Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Πέμ 16 Νοέμ 2017, 22:59

Ο Μπανε καλα θα κανει να παραιτηθει να φυγει απο αυτη την αρρωστημενη κατασταση
Dimg4
 

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό obanebane » Παρ 17 Νοέμ 2017, 00:13

KalamarGiannis Ξερεις πολυ καλα οτι ειμαι απο τους πρωτους που ασκω κριτικη στα κακως κειμενα του αγωνιστικου,ειδικα το φετινο χαλι το εχω χιλιοσιχτιρισει και μαλιστα σχεδον το ειχα προβλεψει,καραγκιοζη τον αποκαλεσα απο τη μερα που ηρθε τον Παπ,και για τον βαζελοχαραλαμποπουλο εγραψα τη στιγμη που οι περισσοτεροι δικαιολογουσατε την κινηση.
Εμενα η ενσταση μου εχει να κανει με τα του Μπανε,καποιοι εγραψαν ή αφησαν να εννοηθει οτι υπαρχει κακοδιαχειρηση,με λιγα λογια κλεφτης και αυτος.
Εχεις δικιο οτι ειμαι μακρια και οτι ισως να βλεπω τα πραγματα επιφανειακα λογω αυτου του γεγονοντος,αλλα ρε φιλε μιλαμε για τον Μπανε,η προσφορα του δεν ειναι καν μετρισιμη.
Λιγος σεβασμος,ο τυπος ειναι θρυλος του ΠΑΟΚ.
Αν ο Πρελεβιτς εγινε πιονι του Ζουρνατζιδη ας παει στο καλο και αυτος και ολοι τους,το εγραψα κιολας,περασαν πολλα χρονια καιρος να αφησουν τη θεση τους στον επομενο.
Αλλα οχι να του καταλογιζουμε πραγματα που δεν του αναλογουν,να φυγει οπως του αρμοζει με ψηλα το κεφαλι και οχι σαν κυνηγημενος.
Οσο για τον Πανακα,ουτε εγω τον ξερω προσωπικα,ξερω σιγουρα οτι εχει προσφερει,ισως ομως αυτο να το εκμεταλευεται αυτη τη στιγμη που μιλαμε,υπερ του δεοντος.
Και επειδη ειμαι και λιγο φυσιογνωμιστης,δε μου αρεσει η φατσα του καθολου,οπως δε μου αρεσει και η φατσα του Ζουρνατζιδη.
Τελευταία επεξεργασία από obanebane και Παρ 17 Νοέμ 2017, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό simba » Παρ 17 Νοέμ 2017, 00:25

Ετσι, να υπαρχει κ η αποψη των εμπλεκομενων, περαν των μαρτυρων.
Ntik: Ασε λαλησαμε αδερφε. Σε καποια φαση Panakas ουρλιαζες κ σε κοιτουσαν ολοι. Ολοι
....Ntik, εσενα σ έπιασε και η κάμερα να ρίχνεις μπινελικια...Πολύ το μπινελίκι
Ntik: Επεσε ναι. Αφου κοιμοταν κ θ το χαναμε.
Panakas: Όλοι μαζί κοουτσαραμε. Θα πω στο Μπάνε να μας στείλει τους μισθούς μας.

.....Για αυτό δεν έπαιρνε ταιμαουτ, για να μην φανεί ότι περνάει το δικό σου...
Panakas: Χαχαχαχα Προτιμούσε να χάσουμε παρά να πάρει, ε ???
.....Ε ναι, δεν μπορεί να σ ακούει όλο το γήπεδο εκτός απ αυτόν...!!! Μην γελάς, για αυτό δεν επερνε για να μην φανεί ότι ακούει την κερκίδα και ότι έχει το δικό του πλάνο.

Και στην τελικη, γαμα το τι εγινε (που αν επροκειτο για απλους οπαδους, θα ελεγαν κλαιν)..

Επειδη γινεται λογος για κριτικη..

Κριτικη ειναι να γραφουν για διπλασιασμο μπατζετ και χρεος στα 3 μυρια? Ή ψεματα, οπως υποστηριζει ο χρηστος γι'αυτα, τον οποιο κατα τ'αλλα σεβονται?
Κριτικη (ακομψη) ειναι να γραφουν οτι οι μεταγραφες εγιναν για να γυρναει το χρημα (καταλογιζουν δολο επειδη καποιες εγιναν μεσω 1 μανατζερ), για καποιους που "τρωνε" (αφου λενε οτι δεν εχει φαϊ, γιατι δε φευγουν..), που εχουν στησει κλικα, κανοντας εξυπηρετηση στη μαρια κ στον σδνα για τον λιακο (κ ο μπανε αμετοχος σ'αυτα, ερμαιο, τους εχει αφησει ν'αλωνιζουν, λες κ δν ειναι ξεφτιλιστικο, αν οχι μομφη για τον μπανε, που κατα τ'αλλα σεβονται)?
Εκτος αν τα φεισμπουκικα δεν μετρανε..
Δεν ξερω, αλλα πολλοι απ'οσους εκαναν λογο για κριτικη, αλλη σταση εχω δει να παιρνουν για παρομοιες "κριτικες"..



Δλδ, για μισο..Θελετε να πιστεψω οτι, σε καποιο παραλληλο ΠΑΟΚτσηδικο συμπαν, αν ηταν ενας πρωην διοικητικος ΠΑΟΚτσης, ονοματι Πεζυρτζης, θαμωνας του Ζαγορα κ αλλων ραδιοφονων, με τη φορτσα στο χερι, γνωστος με αρδ, υπερασπιστης του Μακη (με αληθειες btw, αν και ποτε δεν ενδιεφεραν αυτες, μονο οι φημες κ τα προσωπα),
και ξεφτιλιζε (παντα κριτικα) τον λουμπος διαδικτυακα επειδη εφερε δυο-δυο (χ3) τους παικτες με ιδιο μανατζερ και αλωνιζει φερνοντας σαπακια ή μετριοτητες με υπερογκα συμβολαια (και καθοταν απο πισω του και φωναζε, where is the dnaaa?), τον ιβιτς για τον αδερφο του, τους γιωργη-ιβαν για το κλικακι που συντηρουν,
δε θα διαβαζαμε καταρες για επαγγελματιες οπαδους, κολλητους των αρδ, που τρωνε τα σωθικα της ομαδας, λαε ξυπνα, μην τρως παπα, λυμαινονται τον ΠΑΟΚ, το λομπου απο κει μεσα.....

Και, θελετε να πιστεψω οτι αν τον επαιρνε τηλ καποιος διοικητικος ή ο γιωργης ο ιδιος, ζητωντας του να μεταφερθει σε αλλη θεση (που ανταποδοτικα λαμβανει -τη θεση πανω απ'τον παγκο, οχι το διαρκειας-) αν δε σταματησει ολη αυτη τη σπιλωση-εσωστρεφεια, θα γραφονταν ολα αυτα τα πομπωδη-δακρυβρεχτα περι φιμωσης, φασισμου, καταντιας? Και οχι ξερωγω και λιγα του εκανε?

Τι, θα μου πειτε, καμια σχεση? Διαφορετικα τα προσωπα? Γιατι? Λογω αποτελεσματων?



Αυτα, ως τροφη για σκεψη σχετικα με το πως σκεφτομαστε κ λειτουργουμε κατα περιπτωση, αναλογα με τα αποτελεσματα και τα προσωπα..
Για τα οποια χεστηκα πραγματικα, για τον οποιο τελη και λιακο και φουφουτο, που μπορει οντως ναναι ανικανοι και ισως να την εχουν δει και καπως..Και εστω με αφορμη αυτο, ας αποφασιστει στο ΓΣ να σηκωθουν να φυγουν, ειδικα αν αποδειχθει οτι υπαρχει κακοδιαχειριση..
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό PAOK_NORTH_ARMY » Παρ 17 Νοέμ 2017, 02:30

obanebane έγραψε:Και επειδη ειμαι και λιγο φυσιογνωμιστης,δε μου αρεσει η φατσα του καθολου,οπως δε μου αρεσει και η φατσα του Ζουρνατζιδη.


Ο μοναδικός λόγος που με κάνει να κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για τον Πανάκα για το όλο συμβάν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY
 
Δημοσιεύσεις: 2901
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 08:20

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Ale » Παρ 17 Νοέμ 2017, 03:38

Πάντως, αν αυτά που αναφέρουν στα ποστ τους για χρέη και μανατζεροδουλειές έχουν βάση, την πουτσίσαμαν.
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Taseos » Παρ 17 Νοέμ 2017, 10:05

Αυτο λεω ρε Αλε. Αφου τα παλια χρεη που ηταν σε διαφορες ρυθμισεις πληρωθηκαν να βγει η καε κ να πει τοσα ειναι τα χρεη. Ξεκατινιαζεται τωρα οκοκληρη καε στα foubou. Το οτι δεν βγαινει κ το πτι αρνειται να γινει ΓΣ ΣΤΟΝ ερασιτεχνη για το μπασκετ ειναι περιεργο.
Άβαταρ μέλους
Taseos
 
Δημοσιεύσεις: 3836
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 16:58

Να μην λέμε μόνο τα άσχημα, ε;



KAE ΠΑΟΚ και ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και πάλι μαζί

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. η οποία επανέρχεται στη μεγάλη ομάδα χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας μία πολύ ουσιαστική και εξαιρετικά σημαντική παρουσία στο πλευρό της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια.

Στηρίζοντας την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από εποχές πολύ δύσκολες, η εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και προσωπικά ο κ. Κώστας Αμοιρίδης, είναι εδώ και μία δεκαετία συνοδοιπόροι με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτή η στενή και ιδιαίτερα εποικοδομητική σχέση, τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, αναδεικνύοντας τη σημασία της προσφοράς του κ. Αμοιρίδη σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» μέσω της MORRIS και της F&U.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1989 στο χώρο εισαγωγής και εμπορίας οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μίας μεγάλης γκάμας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο εύκολη και λειτουργική, η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κόσμου και διακινεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μεγάλα brands στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού όπως:

- MORRIS,
- F&U,
- United
- Daewoo
- Harmony , AKI , GCV

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον καταναλωτή, με κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, την ασφάλεια, τον άψογο σχεδιασμό καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - τιμής. Προσπαθούμε και ανταποκρινόμαστε έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια, στρατηγικές που διέπονται από τις αρχές αυτές και εξυπηρετούν αυτό το στόχο. Η εταιρία μας, έχει σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και πλέον συγκαταλέγεται στις ποιο καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου με το όνομά της να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης. Για αυτό, ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη ποιο ψηλά ενισχύοντας συνεχώς περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει. Ανταποδίδουμε στο καταναλωτικό κοινό την εμπιστοσύνη του, μεταφέροντας και μεταβιβάζοντας σε αυτό την εμπειρία και τη δυναμική που διαθέτουμε, δια μέσου της ποιότητας, της συνέπειας και του χαμηλού κόστους των προϊόντων μας.

Η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. διαθέτει επίσης ένα εξειδικευμένο τμήμα service που αποτελείται από άριστα καταρτισμένους τεχνικούς πάνω στη νέα τεχνολογία και μπορεί να εξυπηρετήσει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια με οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο και πλήρως οργανωμένη αποθήκη παρακαταθήκης ανταλλακτικών έτσι ώστε να εξυπηρετείται ο τελικός καταναλωτής κάθε στιγμή και παντού μετά την πώληση. Το τμήμα after sales service είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία μας και μας διαφοροποιεί σε σημαντικό βαθμό από τους ανταγωνιστές μας.

Ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αρχή της ανταποδοτικότητας που αυστηρά εφαρμόζουμε, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, εγγυώνται την οικονομική ανάπτυξη και την συνεχή ενίσχυση της ιδιαίτερης σχέσης που έχουμε αναπτύξει με τους καταναλωτές πελάτες μας η οποία και είναι η πηγή έμπνευσης και δύναμης για εμάς.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46420
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Ale » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 17:22

Μπήκε ο Αμοιρίδης-Σαββίδης στην καε!!!
:mrgreen:
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Taseos » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 17:46

Πολυ καλο νεο
Άβαταρ μέλους
Taseos
 
Δημοσιεύσεις: 3836
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 17:59

KalamarGiannis έγραψε:υπάρχει κι η μαρτυρία του βιντεο, των υπολοίπων τριγύρω, οι δηλώσεις των 2, τα ίδια μου τα μάτια που κάθομαι απέναντι και κοιτάω συχνά προς τον πάγκο, και η κοινή λογική: τι συμφέρον θα είχε το ανάπηρο παλικάρι να πει ψέμματα και τι συμφέροντα παίζονται από τη μεριά της ΚΑΕ σε αυτή την ιστορία. Για να μην αποπροσανατολιζομαστε, έγινε ή δεν έγινε σαφές ότι κυνήγησαν τον Πανάκα για αυτά που καιρό τώρα λέει κι όχι για κάποιο συγκεκριμένο άγριο βρισίδι προς τον κύριο προπονητή (που αποδεικνύεται κομπλεξικός άνθρωπος);
έχει ἠ δεν έχει η ανακοίνωση του Μπάνε την πρόθεση να προστατέψει Τέλη και Λιάκο από το μένος των οπαδών για το φετινό φιάσκο;;
δυστυχώς ο Μπάνε βγαίνει μπροστά και η διοίκησή του ίσως κληθεί να πληρώσει τις αμαρτίες των άλλων...
διότι πλέον το παρεάκι δεν το χωράει το Παλατάκι...


Αυτό με το φετινό φιάσκο, μη το δενεις και κόμπο...
Ιάσονας
 
Δημοσιεύσεις: 2534
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 18:44

δεν υπάρχει κανείς (και ταυτόχρονα υπάρχετε όλοι εσείς οι ΠΑΟΚτσήδες) που να θέλει να πηγαίνει καλά η ομάδα περισσότερο από μένα. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ όμως πρέπει να δούμε την αλήθεια και τα κακώς κείμενα.
1) Στα διοικητικά: Η διοίκηση αυτή είναι ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, καιρός να κλείσει ο κύκλος της μετά από τόσα χρόνια διαχείρισης και να βρούμε κι άλλους ικανούς ανθρώπους να δοκιμάσουν. Ίσως κάποιον που θα βάλει και λεφτά.
(για την καλή διαχείριση κανείς δεν είπε ότι δεν έγινε καλή δουλειά, μας πήγε ως ένα σημείο αλλά βαλτώσαμε, ώρα να πάει μπροστά η ομάδα)
Ο καπνός από τις μονομερείς αναθέσεις του ρόστερ σε μανατζερ άρχισε να φαίνεται ψηλά...
Οι συμπεριφορές των Ζουρνατσίδηδων κούρασαν.
Ο Μπάνε έδειξε να άγεται και να φέρεται.

2) στο αγωνιστικό: κερδίσαμε μόνο πολύ αδύναμους αντιπάλους, ξεκινήσαμε τη χρονιά απογοητευτικά και η ομάδα ΔΕΝ παίζει -στα δικά μου τα μάτια -σοβαρό μπάσκετ. Επίσης οι παλιοί που είχαν παροπλιστεί εξέθεσαν τον προπονητή. Ο οποίος, κόβει και ράβει μέσα στην ομάδα με αθηναϊκό τρόπο (ανήκουστο αυτό που έδιωξε τον συνοπαδό με το αναπηρικό καροτσάκι). Κομπλεξικά. Με σπρώξιμο από ΜΜΕ. Τι σχέση έχουν αυτά με τον ΠΑΟΚ μας;

ναι η χρονιά πήγε στράφι από την αρχή με την επιλογή ακατάλληλου κόουτς, τώρα ότι και να κάνει και βγει 5ος ή 7ος τι διαφορά έχει;; θα κερδίσει συσπείρωση;; θα πάει ο κόσμος;; αφού κανείς δεν τον γουστάρει. Τι να λέμε τώρα..θα παίξει καλό μπάσκετ;; μακάρι αλλά δύσκολο...
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2231
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 19:06

Δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ τον Παπαθεοδώρου (ούτε όμως να τον σταυρώσω όπως κάνει η πλειοψηφία), για μένα ήταν μέσα στο πλαίσιο των λογικών επιλογών από τη στιγμή που αποφασίστηκε η αλλαγή του Μαρκόπουλου.
Υπάρχει όμως υποκρισία και αδερφέ δε μιλάω για σενα, αλλά για πράγματα που ακούγονται από πολλούς.
Το παλατάκι δεν άδειασε λόγω Παπαθεοδώρου το παλατάκι είναι άδειο από τότε που χτίστηκε, εμείς δε στηρίξαμε το Μπάνε, εμείς που στηρίξαμε το Δρόσο με 2500 διαρκείας, και δε θα γεμίσει αμα αλλάξει ο κόουτς η η διοίκηση.
Να φύγει ο Μπάνε και η διοίκηση αλλά να έρθει ποιος? Βλέπετε εσείς κανέναν?
Αυτό το γενικό με το Ζουρνατζίδη και τους μάνατζερ ενώ αναφέρεται συνέχεια κανείς δεν το κάνει δεκαράκια. Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ υπερκοστολογήθηκε και ποιοι διαφωνούσαν με την απόκτησή του?
Αυτό με το Χαραλάμπόπουλο είναι το μόνο που πραγματικά δεχομαι σαν επιχείρημα και αυτό δεν είναι και το πιο φοβερό ατόπημα του μπασκετικού κόσμου.
Θα ανέφερα πολλά ακόμη αλλά δε θέλω να κουράσω (δε συμφωνώ οτι βαλτώσαμε όταν αυξήσαμε φέτος το μπάτζετ, οι παλιοί παίζουν για τον προπονητή, τον ξελασπώνουν οπότε δεν τον εκθέτουν, θα παίξει καλύτερο μπάσκετ από τα προηγούμενα χρόνια πιο γρήγορό και πιο θεαματικό ήδη γίνεται αυτό χωρίς να κραταει ο ποιντ γκαρντ 15 δευτερα σε καθε επιθεση τη μπάλα, δεν έδιωξε ο προπονητής τον οπαδό και άλλα). . .
Ιάσονας
 
Δημοσιεύσεις: 2534
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 19:40

Κοίτα μ'αρέσουν τα επιχειρήματά σου και ο τρόπος που τα βάζεις κάτω τα πράγματα πολιτισμένα.
Αποδείξεις για τα θέματα με τον μάνατζερ δεν υπάρχουν γιατί σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει διαφάνεια. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα υπερκοστολόγησης, ούτε δίνω βάση σε όσους μιλάν για μίζες γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε άρα δεν μπορούμε να είμαστε κάθετοι και να λέμε ότι κάποιος έχει ίδιο συμφέρον.
Για το Μπάνε ας πούμε δεν το πιστεύω. Ποτέ δεν θα τον έλεγα κλέφτη. Είμαι σίγουρος ότι έχει μπέσα. Αυτό όμως δεν τον κάνει και τον καλύτερο πρόεδρο. ΟΚ είναι ίνδαλμα, παικτούρα-ψυχάρα, άλλο όμως ως πρόεδρος κι άλλο ο παίκτης. Ο κόσμος τα μπερδεύει αυτά.
Πίσω στο θέμα με τους παίκτες και τα μανατζεριλίκια, εμένα με πειράζει η υπόνοια ότι τον μεγάλο ΠΑΟΚ τον έχουν πιάσει από τα αμελέτητα κάτι λαμόγια για να προωθούν τους παίκτες τους... με πειράζει η ομάδα να έχει ανοικτούς ορίζοντες να πάρει παίκτη από όπου δει ευκαιρία -δεν ξέρω αν συμβαίνει ή όχι. Θα ήθελα όμως να μην υπάρχει καμία υπόνοια και να βγουν να το ξεκαθαρίσουν, όταν γράφτηκε από οπαδούς ότι "αν δημοσιευτεί δίπλα στο όνομα του κάθε παίκτη ο μάνατζερ του θα είναι σα να μπήγεις το μαχαίρι στην καρδιά του βρυκόλακα" έπρεπε να απαντήσουν, αν είναι καθαρά τα πράματα να το αποδείξουν. Γνώμη μου.
Εγώ στα αγωνιστικά είδα άμυνα σκορποχώρι, επίθεση γιούργια. Δεν είδα να ξέρει να εκμεταλευτεί τους παίκτες του, μακάρι να έκανα λάθος και να αλλάξει αυτό.
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2231
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Ale » Τρί 21 Νοέμ 2017, 03:43

Λιάκος-Λουτς, βίοι παράλληλοι.
Ή που θα μας το βουλώσουν τον Μάιο, ή που θα έχουμε "πανηγύρια" και πορτ-μπαγκάζ.
Μακάρι το πρώτο.
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Τρί 21 Νοέμ 2017, 11:24

KalamarGiannis έγραψε:Θα ήθελα όμως να μην υπάρχει καμία υπόνοια και να βγουν να το ξεκαθαρίσουν, όταν γράφτηκε από οπαδούς ότι "αν δημοσιευτεί δίπλα στο όνομα του κάθε παίκτη ο μάνατζερ του θα είναι σα να μπήγεις το μαχαίρι στην καρδιά του βρυκόλακα" έπρεπε να απαντήσουν, αν είναι καθαρά τα πράματα να το αποδείξουν.


http://basketball.eurobasket.com/team/G ... 269?Page=1
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες