Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό giapas » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 12:03

Κι ένα τελευταίο για τη τύχη που λέτε. Ναι οι καραμπόλες δε μπορεί να είναι δουλεμένες στη προπόνηση :lol: .. σαφώς και υπάρχει ο παράγοντας τύχη.

Αυτό που δεν είναι τύχη στη χτεσινή φάση της κούλας είναι πως βγαίνει μια πολύ καλή πάσα , στη συνέχεια έρχεται ένα άψογο κοντρολ και στρώσιμο της μπάλας για σουτ και τέλος ένα (όπως φαίνεται) πολύ γεμάτο σουτ προς την εστία. Αυτά τα απλά, αυτά τα βασικά είναι όλα όσα πρέπει να κάνει μια ομάδα. Αν το σουτ χτυπήσει και μπει με κόντρα, αν πάει γαμα αλλά το πιάσει ο τερματας ή οτιδήποτε άλλο δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η ομάδα πρέπει να δημιουργεί σωστά και να βγαίνει σωστά ( σε τρόπο και χρόνο ) η τελευταία και η προτελευταία πάσα... Και ο παραλήπτης να κάνει ένα καλό κοντρόλ , να ελευθερωθεί και να καταφέρει να μετουσιώσει τη καλή πάσα σε μια καλή τελική. Από εκεί και πέρα μπαίνει και η τύχη μέσα.

Δε λέω ότι εμείς δε το κάνουμε , αλλά έχουμε δείξει μια ιδιαίτερη επιπολαιότητα εκεί στη τελική ενέργεια ( τελευταία - προτελευταία πάσα και υποδοχή )
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό GiorgosAtha » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 12:07

sourmenetes έγραψε:Το χω πει απο τα πρωτα ματς φετος..ναι καλος προπονητης,αλλα και αυτος και η ομαδα του ειναι τοσο προκλητικοι οσο και ο ιδιος...

Αυτή η προκλητικότητα -όπως και η έπαρση/αλαζονία- πηγάζει από την "σιγουριά" που τους δίνει η "γνώση" πως θα έχουν προστασία και από τους "θεσμούς" και από τα ΜΜΕ.
Αν το έκανε αυτό πχ. ο Σκουφέσκου σήμερα θα είχαμε "πόλεμο" στα ΜΜΕ! Λιθοβολισμό στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό θα ζητάγανε όλοι και θα είχε ήδη τιμωρηθεί 5-6 αγωνιστικές + πρόστιμο.

Μου θυμίζουν την αρχή της χούντας του gay αισχρά... το χειρότερο είναι πως οι οπαδοί τους έχουν τυφλωθεί τόσο πολύ που και αυτοί έχουν αρχίσει να γίνονται "αιπιστείμωνες" και μάλιστα σε χυδαιότερο βαθμό!
Έχουν φτάσει σε σημείο να είναι πιο πιθανό να κάνεις ποδοσφαιροκουβέντα με οπαδό του gay παρά με αυτούς!
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΑΘΗΝΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha
 
Δημοσιεύσεις: 3687
Εγγραφή: Δευτ 23 Δεκ 2013, 14:44
Τοποθεσία: Βύρωνας, Αθήνα

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 12:22

Ακριβώς αυτό! Στην ουσία τόσα χρόνια αυτό θέλανε οι ξεπεσμένοι κλαψομ@ύνηδες του λεκανοπεδίου. Κι ας ήταν το αφηγηματάκι τους άλλο! Ξέχασα, ναι, χάσανε κι ένα κύπελλο από το ... χαλίφη! Οπότε ακόμα δεν ξεχρέωσαν με την επο ...
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 12:48

donpablo έγραψε:το να γινεται ντορος για τον παικτη λιβαγια τον δυο γκολ και δυο ασιστ με ξεπερναει

Εμένα να δεις αδερφέ...Συμφωνώ απόλυτα...
prist64 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί σκόραρε σε derbies.


Mε τετρασπονδες καραμπολες.

+1 στον παπά μας (γεια σου παπά, παπά............................"δικό σας")... ;)
Αν έπαιζε σε μας και είχε την ίδια απόδοση, παράλληλα με τις ίδιες επιδείξεις ψευτοτσαμπουκάδων σε κάθε αγώνα, όπως τώρα, όχι μόνο θα τον βγάζαμε ισχυοψύχιο (χλαίνη) αλλά θα έπαιζε 1 και 3 θα ήταν εκτός με κόκκινες!!!! :redcard:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Kostomanolis » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 13:36

PAOK_Antarctica έγραψε:Ο Οικονόμου πήρε κόκκινη και χάνει το ματς με εμάς την επόμενη αγωνιστική.

Πως ακουσα τον Οικονομου, Μασουντ δρν το καταλαβαινω... αμυντικος ειναι;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ἐν ὰρχή ὴν ὸ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
 
Δημοσιεύσεις: 3805
Εγγραφή: Δευτ 24 Μαρ 2008, 12:40
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 15:12

Aureliano Buendia έγραψε:Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα λίγα είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.
Και ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι από πού προκύπτει, ως οπαδοί του ΠΑΟΚ, να λέμε "ποια κούλα, σιγά μην πάρει πρωτάθλημα η κούλα", διότι αυτή την απαξιωτική φράση αν είναι να την εισπράττει μια ομάδα - διεκδικήτρια από αντίπαλους οπαδούς, ξέρετε ποια είναι αυτή... Καλά για το ότι μέχρι να έρθει η ώρα για το ματς της Τούμπας, θα είναι "διαλυμένος" και ακίνδυνος ο βάζελος, γελάω. Τόσα χρόνια και με τόσο πάθος βρίζουμε τους "αρδ" και ακόμη πιστεύουμε τα κλαψομούνικα τερτίπια τους. Ακόμη να καταλάβατε ότι αυτό που εννοούν "διάλυση" τα κυρίαρχα μμε για τους 3 του ποκ, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έχουμε υποστεί εμείς συχνά-πυκνά; Μία διάλυση υπήρξε όντως, αυτή της ΑΕΚ, και προέκυψε για λόγους σκοπιμότητας που όλοι γνωρίζουμε, νομίζω....

Βαριά ονόματα έχουμε, ρόστερ στη θεωρία έχουμε ποιοτικότερο από όλους, η δίψα για τίτλο υποτίθεται πως θα έπρεπε να μας τρέχει από τα μπατζάκια, πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους λόγω έλλειψης Ευρώπης διαθέτουμε, φροντίσαμε με επιμέλεια για αυτό στη Σουηδία, στα τέλη Αυγούστου, ευνοϊκότερο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε. Προς το παρόν, βλέπουμε μηδενική κεφαλαιοποίηση αυτών των πλεονεκτημάτων. Μηδενική. Θα έπρεπε να είμαστε πρώτοι με μία έστω μικρή διαφορά. Και πέρα από το ότι δεν είμαστε, δεν έχουμε δώσει ώς τώρα καμία "παράσταση τίτλου", δείχνουμε αντίθετα φοβισμένοι σε όλα τα εκτός έδρας, ασύνδετοι, χωρίς πλάνο και πάθος, με αποκορύφωμα τα δύο ντέρμπι που είμασταν σαν φιλοξενούμενοι στο γήπεδο.

Τα όσα δεν έγιναν ώς τώρα, μας φέρνουν αντιμέτωπους με το επώδυνο "εδώ και τώρα", λοίπον.
4 σερί πανδύσκολα ματς, στα οποία ζητούνται 12 ή βαθμοί. Διότι αν υπάρξουν απώλειες, με βάση το πρόγραμμα του δαφνομπουκωμένου και της ΑΕΚ, θα τελειώσουμε τον πρώτο γύρο στην τρίτη θέση.
Επίσης, αν υπάρξει καμιά βαρβάτη τόνγκα, το πότε τα τιτιβίσματα στήριξης θα γίνουν σπόντες αντίστροφης μέτρησης για τον coach, δεν λέγεται.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Αδιαφορώ για τις εμφανίσεις, αδιαφορώ για τα πάντα, αν δούμε νίκες ώς το τέλος του πρώτου γύρου, θα είναι η πρώτη παράσταση τίτλου που θα έχει δώσει η ομάδα, ασχέτως αν δεν θα περιλαμβάνει κάποιο γκράντε αποτέλεσμα εναντίον των δύο βασικών ανταγωνιστών.

Η ΑΕΚ προφανώς και είχε πολλαπλά κέρδη από το χτεσινό αποτέλεσμα. Ως φιλοξενούμενη είχε τον έλεγχο του αγώνα (προφανώς δεν έβγαλε πολλές φάσεις, είναι μία ομάδα χωρίς πολλές εκλάμψεις ποιότητας, και ήταν ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος, δηλαδή σκατά παιχνίδι, με ελάχιστο χρόνο πραγματικού παιχνιδιού), πράγμα το οποίο λαχταρώ να δω κάποτε από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ή/και το ΟΑΚΑ. Και ο βαθμός στο 94' έδιωξε την απογοήτευση του "ναι μεν, αλλά" που θα υπήρχε. Όσο για τον δαφνομπουκωμένο, εξακολουθεί να μην πείθει, αλλά βάσει προγράμματος είναι πιθανό να τον δούμε κορυφή στο τέλος του 2017, κι αν τον δούμε πρωταθλητή χειμώνα, πραγματικά θα φάω τα λύσσακά μου από τα νεύρα.

Ο Χιμένεθ είναι σίχαμα. Σίχαμα. Έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην ΑΕΚ, έχει κάνει τους παίκτες του να παίζουν παθιασμένα (έχετε πρόχειρο κανένα παράδειγμα που συμβαίνει, μήπως, το αντίθετο;), αλλά είναι σίχαμα. Είναι τρομερό ότι κάνει καραγκιοζιλίκια 90' χωρίς σταματημό. Όσο για το τι θα γινόταν αν ο δικός μας coach έκανε κάτι αντίστοιχο, η διαφορά θα έγκειτο στην αντιμετώπιση των ΜΜΕ, και όχι στη δική μας στάση. Εμείς θα κάναμε ό,τι κάνουν όλοι οι οπαδοί, λίγοι θα το καταδίκαζαν, πολλοί θα έβρισκαν δικαιολογίες, μία άλλη μερίδα, πάλι ολιγομελής, θα καύλωνε κιόλας. Τα κυρίαρχα ΜΜΕ, όμως, θα το έπαιζαν νυχθημερόν, με πομπώδεις εκφράσεις και τίτλους.

Αδυνατώ να είμαι απαισιόδοξος.
Όχι με αυτό το ρόστερ, όχι με το ρόστερ που διαθέτουν οι αντίπαλοι, όχι με έναν κόσμο και έναν πρόεδρο που υποτίθεται πως λυσσάνε για τον τίτλο. Ας κάνει η ομάδα επιτέλους αυτό που πρέπει.


έτσι για να υπάρχει σε δύο συνεχόμενες σελίδες
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό hasio_john » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 16:06

Φίλε Aureliano Buendia, στο έχω πει ξανά, είσαι απόλαυση να σε διαβάζει κάποιος! ;)
Μέρα χωρίς χαμόγελο, μέρα χωρίς ελπίδα,
σε κάνει και μαζεύεσαι, σαν να 'χει καταιγίδα
Άβαταρ μέλους
hasio_john
 
Δημοσιεύσεις: 9444
Εγγραφή: Σάβ 13 Δεκ 2008, 21:16
Τοποθεσία: ΧΑΝΙΑ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 16:42

Kostomanolis έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Ο Οικονόμου πήρε κόκκινη και χάνει το ματς με εμάς την επόμενη αγωνιστική.

Πως ακουσα τον Οικονομου, Μασουντ δρν το καταλαβαινω... αμυντικος ειναι;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ



Ναι
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 10120
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 16:50

hasio_john έγραψε:Φίλε Aureliano Buendia, στο έχω πει ξανά, είσαι απόλαυση να σε διαβάζει κάποιος! ;)

Συμφωνώ.
Σίγουρα μικρός διάβαζε Lucky Luke.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 16:54

giapas έγραψε:Κι ένα τελευταίο για τη τύχη που λέτε. Ναι οι καραμπόλες δε μπορεί να είναι δουλεμένες στη προπόνηση :lol: .. σαφώς και υπάρχει ο παράγοντας τύχη.

Αυτό που δεν είναι τύχη στη χτεσινή φάση της κούλας είναι πως βγαίνει μια πολύ καλή πάσα , στη συνέχεια έρχεται ένα άψογο κοντρολ και στρώσιμο της μπάλας για σουτ και τέλος ένα (όπως φαίνεται) πολύ γεμάτο σουτ προς την εστία. Αυτά τα απλά, αυτά τα βασικά είναι όλα όσα πρέπει να κάνει μια ομάδα. Αν το σουτ χτυπήσει και μπει με κόντρα, αν πάει γαμα αλλά το πιάσει ο τερματας ή οτιδήποτε άλλο δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η ομάδα πρέπει να δημιουργεί σωστά και να βγαίνει σωστά ( σε τρόπο και χρόνο ) η τελευταία και η προτελευταία πάσα... Και ο παραλήπτης να κάνει ένα καλό κοντρόλ , να ελευθερωθεί και να καταφέρει να μετουσιώσει τη καλή πάσα σε μια καλή τελική. Από εκεί και πέρα μπαίνει και η τύχη μέσα.

Δε λέω ότι εμείς δε το κάνουμε , αλλά έχουμε δείξει μια ιδιαίτερη επιπολαιότητα εκεί στη τελική ενέργεια ( τελευταία - προτελευταία πάσα και υποδοχή )


Ωραία όλα αυτά, αλλά μετράει και η θέληση και η πίστη.
Εμείς, στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ψάχναμε με σέντρες το κεφάλι του σέντερφορ Βαρέλα.
Κι όταν τελειώνει το ματς, ήμαστε (σαν ομάδα το λέω), έλα μώρε δεν έγινε και τίποτα
1-0 χάσαμε με ένα τυχερό γκολ, θα τους πάρουμε στη Τούμπα στο 2ο γύρο κτλ
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό donpablo » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 17:24

ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί σκόραρε σε derbies.

δηλαδη σεντερ φορ που θα βαλει 3-4 το χρονο σε ντερμπυ αυτοματος γινεται παικταρας? γιατι αν ειναι ετσι ο κλαους θα επρεπε να ειναι παγκοσμιας κλασης γιατι εβαζε εκτος απο τα ντερμπυ και αλλα δεκα γκολ τον χρονο
donpablo
 
Δημοσιεύσεις: 268
Εγγραφή: Παρ 28 Ιούλ 2017, 19:22

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 20:32

Muslimovic
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό potamda » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 21:54

Απίστευτες στιγμές και εικόνες σήμερα στο Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι προς τιμήν του μεγάλου Ευγένιου Γκέραρντ.
Δυστυχώς η εικόνα αυτού του τεράστιου ανθρώπου σοκάρει.
Ο Θεός να του δίνει δύναμη...
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5126
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό aspromaura ioannina » Δευτ 20 Νοέμ 2017, 22:34

Εικόνα

Ανατριχιλα! :(
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina
 
Δημοσιεύσεις: 1689
Εγγραφή: Κυρ 31 Ιαν 2016, 00:48

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Ale » Τρί 21 Νοέμ 2017, 03:35

Τεράστιος Φρατζέσκος.
Ανέθρεψε μία ολόκληρη γενιά ΠΑΟΚτσήδων, χωρίς ποτέ να πουλήσει φθηνό ΠΑΟΚτσηδιλίκι και στραβοστομία.
Αυτός πρέπει να γίνει γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ.
Όσο για τους υπολοίπους της φωτό, ασχολίαστοι.
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

cron