Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Κυρ 11 Ιουν 2017, 00:43

paok_basket έγραψε:Και προσέξτε.. Όχι επενδυτής. Γιατι να βγάλει χρήματα αποκλείεται, ακόμα και Ευρωλίγκα να πάρεις (Η φενερ πήρε φέτος 1,9 μύρια και ο Udoh παίρνει 2,5)..


συμφωνώ. άρα το επιχείρημα για ευρωλίγκα-κλειστά συμβόλαια και Σαββιδης να ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ.

paok_basket έγραψε:Αν έρθει κάποιος και βάλει πχ ακόμα 500 χιλιάδες ευρώ (που σημαίνει ότι θα υπερδιπλασιαστεί το μπάτζετ) , πάλι 4ος ή 5ος θα βγεις..


άντε να το δεχτώ αυτό. οτι δλδ μια ομάδα 1μύριου ας πούμε με κόνιαρη-κατσίβελη-γιαννόπουλο-μαργαρίτη-χρυσικόπουλο-σκορδίλη και 6 αμερικανούς με 10 χιλιάρικα/μήνα δεν θα χτυπούσε ΕΠΟΥΔΕΝΙ την αρμάδα που θα φτιάξει ο αγγελόπουλος του χρόνου.

2 ερωτήσεις:
1) τι παραπάνω έχουν οι ουλμ, τενερίφη, σαλόν, τρέντο klp klp.?
2) αφού απλά τεταρτοπέμπτοι, δλδ ο πρόεδρος της μάλαγα ας πούμε, γιατί βάζει λεφτά αφού δε μπορεί να χτυπήσει μπασκόνια-ρεάλ και μπάρτσα και βαλένθια? γιατί ο πρόεδρος της στρασμπούργκ βάζει λεφτά και χάνει κάθε χρόνο στον τελικό από διαφορετική ομάδα? γιατί ο πρόεδρος της άλμπα βάζει λεφτά κλπ κλπ.?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Πέμ 15 Ιουν 2017, 14:28

εάν το ξαναγυρίσουμε σε δανεικούς από γαυροβάζελος, προσωπικά δεν θα ξαναπάρω διαρκείας.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Πέμ 15 Ιουν 2017, 14:56

Ήταν που ήταν ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο αν τυχόν συμβεί κάτι τέτοιο θα φύγουν και οι υπόλοιποι. Εύχομαι να μην φάμε τέτοια ξενερα και απογοήτευση.
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Τετ 28 Ιουν 2017, 13:40

διαβάζω από τη μπροστινή: http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1276 ... ronia-bane

5 μύρια τα χρέη τέλη του 11. δλδ κάποιος παρέλαβε μια ΚΑΕ καθαρή το 2004 από το νόμο βενιζέλου και τη φέσωσε 5 μύρια μέσα σε 7 χρόνια για να βγαίνει τετατροπεμπτοέκτοι. Το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

η ΚΑΕ λέει έχει εξοφλήσει το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών υποχρεώσεών της. ΔΛδ με τα λίγα μαθηματικά που ξέρω, ας πούμε ξόφλησε 3 μύρια σε 5 χρόνια. Δλδ ο ΠΑΟΚ έδινε εξτρα 600 χιλιάρικα κάθε χρόνο στο 99 και έκανε ομάδα με 400 χιλιάρικα + έξοδα προπονητή/συμπαραμαρτούντων/διαχείρισης άλλα τόσα τουλάχιστον? Δλδ ο ΠΑΟΚ από το 11 μέχρι το 16 έβαζε στην τσέπη χοντρά 1.3 με 1.5 μύριο (με βοήθεια σαββίδη φυσικά αλλά πόση?)?

PS: με το Δρόσο τί γένεν? καλά?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 28 Ιουν 2017, 13:53

Έξι χρόνια Μπάνε


Το αδύνατο που έγινε δυνατό, όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχέση σαν αυτή του Μπάνε Πρέλεβιτς με τον ΠΑΟΚ δεν συναντάται εύκολα στον αθλητισμό...

Έχουν περάσει 29 χρόνια από την ημέρα που τον γνωρίσαμε ως παίκτη της ομάδας και σήμερα είναι ακόμα κοντά στον σύλλογο δίνοντας την μάχη του χωρίς να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7, αλλά από το γραφείο του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Στις 19 Ιουνίου του 2011, ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποφάσισε να ηγηθεί των προσπαθειών της Διοίκησης Πρωτοδικείου, με κύριο στόχο την οικονομική σωτηρία της... ετοιμοθάνατης ΚΑΕ. Ίσως, αυτός να ήταν και ο δυσκολότερος αγώνας που έχει δώσει ποτέ...

Πρώτα η εξυγίανση

«Μπορώ να ξεκινήσω με δύο τρόπους. Λέγοντας παραμύθια ή την πραγματικότητα. Αν μιλήσουμε με παραμύθια, μπορεί να ζήσουμε για λίγο όμορφα, αλλά ποτέ δεν θα δούμε την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λέει ότι για να υπάρχει αγωνιστικό τμήμα, πρέπει να είναι βιώσιμη η εταιρεία». Αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις που βγήκαν από το στόμα του Μπάνε Πρέλεβιτς μετά την ανάληψη της προεδρίας. Έτσι κι έγινε. Σε κάθε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας, η απάντηση πάντα ξεκινούσε από την οικονομική εξυγίανση.

Η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα, όταν την παρέλαβε διοίκηση του Πρέλεβιτς ήταν τραγική: «Παραλάβαμε ένα άδειο ταμείο. Υπήρχαν 9.000 ευρώ, τα οποία ήταν δεσμευμένα από την εφορία και καμία επιταγή, η ομάδα είχε έναν χορηγό για την επόμενη σεζόν, ενώ τα χρέη πριν μπει η εταιρεία στο άρθρο 99 έφταναν στα 5 εκατομμύρια ευρώ», είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τον Δεκέμβριο του 2011.

Η συγκεκριμένη κατάσταση, η έλλειψη ενός χρηματοδότη και οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα της κρίσης, έκαναν τους πάντες να πιστεύουν ότι η διοίκηση του Μπάνε δεν θα τα καταφέρει. «Όταν μπήκαμε στο άρθρο 99, δεν μας έδιναν ούτε 5% για να βγούμε», είχε δηλώσει μερικά χρόνια αργότερα ο Πρέλεβιτς. Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των εταιρειών που μπήκαν σε αυτή την διαδικασία της οικονομικής ρύθμισης, δεν κατάφεραν να φανούν συνεπείς.

Ο ΠΑΟΚ όμως το κατάφερε. Με τη σωστή διαχείριση των εσόδων, την προσέλκυση μεγάλων (Κοντομηνάς) ή μικρών χορηγών και με προσήλωση στους οικονομικούς στόχους της εταιρείας, τον Ιούλιο του 2016 ανακοινώθηκε ότι η ΚΑΕ είχε βγει από το άρθρο 99, κάτι που σημαίνει ότι είχε εξοφλήσει το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών υποχρεώσεών της. Τα χρέη, βέβαια, δεν έχουν μηδενιστεί, αλλά τα ποσά πλέον δεν τρομάζουν την διοίκηση, καθώς όλα είναι ρυθμισμένα και τακτοποιημένα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγει από την... εντατική: «Μόνο εμείς ξέρουμε τι περνούσαμε κάθε μήνα, αλλά πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης», τόνισε πρόσφατα ο Μπάνε.

Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Πρέλεβιτς και οι συνεργάτες του, ο παραπάνω άθλος δεν θα είχε ολοκληρωθεί χωρίς την οικονομική βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη.

«Χωρίς την συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη, δεν θα τα είχαμε καταφέρει», ανέφερε ο Μπάνε στην ενημέρωση μετά το τέλος της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Η βοήθεια του προέδρου της ΠΑΕ στο τμήμα του μπάσκετ είναι πολύ μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι η εταιρεία δεν είναι δεν είναι δική του. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι το αν και το πότε θα αποφασίσει ο Σαββίδης να κάνει το επόμενο βήμα είναι καθαρά δική του υπόθεση και σίγουρα αυτό που τον σταματάει δεν είναι το οικονομικό σκέλος. Ίσως αυτό είναι και το τελευταίο που πρέπει να κάνει ο Πρέλεβιτς για να ολοκληρώσει την, ήδη επιτυχημένη, παρουσία του στη διοίκηση της ΚΑΕ...

Πάνω από το ταβάνι του


Μπορεί το κύριο μέλημα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ την τελευταία εξαετία να ήταν η οικονομική εξυγίανση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Στηριζόμενος στη χημεία που ανέπτυξε η τριάδα των Σούλη Μαρκόπουλου – Νίκου Σταυρόπουλου – Τέλη Ζουρνατσίδη, ο ΠΑΟΚ κατάφερνε συνεχώς να τρυπάει το οικονομικό του ταβάνι.

Μπορεί το αγωνιστικό μπάτζετ της ομάδας ήταν πάντα ανάμεσα στα χαμηλότερα της κατηγορίας και το πρόγραμμα να ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο με τους δύο αγώνες ανά εβδομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δύο φορές στην τρίτη θέση και άλλες τόσες στην πέμπτη.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος δίνει σταθερά το παρόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όντας η ελληνική ομάδα που έχει δώσει τα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια (87 ματς στα χρόνια της προεδρίας του Πρέλεβιτς) πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς συμμετέχει ανελλιπώς σε Eurocup και Basketball Champions League, μετρώντας μάλιστα τρεις συνεχόμενες προκρίσεις στην επόμενη φάση. Αν λάβουμε υπόψιν μας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της ομάδας την τελευταία εξαετία, η συνεχόμενη παρουσία της στην Ευρώπη αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Αυτό που θα ήθελε ο Μπάνε να πετύχει η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν το κατάφερε, είναι η παρουσία του σε έναν τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε ένα θεσμό που παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση και η χημεία των ομάδων στο ξεκίνημα της σεζόν, ο ΠΑΟΚ άγγιξε την πρόκριση στον τελικό δύο φορές. Η πρώτη τον Φεβρουάριο του 2015, όταν ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι» με ένα τρίποντο του Βλάντο Γιάνκοβιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο και η δεύτερη τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, όταν κλώτσησε την μεγάλη ευκαιρία για μια πρόκριση σε τελικό μετά το 1999, χάνοντας από τον Φάρο. Αυτή η ήττα στο Κερατσίνι ήταν και η δυσκολότερη στιγμή του Μπάνε Πρέλεβιτς σε αυτή την εξαετία, όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο.


ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ

Το άδειο «Παλατάκι»

Η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ προς τον Μπάνε είναι δεδομένη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ακόμα και σήμερα η φανέλα που πουλάει περισσότερο από όλες στην μπουτίκ είναι αυτή του τίγρη με το νούμερο «7» και το όνομα του στην πλάτη. Αυτή η σχέση όμως δεν μπόρεσε να μεταφραστεί στην συσπείρωση που θα περίμενε κανείς ότι θα έφερνε στον κόσμο της ομάδας η ανάληψη της προεδρίας από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Σε αυτά τα έξι χρόνια, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δημιουργήσει έναν σταθερό αριθμό φιλάθλων που θα έρχονται στο γήπεδο και θα στηρίζουν την ομάδα, με αποτέλεσμα το «Παλατάκι» να είναι στα περισσότερα παιχνίδια άδειο, ακόμα κι αν το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι χαμηλό.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Πρέλεβιτς, τόσο η διοίκηση της οποίας ηγείται, όσο και οι προηγούμενες, δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μπασκετικό κοινό που θα αγαπάει το άθλημα και θα πηγαίνει στο γήπεδο για να διασκεδάσει. «Για να συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζονται ειδικοί επαγγελματίες που θα δουλέψουν πάνω σε αυτόν τον σκοπό για ένα χρονικό διάστημα. Εμείς αυτή την στιγμή, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι τέτοιο».

Η ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

«Σκότωσε» τον φίλαθλο


Η τρέλα του Πρέλεβιτς με τον ΠΑΟΚ είναι γνωστή σε όλους. Μας... συστήθηκε πριν από 29 χρόνια και από τότε έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του στον Δικέφαλο υπηρετώντας τον από πέντε διαφορετικά πόστα, καθώς υπήρξε παίκτης, βοηθός προπονητή, προπονητής, τιμ μάνατζερ και πρόεδρος, ενώ στο μεσοδιάστημα αυτών των δραστηριοτήτων ήταν κοντά στον ΠΑΟΚ με την ιδιότητα του φιλάθλου.

Στην εξαετία της προεδρίας του στην ΚΑΕ, πάντως, έπρεπε να «σκοτώσει» τον φίλαθλο που έχει μέσα του. «Το συναίσθημα της νίκης και της ήττας είναι συναίσθημα φιλάθλου. Θα ήθελα να έχω αυτή την πολυτέλεια, αλλά δεν μπορώ. Η λογική μου πρέπει να είναι ψυχρή», δήλωσε ο Πρέλεβιτς σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Αυτός είναι και ο λόγος που παρακολουθεί την πλειονότητα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας από το γραφείο του και όχι από τις κερκίδες του "PAOK Sports Arena", σε αντίθεση με αρκετούς συνεργάτες του που προτιμούν να βρίσκονται στο... κάγκελο.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46420
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Sekeris4 » Παρ 04 Αύγ 2017, 08:30

Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.

Η διοικηση της καε ΠΑΟΚ προσθεσε αλλη μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του τμηματος.ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και ο λαος που δεν εκανε καμια κινηση να την αποτρεψει.Ας λουστουμε τωρα το ξεφτιλικι ολοι μαζι :oops: :oops: :oops:
Να ζησουμε να τον θυμομαστε :(
αρετοπουλος-κομινης-ποντικης.Μας εκλεψαν το πρωταθλημα και παριστανουμε τους πολιτισμενους.Ο σβερκος κοκκινιζει οσο τον χτυπας.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4
 
Δημοσιεύσεις: 1938
Εγγραφή: Κυρ 24 Αύγ 2014, 21:48

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 04 Αύγ 2017, 08:34

:?: :?: :?:
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26576
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 04 Αύγ 2017, 19:26

Τον Χαραλαμπόπουλο λέει, φαντάζομαι.


Οι περισσότεροι από όσους κράζουν, έχουν να πατήσουν Παλατάκι από τότε που ο Βασιλειάδης δεν είχε αραίωση.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46420
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό McCarthy » Σάβ 19 Αύγ 2017, 14:12

Από το ξεκατίνιασμα των αρειανών για τα διοικητικά τους βγήκε χτες πως τους πήραμε μέσα από τα χέρια χορηγία 400.000 (250+150 bonus) από τον ΟΠΑΠ! Την πρότειναν λέει πρώτα στον Άρη κι επειδή αδράνησαν λόγω του χαμού που επικρατεί στα διοικητικά τους, την έδωσαν τελικά σε εμάς!
Καλό θα είναι να βγούνε κάποια στιγμή και να μας πούνε ποιος βάζει λεφτά, πόσα βάζει, Σαββίδης, χορηγίες, χρέη κτλ. Στον Άρη, μετά τον Λάσκαρη παρουσιάστηκαν 2 διαφορετικοί επενδυτές (έστω και σε φιλολογικό επίπεδο), με τον έναν μάλιστα να λέει ο Βλαχόπουλος πως είναι τεράστιου βεληνεκούς και σε εμάς τόσα χρόνια δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, ενώ την έχουν κάνει και ο Αμοιρίδης με τον Μαλελή...Λίγο περιέργο, έτσι Μπάνε?
Άβαταρ μέλους
McCarthy
 
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Τετ 18 Δεκ 2013, 17:15

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 19 Αύγ 2017, 14:36

αφού το ανοιξες το θέμα, να μας πούν και πόσα μένουν ως χρέη (3.3 λένε στον άρη, κάποιοι μιλούν για πολύ λιγότερα). εμείς στα πόσα είμαστε διάολε?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Mutasevic » Σάβ 19 Αύγ 2017, 17:03

στα σκουλικ πανε οι επενδυτες γιατι εχουν γεματο γηπεδο , και γεματο γηπεδο εχουν γιατι ειναι μεστο κεντρο το παλε . κ το δικο μας αν ηταν μεστο κεντρο θαχε 1500-2000 κοσμο απλα κ μονο γιατη βολτα α πηγαινε κοσμος , προπερσι που πηρα διαρκειας γιαναπαω ολοκληρη οδυσσεια ηταν σα ναδιασχιζεις την ερημο σαχαρα ενα πραμα καλοκαιριατικα.
Ο χαραλαμποπουλος ηρθε λογω προπονητη γιατι αμα καθοταν στους πρασινους βρυκολακες τζαμπα θα πηγαινε και αυτος , τον κονιαρη τον στρωσαμε περσι
6 Χρονια που τραβαει κουπι ο Μπανε δε το κανει αλλος ανθρωπος υπο τετοιες συνθηκες , αν παρουμε σα λαος 3000 διαρκειας ουτε δανεικους θα χρειαζεται ουτε τπτ

:nairepaok: Γουωλτερ Μπερρυ κανε κανα γιο ναμας στειλεις ρε να βαζ τπτ 40αρες :nairepaok:
KILLED BY DEATH
Άβαταρ μέλους
Mutasevic
 
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιουν 2010, 20:15
Τοποθεσία: πλανητης Καξξον Γαλαξιας ΠΑΟΚ

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 19 Αύγ 2017, 17:30

συμφωνώ σε πολλά απλά ένα σχόλιο για να γελάσουμε: επειδή ζώ μεταξύ αθήνας-θεςς τον τελευταίο καιρό, να σου πώ οτι για να πάω από εύοσμο παλατάκι με το αμάξι θέλω κανα μισάωρο βαριά βαριά, όσο περίπου θέλω για να πάω στο ΟΑΚΑ ξερω γω από τα βριλήσσια (ή από χολαργό που έβλεπα και το γήπεδο από το μπαλκόνι μου) που είμαι δίπλα. Τώρα άμα σου πώ να πάς πανελλήνιο και να παρκάρεις ή ακόμα χειρότερα στην ΑΕΚ όταν έπαιζε γλυφάδα, κλάφτα χαράλαμπε. σχετική η οδύσσεια λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Mutasevic » Σάβ 19 Αύγ 2017, 17:38

καλα αυτο νταξ , εγω πηγα 4 μεσημερι με κανα 36 37 βαθμους εκει ουτε ενα δεντρο ειμαι και κανα 125 κιλα περιμενα κανα καμηλα να σκασει μυτη απο καμια γωνια και ετσι :lol: :lol:
KILLED BY DEATH
Άβαταρ μέλους
Mutasevic
 
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιουν 2010, 20:15
Τοποθεσία: πλανητης Καξξον Γαλαξιας ΠΑΟΚ

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 19 Αύγ 2017, 21:04

Mutasevic έγραψε: :nairepaok: Γουωλτερ Μπερρυ κανε κανα γιο ναμας στειλεις ρε να βαζ τπτ 40αρες :nairepaok:


Ναι, όπως ο Barlow...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46420
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Κυρ 20 Αύγ 2017, 08:49

φυσικά άρση καπέλου για την κλοπή της χορηγίας του ΟΠΑΠ από τον συμπολίτη.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες