Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Πέμ 01 Μαρ 2018, 00:40

GoMaRoS έγραψε:Ερωτηση προς mods, στις 500 σελιδες σκαει η μεταγραφη;;;


Στις 300 έρχεται ο Πέδρο Κοντε
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 5327
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό HOOL4IGAN » Πέμ 01 Μαρ 2018, 00:53

Αλλάζουν τα δεδομένα για την πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών

Bάσει του κατηγορητηρίου με το οποίο καλείται ο ΠΑΟΚ για απολογία μπορεί κάποιος να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για το τι έγινε την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα και κυρίως σε ποια «ζητήματα» επιχειρεί να εστιάσει η πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, κ. Σκολαρίκη.

Ο Ολυμπιακός ελέγχεται από την Πειθαρχική γιατί τίναξε το παιχνίδι στον αέρα με την μονομερή αποχώρησή του από το γήπεδο.. Κάτι που αποδείχθηκε και από το video με την ατάκα του Σάββα Θεοδωρίδη πριν διατάξει οτιδήποτε ο διαιτητής, αλλά κυρίως με τα όσα σημειώνονται στο κατηγορητήριο που εκδόθηκε σήμερα.

Η πρώτη και καθοριστική διαφορά είναι ότι δεν προκύπτει για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο ίδιος κίνδυνος σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν στη Λεωφόρο.

Κι αυτό για δύο λόγους: αφενός διότι έχει διαφοροποιηθεί ο κανονισμός (π.χ. δεν προβλέπει -2 για την επόμενη σεζόν) και αφετέρου διότι τα τεράστια νομικά λάθη και οι αβλεψίες από πλευράς του Ολυμπιακού έδωσαν το σχετικό πάτημα, ώστε να κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι με δική του υπαιτιότητα ή να επαναληφθεί!

Το SDNA αναλύει τα συμπεράσματα που προκύπτουν από το κατηγορητήριο καθώς η κυρία Σκολαρίκη και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πετούν στα σκουπίδια τις καταγγελίες του Ολυμπιακού σχετικά με τον γιατρό του αγώνα και τα επεισόδια εκτός γηπέδου.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα απολογηθεί για αυτές τις δύο καταγγελίες καθώς ο γιατρός κρίθηκε ότι βρισκόταν στη θέση του νόμιμα, ενώ τα δε επεισόδια, με τον τραυματισμό 3 αστυνομικών, έγιναν μακριά από την Τούμπα.

Καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται την κόψη του ξυραφιού, το SDNA με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο αναγνωστικό του κοινό καταγράφει τα σημεία που ξεχωρίζουν από το κατηγορητήριο, προκειμένου να γίνουν πιο εύκολα αναγνώσιμοι οι νομικοί όροι και τα άρθρα με τα οποία έχει κληθεί ο ΠΑΟΚ σε απολογία.

Πρέπει, αρχικά, να σημειωθεί ότι η κ. Σκολαρίκη δέχεται κατά πρώτον να εξετάσει την ένσταση του ΠΑΟΚ για αντικανονική παρουσία του Όσκαρ Γκαρσία στον αγωνιστικό χώρο. Αν αυτή γίνει δεκτή, ο Ολυμπιακός χάνει το παιχνίδι ή στην καλύτερη περίπτωση για τον ΟΣΦΠ θα επαναληφθεί το παιχνίδι. Όπως έχει τονίσει το SDNA από την πρώτη στιγμή, ο Γκαρσία δηλώθηκε εκπρόθεσμα (ενώ είχε δηλωθεί ο κ. Κόντης ως προπονητής) κάτι που σημαίνει πως θα εξεταστεί ενδελεχώς η υπόθεση. Αν γίνει δεκτή η ένσταση, ο ΠΑΟΚ δεν διατρέχει κίνδυνο τιμωρίας καθώς θα θεωρηθεί ότι ήταν παράνομη η παρουσία του Ισπανού τεχνικού.

Η Πειθαρχική Επιτροπή επικαλείται τον ΚΑΠ (άρθρο 12, παράγραφος 7), στον οποίο αναλύεται ποιοι επιτρέπεται βάσει καταστάσεων να είναι παρόντες. Αν αποδειχθεί παρατυπία, κλείνει η υπόθεση.

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα που προκύπτουν από το κατηγορητήριο και θα κρίνουν την εξέλιξη της υπόθεσης είναι τα ακόλουθα:

- Ο ΠΑΟΚ καλείται με το άρθρο 15 ωστόσο η βασική διαφορά είναι πως καλείται ΚΑΙ με το άρθρο 21 του ΚΑΠ που προβλέπει μόνο κατακύρωση αγώνα χωρίς αφαίρεση βαθμών για την υπαίτια γηπεδούχο ομάδα και στο οποίο αναφέρονται ρητά οι κυρώσεις για τη μη τέλεση αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να επιβληθεί πρόστιμο με βάση το άρθρο 15 και κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό, χωρίς επιπλέον επιπτώσεις για τον ΠΑΟΚ.

- Χρεώνεται στον Ολυμπιακό ότι αποχώρησε μόνος, χωρίς να δώσει σχετική εντολή ο διαιτητής.

- Το πιο σημαντικό και με το οποίο ουσιαστικά τίθεται σε αμφισβήτηση ακόμη και ο ίδιος ο τραυματισμοός (;) του Γκαρσία: Η κ. Σκολαρίκη σημειώνει πως «Η εξέταση από τον γιατρό του αγώνα στον προπονητή έγινε μετά από 15 λεπτά, παρουσία του Β παρατηρητή και του Δ διαιτητή αφού δεν του επετράπη άμεσα η είσοδος του, στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ΠΑΕ».

- Από την έκθεση του γιατρού διαπιστώνεται πως ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε μόνο «ένα ήπιο οίδημα (σ.σ. πρήξιμο) στο αριστερό άνω χείλος χωρίς ίχνος αιμορραγίας και κανένα άλλο εύρημα και ότι ήταν σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντά του»

- Στο νοσοκομείο ο Όσκαρ Γκαρσία πήγε συνοδευόμενος όχι από τον γιατρό του αγώνα, αλλά από τον γιατρό της ομάδας του.

Εν ολίγοις τα νομικά σφάλματα του Ολυμπιακού είναι ουκ ολίγα και οι εκθέσεις τόσο του παρατηρητή όσο και του γιατρού είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές σε συνδυασμό και με την αβλεψεία των «ερυθρολεύκων» να δηλώσουν έγκαιρα τον προπονητή τους, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος αποχώρησε από το γήπεδο μόνος του για το νοσοκομείο.

Το κατηγορητήριο ήταν δεδομένο πως θα περιλάμβανε και το άρθρο 15 για αφαίρεση βαθμών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο από όλα τα δεδομένα προκύπτει πως οδηγούμαστε σε δικαστικό θρίλερ, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Με βάση όλα τα παραπάνω, οι νομικές εκτιμήσεις συνηγορούν ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ορισμός διεξαγωγής του αγώνα ή στην πιο αρνητική απόφαση για τον ΠΑΟΚ η κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση, ο μεγάλος κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών που θα άλλαζε τις ισορροπίες στον βαθμολογικό πίνακα, φαίνεται πως απομακρύνεται για τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα κριθεί οτιδήποτε καθώς κάθε πρόβλεψη όταν αφορά τακτική δικαιοσύνη είναι παρακινδυνευμένη.

Ίσως οι περισσότεροι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έπαψε πλέον να βρίσκεται υπό την ομηρία της Εγκληματικής Οργάνωσης και οι αποφάσεις λαμβάνονται από τακτικούς και ανεξάρτητους δικαστές που αποφασίζουν με το γράμμα του νόμου κι όχι σύμφωνα με τα θέλω των «αρχηγών»…

πηγή: sdna
Εικόνα«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».Εικόνα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN
 
Δημοσιεύσεις: 2103
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2016, 19:24
Τοποθεσία: Μικράς Ασίας 6

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 01 Μαρ 2018, 00:58

Μπράβο HOOLIG4N, υπόδειγμα ποσταρίσματος!

ΕΤΣΙ θα ποστάρετε άρθρα! Όχι μόνο link!

Είπαμε, άλλωστε...

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΚΣ ΣΤΑ ΑΡΔΟΣΑΪΤ ΧΑΒΟΥΖΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!!!!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46399
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό Ale » Πέμ 01 Μαρ 2018, 00:58

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Ερωτηση προς mods, στις 500 σελιδες σκαει η μεταγραφη;;;


Στις 300 έρχεται ο Πέδρο Κοντε

Παικταράς, όντως.
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό nothu » Πέμ 01 Μαρ 2018, 01:13

Παρακαλαω να ξαναγινει το ματς. Να τις δω τις αδερφες να μπαινουν στο γηπεδο χεσμενες και κατουρημενες. Θα παρακαλανε τους παιχτες μας να σταματησουν.
Μια στο εκατομμυριο να υπαρχει να γινει το παιχνιδι, θα το θυμουνται αιωνια.
Άβαταρ μέλους
nothu
 
Δημοσιεύσεις: 5026
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό simba » Πέμ 01 Μαρ 2018, 01:14

προχθες οι στημενοι έγραψε:Η πρώτη, δημόσια, τοποθέτηση του Όσκαρ Γκαρθία μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα ήρθε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ένα κείμενο γραμμένο σε word και σε τέσσερις γλώσσες (καταλανικά, ισπανικά, αγγλικά, ελληνικά) αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter και αποτύπωσε αφενός τα συναισθήματα του προπονητή του Ολυμπιακού αφετέρου τον τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο. Μετρημένος και συγκροτημένος λόγος, μακριά από οπαδικές κορώνες, ένα κείμενο ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Ξαφνικά όμως η ανάρτηση διαγράφηκε. Μαζί εξαφανίστηκε και ο προσωπικός λογαριασμός του Γκαρθία.

Λογικό ήταν στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να δεχθούν διαδοχικές κλήσεις απορίας για το τι ακριβώς μεσολάβησε. Η στήλη πάντως έμαθε ποιος ήταν ο "χάκερ".

Ήταν ο ίδιος ο Καταλανός! Είχε ρίξει κατά λάθος το λογαριασμό του. Λάθος που κι αυτός συνειδητοποίησε, αφού ειδοποιήθηκε. Με αποτέλεσμα για μισή ώρα η σελίδα να είναι ανενεργή. Όταν το αντιλήφθηκε, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και όλα μπήκαν στη θέση τους. Όπως φυσικά τα tweets για το ματς (που δεν άρχισε) με τον ΠΑΟΚ!

Tο προφίλ του Ισπανού τεχνικού ηγέτη του Ολυμπιακού στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τέθηκε και πάλι σε λειτουργία.


ελα ομως που μετα το μηνυμα στα ισπανικα που του εστειλα, https://pbs.twimg.com/media/DXF-1bvXkAUyuzL.jpg

απευθυνομενος εμμεσως σε ολους τους ισπανους που προσπαθησε να ξεγελασει,

ο λογαριασμος του, ολως τυχαιως, ξαναεκλεισε :lol:

https://twitter.com/oscargarciaj
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό Hermann » Πέμ 01 Μαρ 2018, 01:22

Ποιόν κοροϊδεύουν; Για να απενεργοποιήσεις "καταλάθος" το λογαριασμό σου πρέπει:

  • Να πας ρυθμίσεις.
  • Να πατήσεις "Απενεργοποίηση Λογαριασμού".
  • Να διαβάσεις τις προειδοποιήσεις για την απενεργοποίηση.
  • Να πατήσεις το κουμπί που ξεκάθαρα αναγράφει "Απενεργοποίηση + @account_username".
  • Να πληκτρολογήσεις τον κωδικό σου για να επιβεβαιώσεις την απενεργοποίηση.
Άβαταρ μέλους
Hermann
 
Δημοσιεύσεις: 3481
Εγγραφή: Δευτ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Πέμ 01 Μαρ 2018, 01:27

nothu έγραψε:Παρακαλαω να ξαναγινει το ματς. Να τις δω τις αδερφες να μπαινουν στο γηπεδο χεσμενες και κατουρημενες. Θα παρακαλανε τους παιχτες μας να σταματησουν.
Μια στο εκατομμυριο να υπαρχει να γινει το παιχνιδι, θα το θυμουνται αιωνια.


ΜΑΚΑΡΙ θα βλέπουν εφιάλτες για καμιά εβδομάδα μετά το παιχνίδι. Η ομάδα μας τους περιμένει πως και πως
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 5327
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό obanebane » Πέμ 01 Μαρ 2018, 01:50

Μπράβο simba,έτσι με τα αιδοια,από παντού σφυροκόπημα.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό xristaras » Πέμ 01 Μαρ 2018, 03:08

Καποιος Γιαννης Μαυροπουλος που δηλωνει ρεπορτερ πριν απο λιγο ποσταρε οτι ειναι οριστικο και ο ΠΑΟΚ τιμωρειται. Πως το ξερει αυτος πριν βγει η αποφαση;
ΠΑΟΚ στα εύκολα και στα δύσκολα..
Άβαταρ μέλους
xristaras
 
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 02:59

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό Phoenixgrg » Πέμ 01 Μαρ 2018, 03:30

Και γράφει και όλας ότι υπάρχει και αφαίρεση βαθμών και σήμερα ήταν και στο Εφετείο για το κοριοπολις
Phoenixgrg
 
Δημοσιεύσεις: 619
Εγγραφή: Πέμ 07 Ιούλ 2016, 14:52

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό xristaras » Πέμ 01 Μαρ 2018, 03:38

Πως ειναι τοσο σιγουρος; Αφου ακομα δεν εχει βγει η αποφαση
ΠΑΟΚ στα εύκολα και στα δύσκολα..
Άβαταρ μέλους
xristaras
 
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 02:59

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό ramolimendo » Πέμ 01 Μαρ 2018, 03:44

https://www.facebook.com/ismavropoulos
Η αποφαση για τα Γιάννενα?
Άβαταρ μέλους
ramolimendo
 
Δημοσιεύσεις: 675
Εγγραφή: Τρί 04 Νοέμ 2014, 15:03

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό Jairo » Πέμ 01 Μαρ 2018, 05:53

Φώτα, κάμερα, φύγαμε (…κυριολεκτικά)!»

Το λέει η ανακοίνωση τι δυσάρεστες εκπλήξεις θα τους έρθουν την Παρασκευή.Κυριολεκτικά.
Είμαι περίεργος εάν επιβεβαιωθούν οι σκέψεις μου.

Τελευταίο επεισόδιο στη χολιγουντιανή ταινία που γυρίζουν από την περασμένη βδομάδα !!!


:opaokara: :opaokara: :opaokara:
agent of shield
Άβαταρ μέλους
Jairo
 
Δημοσιεύσεις: 1521
Εγγραφή: Δευτ 31 Αύγ 2015, 22:33
Τοποθεσία: >>>

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Πέμ 01 Μαρ 2018, 06:55

xristaras έγραψε:Καποιος Γιαννης Μαυροπουλος που δηλωνει ρεπορτερ πριν απο λιγο ποσταρε οτι ειναι οριστικο και ο ΠΑΟΚ τιμωρειται. Πως το ξερει αυτος πριν βγει η αποφαση;
Αυτός δεν είναι φανατική γριά και είναι στην ερτ 3;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Superleague

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες