Βόλλεϋ 2017/18

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Κυρ 24 Σεπ 2017, 12:29

μηπως να αρχισουμε ν σκεφτομαστε αλλαγη του γκομεζ πριν ειναι αργα;επισης η ελαχιστη συμμετοχή του γκιον δειχνει κατι;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
 
Δημοσιεύσεις: 7321
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό Hermann » Κυρ 24 Σεπ 2017, 13:36

Εξαιτίας των Playoffs το Πρωτάθλημα κρίνεται αρκετά αργότερα οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία. Λογικά, θα πάμε με Γκόμεζ ως τον Δεκέμβρη και εάν δε τα καταφέρει θα γίνει η αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
Hermann
 
Δημοσιεύσεις: 3481
Εγγραφή: Δευτ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό Hermann » Παρ 29 Σεπ 2017, 19:51

Ο Μπέμε πήγε τελικά γαύρο, έπαιξε και στο σημερινό φιλικό τους. aver με εμάς τι γίνεται; Δε θα υπάρξει κάποια απάντηση τελικά;
Άβαταρ μέλους
Hermann
 
Δημοσιεύσεις: 3481
Εγγραφή: Δευτ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό HOOL4IGAN » Παρ 29 Σεπ 2017, 21:04

Descartes έγραψε:
goran 64 έγραψε:Κι εγώ εκεί...Μετά την φιέστα κατάκτησης του Πρωταθλήματος δεν έχω πάει Παλατάκι κι έχω μια στέρηση... :opaokara:

:nairepaok:


Υ.Γ. Descartes, κάποιοι από δω θα πίνουμε καφέ στο καφέ φάτσα στην μπουτίκ κατά τις έξι...Καλοδεχούμενος... ;)


Nα'σαι καλά. Έφτασα αργοπορημένος επτά και πέντε και μπούκαρα φουριόζος. Εκείνη την ώρα μόνο ένα σκυλάκι είχε στην πόρτα έξω απο την μπουτικ. Μια άλλη φορά θα βρεθούμε!

Λοιπόν, το παιχνίδι ΔΕΝ παίχτηκε στην ειδική επίστρωση για το βόλλευ αλλά στο παρκέ του μπάσκετ. Με οτι συνεπάγεται αυτό (φόβος για τραυματισμούς, γλιστρήματα). Αυτό συνέβη ίσως για να αυξηθεί ο βαθμός δυσκολίας στα πλαίσια της προετοιμασίας. Ίσως για άλλους λόγους. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και ο αντίπαλος ανταγωνιστικότατος. Πρόκειται για την Πρωταθλήτρια Σερβίας και την ομάδα, νομίζω, με τα περισσότερα Πρωταθλήματα Σερβίας.

Μου έκανε εντύπωση ο αντίπαλος προπονητής ο οποίος ήταν πραγματικά σωσίας του Προέδρου της Εγκληματικής. Είχε το ίδιο βάρος, το ίδιο σουλούπι και το ίδιο κεφάλι και πρόσωπο, το ίδιο βλέμμα. Μέχρι και την ίδια φαλάκρα. Το μόνο που του έλειπε ήταν το μούσι μουτζαχεντίν. Πάντως την επικοινωνιακή παρτίδα έσωσε η ξανθιά φροντιστής της αντίπαλης ομάδας...

Στα αγωνιστηκά, δεν ξέρω τι πιστεύουν οι περισσότεροι για κοινοτικούς ή ξένους, πάντως το να σκεφθώ τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Σαφράνοβιτς μου είναι πραγματικά διανόητο. Αυτή τη στιγμή ο Βασιλιάς Αλέξανδρος του Ισραήλ αποτελεί το Α και το Ω της ομάδας. Είναι μια κλάση πάνω απο όλους. Βγάζει απίστευτες επιθέσεις και υποδοχές. Ήταν κατα τη γνώμη μου ο καλύτερος με διαφορά.

Η πρώτη εντύπωση του πασαδόρου είναι Άκρως θετική. Πρόκειται για παικταρά. Μοιάζει στο σουλούπι και τη συμπεριφορά (εμψύχωση, ηρεμία, σοβαρότητα) τον Κουρνέτα. Κάποιες πάσες στο πρώτο σέτ ήταν πραγματικά εντυπωσιακές. Πολύ καλός παίκτης. Στα υπόλοιπα σετ χρησιμοποιήθηκε αρκετά ο Τερζής ο οποίος ήταν πολύ καλός.

Ο Πελεκούδας πολύ καλός και τεχνίτης έβγαλε δυνατά μπλόκ και άλλες άμυνες και επιθέσεις. Αντικαθιστά τον Σμαραγδή. Καλός και ο πιο βαρύς (και με κοτσιδάκι τύπου Λάζαρου Παπαδόπουλου) Παπαγγελόπουλος. Πολύ καλό δίδυμο το οποίο πλαισιώνεται με τον Αρχηγό μας Παντακίδη και τον Τακουρίδη ο οποίος άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού και με σημαντικούς πόντους καθάρισε το τρίτο σέτ. Και οι τέσσερις θα έχουν πολύ δουλειά και πολύ ενεργό ρόλο φέτος. Πολύ δυνατός και ο Σακόγλου συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της περσινής χρονιάς. Έβγαλε 2-3 πολύ δυνατά μπλοκ (δύο απο αυτά με το ένα χέρι) και κάποιες σημαντικές επιθέσεις.

Ερωτηματικά για τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Σωτηρίου προσπάθησε, κάποια πράγματα του βγήκανε κάποια άλλα δεν του βγήκανε, ενώ ο Μαρτίνεζ έκανε μερικά δυνατά καρφιά στο πρώτο σετ αλλά μετά δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ. Τον περίμενα πιο γυμνασμένο. Θα δούμε. Καλός ο Κωνσταντινίδης. Ωστόσο κρατώ επιφυλάξεις για την αποχώριση του Γκαρά και της εμπειρίας του, ειδικά απέναντι στον Εχθρό. Πολύ ενεργή η συμμετοχή του Φρέντυ Μπρούκς στις οδηγίες προς τους παίκτες.

Τέλος, αν ανατρέξετε στα παλιά μου μηνύματα θα δείτε οτι είμαι γενικά επιφυλακτικός και απαισιόδοξος στις προβλέψεις μου. Ενώ υπήρξα απαισιόδοξος και για τον τραυματισμό του Γκόμεζ. Παρατηρώντας τις κινήσεις, το σώμα και τη συμπεριφορά του Γκόμεζ, σας δηλώνω οτι το ΘΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. Μην ακούτε τι λέγεται απο ΑΡΔ και άσχετους με τον αθλητισμό. Είδα έναν Γκόμεζ πολύ γυμνασμένο, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, μαυρισμένο, ανανεωμένο, ξεκούραστο και γεμάτο ενθουσιασμό. Καμία σχέση με τον χλωμό, αδυνατισμένο Γκόμεζ που βλέπαμε στον πάγκο προς το τέλος της περσινής χρονιάς. Πυγμάχος. Με διαφορά ο πιο γυμνασμένος παίκτης στο γήπεδο σήμερα. Τα πόδια του ήταν και πάλι διπλάσια απο τους υπόλοιπους. Έβγαλε 3-4 πολύ δυνατά μπλόκ σε καρφιά αντιπάλων, τα οποία δεν κατέληξαν σε πόντους. Έβγαλε κάποιες δύσκολες υποδοχές, έκανε ένα μέτριο, χλιαρό καρφί και 1-2 χλιαρά σερβίς. Θυμηθείτε ωστόσο, οτι το παιχνίδι αυτό είναι μόνον έναν απο μια σειρά φιλικών και μιας γεμάτης χρονιάς με Champions League και τρείς εγχώριες διοργανώσεις. Δεν υπάρχει λόγος φθείρεται απο τώρα. Ειδικά στο παρκέ του μπάσκετ. Είμαι αισιόδοξος για τον Πυγμάχο μας.

Γεμάτο ρόστερ και πολύ ωραία καινούργια φανέλα!

Καλή Αρχή!

:pano: :pano: :pano: :pano:


Ωραίος ο ΑΔΕΡΦΟΣ... Βέβαια σε αντίθεση με εσένα εγώ ειδικά γι'αυτό το τμήμα ήμουν, είμαι και θα είμαι αισιόδοξος παρότι φέτος έχω κάποια μεγάλα ερωτηματικά που δεν είναι επί της παρούσης... Η ομάδα πλέον ξέρει, έχει την φανέλα, είναι τρία χρόνια συνεχόμενα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ όπως και να το κάνουμε ο γαύρος είχε, έχει και θα έχει το ΑΓΧΟΣ... Πλέον μιλάμε καθαρά για 2 διεκδικητές του τίτλου δεν υπάρχει τρίτος άρα όλα είναι μοιρασμένα...

Υ.Γ. Είναι νωρίς ακόμα είναι η αλήθεια και δεν θέλουν ούτε για πλάκα να ρισκάρουν κάτι με τον Γκόμεζ. Βέβαια γνωρίζω ότι έχουν αφήσει ένα χ διαθέσιμο μπάτζετ καθαρά γι'αυτό τον λόγο...
Εικόνα«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».Εικόνα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN
 
Δημοσιεύσεις: 2103
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2016, 19:24
Τοποθεσία: Μικράς Ασίας 6

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό BlackBlockAttack » Πέμ 12 Οκτ 2017, 01:55

https://www.paokvolley.gr/filiki-niki-m ... droupolis/

Φιλική νίκη με 4-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο Δικέφαλος επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με σκορ 4-0, στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena.

Ο Χόρχε Ελγκέτα είχε την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Ο Ερνάρντο Γκόμεζ αγωνίστηκε στα δυο σετ του αγώνα, δείχνοντας ότι ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά.

Αυτό ήταν και το τελευταίο τεστ των πρωταθλητών στην προετοιμασία καθώς σε λίγες μέρες ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του Δικεφάλου στην Ελλάδα.

Stats:http://www.paokvolley.gr/wp-content/uploads/2017/10/PAOK-ETHNIKOS-FILIKO3.pdf

Απο τα στας βλεπω οτι πηγε καλα και ο καινουριος μας ακραιος
Κατσαρής:Αν δεν έρχονταν στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης τη χρονική στιγμή που ήρθε, τώρα δεν θα υπήρχε ούτε ΠΑΟΚ, ούτε ερασιτέχνης. Δεν θα υπήρχαν οι ομάδες που έχουμε. Θα διαλύαμε σιγά-σιγά τα τμήματα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack
 
Δημοσιεύσεις: 1428
Εγγραφή: Κυρ 07 Ιουν 2015, 08:13

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό Παλαιολόγος » Πέμ 12 Οκτ 2017, 02:12

οντως πολυ καλα στατιστικα,λες να πετυχαμε λαυρακι;
Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος
 
Δημοσιεύσεις: 8528
Εγγραφή: Τρί 22 Σεπ 2015, 12:10

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό BlackBlockAttack » Πέμ 12 Οκτ 2017, 02:28

Ολα στο γηπεδο θα φανουν...Η κατασταση του Γκομεζ με προβληματιζει...
Κατσαρής:Αν δεν έρχονταν στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης τη χρονική στιγμή που ήρθε, τώρα δεν θα υπήρχε ούτε ΠΑΟΚ, ούτε ερασιτέχνης. Δεν θα υπήρχαν οι ομάδες που έχουμε. Θα διαλύαμε σιγά-σιγά τα τμήματα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack
 
Δημοσιεύσεις: 1428
Εγγραφή: Κυρ 07 Ιουν 2015, 08:13

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Πέμ 12 Οκτ 2017, 15:48

«Τίτλους και πορεία στην Ευρώπη»
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 15:53...
Απο inpaok.com :

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, ο Χόρχε Ελγκέτα, μίλησε στον «Libero 107,4» και στάθηκε στο τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί στις ελληνικές ομάδες η κωλυσιεργία της ελληνικής ομοσπονδίας για να αρχίσει το πρωτάθλημα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του και για την επιστροφή του Γκόμεζ στην αγωνιστική δράση.

Για το γεγονός ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα είπε: «Πολύ κουραστική η προετοιμασία, δουλεύουμε 9 εβδομάδες με προπονήσεις και κάποια φιλικά και δεν ξέρουμε αν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κι αυτό το τελευταίο είναι το χειρότερο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε μέσα στον Οκτώβριο πότε θα ξεκινήσουμε. Εμείς έχουμε ξεκινήσει το Champions League και μπορεί να μας πέσουν μετά όλα μαζί και επίσης δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι θέμα ομοσπονδίας και λίγκας και όχι δικό μας».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες αυτή την καθυστέρηση: «Οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν τόσο πολύ το πρόβλημα και οι Έλληνες συμφωνούν ότι αυτό που συμβαίνει είναι το χειρότερο, όπως και αυτό που προσπαθούν να περάσουν με τους ξένους. Για εμένα οι 4 ξένοι είναι το πιο σωστό για να δουλεύουμε κι εμείς οι προπονητές με τους Έλληνες πιτσιρικάδες, αλλά είναι θέμα ομοσπονδίας δεν αποφασίζουμε δυστυχώς εμείς».

Για το τι περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς: «Είμαστε μία ομάδα που θα πιέζουμε πολύ στο μπλοκ άμυνα που έχει αλλάξει σημαντικά με τους παίκτες που έχουμε πλέον. Πρέπει να κοιτάξουμε πως θα πάμε και βάσει βαθμολογίας όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω πολύ την ομάδα μας, έχουμε 14 παίκτες έτοιμους».

Για την κατάσταση του Γκόμεζ και για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Γκόμεζ βαρούσε κανονικά και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Τον βλέπουμε πολύ καλά κάθε μέρα κι ανεβαίνουμε κάθε μέρα. Ο Γκόμεζ ανεβαίνει πολύ και τέλη Οκτωβρίου πιστεύω θα είναι 80-90% έτοιμος. Στο τελευταίο φιλικό παίξαμε με δύο ομάδες ανά δύο σετ, ο Γκόμεζ πήγε πολύ καλά κι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάθε ομάδα έχει τον δικό της στόχο. Π.χ. ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, εμείς έχουμε άλλο στόχο πρώτα, να κάνουμε κάτι καλό στο Champions League. Βεβαίως θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, αλλά δε θα βιαστούμε να πάμε τόσο γρήγορα, σιγά-σιγά. Το θέμα είναι να πάμε και στο Champions League καλά. Ανάλογα με το ποιους θα παίξουμε θα δούμε και πόσο ψηλά μπορούμε να πάμε, εμείς θέλουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο, να πάμε καλά σε κάθε στόχο μας, κοιτάμε διαφορετικά κάθε στόχο ανά περίοδο, ανάλογα τι έχουμε μπροστά μας».

Για την κατάσταση των ανταγωνιστών του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δύο φορές πιο ακριβό από το δικό μας, αυτό να το ξέρετε. Αλλά εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας κι όχι τους άλλους. Έχουμε πίσω μας τρία πρωταθλήματα, κι όλοι θέλουν να μας κερδίζουν όπου κι αν παίζουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξέρουμε τι θα κάνουμε».

Για τη σημασία της παρουσίας του Γκόμεζ για την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Ο Γκόμεζ θέλει να κερδίζει πάντα, είναι νικητής. Το θέμα είναι πόσο σημαντικός για εμάς είναι ο Γκόμεζ, το ότι θα παίξει, γιατί παίρνει τις πιο δύσκολες μπάλες. Τον πιστεύω και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά».


Από inpaok.com Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Ελγκέτα

..........................................................................................................................................................

Όπως εκτιμώ απ τις δηλώσεις του Ελγκέτα, θα ναι μεγάλο πισωγύρισμα, αν χρειαστεί, να αλλάξουμε τον Γκόμεζ...
Εύχομαι λοιπόν όλα να πάνε καλά με την υγεία του, ώστε να μπει μπροστάρης για την κατάκτηση του 4th in a row!!!!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό Hermann » Πέμ 12 Οκτ 2017, 21:53

Πέρασε ο νόμος για τους 5 κοινοτικούς. Μια ζωή πο*στιές
Άβαταρ μέλους
Hermann
 
Δημοσιεύσεις: 3481
Εγγραφή: Δευτ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό kayde » Πέμ 12 Οκτ 2017, 22:52

Εννοειται θα κανανε αυτο που θελει ο πειραιωτης,δε πειραζει παλι εμεις θα το σηκωσουμε.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που ο Ελγκετα ειπε οτι οι κοκκινοι εχουν διπλο μπατζετ απο εμας,δε το περιμενα,τα δινουν ολα,αλλα τη καταληξη τη ξερουν.
Και οταν θα πεθανω,θελω τον Δικεφαλο στο ταφο μου επανω..
Άβαταρ μέλους
kayde
 
Δημοσιεύσεις: 2099
Εγγραφή: Παρ 01 Ιούλ 2016, 01:38
Τοποθεσία: Επτάλοφος

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό potamda » Παρ 13 Οκτ 2017, 00:47

Πραγματικά αν κάποιος σήμερα σύγκρινε μόνο αγωνιστικά τις δύο ομάδες, πολύ δύσκολα θα σκεφτόταν ότι έχουμε ελπίδες για τον τίτλο. Σ' αυτό αν προσθέσουμε και τα εξωαγωνιστικά μοιάζει τρελή οποιαδήποτε διαφορετική σκέψη.

Η ομάδα αυτή όμως, μας έχει κάνει ρόμπα ξανά και ξανά, οπότε πάμε για το 4ο συνεχόμενο. :opaokara:


ΥΓ. Άλλωστε μέχρι τον Δεκέμβρη, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5126
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό george188 » Παρ 13 Οκτ 2017, 02:19

Σπρώχνουν τον γαύρο με όποιον τροπο μπορούν..Τώρα έγιναν 5 κοινοτικοί ή 4 ξένοι γιατί ετσι τους βολεύει. Στο τελος της χρονιάς να σας δω ρε πέτσινοι
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188
 
Δημοσιεύσεις: 2672
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό cellophan » Παρ 13 Οκτ 2017, 03:09

potamda έγραψε:Πραγματικά αν κάποιος σήμερα σύγκρινε μόνο αγωνιστικά τις δύο ομάδες, πολύ δύσκολα θα σκεφτόταν ότι έχουμε ελπίδες για τον τίτλο. Σ' αυτό αν προσθέσουμε και τα εξωαγωνιστικά μοιάζει τρελή οποιαδήποτε διαφορετική σκέψη.

Η ομάδα αυτή όμως, μας έχει κάνει ρόμπα ξανά και ξανά, οπότε πάμε για το 4ο συνεχόμενο. :opaokara:


ΥΓ. Άλλωστε μέχρι τον Δεκέμβρη, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.


Τι προβλήματα έχουε εξωαγωνιστικά ρε παιδιά;;;
Άβαταρ μέλους
cellophan
 
Δημοσιεύσεις: 3105
Εγγραφή: Δευτ 03 Αύγ 2009, 03:24

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό elvetos giatros » Παρ 13 Οκτ 2017, 08:08

Δεν μας τα λέει καλά ο Ελγιετα με το μπάτζετ
Δικαιολογια αποτυχίας ακούγεται
Αν πάλι είναι ακριβώς οπως τα λέει, τι παιζει;
Δε βάζουν οι διοικούντες το χέρι στην τσεπη;
Πόσα διαρκειας έχουμε φετος;
Ας μας ενημερώσει κάποιος.

Aver over :mrgreen:
Ο ετεροαποκαλουμενος κι ως άπλυτος κυρ Παντελής
elvetos giatros
 
Δημοσιεύσεις: 3482
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευσηαπό potamda » Παρ 13 Οκτ 2017, 10:33

cellophan έγραψε:
potamda έγραψε:Πραγματικά αν κάποιος σήμερα σύγκρινε μόνο αγωνιστικά τις δύο ομάδες, πολύ δύσκολα θα σκεφτόταν ότι έχουμε ελπίδες για τον τίτλο. Σ' αυτό αν προσθέσουμε και τα εξωαγωνιστικά μοιάζει τρελή οποιαδήποτε διαφορετική σκέψη.

Η ομάδα αυτή όμως, μας έχει κάνει ρόμπα ξανά και ξανά, οπότε πάμε για το 4ο συνεχόμενο. :opaokara:


ΥΓ. Άλλωστε μέχρι τον Δεκέμβρη, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.


Τι προβλήματα έχουε εξωαγωνιστικά ρε παιδιά;;;


Εξωαγωνιστικά εννοώ το ετσιθελικό σπρώξιμο του γκέι σε όλα τα επίπεδα (απόφαση για 5 ξένους, εοπε, διαιτησία κλπ) να μη χάσει άλλο πρωτάθλημα.

Και πέρσι το μπάτζετ τους ήταν διπλάσιο, αλλά το αποτέλεσμα γνωστό....
Εμένα με μπέρδεψε το ότι σύμφωνα με τον Ελγκέτα ο στόχος μας είναι η πορεία στην Ευρώπη και για το πρωτάθλημα θα δούμε αργότερα.
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5126
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες