Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό ArChAnGeLonfire4 » Δευτ 23 Απρ 2018, 17:59

pxp920 έγραψε:Αυτο το -2 εξακολουθω να μη καταλαβαινω πως το εχουμε, αυτο δεν ηταν που ειχε καταργηθει? Τελος παντων. Ειμαστε σε πολυ καλο σημειο για του χρονου παντως, εφοσων υπαρχει και VAR νομιζω θα βοηθησει.

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano
Mακάρι
Άβαταρ μέλους
ArChAnGeLonfire4
 
Δημοσιεύσεις: 366
Εγγραφή: Τετ 09 Αύγ 2017, 23:44
Τοποθεσία: City of Archangel's

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Δευτ 23 Απρ 2018, 18:08

Οι μόνες θέσεις που δεν έχουμε κανένα πρόβλημα είναι τα εξτρέμ(Αντρε,Λημνιος,Καμπος,Ουαρντα,Ενρικε,Μυστα και Λάμπρου για τέσσερις θέσεις) και ο επιτελικός χαφ(Πελκινιο,Αφανας και Ελ Καντουρι).Τερμα αν μείνει κάποιος εκ των Γλυκου-Ρει για να πλαισιώσουν Πασχαλακη-Σιαμπανη είμαστε καλά.Οχι σε μετριότητες(Ζιφκοβιτς)Στα ακραία μπακ ας ξεφορτωθούμε επιτέλους τα σαπακια που μαζευτηκαν εκεί(Λεβεκ-Λεοβατς-Αζεβεντο) και ας φέρουμε πισω Σταφυλιδη που δεν διάγει και την καλύτερη σαιζον της καριέρας του.Με Γιαννουλη κλεισαμε την θέση για 7-8 χρόνια.Δεξιά ας παρουμε Μασούρα της Αελ και ειμαστε οκ.Σεντερ μπακ θελουμε εναν ισως και δυο.(Κρεσπο και Μαλεζας μας εχουν τελειωσει ποδοσφαιρικα)Θα εξαρτηθεί αν γυρισει ο Χατζιησαιας.Ιδανική τετραδα Βαρελα-Παπαδοπουλος-Μιχογεβιτς και Χατζιησαιας.Στην μεσαία γραμμή με Επιστροφη Χαριση και ενα 6αρι ειμαστε κομπλέ.(ιδανικα Ρεγες που παιζει και στοπερ)Παραμονη Μαουριτσιο-Σακχοφ-Μουλεν.Στα φορ αν πουληθει Πριγιο ιδανικός για αντικαταστατης ο Φερρειρα της Σαχταρ.Με Κουλουρη και Κοντε η Καρέλλη θα ειμαστε σουπερ.
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4949
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό GoMaRoS » Δευτ 23 Απρ 2018, 18:10

https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091

Βλεπω πως με τις επιστροφες των δανεικων, υπαρχουν συνολικα 45 παιχτες που πρεπει να διαχειριστει η ομαδα, συν τους παιχτες που θα ερθουν απο την κ20

Μπορει καποιος απο τους Μυστακιδη, Λαμπρου, Γιαννουλη, Χατζηισαια, Πουγγουρα, Κιτσιου, Χαριση να μεινει στο ροστερ και να παρει παιχνιδια;;

Σιγουρα θα φυγουν οι Λεοβατς, Λεβεκ, Ζαιρο, ισως και Κατσε

Θελω τον τρελοΕνρικε στο ροστερ!
GoMaRoS
 
Δημοσιεύσεις: 6671
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Δευτ 23 Απρ 2018, 18:34

Petros1988 έγραψε:Βλέπω το τρανσφερμαρκτ έχει ελεύθερους κάτι παικταραδες Τζάκσον Μαρτίνεζ διεθνής Κολομβιανός επιθετικός 40εκ τον αγόρασε κινεζική ομάδα από Ατλετικο και έμεινε τώρα των Φεβρουάριο ελεύθερος έχει παικταραδες και σε αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια τους και βλέπω Bibras Natcho και τρελενομαι! Κάνε κανένα Μπαμ ρε ΠΑΟΚαρα στυλ Αλεξ Σονγκ ελεύθερος αμυντικός χαφ στόπερ από Τουρκία έπεζε Αγγλία!

Φίλος μπορω να σου βρώ ενα μάτσο πρώην παικταράδες στους ελεύθερους όπως αυτοι που αναφέρεις(Αντερσον πρωην της Γιουναιτεντ,. Νασρι με τριετη αποκλεισμο λογω ντοπινγκ,Σικειρα πρωην της Ατλετικο,Καπελ,Mbia,Κρισταλντο,Καρλτον Κοουλ,Μπονισχ,Μπασονγκ,Νιλμαρ,Σαμμιρ,Λιμα,Τσαμακ,Τρεμουλινας και αλλοι με βαρύ παρελθόν αλλά χωρίς καθόλου παρόν και μέλλον.Για μη τους εχει παρει κανείς κατι σημαινει
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4949
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό ΠΟΡΚΥ-5 » Πέμ 26 Απρ 2018, 10:21

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Με δεδομένη πια την κλοπή του Πρωταθλήματος, μας έμεινε να διεκδικήσουμε έναν στόχο. Το τρεις νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, αφενός μεν να κατακτήσουμε το Κύπελλο και τη 2η θέση που οδηγεί στον 2ο Προκριματικό Γύρο του Champions League, αφετέρου να δείξουμε στα Π.Ο.Κ.εμον και τους συν αυτώ, ότι στο χορτάρι είμαστε εμείς οι Πρωταθλητές! Αυτά τα περί αποχής απ’ τον Τελικό, να με συμπαθάτε, αλλά τα θεωρώ μικρότητες και δε συνάδουν με μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, να κερδίσουμε εμφατικά και να βγούμε να πανηγυρίσουμε το νταμπλ!
Στα οργανωτικά, θαρρώ πως θα πρέπει να πάψουν οι διάφορες αναρτήσεις στα social media και ν’ αρχίσουν τα έργα. Διδάσκοντες υπάρχουν. Ας τους ακολουθήσουμε! Και επιτέλους! Πολύ καλό παλικάρι ο Κυριάκος εις το τετράγωνο. Σπουδαγμένος. Όμως δεν κάνει γι’ αυτή τη θέση, όσο υπάρχουν οι γνωστοί βρωμιάρηδες στην Αθήνα. Ένας ‘Μπέος’ θα ήταν ιδανικός γι’ αυτή τη θέση…! Προσωπικά, θα ήθελα και άλλον για τη θέση του Προέδρου (Ν. Βεζυρτζή), αλλά δε νομίζω πως είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Δεν απαξιώνω την όποια δουλειά του Λούμπος Μίχελ, αλλά έχουν γίνει ήδη πολλά και ‘ανεξήγητα’ λάθη, αλλά και πολλές καθυστερήσεις!
Τέλος, στα αγωνιστικά, με δεδομένη την παραμονή του Ράζβαν Λουτσέσκου, πιστεύω ότι οι όποιες κινήσεις προσθαφαιρέσεων θα πρέπει να ‘ναι λίγες και στοχευόμενες. Ποιός δεν μας κάνει? Να βρεθεί φόρμουλα να αποχωρήσει με καλό και προσοδοφόρο τρόπο για την ομάδα. Ποιούς θα χρειαστούμε? Να ανευρεθούν (αυτό θα πρέπει ήδη να ‘χει επιτευχθεί) και να αποκτηθούν άμεσα! Επιτέλους, μέχρι τις 5 Ιουλίου, να φοράνε ήδη τα ασπρόμαυρα, όλοι πλην ενός ή το πολύ δύο παικτών! Φτάνει πια με αυτή την καταραμένη καθυστέρηση! Πιστεύει κανείς ότι αν δεν είχε συμβεί αυτό το μπάχαλο το περασμένο καλοκαίρι, θα είχαμε τώρα ρολούς, χάρτινους αγώνες κλπ? Μπορεί κάτι άλλο, αλλά δεν θα μας προλάβαιναν και θα ‘χαμε κατακτήσει ήδη το Πρωτάθλημα (και στα χαρτιά…)! Από ποδοσφαιριστές, νομίζω πως θα πρέπει να βρίσκονται του χρόνου στην 28άδα με την οποία θα θέλει να δουλέψει ο Λουτσέσκου οι παρακάτω: - Τερματοφύλακες: 1) Ροντρίγκο Ρέι, 2) Αλέξ. Πασχαλάκης και 3) Μάρ. Σιαμπάνης. - Δεξιοί αμυντικοί: 1) Λέο Μάτος και 2) Στ. Κίτσιου. - Κεντρικοί αμυντικοί: 1) Φερν. Βαρέλα, 2) (Μεταγραφή ‘?’), 3) Δημ. Χατζηισαΐας, 4) Μάρκο Μιχόγεβιτς και 5) Στ. Μαλεζάς. - Αριστεροί αμυντικοί: 1) Δημ. Γιαννούλης και 2) Μάρσ. Αζεβέδο. - Ανασταλτικοί μέσοι: 1) (Μεταγραφή ‘?’) και 2) Τ. Μουλέν. - Δεξιοί χαφ - εξτρέμς: 1) Τζ. Κάμπος και 2) Δημ. Λημνιός. - Δημιουργικοί μέσοι: 1) Μαουρίτσιο Σιλβέιρα, 2) Χ. Χαρίσης και 3) Ευγ. Σάκχοφ. - Αριστεροί χαφ - εξτρέμς: 1) Αντ. Βιερίνια και 2) Πέδ. Ενρίκε. - Επιτελικοί μέσοι: 1) Δημ. Πέλκας, 2) Ντ. Μπίσεσβαρ και 3) Ομ. Ελ Καντουρί. - Περιφερειακοί επιθετικοί: 1) Αμρ Ουάρντα και 2) Ιω. Μυστακίδης. - Επιθετικοί: 1) Αλεξ. Πρίγιοβιτς, 2) (Μεταγραφή ‘Πέδρο Κόντε’) και 3) Ευθ. Κουλούρης. Δεν λέω πως οι άλλοι πρέπει να πουληθούν. Λέω πως δεν πρέπει να βρίσκονται στην 28άδα…!
Άρα λέω ότι χρειαζόμαστε την επιστροφή των: Κίτσιου, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη, Χαρίση, Ενρίκε, Ουάρντα και Μυστακίδη, αλλά και την απόκτηση τριών μόνο (αλλά σούπερ) ποδοσφαιριστών. Ενός κεντρικού αμυντικού, ενός ανασταλτικού μέσου κι ενός επιθετικού (Π. Κόντε) και δεν πρόκειται να μας σταματήσει κανένας στο δρόμο για την κατάκτηση του επόμενου Πρωταθλήματος, αλλά και για μια αξιολογότατη ευρωπαϊκή πορεία…!!!
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis
 
Δημοσιεύσεις: 978
Εγγραφή: Τρί 17 Φεβ 2015, 17:59

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Πέμ 26 Απρ 2018, 10:35

Συμφωνώ στην ανάγνωση ΠΟΡΚΥ, αλλά ξεχνάμε πως λογικά μας αποχαιρετάνε Πρίγιο, Ουάρντα το καλοκαίρι.
Ο Λημνιός πρέπει να πάει σε Βέλγια/Ολλανδίες όπως μας έδειξε το παράδειγμα Χαρίση/Κίτσιου.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Πέμ 26 Απρ 2018, 10:53

Καλημέρα φίλε μου Πορκυ.Πάνω-κάτω έτσι ελπίζουμε να είναι στο μυαλό των υπευθύνων της ομάδας με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις όμως γιατί αλλιώς δεν βγαίνει η σούμα.Πχ σε αυτούς που αναφέρεις να παραμείνουν έχουμε 6 και οχι 5 ξένους.Οπότε η κυνηγάμε γερμανικό διαβατήριο για Ενρικε(ήδη θα έπρεπε να το είχαμε κάνει) η κάποιος απο αυτούς μας αποχαιρετά.Κιτσιου δεν επιστρέφει.Επομένως πρέπει ν'αναζητήσουμε κάτι άλλο.Αναστασιαδης και Λεοντιαδης πρέπει να βρεθεί φόρμουλα να μπολιαστουν στα κοινά της ομάδος.Έχει φάει κόσμος και κοσμάκης ψωμί σε εμάς.Άς φάει και κάποιο αγνό παοκτσακι.
When The Going Gets Tough,The Tough Get Going.
boogeyman77
 
Δημοσιεύσεις: 4949
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Σαμοθράκη

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 26 Απρ 2018, 12:20

tolis01 έγραψε:Συμφωνώ στην ανάγνωση ΠΟΡΚΥ, αλλά ξεχνάμε πως λογικά μας αποχαιρετάνε Πρίγιο, Ουάρντα το καλοκαίρι.
Ο Λημνιός πρέπει να πάει σε Βέλγια/Ολλανδίες όπως μας έδειξε το παράδειγμα Χαρίση/Κίτσιου.

Το παράδειγμα Κίτσιου - Χαρίση θα είναι πετυχημένο μόνον αν οι παίκτες επιστρέψουν από το Βέλγιο βελτιωμένοι. Διαφορετικά το μόνο που θα έχουμε πετύχει είναι να γλιτώσουμε τον μισθό τους για ένα έτος.
Συμφωνώ ότι Prijo και Warda το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσουν, ιδιαίτερα ο Αιγύπτιος. Εύχομαι να κάνουν ένα καλό Mundial. Ειδικά η Αίγυπτος ελπίζω να περάσει στην επόμενη φάση, υπό την καθοδήγηση του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ φέτος Mohamed Salah.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89370
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό danirifle » Πέμ 26 Απρ 2018, 13:16

διαβάζω για ζίβκοβιτς 29 χρονών
ελπίζω να είναι αρδιά
θα ακούσουμε πολλά ονόματα πάλι φέτος
τα κουκιά είναι μετρημένα χρειαζόμαστε 3-4 παίχτες, εκτός αν έχουμε πωλήσεις
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
 
Δημοσιεύσεις: 10094
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 14:03

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Πέμ 26 Απρ 2018, 13:21

Γιατί αρδια ρ συ;

Απ τους καλύτερους στη χώρα.

Άσε π με βάση όσα βλέπουμε θα υπάρχει ξεσκαρταρισμα στους τερματαδες μας.

Ρει δεν έχει παίξει μήνες τώρα, γλυκος ίσως να έκλεισε κύκλο, ο μικρός τόσο καιρό λένε για χάσμα.

Ε άρα δεν είναι τόσο παράλογο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13089
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό joshua » Πέμ 26 Απρ 2018, 13:22

Τοσο μεγαλη αναγκη εχουμε απο τον Ζιφκοβιτς που πρεπει και παλυ να δωσουμε δικαιωμα σε καθε λαλακα να μας γλενταει για δηθεν περιεργες μεταγραφες και σχεσεις? Πρεπει να εχουμε κανει παγκοσμιο ρεκορ αποκτησης τερματοφυλακων...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 26 Απρ 2018, 13:28

Ειμαστε ικανοι να βαλουμε τερματοφυλακα σε θέση που θα έχουμε έλλειψη, πχ εξάρι
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29797
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Hermann » Πέμ 26 Απρ 2018, 13:37

Βγήκε σε διάφορα sites, μάλλον είναι αλήθεια.

Στα τέτοια μας τι λένε θα δίνουμε σημασία στους κλέφτες και τους ψεύτες!
Άβαταρ μέλους
Hermann
 
Δημοσιεύσεις: 3481
Εγγραφή: Δευτ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 26 Απρ 2018, 13:57

Έχουμε Πασχαλάκη, Rey, Γλύκο, Μελίσσα και Σιαμπάνη. Η μόνη θέση στην οποία ΔΕΝ χρειαζόμαστε παίκτη είναι αυτή του τερματοφύλακα. ΕΛΕΟΣ!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89370
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Hermann » Πέμ 26 Απρ 2018, 14:05

Μελίσσας πάλι δανεικός θα πάει, με Σιαμπάνη υπάρχει θέμα ούτως ή άλλως και για Ρέι-Γλύκο δε ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Ένας από τους δύο λογικά θα αποδεσμευτεί.
Άβαταρ μέλους
Hermann
 
Δημοσιεύσεις: 3481
Εγγραφή: Δευτ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες