνουμε εκεί δεν μιλάμε για μπάτζετ.
Και τι δικαιολογία από τους οπαδούς είναι αυτή για την ευρωλίγκα;
Και κει αν πάμε (αγοράζαμε τη θέση δηλαδή) θα είμαστε κομπάρσοι και θα βαριόμασταν μετά από 1-2 χρονιές όπως με Αλεξόπουλο.
Και ο ρουλης έπαιζε πριν 10 χρόνια ε και;
Ακόμα και την ευρωλίγκα την κατάντησαν διοργάνωση 4-5 ομάδων.
Η Ιταλία έχει μόνο την Αρμάνι Μιλάνο και αυτή για να συμπληρώνει μόνο!
Η Γαλλία δεν έχει καν ομάδα. Αν είναι δυνατόν, ιστορικά πρωταθλήματα.
Είμαστε μια ομάδα για τσ.λιγκ, Eurocup, uleb cup. Ας βάλουμε στόχο να τα κτυπάμε μια χαρά είναι, δεν κατάλαβα ντροπή είναι;
Ο Ιβάν δεν μπαίνει στο μπάσκετ πάει τελείωσε αυτό το πολύ να βοηθήσει κάπου αν χρειαστεί.
Άβαταρ μέλους
fossa
 
Δημοσιεύσεις: 1877
Εγγραφή: Πέμ 06 Φεβ 2014, 22:25

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό palok » Τετ 09 Μάιος 2018, 13:11

και μια πιο σύντομη ερώτηση: Ποιό είναι το πλάνο του μπασκετικού ΠΑΟΚ τα προσεχή 10 χρόνια?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό Παλαιολόγος » Τετ 09 Μάιος 2018, 13:31

κοιτα οταν για το final four της διοργανωσης αυτης τα μπατζετ των 3,4 μυριων θεωρουνται μεγαλα!
τοτε προφανως παιζει να δεις και μπατζετ του 1 μυριου

ακομα και ο ΠΑΟΚ μελλοντικα με πολυ καλη διαχειριση ισως να χει τυχη να βρεθει εκει.

αλλα για υψηλου επιπεδου διοργανωσεις οπως η ευρωλιγκα αν ξερεις καμια ομαδα που πηγε με μπατζετ στα 3 μυρια σε final four τελευταια και το σηκωσε πες μου

ή αν γνωριζεις αλλη ομαδα πρωταθλητρια πλην των δυο στην ελλαδα τα τελευταια ποσα χρονια,δηλ ομαδα με χαμηλοτερο μπατζετ
Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος
 
Δημοσιεύσεις: 8528
Εγγραφή: Τρί 22 Σεπ 2015, 12:10

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό palok » Τετ 09 Μάιος 2018, 14:25

το να συζητάει ο ΠΑΟΚ που χει βγεί 3ος 2 φορές σε 19 χρόνια στην Α1 (αν θυμάμαι καλά) για διεκδίκηση τροπαίου ευρωλίγκας είναι για γέλια και μόνο.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό Παλαιολόγος » Τετ 09 Μάιος 2018, 14:26

εσυ θεωρεις πως η ουσια δεν ειναι το μπατζετ

εγω λεω πως ολη η ουσια ειναι το μπατζετ
το πολυ πολυ με αριστη διαχειριση να το περιορισεις,αλλα ολα εχουν ενα οριο

ο ζελικο γιατι σηκωθηκε και εφυγε νομιζεις απο παναθηναικο; επειδη δεν εχει σημασια το μπατζετ;
Τελευταία επεξεργασία από Παλαιολόγος και Τετ 09 Μάιος 2018, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος
 
Δημοσιεύσεις: 8528
Εγγραφή: Τρί 22 Σεπ 2015, 12:10

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό McCarthy » Τετ 09 Μάιος 2018, 14:27

Όποιος ΠΑΟΚτσής και δη μπασκετικός πεί ότι δε ζήλεψε φέτος την ΑΕΚ που με μια μέτρια ομάδα έχει κατακτήσει τους 2 απο τους 3 τίτλους που διεκδικεί (που εμείς στα χρόνια της παντοδυναμίας μας με το ζόρι κατακτούσαμε έναν), πολύ απλά λέει ψέμματα.
Και ΕΙΔΙΚΑ απο τη στιγμή που έχει να δεί υποψία επιτυχίας απο τον περασμένο αιώνα με τον Μπέρι και το Κινγκ και όταν οι δικοί μας στα αποδυτήρια πανηγυρίζουν που περάσαν στους 16. Παλιότερα είχα ρωτήσει σε μια παρέα αν προτιμούσαμε να πέσουμε κατηγορία όπως η ΑΕΚ, αλλά μετά απο κάποιο καιρό να διεκδικούμε και πάλι τρόπαια ή να είμαστε σε αυτή την κατάσταση συνέχεια και όλοι πέσαν να με φάνε με ατάκες του τύπου "μόνο μια μικρή ομάδα πέφτει" κτλ
Ε λοιπόν καθίστε τώρα να φυτοζωείτε για μια ζωή και να πανηγυρίζετε μαζί με τον Τέλη τις 4ο-5ες θέσεις, που φέτος μια σοβαρή προσπάθεια έκαναν Προμηθέας και Λάυριο και θα τις χάσουμε κι αυτές και συνεχίστε να θεωρείτε ντροπή (στη διοίκηση αναφέρομαι όταν τους είχα ρωτήσει σχετικά) τη χαμηλότερη διοργάνωση της FIBA γιατί στην τελική μόνο για εκεί είμαστε αν θέλουμε να δούμε πραγματική επιτυχία, με βάση τη δυναμική μας τα τελευταία χρόνια.
Αλλιώς κάτσε μια ζωή σαν το Περιστέρι των 90's, βγάζε και τον Τέλη στα ραδιόφωνα να λέει ότι φέρνει τρομερούς ξένους με λίγα λεφτά και απο του χρόνου έχει ο Θεός πάλι!
Άβαταρ μέλους
McCarthy
 
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Τετ 18 Δεκ 2013, 17:15

Re: Basketball Champions League 2017-2018

Δημοσίευσηαπό Παλαιολόγος » Τετ 09 Μάιος 2018, 14:30

τα μπατζετ ομως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν εχουν καμια σχεση

γι αυτα που εχουμε μια χαρα παει το καραβι.
αν ανεβουμε σε επιπεδο μπατζετ ΑΕΚ θα απρουμε και τσαμπιονς λιγκ και θα χουμε πιθανοτητες για κυπελο
αν ανεβουμε σε επιπεδο μπατζετ παναθηναικου,ολυμπιακου θα χτυπαμε πρωταθλημα και θα μπουμε ευρωλιγκα

ετσι εχει η κατασταση
μαλιστα επειδη εχουμε μπασκετανθρωπους ακομα και με ελαφρως χαμηλοτερα μπατζετ των αλλων μπορουμε να εχουμε ιδια αποτελεσματα


τωρα ποσο ειναι; ειναι το μισο μπατζετ της ΑΕΚ; ειναι το ενα δεκατο του παναθηναικου;ποσο ειναι; καπου εκει; η ακομα πιο χαλια;
Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος
 
Δημοσιεύσεις: 8528
Εγγραφή: Τρί 22 Σεπ 2015, 12:10

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Champions League

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες