Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό Kostomanolis » Τετ 04 Απρ 2018, 21:12

tsou έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:
Maniaq@Deepwood έγραψε:[quote="Metagrafakias"]Αν συνεχισουμε με το ιδιο τροπαρι πρωταθλημα δεν θα δουμε ουτε στα 50 επομενα χρονια οσα εκατομυρια και να επενδυσει ο ιβαν....δυστυχως και οι τρεις ενωμενοι ειναι παντοδυναμοι δεν μπορει κανεις τεταρτος να τους νικησει...να κανουμε πορειες,να την πεσουμε σε πολιτικους,να βγαλουμε αλλες χιλιες ανακοινωσεις δεν θα καταφερουμε τπτ οι αλλοι ηδη γελανε μαζι μας....λοιπον τι κανουμε αλλα πρεπει να το στηριξουμε ολοι;;;;ο σαββιδης ψαχνει τροπους η ομαδα να παιξει του χρονου στο πρωταθλημα της κυπρου...στην κυπρο θα τριβουν τα χερια τους και φυσικα θα μας δεχτουν....θα ανεβει το πρωταθλημα τους,θα ανεβουν τα τηλεοπτικα τους,θα ανεβει το brand name τους....προσωπικα εμενα δεν με χαλαει...ας παιζω με αποελ,ομονοια,ανορθωση και απολλων λεμεσου τουλαχιστον θα χαιρομαι μπαλιτσα απο το να με κλεβουνε και να με χλευαζουνε οι ποκιτες...αστους να παιζουνε μονοι τους αυτοι θα χασουν μακροπροθεσμα οχι εμεις,αυτους θα πονεσει

καλή φάση και μόνο να ακουστεί επίσημα πως το ψάχνει για Κύπρο θα κάνει ζημιά ,αν και δεν σε πιστεύω :D



Μα δεν ειπα οτι ισχυει κατι τετοιο ειπα οτι θελω να γινει.....

δεν έχουμε να πάμε πουθενά. εδώ θα μείνουμε θα βρούμε τρόπο θα τους γαμήσουμε όλους. να φύγουν αυτοί.[/quote]
Αυτο ειναι σωστο. Και ας ξεκινησουμε με τον Αλουφοζιακο που δεν πρεπει να παρει αδειοδοτηση...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Ἐν ὰρχή ὴν ὸ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
 
Δημοσιεύσεις: 3805
Εγγραφή: Δευτ 24 Μαρ 2008, 12:40
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό potamda » Τετ 04 Απρ 2018, 21:57

Έχουμε πάρει είδηση πώς κινείται ο Μελ;
Φυσικά και θα αλλάξουν τον νόμο και φυσικά θα πάρει άδεια ο Αλαφ.
Και στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι και υποχρεωμένοι στον νέο δυνάστη του δύσμοιρου ελληνικού πρωκταθλήματος...
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5126
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό Rizla » Πέμ 05 Απρ 2018, 19:52

Εγω ρε Ιβαν ξέρω οτι μας γ@μησαν τα πουστρόπαιδα καλογεροπουλος και κομινης μέσα στο σπίτι μας
ενω απο πέρσι και πρόπερσι αυτοι οι τύποι δεν έπρεπε να σφυριζουν ουτε στις φυλακές.
Τώρα πως και γιατί τους δεχθήκαμε μόνο εσύ γνωρίζεις...
Άβαταρ μέλους
Rizla
 
Δημοσιεύσεις: 6201
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιούλ 2008, 18:18

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Σάβ 07 Απρ 2018, 10:53

Βρέθηκαν οι δράστες: Ζητείται δικαίωση για τον Νάσο

Από

 Νίκος Τοσκίτσης

 -
Όταν πέφτει το σκοτάδι, τα πάντα χάνονται, τα πάντα σβήνουν και για την οικογένεια του Νάσου Κωνσταντίνου εκείνη τη νύχτα όλα μαύρισαν και το ρολόι σταμάτησε. Ηταν βράδυ της 27ης Απριλίου του 2017, όταν ο γιος τους προσπαθούσε τρομαγμένος να ξεφύγει από την επίθεση «οπλισμένων» κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο. Πού; Στην πόλη της ομάδας που λάτρεψε, τη Θεσσαλονίκη…

Ο 24χρονος Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ, «πάλεψε» τις επόμενες ημέρες αλλά «κατέληξε» στις 4 Μαΐου, με τραγικές φιγούρες τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους. Θλίψη, πόνος, πένθος. Τώρα έναν χρόνο μετά και ακόμη αναζητείται δικαιοσύνη! Διότι η θλίψη μπορεί να διαρκέσει για πάντα, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί μόνιμα να υποφέρουν αβάσταχτα όμως οι αρμόδιοι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να ηρεμίσουν τις ψυχές των ανθρώπων του Νάσου και να γλιτώσουν και τα… επόμενα θύματα των δραστών.

«ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ…»

Αν μπορούσαν οι γονείς του Νάσου να γυρίσουν τους δείκτες του ρολογιού, σίγουρα θα τους πήγαιναν μόλις λίγα λεπτά πριν δεχτεί την επίθεση το παιδί τους, έξω από το Καυτανζόγλειο στάδιο, τότε που μαζί με άλλους φίλους του, έφευγε χαρούμενος από την Τούμπα για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό. Με σκορ 4-0 είχε νικήσει ο Δικέφαλος τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του Κυπέλλου και όλοι οι δικοί του, είναι σίγουροι πως ήταν σίγουρα ευτυχισμένος. Αρκεί κανείς να δει το δωμάτιο του, που ακόμα παραμένει ανέγγιχτο στο σπίτι του στην Πάφο. Ενα δωμάτιο ασπρόμαυρο, με ΠΑΟΚτσήδικα λάβαρα και πάνω από 150 φανέλες της ομάδας που μάζευε ο Νάσος από μικρό παιδί. Από τότε δηλαδή που στα 14 του πήγε για πρώτη φορά στην Τούμπα. Βλέπετε ο πατέρας του Νάσου, έχει επαγγελματικές σχέσεις με τη Θεσσαλονίκη και όντας ο ίδιος ΠΑΟΚτσής επέτρεψε σε έναν φίλο του να πάρει τον μικρό στην Τούμπα. «Ενας από τους προμηθευτές μου τον πήγε στην Τούμπα και μάλιστα στην Θύρα 4. Αυτό ήταν. Από τη στιγμή που μπήκε εκεί έγινε ΠΑΟΚτσής», λέει τώρα ο πατέρας του άτυχου νεαρού στο sportime.

[http://www]
«Ο Νάσος υποστήριζε τον ΠΑΟΚ, με τόση αγάπη που δεν περιγράφεται με λόγια. Ο ΠΑΟΚ ήταν για αυτόν κάτι το διαφορετικό. Κάθε χρόνο έπαιρνε εισιτήριο διαρκείας. Ναι, αγαπούσε τον ΠΑΟΚ. Είναι έγκλημα αυτό; Ο ίδιος ήταν ποδοσφαιριστής από επτά χρονών. Δεν τσακώθηκε ποτέ με κανέναν, δεν προκαλούσε ποτέ κανέναν, ήταν απλά ένας φίλαθλος που πήγε να δει τον αγώνα της ομάδας του», δηλώνει ο κύριος Νίκος, που εδώ και έναν χρόνο για αυτόν και όλους τους κοντινούς του νεαρού έχει σταματήσει ο χρόνος. «Όλα μαύρα…», απαντάει στην ερώτηση, για το πως είναι η ζωή τους τώρα, χωρίς το παλικάρι τους.

«ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ!»

Η αναμονή για να βρεθούν οι ένοχοι είναι άλλο ένα δυσβάσταχτο βάρος. Εκεί στο σπίτι τους στην Κύπρο, κάθε μέρα που περνάει χωρίς εξέλιξη για τους ενόχους, δυναμώνει όλο και περισσότερο τις θύμισες που βασανίζουν, όσους αγάπησαν τον Νάσο και αναπόφευκτα το μυαλό, πάει σε εκείνη την σκοτεινή στιγμή που δολοφόνησαν τον άνθρωπο τους, το αίμα τους, την ψυχή τους. Ο Νάσος δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα στη Θεσσαλονίκη μόνο για τον αγώνα του ΠΑΟΚ αλλά  και για ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού που μπορεί να τον βοηθούσε στο μέλλον, ένα μέλλον που κάποιοι το… έσβησαν με το «έτσι θέλω» και έκαναν τα όνειρα, εφιάλτη.

Η τραγική ειρωνεία ήταν πως στις 31 Μαίου, 27 ημέρες μετά τον θάνατο του ήταν προγραμματισμένη η ορκωμοσία του. Το πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στο οποίο φοιτούσε, αποφάσισε τελικά να οργανώσει τιμητική μεταθανάτια εκδήλωση. Και την ώρα που οι μαυροντυμένοι γονείς παραλάμβαναν  από τα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου Κύπρου και του προέδρου του Συμβουλίου του Νεάπολις, το τιμής ένεκεν πτυχίο του  του Νάσου, η αίθουσα σείστηκε συνθέμελα. Ηταν η αναγνώριση ότι η Πάφος δεν ξέχασε το Νάσο.

Η Θεσσαλονίκη όμως; Η πόλη που τόσο αγάπησε ο Νάσος χάρη στον ΠΑΟΚ; Αυτή θα τον τιμήσει μόνο αν βρει τους ενόχους και αν η δικαιοσύνη αυτής της χώρας κάνει αυτό που πρέπει. Ο πατέρας του Νάσου δεν το βλέπει ως… εκδίκηση, ως τιμωρία για αυτό που έπαθε ο γιος του και όσα περνάει η οικογένεια του αλλά ως παραδειγματισμό, δείχνοντας έτσι μεγαλείο ψυχής. «Περιμένουμε από την ελληνική δικαιοσύνη να μην το αφήσει να περάσει έτσι. Να συλληφθούν οι ένοχοι για να γλιτώσουν τα υπόλοιπα παιδιά. Μπορεί ο γιος μου να έχασε την ζωή του αλλά δεν θα είναι ο μόνος. Αυτοί που του κάνανε αυτό, θα το κάνουνε και σε άλλα παιδιά. Αισθάνομαι πολύ αδικημένος. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι κάποιοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι ένοχοι και δεν μιλούν. Θέλω να τιμωρηθούν γιατί είναι κρίμα να πεθαίνουν νεαρά παιδιά χωρίς λόγο», λέει τώρα από την Πάφο ο Νίκος Κωνσταντίνου.

[http://www]

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ!

Υστερα από την εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρο Τσόγκα που διέταξε την προ εξέταση, γίνονται έρευνες από την Ασφάλεια οι οποίες σύντομα ολοκληρώνονται. Μετά και την άρση απορρήτου που επετεύχθη, αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για συμμορία, τα μέλη της οποίας, έχουν εντοπιστεί και καταθέσει στις Αρχές. Ο φάκελος σύντομα θα κλείσει και θα σταλεί στον εισαγγελέα ώστε να προχωρήσουν  οι διαδικασίες και η δίκη για αυτούς που βύθισαν σε πένθος τους ανθρώπους του 24χρονου, την πόλη της Πάφου αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι, πως η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί, κάνει λόγο για βία με αφορμή αθλητική εκδήλωση και αφορά εγκλήματα, τα οποία έχουν σχέση με παραβάσεις βίας που εκτελούνται με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτό σίγουρα λέει πολλά για ένα συμβάν, που έγινε αρκετά μακριά από το γήπεδο της Τούμπας όπου είχε επισκεφτεί ο Νάσος.

[http://www]

«ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΘΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ»

«Μετά την πάροδο ενός έτους περίπου από τον τραγικό θάνατο του Κύπριου φιλάθλου του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου και κατόπιν παραγγελίας του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό των δραστών της θανατηφόρου επίθεσης κατά του Νάσου Κωνσταντίνου.  Μετά από τις ανακριτικές πράξεις των ανδρών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θεωρούμε ότι  οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης κατά του Νάσου. Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στις αστυνομικές και εν γένει δικαστικές αρχές και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οι άνθρωποι που ευθύνονται για το θάνατο του Νάσου θα εντοπιστούν, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα τους επιβληθούν οι ανάλογες ποινές. Θεωρούμε ότι ο εντοπισμός και η τιμωρία των δραστών αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Πολιτείας, έτσι ώστε να απαλυνθεί, όσο είναι δυνατό, ο πόνος των γονιών συγγενών και φίλων του αδικοχαμένου Νάσου», δηλώνει η πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας του Νάσου Κωνσταντίνου, Μαρία Σταυρίδου που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και είναι ένας από τους  σημαντικούς λόγους που αυτή η υπόθεση «τρέχει», ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να απονεμηθεί επιτέλους δικαιοσύνη. Πριν απ΄ όλα αυτά βέβαια θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο η δίκη για το ένα από τα δύο μέρη της υπόθεσης, που αφορά το τροχαίο. Σε αυτό το δικαστήριο θα έρθει η οικογένεια στην Ελλάδα και είναι σημαντικό να αναφερθεί πως και αυτό έχει τις ιδιαιτερότητες τουΛκαθώς εκείνο το βράδυ και οι υπόλοιποι φίλοι του Νάσου έτρεξαν στον δρόμο προκειμένου να σωθούν πέφτοντας πάνω σε αυτοκίνητα αλλά αυτοί δεν παρασύρθηκαν με την ίδια ορμή και γλίτωσαν.

[http://www]

ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

«Ευχαριστώ τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ για την ηθική στήριξη. Ολο τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας που μας βοηθούν», δηλώνει ο πατέρας του Νάσου, με τον οποίο συναντήθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ υποσχέθηκε στην οικογένεια ότι θα βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του να μην ξεχαστεί το έγκλημα και να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και ο γιος τους έκαναν και κάνουν ότι μπορούν «ενεργοποιώντας» και τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ.

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η… ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Σε κάθε περίπτωση τα δύσκολα είναι για όσους μένουν πίσω. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Είναι νωπό ακόμα το περιστατικό και ο θάνατος τόσο άδικος. Στο πλάι όλων των κοντινών του στην Κύπρο, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και η… δεύτερη οικογένεια του άτυχου νεαρού, αυτή του ΠΑΟΚ. Λίγα 24ώρα μετά τον θάνατο του Κύπριου, ο περσινός αρχηγός του Δικεφάλου Στέφανος Αθανασιάδης σήκωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας με ειδικό μπλουζάκι αφιερωμένο σε αυτόν. Μία μέρα μετά και ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Γιάννης Παντακίδης αφιέρωνε με δάκρυα στα μάτια την κατάκτηση του πρωταθλήματος,  ενώ ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πάφου, που ονομάζεται πλέον «Νάσος Κωνσταντίνου» ανέφερε:  «Είμαστε εδώ.  Είμαστε σε κάθε γωνιά της γης.  Είσαι μαζί μας! Η φλόγα μας δεν θα σβήσει ΠΟΤΕ!».

[http://www]

«ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ»

«Μακάρι να μην υπήρχε τίποτα απ΄ όλα αυτά και να ήταν ο γιος μου ζωντανός», λέει ο κ. Νίκος, που ωστόσο παραδέχεται ότι όλα όσα συμβαίνουν από τους φίλους του ΠΑΟΚ  δίνουν δύναμη στην οικογένεια. Αλλωστε λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάμε. Και τον Νάσο δεν θα τον ξεχάσει κανείς φίλος του ΠΑΟΚ. Ακόμα και όσοι δεν τον γνώρισαν ποτέ από κοντά, σίγουρα τον γνωρίζουν από τον εαυτό τους. Ένα κομμάτι τους είναι…

[http://www]

Όμως τον Νάσο πρέπει να μην τον ξεχάσει ούτε το κράτος. Η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει  να κάνει αυτό που πρέπει, κυρίως για να σώσει τον… επόμενο Νάσο που βρίσκεται κάπου εκεί έξω. Τον… επόμενο Νάσο που περπατάει ανέμελος προς τη ζωή, δίχως να γνωρίζει ότι κάποιοι θέλουν να κάνουν τόσο μεγάλο κακό, σβήνοντας τα χαμόγελα και τα όνειρα, μόνο και μόνο επειδή φοράει μία ασπρόμαυρη ή μία οποιουδήποτε άλλου χρώματος φανέλα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9773
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Κυρ 08 Απρ 2018, 02:31

μ@λακες, αυτος ειναι πιο τρελος κι απο μας... :D
γεια σου ρε προεδρα

Ο Ιβάν Σαββίδης με λαμπάδα ΠΑΟΚ στα Ιεροσόλυμα
Εικόνα
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
Άβαταρ μέλους
sic-4
 
Δημοσιεύσεις: 5902
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Κυρ 08 Απρ 2018, 02:36

Γειά σου ρε Ιβαν

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9773
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό hasio_john » Κυρ 08 Απρ 2018, 02:42

Τρελό ΠΑΟΚτσάκι ο πρόεδρος ...
Να δείτε που στο τέλος θα βαρέσει και τατουάζ δικέφαλο στον Μαυρίδη! :lol:
Μέρα χωρίς χαμόγελο, μέρα χωρίς ελπίδα,
σε κάνει και μαζεύεσαι, σαν να 'χει καταιγίδα
Άβαταρ μέλους
hasio_john
 
Δημοσιεύσεις: 9444
Εγγραφή: Σάβ 13 Δεκ 2008, 21:16
Τοποθεσία: ΧΑΝΙΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Κυρ 08 Απρ 2018, 09:33

Τατουάζ δικέφαλο μόνο ο Φλώριδης ποιος Ιβάν :) :) :) :)

Ε ρε τι λαμογια πλησίασαν κάποτε τον ΠΑΟΚ πριν έρθει ο Ιβαναρος......
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9773
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό paoki_sweden » Κυρ 08 Απρ 2018, 10:38

Giasou Ivanare! PAOKARA
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden
 
Δημοσιεύσεις: 1798
Εγγραφή: Σάβ 08 Δεκ 2007, 21:51
Τοποθεσία: Stockholm

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Κυρ 08 Απρ 2018, 10:43

Γεια σαν
του Ιβάν...


Εικόνα

:nairepaok:

Δικέφαλε είσαι "αρρώστια", είσαι τεράστιο "κόλλημα",
μέχρι με Π.Α.Ο.Κ. λαμπάδα, ο Ιβάν στα Ιεροσόλυμα...
Του χρόνου πια, Πρωταθλητής, που θα 'σαι και θα υπάρχεις,
βλέπω εύκολα στα ασπρόμαυρα, να ντύνεται ο Πατριάρχης!!!!
:pano: :opaokara: :opaokara: :pano: :pano: :opaokara: :opaokara: :pano:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό Sub-Zero » Κυρ 08 Απρ 2018, 11:48

Γεια σου ΙΒΑΝ τρομερέ ΠΑΟΚα ρ α 1 ζωή.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sub-Zero
 
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: Κυρ 22 Οκτ 2017, 22:51

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Κυρ 08 Απρ 2018, 13:03

Αθήνα με τον κουνιάδο μου φανατικό γαβρο....
Ο μαρινακης αθωωθηκε
Ο μαρινακης δεν καταδικαστηκε για το νουρ 1
Ο Σαββίδης είναι ανθέλληνας
Ο Σαββίδης έχεις τα λεφτά του στην Ρωσία
Ο Σαββίδης αγοράζει και ξεπουλαει επιχειρήσεις
Ο Σαββίδης φεύγει του χρόνου
Καπάκι ο κουμπάρος τού φανατικός αεκτζης τον σιγοντάρει σε όλα....
Λέω στον αεκτζη αυτό που κάνατε θα το θυμάστε χρόνια, με κοιτούσε, επίσης λέω τον κουνιάδο μου τον Ιβάν θα τον λουστείτε χρόνια, και ζητάμε ανεξάρτητο διοικητικά οικονομικά βορρά, αυτό μόλις το ακούνε τρελενονται..... Μόνο αυτό τους ενοχλεί, τίποτε άλλο τα άλλα τα θεωρούν γραφικά.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9773
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό Descartes » Δευτ 09 Απρ 2018, 22:21

Με όλο το συμπάθειο, να τους πείς Σκ@τ@ στα μούτρα τους και στην ψυχή τους μέσα.

Να τους πείς όταν θα γίνει η κίνηση απο τους τούρκους να πάνε να υπερασπιστούνε μόνοι τους το Κράτος-Μαφία που μας κλέβει την ιστορία μας, το όνομά μας (Μακεδονία), τα λεφτά που δικαιούμαστε και τα πρωταθλήματα που κερδίζουμε.

Εμείς το φύλλο πορείας θα το κάνουμε κολόχαρτο, θα σκουπιστούμε και τους το τρίψουμε στη μάπα για φούμο, που θα τους χρειαστεί στον πόλεμο. ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
Άβαταρ μέλους
Descartes
 
Δημοσιεύσεις: 1994
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 13 Απρ 2018, 10:23

Οφείλει να συμμετέχει αύριο στο Συλλαλητήριο που συγκάλεσαν οι σύνδεσμοι, ανακοινώνοντας το, έστω σήμερα...
Δίχως να πει πολλά, αρκεί μόνο να είναι εκεί, ΜΠΡΟΣΤΑ, για να μας δώσει τον βηματισμό που θα ακολουθήσουμε...
Ο λαός είναι μουδιασμένος, απογοητευμένος, κατασταλμένος απ τα δόλια μέσα τους και τώρα χρειάζεται ΗΓΕΤΗ...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό White Ranger » Παρ 13 Απρ 2018, 10:51

goran 64 έγραψε:Οφείλει να συμμετέχει αύριο στο Συλλαλητήριο που συγκάλεσαν οι σύνδεσμοι, ανακοινώνοντας το, έστω σήμερα...
Δίχως να πει πολλά, αρκεί μόνο να είναι εκεί, ΜΠΡΟΣΤΑ, για να μας δώσει τον βηματισμό που θα ακολουθήσουμε...
Ο λαός είναι μουδιασμένος, απογοητευμένος, κατασταλμένος απ τα δόλια μέσα τους και τώρα χρειάζεται ΗΓΕΤΗ...

:pano:
Τα είπες ωραία Goran +1like
The White Ranger= Colors of PAOK
Άβαταρ μέλους
White Ranger
 
Δημοσιεύσεις: 534
Εγγραφή: Κυρ 12 Νοέμ 2017, 17:59

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες