Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό desperando » Πέμ 28 Δεκ 2017, 20:25

Πως γίνεται να έχεις 90% κατοχή?
Πραγματικά ο γκουαρντιολα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο το τικι τάκα.
Θα τον διώξουν από το νησί γιατί χαλάει το γλυκό.
Αυτοί δεν θέλουν πρωταθλητή απ τον χειμώνα
PAOK against modern football

ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
 
Δημοσιεύσεις: 11904
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό nothu » Πέμ 28 Δεκ 2017, 20:31

Χθες τραυματιστηκε ο Κομπανι στην αρχη και στη θεση του εβαλε τον Jesus. Χαβαλε τους κανει.
Άβαταρ μέλους
nothu
 
Δημοσιεύσεις: 5026
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό DimitrisS » Πέμ 28 Δεκ 2017, 20:34

Παλι τραυματιστηκε ο Κομπανι;

Ουτε ο Λεβεκ ετσι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
 
Δημοσιεύσεις: 7403
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 29 Δεκ 2017, 13:52

PAOK24 - Harry Kane

Ο λόγος φυσικά για τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ, που μέσα στο 2017 "έσπασε" όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος με τη φανέλα της Τότεναμ, έξι μόλις χρόνια μετά τη συμμετοχή του στον ισόπαλο αγώνα της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και "Σπιρουνιών", ο οποίος ήταν ο δεύτερος επίσημος του Κέιν με τη φανέλα της πρώτης ομάδας των Λονδρέζων.

Σε εκείνο το ματς, ο Χάρι Ρέντναπ εμπιστεύτηκε τον Κέιν φανέλα βασικού αλλά ο νεαρός τότε επιθετικός δεν έκανε αισθητή την παρουσία του εάν εξαιρεθεί η προσπάθειά του να κερδίσει στο 28΄ πέναλτι από τον Κοντρέρας, όπου τελικά κέρδισε μία... κίτρινη κάρτα για θέατρο από τον Σέρβο διαιτητή Μίλοραντ Μάζιτς.

Η εμπειρία εκείνη ωστόσο, έμεινε αξέχαστη στον νυν σούπερ σταρ της Τότεναμ. Όχι τόσο για τη συμμετοχή του στον αγώνα, αλλά λόγω της ατμόσφαιρας της Τούμπας όπως δήλωσε ο ίδιος στο επίσημο match programme της Τότεναμ που κυκλοφόρησε στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στον δεύτερο γύρο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Μην έχοντας λοιπόν κανέναν λόγο να... λαϊκίσει, όπως θα μπορούσε να πει κάποιος εάν οι δηλώσεις ήταν σε ελληνικό Μέσο, ο Χάρι Κέιν είπε: "Παίζοντας εκεί (σ.σ. στην Τούμπα) ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Ακόμα και πριν τον αγώνα, όταν περπατήσαμε για να ελέγξουμε τον αγωνιστικό χώρο, ο θόρυβος από τους οπαδούς τους ήταν απίστευτος, είχαν ήδη ξεκινήσει να μας αποδοκιμάζουν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί ήταν ακούραστοι στο να λένε τραγούδια ή συνθήματα, δεν έχω ακούσει τίποτα σαν και αυτό, ήταν πολύ εχθρικό. Όμως θα πω ξανά πως ήταν μια τεράστια εμπειρία, πιθανότατα η καλύτερη και η πιο εχθρική ατμόσφαιρα που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Έχω μάθει πολλά από αυτήν, γιατί την επόμενη φορά που θα αγωνιστώ σε ένα γήπεδο που θα προσπαθήσουν να με εκφοβίσουν, θα ξέρω τι πρέπει να περιμένω και δεν θα με ενοχλήσει. Ήταν υπέροχο που αγωνίστηκα σε αυτό το παιχνίδι"
.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

Ο αριστεροπόδαρος Mohamed Salah της Liverpool μετράει φέτος (κρατηθείτε) 21 γκολ και 8 ασίστ σε 28 αγώνες (2.179 λεπτά) σε πρωτάθλημα και Ch.L.
Πιθανόν στα στατιστικά αυτά να μην προσμετρώνται τα δύο σημερινά του γκολ στην Leicester.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό john4serres » Κυρ 31 Δεκ 2017, 11:32

Marek Hamsik:
—Scores his 117th Napoli goal
—In the 17th minute
—Of Napoli’s last game in 2017
—Wearing shirt no. 17

:o
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Κυρ 31 Δεκ 2017, 12:30

Να δεις θα πωληθεί 17 μυρρια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 03 Ιαν 2018, 11:08

Επανέρχεται η Barca για τον Coutinho. Σύμφωνα με ρεπορτάζ:
"οι Καταλανοί φαίνεται ότι επιστρέφουν με πρόταση 110 εκατ ευρώ συν 40 εκατ. που θα κοστίζουν παίκτες για να παραχωρηθούν στους «κόκκινους».
Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, η Μπαρτσελόνα, θα προσπαθήσει να πουλήσει μέχρι και οκτώ παίκτες πριν από την επόμενη σεζόν για να χρηματοδοτήσει την άφιξη των Κουτίνιο και Γκριεζμάν".


Σιγά τον παίκτη! Θα την πατήσει η Barcelona, όπως κι εμείς που χεζόμαστε πάνω μας μόλις ακούσουμε για Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Βέβαια φέτος έχει 12 γκολ και 9 (!) ασίστ σε 20 αγώνες (1.509 λεπτά), από τα οποία τα 5 γκολ και οι 2 ασίστ είναι για το Ch.L.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 03 Ιαν 2018, 12:16

Ο Κλοπ θα πετάξει την σκούφια του........ :roll:

Ο δικός μας μην κάνει τίποτα τέτοιο μόνο... :D :opaokara:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 04 Ιαν 2018, 12:45

Καλά, εδώ όλοι τυφλοί ήταν με τον Μαυροπάνο;

sdna - 4 Ιανουαρίου 2018, 09:22 - Σωτήρης Μήλιος

Γιατί η Άρσεναλ ξόεδεψε με ευκολία 2 εκατομμύρια για ένα 20χρονο άγουρο Ελληνόπουλο με 16 ματς στην Super League; Ο Σωτήρης Μήλιος αναλύει τα δεδομένα της μεταγραφής Μαυροπάνου...

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το Euro 2004 δεν άφησε τίποτα πίσω του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν αξιοποιήθηκε ποτέ επί της ουσίας. Λάθος. Στην πραγματικότητα απενοχοποίησε την ελληνική ποδοσφαιρική ταυτότητα. Αυτή της μαζικής άμυνας, της αυταπάρνησης, του άρνησης υποταγής, της αμυντικής προσήλωσης, της προσαρμογής στο παιχνίδι του αντιπάλου, της λεβεντιάς και της αυτοθυσίας.

Την ώρα που όλος ο πλανήτης διδάσκει / παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, εμείς στην Ελλάδα πιστοί και κολλημένοι στο ταμπούρι, στο μπουλούκι, στα ματς του μισό - μηδέν (διότι ο Θεός μας είναι το αποτέλεσμα) παράγουμε μαζικά κάτι που είναι πια δυσεύρετο (και πανάκριβο ως εκ τούτου) σε όλο τον πλανήτη. Παίκτες που να ξέρουν να παίζουν χωρίς την μπάλα στα πόδια!

Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ είναι σαν ένα κανονικό παραμύθι. Όπως και να το δει κανείς ακούγεται (και είναι) απίστευτο, ένα παιδί με δυο ματς πρωταθλήματος μέχρι το καλοκαίρι στην ταπεινή Super League (και 16 μέχρι σήμερα) να κάνει μεταγραφάρα 2,1 εκατομμυρίων ευρώ στην Άρσεναλ.

Επί του πρακτέου όμως, στο πρόσωπο του 20χρονου πιτσιρικά από τα Άγναντα Άρτας, οι «κανονιέρηδες» επενδύουν στον Έλληνα αμυντικό. Στον λεβέντη, τσολιά (με την καλή έννοια), μάγκα, παθιασμένο, αξιόπιστο, ενίοτε παγαπόντη Έλληνα στόπερ, που έχει μάθει καλά τη δουλειά στο εργοστάσιο παραγωγής κεντρικών αμυντικών της Ελλάδας.

Δεν έχουν άδικο. Όποιος Έλληνας στόπερ κι αν έπαιξε στο εξωτερικό έδωσε πολύ περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς. Δεν είναι μόνο ο Σωκράτης, ο Μανωλάς, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ή ο Ρέτσος, που διαπρέπουν σήμερα. Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Σωτήρης Κυργιάκος στάθηκαν άξια σε ομαδάρες όπως η Ρόμα και η Λίβερπουλ, Μόρας, Καρυπίδης, Νάστος έκαναν ντοκτορά στην Ιταλία, ο Ταυλαρίδης άφησε εποχή στη Γαλλία, ο Καψής θα έπαιζε στη Μπορντό αν δεν είχε τόσους τραυματισμούς, ενώ μία χαρά στάθηκαν (ή στέκονται ακόμα) κι άλλοι όπως ο Μαλεζάς, ο Σιόβας, ο Μάριος Οικονόμου. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου έρχεται εύκολα στον κοινό νου: «Μα καλά, πως τον είδαν οι Άγγλοι πρώτοι και δεν τον είδαν οι δικοί μας εδώ»; Η απάντηση είναι απλή, μα και σύνθετη συνάμα. Οι Άγγλοι έχουν την πολυτέλεια να αγοράζουν ακατέργαστη πρώτη ύλη και έχουν την τεχνογνωσία να την εξελίσσουν, να την βελτιώνουν. Εμείς εδώ όχι.

Τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ είναι ψίχουλα για μία ομάδα με ετήσιο τζίρο μισού δις. Για την Ελλάδα της λιτότητας τα 2,1 θα ήταν (ή θα έπρεπε να είναι) μεταγραφή αεροδρομίου, που θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα μόνος του. Υπενθυμίζω ότι η ρήτρα του Λιβάγια είναι 1,8, στα ίδια λεφτά πήγε και ο Πρίγιοβιτς, παίκτες που κάνουν την διαφορά. Τέτοια λεφτά δεν θα μπορούσε να τα δώσει και θα ήταν λάθος να τα έδινε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Η Άρσεναλ έχει την πολυτέλεια να επενδύσει σε ένα ακατέργαστο ταλέντο όπως ο Μαυροπάνος και να τον ενσωματώσει σταδιακά στο αγγλικό ποδόσφαιρο είτε μέσω δανεισμού, είτε μέσω της δεύτερης ομάδας στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα νέων. Ακόμα - ακόμα και οι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα έχουν πολύ μεγαλύτερη ένταση από έναν αγώνα της δικής μας Super League.

Στην Ελλάδα, το πιο λογικό σενάριο σε περίπτωση μεταγραφής του σε κάποια ομάδα του Big-4 θα ήταν αρκετός πάγκος και πιθανότατα κάποιος δανεισμός, πιθανότατα πάλι στον ΠΑΣ για να «ψηθεί». Τα παραδείγματα αμέτρητα. Οι εξαιρέσεις λίγες. Η πίεση του πρωταθλητισμού δεν επιτρέπει πειράματα από τους μεγάλους, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, ειδικά σε μία θέση, όπου κάθε λάθος το πληρώνεις τοις μετρητοίς και μάλιστα πολύ ακριβά.

Αλήθεια, τι μπορεί να είδαν οι Άγγλοι στον πανύψηλο στόπερ; Πιθανότατα τον νέο Κώστα Μανωλά. Σε μία από τις αμέτρητες ποδοσφαιρικές κουβέντες με τον συνοδοιπόρο Αντώνη Οικονομίδη, ο οποίος έβγαλε το θέμα της συμφωνίας με την Άρσεναλ, συμφωνήσαμε εδώ και καιρό σε κάτι που έβγαζε μάτι. Την ώρα που σχεδόν όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές υστερούν από τους Ευρωπαίους σε ενδυνάμωση και μυϊκό όγκο, ο Μαυροπάνος ήταν η απόλυτη εξαίρεση. Αντί να φουσκώσει με μύες, αυτός έπρεπε να ξεφουσκώσει για να ελαφρύνει λιγάκι. Επομένως την πρώτη ύλη την έχει. Κι όπως λένε οι μύστες του recruiting, η μπάλα διδάσκεται, το σώμα όχι.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό john4serres » Παρ 05 Ιαν 2018, 00:59

Τον Χατζηδιάκο τον έχει δει κανείς στην Αλκμαάρ;
Βλέπω έχει γίνει βασικός.

Ετών: 21
Θέση: Στόπερ
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό DimitrisS » Σάβ 06 Ιαν 2018, 23:42

Ψιλοχαμος με Κουτινιο ο οποιος ανακοινωθηκε απο την Μπαρτσελονα.

Αυτο ομως ηταν αναμενομενο.

Η εκπληξη ειναι οτι η Λιβερπουλ εκλεισε ηδη τον αντικαταστατη του και αυτος ειναι ο Μαχρεζ της Λεστερ!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
 
Δημοσιεύσεις: 7403
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό john4serres » Σάβ 06 Ιαν 2018, 23:43

Σεβίγια 3:5 Μπέτις

Θρίαμβος των Μπέτικος στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τετ 10 Ιαν 2018, 18:49

Σύμφωνα με τον Guardian ο Αρσέν Βενγκέρ θα έχει στον πάγκο για το αποψινό ματς του League Cup με την Τσέλσι τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, αφού υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Θυμίζουμε, πως ο Αλσατός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μονρεάλ, Κολάσινατς, Ράμσεϊ, Οζίλ, Κοσιελνί και Ζιρού.
Στην περίπτωση που ο Μαυροπάνος πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Μπλε, τότε δεν θα έχει δικαίωμα να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 11 Ιαν 2018, 11:07

Επέστρεψε στην Χιμνάσια ο Φακούντο Περέιρα.
Μετά από 8 εμφανίσεις, 335 αγωνιστικά λεπτα, 0 γκολ στην μεξικάνικη Νεκάξα.
Στα περισσότερα ματς ήταν εκτός αποστολής.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες