Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%
 
Σύνολο ψήφων : 178

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Πέμ 08 Ιουν 2017, 14:34

Goran

Αν εσυ θεωρεις λογικο το να λες οτι δηθεν αλλαζει το νοημα μιας παραγραφου επειδη την απεκοψα, ενω αυτο δεν αλλαζει, δεν σημαινει οτι πρεπει να μου το επιβαλλεις κι εμενα. Οχι, δεν θεωρω καθολου λογικο να εχεις τετοιες υποψιες οταν απο πουθενα δεν προκυπτει διαστρεβλωση, παρα μονο στις υποψιες σου. Ασε με λοιπον με την παραλογη κριση μου και κρατα την δικη σου και ας κρινουν αυτοι που διαβαζουν προς τα που γερνει η λογικη.

Και οπως λες κι εσυ: αποψη σου ειναι οτι ΑΛΛΑΖΕΙ το νοημα. Κατα την δικη μου δεν αλλαζει καθολου και το οτι αποτελει απαντηση ειναι ασχετο και επισης τα ιδια ακριβως που λεει αυτη η παραγραφος τα εχεις επαναλαβει και πολλες ακομα φορες χωρις να ειναι απαντηση σε αλλον και το νοημα τους παραμενει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και δεν θα μας τρελλανεις τωρα επειδη επιλεγεις να πιαστεις απο μια λεπτομερεια και να δημιουργησεις θεμα εκ του μη οντος.

Αν δεν θελεις να με πεισεις οπως λες, τοτε να μην μου ξαναζητησεις να μην παραθετω αποκομματα των ποστ σου. Θα το κανω και ας κρινουν οσοι διαβαζουν αν παραποιω ή οχι. Και κατα το "ξερεις δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε ολοι το κριτηριο σου.. " που λες, απαντω Ξερεις δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε ολοι το δικο σου κριτηριο για το ποτε αλλαζει το νοημα μιας παραθεσης ή οχι.

Και ξερεις κατι goran; Στραβωνω πολυ ασχημα μαζι σου με αυτο που κανεις γιατι με προσβαλλει και ειναι υποκριτικο. Ειπες οτι θελησα να σε εκθεσω, γι αυτο παρεθεσα αποσπασμα και επιμενεις οτι διαστρεβλωσα τα λεγομενα σου ενω δεν συμβαινει ΠΟΥΘΕΝΑ κατι τετοιο και ειναι ΕΜΦΑΝΕΣ (και επαναλαμβανω οτι αυτα που λεει εκεινη η παραγραφος ειναι οσα λες εδω και μερες), παρα τα ακλονητα επιχειρηματα σου τυπου "ασε με να ξερω καλυτερα τι γραφω". Ε ασε με κι εσυ να ξερω καλυτερα τι διαβαζω αν θελεις να κανουμε τετοια κουβεντα λοιπον.


Τωρα τα αλλα για Κουτσολιακους, δρακους κλπ υπαρχουν επισης μονο στο μυαλο σου και σταματαω την κουβεντα εδω γιατι εισαι αλλου.
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
Άβαταρ μέλους
sic-4
 
Δημοσιεύσεις: 5902
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Spiros_S » Πέμ 08 Ιουν 2017, 14:44

buffalobill4 έγραψε:Συμφωνω με αυτο που έγραψε ο στοκερ περι κλειστού τριετούς με δικλειδες ή 1+1+1 με οψιον της παε. Αυτα τα νουμερα και τα δυο ακουστηκαν στη διαρκεια της χρονιας απλα δεν δόθηκε η απαραιτητη προσοχη εν μεσω κλίματος ευφοριας.

Πιστευω πλέον και με την τοση κωλυσιεργια οτι η παε ψάχνει αμτικαταστατη πριν διωξει τον ιβιτς είτε πριν ο ιβιτς παραιτηθει τελοσπσντων. Εχω αποκλεισει το ενδεχομενο του να αργούμε επειδη προσπαθουν να τον πεισουν καθοτι αν δεν πειθεται σε 3 μερες να μεινει στο καλο και να μας γραφει.

Γενικα μια ωραια ερωτηση αρδ θα ηταν "ποια ειναι η διαρκεια του συμβολαιου του ιβιτς;"


Επειδή μου είχε κάνει εντύπωση η δήλωση Ίβιτς για προτεραιότητα του ΠΑΟΚ και το είχα ψάξει, η ερώτηση είχε γίνει πέρυσι και ο Μίχελ είχε πει ξεκάθαρα 3 χρόνια και όχι 1+1+1. Αυτό είχε πει:
Είναι αδύνατο να υπογράψει κάποιος συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνο. Και για τον προπονητή και για τους παίκτες είναι τριετή τα συμβόλαια.
Spiros_S
 
Δημοσιεύσεις: 4570
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 16:47
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Πέμ 08 Ιουν 2017, 14:49

Ωραιος σπυρο. Παρολαυτα ειμαι σχεδον σιγουρος πως το εχω δει γραμμενο έτσι καποια στιγμη μεσα στη χρονια (1+1+1) και μάλιστα με την αιτιολογια ότι μετα το συμβόλαιο του δωνη που καηκε ο σαββιδης, δεν κάνει πολυετη (αναληθες βέβαια καθοτι του τουντορα ηταν τριετες νομιζω)

Επίσης πλαι στις δηλωσεις ιβαν περι παραιτησης του ιβιτς πριν τα πλει οφφ μπορούμε να βαλουμε και του ιβιτς μετα το κύπελλο οτι προτεραιοτητα εχει ο ΠΑΟΚ. Θυμιζω το κυπελλο εγινε σαββατο και τα πλει οφ αρχισαν την επομενη κυριακη αν θυμαμαι καλα.

Εντιτ. Μπορει οντως πλεον να μην περνανε στην ουεφα τα 1+1+1 αλλα αν τον πρωτο χρονο πχ η αποζημίωση ειναι μηδενικη η ελάχιστη αυτοματως το κλειστο τριετες μετατρέπεται σε 1+2. Φεξε μου και γλιστρησα. Θεωριες επι θεωριων
Τελευταία επεξεργασία από buffalobill4 και Πέμ 08 Ιουν 2017, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Spiros_S » Πέμ 08 Ιουν 2017, 14:52

Αυτό το 1+1+1 θυμόμουν κι εγώ.
Φαίνεται τελικά ότι κάτι τέτοιο ίσχυε. Ελπίζω για τους παίκτες τουλάχιστον να είναι κλειστό :D :D
Spiros_S
 
Δημοσιεύσεις: 4570
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 16:47
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Demir » Πέμ 08 Ιουν 2017, 15:17

Το άρθρο για Μπόλονι ειναι του 2015 .....
Demir
 
Δημοσιεύσεις: 7948
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό hasio_john » Πέμ 08 Ιουν 2017, 15:21

Είδα για επιστροφή Μπολονι έτσι όπως έκανα scroll στο fb και μου μούδιασε το βόρειο ημισφαίριο του εγκεφάλου... :shock: :lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john
 
Δημοσιεύσεις: 9444
Εγγραφή: Σάβ 13 Δεκ 2008, 21:16
Τοποθεσία: ΧΑΝΙΑ

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Πέμ 08 Ιουν 2017, 15:22

goran 64 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Μήπως...
Για επιπλέον ενίσχυση με ποιοτικούς παίχτες-προσωπικότητες που συμφωνούσαμε πολλοί ότι χρειαζόμαστε?
Για αποδέσμευση κάποιων ακόμα βαριδίων που έχουν απομείνει στο ρόστερ, που συμφωνούσαμε πάλι πολλοί?
Για προστασία απ τα κοράκια, τους παρατηρητές, τους εισαγγελείς, τους δικαστές και τις επιτροπές της Ε(Π)Ο?

Που ξέρουμε λοιπόν εμείς αν παρακαλούσε γι αυτά και κανένας δεν του έδινε εγγυήσεις ότι θα συμβούν όλα πλέον?


Που ξερουμε αν??? Αναφερεις 3 πολυ συγκεκριμενα πραγματα τα οποια προκυπτουν στην κουβεντα μονο απο το "που ξερουμε αν"? Απο πουθενα αλλου. Και το κανεις επανειλημμενα τις τελευταιες ημερες. Με την ιδια λογικη μπορω να πω εγω "και που ξερουμε αν ο Ιβιτς δεν ζητησε 5μυρια συμβολαιο και το Ναζλιδη σεντερ-φορ". Ωραια κουβεντα θα κανουμε ομως...

Και το θεμα ειναι οτι το λες και επανειλημμενα ρε συ Γκοραν και το ψιλοπαρουσιαζεις σαν το πιο πιθανο. Και να πω οτι υπαρχουν εμφανεστατες ενδειξεις που να στηριζουν τις υποθεσεις σου; Εδειξε η διοικηση οτι δεν προτιθεται να ενισχυσει την ομαδα (στο μετρο του εφικτου); Εχει μηπως κανεναν λογο να θελει να κραταει βαριδια; Ή θα μπορουσε κανεις εκτος του Τσακ Νορρις να δωσει εγγυησεις οτι θα καθαρισει το ελληνικο ποδοσφαιρο;

Δεν καταλαβαινω γιατι το λες και το ξαναλες ολο αυτο.


Sic-4...
Με το συμπάθιο κιόλας αλλά κατ αρχάς δεν μ αρέσει ο τρόπος σου να κόβεις τα posts μου, εστιάζοντας εκεί που θέλεις εσύ και θαρρώ σου το χω ξαναγράψει...Τα ερωτηματικά που βάζω, όπως και η λέξη "μήπως" που φαίνεται πάνω πάνω, έστω και σε όσα απ τα γραφόμενα μου παρέθεσες, δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση μου να κάνω σενάρια ένθεν κακείθεν κι όχι να είμαι απόλυτος ή να πείσω κανέναν ότι αυτά ισχύουν, αν δεν το κατάλαβες...

Επιμένω λοιπόν σε κάποια υποθετικά σενάρια όταν βλέπω κάποιους να αποδομούν αδίκως τον προπονητή Βλάνταν Ίβιτς, αυτόν που βοήθησε να κατέβουμε όλοι στον Λευκό Πύργο μετά από 14 χρόνια για την ομάδα ποδοσφαίρου...
Αν αυτό σε ενοχλεί συμπάθα με σε παρακαλώ, αλλά εμένα με ενοχλεί το ακριβώς αντίθετο, οπότε διαφωνούμε...

Άλλωστε γι αυτό έγραψα παραπάνω τις απόψεις μου για τον προπονητή Βλάνταν Ίβιτς με το "αποχαιρετιστήριο σεντόνι" γι αυτόν, το οποίο θα πρεπε να χεις διαβάσει (προσεκτικά) πριν εκφράσεις όσα δεν καταλαβαίνεις...


Υ.Γ. Ενδείξεις υπάρχουν πολλές, όπως η περσινή επιτυχία δίχως καν απαιτήσεις απ την μεριά του Ίβιτς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ως υπηρεσιακός ή οι προηγούμενων ετών απολύσεις ως αποτυχημένων των Δώνη, Στέφενς, Α.Α., Άρνεσεν, Αγγελίδη, Τούντορ, Αρτίκο αποδείξεις όμως για το πώς και γιατί δεν υπάρχουν ακόμα...


Sic-4...Μην εκνευρίζεσαι βρε αδερφέ, σε παρακαλώ πολύ, συζήτηση (προσπαθούμε να) κάνουμε...

Από αλλού το ξεκινήσαμε (όπως φαίνεται πεντακάθαρα) κι αλλού έφτασε το θέμα...

Ξαναδιάβασε το λοιπόν και βρες που μιλάω εγώ για διαστρέβλωση? "Εστιάζοντας εκεί που θέλεις εσύ" γράφω, το βλέπεις? Αυτό σε θίγει?

Κατόπιν γράφεις (θεωρώντας το δεδομένο) ότι "αναφέρω τρία συγκεκριμένα πράγματα" δίχως καν να δίνεις σημασία ότι και τα τρία χρειάζεται να γίνουν για το καλό του Π.Α.Ο.Κ., πάντα κατά την προσωπική μου άποψη αλλά (ειδικά για τα βαρίδια) και με όσα δήλωσε ο Ίβιτς στις 30 Νοεμβρίου για "μειωμένη απόδοση κάποιων παιχτών" και μετά απομακρύνθηκε ΕΝΑ μόνο βαρίδιο...Μήπως είναι ψέματα κι αυτό που μόλις γράφω?

Το "που ξέρουμε αν παρακαλούσε κ.τ.λ." το γράφω καθαρά απέναντι στο "αυτός θα πρεπε να παρακαλάει κανονικά" του συμφορουμίτη, όπως ακριβώς το είχε γράψει παραπάνω και δεν κατανοώ την παρεξήγηση σου, την στιγμή που οδηγεί σε ένα συμπέρασμα προτροπής προς όλους (μαζί κι εμένα φυσικά αφού χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό πρόσωπο γράφοντας) ας μην αφορίζουμε κανέναν αν δεν γνωρίζουμε...

Κάτι όμως που στο αρχικό σου post παρέλειψες να παραθέσεις απ το δικό μου, ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ στα τρία ΜΗΠΩΣ μου μονάχα και στο ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ και συνεχίζοντας κατηγορώντας με ότι επαναλαμβάνω πολλές φορές posts μ αυτό το νόημα...Ε ρε αδερφέ, το "αποχαιρετιστήριο σεντόνι" για τον Ίβιτς που σε παρέπεμψα να διαβάσεις τα λέει όλα περί στήριξης ή μη (και) της διοίκησης του Π.Α.Ο.Κ., δεν συμφωνείς?

Επίσης κατάλαβε ότι εγώ δεν θέλησα πουθενά να σε εκθέσω, αλλά απλά σου τόνισα ότι, κάνοντας αυτό που δεν μου αρέσει και σου έχω ξαναζητήσει να μην κάνεις, ΔΕΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!!

Για Δράκους δεν μίλησα πουθενά, εσύ όμως δεν απάντησες κάτι ουσιώδες για τους Κουτσολιάκους (που δυστυχώς δεν υπάρχουν μόνο στο μυαλό μου, όπως ισχυρίζεσαι, μιας και είναι μάνατζερ κάποιων παιχτών μας στα σίγουρα) περί της άποψης σου αν θα κάνει καλό στον Π.Α.Ο.Κ. η συνέχιση της συνεργασίας μαζί του, θέμα αρκετά σημαντικό για μένα που αφορά το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ.!!!!


Υ.Γ. Sic, δεν το ξεκίνησα εγώ το θέμα με παράθεση ενός μέρους ενός post σου, ελπίζω αυτό τουλάχιστον να το παραδεχτείς...

sic-4 έγραψε:Goran

Αν εσυ θεωρεις λογικο το να λες οτι δηθεν αλλαζει το νοημα μιας παραγραφου επειδη την απεκοψα, ενω αυτο δεν αλλαζει, δεν σημαινει οτι πρεπει να μου το επιβαλλεις κι εμενα. Οχι, δεν θεωρω καθολου λογικο να εχεις τετοιες υποψιες οταν απο πουθενα δεν προκυπτει διαστρεβλωση, παρα μονο στις υποψιες σου. Ασε με λοιπον με την παραλογη κριση μου και κρατα την δικη σου και ας κρινουν αυτοι που διαβαζουν προς τα που γερνει η λογικη.

Και οπως λες κι εσυ: αποψη σου ειναι οτι ΑΛΛΑΖΕΙ το νοημα. Κατα την δικη μου δεν αλλαζει καθολου και το οτι αποτελει απαντηση ειναι ασχετο και επισης τα ιδια ακριβως που λεει αυτη η παραγραφος τα εχεις επαναλαβει και πολλες ακομα φορες χωρις να ειναι απαντηση σε αλλον και το νοημα τους παραμενει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και δεν θα μας τρελλανεις τωρα επειδη επιλεγεις να πιαστεις απο μια λεπτομερεια και να δημιουργησεις θεμα εκ του μη οντος.

Αν δεν θελεις να με πεισεις οπως λες, τοτε να μην μου ξαναζητησεις να μην παραθετω αποκομματα των ποστ σου. Θα το κανω και ας κρινουν οσοι διαβαζουν αν παραποιω ή οχι. Και κατα το "ξερεις δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε ολοι το κριτηριο σου.. " που λες, απαντω Ξερεις δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε ολοι το δικο σου κριτηριο για το ποτε αλλαζει το νοημα μιας παραθεσης ή οχι.

Και ξερεις κατι goran; Στραβωνω πολυ ασχημα μαζι σου με αυτο που κανεις γιατι με προσβαλλει και ειναι υποκριτικο. Ειπες οτι θελησα να σε εκθεσω, γι αυτο παρεθεσα αποσπασμα και επιμενεις οτι διαστρεβλωσα τα λεγομενα σου ενω δεν συμβαινει ΠΟΥΘΕΝΑ κατι τετοιο και ειναι ΕΜΦΑΝΕΣ (και επαναλαμβανω οτι αυτα που λεει εκεινη η παραγραφος ειναι οσα λες εδω και μερες), παρα τα ακλονητα επιχειρηματα σου τυπου "ασε με να ξερω καλυτερα τι γραφω". Ε ασε με κι εσυ να ξερω καλυτερα τι διαβαζω αν θελεις να κανουμε τετοια κουβεντα λοιπον.


Τωρα τα αλλα για Κουτσολιακους, δρακους κλπ υπαρχουν επισης μονο στο μυαλο σου και σταματαω την κουβεντα εδω γιατι εισαι αλλου.


Διάβαζε λοιπόν ό,τι και όπως θέλεις, φυσικά και δεν σε κρατάω απ το να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά σε παρακαλώ πολύ για μια ακόμα φορά, μην βάζεις στα πλήκτρα μου λέξεις που δεν χρησιμοποίησα, τις οποίες ερμηνεύεις ακολούθως εσύ, κατηγορώντας με μάλιστα, βαρέως και υποτιμητικά, ότι αυτά που κάνω είναι υποκριτικά και σε προσβάλλουν...

Γενικότερα εκτιμώ ότι καλά θα ήταν να ηρεμήσουμε όλοι, για να μην ζαλίζουμε και τους υπόλοιπους με τις προσωπικές μας αντιπαραθέσεις, οι οποίες είναι παντελώς αχρείαστες κατά την προσωπική μου άποψη...

Ας τα αφήσουμε λοιπόν όλα αυτά όπως έχουν κι ας πάμε παρακάτω λοιπόν...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Rizla » Πέμ 08 Ιουν 2017, 15:30

Nα πατε στο τσατ να βγάλετε τα ματια σας.
Βαρίεμαι να διαβαζω, καλύτερα να ακούω, γινονται και πιο ευπεπτα τα ποπκόρνια ετσι.
Εδώ είναι τοπικ για τον Βλάνταν, οχι επείδη δεν πλερώθηκαν οι μπλε
και το παίζουν τρελίτσα να καμνετε εσείς το τοπικ σαν τα μούτρα του Λάζαρ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla
 
Δημοσιεύσεις: 6201
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιούλ 2008, 18:18

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 08 Ιουν 2017, 15:37

Εσύ για να μην έχεις αλλάξει άβαταρ, τι ξέρεις;

SM-G935F
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό gk.box16 » Πέμ 08 Ιουν 2017, 15:48

ΙΒΙΤΣ το να τα παρατάς δεν σημαίνει πάντα ότι είσαι αδύναμος. Μερικές φορές σημαίνει ότι είσαι αρκετά δυνατός για να μην επιμένεις.
Άβαταρ μέλους
gk.box16
 
Δημοσιεύσεις: 889
Εγγραφή: Κυρ 08 Ιαν 2017, 20:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Rizla » Πέμ 08 Ιουν 2017, 16:17

Οτι μου είπες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Rizla
 
Δημοσιεύσεις: 6201
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιούλ 2008, 18:18

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Πέμ 08 Ιουν 2017, 16:31

Rizla έγραψε:Nα πατε στο τσατ να βγάλετε τα ματια σας.
Βαρίεμαι να διαβαζω, καλύτερα να ακούω, γινονται και πιο ευπεπτα τα ποπκόρνια ετσι.
Εδώ είναι τοπικ για τον Βλάνταν, οχι επείδη δεν πλερώθηκαν οι μπλε
και το παίζουν τρελίτσα να καμνετε εσείς το τοπικ σαν τα μούτρα του Λάζαρ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:



και το forum κλεφτης θα γινει;
μεταγραφες δεν εχει, ανακοινωσεις δεν εχει... ασε να πλακωθουμε λιγο να εχει κινηση...


υγ: σαν τα μουτρα του Λαζαρ... χα χα χα :lol: :lol: :lol: :lol:
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
Άβαταρ μέλους
sic-4
 
Δημοσιεύσεις: 5902
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Demir » Πέμ 08 Ιουν 2017, 16:41

Μετα το 15 νθημερο που εκανε να ανακοινωθει ο Άγγελος ,πάμε για 15 μέρες αποδέσμευσης βλανταν... μόνο εμεις ...
Demir
 
Δημοσιεύσεις: 7948
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Πέμ 08 Ιουν 2017, 17:04

καποια πραγματα στον ΠΑΟΚ ειναι για να κοιτας στον ουρανο απορημενος και να μονολογεις "γιατι Θεε μου;"...
Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...
Άβαταρ μέλους
Sera4
 
Δημοσιεύσεις: 13625
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Πέμ 08 Ιουν 2017, 17:11

Rizla έγραψε:Nα πατε στο τσατ να βγάλετε τα ματια σας.
Βαρίεμαι να διαβαζω, καλύτερα να ακούω, γινονται και πιο ευπεπτα τα ποπκόρνια ετσι.
Εδώ είναι τοπικ για τον Βλάνταν, οχι επείδη δεν πλερώθηκαν οι μπλε
και το παίζουν τρελίτσα να καμνετε εσείς το τοπικ σαν τα μούτρα του Λάζαρ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:


Να, ορίστε...Τέτοια κάνουμε και μετά.............................
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην με πείτε μετά ότι είμαι κάνας σασταλεγάκιας... :roll:


Ο παρατιθέμενος γνωστός Τεξανός αντιεξουσιαστής-τσιγαρόχαρτος, ούτε βαλτός να τανε για παρέμβαση... :opaokara:


Υ.Γ. "Τα μούτρα του Λάζαρ" θα τα χρησιμοποιούσα άνετα σαν nickname σε forum προϊόντων ομορφιάς... :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. 2...Sic-4, στο chat τζιράρει απ τα ποπκόρνια κι ο Bigbaby αλλά και ο 7sins, ως προμηθευτής του σε λάδια... :D
Μικρομάγαζο ο ένας, μεγαλέμπορας ο άλλος, αλλά Π.Α.Ο.Κ.τσάκια είναι κι οι δυο ρε αδερφέ...Let's help them... :P
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης