Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Ale » Τρί 07 Νοέμ 2017, 01:53

Έγιναν και οι αφοί Παπαθεοδώρου όψιμοι ΠΑΟΚάρχες.
Ουστ ρε.
Έτσι να στηρίζατε και τον στραπατσάδα στην λεωφλώρο σας. Τί όχι;
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τρί 07 Νοέμ 2017, 07:53

Sick Bastard έγραψε:Τι πίπες είναι αυτές του SDNA για όνομα του ΠΑΟΚ.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15453
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 15 Νοέμ 2017, 12:33

Τα «ασπρόμαυρα» νούμερα που κάνουν τη διαφορά!
Εικόνα
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 11:29...
Από gazzetta.gr:

Τα έως τώρα αριθμητικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, με τα πέντε γκολ του Πρίγιοβιτς στην Τούμπα και το μοναδικό του Μάτος μακριά από τη Θεσσαλονίκη να αποτυπώνουν ένα από τα βασικά προβλήματα...

περίπτωση του ΠΑΟΚ, μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, η εικόνα της ομάδας συμβαδίζει αρκετά με τη βαθμολογική θέση της.

Ο «Δικέφαλος» είναι στην 3η θέση, πίσω από ΑΕΚ και Ατρόμητο, γιατί αδυνατεί να κερδίσει μακριά από την Τούμπα, όπου οι αριθμοί του πραγματοποιούν εντυπωσιακή... βουτιά!

Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ: είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, με 5Χ5 στην άδεια Τούμπα, αλλά και μια από τις χειρότερες μακριά από την έδρα της. Με μόλις ένα γκολ σε 450 λεπτά. Με κερδισμένους μόλις τρεις από τους δεκαπέντε διαθέσιμους βαθμούς!

Κι αυτός ο παράγοντας θα παίξει το ρόλο του μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, όπου έχουν να δώσουν τρία ματς εκτός (Πανιώνιος, Ξάνθη, Πλατανιάς) και δύο εντός (Ατρόμητος, Παναθηναϊκός). Πρόβλημα στο οποίο καλούνται Λουτσέσκου και παίκτες να βρουν τη λύση.

Εικόνα

Με τέσσερα γκολ παθητικό οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, πίσω από τον Ατρόμητο (τρία γκολ και 8 ματς με μηδέν παθητικό!) τον οποίο και υποδέχεται την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί, όπου αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους και πολλά ρεκόρ να πάνε περίπατο...

1 ΓΚΟΛ ΑΝΑ 10 ΤΕΛΙΚΕΣ

Οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν την τέταρτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 12 γκολ, αλλά μόλις ένα εκτός έδρας, εμφανίζοντας όμως πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, καθώς μετρούν 1 γκολ/ ανά 10 τελικές προσπάθειες στα μέχρι τώρα παιχνίδια του. Με τις 120 τελικές προσπάθειες είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής κατηγορίας, πίσω από την ΑΕΚ που μετράει δέκα επιπλέον τελικές (130), ενώ έχει ακριβώς δέκα περισσότερες από τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται στην 3η θέση. Το περσινό ποσοστό του ήταν 1 γκολ / ανά 8,1 τελικές.

ΠΡΩΤΟΙ... «ΚΛΕΦΤΕΣ»

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» είναι πρώτοι... κλέφτες μέσα στο γήπεδο. Μετρούν 229 κλεψίματα στους 10 αγώνες, δύο περισσότερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (227) και τρεις από την Κέρκυρα (226). Πρώτος «κλέφτης» είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ροδρίγο Ρέι με 34, ενώ από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ξεχωρίζει ο Γκόικο Τσίμιροτ με 21 κλεψίματα, ακολουθούν οι αμυντικοί (Μάτος, Κρέσπο, Λέοβατς, Βαρέλα, Σαμπράνο), ενώ ξεχωρίζουν και τα 12 κλεψίματα που μετρούν δύο «μπροστινοί» της ομάδας, ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Εικόνα

ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΡΕΪ

Ο Ροδρίγο Ρέι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου», ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα 10 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Ο Αργεντινός «πορτιέρε» δεν έχει χάσει ούτε λεπτό (900'), ενώ αγωνίστηκε και στα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς, αλλά και στο ένα από τα δύο παιχνίδια του κυπέλλου φτάνοντας συνολικά τα 1.350 λεπτά συμμετοχής. Ο «Ρόδρι» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου, όπως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το Λέο Μάτος, που επίσης έχει 1.350 λεπτά συμμετοχής, αλλά με ένα λιγότερο ματς πρωταθλήματος.

MONON O MATOΣ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι η αναποτελεσματικότητα μακριά από την Τούμπα. Εκεί, αν και έπαιξε χωρίς κόσμο και τα πέντε ματς πρωταθλήματος έχει το απόλυτο (5Χ5 ίσον 15 βαθμοί), αλλά με το που περνάει τα σύνορα της Θεσσαλονίκης παθαίνει μπλακ άουτ. Σε πέντε εξόδους του μετράει τρεις ισοπαλίες (Λειβαδιά, Ριζούπολη, Λάρισα) και δύο ήττες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Και το χειρότερο; Εχει σκοράρει μόλις ένα γκολ, αυτό με τον δεξιό μπακ του, το Λέο Μάτος, στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1.

Εικόνα

ΤΑ ΥΠΕΡ ΦΑΟΥΛ

Στα περισσότερα παιχνίδια τους οι «ασπρόμαυροι» κερδίζουν λιγότερα φάουλ από τους αντιπάλους τους, άσχετα αν έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους. Συνολικά, ο ΠΑΟΚ κερδίζει 12,5 φάουλ ανά παιχνίδι, την ίδια ώρα που οι αντίπαλες ομάδες κερδίζουν 17,7 φάουλ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο βασικός επιθετικός της ομάδας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έχει κερδίσει μόλις πέντε φάουλ σε 892 λεπτά παρουσίας μέσα στο γήπεδο. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα (21) κερδισμένα φάουλ για το «Δικέφαλο».

ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΙ!

Ο ΠΑΟΚ μέχρι και τη 10η αγωνιστική είναι μία από τις επτά ομάδες του πρωταθλήματος (Ξάνθη, Ατρόμητος, ΠΑΣ, Λαμία, Παναιτωλικός, Πλατανιάς οι άλλες έξι) που δεν έχει κερδίσει πέναλτι. Γενικότερα δεν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις εντός περιοχής στα παιχνίδια του έως τώρα, με εξαίρεση το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, όπου ζήτησε πέναλτι σε πεντακάθαρη ανατροπή του Λέο Μάτος. Και στην κατηγορία των κερδισμένων φάουλ, με μόλις 125, είναι στην προτελευταία θέση, με ένα περισσότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα (124).


Από gazzetta.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες ΠΑΟΚ


......................................................................................................................................................................

Ας το κρατήσουμε αυτό εδώ, μιας και θεωρώ ότι θα μας φανεί χρήσιμο σε μελλοντικό χρόνο, μα όχι μακρινό...
Περιέχει ενδιαφέροντα στοιχεία για τις 10 πρώτες αγωνιστικές, στα οποία ίσως επανέλθουμε κατά τον Μάιο...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Kostomanolis » Τετ 15 Νοέμ 2017, 21:46

Sick Bastard έγραψε:Τι πίπες είναι αυτές του SDNA για όνομα του ΠΑΟΚ.

Για το χαντμπολ ειναι λογω χορηγιας με το Βεργινα tv. Θα λεγεται ΠΑΟΚ Βεργονα tv

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ἐν ὰρχή ὴν ὸ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
 
Δημοσιεύσεις: 3805
Εγγραφή: Δευτ 24 Μαρ 2008, 12:40
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό White Ranger » Τετ 15 Νοέμ 2017, 22:14

Καλά μερικά αθλητικά site το γ*μ*σ*ν κ ψώφησε πχ το sdna το gazzetta για εμας(ΠΑΟΚ) μας άρθρα που ότι τους σωκωθούν γράφουν.
The White Ranger= Colors of PAOK
Άβαταρ μέλους
White Ranger
 
Δημοσιεύσεις: 534
Εγγραφή: Κυρ 12 Νοέμ 2017, 17:59

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 14:16

Ατρόμητος, η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν...
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017...
Από paokfc.gr: :o

Στην δίχως υπομονή ποδοσφαιρική Ελλάδα, ο Ατρόμητος κινδύνευσε ν' αλλάξει ρότα πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.

Επειδή έχανε στα φιλικά. Μόνο στα φιλικά. Γιατί, έκτοτε εντυπωσιάζει κι έρχεται στην Τούμπα για ντέρμπι κορυφής! Το paokfc.gr σας παρουσιάζει το φαινόμενο "Ατρόμητος" που έχει κλέψει τις εντυπώσεις την φετινή σεζόν στην Super League Σουρωτή. :shock:

Η περσινή σεζόν δεν κύλησε όπως θα περίμεναν οι ιθύνοντες της ομάδας. Οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, η έλλειψη συνοχής, τo απόρθητο κάστρο στο Περιστέρι, που έπεσε έρμαιο των ορέξεων κάθε αντιπάλου, οδήγησαν την ομάδα να μπει μέχρι και στην συζήτηση για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά ο ερχομός του Σα Πίντο στην τελική ευθεία της σεζόν διόρθωσε αρκετά πράγματα και έσωσε τα προσχήματα.Όλα έδειχναν μάλιστα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα για την νέα σεζόν, όμως η πρόταση της Σταντάρ Λιέγης όπως τον... ανάγκασε ν' αποχωρήσει και ν' αποδεχτεί την πρόκληση.



Τα θεμέλια μπήκαν το καλοκαίρι

Το θέμα Σα Πίντο δεν πανικόβαλε τους διοικούντες της ομάδες. Ο προγραμματισμός προχώρησε κανονικά με τον Ατρόμητο να ολοκληρώνει τις κινήσεις του ενδεχομένως νωρίτερα από όλες τις ομάδες της λίγκας.Ο άνθρωπος που ανέλαβε να οδηγήσει τους Περιστεριώτες ήταν ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός, πρώην ποδοσφαιριστής, που έφτιαξε το όνομα του στην Αλτάχ, την οποία οδήγησε μέχρι την έξοδο στο Europa League, πείστηκε από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και μετακόμισε στην Αθήνα.Έχοντας αποτύχει παταγωδώς στην Ραπίντ Βιέννης, με μόλις τρεις νίκες σε 17 αγώνες, ήθελε ένα restart στην καριέρα του και αποφάσισε πως ο Ατρόμητος θα ήταν ιδανικό περιβάλλον, ώστε να εφαρμόσει στο γήπεδο τις ποδοσφαιρικές του αρχές.

Η αγωνιστική φιλοσοφία



Ο Κάναντι, από τις πρώτες μέρες του στην χώρα μας, ξεκαθάρισε τα θέλω και προσπάθησε να περάσει τις ιδέες του για τη δημιουργία μιας άκρως αθλητικής, συμπαγούς και καλής αμυντικά ομάδας.Ως γνήσιος Βορειοευρωπαίος, ο αυστριακός τεχνικός αξιοποίησε τις εγκαταστάσεις της ομάδας για να χτίσει την φυσική κατάσταση των παικτών του και σταδιακά άρχισε να δουλεύει και στον τομέα της τακτικής.

Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ



Αρκετοί ποδοσφαιριστές με βασικό ρόλο την προηγούμενη σεζόν αποχώρησαν από τον Ατρόμητο που προχώρησε σ' ανανέωση του ρόστερ με γρήγορες και ουιαστικές κινήσεις.Στο Περιστέρι έφτασαν 16 νέα πρόσωπα. Μισό ρόστερ, δηλαδή. Οι πέντε από αυτούς με μορφή δανεισμού. Τρεις από τον ΠΑΟΚ και δύο από τον Ολυμπιακό. Οι Χατζηισαΐας, Γιαννούλης και Ουάρντα δεν βρήκαν χώρο στον Δικέφαλο, όπως οι Ρισβάνης και Γιαννιώτης στον Πειραιά και βρήκαν στέγη και χρόνο συμμετοχής στον Ατρόμητο.Παράλληλα, οι Στόιτσεφ και Μπαστάκος επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους σε Βέροια και ΑΕΠ Ηρακλή, ενώ αποκτήθηκαν οι έμπειροι Βασιλακάκης, Μανούσος και οι Μένσα, Ζούνιορ ταλέντο, Οριόλ, Μπουσούλαζιτς, Καρασαλίδης και Μίρκοβιτς. Ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που προσφέρουν αρκετές λύσεις στον Κάναντι.Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Μάντσον. Ο Βραζιλιάνος μέσος με τα πολλά τρεξίματα και την άψογη τεχνική, αποκτήθηκε από την Κραϊόβα, καθιερώθηκε άμεσα και ο Ατρόμητος έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο ως το 2020.

To ονειρεμένο ξεκίνημα



Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιο ξεκίνημα για την ομάδα. Με το 1/3 του πρωταθλήματος να έχει ολοκληρωθεί, ο Ατρόμητος έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Super League Σουρωτή, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα με μόλις τρία γκολ παθητικό.

Οι κορυφαίοι σε αριθμούς και το ρεκόρ του Γιαννιώτη



Οι Βασιλακάκης, Ουμπίδες, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Χατζηισαΐας και Κιβρακίδης, έχουν αγωνιστεί και στα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος ως τώρα, με τους δύο τελευταίους αν είναι πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής με 948.Το σκοράρισμα είναι ομαδική υπόθεση για τον Ατρόμητο. Ουάρντα, Ντιγκινί, Μανούσος, Ντάουντα και Κιβρακίδης έχουν πετύχει από δύο γκολ, ενώ πολυφωνία παρατηρείται και στις ασίστ με τους Γιαννούλη, Ουάρντα και Ντιγκινί να μοιράζονται την κορυφή έχοντας από δύο.Ο Ατρόμητος σκοράρει μία φορά σε 9,5 προσπάθειες, ενώ για να σκοράρει κάποιος εναντίον του πρέπει να... ματώσει, καθώς δέχεται ένα γκολ σε κάθε 26,3 ευκαιρίες του αντιπάλου. Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο πέρα από την εξαιρετική άμυνα και ο Ανδρέας Γιαννιώτης.Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου έχει διατηρήσει την εστία του ανέπαφη σε οκτώ σερί παιχνίδια, φτάνοντας στο νούμερο επτά της λίστας με τις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Και τώρα... Τούμπα

τος στις δύο μεγαλύτερες προκλήσεις που είχε την φετινή σεζόν πήρε άριστα. Έφυγε με διπλό από ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη, κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπαικό αντίστοιχα και έρχεται στην Τούμπα με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του κόντρα στον ΠΑΟΚ.Ο Δικέφαλος θα ψάξει την νίκη που θα τον οδηγήσει στην κορυφή, ενώ ο Ατρόμητος ακόμα και με ισοπαλία θα ανέβει και πάλι στο ρετιρέ.


Από paokfc.gr :twisted: Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Ατρόμητος

:roll:

.........................................................................

Ανήμερα του αγώνα "ντέρμπι", όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, μικραίνοντας (πόσο ακόμα?) τον Π.Α.Ο.Κ., από το επίσημο site της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. βγαίνει αυτό το εκθειαστικό, στον σημερινό μας αντίπαλο, αφιέρωμα και ξεραίνομαι!

Ρε μπρούκληδες εκεί μέσα, πάτε καλά ρε? Τι πίνετε και δεν μας δίνετε ρε?
Τσιμπήστε με ρε σεις κάποιος, να δω μήπως βλέπω κάναν εφιάλτη!!!!
:oops: :evil:


Υ.Γ. Επίτηδες το βαλα σ αυτό το topic, όχι κατά λάθος, για να μην ξεχαστεί ή περάσει απαρατήρητη η "ευγένεια"! :ugeek:

Υ.Γ. 2 Ντράπηκα να βάλω το πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα σ αυτό το υποκατάστημα του χαβουζοβοθρολίμανου!
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τρί 21 Νοέμ 2017, 00:58

οι ΠΑΕ δεν είναι ανταγωνιστές, είναι συνέταιροι.
Η κάθε ομάδα ναι, πουλάει το όνομά της, αλλά σαν σύνολο πουλάνε το ποδοσφαιρικό θέαμα.
Στα λεγόμενα προηγμένα πρωταθλήματα υπάρχουν 5 Ατρόμητοι, ομάδες δεύτερης τάξης θα μπορούσαμε να πούμε, που δίνουν στο πρωτάθλημα τον ανταγωνισμό που χρειάζεται για να έχει νόημα να το δεις σε όλη τη σεζόν.
Αυτό νομίζω ότι επικροτεί η ΠΑΕ, διότι καταλαβαίνει ότι τη συμφέρει.
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8382
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 21 Νοέμ 2017, 12:21

Αδερφέ, αν εσύ επικροτείς αυτό που "επικροτεί η ΠΑΕ" μας ανήμερα του αγώνα, τότε απλά διαφωνούμε κάθετα...
Για μένα αυτό είναι, από ασόβαρο έως και ύποπτο και υπάρχουν υπεύθυνοι που πρέπει να δώσουν λόγο... :evil:
Δουλειά της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι να διαφημίζει το "προϊόν" της σούπας λίγδας, ας το κάνει η διοργανώτρια! :x


Υ.Γ. Αν το ίδιο θέμα το βγάζανε ΣΗΜΕΡΑ απ την ΠΑΕ μας, τότε χμμμμμ, ίσως να ήμουν και ΟΚ, μόνο όμως με την τελευταία σου πρόταση, έτσι, για την "επιχειρηματικότητα" και για το γ@μώτο μιας.............Σουρωτής!!!! :ugeek:
Υ.Γ. 2..."Συνέταιρους" ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε και δεν θέλουμε να έχει ποτέ, ειδικά προσκυνημένους στο ΠΟΚ... :twisted:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Descartes » Τρί 21 Νοέμ 2017, 12:46

Εντύπωση μου προκαλεί, ο πληρωμένος ρουφιάνος του βορρά, που ονόμασε το Σαββίδη "Χαλίφη".

Το μικροσκοπικό FΑLAKRO KATHARMA που έχει κατοχυρώσει το χαρακτηρισμό "Χαλίφι" στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από Descartes και Τρί 21 Νοέμ 2017, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Descartes
 
Δημοσιεύσεις: 1994
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 21 Νοέμ 2017, 13:02

Descartes...Δεν το κάνεις...
Εικόνα ...
...ρε αδερφέ, μπας και σε πιάσουμε κι εμείς που δεν...? ;)
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Descartes » Τρί 21 Νοέμ 2017, 13:07

Εdit, ελπίζω να διάβασες της εξήγηση Goran.... ;)
Άβαταρ μέλους
Descartes
 
Δημοσιεύσεις: 1994
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Χωρικός » Τρί 21 Νοέμ 2017, 13:27

ΓΚόραν, πριν απο κάθε παιχνίδι βγάζει η ΠΑΕ αφιέρωμα στην αντίπαλη ομάδα. και καλά κάνει. γνώρισμα οργάνωσης μεγάλης ΠΑΕ είναι
Άβαταρ μέλους
Χωρικός
 
Δημοσιεύσεις: 3202
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό desperando » Τρί 21 Νοέμ 2017, 13:29

Εντάξει αυτός είναι κατηγορία καρπετοπουλου.

Εμένα με ενοχλεί που ο επικοινωνιακός πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ περνάει στα ψιλά από τους επικοινωνιολόγους της ομάδας μας χωρίς απαντήσεις
PAOK against modern football

ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
 
Δημοσιεύσεις: 11904
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 21 Νοέμ 2017, 14:12

Descartes έγραψε:Εdit, ελπίζω να διάβασες της εξήγηση Goran.... ;)

Fixed my man... ;)


Χωρικός έγραψε:ΓΚόραν, πριν απο κάθε παιχνίδι βγάζει η ΠΑΕ αφιέρωμα στην αντίπαλη ομάδα. και καλά κάνει. γνώρισμα οργάνωσης μεγάλης ΠΑΕ είναι

Δεν το χω προσέξει για να πω αλήθεια...Μπορεί και να μου διέφυγε, ουδείς "αναμάρτητος"... :)
Έχεις όμως, αδερφέ χωρικός, κανένα link πρόχειρο, για να δω πότε έγιναν τα προηγούμενα αφιερώματα? :?:

Αναρωτιέμαι του λόγου μου ο γραφικός...Θα κάνει "αφιέρωμα" και στους gayρο, β@ζελο και κούλα άραγε? :shock: :?
Κι εγώ, ΑΝ το κάνει, θα πρέπει μήπως να πανηγυρίσω κιόλας για αυτό το "γνώρισμα οργάνωσης μεγάλης ΠΑΕ"? :roll:
Απλά αναρωτιέμαι, για να διαπιστώσω "το μέγεθος του μεγαλείου μας"... :ugeek:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Δευτ 27 Νοέμ 2017, 00:38

Να μιλήσουμε με ονόματα;
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 23:38...

Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ανεπαρκής και πάλι, φοβικός ξανά, αγχωμένος, ασταθής και αβέβαιος, όπως συνήθως εκτός έδρας δηλαδή και άφησε άλλους δυο πόντους στη Νέα Σμύρνη.

Γιατί; Θα σας γράψω τι νομίζω. Αν και τα έχω ξαναγράψει, για τους περισσότερους, όταν ήταν επίκαιρες οι ευθύνες καθενός. Να μιλήσουμε με ονόματα λοιπόν.

Όχι ότι κάνουμε και τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά επειδή άλλος περνάει Δευτέρα, άλλος Παρασκευή, έτερος Ιούνιο και μερικοί προχθές, οπότε και δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να ξέρει πάνω σε όσα εξελίσσονται και όλα όσα προηγήθηκαν, τη σχετική αρθρογραφία κάθε Τζαντζαρά. Σύνοψη λοιπόν, και σκαρφάλωμα στην πυραμίδα των ευθυνών, σκαλί, σκαλί:

Συγνώμη κύριοι, ποιοι είστε;

Να ξεκινήσουμε με ονόματα που δεν είχαμε ξανακαταπιαστεί μαζί τους εκτενώς. Η περίφημη πληρότητα του ρόστερ της ομάδας πλήττεται τοις πράγμασι, πρώτα πρώτα, από κάποιες... εξαφανίσεις. Ομολογουμένως δυο πρωτοκλασάτοι αστέρες της ομάδας είναι απόντες. Και το διάστημα που "λείπουν" είναι πια μεγάλο.

Αγνοείται διεθνής Σλοβάκος ποδοσφαιριστής. Εξαφανίστηκε από τη Ρωσία στις αρχές του καλοκαιριού και ενώ αναμενόταν στην Ελλάδα, στη θέση του έχει εμφανιστεί ένας σωσίας που δηλώνει "Ρόμπερτ Μακ". Η οικογένειά του (και η ποδοσφαιρική) ανησυχούν.

Αγνοείται διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής. Δεν αφίχθη ποτέ στη Θεσσαλονίκη, αν και τον περίμενε ποδοσφαιρική ομάδα, που τον απέκτησε από την πολυτελή Serie A στο τέλος του καλοκαιριού. Ο Ελ Καντουρί, πιθανότατα, είναι κάπου αιχμάλωτος.

Αλλά δεν είναι μόνο η δική τους απόδοση και εικόνα.

Ο Ρέι, αντί να γίνεται όλο και σημαντικότερος, γίνεται όλο και λιγότερο καίριος. Ο Πανιώνιος κόντεψε να νικήσει με δυο τελικές στην εστία. Όταν μια ομάδα τρώει γκολ, ενώ δέχεται τις λιγότερες φάσεις από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα, σημαίνει πως ο τερματοφύλακας δεν κάνει τη διαφορά. Είναι ελλειμματική η συγκέντρωσή του για κάποιο λόγο ή μήπως τον παρασύρει προς τα κάτω η ομάδα; Γιατί ξεκίνησε σαφώς καλύτερα και δεν έδειχνε να του λείπουν βασικά στοιχεία.

Ο Κάνιας ελάχιστα θυμίζει τον περσινό – προ τραυματισμού – εαυτό του. Έκατσε καιρό στο "ψυγείο" και έχει μια δικαιολογία λόγω έλλειψης ρυθμού, αλλά δε φαίνεται να αξιοποιεί και το χρόνο που πήρε από τη στιγμή που επανήλθε στις επιλογές του προπονητή του. Ο Τσίμιροτ έκανε εξαιρετικά ματς δίπλα στον Μαουρίσιο, αλλά όχι με άλλους παρτενέρ. Ο Τζάλμα συνεχίζει να κάνει τα πάντα τέλεια, εκτός από την τελευταία ενέργεια. Ο Κρέσπο είναι ασταθέστερος από πέρσι...

Είναι δυνατόν να παίζουν τόσοι παίκτες κάτω απ' τα στάνταρ τους και να φταίνε κυρίως, όλοι οι αυτοί; Μπορεί, αλλά και ο προπονητής τους, στο παραπάνω σκαλί, μάλλον τα έχει μπερδέψει...

Δεν δικαιώνεσαι, Ραζβάν...

Ένας προπονητής που αποφασίζει να κάνει κάποιες κινήσεις προφανούς ρίσκου, αντί εφαρμογής ποδοσφαιρικού ορθολογισμού, δικαιώνεται μόνο εάν τον δικαιώσει και το αποτέλεσμα αυτών των επιλογών του. Των επιμέρους αποφάσεων δηλαδή, αλλά και το τελικό, αυτό που γράφει στη λήξη. Δεν έχει πολύ σημασία να "δουλεύει ασταμάτητα και με όρεξη" που λέει κι ο Λούμπος για τον προπονητή. Πρέπει να και να έχει αντίκρυσμα αυτό.

Ορατό. Και αντιληπτό και από τους παίκτες του και από όσους τους βλέπουν μέσα στο γήπεδο. Να εμπεδωθεί η ηγεσία του και να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του. Πρώτα πρώτα, με δικαιοσύνη και ευθυκρισία. Αν ο Σαμπράνο, που εκτός της αποβολής, έδειξε να δένει εξαιρετικά με τον Βαρέλα, βλέπει να μένει έξω και να στηρίζεται ο Κρέσπο, που εκθέτει τον τερματοφύλακα και τους κοντινούς του ξανά και ξανά, δικαιώνεται αυτή η επιλογή του προπονητή;

Αν ο Καντουρί παίρνει όσο χρόνο χρειαστεί για να βρει τον εαυτό του, όπως και ο Μακ, τότε, ο Λημνιός και ο Πέλκας τι πρέπει να κάνουν κάθε φορά που τους εμπιστεύεται και δίνουν ό,τι έχουν; Ο Πρίγιοβιτς, που μοιάζει ντεφορμέ, αλλά είναι ο μόνος κίλερ της επίθεσης, τι πρέπει να σκέφτεται για τον προπονητή του που τον πέταξε αμέσως έξω, ενώ άλλους τους λιβανίζει και τους χαϊδολογάει; Ο Μπίσεσβαρ;

Όταν ο Τζάλμα δεν βρίσκει εύκολα εστία και ο Μακ δε βρίσκει τον... εαυτό του, τα χαφ πλην Μαουρίσιο δεν έχουν γκολ, ο φορ είναι ντεφορμέ και εσύ επιλέγεις τον πιο ποιοτικό σου ποδοσφαιριστή να τον βάλεις να κοπανιέται πάνω κάτω ως αριστερός μπακ, πόσες φορές μπορεί να έρθει από κει... πίσω να σε σώσει; Ήρθε με τον Ατρόμητο. Πάλεψε με τον Πανιώνιο ο Μάτος πάλι να το πάρει μόνος του, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

Πότε ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματά του μέσα στο γήπεδο, λόγω της μαεστρίας του κουμανταδόρου του πάγκου φέτος; Σε ποιο ματς, γιατί μεγάλωσα κιόλας και δεν τα θυμάμαι όλα... Ποια ομάδα με πρώτο στόχο την μη ήττα και δίχως... διπλό, πήρε τελευταία φορά πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Ποια ομάδα που ήθελε να κυριαρχήσει και δεν έκανε την ανωτερότητά της αισθητή με το δείκτη του σκορ "ανοίγοντας" τα ματς για να εκμεταλλευτεί την ποιοτική της διαφορά, πρώτευσε ποτέ; Ποιες από τις ανορθόδοξες ή φοβικές επιλογές του δικαίωσαν ως τώρα τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να συνεχίζει να τις εφαρμόζει ανενόχλητος, επιτέλους;

Λούμπος, εδώ είσαι;

Ο αθλητικός διευθυντής που επέμενε να βλέπει τους προπονητές να "χάνονται" ενώ περίμενε τον Ίβιτς που έκανε μπάνια, που αξιολόγησε όλους όσους έφυγαν, λιγότερο χρήσιμους από όλους εκείνους που έμειναν ή ήρθαν στις θέσεις τους, που δεν στήριξε τον προηγούμενο προπονητή, αφού δεν ήταν δική του επιλογή και σκίζει τα ιμάτιά του για τον παρόντα, που είναι, εργάζεται ακόμη με τα ίδια καθήκοντα;

Πήρε κάποια πρωτοβουλία ο Λούμπος Μίχελ να βρεθεί πλάι στην ομάδα, να την αφουγκραστεί, να επιπλήξει, να παροτρύνει, να διευθύνει; Πηγαίνει καν στις προπονήσεις; Διότι υποψιάζομαι πως η εργασία του περιορίζεται στο να... μπερδεύει τον προπονητή με ιδέες, που εξυπηρετούν περισσότερο πωλήσεις και αγορές και λιγότερο ποδοσφαιρικά πλάνα. Έτσι μοιάζει, έτσι φαίνεται έτσι καταλαβαίνω, έτσι μου "μυρίζει".

Πυραμίδα...

Αυτοί που υπολειτουργούν ή δεν δουλεύουν στο 100% και εκείνον που δεν μπορεί να τους το πάρει, τους έχει υπ' ευθύνη του ο Μίχελ. Τον Μίχελ όμως, κάποιοι τον αξιολόγησαν ως ικανό να κάνει αυτή τη δουλειά, τον έκριναν πέρσι ως πετυχημένο, τον παραμέρισαν τον Ιούνιο κι έφεραν προπονητή, τον... κλείδωσαν έξω από το γραφείο τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, παραιτήθηκε αλλά... τον διατηρούν στη θέση του, είναι οι εργοδότες του. Η οικογένεια Σαββίδη δηλαδή.

Αν συνεχίζουν και τα βλέπουν όλα κανονικά και θέμα χρόνου να "δείξει" η ομάδα πόσο καλά στημένη είναι και πως σύντομα, αλλά πάντως πριν να είναι αργά, θα βγει η δουλειά που γίνεται, καλά κάνουν και θα μας το τρίψουν στη μούρη, αν έχουν δίκιο.

Αν έχουν άδικο, θα το πληρώσουν απ' την τσέπη τους. Εμείς οι υπόλοιποι, το πολύ πολύ, να το ρίξουμε στα ψυχοφάρμακα.

Νίκος Τζαντζαράς


Από tzantzaras.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Τζαντζαράς

..................................................................

Καλά το πάει ο Τζαντζαράς, αλλά "μέχρι εκεί που τον παίρνει"...Κι όσο "το μαχαίρι δεν φτάνει στο κόκαλο", ΔΕΝ...
Πολύ επιδερμικά τα δύο "αν" περί εργοδοτών και πολύ άνευρη-πεσιμιστική η αναφορά του στα ψυχοφάρμακα...
Κρίμα...Παλιότερα, όταν ήταν "ανένταχτος", άξιζε να διαβάζει κανείς τα κείμενα του, ελέω καυστικότητας τους...
Τώρα πλέον, "δυστυχώς επτωχεύσαμεν", του στέλνω τα χαιρετίσματα μου, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη...

:pano:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες