20/12 16:45 πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Δημοσίευσηαπό Gewlogos » Κυρ 14 Δεκ 2008, 20:06

Ειλικρινά κρατιέμαι πάρα πολύ καιρό να μην τα χώσω..
Αλλά δεν πάει άλλο..
Ρε πούστη μου είναι δυνατόν να γράφετε τα ΑΚΥΡΑ σας σε κάθε τόπικ που υπάρχει..?
Το φόρουμ έχει καταντήσει μπουρ..λο..
Τόσα άκυρα τόπικ έχει για να πάτε να γράψετε ότι και όση μλκία σας κατέβει στο κεφάλι..
Υπάρχουν επίσης και τα ΡΜ όπου κάλλιστα μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπόλοιπους χωρίς να ζαλίζετε κι εμάς που θέλουμε να μιλήσουμε καθαρά για ΠΑΟΚ κ όχι για ζουζούνια αγκαλίτσες κ φιλάκια..
Αλλάξτε τηλέφωνα, μιλήστε στο μσν, βγείτε για καφέ, κάντε κατι τελοσπάντων για να τα λέτε μεταξύ σας..
Εκτός από το να σπάτε τα νεύρα μεγάλου μέρους των χρηστών του φόρουμ προσβάλλεται κ την εικόνα ενός σάιτ κ ενός φόρουμ που υποτίθεται φτιάχτηκε για να γράφουμε για ΠΑΟΚ αλλά κ την εικόνα του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ με αναφορές σε ζουζούνια πεταλουδίτσες κ παπαρίτσες..
Κουράσατε κύριοι..

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ..!!!!

p.s.Λίγα λόγια κ σταράτα..
Το να έχει κάποιος 5.000 ποστ εκ των οποίων το 80% είναι σκουπίδια είναι αν μη τι άλλο γελοίο..
Εκτός αν τρέχει κανας διαγωνισμος για το ποιος θα γράψει τα περισσότερα ποστ με έπαθλο κανα διαμέρισμα..
Gewlogos
 

Δημοσίευσηαπό Mantzarioti » Κυρ 14 Δεκ 2008, 21:07

Τι έγινε ρέ; σας κόπηκαν τα πόδια; χα χα χα

Για το mats, τι να πει κανεις; ούτε οι ίδιοι οι σερραίοι δεν το πιστεύουν τον άσσο, άντε και με ένα καλο σκορ, δεν μπορώ άλλο να κάθομαι με ένα goal διαφορα και να τρέμω μέχρι το τέλος, όχι γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη, αλλα τη ατυχία και μερικά "αλλα" "παραμετρα" φοβάμαι!!!


:?
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti
 
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 08:51
Τοποθεσία: LüDENSCHEID, GERMANY

Δημοσίευσηαπό kostask4 » Κυρ 14 Δεκ 2008, 21:20

Ετσι οπως ειδα τη συμπαθεστατη ομαδα των Σερρων με τον Βαζελο, δεν εχουν τυχη. Αυτο το ταγαρι το φορ που εχουν μπροστα δεν ξερει τι σημαινει κοντρολ. Με Πιπινη,Καλλιμανη και λοιπους γυρολογους δεν γινεται να φτιαξουν ομαδα. Καλυτερα να εδιναν παιχνιδια στα ποδια νεαρων παρα σε αυτους. Ο υποβιβασμος μοιραια θα επελθει. Οπως και το διπλο για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΒΑΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
kostask4
 
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: Κυρ 17 Αύγ 2008, 17:51
Τοποθεσία: ΤΟΥΜΠΑ ΡΕ

Δημοσίευσηαπό Yiankos » Κυρ 14 Δεκ 2008, 21:33

Συμφωνώ με τον Γεωλόγο .. οι γνωστοί - άγνωστοι (μη λέμε ονόματα) καλό θα είναι να περιορίσουν τα ποστ γενικότερης μ@λακίας σε κάθε τόπικ που υπάρχει.
Όχι ότι είναι καλύτερο να ακούμε τον Κιλκισιώτη, αλλά με μέτρο τα ποστ ρε παίδες .. in moderation να ούμε που λένε και οι Εγγλέζοι οι τρύπιοι, γιατί κάποιοι τρελένονται όταν διαβάζουν συνεχόμενα οφ - τόπικ τη στιγμή που θέλουν να ενημερωθούν - διαβάσουν απόψεις αδερφών Παοκτσήδων!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2308
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευσηαπό Petm » Δευτ 15 Δεκ 2008, 00:22


η αρνηση του ζαγορακη να παρει 2200 εισητηρια φανερωνει οτι στην Παε φοβουνται επεισοδια απο Παοκτσηδες χωρις εισητηρια. και επειδη το ονομα του Παοκ και οι σχεσεις της ομαδας με τον κοσμο της επαρχειας ειναι πιο σημαντικες απο ενα προστιμο, περιμενω απο την διοικηση να κανει οτι περναει απο το χερι της για να αποτρεψει ενα τετοιο ενδεχομενο.
η σιωπη για εμενα δεν ειναι αποδεκτη. το να μην παρει εισητηρια και να σφυριζει αδιαφορα δεν ειναι αποδεκτο. εχει ευθυνη για οτι γινει,παρει δεν παρει εισητηρια. εαν παρει και γινει η στραβη θα εχει επιπτωσεις (προστιμο), εαν δεν παρει θα εχει ηθικη ευθυνη.

φτανει πια η γαυρικη κουτοπονηρια. οταν τα εκανε ο γαυρος στην νεα σμυρνη ολοι σας βριζατε το κατεστημενο που δεν τιμωρηθηκε. τωρα γελατε με τις μαγκιες που κανετε δεξια και αριστερα.

παιρνουμε εισητηριο και παμε στο γηπεδο. δεν παιρνουμε δεν παμε.-


πια είναι η πρόταση σου δηλαδή ? τι να κάνει η διοίκηση? ποίες ενέργειες θα αποτρέψουν το ενδεχόμενο ντού και επεισοδιων? ποίες ενέργειες που δεν γίναν πλείστες φορες στο παρελθόν?

με έχεις χάσει με το post σου. το έχω διαβάσει στα πεταχτά 2-3 φορες και δε βγάζω νόημα. μια λες να πάρει και μια να μη πάρει και μια ότι ότι και να κάνει είναι υπεύθυνος.

καλός η κακός (καλός λέω εγώ) στο ΠΑΟΚ η διοίκηση δε μπορεί να ελέγχει όλους τους φιλάθλους. ούτε ντα μπορεί να τους κάνει, ούτε να τους καταδώσει πρέπει, ούτε τίποτε. δε θα κάνει η διοίκηση τι δουλειά τις αστυνομίας. πάρει δε πάρει εισιτήρια ο ΠΑΟΚ θα πάει με 6000 κόσμο στις σέρρες οι περισσότεροι από αυτούς ντόπιοι. η διοίκηση θεοδωρίδη ,η superleague και η αστυνομία είναι υπεύθυνοι για τι τέλεση του αγώνα , όχι εμείς .
Τελευταία επεξεργασία από Petm και Δευτ 15 Δεκ 2008, 03:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Petm
 
Δημοσιεύσεις: 1607
Εγγραφή: Παρ 04 Ιαν 2008, 18:12
Τοποθεσία: Back To The Base London

Δημοσίευσηαπό Isaak the Greek » Δευτ 15 Δεκ 2008, 03:12

Kilkis4Paok έγραψε:
paokovia έγραψε:
Kilkis4Paok έγραψε:Ολο πρόστιμα και πρόστιμα λέτε!!!Χαλαρώστε λίγο!!!Χωρίς να ξέρετε τι θα γίνει λέτε οτι θα γίνουν επεισόδια...για τον Ζαγοράκη που δεν παίρνει εισητήρια δεν λέτε τπτ..με εισητήρια εγω σας λέω οτι δεν θα γινόταν τπτ!!!Χωρίς εισητήρια τώρα που είμαστε θα γίνουν επεισόδια!!!Αρα έμμεσος υπέυθυνος είναι ο Ζαγοράκης...σε μερικά πράγματα είναι καλός ο Ζαγοράκης αλλά εδω έχει κάνει λάθος και δεν το παραδέχεστε και σεις..!!!


2200 εισιτήρια δεν φτάνουν...θα πήγαιναν πάρα πολλοί ακόμα χωρίς εισιτήριο, θα κάναν ντου και μ@λακίες και θα τρώγαμε όχι απλά πρόστιμο αλλά και τιμωρία έδρας.
Όποιος θέλει ας πάει να πάρει εισιτήριο κανονικά και να μπει.
Δηλαδή τώρα που δεν έχουμε εισητήρια δεν θα γίνει ντου ε???Απλά δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα (που νοιάζει εσας) και δεν σας νοιάζει αν μπουν φυλακή μερικά αδέρφια μας...πάνω απ'όλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οχι ο ΛΑΟΣ του!!Τι να πω...



Δηλαδη εσυ χρησιμοποιεις τον ΠΑΟΚ για να κανεις εκτρωματα και να γλυτωνεις την φυλακη????Γιατι αυτο μας λες τωρα....

Αβαβαου αβαβαου που ελεγε και η Μαρικα η Κρεβατα

Ημαρτον!!!

Και να σου πω και κατι????Αμα δεν θες να πας φυλακη , δεν πας αδερφε.Αμα εισαι wanker ομως να πας και φυλακη και οπου αλλου θες.Και στο κατω κατω ειναι κακο που ενδιαφερομαστε για την ομαδα που αγαπαμε???Το λες σαν να κανουμε εγκλημα που νοιαζομαστε για το αν η ομαδα φαει προστιμο , κατι που ειναι εντελως φυσικο
Αν κοιμηθω νωρις, θα σηκωθω νωρις, θα βρω το λινκ νωρις και θα δω τον ΠΑΟΚ νωρις
Αν κοιμηθω αργα, θα σηκωθω αργα κι οταν θα ψαχνω για λινκ θα ειν' αργα
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek
 
Δημοσιεύσεις: 1224
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2008, 09:54
Τοποθεσία: Melbourne Australia

Δημοσίευσηαπό free4 » Δευτ 15 Δεκ 2008, 03:40

Θα δώσω ένα τεράστιο μπράβο στον Γεωλόγο που είχε το θάρρος να θίξει κάτι πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ..

Και πάμε στα της αναμέτρησης τώρα.
Στα Σέρρας, οι Αμπουμπακαρί και Ζουντί που δεν έπαιξαν κόντρα στο βάζελο λόγω καρτών (πολύ ύποπτο αυτό..) επιστρέφουν για να ενισχύσουν τους αντιπάλους μας.

Εμείς με τους Μούσλι και Βιειρίνια κατά πάσα πιθανότητα στον πάγκο (με απειροελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστούν) και με την 11άδα της Τούμπας κόντρα στην Ξάνθη, θα πάμε για το διπλό.

Είναι μια δύσκολη έδρα που μέχρι τώρα όμως, έχει παραδοθεί σε όλους τους αντιπάλους της. Με δεδομένο στην ως τώρα πορεία των Σερραίων, την καλή εμφάνιση στα εκτός έδρας παιχνίδια, οι αντίπαλοι μας στοχεύουν σε μια νέα αρχή χωρίς τον κ. Παπακώστα στον πάγκο..

Οσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, η διοίκηση μάλλον ΔΕ θα πάρει επίσημα εισιτήρια.
Και λέω επίσημα, γιατί ανεπίσημα οι τοπικοί σύνδεσμοι από εκεί, κατόπιν συμφωνιών με αντίστοιχους οπαδούς των λιονταριών αλλά και της αστυνομίας.
Στο Καυτατζόγλειο για 1500 γ@μωεισιτήρια πληρώνουμε τζάμπα 80 χιλιάρικα.
Με την άρνηση τους, οι επιτελείς της ομάδας απαλλάσσονται από κάθε έννομη διαδικασία σε περίπτωση βίαιων σκηνικών, ιδίως στην εποχή που ζούμε, αλλά και όσων συνέβησαν στο καλοκαιρινό παιχνίδια που μόνο φιλικό δεν ήταν τελικά..

Εμείς θα είμαστε εκεί με κάθε τρόπο, το ζητούμενο είναι να είναι παρούσα και η ομάδα!!! Γερά για ένα ακόμα διπλό!!!
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό sourdos4 » Δευτ 15 Δεκ 2008, 03:50

Το ματσακι ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο γιατι οι Σερραιοι ειναι σε πολυ δυσκολη θεση συν το οτι κυνηγουν μια επιτυχια στην εδρα τους(αν και σημερα με βαζελο δεν δειξανε και τπτ σπουδαιο, μαλλον ειναι ψυχολογικα πολυ πεσμενοι).
Πιστευω οι δανεικοι (βοσκοπουλος,μανουσαριδης) αν επιτρεπετε να παιξουν(λογο συμφωνιας) και αν παιξουν να μη βγαλουν τπτ ματια για να αποδειξουν οτι αξιζουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ,εχουν και αλλα παιχνιδια μπροστα τους να το κανουν.
Τελος για τα εισητηρια θελει μεγαλη προσοχη εστω και αν προκληθουμε,
ο Ζαγορακης καλα εκανε και δεν πηρε εισητηρια γιατι ξερει οτι τελευταια αγωνιστικη θα εχουμε ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ (μη μας ζητανε τπτ εισητηρια οι Σερραιοι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


:? :? :? :? :? :?
ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
sourdos4
 
Δημοσιεύσεις: 328
Εγγραφή: Κυρ 31 Αύγ 2008, 22:04
Τοποθεσία: Θ5 Σ13 Θ76

Δημοσίευσηαπό Μουσλι » Δευτ 15 Δεκ 2008, 11:29

...αλλο ενα ματς που επιβαλλεται να το καθαρισουμε επαγγελματικα και θα το κανουμε...σοβαρη εμφανιση και νικη εστω και με 1-0...ειτε με τον κοσμο στο πλευρο ειτε οχι...ξεκουραζεται η ομαδα και μπαινει στις υποχρεωσεις του δευτερου γυρου με αλλη ψυχολογια....αχ αυτος ο γεναρης,ελπιζω να μην εχουμε τιποτα περιεργα αποτελεσματα...ειναι ο κακος μηνας του σαντος....αν ξεπεραστει αυτος ο σκοπελος τοτε ειμαστε για μεγαλα πραγματα και μιλαω φυσικα για την υπερβαση της κουπας....ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ γιατι οχι?...ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ.... :shock:
Μουσλι
 
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: Παρ 26 Σεπ 2008, 08:47

Δημοσίευσηαπό gash042 » Δευτ 15 Δεκ 2008, 13:05

0-3
Άβαταρ μέλους
gash042
 
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: Τρί 08 Ιαν 2008, 09:45
Τοποθεσία: fucking athens

Δημοσίευσηαπό cronos » Δευτ 15 Δεκ 2008, 13:21

Θα το καθαρισουμε 0-2 χωρις αγχος.

:!:
Άβαταρ μέλους
cronos
 
Δημοσιεύσεις: 1391
Εγγραφή: Τρί 29 Ιούλ 2008, 15:45

Δημοσίευσηαπό scouser4 » Δευτ 15 Δεκ 2008, 14:34

Περίεργο μάτς λόγω της θέσης που βρίσκεται αυτή η ομάδα, με άσχημα αποτελέσματα στο γηπεδο της και κακή ψυχολογία..δεν ξέρω κατα πόσο θα τους βοηθήσει η αλλαγή προπονητή, πάντως όπως και να χει το μάτς το θέλουμε και θα το πάρουμε ευκολα η δύσκολα.

:)
Άβαταρ μέλους
scouser4
 
Δημοσιεύσεις: 953
Εγγραφή: Τετ 01 Οκτ 2008, 11:25
Τοποθεσία: Πειραιάς

Δημοσίευσηαπό timonfifikos » Δευτ 15 Δεκ 2008, 14:53

ποσο εχει το εισιτηριο εκει για να παμε μεμονωμενοι?οποιος γνωριζει ας πει :!:
Άβαταρ μέλους
timonfifikos
 
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Τετ 17 Σεπ 2008, 13:55
Τοποθεσία: 7λοφος

Δημοσίευσηαπό Nikol4s » Δευτ 15 Δεκ 2008, 14:58

0-4
αέραααααα
Άβαταρ μέλους
Nikol4s
 
Δημοσιεύσεις: 358
Εγγραφή: Τετ 02 Ιούλ 2008, 08:40

Δημοσίευσηαπό adam04 » Δευτ 15 Δεκ 2008, 15:47

DimisK έγραψε:Θα κερδίσουμε ρε παιδιά. Εύκολα ή δύσκολα. Θέλει όμως προσοχή γιατί απο τέτοια παιχνίδια την πατάς! Νίκη έστω και με 1-0, το αγαπημένο μας σκορ....
Όσον αφορά για τα σχόλια που αναφέρθηκαν νωρίτερα για το φόρουμ και τα τόπικ του έχω να πω τα εξής: Τούτο το φόρουμ δεν ανήκει σε καμία επιστημονική υπηρεσία, ούτε σε υπουργείο, ούτε είναι το επίσημο φόρουμ της Ευρωπαίκής Ένωσης. Για πολλούς απο εμάς είναι το σπίτι μας. Κάι στο σπίτι μας νιώθουμε άνετα. Μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Και να μιλάμε σοβαρά, όπως κάνουμε τις περισσότερες φορές, αλλά μπορούμε να κάνουμε και χιούμορ, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Το να στείλει κάποιος χαιρετίσματα σε κάποιον ή να κάνει ένα αστείο σε κάποιον άλλο, δεν νομίζω ότι είναι τραγικό, ούτε κάνει κακό στο φόρουμ. Δεν μιλάμε για το site του Λευκού Οίκου ή του Πενταγώνου, για να μιλάμε με επισημότητες και βαρίγδουπες αναλύσεις κοινωνικού περιεχομένου. Και πάνω από όλα δεν είμαστε ξενέρωτοι. Και μην ξεχνάτε ότι έχουμε γίνει φίλοι με πολλά απο τα παιδιά εδώ, έχουμε παρακολουθήσει μαζί αγώνες, έχουμε πιει ένα κρασί και έχουμε το θάρρος να λέμε και ένα αστείο, χωρίς όμως να φτάνουμε στην υπερβολή.
Χαλαρώστε ρε παιδιά και απολαύστε τα ποστ , πολλά από τα οποία βγάζουν εκτός από προβληματισμό και απίστευτο χιούμορ, που μας κάνει να χαμογελάμε....
Και η ζωή θέλει χαμόγελο.
Δεν αποκλείει τη σοβαρή συζήτηση το χιούμορ. Εκτός αν στο σπίτι σας όλοι...φοράτε κοστούμια.... :lol: :lol:

Ετσι ειναι.

:?:
Κατω τα χερια απο τον Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
adam04
 
Δημοσιεύσεις: 927
Εγγραφή: Πέμ 16 Οκτ 2008, 17:17
Τοποθεσία: Κατερινη

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης