Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Τετ 07 Μαρ 2018, 15:08

Τις πιο λαϊκίστικες και φλώρικες δηλώσεις όλων, τις έκανε ο Ζαγοράκης. Να πω ότι δεν το περίμενα;
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6268
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 07 Μαρ 2018, 15:23

Ξέρει βρε αυτός...Έχει εμπιστοσύνη στο δίδυμο μπουγιουκλή και σαμώλη και στους συν αυτοίς... :twisted:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Χωρικός » Τετ 07 Μαρ 2018, 16:37

goran 64 έγραψε:Ξέρει βρε αυτός...Έχει εμπιστοσύνη στο δίδυμο μπουγιουκλή και σαμώλη και στους συν αυτοίς... :twisted:

γιατί τους λες έτσι;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός
 
Δημοσιεύσεις: 3169
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 07 Μαρ 2018, 17:11

Γιατί είμαι στα πρόθυρα του να βγω στους δρόμους σαν τον Νίκο και να φωνάζω: "Ρε τον φουκαρά τον Π.Α.Ο.Κ."!!!
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό simba » Τετ 07 Μαρ 2018, 18:33

Μιλάμε για μεθόδευση κύριε Μπόλαρη;

Κοιτάξτε, ξέρετε ότι είμαι δικηγόρος. Παρακολούθησα την υπόθεση με ενδιαφέρον αλλά και την τεχνική, την επιστημονική, την δικηγορική εμπειρία για να δω πώς θα εξελιχθεί. Θέλω να σας πω ότι έμεινε καρφωμένο στο μυαλό μου η εικόνα του αποχωρούντος προπονητή, ο οποίος είχε στα χείλη ένα χαρτομαντιλάκι...

Και παρακολούθησα να δω την συνέχεια. Αυτό που είδα, αυτό που είδε και όλη η Ελλάδα, τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μπορούν να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε δυο ομάδες, ένα ντέρμπι, είδα ότι πέρα από το γεγονός ότι δεν υπήρχε τραυματισμός από ένα χαρτάκι. Όταν φεύγεις με ένα χαρτομάντιλο από το γήπεδο δεν σημαίνει ότι έχεις κάτι. Αλλά αυτό είναι θέμα των γιατρών.

Εκεί που καταλαβαίνει κανείς, ότι μεθοδεύονται τα πράγματα, είναι όταν αντί να πάνε στο νοσοκομείο, στα καλύτερα, το Ιπποκράτειο για παράδειγμα είναι δίπλα στην Τούμπα στα 500μ. Είτε στο ΑΧΕΠΑ που είναι 1 χιλιόμετρο, ζήτησαν να μετακινηθούν 20χιλιόμετρα σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο. Καταλαβαίνει κανείς αμέσως ότι υπάρχει μεθόδευση.

Την οποία μεθόδευση την εξήγγειλε ο επικεφαλής της αποστολής, προτού ακόμη καταλάβουμε τι γίνεται είπε: “Παίρνω την ομάδα και φεύγω".

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ότι γίνεται μια προσπάθεια να μην κριθεί το πρωτάθλημα όπως θέλουν όλοι οι φίλαθλοι μέσα στο γήπεδο αλλά με τέτοιες μεθοδεύσεις, περιμένει και ο πολίτης και ο πολιτικός τα θεσμικά όργανα στα οποία έχει εμπιστευθεί τις διαδικασίες να σταθούν στο ύψος τους. Όταν λοιπόν κλείνουν τα μάτια σε μια σειρά από καίρια ζητήματα και επιχειρούν μέσα από θεατρινισμό, γιατί όλο αυτό που είδαμε ήταν ένας θεατρινισμός, ήταν μια παράσταση, και επιχειρούν να πλαστογραφήσουν το πρωτάθλημα τότε υπάρχει ζήτημα.

Και εάν μίλησα αμέσως μόλις βγήκε η απόφαση, μίλησα γιατί έχω εμπιστοσύνη ότι η έφεση την οποία κάνει ο ΠΑΟΚ θα κριθεί με την σοβαρότητα που πρέπει, βάσει των κανόνων του αθλητισμού, με βάση τον νόμο. Δεν ζητούμε καμία χάρη. Να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι. Και όταν υπάρχει θέατρο να τιμωρηθούν οι θεατρίνοι.

Για αυτό έκανα την παρέμβαση. Αυτό το οποίο μπαίνει στην συζήτηση τώρα είναι η σωστή λειτουργία των θεσμών του κράτους. Πιστεύω και είμαι βέβαιος πως θα λειτουργήσουν με την σοβαρότητα που πρέπει. Καταλαβαίνουν όλοι ότι δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα, αυτό είναι διαπιστωμένο. Δεν γίνεται να πλαστογραφηθεί το πρωτάθλημα με θεατρινισμούς.

-Ο ΠΑΟΚ έκανε λόγο για μια "κακή μέρα στη δουλειά της κυρίας Σκολαρίκη” και εξέφρασε απορία για το πώς μπόρεσε σε λίγες ώρες να διαβάσει και έπειτα να καθαρογράψει το σκεπτικό της απόφασης. Ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για προαποφασισμένη διαδικασία...


Νομίζω ήμουν σαφής, δεν χρειάζεται να αναφερθώ εγώ σε ονόματα. Όλα όσα είπα ήδη αφορούν ακριβώς σε αυτή τη διαδικασία. Αναφέρθηκα και στην σπουδή και στα λάθη της δικαστίνας. Διότι ξέρετε στην δημοκρατία και οι κρίνοντες κρίνονται. Έχουμε δικαίωμα κάθε πολίτης και κάθε πολιτικός να κρίνουμε και μάλιστα να κρίνουμε όχι με βάση την οπαδική μας εκτίμηση αλλά με βάση τον νόμο.

Γι αυτό έκανα και την παρέμβαση. Γιατί διαπιστώνω ότι υπάρχουν καίρια ζητήματα στα οποία και η διαδικασία και η ουσία αντιμετωπίστηκαν εσφαλμένα από την δικαστίνα. Γι αυτό και είμαι βέβαιος πως θα υπάρξει η αρμόδια σοβαρότητα στην δευτεροβάθμια.

-Ο κ.Σταύρος Κοντονής έχει ενημερωθεί ως αρμόδιος υπουργός;

Πληροφορήθηκαν όλοι στην πολιτική ηγεσία όπως και το σύνολο του κόσμου, αμέσως μετά. Είναι ένα ζήτημα που δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς, δεν μπορεί να προσποιηθεί κανείς σε αυτή την χώρα ότι δεν ξέρει τί έγινε με την αναβολή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Φυσικά και το ξέρουν όλοι. Και έχουμε μιλήσει με τους αρμόδιους

-Σε εκείνους που λένε πως “εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν πόλεμο πρώτα στον Ιβάν Σαββίδη και έπειτα στον ΠΑΟΚ", συμμερίζεστε την άποψη;

Η χώρα είναι και πρέπει να λειτουργεί ως κράτος δικαίου. Η χώρα και το ποδόσφαιρο και η κοινωνία μας έχει νόμους με τους οποίους πρέπει να λειτουργούμε και αυτοί θα εφαρμοστούν. Αυτή είναι η αξίωση που έχουμε. Δεν μας νοιάζει ποιος είναι αυτός ο οποίος στοχεύουν. Σημασία έχει να σεβαστούν όλοι τους νόμους. Μπορεί να στοχεύουν τον ΠΑΟΚ, μπορεί να στοχεύουν τον Σαββίδη, ή την Θεσσαλονίκη ή την Μακεδονία. Αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι είμαστε Έλληνες πολίτες με αξίωση με βάση το Σύνταγμα να υπάρχει ισότητα στην αντιμετώπιση των Ελλήνων πολιτών. Να σεβαστούν τους νόμους και να αποδώσουν δικαιοσύνη.

-Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων;

Μην πάτε εκεί. Όχι. Εκείνο που έχει αξίωση, όχι ο ΠΑΟΚ, όχι η Θεσσαλονίκη, αλλά κάθε Έλληνας που σέβεται τον νόμο είναι η Επιτροπή Εφέσεων να εφαρμόσει τις διατάξεις. Να σκύψει και να δει τί έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση και να εφαρμόσει τον νόμο. Αυτό θέλουμε, τίποτα άλλο. Είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι. Αυτή είναι αξίωση.

-Στις τάξεις των οπαδών υπάρχει κινητοποίηση, συγκέντρωση αύριο στην Καμάρα και συλλαλητήριο την Κυριακή. Είναι δικαιολογημένη θεωρείτε αυτή η οργή που νιώθουν;

Εύλογο δεν είναι; Εγώ δεν θέλω να “ρίξω λάδι στην φωτιά”. Αλλά δεν είναι εύλογο να υπάρχει θυμός; Το θέμα είναι να μπορούμε να είμαστε σοβαροί, συγκροτημένοι, να εκφράσουμε την αντίρρηση, την αγανάκτηση, τον θυμό χωρίς να πάμε σε έκτροπα. Χωρίς να πάμε σε λάθος πράξεις που να δείνουν δικαιώματα. Θέλω να σας πω ότι είμαι αισιόδοξος για την σοβαρότητα που θα επικρατήσει στο δευτεροβάθμιο όργανο.
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 07 Μαρ 2018, 18:53

Χωρικός έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ξέρει βρε αυτός...Έχει εμπιστοσύνη στο δίδυμο μπουγιουκλή και σαμώλη και στους συν αυτοίς... :twisted:

γιατί τους λες έτσι;

Ο Γιώργος Παναγόπουλος φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4».

Ο κ. Παναγόπουλος στάθηκε στην απαράδεκτη διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης του Π.Α.Ο.Κ. σε πρώτο βαθμό, υποστηρίζοντας ότι είναι σχεδόν βέβαιο να μην βγει απόφαση την ίδια ημέρα που θα εξεταστεί η έφεση, δηλαδή την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι το ντέρμπι Π.Α.Ο.Κ. – ΑΕΚ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την εκδίκαση σε πρώτο και δεύτερο βαθμό:
Δε θυμάμαι άλλη φορά να έχει γίνει εκδίκαση τέτοια ώρα βράδυ. Βέβαια υπάρχει μία απολογία και του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Στον Π.Α.Ο.Κ. υπήρχε και το κατ επειγόντως στη διαδικασία. Πάντως σίγουρα μιλάμε για παιχνίδι (με ΑΕΚ εννοεί) κεκλεισμένων των θυρών. Γιατί δεν πρόκειται να βγει απόφαση την ίδια ημέρα. Το λάθος ήταν που ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπόρεσε να πάρει αναβολή, θα έπρεπε να γίνει μία εξαίρεση, δεν κάνω καμία υπόδειξη εγώ στους δικηγόρους του Π.Α.Ο.Κ.
Θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο που έγινε η διαδικασία στην Πειθαρχική της λίγκας.


Για το χρονοδιάγραμμα της απόφασης της έφεσης: Αποκλείεται, αφού εκδικάζεται η έφεση την Παρασκευή, να βγει απόφαση την ίδια ημέρα. Αυτό το θεωρώ δεδομένο.

Για τη διαδικασία στην εκδίκαση της έφεσης: Δικάζεται ξανά από την αρχή όλη η υπόθεση. Είναι στην κρίση του δικαστηρίου αν θα υπάρξουν μάρτυρες, συνήθως το δικαστήριο βασίζεται στα έγγραφα. Δεν είναι δυνατόν η συμπληρωματική έκθεση να έχει γραφτεί από τον κ. Αρετόπουλο. Ο Π.Α.Ο.Κ. έπρεπε να ζητήσει εξαίρεση της δικαστού πρωτόδικα για να μη γίνει συζήτηση με την κ. Σκολαρίκη. Είχε δικαίωμα εξαίρεσης για να την κατεβάσει από την έδρα. Η Σκολαρίκη για τον εαυτό της θα αποφάσιζε. Δεν μπορεί να μη δόθηκε αναβολή, ενώ συνεννούσε και ο Ολυμπιακός, εδώ έγιναν όλα άρπα κόλα.

Για τα παράδοξα στην ακροαματική διαδικασία της περασμένης Παρασκευής: Είναι πρωτοφανές που ζητήθηκε πρόσθετη έκθεση, αλλά δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Έπρεπε να ενημερωθεί ο Π.Α.Ο.Κ. Έπρεπε για εμένα να ήταν ο κ. Γκαρθία εκεί, όπως το ζήτησε ο Π.Α.Ο.Κ. Δεν είναι τόσο σημαντικό αν στην εκδίκαση θα φέρεις μαζί σου 5 ή 10 δικηγόρους, αυτές είναι κινήσεις που γίνονταν άλλα χρόνια. Η επιλογή του Ολυμπιακού να μην προσκομίσει ούτε έναν μάρτυρα δείχνει απόλυτη σιγουριά. Δεν μπορεί να σου λέει η πρόεδρος υποτιμητικά κάτσε σε μισή ώρα και διάβασε, πώς ξέρουμε ότι το έγραψε ο κ. Αρετόπουλος; Την υπογραφή του μπορεί να την έχει, το κείμενο το έχει γράψει ο ίδιος; Μπορεί να υπάρχει θέμα πλαστογραφίας. Όλα αυτά που περιγράφουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εφέσεων. Αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι μπορεί να χάθηκε για τον Π.Α.Ο.Κ. γιατί βρέθηκε να κυνηγά εν μία νυκτί βαθμούς, θέσεις, ψυχολογία και να παίζει κεκλεισμένων με την ΑΕΚ και να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί να το πάει και στο διαιτητικό. Αλλιώς να έχεις παίξει με τον Ολυμπιακό. Εκεί είναι οι μεγάλες ευθύνες του Π.Α.Ο.Κ. διοικητικά. Είναι ένα πραξικόπημα που έγινε μέσα στην Τούμπα. Λένε στον γιατρό βγάλε τη φόρμα για να εξετάσεις, γιατί να επιβληθεί αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός θα του το επιβάλλει.

Από paok24.com:

.............................................................................
Επειδή τουλάχιστον για τα υπογραμμισμένα λοιπόν, αλλά επειδή έτσι τους είχε αποκαλέσει κι ένας συμφορουμίτης (να με συμπαθάει που δεν θυμάμαι το nick name του τώρα) πριν την εκδίκαση σε πρώτο βαθμό και με άρεσε... :ugeek:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Κυρ 11 Μαρ 2018, 12:42

Αυτόν τον γαυρουπουργό θα τον ανεχόμαστε για πολύ;
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6268
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Azrael » Κυρ 11 Μαρ 2018, 12:46

πραγματικα τρισαθλιος!
Stare in the raven's eye
Your time has come to die
Welcome to my world
Άβαταρ μέλους
Azrael
 
Δημοσιεύσεις: 4648
Εγγραφή: Σάβ 14 Δεκ 2013, 21:03
Τοποθεσία: Dagobah

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Δευτ 12 Μαρ 2018, 21:19

Μου βγήκε και ο γιος του Τέρυ Χρυσού να κάνει δηλώσεις. Πού ήσουν τόσα χρόνια ρε χλεχλέ; Θα επιβληθεί λέει ο νόμος παντού. Στον κολλητό σου θα επιβληθεί; Εκεί δε βγήκες να μιλήσεις. Με τις διαιτησίες για κλάματα τόσα χρόνια πού ήταν το απόκομμα σου; Πριν ένα μήνα όταν μπήκαν μέσα οι γαύροι και τα κάναν γυαλιά καρφιά που ήσουν ρε φίλε;
Όποιος ΠΑΟΚτσής ψηφίσει αυτά τα άτομα είναι άξιος της μοίρας του. Άνθρωποι που λειτουργούν α λα καρτ στον αθλητισμό, φανταστείτε τι κάνουν στα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6268
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Σάβ 17 Μαρ 2018, 11:55

Βασιλειάδη κουραμπιέ, κάθε μέρα βυθίζεις τον συριζα όλο και περισσότερο. Έβγαλες την οπαδική ταυτότητα για να πάρεις κάνα ψηφαλάκι στον Πειραιά, να εξασφαλίσεις τον μισθό σου.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6268
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Maniaq@Deepwood » Σάβ 17 Μαρ 2018, 12:11

Βασιλειάδη μας είπες πως θα μας πάρεις π1π3ς και τώρα μας λες πως είναι ακριβές
Maniaq@Deepwood
 
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: Δευτ 28 Απρ 2014, 20:41

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Aye4 » Σάβ 17 Μαρ 2018, 12:56

Mīngus έγραψε:Τις πιο λαϊκίστικες και φλώρικες δηλώσεις όλων, τις έκανε ο Ζαγοράκης. Να πω ότι δεν το περίμενα;


Εντελώς...
Εκτός απο περιορισμένη χρήση γλώσσας, διαφαίνεται και ανεπαρκής πολιτική σκέψη και κυρίως άβουλη στάση...
Απο την άλλη όμως, κουτοπονηριά υπερθετικού βαθμού. Βλέπει την κλεψύδρα να τελειώνει στην ευρωβουλή και καθώς προπονητικά είναι επιπέδου Αστέρας Ραχούλας αλλά και διοικητικά είναι να φεύγεις μακριά, σαφώς κινείται βλέποντας να υπάρχει μέλλον για αυτόν, μόνο εκτός ΠΑΟΚ. Χαζός είναι να πάρει σαφή θέση...
Άβαταρ μέλους
Aye4
 
Δημοσιεύσεις: 1638
Εγγραφή: Τρί 01 Αύγ 2017, 19:10
Τοποθεσία: Καστέλλα (Πρ. Ηλίας)

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Δευτ 19 Μαρ 2018, 10:23

Κάτι με λέει ότι θα ήθελε να τον παραβγεί και
ο ευγένιος ο μανωλίδης τον λίλη, στην φλωριά,
αλλά τελικά και ελέω λαού και Πατριαρχείου...

Π.Α.Ο Κουφαλίων - ΑΔΩΝΙΣ Κολωνακίου...3-0
(Οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν στο γήπεδο)

:nairepaok:


Υ.Γ. Υπανθρωπάκια της πωλητικής, εσείς που γινήκατε ξάφνου "άνθρωποι", τον νου σας...Φούμο και μαδέρι... :redcard:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 13 Απρ 2018, 17:25

Ο Ευγένιος Μανωλίδης, ο "μπουμπούκος", ξαναχτυπάει, πανηγυρίζοντας που επιτέλους δρα ελεύθερα ο διωκόμενος ως ναρκέμπορας -παράλληλα- κουμπάρος της αφεντικίνας του και του σοϊού του αρχηγού της παράταξης του... :x

Εικόνα
Με Πρόεδρο της Επιτροπής "ακύρωσης", ένα απ τα πιο γνωστά πιόνια του χοντρέμπορα, φανερά, καιρό τώρα... :twisted:
Να τα θυμόμαστε αυτά, όταν βρεθούμε, ενώπιος ενωπίω, απέναντι στην κάλπη, στις επόμενες εθνικές εκλογές... :ugeek:
Γιατί αν τα ξεχνάμε, τότε ρεαλιστικά θα μας αξίζει που μας κυβερνάει το χαβουζοβοθρολιμανίσιο προτεκτοράτο!!!!
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό GI4NNEN4 » Παρ 13 Απρ 2018, 21:15

Νομίζω ο Άδωνις έχει ερωτευθεί τον Μαρινάκη!
Alas for those that never sing,
But die with all their music in them!
~Oliver Wendell Holmes
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4
 
Δημοσιεύσεις: 5756
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 16:06
Τοποθεσία: Γιάννενα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες