Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Σχόλια - κριτική για όλα τα αγωνιστικά θέματα του μπασκετικού τμήματος...

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό Lacedaemonian » Παρ 01 Ιούλ 2016, 15:22

Σταματησε ο Ντουντα??????Πωπω ρε φιλε!!Τεραστιος δασκαλος!Αν μπορει η ομαδα να τον φερει να μαθαινει το αθλημα στα πιτσιρικια θα ηταν Θεου δωρο!Και ας τον πληρωνουμε με ...περιστερια :lol: (Θυμαμαι ακομα οταν παιζαμε πρωτη αγωνιστικη στο Πεζαρο,δεν ειχαμε καν βρει εισητηρια για να μπουμε μεσα και πηγαμε σε ενα bar που μας ειπαν οτι μπορει να βρισκαμε γιατι συχναζαν καποιοι απ τους tifosi εκει μεσα-στην Ιταλια bar λενε τις καφετεριες/καφενεια και το διευκρινιζω αυτο επειδη ξερω που παει ο νους σας ξεδιαντροποι :lol:-και οταν μπηκαμε μεσα μας "αναγνωρισαν" οτι δεν ειμασταν Pesaresi -χαχα αυτο ελλειπε κιολας-και ηρθε ο τυπος πισω απ τη μπαρα και μας ειπε οτι "η πολη δε θελει φασαριες κλπ :mrgreen: " και θα μας βρισκανε εισητηρια εξω απ το γηπεδο και εμεις του ειπαμε "δε θελουμε εισητηρια αλλα μια πληροφορια για το που μπορουμε να βρουμε περιστερια για να τα κανουμε δωρο στο Ντουντα που ειχε γενεθλεια εκεινη την ημερα" και μεινανε ολοι μακακες :opaokara: ).
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ντουντα για την προσφορα σου στην ΟΜΑΔΑΡΑ εκεινης της εποχης,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις υπεροχες αναμνησεις που μου χαρισες εκεινα τα-φοιτητικα μου-χρονια στο εξωτερικο.Για τις εκδρομες που οπου κι αν ετρεξα σε ολη την Ευρωπη με αναγνωριζανε ως ΦΑΒΟΡΙ και Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις χαρες που ειχαολες αυτες τις ατελειωτες ωρες που καρφωμενος σε ενα μικρο ραδιοφωνακι προσπαθουσα να ακουσω τις επιτυχιες της ΟΜΑΔΑΡΑΣ στην Ελλαδα και οπου αλλου δεν ειχα καταφερει να την ακολουθησω στο εξωτερικο. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις υπεροχες αναμνησεις μιας Ζωης..................

ΥΓ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ
ΥΓ 1 για τους νεοτερους, τα περιστερια ηταν τα αγαπημενα πτηνα του Ντουντα,τα αγαπουσε πολυ και οταν ειχε πρωτοερθει στην ομαδα ειχε γινει μεγαλος ντορος (παραφιλολογικα)οτι ειχε μεχρι και περιστεριωνα....
Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian
 
Δημοσιεύσεις: 3146
Εγγραφή: Τετ 21 Ιαν 2015, 13:02
Τοποθεσία: Σπάρτη/Μάνη

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό McCarthy » Παρ 01 Ιούλ 2016, 18:37

Σε ευχαριστούμε Ντούντα που στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας σε πήρε ο ύπνος στον πάγκο και καθόσουν και έτρωγες τα τρίποντα από τον Ιακοπίνι, σε ευχαριστούμε Ντούντα που με εκείνη την υπερομάδα της διετίας '91-'93 είχες 1/6 τρόπαια, σε ευχαριστούμε που έστειλες κατευθείαν εξώδικο με το που άργησε να σου μπεί μια δόση συμβολαίου.

Υ.Γ. Ο περιστερώνας που του έφτιαξε τότε η διοίκηση ήταν σαν διαστημόπλοιο και κόστισε όσο κοστίζει σήμερα όλη η ομάδα!
Άβαταρ μέλους
McCarthy
 
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Τετ 18 Δεκ 2013, 17:15

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 31 Ιούλ 2016, 17:53

http://www.isovitis.gr/index.php/palia/83-tamplo


Ταμπλό


Οι Αμερικανοί που έρχονταν στην Ευρώπη για πρώτη φορά αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα με τους κανονισμούς εδώ,

συνήθως με την άμυνα ζώνης, το 20λεπτο ημίχρονο, τα 5 φάουλ, το χρόνο επίθεσης, το κρέμασμα από το στεφάνι και αρκετά άλλα που τα πλήρωναν με χαμένες επιθέσεις, δίχως να καταλαβαίνουν γιατί έκαναν φάουλ ή τι σημαίνει αυτή η κόρνα, ρε guys. Ο Κλιφ δεν ήταν εξαίρεση, αν και ο Κεν του είχε κάνει αρκετό φροντιστήριο.

Παίζαμε με κάποια συνοικία της Αθήνας (Μίλωνας; Παγκράτι; Δάφνη; Κάτι τέτοιο), κλασικά το σκορ ήταν καμιά 30αριά πόντοι διαφορά, ο Κλιφ στα πρώτα του ματς, απίστευτος, μεγάλα κέφια. Καρφώματα, καραγκιοζιλίκια, χαιρετούρες, την είχε βρει με τη συνεχή αποθέωση. Κι εκεί που τα είχε κάνει όλα, σκέφτηκε να κάνει και κάτι πολύ θεαματικό.

Βγαίνουμε στην αντεπίθεση, αυτό που ο Παπαδογιάννης λέει «αιφνιδιασμό», παίρνει την μπάλα μόνος του με το καλάθι, αλλά αντί να τη βιδώσει ως συνήθως φτάνει από κάτω, την πετάει στο ταμπλό, παίρνει το ριμπάουντ στον αέρα και την καρφώνει με αράουτ, ακόμα κουνιέται από τότε η γη γύρω από το Παλέ, περάστε απ’ έξω να το διαπιστώσετε. Με το που σκάει η μπάλα στο παρκέ, πλησιάζει προς την κερκίδα να αποθεωθεί εκ νέου, αλλά κάτι δεν του πάει καλά που γενικώς δεν παίρνει και πολλά χειροκροτήματα, όπως περίμενε. Γυρνάει προς την άλλη, βλέπει τον διαιτητή να κάνει τη χειρονομία «δε μετράει το καλάθι» και να δίνει την μπάλα στους αντιπάλους. Μένει απορημένος, ζητάει το λόγο, τον φωνάζει ο Μπάρλοου από τον πάγκο και του εξηγεί. Προφανώς του λέει πως εδώ είναι Βαλκάνια, δεν επιτρέπεται να πετάς την μπάλα στο ταμπλό και μετά να την καρφώνεις με φόλοου.

Εντάξει, το δέχεται ο Λέβινγκστον, συνεχίζεται το παιχνίδι. Μετά από 2-3 επιθέσεις ξανακλέβουμε την μπάλα, την παίρνει ο παικταράς, ξαναπάει κάτω από το καλάθι, την πετάει στο ταμπλό, παίρνει ριμπάουντ στον αέρα και την καρφώνει, ακόμα πιο εντυπωσιακά από πριν. Γυρνάει στους διαιτητές και μέσα στην τρελή χαρά τους κάνει τη χειρονομία «δε μετράει το καλάθι».
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 07 Σεπ 2016, 12:22

Λέβινγκστον: "Το... ντους από κέρματα και ο δάσκαλος Τζόρνταν"


Ο Κλιφ Λέβινγκστον μιλάει στο Sport24.gr για την ευκαιρία που είχε να πανηγυρίσει το Κόρατς αν παρέμενε στον ΠΑΟΚ, θυμάται ένα ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω... κερμάτων και αναφέρεται στον άλλοτε συμπαίκτη του, Μάικλ Τζόρνταν.

Η απόκτηση του Κλιφ Λέβινγκστον από τον ΠΑΟΚ την σεζόν 1992-93 ήταν πραγματικά μια πολύ ηχηρή μεταγραφική κίνηση από πλευράς του "Δικεφάλου". Βλέπετε, ο Αμερικανός προερχόταν από τους Σικάγο Μπουλς με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ τις αγωνιστικές περιόδους 1990-91 και 1991-92 έχοντας ως συμπαίκτη τον Μάικλ Τζόρνταν.


Με λίγα λόγια ο Λέβινγκστον ήταν ένα πολύ μεγάλο όνομα παίκτη που είχε "κλείσει" τότε (1992) ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να διεκδικήσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έναν στόχο που είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος των "ασπρόμαυρων", Νίκος Βεζυρτζής.

Ο Αμερικανός (πολύ θεαματικός στο παιχνίδι του), που ήταν από τους παίκτες που... λάτρευε η κερκίδα του "Δικεφάλου" και θα βρεθεί στο επετειακό φιλικό (9/9) του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο οποίο θα εορταστούν τα 90 χρόνια των "ασπρόμαυρων", μίλησε στο Sport24.gr για το διάστημα που έπαιξε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και για την συνύπαρξή του με τον Τζόρνταν στους Μπουλς.

"Ο Μπάρλοου με βοήθησε να κατανοήσω τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού"

Αρχικά για το τι εύχεται για την συμπλήρωση των 90 ετών του ΠΑΟΚ, μας είπε: "Ο ΠΑΟΚ να συνεχίζει να βρίσκεται γύρω μας για πάντα!". Οσο για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε αγωνιζόμενος στον "Δικέφαλο"; Ηταν ο Κένεθ Μπάρλοου ο οποίος θυμίζουμε πως μίλησε κι αυτός στο Sport24.gr για το διάστημα της πορείας του στους "ασπρόμαυρους".

"Ο καλύτερος συμπαίκτης μου ήταν ο Μπάρλοου. Ο τρόπος παιχνιδιού στο ΝΒΑ διαφέρει κάπως σε σχέση με τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Ο Μπάρλοου με βοήθησε να κατανοήσω τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και να προσαρμοστώ στο συγκεκριμένο στυλ που απαιτούνταν έτσι ώστε να είμαι αποτελεσματικός για την ομάδα μου".

"Μας... έλουσαν με κέρματα, κουνούσαν το λεωφορείο"

Εναν αγώνα τον οποίο έχουν στο μυαλό τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναφορικά με το διάστημα που έπαιξε στον "Δικέφαλο" ο Λέβινγκστον ήταν αυτός με την Ορτέζ, το εκτός έδρας ματς που έγινε στις 11/3/93 όταν οι "ασπρόμαυροι" είχαν κερδίσει με 86-103 και ο Αμερικανός κάρφωσε μπροστά στα... μούτρα του Ρουμάνου γίγαντα (2.31 ύψος), Γκέοργκε Μουρεσάν.

(στm)



Τον ρωτήσαμε αν και ο ίδιος θυμάται πιο έντονα αυτό το παιχνίδι σε ό,τι αφορά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Λέβινγκστον ξεχώρισε έναν εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό ελέω... κερμάτων που είχαν πέσει (σ.σ. ήταν το ματς της περιόδου 1992-1993 όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους "πράσινους" με 72-78 στο κλειστό της Γλυφάδας και το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 10 λεπτά λόγω ρίψης κερμάτων, με την πλευρά του Παναθηναϊκού να έχει έντονα παράπονα για την διαιτησία γιατί στο 72-74 δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Μπάνε Πρέλεβιτς).

"Θυμάμαι ένα ματς με τον Παναθηναϊκό. Μας έκαναν... ντους με κέρματα (σ.σ. το λέει έτσι γιατί ήταν πολλά τα κέρματα που εκσφενδονίστηκαν) και όταν πήραμε το λεωφορείο, οι οπαδοί άρχισαν να το κουνάνε ενώ προσπαθούσαμε να φύγουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

"Ενας σιωπηλός αλλά δυνατός τύπος άνδρα ο Βεζυρτζής"

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν στην καρδιά τους τον Λέβινγκστον ο οποίος την σεζόν 1992-93 σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε 16,6 πόντους ανά αγώνα (με διψήφιο αριθμό πόντων σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς που έπαιξε) και 11,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. "Αγαπώ τόσο πολύ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι με θυμούνται για περισσότερο από 20 χρόνια...", είπε.

Οπως στον Μπάρλοου, έτσι και στον Λέβινγκστον ρωτήσαμε να μας πει την άποψή του για τον Βεζυρτζή ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του "Δικεφάλου". "Ηταν ένας σιωπηλός αλλά δυνατός τύπος άνδρα που βλέπετε στις ταινίες και όλοι θα εύχονταν να μπορούσαν να είναι σαν αυτόν", ανέφερε ο Αμερικανός.

"Αν έμενα στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσα να πανηγυρίσω το Κύπελλο Κόρατς"

Ο Λέβινγκστον έπαιξε στον ΠΑΟΚ για μία σεζόν (1992-93) δίχως να είχε πανηγυρίσει κάποιον τίτλο, με την πιο μεγάλη ευκαιρία να χάνεται στο φάιναλ φορ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 1993 όταν ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Μπενετόν.

"Δεν νιώθω αμήχανα με το ότι δεν πανηγύρισα κάποιον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, αν και είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου γιατί θα μπορούσα να το είχα κάνει", υπογράμμισε ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

"Μέσα στην καρδιά μου ξέρω πως αν είχα μείνει για ακόμη μια χρονιά, θα είχα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς (σ.σ. τίτλος που πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ την αγωνιστική χρονιά κατά την οποία δεν έπαιζε στον "Δικέφαλο" ο Λέβινγκστον αφού είχε αποχωρήσει πριν την έναρξη αυτής) την σεζόν 1993-94".

"Αυτά ήθελε ο Τζόρνταν από όσους έπαιζαν μαζί του..."

Δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για την συνύπαρξή του με τον Τζόρνταν στους Μπουλς. Επαιξε μαζί του και κατέκτησε πρωταθλήματα στο ΝΒΑ... Άραγε πώς ήταν σαν συμπαίκτης ο Τζόρνταν; "Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι το ότι ο Τζόρνταν ήταν ένας δάσκαλος γύρω από το παιχνίδι", απάντησε ο Λέβινγκστον και συνέχισε:

"Τον καθένα που ήταν γύρω του, τον ήθελε όσο το δυνατόν πιο καλό έτσι ώστε να παίρνει βοήθειες και να γίνεται το δικό του έργο ευκολότερο. Γι' αυτόν τον λόγο απαιτούσε όποιος έπαιζε μαζί του, να ήταν στην καλύτερη δυνατή φόρμα
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό palok » Τετ 07 Σεπ 2016, 13:32

θα μας πεί κανείς, 23 χρόνια μετά, γιατί και πώς χάσαμε εκείνο τον ημιτελικό ενώ τον είχαμε πάει εκεί που θέλαμε (αν εξαιρέσεις τον ρουσκόνι που μας είχε πηδήσει?)? θα μας πεί κανείς, 23 χρόνια μετά, γιατί ενώ είχαμε barlow-φασούλα στο post, δεν πήραμε ξένο στη θέση του φασούλα αλλά πήραμε 4 στη θέση του kenny??
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό fossa » Τετ 07 Σεπ 2016, 14:04

Τρίποντα Ιακοπίνι, απίστευτα σφυρίγματα υπέρ της Μπενετόν, κρίσιμες χαμένες 1 συν 1 από Πρέλεβιτς-Κόρφα (τους καλύτερους σουτέρ εκείνη την εποχή :evil: ) και η διαφορά 7-8 πόντων που είχαμε σ' όλο το ματς πέταξε.
Η πλάκα είναι πως ο Ίβκοβιτς με ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ έχασε τα πιο σίγουρα ευρωπα'ι'κά όλων των εποχών.
Με ΤΣΣΚΑ μάλιστα μέσα στη Μόσχα F4 2005, η ΤΣΣΚΑ είχε ΜΙΑ ΗΤΤΑ όλο το χρόνο :!: :!: :!: Στο F4 βγήκε τέταρτος ο Ντούντα...
Άβαταρ μέλους
fossa
 
Δημοσιεύσεις: 1877
Εγγραφή: Πέμ 06 Φεβ 2014, 22:25

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό ElMechanico » Παρ 03 Φεβ 2017, 03:10

RoMaN έγραψε:Απέχουμε παρασάγκας από αυτό.
Αλλά όσο το Παλατάκι είναι άδειο, Ευρωλίγκα δεν θα δούμε ούτε με το κιάλι. Είχαν έρθει κάποιοι εκπρόσωποι της Ευρωλίγκα(ς) πριν καμιά διετία στο Παλατάκι, είδαν τι και πώς και δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θα μας έχουν στο νου τους αν το γήπεδο γεμίζει παραπάνω... + ότι θα έχεις πολλά περισσότερα έσοδα σαν ομάδα και δεν θα παρακαλάς κάθε χρόνο τους "300 του Π.Α.Ο.Κ." που είναι 150 ξέρω 'γώ και είναι καφενεία...



Ναι, δε φταίει πως παίζουμε με ********* που παριστάνουν τους μπασκετμπολίστες αλλά φταίει ο κόσμος που δεν πάει στο Παλατάκι για να μελαγχολήσει με τα airball κάτω απ'το καλάθι...


Επεξεργάστηκε.
Roman
Άβαταρ μέλους
ElMechanico
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: Δευτ 30 Ιαν 2017, 22:58

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Παρ 03 Φεβ 2017, 03:53

Δεν έχει νόημα να τα ξανασυζητάμε.
Είναι κλασική κατάσταση "έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα". Δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο επειδή δεν έχουμε ομάδα ή δεν έχουμε ομάδα επειδή δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο;

Έλα ντε.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15316
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 03 Φεβ 2017, 05:13

Από φέτος που ξεχρεώσαμε, ισχύει σίγουρα το 2ο. Το 1ο είναι σε καθαρά υποθετικό επίπεδο.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Παρ 03 Φεβ 2017, 15:08

Δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος Roman.
Και τα δύο υποθετικά είναι. Και το πρώτο ισχύει, όπως και το δεύτερο. Δεν βγάζεις άκρη. Το θέμα είναι να κάνει κάποιος την αρχή.
Και επειδή ο Μπάνε το δήλωσε πως πάνω-κάτω έτσι θα πηγαίνει η ομάδα μέχρι να βρεθεί επενδυτής, δεν θα είχα υψηλές ελπίδες για το μέλλον.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15316
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 03 Φεβ 2017, 15:48

Εγώ ελπίζω. Φέτος το CL αποφέρει υπερπολλαπλάσια έσοδα σε σχέση με το Eurocup, με το οποίο μπαίναμε μέσα και παίζαμε καθαρά και μόνο για τη καύλα. Φέτος έχει €σοδα. Και μακάρι να περάσουμε και τη Partizan, θα μπουν πολλά λεφτά στα ταμεία...μαζί με τα λ7 απο εισιτήρια.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 11 Ιουν 2017, 02:40

Γαμπρός ξανά ο Κολντεμπέλα 7 χρόνια μετά το διαζύγιο από τη Χριστίνα Παππά - Παντρεύτηκε τη "δίδυμή" της (φωτό)

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια παντρεμένος με την Χριστίνα Παππά.


Ο Κολντεμπέλα παντρεύτηκε στις 3 Ιουνίου στην πατρίδα του, την Ιταλία. Τα κυπριακά Μέσα όπως το Hello και ο ιστότοπος Like.com.cy φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον γάμο μιας και η νύφη είναι πασίγνωστη στο Νησί της Αφροδίτης. Πρόκειται για τη Μιλένα Moυτάφοβα, που γνώρισε το κοινό μέσα από κυπριακές σειρές όπως το «Βουράτε Γειτόνοι» και «Οι Τάκκοι». Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μετά από 5.5 χρόνια σχέσης. Ο Κλαούντιο, είχε ζητήσει τη Μιλένα σε γάμο σε ένα ρομαντικό σκηνικό πριν από μερικούς μήνες. Το ζευγάρι, την ημέρα του γάμου του πρωτοτύπησε αφού έφτασε μαζί στην εκκλησία και μάλιστα περπατώντας μαζί με τους περίπου 50 καλεσμένους στους δρόμους του Τρεβίζο. Ο γάμος ήταν ορθόδοξος και κουμπάροι ήταν η Κύπρια Δήμητρα Φιλίππου που είναι στενή φίλη της Μιλένας, ο Δημήτρης Δελλής, Έλληνας γιατρός και φίλος του Κλαούντιο, μαζί με τη σύζυγό του, Σάντρα Τσιλιγγερίδου αλλά και ένα ζευγάρι Ιταλών φίλων του Κλαούντιο, ο Ματέο Κοντέντο και η Φεντερίκα Μασαρότο. Μετά το γάμο του το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στην πόλη Βαρέζε, εκεί όπου εργάζεται ο Κολντεμπέλα ως διευθυντής της ομάδας Παλακανέστρο Βαρέζε. Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό Descartes » Τρί 19 Σεπ 2017, 15:55

Αυτές τις ημέρες τιμάται απο το βοθρολίμανο της διαπλοκής, την ερυθρόλευκη καμόρα, ο πρώην Προπονητής τους (και δικός μας για 2 1/2 σεζόν) Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος κέρδισε δύο τρέμπλ με αυτούς και ο οποίος δήλωσε στα πλαίσια της επερχόμενης βράβευσης του οτι είναι ολυμπιακός, οτι είναι η αγαπημένη του ομάδα και οτι πονάει και αγαπάει τον ολυμπιακό όπως την Εθνική Σερβίας.

Ξέχασε να αναφέρει βέβαια οτι μόλις αντιλήφθηκε οτι θα μείωναν το μπάτζετ τους, τους κούνησε μαντήλι και πήγε στα λεφτά της Τουρκίας, όπως ακριβώς έκανε και ο κουμπάρος του μετά απο 1-2 σεζόν με τον βάζελο.

Θυμάμαι κάποτε κάποιους Προέδρους του ΤΑΚ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ που έφαγαν χοντρό κράξιμο και ο ένας έφαγε και σφαλιάρες στον απόηχο της εξόδου του Ίβκοβιτς και της αποτυχίας της ομάδας μας. Τελικά τους δικαίωσε η ιστορία.

Σημαντικός προπονητής, ο οποίος έκανε σημαντικά λάθη στην ομάδα μας (σύγκρουση με το Φασούλα και φυγή του ψηλού, σύγκρουση με διάφορους παίκτες, απόρριψη μεταγραφής Γκάλη) και ο οποίος δεν είχε ιδιαίτερο δέσιμο με καμία ομάδα ούτε με τη δική μας για το οποίο θα μπορούσε να δικαιολογήσει το πάθος και τη στήριξη προς το πρόσωπό του.
Άβαταρ μέλους
Descartes
 
Δημοσιεύσεις: 1994
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 20 Σεπ 2017, 00:30

Το ποστ μόλις εγκρίθηκε και ζητώ συγγνώμη γι'αυτό.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46411
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. - Χθες, σήμερα, αύριο

Δημοσίευσηαπό palok » Τετ 20 Σεπ 2017, 08:37

το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό πώς λέγεται στα σέρβικα?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες