Τζον Κόρφας

Οτιδήποτε αφορά παίκτες και προπονητές που τίμησαν (ή και ατίμασαν...) τη φανέλα με το δικέφαλο...

Τζον Κόρφας

Δημοσίευσηαπό mi8rio » Τετ 31 Δεκ 2008, 17:37

Στο πόστο του παρέμεινε ο Δημήτρης Δρόσος μετά τη σύσκεψη που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στο "Παλατάκι".

Από κει και πέρα, εκτός του Δημήτρη Δρόσου που παραμένει στη προεδρία, ως μέλη συμπεριλήφθηκαν στο σχήμα οι κ. κ Δημήτρης Καλπάκης, Κώστας Πανάκας, ενώ όλα τα οικονομικά θέματα αναμένεται να "τρέχει" η κ. Ιωάννα Παπαδημητρίου.

Την θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ και σήμερα προπονητής της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τζον Κόρφας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, εγκρίθηκε ο ισολογισμός για τη χρήση 1/7/2007-30/6/2008, δόθηκε απαλλαγή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 1/7/2007-30/6/3008, ενώ υπέβαλλαν την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο ο κ. Κώστας Αμοιρίδης και η κ. Λία Σαρασίδου. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ο κ. Δημήτρης Δρόσος παραμένει πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αντιπρόεδρο τον κ. Τζον Κόρφα και μέλη την κα. Ιωάννα Παπαδημητρίου και τους κ.κ Δημήτρη Καλπάκη και Κωνσταντίνο Πανάκα".

Ο Τζον Κόρφας, με αφορμή την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και την παρουσία του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο από τη θέση του Αντιπροέδρου, προέβη στην εξής δήλωση: "Αγωνίστηκα για εννιά χρόνια, τα οποία ήταν και τα καλύτερα της καριέρας μου. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και για αυτό είμαι και πάλι εδώ για να βοηθήσω. Πιστεύω στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο κ. Δρόσος, πιστεύω στο πλάνο που έχει σχεδιάσει και με τη βοήθεια όλων μας, όλα μπορούν να πάνε καλά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συμμετοχή όλων και κυρίως των φιλάθλων μας, για να μπορέσει και πάλι ο ΠΑΟΚ να φτάσει ψηλά και εκεί που του αξίζει".


πηγή : contra.gr

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΤΖΟΝ, με την ελπίδα ότι κάτι θα βοηθήσεις στο πολύπαθο τμήμα μπάσκετ ΚΑΙ αυτήν την δύσκολη στιγμή...
Είμαστε σκαστοί από την κλινική
Είμαστε διαστημικοί δε το ξέρουν οι γιατροί

PAOK SPACE STATION
Άβαταρ μέλους
mi8rio
 
Δημοσιεύσεις: 1189
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 08:31
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευσηαπό scouser4 » Πέμ 01 Ιαν 2009, 11:16

Ας ελπίσουμε να φέρει γούρι..

:?
Άβαταρ μέλους
scouser4
 
Δημοσιεύσεις: 953
Εγγραφή: Τετ 01 Οκτ 2008, 11:25
Τοποθεσία: Πειραιάς

Δημοσίευσηαπό Johnys » Πέμ 01 Ιαν 2009, 17:23

Δε ξέρω αλλα εγώ είμαι απαισιόδοξος για το basket,μακάρι να κάνω λάθος.

:shock:
ΠΑΟΚ θρησκεία και στη γερμανία.
Άβαταρ μέλους
Johnys
 
Δημοσιεύσεις: 960
Εγγραφή: Κυρ 23 Μαρ 2008, 05:03
Τοποθεσία: Γερμανία/Ντίσελντορφ

Δημοσίευσηαπό mi8rio » Πέμ 01 Ιαν 2009, 22:14

ναι ειναι nov! :) :) :) :)
Είμαστε σκαστοί από την κλινική
Είμαστε διαστημικοί δε το ξέρουν οι γιατροί

PAOK SPACE STATION
Άβαταρ μέλους
mi8rio
 
Δημοσιεύσεις: 1189
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 08:31
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 03 Ιαν 2009, 04:05

«Θα βοηθήσω όσο μπόρω»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τζον Κόρφας, μίλησε στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή «Pick n' Roll» με τον Διονύση Μαρίνο.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:
«Τα 9 χρόνια που ήμουν παίκτης στον ΠΑΟΚ ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου, αγαπάω την ομάδα και τους οπαδούς και θα βοηθήσω όσο μπορώ. Πάντα με τον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Την περασμένη σεζόν ήταν μεγαλύτερη γιατί θέλαμε να μείνουμε στην κατηγορία, τώρα είναι άλλη μια δύσκολη στιγμή αλλά θα προσπαθήσουμε να την ξεπεράσουμε και πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε.

Θα δούμε πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι απο εδώ και πέρα, άλλωστε έχω μόνο δυο μέρες στην ομάδα. Είναι κίνητρο και για μένα, καθώς θα έχω άλλο ρόλο, μετά απο αυτούς του παίκτη και του προπονητή. Έχω εικόνα της ομάδας, όμως ο ρόλος μου δεν είναι στο τεχνικό επιτελείο, έχουμε έναν καλό προπονητή που έχω δουλέψει μαζί του και ξέρει πολύ καλά την δουλειά του, θεωρώ οτι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1629625
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 17 Ιαν 2009, 03:53

Στην προπόνηση της Πέμπτης βρέθηκε ο Τζον Κόρφας για να μιλήσει με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.
Ηταν η δεύτερη φορά που το έπραξε αυτό ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ (προηγήθηκε μία συνάντηση πριν την Πρωτοχρονιά) και αναφορικά με τη συνάντηση τόνισε ότι τέτοιου είδους ενέργειες κάνουν καλό στην ομάδα γιατί με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση δείχνει να βρίσκεται δίπλα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Η διοίκηση προσπαθεί να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες και περιμένει πλέον τον πρόεδρο να καταφέρει να απεμπλακεί από το πρόβλημα υγείας και να είναι πάλι, σύντομα, κοντά μας..
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό kostasff » Κυρ 18 Ιαν 2009, 21:19

Τελικά αυτή η ψυχή (Κόρφας ) που είναι? Στον αγώνα με την ΑΕΛ δεν τον είδα. Δυστυχώς δεν είδα και την όμορφη προεδρίνα μας.
:)
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

Δημοσίευσηαπό taspaok » Δευτ 19 Ιαν 2009, 03:31

ελα ντε!!που ειναι ο κορφας οεο??επαιζε η καλαμαρια το σαββατο και δν ηρθε στον αγωνα με τον νιονιο??μονο ι ιωαννα υπαρχει??τι μπορει να κανει αυτη???παιδια υπαρχει ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!οποιος γνωριζει ας μας που τι συμβαινει!!αναδειξτε το θεμα πριν ειναι αργα!!!!!!
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
taspaok
 
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: Παρ 31 Οκτ 2008, 16:44
Τοποθεσία: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ικαρία

Δημοσίευσηαπό mi8rio » Τετ 21 Ιαν 2009, 15:13

Tζόν κάνε το χρέος σου και παραιτήσου τώρα που είναι νωρίς...ΚΑΝΕΝΑ "ΜΑΞΙΛΑΡΙ" ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ...ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ....
Είμαστε σκαστοί από την κλινική
Είμαστε διαστημικοί δε το ξέρουν οι γιατροί

PAOK SPACE STATION
Άβαταρ μέλους
mi8rio
 
Δημοσιεύσεις: 1189
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 08:31
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευσηαπό taspaok » Πέμ 22 Ιαν 2009, 14:34

O αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Τζον Κόρφας φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Γεγονότα» του Libero 107,4 και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ και το μέλλον της ομάδας, ο κ. Κόρφας τόνισε ότι η διοίκηση κάνει ότι μπορεί ώστε να μην υπάρξει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα, ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν λίγο υπομονή και έθεσε ως φετινό στόχο της ομάδας την είσοδο στα play-off της Α1 μπάσκετ


Η μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ και νυν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, κ.. Τζον Κόρφας φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Γεγονότα» του Libero 107,4 και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αρχικά πάντως ο κ. Κόρφας αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας λέγοντας :
«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο γήπεδο και προσέφερε μεγάλη βοήθεια στους παίκτες για να κερδίσουν τελικά το παιχνίδι. Καταλαβαίνω τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ξέρω πως θέλει η ομάδα του να κερδίζει, ίσως χωρίς αυτούς η ομάδα να μην τα είχε καταφέρει χθες»
Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τα προβλήματα της ομάδας και ανέφερε τα εξής :
«Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα αλλά ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια να ζει με προβλήματα αλλά πάντα καταφέρνει να ξεπερνά τις κρίσεις, έτσι θα γίνει και τώρα. Ο κ. Δρόσος κάνει πραγματικά ότι μπορεί αλλά έχει πρόβλημα με την υγεία του. Όπως γνωρίζετε βρίσκεται στο νοσοκομείο τώρα και προσπαθεί να γίνει καλά, η υγεία είναι πάνω από όλα φυσικά»
Και συνέχισε λέγοντας :
«Έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τους παίκτες, ως διοίκηση όμως κάνουμε ότι μπορούμε. Σε καθημερινή βάση ψάχνουμε για χρήματα και οι παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι πασχίζουμε για αυτό και θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή»
Σε ερώτηση, αν η ομάδα έχει στόχους, ο κ. Κόρφας απάντησε :
«Αν η ομάδα παλεύει σε κάθε παιχνίδι και τα δίνει όλα στο παρκέ, νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό. Ίσως ο πιο ρεαλιστικός στόχος τώρα να είναι τα play-off, η δουλειά των παικτών είναι μέσα στο γήπεδο και εμείς ως διοίκηση παλεύουμε για να μην υπάρξει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα»
Τόνισε επίσης ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα :
«Ακόμη δεν ξέρουμε αν θα φύγουν κάποιοι πάικτες ή όχι, θα κάνουμε πάντως ότι είναι καλύτερο για την ομάδα. Ως διοίκηση κοιτάμε και το μέλλον όχι μόνο το παρόν και φροντίζουμε για το καλό του ΠΑΟΚ. Άποψη μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον, μπορούμε να κάνουμε μια ομάδα που να έχει διάρκεια»
Και κλείνοντας ο κ. Κόρφας τόνισε τα εξής :
«Ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο, ιστορία, γήπεδο και με πολύ δουλειά και λίγο υπομονή από τους παίκτες, η ομάδα θα έχει καλό μέλλον. Αυτή την στιγμή δεν είναι ώρα για πανικό, αυτό θα ήταν ότι χειρότερο τώρα. Έχουμε την θέληση και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε όλα, καθημερινά παλεύουμε για το καλό του ΠΑΟΚ»

LIBEROFM.GR
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
taspaok
 
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: Παρ 31 Οκτ 2008, 16:44
Τοποθεσία: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ικαρία

Re: Τζον Κόρφας

Δημοσίευσηαπό baneprelevic361 » Σάβ 29 Δεκ 2012, 14:50

Κόρφα τώρα με Μπανέ γιατί δεν στηρίζεις; τι έγινε; :x
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2009, 2010. ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2012.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
 
Δημοσιεύσεις: 1548
Εγγραφή: Τρί 08 Μαρ 2011, 11:22
Τοποθεσία: Αθήνα, Παλαιά Φωκαία

Re: Τζον Κόρφας

Δημοσίευσηαπό stelyk » Παρ 21 Αύγ 2015, 21:27

Εικόνα

Χρονια πολλα ψηλε...!

Αχχχ εναν ασσο σημερα....... :(
... ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ 'ΝΑ ΠΕΤΑΛΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ!!!


«Να μην ξεχάσετε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή».
PABLO GABRIEL GARCIA PEREZ 20/03/2013
Άβαταρ μέλους
stelyk
 
Δημοσιεύσεις: 5033
Εγγραφή: Τετ 23 Ιαν 2008, 20:42
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: Τζον Κόρφας

Δημοσίευσηαπό palok » Παρ 21 Αύγ 2015, 21:42

δεν θυμάμαι επακριβώς τη μηχανιkή στο σουτ του τζονι :twisted: αλλά αυτό που βλέπω στη φωτογραφία θέλει πραγματική επιστημονική εξήγηση :mrgreen:

χρόνια πολλά και καλά. Και πες στον Μπάνε να σου δώσει εκείνη τη μαμημένη πάσα στη γωνία :pano:
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Τζον Κόρφας

Δημοσίευσηαπό stelyk » Παρ 21 Αύγ 2015, 21:51



Σε ποιο ματς ητανε που βαραει βολες ο Τζον και το κορακι εδινε επαναληψη γιατι δεν ειχε ξαναδει το στυλ του και το πενουσε για αντικανονικο?
... ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ 'ΝΑ ΠΕΤΑΛΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ!!!


«Να μην ξεχάσετε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή».
PABLO GABRIEL GARCIA PEREZ 20/03/2013
Άβαταρ μέλους
stelyk
 
Δημοσιεύσεις: 5033
Εγγραφή: Τετ 23 Ιαν 2008, 20:42
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: Τζον Κόρφας

Δημοσίευσηαπό Thanix » Παρ 21 Αύγ 2015, 22:05

Ζημια μας κανεις ρε stelyk ...δεν βλέπεται που δεν βλέπεται η ομάδα τώρα βάζεις και την βιντεαρα και μας στέλνεις! :( :( :(
ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΟΚτσηδες!
Άβαταρ μέλους
Thanix
 
Δημοσιεύσεις: 1907
Εγγραφή: Πέμ 16 Δεκ 2010, 14:36
Τοποθεσία: Thessaloniki -London

Επόμενο

Επιστροφή στο Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες