Glenn Salmon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Πέμ 28 Φεβ 2008, 12:32

Lakistuta έγραψε:Εγω λεω να φυγουν ολοι οι παικτες και να ησυχασετε ολοι...δεν εμεινε κανεις ασχολιαστος...Μπαλαφας-Ιλιεφ-Σαλμον-Χριστοδουλοπουλος_Κωνσταντινιδης-Γεωργιαδης...οι αποψεις μας ειναι αναλογα του αν παιζει καλα ο παικτης σε καθε αγωνα...καθε κυριακη αλαζουμε γνωμη και παικτη που θα κριτικαρουμε..Πραγματικα εχει καταντησει ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ να διαβαζω κριτικες για παικτες..καθε ενας το κοντο και το μακρυ του...ΕΛΕΟΣ..

PS Εχω πληροφορια οτι Μπαλαφας,Σαλμον,Σαντος και αλλοι παικτες αναφερουν καθημερινα στις προπονησεις οτι δεν υπαρχει συντονισμος στη κερκιδα στα συνθηματα..Οτι ακουγοντε 3 συνθηματα ταυτοχρονα στην 4..Οτι τα χαρτακια τα πεταμε σε λαθος σημειο...Οτι τα ασπρα τα χαρτονια στην θυρα5-6 δε σηκωθηκαν καλα και το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο για την ψυχολογια της ομαδας...Και καταληγουν οτι ισως χρειαζεται να φυγουν μερικοι οπαδοι απο την κερκιδα και να παρουμε μερικους αλλους απο εξω που ειναι πιο οργανωτικοι...


:lol: Πολύ Σωστός, αδερφέ!!!

Κριτική ας κάνουμε, αλλά μέχρι ένα όριο, και όχι σαν τους μπαρμπάδες στα καφενεία
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

σαλμον

Δημοσίευσηαπό lefnali » Δευτ 03 Μαρ 2008, 17:40

λοιπον ο παιχτης καταρχας δεν ειναι γκολτζης.επισης ειναι ο παιχτης που θα κατεβασει την μπαλα και θα την μοιρασει.αρα η δουλεια του ειναι διαφορετικη και αλλιως πρεπει να τον κρινουμε με λιγα λογια ειναι ενας παιχτης που δεν πρεπει να παιζει μονος τουκορυφη αλλα να παιζει διπλα του ενας ιλιεφ ωστε να του ανοιγει χωρους
lefnali
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Κυρ 02 Μαρ 2008, 02:35

Δημοσίευσηαπό LFPADRAM » Δευτ 03 Μαρ 2008, 18:06

Απαραιτητη προυποθεση για εναν επιθετικο ειτε παιζει περιφερειακα ειτε πιο φουνταριστος ειναι ειναι να διαθετει καλο τελειωμα φασεων και εκτελεστικη δεινοτητα.Εγω εναν επιθετικο δεν τον κρινω απο τον συνολικο αριθμο των γκολ που θα πετυχει σε μια χρονια αλλα το πως αντιδραει στις ευκαιριες που του δινονται. Και ο Σαλμον εδειξε οτι δεν διαθετει το χαρισμα να μετατρεπει σε γκολ τις λιγες ευκαιριες που βγαζει επιθετικα η τωρινη ομαδα του ΠΑΟΚ. Και για ενα περιεργο λογο καθε φορα που εμπλεκεται σε φαση του χρεωνεται επιθετικο φαουλ αποτελωντας αθελα του τον καλυτερο αμυντικο της αντιπαλης ομαδας! Συμφωνω οτι ειναι φιλοτιμος και μαρκαρει αλλα πιστευω οτι αυτα δεν αρκουν για ενα επιθετικο που θελει να παιζει στον ΠΑΟΚ. Οσο για τα λεφτα που παιρνει,ο Μοντογια του Λεβαδειακου και ο Τσεζαρεκ του Αστερα παιρνουν σαφως λιγοτερα αλλα ερχονται με πολυ μεγαλυτερη ευκολια στο γκολ, με λιγα λογια κανουν γκολ απο το πουθενα πραγμα που δεν συμβαινει με τον γκλεν. Δεν θα πω ομως αν πρεπει να μεινει η να φυγει το καλοκαιρι γιατι ο Ζαγορ γνωριζει πολλα περισοτερα απο μενα και σιγουρα ξερει να αξιολογει καλυτερα,και στην τελικη αυτος και το τεχνικο team ειναι οι μονοι αρμοδιοι και οχι ολοι εμεις.
Άβαταρ μέλους
LFPADRAM
 
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 10:40
Τοποθεσία: ΔΡΑΜΑ

Δημοσίευσηαπό crabsody » Δευτ 03 Μαρ 2008, 18:06

Bασικά αν θέλουμε να ελπίζουμε ο ΠΑΟΚ να πάει καλύτερα τέτοιοι παίκτες δεν κάνουν ούτε για πάγκο. Τον συμπαθώ γιατί είναι αγωνιστικός αλλά δεν κάνει δυστυχώς.
crabsody
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Σάβ 01 Μαρ 2008, 18:44

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Τρί 04 Μαρ 2008, 13:23

LFPADRAM έγραψε:Απαραιτητη προυποθεση για εναν επιθετικο ειτε παιζει περιφερειακα ειτε πιο φουνταριστος ειναι ειναι να διαθετει καλο τελειωμα φασεων και εκτελεστικη δεινοτητα.Εγω εναν επιθετικο δεν τον κρινω απο τον συνολικο αριθμο των γκολ που θα πετυχει σε μια χρονια αλλα το πως αντιδραει στις ευκαιριες που του δινονται. Και ο Σαλμον εδειξε οτι δεν διαθετει το χαρισμα να μετατρεπει σε γκολ τις λιγες ευκαιριες που βγαζει επιθετικα η τωρινη ομαδα του ΠΑΟΚ. Και για ενα περιεργο λογο καθε φορα που εμπλεκεται σε φαση του χρεωνεται επιθετικο φαουλ αποτελωντας αθελα του τον καλυτερο αμυντικο της αντιπαλης ομαδας! Συμφωνω οτι ειναι φιλοτιμος και μαρκαρει αλλα πιστευω οτι αυτα δεν αρκουν για ενα επιθετικο που θελει να παιζει στον ΠΑΟΚ. Οσο για τα λεφτα που παιρνει,ο Μοντογια του Λεβαδειακου και ο Τσεζαρεκ του Αστερα παιρνουν σαφως λιγοτερα αλλα ερχονται με πολυ μεγαλυτερη ευκολια στο γκολ, με λιγα λογια κανουν γκολ απο το πουθενα πραγμα που δεν συμβαινει με τον γκλεν. Δεν θα πω ομως αν πρεπει να μεινει η να φυγει το καλοκαιρι γιατι ο Ζαγορ γνωριζει πολλα περισοτερα απο μενα και σιγουρα ξερει να αξιολογει καλυτερα,και στην τελικη αυτος και το τεχνικο team ειναι οι μονοι αρμοδιοι και οχι ολοι εμεις.


Πολύ ωραίο και ουιαστικό ποστ, αδερφέ. Ήθελα να γράψω κι εγώ μια σύντομη γνώμη αλλά με πρόλαβες, οπότε δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Ίσως εγώ να ήμουν λίγο πιο επειηκής, αλλά έχεις δίκιο
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό tolis1186 » Τετ 05 Μαρ 2008, 12:37

Οσο για τα λεφτα που παιρνει,ο Μοντογια του Λεβαδειακου και ο Τσεζαρεκ του Αστερα παιρνουν σαφως λιγοτερα αλλα ερχονται με πολυ μεγαλυτερη ευκολια στο γκολ, με λιγα λογια κανουν γκολ απο το πουθενα πραγμα που δεν συμβαινει με τον γκλεν.
Αυτό πίστεύω και εγώ εδώ και καιρό αλλά όλοι λένε ποιος μοντόγια και ποιος σέζαρεκ... Όπως και για τον φιλόμενο έχω να πω τα καλύτερα αλλά και αυτός σε πολλούς Παοκτσήδες δεν κάνει..
http://realgr.realbb.net
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tolis1186
 
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: Παρ 28 Δεκ 2007, 01:00
Τοποθεσία: Thessaloniki

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Τετ 05 Μαρ 2008, 12:45

Δεν θυμάμαι κανέναν Παοκτσή να δηλώνει (όχι εδώ τουλάχιστον) ότι δεν του κάνει ο Φιλόμενο και του κάνει ο Σάλμον. Επίσης δεν νομίζω να ήρθε ένα ωραίο πρωινό κανένας πλασιέ στην διοίκηση και να τους είπε "προτιμάτε τον Σάλμον ή τον Φιλόμενο? τους διαθέτω και τους δύο στην ίδια τιμή". Τον Σάλμον βρήκαμε και τον Σάλμον πήραμε.

Τώρα αν εσύ θες και μπορείς να κάνεις ότι έκανε ο Γλου και άλλοι επιχειρηματίες και να βάλεις λεφτά για την μεταγραφή του Φιλόμενο από τον Αστέρα και το νέο του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ τότε είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα το δεχτεί με χαρά. Εγώ τουλάχιστον θα σε παραδεχτώ και θα σε προσκυνάω για μια ζωή. Αν δεν μπορείς όμως, τότε το όλο επιχείρημα δεν οδηγεί πουθενά.

Υ.Γ. Έχω περιέργεια να δω τον Φρούντζα. Πρέπει να είναι ίδιο στυλ παίκτης με τον Σάλμον, δηλαδή δουλευταράς που πιέζει και κυνηγάει και μοιράζει και παίζει μέσα στην περιοχή. Αν μας βγει καλύτερος και πιο αποτελεσματικός στο τελείωμα από τον Γκλεν τότε είμαστε καλά.
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό wangelis » Τετ 05 Μαρ 2008, 12:58

TO FAGATE TO PAIDI

Εκτός μάχης τέθηκε από χθες ο Γκλεν Σάλμον. Ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέσα και αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα θα εξαρτηθεί αν ο Σάντος θα έχει στη διάθεση του τον Γκονζάλες. Ο Ισπανός αισθανόταν καλύτερα όπως και ο Πεχλιβάνης που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας και ενδέχεται από αύριο να μπουν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. O Κονσεισάο, που επέστρεψε στις προπονήσεις, υποφέρει από εκτεταμένο αιμάτωμα στα πλευρά, μετά από χτύπημα στο παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη, χωρίς να τον εμποδίζει ωστόσο να προπονείται κανονικά. Η τεχνική ηγεσία δεν τον υπολογίζει καθώς στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι την Πέμπτη στην απολογία στον αθλητικό δικαστή ο Πορτογάλος θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική.
ATHINA GAMIMENI O PAOK DEN PETHAINEI.
ATHINA GAMIOLA O PAOK PANO APO OLLA.
Άβαταρ μέλους
wangelis
 
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Δευτ 03 Μαρ 2008, 16:35
Τοποθεσία: LÃœDENSCHEID GERMANY

Δημοσίευσηαπό alexandros76 » Τετ 05 Μαρ 2008, 13:00

ME ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΤΟ ΠΩ...Ο ΣΑΛΜΟΝ ΕΙΝΑ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ TORGELE
alexandros76
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Πέμ 20 Δεκ 2007, 08:29

Δημοσίευσηαπό wangelis » Τετ 05 Μαρ 2008, 13:37

MAKARI NA EIXAME ALLOUS TETIOUS PAIXTES STHN OMADA OPOS O SALMON --ILIEV KAI VERON NA TA DINOUN OLLA OS TO TELOS TOTE DEN THA WRISKOMASTAN SE AUTIN THN KATASTASI.
ATHINA GAMIMENI O PAOK DEN PETHAINEI.
ATHINA GAMIOLA O PAOK PANO APO OLLA.
Άβαταρ μέλους
wangelis
 
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Δευτ 03 Μαρ 2008, 16:35
Τοποθεσία: LÃœDENSCHEID GERMANY

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Τετ 05 Μαρ 2008, 13:45

Ο Σαλμόν είναι πολλή καλός παίκτης αλλά δεν είναι δεινός σκόρερ πως να το κάνουμε?Εαν έρθει ενας γκολτζής παίκτης θα είναι πάρα πολύ καλός διπλα του.Εχω καίρο να δω καθαρό γκολτζή στην ομάδα εκτος αν υποθέσουμε τον μιετσέλ.



:) :) :)
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό wangelis » Τετ 05 Μαρ 2008, 13:57

AS WALEI EPITELOUS KAI TON FROUNTZA NA DOUME TI KSEREI KAI AUTOS MBOREI NA AKSIZEI ME TIN ETHNIKI OTAN EPAIKSE ENANTION MAS EDEIKSE KALA STOIXEIA KAI MAS TO KARFOSE TO GOLAKI.
STIN PROPONISI PRIN TO MATS ME TON GAWRO MOU ARESE POLLI AUTOS O GIAXAGIA TI GINETAI ME AUTON TON PIRAME THA PAIKSEI KATHOLOU

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
ATHINA GAMIMENI O PAOK DEN PETHAINEI.
ATHINA GAMIOLA O PAOK PANO APO OLLA.
Άβαταρ μέλους
wangelis
 
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: Δευτ 03 Μαρ 2008, 16:35
Τοποθεσία: LÃœDENSCHEID GERMANY

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Τετ 05 Μαρ 2008, 14:16

Απ όσο ξέρω ο Γιαχάγια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής γιατι δεν περισσεύει θέση ξένου. Απ του χρόνου θα παίξει με την μεγάλη ομάδα...
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό tolis1186 » Τετ 05 Μαρ 2008, 14:22

Δεν θυμάμαι κανέναν Παοκτσή να δηλώνει (όχι εδώ τουλάχιστον) ότι δεν του κάνει ο Φιλόμενο και του κάνει ο Σάλμον.
Ρώτα τον Briton να σου πει τι γνώμη έχει για τον φιλόμενο εκτός και αν την έχει αλλάξει...
http://realgr.realbb.net
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tolis1186
 
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: Παρ 28 Δεκ 2007, 01:00
Τοποθεσία: Thessaloniki

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Τετ 05 Μαρ 2008, 15:32

the_Briton έγραψε:και εμενα μου αρεσει ο Ροναλντο αλλα μπορω να τον φερω?


ελπίζω να εννοείς τον Κριστιάνο, γιατί ο σκέτος Ρονάλντο δεν μπορεί καν να περπατήσει. Έχει σακατευτεί ανεπανόρθωτα!

:lol:
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα 2007-2008

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες